Carnavalsvierders bedreigd door Noord-Afrikaanse jongeren (wnl.tv)


Jongeren van Noord-Afrikaanse afkomst hebben carnavalisten in Maastricht lastiggevallen terwijl ze op de bus stonden te wachten. Dat schrijft Dagblad de Limburger. Volgens ooggetuigen was... ...

door Moskowfiets in Media  ·  137 Reacties

  • 23
  • 1392x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@1 Woon jij ( en natuurlijk DB) n Maastricht ? Ik wel en dit is absoluut geen fake-bericht. Heb het namelijk zelf meegemaakt met carnaval. Mentaal gehandicapte personen intimideren. En jullie het maar goedpraten ? Kom eens van die wolk af en haal niet iedere keer Wilders erbij. Ook hij krijgt dit hoogstwaarschijnlijk niet helemaal opgelost, maar hij doet in ieder geval een poging.

0
101 68plusser

* Verwijderd door de redactie *

102 Pxf7+

Eigenlijk zouden er verschillende knokploegen deze zeer irritante, gemene, eq loze figuren totaal beurs moeten meppen, en dan (net als die Afrikaners kunnen) zich gelijk verwijderen.

1
103 gaulette

@103 zou me niet verbazen als dit in de toekomst gaat gebeuren. Ik ben de overlast van deze "hoogopgeleide vluchtingen" in ieder geval spuugzat. En mijn vrouw ook: slank, 60 jaar, lange blonde haren. Jullie willen niet weten wat ze naar haar hoofd geslingerd krijgt in de zomer van "getinte" personen.

1
104 68plusser

Volgens de fascistiche leer van de koran doet dit tuig goed werk.

2
105 eureka!

Gut je verwacht het niet

1
106 cultuurbarbaar

"Ontwikkelingen worden op de voet gevolgd", aldus een politiewoordvoerder! Mag ik het zeggen? Wát een slap nietszeggend gelul! Oppakken die Noord-Afrikaanse klootzakken en kap nu eens met dat om de hete brij heendraaiende politiek correcte geneuzel.

1
107 Sneeuwbal

Je weet hier precies wie bij NK werkt of trollen zijn die betaald worden. Verschillende van die onderontwikkelden gemeld en zij blijven zitten, worden niet verwijderd, niets. Ik ga in het vervolg gewoon geen minnetjes meer uitdelen, praat over hun hoofden heen, reageer niet op hun uitlokkingen, op hun haat taal. Ik ga hier eens lekker zitten kijken wie wat is.

2
108 gaulette

88Dzzz,
Wilde net schrijven, ga maar een paar jaar in het onderwijs werken en u ervaart, net als ik, dat kinderen van migranten uit MO en Afrika, maar ook Turkse, veel overlast in je klas veroorzaken. Brutaal en geen respect voor vrouwen, hebben.

1
109 francaise

Gezellig he al dat vreemde volk in ons land.

3
110 Interessant

Peeveeveenee is gezien zijn taalgebruik gewoon zelf een bontkraagje.

5
111 Positivo

Gaat goed met de integratie Dijselbloem !

0
112 B55

* Verwijderd door de redactie *

113 Pxf7+

We moeten als autochtone en allochtone Nederlanders ook onze handen in eigen boezem steken. Zoiets kan alleen maar voortduren omdat we zo soft zijn.

0
114 B55

Vroeg of laat zul je toch eigen rechter moeten spelen. Ik verwacht binnen 10 jaar een burgeroorlog.

2
115 manpower

@111 Een Marokkaanse.Turkse,Surinaamse,Antilliaanse of Hollandse ?...

9
116 21st Century Guy

Noord Afrikaanse jongeren - goh, uit Tunesie?
Gewoon man en paard noemen (ja, een goede Neerlandsche traditie).

Nu kan ik uitsluitend denken: "weer een zooitje van die k*t Marokaantjes". (Marokkaantjes) Ja, inderdaad (mogelijk een premature) aanname van mij!

Uit het bronartikel: "De jongeren zorgen al een tijd voor problemen in de Limburgse hoofdstad. Ze gedragen zich agressief en intimiderend, vallen passanten lastig en zorgen ook op andere manieren voor overlast."

Gewoon de wapenstok erover. (Waar zijn de Rotterdamse Mariniers (kerels van stavast) als je ze nodig hebt?) Helpt één maal niet (wapenstok) dan meervoudig net zo lang tot deze lagelevens het begrepen hebben.

Juist deze soort lieden zorgen er, uiteindelijk, voor dat de PVV een grote aanhang krijgt mede omdat "Nederland" dit soort walchelijke praktijken voortdurend door de vingers wenst te zien.

Geen werkstraf geven (hier verschijnen ze sowiezo niet), geen detentie maar gewoon de wapenstok zodat ze drie weken met de blauwe plekken en misschien met wat tanden minder rondlopen.

Als de Nederlandse regering dit niet aanpakt zullen uiteindelijk de "burgers" dit (terecht) zelf gaan doen hoewel ik een tegenstander van zelfrichting ben.
Echter het moment komt waarop er inderdaad (@115) een burgeroorlog komt.

@109 (Francaise) Werkt in het onderwijs en heeft ervaringen uit eerste hand, zij ziet hoe Nederland respectloos verzuipt door dit soort "lieden".

En ja, het gemiddelde IQ moet inderdaad duidelijk lager liggen want welk dier zal zijn "eigen huis" bevuilen? Juist deze varkens. (Met excuus aan de dierlijke varkens.)

Groet van een opa welke geen PVV stemt, trots is op Nederland en haar erfgoed, overtuigd atheist is en vindt dat Zwarte Piet moet blijven!

0
117 Bezorgde Europeaan

@Noord Afrikaanse jongeren - goh, uit Tunesie?
Gewoon man en paard noemen (ja, een goede Neerlandsche traditie).

Dan mag dat ook gedaan worden met autochtone of van origine Nederlandse jongeren.

14
118 21st Century Guy

@118 Ja, natuurlijk. Immers tuig is tuig. Autochtoon of "van orgine Neerlansche jongeren"!

0
119 Bezorgde Europeaan

Rutte bedankt voor die boten vol met negers die je op ons los laat

2
120 knorkokkie

Hadden ze die Berbertjes niet even een draai om de oren kunnen geven?

2
121 Wild Rover

"kom jij nu ook met die IQ-bullshit aan? dat pleit niet voor je eigen IQ want IQ is namelijk geen statische gegeven."

@94 , @doortjebont,

U vermeldt een ONJUIST FEIT.

Feit is dat IQ wel een statisch gegeven is.
Zie ook de volgende (wetenschappelijke) link:
http://www.tijdschriftvoorpsychiatrie.nl/assets/articles/articles_484pdf.pdf

In een vorig topic heb ik u op hetzelfde onjuiste feit gewezen.
Daarop heb ik geen reactie van u gezien.
https://www.nieuwskoerier.nl/news/80519-zweedse-rechter-somalische-kindermisbruiker-niet-in-cel-anders-worden-zijn-positieve-ontwikkelingen-bedreigd
Zie posting nummer 163.

0
122 Graaier1000

@122
Beste Graaier, het is net een hond met een bot wat dat niet wil afgeven.
Dit komt voorlopig nog wel een keer of 10 voorbij in verschillende draadjes, te pas of te onpas !

0
123 Bleke Betty

@119 Jazeker alleen kom je dat in berichten nooit tegen dan wordt er slechts gesproken over jongeren.

3
124 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

125 Pxf7+

@125
* muilkorf haken gaat * question D

0
126 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

127 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

128 Thei

@128 Nee ik reageer niet meer op hem, het is beter als wij over zijn hoofd heen praten alsof hij er niet is, zo zijn er nog een paar anderen waar ik geen - meer geef, geen reactie meer geef.

0
129 gaulette

@128 En het mag er uit floepen hoor, als ik zie hoeveel mensen er ondertussen een pesthekel aan die trol hebben die hele 'gesprekken' doorzeeft met pure onzin, kwaadheid, agressie. Ik had allang opgestapt geweest.

0
130 gaulette

Eerst vuurwerk, dan Sinterklaas.., en nu carnaval..?
Het slopen van onze tradities zal stapsgewijs moeten gebeuren, anders pikt niemand het.
Na de tweede wereldoorlog werd al besproken hoe tradities en daarbij de identiteiten van buitenaf dienen gesloopt te worden. De derde generatie van de gastarbeiders zijn kansloos en zorgen voor een moderne Trojaanse paard. Alles is vooruit gedacht.., gelukkig heeft het psyche een logica, en daarom vallen wij allemaal op dezelfde manier te manipuleren.

1
131 4lb3rt P1k3

* Verwijderd door de redactie *

132 Dewereldrond

@131
Maar zelfs een schaakbord waar het nog om1 zet gaat, kan omvallen question Een frisse wind kan alles veranderen, factoren van buitenaf kunnen alles veranderen zo weten de Dinosaurussen, de machtigesten der aarde (buiten de insecten om question Na het nieuws van vanavond wat voor vele oplettende mensen geen verassing is, nl dat turkije en de turken nu hun ware gezicht hebben getoond en zelfs de gore moed hebben gehad om Nl te bedreigen met hum Europese overkoepelende politieke beweging.... Ik ea zeggen het al jaren en nu begint het en turkije doet de eerste zet. En wat doet de rest? Duitsland is boos op Nl vanwege vermeend racisme, als het niet zo ernstig was zou je er om kunnen lachen.
Maar er zijn 33 miljoen turken in de EU en Erdogan heeft ze nu opgeroepen.... en ons zelfs bedreigd omdat wij niet mee willen werken en de vazal van Erdo, de minister hier niet welkom heten die de Tegenlanders, de Nederturken, die eerst en bovenal Turk zijn te weigeren. (tenminste als flapdrol Koenders zijn rug recht weet te houden, zijn billen zijn al vast geklonken)

0
133 Bleke Betty

@133
Mensen zien de frisse wind als meneer Wilders, alleen is het een façade.
Creëer chaos, laat een mannetje deze gecreëerde chaos(vluchtelingen, crisis en de criminelen) uitvergroten, en de burger maakt dit mannetje hun leider. Oudste populistische filosofie dat ik weet. Wij leven in een leugen wat men niet eens kan bevatten. De frisse winden worden gecreëerd door een windmachine. Elke populist wint in een gecreëerde crisis, het is een kwestie van tijd.

4
134 4lb3rt P1k3

@134
Ondanks dat de leugen zo groot is dat het niet op een schaakbord past en de leugen zo groot is dat zelfs de leugenaars niet meer wetn wat de waarhied is, behalve hun eigen schimmige rol, blijft het zo dat ook wij de pionnen onze rol, ons deel naar waarheid, kennis, integriteit en hopelijk enige wijsheid door blijven spelen. De enige andere optie is op je rug gaan liggen als een foetus en je stokje kwijlend en om genade smekend nederig overgeven. En zover ben ik nog niet. Iedereen haalt Wilders erbij, maar ik kan u zeggen dat ik en iedereen die ik ken van decennia geleden die ofwel samen in fabrieken of schoonmaak bedrijven werkten met gastarbeiders en van families die of geleden hadden in kampen, of in het verzet, allemaal al in de jaren '70 bezwaar aantekenden en die allemaal toen al zagen dat het geen goede combinatie was. En ook toen al was het duidelijk dat het problemen gaf en dat die problemen erger zouden worden. Wilder sis niets meer of minder dan degene die het dan tenminste nog durft te benoemen. Meer niet, het probleem is al dik 40 jaar bekend en wordt ook al 40 jr per dag beroerder en urgenter en nu met per jaar er zoveel tig duizend ongewenste, sacherijnige, ontevreden, agressieve migranten erbij, zelfs uit mrokko en Tunesie het maakt niet meer uit ze komen overal vandaan uit allemaal veilige landen en allemaal boos en eisend... dat is vragen om een lont in een kruidvat, om de mega druppel die de mega emmer doet overlopen... u weet het... de kruik gaat maar zolang te water....
En wat dan????

0
135 Bleke Betty

@107 Nietszeggend is dat zeker niet. Het is een waarschuwing aan het adres v/d de autochtonen. "Gewoon bukken en ontspannen anders gaat de politie ingrijpen!"

0
136 Rex

Wanneer komen er eens knokploegen bij elkaar die dit gaan oplossen? De politiek gaat dit niet oplossen

0
137 Hefan430

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

20 keer een stad als Amersfoort erbij intussen, en de autochtone bevolking kromp...https://youtu.be/wftARWunM2I?si=22B-_uN9nKx2P8n9...

1 minuut geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Laat de politie nou gewoon hun werk doen.Als ze iemand willen controleren moeten ze dat gewoon kunnen doen.Zij zijn praktijkdeskundigen .E...

18 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Het is wel grappig. 😃 Het gaat vooral over waarom we een republiek moeten hebben in plaats van een monarchie. Op zich hebben ze best een ...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Hoe kwam zij aan het bewijs van goed gedrag?@5Van buiten bont van binnen stront....

25 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@23 Zelfmoord met de 2 kogels in je hoofd dat is de onzin die jij gelooft.https://www.youtube.com/watch?v=6IdeZCoxKMk...

28 minuten geleden geplaatst door Rooibos

van Keulen
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

Wilders wordt goed beveiligd maar mocht hem toch iets overkomen dan komt Timmermans en zijn linkse aanhangers daarop klaar....

35 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@12 Zo Bram, die komt wel even binnen hoor! Ik ben helemaal uit het veld geslagen....

37 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@7Excuus, woord omgedraaid:maalpijl (haha) moet uiteraard zijn: mijlpaal.....

38 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bram brabant
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@1 och och. Mannetje toch.Je zin vandaag niet gekregen in de speeltuin?...

40 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Mede dankzij Eric van der Burg. Die had het minder snel kunnen laten groeien.😡😡...

44 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

NK. App
Naked And Afraid UnblurredLith LustNude Kat KaifPorn ArabianBackpagephillyTurkporno FilmTiktok Nude TwitterLoudhouse R34Sexde 69Beeg PornLatest Korean PornHidden Can MasturbationNessbynature OnlyfansPinupfillesVr HushLindsay Lohan SextapeXxx MoPunjabi Chudai VideoXxx XcomNew Year PornCheating XxxxXxxsex GayTeenskeetErotic TabooAnimated Rule 34Big Titie LesbiansHd Porn Video LiveXxx WebPorn In VermontAlinty OnlyfansVídeo De PornográficosSaxy GirlLudhiana Sex VideoKareena Kapoor Fucking ImagesHdtranny PornUllu Web Series ComEricacherryCouples Only FansToon Porn InterracialFrancevidcapPornstars With The Biggest ButtsStep Sister XxNangi Aurat DikhaoBaise JapCelebrity Moviw ArchiveBilu SexValentina BellucciConsoladores Para HombresGroup FuckTürkçe Altyazı PornHentaiidHitomi La FrRussian Por NRobyn Lively Nudeسكس ىرعانX XxbfXxx Abella DangerMiakhalifa Xxx ComHollywood ChudaiReno Gold PornSex Poonam PandeyPornifyAndy Jaide PornGroped Train PornTürk Amatör PornolarOrc Rule34Hindi Sex Video 2019Nicolette Shea VideosPornmovies AnalExtreme Porn BondageJayla PaigeCumshots On AsiansHole XxxProperty Bangers Part 2Life UncontainedStep.sister Blow.jobVarlie KaySaka Porn StarVenezolanas PutasE-hentaiFree SexchatBucetuda Novinha大 奶Lillias Right NudeWomen Sex SceneNude BestBokep UpdateGay Escort PornJenifer WhiteTrishstratus NudeKuwari ChutNew Xxxx HdHot Figure PornIndian Muslim Aunty SexGay CockShoplyftermilfJpanese Porn MoviesKim Impossible PornNude Gabrielle AnwarTenn PornosNubilles.netRaj Wap ComBrazil Hot SexJordi Xxx HdGay Sexual SlaveJxh33 HentaiSeducing Xxx VideosXxx Video Hollywood MovieNude AuditionIndian PornfreePrivate Society Full VideoXxx CsrtoonAsian Taboo PornPorn Stars RankingPitiet PornMuslim Sex AuntyXxx Video ClassHotboysexSalena Green VargasNugget SexBrazer PornTitan PornSexs DadyCallescort.orgCreampied CameltoePornostar AlbaniaTen Hd PornVegina Sexسكس يبانىJav MotherBabhixxxBeautifulgirlxxxPorn.fistingEronePornstars Who EscortPeladas TiktokElevator PornMaddison Beer NudeLesbian FuckngXx Video IndanStudent Fuck VideoMom PornsAriana Marie CumWebcam En Vivo PornXxx Fuck VideoFollandoperraQuadrinhos Eroticos HqOlga Kurylenko NudaSherek PornCome Undone Movie