Ukraine war: Russia demands annexations recognised before talks (bbc.com)


The Kremlin says the West's refusal to recognise its seizure of Ukrainian land makes talks harder. ...

door Prikkebeen in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 4
  • 420x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Rusland wil dus al een voor henzelf belangrijke uitkomst zien, voor het überhaupt aan gesprekken begint.

Ik weet niet hoor, maar moet het idee achter onderhandelingen niet zijn dat je onderhandelt ipv van tevoren al alle ruimte ervoor wegnemen?

Zo te merken heeft Vlad niet veel vertrouwen in zijn onderhandelaars. Of zijn eigen uitgangspositie, dat kan ook natuurlijk.

0
1 progressiefliberaal

Oekraine zal nooit een deel van zijn land aan Rusland afgeven. Rusland staat met 3-0 achter en gaat ook nog eisen stellen. Een wapenstilstand werkt sowieso niet, want dan wordt er alleen maar her gegroepeerd. Rusland moet onvoorwaardelijk uit heel Oekraine weg.

0
2 sockknitter

Rusland was vóór 2014 grootste handelspartner met Oekraine , en was bereid een gezamenlijk verdrag met Oekraine en EU te sluiten ...

Was de EU daar maar in mee gegaan / Oekraine neutraal en het beste van 2 werelden , dan was er nu geen oorlog.

Helaas heeft de EU een alles of niets houding , ook voor andere EU landen.
Slikken of stikken

4
3 Vageali6888

Poetin beseft kennelijk nog steeds niet dat ie Hitler is en derhalve dient te verdwijnen.

Maar misschien weten hele slimme diplomaten een uitweg te verzinnen voor em... snap trouwens sowieso niet wat ie heeft aan dat stukje Oekraine als we het em zouden geven (no way).

0
4 zeikenderechter

@4

"snap trouwens sowieso niet wat ie heeft aan dat stukje Oekraine"

Dat legt ie al 10 jaar uit.
En zonder die VS/EU coup in 2014 , en de verdere toenadering tot Navo daarna , had hij de boel gelaten zoals het was. Rusland wilde zelfs een verdrag Oekaine/EU/Rusland sluiten

4
5 Vageali6888

@3
Ali. Rusland is Oekraine binnengevallen om de bevolking daar te de-nazificeren. Niet om een handelsakkoord te sluiten. En ondertussen jat hij gewoon een deel van Oekraine.

0
6 sockknitter

@6

Je slaat wel héél veel stappen uit de geschiedenis over question

"Prime Minister Mykola Azarov criticised the EU for failing to offer financial compensation with regard to the limitation of the access of Ukrainian goods to the Russian market after signing the Agreement.
He also stated that in order to protect its exports, Ukraine was proposing the start of trilateral talks with the EU and Russia.
On 21 November (2013) the initiative was already supported by Vladimir Putin, which indicates that this was a joint initiative by Kyiv and Moscow."

3
7 Vageali6888

@6

"om de bevolking daar te de-nazificeren"

Niet de bevolking , maar de regering

https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2019/10/21/how-to-mainstream-neo-nazis-a-lesson-from-ukraines-new-government/

4
8 Vageali6888

@5

Oh ja, wat heeft ie dan aan dat stukje Oekraine? Moet je natuurlijk mijn vraag niet wéér gebruiken voor je propaganda, maar het gewoon goed uitleggen.

0
9 zeikenderechter

@8

Nou, dan mag ie het eerstvolgende partijcongres van het FvD ook wel bombarderen zeker?

1
10 zeikenderechter

@8
Selenskyj heeft bij zijn aantreden als president het hele parlement ontbonden. De Neo-nazi's waren toen al weg uit de regering.
Maar ja, In het Kremlin barst het van de neo-nazi's. Maar daar hoor ik u niet over.
Rusland heeft de meeste neo-nazi's en daarvan vechten er heel veel in Oekraine.

0
11 sockknitter

@11

Nou nee , het artikel in @8 is uit 2019 ...

En deze ook
"Ukraine’s neo-Nazi problem"
https://www.reuters.com/article/us-cohen-ukraine-commentary-idUSKBN1GV2TY

4
12 Vageali6888

@9

Eeuuh , om te beginnen zijn het belangrijke grensregio met voornamelijk russische bevolking , en natuurlijk de Sevastopol basis met zwarte zee vloot op de krim

4
13 Vageali6888

@13

Die Russen zijn nu allemaal heel gelukkig weggesleept naar Rusland, en dat stukje rondom de Krim zit alleen in het zuiden.

0
14 zeikenderechter

Maar goed, dat zou een onderhandelingspunt kunnen worden, misschien het enige: trek je terug en we zeuren niet meer over de Krim. Internationale erkenning dat dat dan voortaan Rusland is. Maar de rest: wegwezen.

Maar dat laat ik aan Zelenski.

0
15 zeikenderechter

@12
Dat zijn allemaal artikelen van vóór Selenskyj.

0
16 sockknitter

@16

Het is natuurlijk ook op geen enkele manier een rechtvaardiging. Het is een intern Oekraïens probleem dat misbruikt wordt om Poetins oorlogsmisdaden goed te praten. Poetin weet dondersgoed dat het propaganda is.

Ali, zo geschokt door neo-nazi's... totdat Baudet ermee voetjevrijt of Trump er een gezellig diner mee heeft.

0
17 zeikenderechter

@17
In september was er een enorm neo-nazifestival in St. Petersburg. Daar heeft Poetin ook niet ingegrepen. Maar ja, dat is een intern Russisch probleem.

1
18 sockknitter

@16

Nee , het artikel van Bellingcat in @8 is van 21 oktober 2019 , Zelensky is sinds mei 2019 president.

"How to Mainstream Neo-Nazis: A Lesson from Ukraine’s New Government"

1
19 Vageali6888

@19

Je kunt die link wel blijven plakken, maar da's echt geen rechtvaardiging voor de oorlogsmisdaden die Poetin inmiddels de grootste Nazi maken ná Hitler.

0
20 zeikenderechter

@15

Putin hoefde voor de coup in 2014 de Krim niet eens ... toen er ineens een VS puppet regime werd neergezet moest Poetin wel de Krim veiligstellen in die chaos..

De pro-russische bevolking in de Dombas was furieus dat de VS staatsgreep deed , daardoor ontstonden de opstanden in die regio

https://en.wikipedia.org/wiki/War_in_Donbas_(2014%E2%80%932022)

2
21 Vageali6888

@21

Jij denkt 'als ik het maar blijf herhalen dan gaat zelfs zeikenderechter me geloven'. question

Poetin had zich gewoon afzijdig kunnen houden en z'n warme welkom kunnen uitspreken tegenover die zielige Russen. Had MH17 ook nog gevlogen.

Keuzes Ali...

0
22 zeikenderechter

@20

Ik plakte geen link question

Wel vreselijk om te bedenken dat die hele oorlog en het MH-17 drama boven de Dombas er hoogstwaarschijnlijk niet waren geweest zonder dat EU associatieverdrag ...

GeenPeil en Baudet kregen gelijk , "gaat leiden tot een instabiele regio en mogelijk oorlog"

3
23 Vageali6888

@23

Je kronkelt er weer omheen hè... je plakte die link een paar postjes eerder...

0
24 zeikenderechter

@22

"Keuzes"

Na de waarschuwingen van honderden experts die riepen de uitbreiden ven EU/Navo de grootste fout ooit was . na de mogelijkheid in 2013 om een gezamenlijk EU/Oekraine/Rusland verdrag te sluiten , na tientallen jaren Poetin zijn waarschuwingen dat Rusland zich in het nauw gedreven voelt door dat opschuiven van Navo etc.etc.

Dan toch doorgaan .... keuzes inderdaad

2
25 Vageali6888

@23

Dan waren GeenPeil en Baudet een beetje angsthaasjes die de zelfbeschikking - waar ze zo op hameren - van een anders land niets waard vinden. Sja. Je hebt ze ertussen die zo hypocriet zijn... laat Oekraine maar zuchten onder de knoet van Poetin, dan kunnen wij vreten en zuipen.

0
26 zeikenderechter

@25

Het worden steeds meer experts hè?

Maar als ze het over klimaatverandering hebben luister je dan weer niet.

0
27 zeikenderechter

Anyway Ali, sterkte met je propaganda.

Word je niet moe van jezelf? Je overtuigt niemand en je stelt Poetin voor als een willoze slaaf van het westen, zonder keuzes of intelligentie. Als dat je held is...

0
28 zeikenderechter

Verder zijn we nu een jaar verder zo'n beetje sinds de inval. Time to move on. Met je maandenlange gezever over de NAVO zijn we niets opgeschoten. Wat wil je daar nou mee bereiken? Je gelijk? Dat krijg je niet. De tijd terugdraaien? Dat kan niet. Poetin uit de wind houden? Dat stinkt als een beer na z'n oorlogsmisdaden. De NAVO zoveel mogelijk belasteren? Dat lukt je niet onder Biden.

Dus het is allemaal zinloos.

0
29 zeikenderechter

@26

"de zelfbeschikking van een ander land"

De democratisch gekozen president in een soeverein land werd door inmenging van de VS weggewerkt ... waarna de ellende begon ...

Keur je dat goed of niet ?

1
30 Vageali6888

@28

Als Rusland invloed had gekocht in Mexico en zijn wapentuig aan de grens met de VS had gezet , had de VS ook ingegrepen.
Was de VS dan ook een willoze slaaf van Rusland ?

1
31 Vageali6888

@29

Het eerlijke verhaal hoe het zover gekomen is , niet meer en niet minder ...

1
32 Vageali6888

@29

"Time to move on"
Was het maar zo simpel

Weet je wat ook zo irritant is .. types als jij roepen nu dat er meer geld moet naar defensie , maar toen Trump riep dat EU landen hun Navo bijdrage op peil moesten brengen hem wel neerzetten als idioot question

Toegeven dat Baudet en Trump achteraf gezien gelijk hadden , dat nooit natuurlijk ..

3
33 Vageali6888

@33

Trump is een idioot. En ik was altijd voor méér geld naar defensie. Zeker met zo'n monster als Poetin rechts en een idioot als Trump links.

@31

Er werd geen wapentuig geïnstalleerd in Oekraïne. Je vergelijking is derhalve niet valide.

@30

Da's een verzinsel dat je niet kunt staven. Da's je hele probleem. Je bouwt je verhalen op onstabiele fundering maar weigert te renoveren.

Niemand is geïnteresseerd in 2000x je 'eerlijke verhaal' dat rammelt op de fundering en dat een oorlogsmisdadiger goed zit te praten. Dus word eens eerlijk over wat je probeert te bereiken? Tot nu toe zou ik zeggen dat je geen centimeter bent opgeschoten met je 'eerlijke verhaal' en dat iedereen er de spuitpoep van krijgt.

0
34 zeikenderechter

@34

"En ik was altijd voor méér geld naar defensie"
Dus was je het met Trump eens over de 2% Navo uitgaven ?


"Je bouwt je verhalen op onstabiele fundering maar weigert te renoveren"
Goh , ik heb je artikelen gegeven over Nuland (VS) die de politieke poppetjes aan het verdelen was voordat de democratisch gekozen president verjaagd werd , over de handel en wandel van de CIA rondom dit gebeuren , over de sluipschutters die demonstranten en politie beschoten om daar de president de schuld van te geven.

Artikelen van de BBC , Reuters etc.

Hier het gelekte telefoontje die zoveel ophef heeft gezorgd :
..

0
35 Vageali6888

@35

Ja Ali, dat filmpje had ik kunnen voorspellen. Daar ga je weer op de inhoud. Ik heb ergens anders al commentaar geleverd. Het bewijst alleen de gebruikelijke geopolitieke bewegingen die Rusland op dat moment ongetwijfeld ook aan het maken was.

Alleen gek genoeg kies jij dan als volgevreten westerling voor dictatoriaal Rusland, terwijl wij kiezen voor democratie, zelfbeschikking en vrijheid.

Wat jij moet doen is nu eens accepteren dat we het niet met je eens zijn, dat je niemand overtuigt en stoppen met dat oeverloze herhalen. Een beschaafd 'agree to disagree' en stoppen met dat gedram.

Zal wel teveel gevraagd zijn.

0
36 zeikenderechter

@36

"democratie, zelfbeschikking"

Maar wel continu een gewelddadige coup op een democratisch gekozen president in een soeverein land goedpraten question

Ja , daarover verschillen we inderdaad van mening...


"Het bewijst alleen de gebruikelijke geopolitieke bewegingen die Rusland op dat moment ..."
Welke doel je op ?

1
37 Vageali6888

@37

Hier zijn we al meerdere keren geweest Ali. Je cirkels zijn uitermate vermoeiend.

Simplificeer het nou eens een keer: jij bent voor Rusland, wij zijn voor Europa. Jij bent bereid om Oekraine een slavenstaat te laten worden van Rusland voor de lieve vrede. Wij niet.

Soit... zullen we het daarbij laten?

0
38 zeikenderechter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@3 Wat een schaamteloze klootzak ben jij toch....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Narcissist CEOs hire people like them

@2 Snorrie. Een directeur van een groot bedrijf zal misschien niet iedereen van de werkvloer gesproken hebben voordat ze in dienst treden. Maar ...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Veelgebruikte zoetstof in snoep en frisdrank mogelijk schadelijk voor gezondheid

Waarom word er niet gezegd dat neotaam afgeleid is van aspartaam?Neotaam verschilt van aspartaam door de aanwezigheid van een 3,3-dimethylbuty...

10 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

spookrijder
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Wel een mooie vrouw, dat zal die ouwe Frits ook wel hebben gevonden....

10 minuten geleden geplaatst door spookrijder

spookrijder
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Schandalig dat ze uberhaupt op die positie terecht is gekomen....

11 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Snorrie
Narcissist CEOs hire people like them

Moet dan wel een CEO van een heel klein bedrijfje zijn als ie zich bezig moet houden met sollicitaties. 😁...

11 minuten geleden geplaatst door Snorrie

wildersfan
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@14 Haha... ik denk het wel. Mensen zijn simpele kopieermachines. => Goebbels says repeat a lie often enough and people will believe it....

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Universiteit Leiden stelt opnieuw hoogleraar op non-actief wegens grensoverschrijdend gedrag

@5 Nou ja.. en ook nog eens een rapport in @3 . Een heel erg slechte dag voor de breiclub zo te lezen....

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Benzardi
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’Dat klopt, maar Wilders mag wel zeggen wat v...

18 minuten geleden geplaatst door Benzardi

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Zolang de aanvoer niet op enige wijze sterk ontmoedigd of afgeknepen gaat worden, stevenen we in dit land af op een overload aan asielzoekers. E...

18 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Nude Desi BrideFree BrazeresNami One Piece PornDesnudosIrina SivalnayaSexy Blue Film Blue Film SexyKpornoPixel HentaiRaquel DevonshireJav Uncen PornPprno GratsMilf StoriesGuys Jerk Off PornStrapon SexHot NudGorditas FallandoXxxmoomHelensweet NudeLana Rhoades Porn VideosTaboo LlBigass PronSis.porn VideosXvideo Amadores BrasileiroPissing ContestPressley HartBangoliGood PussyeatingYumi Sugar BabyFakings TvSexo Amadoras BrasileiraHot Office PornIndian Hot XmasterBig Cock Hd VideoBangoli Pron VideoMaa Beta Porn VideoMen Jerking Off In PublicAbella Danger Double AnalSalad Tossing PornTube SexerHarmony Wonder AnalPorn Muslim GirlBig Tits At SchoolFotos De TetasNude Women StripingIndian Sex ClipsHindibluefilmsWife Cheats In Front Of HusbandSitusbokep IndonesiaPillow Talk PornPornos FrenchSexting PicsMia Khalifa BreastMilf Sharing BedCalling Dibs Holly DayAngiefaith ChaturbateHentai Hq OnlineWilla Holland NudeKaterina Law NudeSocker Mom PornGirls In Tight LeggingsMusas ClassAlicia Leigh WillisVideos Xxx HdIndian Sex Story 2Sunny Leone SexxIndian Nude College GirlsPorn PonShrek P O R NCliphotTeens Russian PornLevu CoralynnSandy Cheeks R34Japanese Nude ModelsChut MmsFlorence Pugh SexiestSexy Tits PornXxx Hindi TopEncoxadaaKenzie Reeves Abigail MacNaughty JulieChatavEporner DownloaderAdult Friend Finder .comElite Girl SalvadorKinking PornTelegram.putariaXvieoSexxxxvideoSexy Lesvian PornHindi Blue Sex MovieXxx Web Series Alt BalajiStars-788Gay Porn In Public ShowerHent Ai AnimeDemi SutrBella LynnNaughty America Best VideosMiranda Lambert NideCarmen Luvana AnalXmovies.wsXxvideos PronoChut Ki ImageLeneroxSexy Video Full Hd BfNangi SuhagratGuwahati XxxBengali X FilmTelugu Heroine Meena Sex VideosFree Porn PlayingBeeffcake HunterDevar Bhabhi RomanceHot Desi PornPorn SasurUllu PronTeacher Student Xxx ComSue Lightning PornXxxcom VidioCarton Porn VidiosTwitter Asian PornLinks PornoSplit PornCharli D'amelio Leaked NudesDesi Lesbian XnxxIndian Sexy XBengali Choda StoryDesi Aunty Saree NudeKarla Fernandez PornHard Core Les PornKira Perez CompilationBokep Japan Subtitle IndonesiaXx Video's. ComTheodora Jayde PornShemalehandjobTaboo Se XFree Adult ChaSxyp PornFrench BukkakVidéos Sexe GratuitesBig Tits Cummed OnGay Porn FistingBlondienfesserKatya ClovrrXxx Sex 2Stepmum PornEmily CheereWeird Porn VideosFacialabuse]Real Mother And Son PornXxx.hamsterShaiden Rouge