Willem Middelkoop: "We schieten onszelf in de voet met sancties tegen Rusland" (nieuwrechts.nl)


Willem Middelkoop: "We schieten onszelf in de voet met sancties tegen Rusland" ...

door Oeps112 in Overig  ·  20 Reacties

  • 5
  • 232x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ja, onze hele economie loopt vast.

0
1 smurf

We schieten onszelf nog veel harder in de eigen voeten als we Poetin ongestoord zijn gang laten gaan in zijn machtswellust en jacht op "lebensraum"!

3
2 Immanuel

Immanuel schreef: "We schieten onszelf nog veel harder in de eigen voeten als we Poetin ongestoord zijn gang laten gaan in zijn machtswellust en jacht op "lebensraum"!"

Immanuel Nee, de VS is uit op het roven van Russische grondstoffen. Het is Rusland die zich verdedigd tegen het machtswellust van de VS en EU.

1

OpstruuN    
1 jaar geleden door OpstruuN

OpstruuN schreef: "Nee, de VS is uit op het roven van Russische grondstoffen. Het is Rusland die zich verdedigd tegen het machtswellust van de VS en EU."

OpstruuN Oh, is dat het? En hoe willen ze die grondstoffen volgens jou dan bemachtigen?
Welk deel van Rusland hebben ze dan al willen veroveren en annexeren?

Het domme gezwatel van de Poetin adepten wordt hoe langer hoe gekker.

2

Immanuel    
1 jaar geleden door Immanuel

Immanuel schreef: "Oh, is dat het? En hoe willen ze die grondstoffen volgens jou dan bemachtigen?
Welk deel van Rusland hebben ze dan al willen veroveren en annexeren?

Het domme gezwatel van de Poetin adepten wordt hoe langer hoe gekker."

Immanuel Yugoslavie? Donbass, Luhansk? Bidens familie in Oekraïense gas aandelen? Amerikaanse bedrijven (ExxonMobil) die de olie in Irak hebben geprivatiseerd? Of olie plunderen in Syrië? Ken je überhaupt de geschiedenis van de VS wel? Is geen of zo hoor. Alleen mensen als jij met gebrek aan kennis of selectief geheugen.

1

OpstruuN    
1 jaar geleden door OpstruuN

OpstruuN schreef: "Yugoslavie? Donbass, Luhansk? Bidens familie in Oekraïense gas aandelen? Amerikaanse bedrijven (ExxonMobil) die de olie in Irak hebben geprivatiseerd? Of olie plunderen in Syrië? Ken je überhaupt de geschiedenis van de VS wel? Is geen of zo hoor. Alleen mensen als jij met gebrek aan kennis of selectief geheugen."

OpstruuN En wat daarvan is precies van Rusland (geweest)?Want volgens mijn atlas hebben Joegoslavië en Oekraïne (waar de Donbas en Loehansk onder vallen) nooit bij Rusland gehoord. Net zo min als Irak of Syrië trouwens!
Je kan wel stom lopen te zwatelen over "gebrek aan kennis of selectief geheugen" maar zelf leidt je duidelijk aan jij loopt gewoon Russische propaganda na te zwatelen die kant noch wal raakt!

1

Immanuel    
1 jaar geleden door Immanuel

Immanuel schreef: "En wat daarvan is precies van Rusland (geweest)?Want volgens mijn atlas hebben Joegoslavië en Oekraïne (waar de Donbas en Loehansk onder vallen) nooit bij Rusland gehoord. Net zo min als Irak of Syrië trouwens!
Je kan wel stom lopen te zwatelen over "gebrek aan kennis of selectief geheugen" maar zelf leidt je duidelijk aan jij loopt gewoon Russische propaganda na te zwatelen die kant noch wal raakt!"

Immanuel maar zelf leidt je duidelijk aan jij loopt gewoon Russische propaganda na te zwatelen die kant noch wal raakt! moest zijn:
maar zelf lijdt je duidelijk aan een ernstig vorm van verstandsverbijstering want jij loopt gewoon Russische propaganda na te zwatelen die kant noch wal raakt!

1

Immanuel    
1 jaar geleden door Immanuel

Rusland krijgt zeer waarschijnlijk lange afstandswapens. Misschien is de oorlog dan voorbij. Mja... dan hebben nog steeds geen gas.

0
3 smurf

smurf schreef: "Rusland krijgt zeer waarschijnlijk lange afstandswapens. Misschien is de oorlog dan voorbij. Mja... dan hebben nog steeds geen gas."

smurf Rusland heeft al raket technologie die ver zijn gepasseerd van de VS en EU. Daarom kan de VS en NAVO zich ook niet direct in Oekraïne mengen. De enige reden waarom we geen gas van Rusland "ondanks zij de goedkoopste aanbieder zijn" afnemen, is omdat de EU het beleid van het oorlogszuchtige VS volgt.

1

OpstruuN    
1 jaar geleden door OpstruuN

OpstruuN schreef: "Rusland heeft al raket technologie die ver zijn gepasseerd van de VS en EU. Daarom kan de VS en NAVO zich ook niet direct in Oekraïne mengen. De enige reden waarom we geen gas van Rusland "ondanks zij de goedkoopste aanbieder zijn" afnemen, is omdat de EU het beleid van het oorlogszuchtige VS volgt."

OpstruuN Maar natuurlijk, de russische rakettechnologie is superieur. Zo superieur dat ze die niet gebruiken, dat geheim mocht eens bekend raken. Liever offeren ze (nog eens) honderdduizenden manschappen op zonder effectieve terreinwinst te boeken. Liever worden ze de militaire risée van de wereld.
Mis je zelf ook niet ergens enige logica in je beweringen?

2

-Koeievla-    
1 jaar geleden door -Koeievla-

-Koeievla- schreef: "Maar natuurlijk, de russische rakettechnologie is superieur. Zo superieur dat ze die niet gebruiken, dat geheim mocht eens bekend raken. Liever offeren ze (nog eens) honderdduizenden manschappen op zonder effectieve terreinwinst te boeken. Liever worden ze de militaire risée van de wereld.
Mis je zelf ook niet ergens enige logica in je beweringen?"

-Koeievla- Geheim? Het hypersonische raket Khinzal is gewoon op youtube te vinden hoor...
dit is gewoon bewezen in praktijk

De VS en EU praten er alleen maar over, doen alsof ze de technologie ook bezitten maar nooit bewezen.

0

OpstruuN    
1 jaar geleden door OpstruuN

OpstruuN schreef: "Geheim? Het hypersonische raket Khinzal is gewoon op youtube te vinden hoor... https://youtu.be/5x-hiR1ejGw dit is gewoon bewezen in praktijk

De VS en EU praten er alleen maar over, doen alsof ze de technologie ook bezitten maar nooit bewezen."

OpstruuN 'tulijk.
Ze hebben er ook zo veel succes mee he?
Ze zullen anders wel door hun proto's heen zijn dat putin er zo zuinig op is?

1

-Koeievla-    
1 jaar geleden door -Koeievla-

-Koeievla- schreef: "'tulijk.
Ze hebben er ook zo veel succes mee he?
Ze zullen anders wel door hun proto's heen zijn dat putin er zo zuinig op is?"

-Koeievla- Dat heeft niks met succes te maken maar met strategie en geopolitiek. Russische raketten zijn superieur aan die van de VS en EU, is geen mening maar gewoon technische feiten. Betekend ook dat de VS en NAVO, Rusland niet zomaar kunnen aanvallen. Hoe graag de VS, NAVO of JIJ dat ook ook wilt. Niet alleen dat, alle landen over de hele wereld kijken mee en zien dat ook. De dollar is al meer dan 70 jaar het wereldreservemunt en de VS het machtigste land. Als je de VS in de weg zit gaan ze je land opruimen, is ook geen mening maar historische feit. Dat veranderd dus langzaam landen wouden wel handelen met Rusland maar konden dat dus niet. Nu is het een ander verhaal. Een verhaal waar niet de VS meer de wereldbaas is maar waar landen gelijk zijn en op dat basis handel bedrijven. Zoals Willem Middelkoop in het geplaatste artikel zei "1.5 miljard mensen die de sancties steunen maar 6 miljard mensen die de sancties niet steunen". Rusland zal de geschiedenis ingaan als een heldhaftig land dat andere landen verdedigd tegen de agressie van de VS en zijn bondgenoten "ook de EU en NL dus". Ik vindt dat jammer, maar helaas is dat de realiteit.

3

OpstruuN    
1 jaar geleden door OpstruuN

OpstruuN schreef: "Dat heeft niks met succes te maken maar met strategie en geopolitiek. Russische raketten zijn superieur aan die van de VS en EU, is geen mening maar gewoon technische feiten. Betekend ook dat de VS en NAVO, Rusland niet zomaar kunnen aanvallen. Hoe graag de VS, NAVO of JIJ dat ook ook wilt. Niet alleen dat, alle landen over de hele wereld kijken mee en zien dat ook. De dollar is al meer dan 70 jaar het wereldreservemunt en de VS het machtigste land. Als je de VS in de weg zit gaan ze je land opruimen, is ook geen mening maar historische feit. Dat veranderd dus langzaam landen wouden wel handelen met Rusland maar konden dat dus niet. Nu is het een ander verhaal. Een verhaal waar niet de VS meer de wereldbaas is maar waar landen gelijk zijn en op dat basis handel bedrijven. Zoals Willem Middelkoop in het geplaatste artikel zei "1.5 miljard mensen die de sancties steunen maar 6 miljard mensen die de sancties niet steunen". Rusland zal de geschiedenis ingaan als een heldhaftig land dat andere landen verdedigd tegen de agressie van de VS en zijn bondgenoten "ook de EU en NL dus". Ik vindt dat jammer, maar helaas is dat de realiteit."

OpstruuN " Een verhaal waar niet de VS meer de wereldbaas is maar waar landen gelijk zijn en op dat basis handel bedrijven."
Ah ja natuurlijk. Omdat het allemaal zo gelijk is en op handel gebaseerd begon Rusland oorlog tegen Tchetenië, Georgie, Oekraïne. Inderdaad allemaal heel gelijk zoals u zegt, ;(

3

Prikkebeen    
1 jaar geleden door Prikkebeen

Prikkebeen schreef: "" Een verhaal waar niet de VS meer de wereldbaas is maar waar landen gelijk zijn en op dat basis handel bedrijven."
Ah ja natuurlijk. Omdat het allemaal zo gelijk is en op handel gebaseerd begon Rusland oorlog tegen Tchetenië, Georgie, Oekraïne. Inderdaad allemaal heel gelijk zoals u zegt, ;("

Prikkebeen Eerst moeten alle landen natuurlijk bij het Groot-Russische rijk zijn aangesloten. Pas dan zijn ze allemaal gelijk.

2

-Koeievla-    
1 jaar geleden door -Koeievla-

OpstruuN schreef: "Dat heeft niks met succes te maken maar met strategie en geopolitiek. Russische raketten zijn superieur aan die van de VS en EU, is geen mening maar gewoon technische feiten. Betekend ook dat de VS en NAVO, Rusland niet zomaar kunnen aanvallen. Hoe graag de VS, NAVO of JIJ dat ook ook wilt. Niet alleen dat, alle landen over de hele wereld kijken mee en zien dat ook. De dollar is al meer dan 70 jaar het wereldreservemunt en de VS het machtigste land. Als je de VS in de weg zit gaan ze je land opruimen, is ook geen mening maar historische feit. Dat veranderd dus langzaam landen wouden wel handelen met Rusland maar konden dat dus niet. Nu is het een ander verhaal. Een verhaal waar niet de VS meer de wereldbaas is maar waar landen gelijk zijn en op dat basis handel bedrijven. Zoals Willem Middelkoop in het geplaatste artikel zei "1.5 miljard mensen die de sancties steunen maar 6 miljard mensen die de sancties niet steunen". Rusland zal de geschiedenis ingaan als een heldhaftig land dat andere landen verdedigd tegen de agressie van de VS en zijn bondgenoten "ook de EU en NL dus". Ik vindt dat jammer, maar helaas is dat de realiteit."

OpstruuN Ja, want alle SU landen waren o,o,o zo gelijk, toch?
Wie niet bereid is te leren van het verladen, is gedoemd om opnieuw dezelfde fouten te herhalen.

2

Immanuel    
1 jaar geleden door Immanuel

-Koeievla- schreef: "Eerst moeten alle landen natuurlijk bij het Groot-Russische rijk zijn aangesloten. Pas dan zijn ze allemaal gelijk."

-Koeievla- Ah ja, net zoals er volgens de islam vrede zal zijn (of zo iets) als er geen andere geloven/gelovigen meer zijn. question

2

Prikkebeen    
1 jaar geleden door Prikkebeen

@Prikkebeen, @-Koeievla-, @Immanuel
Geen enkel benul van de wereld buiten jullie dorp. Volgens mij begrijpen jullie nog niet eens dat vrijwel alle landen in de wereld al meer dan 70 jaar lang dollars gebruikt om internationaal grondstoffen te kopen en handelen of wat voor invloeden dat ook maar uitoefent. Laat staan geopolitiek of wat Willem Middelkoop te vertellen heeft.

"Geen enkel benul deze jongens" Heeft verder ook geen enkele zin om deze discussies voort te zetten, dag.

2
4 OpstruuN

OpstruuN schreef: "@Prikkebeen, @-Koeievla-, @Immanuel
Geen enkel benul van de wereld buiten jullie dorp. Volgens mij begrijpen jullie nog niet eens dat vrijwel alle landen in de wereld al meer dan 70 jaar lang dollars gebruikt om internationaal grondstoffen te kopen en handelen of wat voor invloeden dat ook maar uitoefent. Laat staan geopolitiek of wat Willem Middelkoop te vertellen heeft.

"Geen enkel benul deze jongens" Heeft verder ook geen enkele zin om deze discussies voort te zetten, dag."

OpstruuN "Geen enkel benul"
Spiegel ... ')

2

Prikkebeen    
1 jaar geleden door Prikkebeen

OpstruuN schreef: "@Prikkebeen, @-Koeievla-, @Immanuel
Geen enkel benul van de wereld buiten jullie dorp. Volgens mij begrijpen jullie nog niet eens dat vrijwel alle landen in de wereld al meer dan 70 jaar lang dollars gebruikt om internationaal grondstoffen te kopen en handelen of wat voor invloeden dat ook maar uitoefent. Laat staan geopolitiek of wat Willem Middelkoop te vertellen heeft.

"Geen enkel benul deze jongens" Heeft verder ook geen enkele zin om deze discussies voort te zetten, dag."

OpstruuN Als je je kop nou eens uit de kont van Poetin en alle andere (wannabe) dictators haalt en de stront uit je oren en ogen wast, kun je misschien weer wat duidelijker zien en horen wat er werkelijk in de wereld speelt.
Ja, de VS regering daar zitten smeerlappen in en die kunnen de boel flink op stelten zetten.
maar vooralsnog is het Rusland (met name Poetin) die her en der landen binnenvalt, annexeert en hun grondstoffen en oogsten steelt.

2

Immanuel    
1 jaar geleden door Immanuel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Philips stijgt 33 procent op Amsterdamse beurs na miljardenschikking slaapapneu-affaire

    Gaat Philips nu nog meer aan omkoping doen om dit te weer in te lopen?     ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Palestijnen raken steeds meer land kwijt aan kolonisten op Westoever

Israël is het beloofde land!...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Sarcoff
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@11 Beste Boppie, een trap nageven doet men gewoonlijk als iemand iets zeer doms gedaan heeft en er spijt van heeft, je vind dus dat je iets dom...

5 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Nicks R. Van
Philips stijgt 33 procent op Amsterdamse beurs na miljardenschikking slaapapneu-affaire

Daar gaat tien jaar winst naar de knoppen. Degene die dat apparaat heeft ontwikkeld en op de markt gebracht zal er wel niet meer werken. Die hee...

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

    Jeffrey Sachs. Een 'usefull idiot', die regelmatig de standpunten van het kremlin uitbazelt.     ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@54Er gingen wapens die kant op om de separatisten aan te vallen die het niet eens waren met de door VS gesteunde gewelddadige coup op hun d...

6 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Nicks R. Van
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

Heb 'dank' van der Burg! ...

9 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

28 is voor @27...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@26     "Ik zit daar niet mee." Ik zag het Snorrie. Goed van jou, chapeau ! ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

FrisseBries
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@11I know 🤐 Helaas. Je hebt er alleen maar last van....

10 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Moms With No PantiesR/boobsFree XxxcomicsTitfuckedDani Daniel Full VideoNo Face GirlPornography 1920sLesbian Kissing NakedBba PornPatricia Heatin NakedAdam 22 PornJoan Crawford NudeKonulupornoFuta Rule 34Public Agent CreampieMalayalam Actress Nude ImagesKalley Cuoco NakedItalianporn VideoFre Hq PornFree Sex DollFilme PornogratuitoPorntube SexoXxx Big XxxHd Tren PornLovenexy Onlyfans LeakedFree Porn Videos AdultMy Hero Acadamia R34Grinding PornWww Sunny LeonXxx HkMia MalkovichSunny Leona SexvideosMario Rosalina PornAmatuer Milf NudeSwimming XxxDawns Place PornSelti SweetHot Sex Desi AuntyBig Boobs Big DickSis HornyMatalie Roush NudeTru Kait BbcHot FokingFacking ComIndiangirls PornMother And Son HentaiScarey PornDaghterswapBest Porn ArtistsSites Para TransaGay Asian SexFakngBbc HentaiTamil Sex ConversationWhip Cream TittiesListcrawlersacramentoTraci Lords NudeHamsters Free PornXxx Sexy Indian VideoXxx Desi LoveFortnite Chun Li PornSeduction Lesbian Porn VideosEroprodileManoseadas En El BusShadbase Porn ComicsPornos PicsXvideos OnlyfamsGay PornboyFree Pornhd OnlineBig Natural Boobs NakedMonile Free PornBria BackwoodSex Boy SexXnxx Videos NightFft-001 JavBanglqchotiWww Xhamster CoJapan IxxxMasturbation Of GirlsVicarphiliaMoaningxxxBlow Jobs At HomeGenshin NsfwBig Black AssfuckingPlaygirlcris PornXnxx HusbandBlack And White Porn GifKhloe Kardashian PornPorn Hot SceneStepmom And Stepson Sharing BedMarina YuzukiHollywood Sex MFamily Guy R34Mardi Gras TitsHitmomi TanakaFree SolopornWxhamster ComChaturbarteBoafodeFuta MangaJapanese Pornography ActressNude Locker Room MenPorn Mom And Son IndianIndainxvideosChat ZozoNude Tik Tok Dancers1baiserIvana SugarBrielle_alexandraAlura Jenson LatestBhabhi Gand ChudaiBhn Full FormPrincess Ellie IdolYumi SugarbabyLulu Chu And Violet ReignAdultvidosRécits PornPhoneroticaDeepthroat EbonyBeeffcake HunterSameera Sex VideoTruth Or Dare CreampieGay Creampie CompilationXnxssBig Ass Porn PicsSunny Leone PorbStop Fucking MeHent StreamVishnu Priya Nude PicsIndian Bhabhi Xx VideoKayce884 Onlyfans LeaksLena De PlugAbsolus PornIndian EsxXvideos VpnJade HarleyBig Tit DropFamily Sex Video MovieWca LroductionsJade KimikoNicolette Bloom PornMen Moaning PornNipple PicturesAmirahdyme NudeXnxx Hard HdMadisonmoores LeakedXxx TadapSunny Fucked HardSavannah Parker PornBokep Virql