“Massavorming gijzelt ons”, zegt klinisch psycholoog Mattias Desmet! (youtube.com)


“Massavorming gijzelt ons”, zegt klinisch psycholoog Mattias Desmet tegen Maurice de Hond.Afgelopen week interviewde geograaf en opiniepeiler Maurice de Hond klinisch psycholoog Mattias Desmet. De Belg die al eens eerder grote indruk maakte bij “ De Nieuwe Wereld “ in een gespr ...

door xtremy in Media  ·  20 Reacties

  • 1
  • 470x gelezen
Reageer met een Emoji
1
9

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Interessant gesprek.

Veel kijkplezier.


>>>

“Massavorming gijzelt ons”, zegt klinisch psycholoog Mattias Desmet tegen Maurice de Hond.

Afgelopen week interviewde geograaf en opiniepeiler Maurice de Hond klinisch psycholoog Mattias Desmet. De Belg die al eens eerder grote indruk maakte bij “ De Nieuwe Wereld “ in een gesprek met Marlies Dekkers en Ad Verbrugge, deed opmerkelijke uitspraken rondom massavorming en hypnose die onze samenleving gijzelt, aldus de Vlaming.

Flavio Pasquino interviewde Maurice de Hond n.a.v. zijn interessante zoom gesprek met Desmet, waarin hij uitlegt dat ook beleidsmakers slachtoffer zijn geworden van dit mechanisme waarbij het vrijwel onmogelijk is om de cirkel te doorbreken. Maurice de Hond ziet wel een mogelijke oplossing voor dit fenomeen en dat is de periode mei/juni 2021, als een groot deel van de Nederlanders gevaccineerd is en het virus een lage prevalentie kent. “Veel mensen zullen zich dan veilig voelen omdat ze gevaccineerd zijn en stappen dan uit de angst. Dit is het moment om door te pakken en de massavorming te doorbreken”, betoogd De Hond.

9
1 xtremy

complotgekkie, gelul met zijn massavorming hahaha begrip is trouwens onbekend in de psychologie. Hanteert echter dit begrip als zijnde de "massa" die een preoccupatie heeft, in dit geval, de angst voor corona. Massa wordt gezien als een eenduidige entiteit en maakt vergelijkingen (daar gaan we weer) met nazi duitsland en angst voor joden om zo grip te krijgen op de massa en deze te sturen waar je ze wilt hebben; de opbouw van een totalitaire staat. Met dien verstande dat het covid-19 een reeel gevaar is en dat aanwezigheid van joden in het 3e rijk of waar dan ook totaal geen gevaar vormden, integendeel zelfs. Man begint wetenschappelijk en al orerende sluipen de complotten er in, gerelareerd aan totalitair en dictatoriaal. gewoon een wappie, maar omdat men denkt, omdat hij heeft doorgeleerd, hij dan wel gelijk zal hebben ook een gevaarlkijke wappie. Goed dat veel wappie instituten omver worden gehaald zoals QAnn. geeft moed.

5
2 oculus amet

oculus amet schreef: "complotgekkie, gelul met zijn massavorming hahaha begrip is trouwens onbekend in de psychologie. Hanteert echter dit begrip als zijnde de "massa" die een preoccupatie heeft, in dit geval, de angst voor corona. Massa wordt gezien als een eenduidige entiteit en maakt vergelijkingen (daar gaan we weer) met nazi duitsland en angst voor joden om zo grip te krijgen op de massa en deze te sturen waar je ze wilt hebben; de opbouw van een totalitaire staat. Met dien verstande dat het covid-19 een reeel gevaar is en dat aanwezigheid van joden in het 3e rijk of waar dan ook totaal geen gevaar vormden, integendeel zelfs. Man begint wetenschappelijk en al orerende sluipen de complotten er in, gerelareerd aan totalitair en dictatoriaal. gewoon een wappie, maar omdat men denkt, omdat hij heeft doorgeleerd, hij dan wel gelijk zal hebben ook een gevaarlkijke wappie. Goed dat veel wappie instituten omver worden gehaald zoals QAnn. geeft moed."

oculus amet Misschien kan je beter eerst even kijken voordat je nog meer onzin gaat uitkramen.

6

xtremy    
meer dan 3 jaar geleden door xtremy

xtremy schreef: "Misschien kan je beter eerst even kijken voordat je nog meer onzin gaat uitkramen."

xtremy wou dat je wat intelligenter was, dan kon een dialoog leuk zijn, blijft nu steken in wat holle kreten van jou en sorry, oeverloos gezwam. Je content is doorlopend van laag niveau en sterk complotgerelateerd, niet de moeite waard om daar kennis van nemen. Al aangemeld bij het forum misschien? koekkoek he

3

oculus amet    
meer dan 3 jaar geleden door oculus amet

oculus amet schreef: "wou dat je wat intelligenter was, dan kon een dialoog leuk zijn, blijft nu steken in wat holle kreten van jou en sorry, oeverloos gezwam. Je content is doorlopend van laag niveau en sterk complotgerelateerd, niet de moeite waard om daar kennis van nemen. Al aangemeld bij het forum misschien? koekkoek he"

oculus amet Als je niet inhoudelijk wil reageren in topics, moet je misschien alleen de OT (Off Topic) topics bezoeken. Kun je het lekker de hele dag over je poep en plas fetish hebben.
Hoef je serieuze topics zoals deze niet te bevlekken met je onzin.

2

xtremy    
meer dan 3 jaar geleden door xtremy

xtremy schreef: "Als je niet inhoudelijk wil reageren in topics, moet je misschien alleen de OT (Off Topic) topics bezoeken. Kun je het lekker de hele dag over je poep en plas fetish hebben.
Hoef je serieuze topics zoals deze niet te bevlekken met je onzin."

xtremy ach...

2

oculus amet    
meer dan 3 jaar geleden door oculus amet

Proberen of ik op z'n Jip en Jannekens uit kan leggen wat er nu precies voor spelletje gaande is in den Haag:Wat Mark Rutte en ook de Jonge doen is gewoon een vorm van politieke binding: stemmen proberen te verzamelen.Hoe doe je dat ? Geef het volk brood en spelen. Geef het volk wat daarom vraagt de covid maatregelen die zij achten dat die er moeten komen. Als je dat doet (als politicus) dan moet moet je soms net doen alsof het je tegen staat om een maatregel in te voeren (Dat is dan meer voor de mensen die NIET op hen stemmen of ooit gaan stemmen). Het is begonnen met de muilkorven. Als persoon wisten Rutte en de Jonge heus wel dat die dingen schijnveiligheid bieden. Echter verwachte een deel van de bevolking dat ze verplicht gedragen moesten worden. Rutte en de Jonge: men vraagt, wij draaien. (Dan doen Rutte en de Jonge het toch goed ?) Hetzelfde geldt voor meerdere maatregelen. Alles voor de stemmen. Wie het er niet mee eens is wordt als wappie neergezet. (Zagen we Rutte zelfs tegen Wilders zeggen).Ook is gebleken dat de meeste kamerleden geen enkele kaas hebben gegeten over de feiten aangaande b.v. de vaccins en vaccineren. Men roept op tot vaccineren maar heeft kennelijk geen idee van de mogelijke serieuze bijwerkingen en voor wie het (Pfizer - mRNA) wel/niet geschikt is. Ook worden voor het gemak de mogelijk ernstige bijwerkingen voor het gemak maar niet genoemd. Of men zegt niet er bij dat de lange termijn effecten niet bekend zijn. Als je dat als politicus wel zou doen of laten doen, zal je dat stemmen kosten. Dat moet dus worden vermeden.Natuurlijk zit ik hier prietpraat te verkondigen want Rutte en de Jonge alsmede het omt en rivm weten het toch echt wel beter dan mij ........ Tuurlijk. Helemaal gelijk. Trakteer me maar eens lekker op een hoop minnen. He, dat lucht op.

8
3 The Basher

The Basher schreef: "Proberen of ik op z'n Jip en Jannekens uit kan leggen wat er nu precies voor spelletje gaande is in den Haag:Wat Mark Rutte en ook de Jonge doen is gewoon een vorm van politieke binding: stemmen proberen te verzamelen.Hoe doe je dat ? Geef het volk brood en spelen. Geef het volk wat daarom vraagt de covid maatregelen die zij achten dat die er moeten komen. Als je dat doet (als politicus) dan moet moet je soms net doen alsof het je tegen staat om een maatregel in te voeren (Dat is dan meer voor de mensen die NIET op hen stemmen of ooit gaan stemmen). Het is begonnen met de muilkorven. Als persoon wisten Rutte en de Jonge heus wel dat die dingen schijnveiligheid bieden. Echter verwachte een deel van de bevolking dat ze verplicht gedragen moesten worden. Rutte en de Jonge: men vraagt, wij draaien. (Dan doen Rutte en de Jonge het toch goed ?) Hetzelfde geldt voor meerdere maatregelen. Alles voor de stemmen. Wie het er niet mee eens is wordt als wappie neergezet. (Zagen we Rutte zelfs tegen Wilders zeggen).Ook is gebleken dat de meeste kamerleden geen enkele kaas hebben gegeten over de feiten aangaande b.v. de vaccins en vaccineren. Men roept op tot vaccineren maar heeft kennelijk geen idee van de mogelijke serieuze bijwerkingen en voor wie het (Pfizer - mRNA) wel/niet geschikt is. Ook worden voor het gemak de mogelijk ernstige bijwerkingen voor het gemak maar niet genoemd. Of men zegt niet er bij dat de lange termijn effecten niet bekend zijn. Als je dat als politicus wel zou doen of laten doen, zal je dat stemmen kosten. Dat moet dus worden vermeden.Natuurlijk zit ik hier prietpraat te verkondigen want Rutte en de Jonge alsmede het omt en rivm weten het toch echt wel beter dan mij ........ Tuurlijk. Helemaal gelijk. Trakteer me maar eens lekker op een hoop minnen. He, dat lucht op."

The Basher goed geprobeerd maar vond het wat gezwam (met uw welnemen) niet onderbouwd en wetenschappelijk, maar fijn dat het oplucht, bijna net zo lekker als poepen zeg ik altijd maar. wel goed vegen he! koekkoek

3

oculus amet    
meer dan 3 jaar geleden door oculus amet

oculus amet schreef: "goed geprobeerd maar vond het wat gezwam (met uw welnemen) niet onderbouwd en wetenschappelijk, maar fijn dat het oplucht, bijna net zo lekker als poepen zeg ik altijd maar. wel goed vegen he! koekkoek"

oculus amet Ach, arm schaap (koekoek) 🐏 🐑 🐏 🐑

5

The Basher    
meer dan 3 jaar geleden door The Basher

The Basher schreef: "Proberen of ik op z'n Jip en Jannekens uit kan leggen wat er nu precies voor spelletje gaande is in den Haag:Wat Mark Rutte en ook de Jonge doen is gewoon een vorm van politieke binding: stemmen proberen te verzamelen.Hoe doe je dat ? Geef het volk brood en spelen. Geef het volk wat daarom vraagt de covid maatregelen die zij achten dat die er moeten komen. Als je dat doet (als politicus) dan moet moet je soms net doen alsof het je tegen staat om een maatregel in te voeren (Dat is dan meer voor de mensen die NIET op hen stemmen of ooit gaan stemmen). Het is begonnen met de muilkorven. Als persoon wisten Rutte en de Jonge heus wel dat die dingen schijnveiligheid bieden. Echter verwachte een deel van de bevolking dat ze verplicht gedragen moesten worden. Rutte en de Jonge: men vraagt, wij draaien. (Dan doen Rutte en de Jonge het toch goed ?) Hetzelfde geldt voor meerdere maatregelen. Alles voor de stemmen. Wie het er niet mee eens is wordt als wappie neergezet. (Zagen we Rutte zelfs tegen Wilders zeggen).Ook is gebleken dat de meeste kamerleden geen enkele kaas hebben gegeten over de feiten aangaande b.v. de vaccins en vaccineren. Men roept op tot vaccineren maar heeft kennelijk geen idee van de mogelijke serieuze bijwerkingen en voor wie het (Pfizer - mRNA) wel/niet geschikt is. Ook worden voor het gemak de mogelijk ernstige bijwerkingen voor het gemak maar niet genoemd. Of men zegt niet er bij dat de lange termijn effecten niet bekend zijn. Als je dat als politicus wel zou doen of laten doen, zal je dat stemmen kosten. Dat moet dus worden vermeden.Natuurlijk zit ik hier prietpraat te verkondigen want Rutte en de Jonge alsmede het omt en rivm weten het toch echt wel beter dan mij ........ Tuurlijk. Helemaal gelijk. Trakteer me maar eens lekker op een hoop minnen. He, dat lucht op."

The Basher Je doet nu weer alsof jij het allemaal doorziet en daarna duik je bij voorbaat alvast in de slachtofferrol
Hoe zal ik dit nu eens in jip en janneke taal verwoorden
Je bent een betweterige wijsneus die denkt dat anderen niks snappen en daarom niet open staat voor welke kritiek op je denkbeelden want dan ga je gelijk de calimero uithangen

2

Rinze    
meer dan 3 jaar geleden door Rinze

Rinze schreef: "Je doet nu weer alsof jij het allemaal doorziet en daarna duik je bij voorbaat alvast in de slachtofferrol
Hoe zal ik dit nu eens in jip en janneke taal verwoorden
Je bent een betweterige wijsneus die denkt dat anderen niks snappen en daarom niet open staat voor welke kritiek op je denkbeelden want dan ga je gelijk de calimero uithangen"

Rinze ik vind m gewoon een wappie, die lullen een ander wat na maar hebben feitelijk niets te melden, gooi het enigszins op een gebrek aan identiteit, wat je even "leent" van een ander. Zodra de denkbeelden van het grote voorbeeld instorten zoals bij QAnn raken de "volgers" van het padje af. Kan zelfs destrastreuze gevolgen hebben hahahahaha omdat ze dan hun geleende identiteit verliezen, de stakkers.

3

oculus amet    
meer dan 3 jaar geleden door oculus amet

The Basher schreef: "Ach, arm schaap (koekoek) 🐏 🐑 🐏 🐑"

The Basher koekkoek was leuk verder had je weinig te melden, hoort bij een wappie zeg ik altijd maar

3

oculus amet    
meer dan 3 jaar geleden door oculus amet

Rinze schreef: "Je doet nu weer alsof jij het allemaal doorziet en daarna duik je bij voorbaat alvast in de slachtofferrol
Hoe zal ik dit nu eens in jip en janneke taal verwoorden
Je bent een betweterige wijsneus die denkt dat anderen niks snappen en daarom niet open staat voor welke kritiek op je denkbeelden want dan ga je gelijk de calimero uithangen"

Rinze Sneuneus was voldoende.

3

Nurse Ratched    
meer dan 3 jaar geleden door Nurse Ratched

The Basher schreef: "Proberen of ik op z'n Jip en Jannekens uit kan leggen wat er nu precies voor spelletje gaande is in den Haag:Wat Mark Rutte en ook de Jonge doen is gewoon een vorm van politieke binding: stemmen proberen te verzamelen.Hoe doe je dat ? Geef het volk brood en spelen. Geef het volk wat daarom vraagt de covid maatregelen die zij achten dat die er moeten komen. Als je dat doet (als politicus) dan moet moet je soms net doen alsof het je tegen staat om een maatregel in te voeren (Dat is dan meer voor de mensen die NIET op hen stemmen of ooit gaan stemmen). Het is begonnen met de muilkorven. Als persoon wisten Rutte en de Jonge heus wel dat die dingen schijnveiligheid bieden. Echter verwachte een deel van de bevolking dat ze verplicht gedragen moesten worden. Rutte en de Jonge: men vraagt, wij draaien. (Dan doen Rutte en de Jonge het toch goed ?) Hetzelfde geldt voor meerdere maatregelen. Alles voor de stemmen. Wie het er niet mee eens is wordt als wappie neergezet. (Zagen we Rutte zelfs tegen Wilders zeggen).Ook is gebleken dat de meeste kamerleden geen enkele kaas hebben gegeten over de feiten aangaande b.v. de vaccins en vaccineren. Men roept op tot vaccineren maar heeft kennelijk geen idee van de mogelijke serieuze bijwerkingen en voor wie het (Pfizer - mRNA) wel/niet geschikt is. Ook worden voor het gemak de mogelijk ernstige bijwerkingen voor het gemak maar niet genoemd. Of men zegt niet er bij dat de lange termijn effecten niet bekend zijn. Als je dat als politicus wel zou doen of laten doen, zal je dat stemmen kosten. Dat moet dus worden vermeden.Natuurlijk zit ik hier prietpraat te verkondigen want Rutte en de Jonge alsmede het omt en rivm weten het toch echt wel beter dan mij ........ Tuurlijk. Helemaal gelijk. Trakteer me maar eens lekker op een hoop minnen. He, dat lucht op."

The Basher Duidelijk is dat jij er in ieder geval geen kaas van hebt gegeten.

2

RobP    
meer dan 3 jaar geleden door RobP

The Basher schreef: "Proberen of ik op z'n Jip en Jannekens uit kan leggen wat er nu precies voor spelletje gaande is in den Haag:Wat Mark Rutte en ook de Jonge doen is gewoon een vorm van politieke binding: stemmen proberen te verzamelen.Hoe doe je dat ? Geef het volk brood en spelen. Geef het volk wat daarom vraagt de covid maatregelen die zij achten dat die er moeten komen. Als je dat doet (als politicus) dan moet moet je soms net doen alsof het je tegen staat om een maatregel in te voeren (Dat is dan meer voor de mensen die NIET op hen stemmen of ooit gaan stemmen). Het is begonnen met de muilkorven. Als persoon wisten Rutte en de Jonge heus wel dat die dingen schijnveiligheid bieden. Echter verwachte een deel van de bevolking dat ze verplicht gedragen moesten worden. Rutte en de Jonge: men vraagt, wij draaien. (Dan doen Rutte en de Jonge het toch goed ?) Hetzelfde geldt voor meerdere maatregelen. Alles voor de stemmen. Wie het er niet mee eens is wordt als wappie neergezet. (Zagen we Rutte zelfs tegen Wilders zeggen).Ook is gebleken dat de meeste kamerleden geen enkele kaas hebben gegeten over de feiten aangaande b.v. de vaccins en vaccineren. Men roept op tot vaccineren maar heeft kennelijk geen idee van de mogelijke serieuze bijwerkingen en voor wie het (Pfizer - mRNA) wel/niet geschikt is. Ook worden voor het gemak de mogelijk ernstige bijwerkingen voor het gemak maar niet genoemd. Of men zegt niet er bij dat de lange termijn effecten niet bekend zijn. Als je dat als politicus wel zou doen of laten doen, zal je dat stemmen kosten. Dat moet dus worden vermeden.Natuurlijk zit ik hier prietpraat te verkondigen want Rutte en de Jonge alsmede het omt en rivm weten het toch echt wel beter dan mij ........ Tuurlijk. Helemaal gelijk. Trakteer me maar eens lekker op een hoop minnen. He, dat lucht op."

The Basher Als u dit nou nog een keertje knipt-en-plakt, kunt u er dan wat witregels aan toevoegen? Dan blijft het gezeur, en onzin, maar dan is het tenminste te lezen.

3

Smiling    
meer dan 3 jaar geleden door Smiling

The Basher schreef: "Ach, arm schaap (koekoek) 🐏 🐑 🐏 🐑"

The Basher https://media3.giphy.com/media/oKAwRRzAzbKfe/giphy.gif

1

lisaaatjuh    
meer dan 3 jaar geleden door lisaaatjuh

lisaaatjuh schreef: "https://media3.giphy.com/media/oKAwRRzAzbKfe/giphy.gif"

lisaaatjuh 👍 😂

1

MacGu    
meer dan 3 jaar geleden door MacGu

lisaaatjuh schreef: "https://media3.giphy.com/media/oKAwRRzAzbKfe/giphy.gif"

lisaaatjuh question

1

oculus amet    
meer dan 3 jaar geleden door oculus amet

Deze klinisch psycholoog ziet het heel goed. Ik heb ook het hele gesprek tussen hem en Maurice gezien.
Is te vinden op Maurice.nl.
De man een complotdenker of wappie noemen bewijst op zich zijn gelijk al.
Dan heb je een vernauwt bewustzijn en komt alles wat daar niet mee in overeenstemming is niet meer binnen.
Hij noemt ook expertblindness. En het experiment van Asch. Goed artikel van hem:

https://www.knack.be/nieuws/wetenschap/in-de-coronacrisis-is-de-publieke-opinie-in-de-greep-van-absurde-oordelen/article-opinion-1634377.html


Heel interessant. Eyeopener.

2
4 Artikel39

Logisch eigenlijk dat gelijk de schapen van club Rutte hier weer hard aan het blaten zijn; ze voelen zich weer stevig bij de kloten genomen worden door wappies 😲 Dat moet je met alle mogelijke middelen van je af blaten natuurlijk. Maar........ pas op: zowel wolven als schaapshonden kijken mee.

De schapen van club Rutte snappen het niet omdat zij gewoon al te geindoctrineerd zijn..........
Ze begrijpen niet dat er alleen maar een psychologische oorlogsvoering aan de gang is onder het mom van een virusbesmetting. Dit gaat me weer een hoop minnen opleveren van een hoop schapen. Ik zou zeggen blaat een eind heen en reageer je af. Probeer vooral niet iemand met een andere mening te begrijpen, scheld hem/haar verrot; lucht lekker op. Neem nog een valeriaan tabletje of een stevige borrel en dan naar bed om slapeloze nachten te hebben van al die wappies !!

1
5 The Basher

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@!37 "Jij bent snot" En alwéér op de persoon, ondanks meerde waarschuwingen. Gemeld ! ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@145 Altijd anderen wijzen op schrijffouten, en ze dan zelf ook maken, komt niet al te snugger over, en dan denk je ook nog te moeten schreeuwen...

9 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Strongoli
Jaimie Vaes: ‘Ik ben niet vies van een prikje hier en daar’

Snap niet, dat mensen er als een alien uit willen zien.Er klopt gewoon niets meer aan. Menselijk is het al helemaal niet te noemen en een jong...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@129 Je bedoel een aangekondigde tentoonstelling die waarschijnlijk weer met een kutsmoes wordt geannuleerd.En zelfs als ie door gaat met ...

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Malinois
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@131Ik stelde jou al eerdere vragen.Het is een tactiek om die niet te beantwoorden en dan met een wedervraag te komen.Denk je dat ik gek...

10 minuten geleden geplaatst door Malinois

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@133 Verdrinken in bewijzen?Heel moeilijk als het eerste bewijs nog moet komen....

13 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@132 "Jij bent te sneu voor dit onderwerp." En wederom op de persoon spelen. ...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

Beheerd= bekeerd....

19 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@128 "NAVO ... Het is nu een macht om iets te creëren. ... in Libië hebben we dat kunnen zien." Ah, die NAVO missie, op verzoek van...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Hardcore MoaningHdporne VideoBouncing Tittie GifFree Online Sex Video ChatSara Ali Khan Porn VideoSamus Cosplay PornGabi CarterLesbian Porn RoleplayMia Falls PornAmerican Naughty Full VideoMia Khalifa PornographieReal EscortsGoogle PornoCheerleaders HotTwinks BbcXxx Fhotos ComAlexa NocaMuh Me Pani AanaShemale Escort DubaiCamripDeshi Girl Sex VideoBoy Fuck LadyStacy PerkinsSexxxxxx ImageJav Porn HdHentai HaQuero Ver Filme Pornô GrátisBrianna MooreCharam Sukh MovieSkip The Games TucsonNaked Goth GirlsDain DanielsActress Revathi SexGiantnipplesFilm Pornographie StreamingMyfriendsfeetCreampies MomsBeautiful Naked Women In VideosXxx Secsi VideoSunny Sunny Leone Sexy VideoNude SlaveCuckold JavHentai WebtoonsCelebritey PornTrannytubaReddit GoonedCheating Porn GifXxcxxxxxxMum And Son Sexy MovieBangla Sex BanglaPorn Moti GandPorn PassionSnatching His SoulR4chanChudai Ki KahaniBig BrazzersSadha XxxItalian Porn MovieBlsck People PornPonos CaseirosHuge MilfMm Son XxxAsa Akira Nuru MassageWifes First 3someOnly Fans Leaks RedditEbonycameltoePassionate Kiss GifKoel Mallick BfXx Com BengaliAlexis Texas PornMilf In SleepVídeos De Pornô CompletoLeon Kennedy PornAika YamagishiSingapore PornWife SwappersPornostar CinesiBlowjobs CompilationDesi Balatkar VideoIndian GaytubeAnal Porn SleepHu Tao Cosplay PornKim Kardasham XxxHarlothubTheblackalleyPussuPriya Rai Hd PornXconfessio SNaughty MchinimaFree Porn MobileValentina Nappi NewNaked Boobs IndianJaphdPfypttHazel.shoots Big LoadsIndian Milf VideosNude Pizza DeliveryMilf GrindsGiselle AmoreXxxteacherJanpan PussyJailyne Ojeda NudesProntubBig Chest SexMlf VideosApril Oneil PornHottest Sexy Nude WomenAlina Ali PornFrench Onlyfan LeakTosszlanyokPakistani Xnxx VideoRashmi Desai Xxx10 Best Sex PositionsCherry AcidPandamoviesFreya Von Doom.Ebony Mother PornHentia HubKpop NudesPower FetishXnxx داستانیNeha Nair NudeBoob PunchXxxx With SisterPorn KarnatakaPteen NudeEnormousdickSuper Deepthroat GameEscrot AdvisorBig Cock.bullyWww Com Sex ComVery Very SexTicklish Feet PornRosalyn Sphinx Field TripJapanese Lesbian SeductionJogo De Mulheres NuaMackzjonesMario Adrion NakedArizonasky PornFamily Pornography VideosAva James NudeDark WetdreemzSweet PornstarsStickers PornNude BaristaUllu Aunty VideosBhabhi And Devar SexMature Porn PornpicsMarried Women Sex VideoMen Jacking Off