Eén van de beste kabinetten ooit? (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Wheely in Politiek  ·  19 Reacties

  • 2
  • 307x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Als je de bruggen bekijkt tussen de politiek, banken en grootkapitaal klopt dat helaas wel.

1 gebruiker-verwijderd

Peppie en Kokkie pfff......

0
2 MacGu

Tja we waren altijd een van de best presterende. Maar de armoede is ook toegenomen. Elk conjunctuurgolf die we passeren komt een deel van de bevolking er steeds slechter van af.

Gewoon in een fijne buurt kunnen wonen zonder intimidatie en lekker kunnen eten als je 40 uur werkt. Zo veel vragen "Henk en Ingrid" niet.

0
3 Robot

Ja...geen probleem...als je de overheidsuitgaven met nog een stuk of wat procenten omlaag had gehaald, hadden we het economisch vast nog veel beter gedaan...en nu?
Ik dacht dat de uitdaging was een samenleving overeind te houden waar iedereen zich prettig bij voelt...mislukt!
Kan je jezelf eindeloos op de borst kloppen dat je economie groeit...koop er uiteindelijk geen ruk voor...

0
4 MarkUg

In die vier jaar is er een globale schuldeneconomie gebouwd op het bijdrukken van biljoenen aan fiatvaluta en een kunstmatig lage rente. Nederland pikte daar een graantje van mee. That's it.

0
5 knuter

Als dit een afspiegeling is van de regerende politiek vrees ik voor de toekomst van ons land.

0
6 jessemy

Dat Nederland er zogenaamd nu veel beter voor staat volgens deze PvdA ' ers (alleen voor multinationals, brievenbus bv's en de elite, maar niet voor de uitgeknepen gewone burger) heeft te maken met de wereldeconomie en zeker niet door het visieloze en rigoureuze bezuinigingsbeleid.

https://fd.nl/economie-politiek/1167353/ing-hekelt-onnodige-bezuinigingen-in-de-crisis

0
7 PVVwordtdegrootstepartij

Geen kunst om als regering haar boekhouding kloppend te maken.Vergeet niet dat het beleid erop is gericht de banken te ondersteunen en de rijken rijker te maken. Jan modaal is er in koopkracht niet op vooruit gegegaan en zo ook de gepensioneerden.Veel mensen zitten a.g.v. dit overheidsbeleid met een AOW gat. Dtudiebeurzen afgeschaft, belastingen verhoogt. Knap hoor.
Met dank aan de MKB en die en masse de economie weer uit het slob hebben gehaald gevoegd bij de aantrekkende wereldeconomie dat in het voordeel is van een exportland zoals Nederland.

0
8 Dalon

NEE want:
1. toename van voedsel-en kledingbanken,
2. kinderen die in armoede leven,
3. toename van islam wat een gevaarlijke ontwikkeling is,
4. AOW en pensioenen al jaren op de 0-lijn,
5. PGB een puinhoop waardoor mensen in moeilijkheden gekomen zijn,
6. sluiting van zorgtehuizen waardoor veel ontslag van verpleegkundigen,
7. http://www.telegraaf.nl/dft/27732344/__ABN_Amro__pensioenprobleem_veel_kleiner_dan_gedacht__.html?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

0
9 Interessant

De best presterende landen van Europa.....

Het leger heeft nauwelijks nog materieel, het personeel is zwaar overbelast,
net zoals bij de politie,

Steeds meer mensen met psychische problemen die geen hulp meer krijgen en een gevaar voor zichzelf en hun omgeving vormen.

Steeds meer ouderen, gehandicapten, chronisch zieken, verstandelijk beperkten die niet voldoende (medische) meer zorg krijgen.

Steeds meer werkende armen, die het ondanks hun grote inzet niet meer rond krijgen,
steeds minder fatsoenlijke arbeidscontracten, afbraak arbeidsrecht, CAO's en dergelijke.

Een middenklasse die het ook steeds zwaarder krijgt (zelfs als ze geen onder water staand huis hebben)
Steeds meer kinderen die onder de armoedegrens opgroeien, met alle gevolgen van dien.
(Kinderen zijn de maatschappij van morgen)

Vervolgopleidingen Universiteit en HBO steeds minder toegankelijk, behalve met welgestelde ouders.

Steeds meer mensen aangewezen op de voedselbank.

Een indrukwekkende vooruitgang, inderdaad.

0
10 mijnvorigemeningwastochbeter

O Telegraaf eigenlijk de VVDgraaf

In werkelijkheid tja het gaat beter gelukkig maar er zijn steeds mensen die het niet goed hebben terwijl er ook de doel groep van de VVD de grootverdieners er op voor uit zijn gegaan de problemen in de zorg , politie en mensen in de problemen worden weg gelachen door onze pm En als je het niet met hem eens bent ben je een zuurpruim of pessimist volgens zijn spotje waar hij zijn eigen veroorzaakte problemen ineens wil oplossen En moeten we daar in vertrouwen hebben gezien de vele ministers die de mist in zijn gegaan en zich moeten melden. en het oekraine verdrag wat ons in de maag is gesplitst met nog meer goedkoper personeel voor bedrijven en criminelen die ons land mogen binnen lopen. En dan mogen we ook nog miljoenen als cadeautje schenken aan hun regering waar de liefde voor Poetin en corruptie hoog in het vaandel staan. Moeten we vertrouwen hebben in iemand die geen problemen heeft met liegen, valse beloften en verdraaien van waarheden ben je dan een pessimist of zuurpruim volgens mij ben je dan een realist en dat is iets anders waar de kerkgangers van de VVD over praten

0
11 magikeven

Waar hebben deze gasten de laatste tijd vertoefd? Als ik om me heen kijk, zie ik steeds meer werkeloosheid onder de eind 30/40 'ers. Zie ik steeds meer mensen die het moeilijk hebben om met een gezin rond te komen. Zie ik steeds meer jongeren die het krijgen van kinderen uit gaan stellen om te sparen tot ze zich kinderen kunnen veroorloven, zie ik steeds meer jongeren die weer bij ouders gaan wonen omdat ze het niet redden.

0
12 gaulette

aanvulling 10, was de verhoging van de AOW-leeftijd nog even vergeten.

0
13 mijnvorigemeningwastochbeter

@11 De laatste jaren was de Telegraaf anders een PVV orgaantje hoor.

0
14 Criticaster

De de vele bezuinigingen van het Rutte kabinet, die neerkwamen op lastenverzwaringen voor héél veel gewone burgers, een zware tol hebben geëist. De mensen die het al niet al te best hadden kregen het slechter, maar de welgestelden kregen het beter.
Hetzelfde gebeurde met bedrijven; met veel grote bedrijven en multinationals ging het beter (voorál de bedrijven die zich met export bezig hielden), maar veel kleine en middelgrote bedrijven gingen failliet waardoor er enorm veel mensen hun baan zijn kwijtgeraakt.

De koopkracht daalde voor het grootste deel van de bevolking, dat heeft de economie ook bepaald geen goed gedaan. Tóch ging het uiteindelijk beter met de economie (later dan in veel andere landen), maar dát had voornamelijk te maken met de export.
Tja, als je alles vanuit een 'neutraal oogpunt' bekijkt en uitgaat van 'gemiddelden', de kortzichtige manier dus, doet Nederland het niet heel erg slecht.
Maar daar hebben de mensen die er op áchteruit zijn gegaan en dus de grootste offers hebben gebracht tot op de dag van vandaag....nog helemaal NIETS van gemerkt!

0
15 Scorpio

@14

Maar de liefde voor de VVD staat ook hoog in het vaandel maar ach gaan die twee groepen ook niet naar de zelfde kerk dus lezen ze ook hun eigen parochie krant

0
16 magikeven

Voor een hand vol rijken wel.
Mijn levenstandaard is met rasse schreden naar beneden gegaan.
Dus wat deze twee prutsers nu bedoelen is mij een raadsel.

1
17 K Zak.

Of dit het beste kabinet ooit was... geen idee. Ik twijfel er wel aan of een andere samenstelling van het kabinet het zoveel beter gedaan zou hebben. Uiteindelijk was er een wereldwijde crisis die tegen zou werken. Ook als het kabinet uit andere partijen had bestaan. Ook andere partijen zouden dan maatregelen hebben moeten nemen.
Maar goed..... het kabinet in de huidige samenstelling keert niet meer terug na 15 maart. We gaan zien wat het wel gaat worden. Ik denk VVD, CDA en D66 eventueel aangevuld met een vierde. Maar .... blijft nog 1,5 week koffiedik kijken.

1
18 Bert1607

Het is maar net hoe je 't bekijkt he. Wat is er beter voor staan als alleen de rijken er fors op vooruit zijn gegaan, en de rest het nakijken heeft? Nu de verkiezingen zijn wordt alles wat krom is weer rechtgeluld. De voedsel- en kleding banken rijzen de pan uit, de economische vluchtelingen en Oost-Europeanen roven uit onze ruif. Voorts is veiligheid en justitie inclusief de belasting een puinhoop. De belastingen betalen zeventig miljoen verkeerd uit aan hun ambtenaren, en zeggen doodleuk dat ze het niet terug kunnen vorderen. Ik wist niet dat ze moeite hadden met terugvorderen in eigen land. Allemaal VVD puinhoop. Voorts zijn de pensioenen afgebroken en uitkeringen bevroren. Maar de zakkenvullers zijn er rijker door geworden. Als de PvdA niet had meegeleverd was de onderkant van de samenleving tot aan de middenmoot helemaal weggeweest. Denk daar maar eens over na.

1
19 Robbedoes

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

Je mag hopen dat daar dan ook een cursus zelfverdediging bij zit in de vorm dat iedere conducteur iemand in bedwang kan houden desnoods met een ...

zojuist geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@6 Dat doe ik. Met de gevoelens van (de familie van) kinderen die onnodig doodgaan aan mazelen. ...

zojuist geplaatst door Bop

Nicks R. Van
Ford meldt dat het een megaverlies van 5 miljard dollar verwacht voor de divisie voor elektrische voertuigen - Dissident.one

Nog even en het hebben van een E-car is niet te betalen. Ze zijn gewoon veel te duur....

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
‘We moeten nu CO2 gaan verwijderen willen we de opwarming beperken’

Het zal allemaal geen barst helpen: de natuur gaat gewoon haar eigen gang. Zo hebben we in het verleden de ijstijden gehad en daar kon niemand w...

3 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@86 Dat is je eigen vrije keus maar dan ook niet klagen als mensen je opmerkingen racistisch vinden....

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@70Ja dat soort huizen heb je daar natuurlijk ook, net als hier.Ik ben al een tijdje op zoek naar een boerderijtje, je wil niet weten wa...

5 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Sarcoff
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@20 Inderdaad, tattoos en piercings vind ik ook lelijk, maar ieder zijn ding, alhoewel ik vrouwen met een paar oorbellen wel mooi vind, maar daa...

6 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Nicks R. Van
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

@1 Het is de bedoeling dat die schepen de zee op gaan en daar liggen geen dijken. Eindelijk schijnt de D-Day begonnen te zijn! Succes jongens! ...

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@68Had hij de volmacht om te kiezen voor wel/niet tekenen ?Zo ja, dan was het legitieme actie van iemand die alle voor-nadelen wel kon o...

7 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@7Haha lol. 😂...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Blue Picture AdultAunty Ki GandFemdom HumiliationNuru Massage Sex VideosMario HentaiGay Big Daddy PornHentaypornoSuccubus Stayed Life 1AnalridingAkidearest LeaksHidden Cam Massage JapaneseAmarpali Xxx VideoAleurierflareMilfed.tvViring PornHidden Camera XxxAngela ValintineAnal Sex BbcBlonde Amateur PornAkisoraIndian Boobs PussyTalk Dirty To Me LyricsX Aunty VideoChut Photo HdX Videos InstagramMichelle Johnson ActressMaturedeepthroatMario Porn ComicIndian Sexy Bf VideoJungle Full SexJapanese Milf MomNickannyThot.tubeXxx CartionNovinhas Brasileiras PornCaged LadiesVideos De Pornos De GuatemalaSara XxxNaked FuckPorn Bhabhi VideoFunckingMottherlessHd Porn.vomSite AdultosXnxx BiggestPov Mom PornTamil Sex TamilDarkweb PornPussycreampieTentacle Locker PornNonton Bokep Indo TerbaruPorn Bisexual MmfFree Ful Length PornMasterbateandchillBabysitter Lesbain PornHqpornedDownload Of Porn VideoPornostars ListTelegram Porn GrupoTurning Red PornJess Kim FanvueGrammy NormaBedt Blow Job EverAsian Hug TitsGorgeous Black Naked WomenNew Hindi XnxxParty Porn HdXxxxxxxxxxBabymalaya XxxYukahonjoTitsintopsforumBig Bbw TitFuck Videos ComStirling Cooper PornHardest Anime PornTboo PornXnxn PicturesStrpdaughter PornVixen Xnxx ComCindy StartallAloha Tube.comTeenage RedditVictoria LovobThickassPoen Video FreeMia Khalifa Doggy StyleBusty LesbianpornChessie Rae FaceBig Breasted Nude WomenIndian Hot Xxx VideoSleeping Sister And Brother XxxWatching HotwifePornô LésbicosSusan Dey NudeCatunSiriyalSex Ki VideoCharliewebb χχχElsa Jean AnalCelebrity Porn WebsiteJapaneae Porn MoviePornhubcWeb-sexoHarley JadeNipplegasmCorrina Kopf Nudes LeakedBarbieddollDesi Ass SexWife Shared First TimeReddit Hot WomenEpornhubPorn Stars 70'sCzechoslovakian Glory HoleNude Volleyball TeamHot Indian XEnglish Sex Sex VideoLenatheplug And Jason LoveSexy Sali Ki ChudaiPorn ForvwomenMither PornCatwomen PornJavenglishsubSkipdagameجنس عربيPornos DeDesenhos Animados XxxXxxxxxxxxxxx XxSeix VideoProjekt Melody Porn ArchivePorn FeelingSophia TaxlerPorn Free ToonNaked Fat BabesHub XxxnxAlyssahartMeekah ActressAmeteur ThreesomeXvideos Whatsapp GroupNew Year XnxxKannada Hot StoryTamil Aunty First NightTamil Sex Aunty MoviePerfectdickMatures Tube PornHuma Qureshi SexyWww Xvideos Com C Anal 12Www SexmaxSexting With DadLeaksloveMelhores Pornô Brasileiros