ITALIË: ATOOMBOM OP DE ‘PANDEMIE’ (trendsmap.com)


In Italië – waar het kabinet is gevallen – is autopsie gedaan op een overleden COVID-19 patiënt. Autopsie is door de WHO ten strengste VERBOTEN!!Waarom wordt nu wel duidelijk.Bron: Italiaans ministerie van Volksgezondheid ...

door PFL in Politiek  ·  39 Reacties

  • 8
  • 770x gelezen
Reageer met een Emoji
10
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Jammer van het woordje “verboten” , daarmee maakt de schrijver in 1 klap het verhaal ongeloofwaardig.

6
1 Een hardwerkende ZZPer

Een hardwerkende ZZPer schreef: "Jammer van het woordje “verboten” , daarmee maakt de schrijver in 1 klap het verhaal ongeloofwaardig."

Een hardwerkende ZZPer Ja dat is makkelijk, dan hoef je ook de inhoud niet meer te lezen. Ideaal he?

11

PFL    
meer dan 3 jaar geleden door PFL

PFL schreef: "Ja dat is makkelijk, dan hoef je ook de inhoud niet meer te lezen. Ideaal he?"

PFL Nou ik heb de inhoud gelezen, en nog een artikel, over hetzelfde onderwerp, want ik kende de site niet. Helaas kan ik er geen hout van maken. Serieus, dit soort ongein doet de zaak geen goed. Het klopt dat dit virus niet geïsoleerd kan worden en dat niemand het ooit gezien heeft. En dat het niet aan de postulaten voldoet. Maar daarmee houdt het wel zo'n beetje op. Corona is niet het enige virus dat zo ongrijpbaar is. Het is zeker geen bacterie (die kun je wel zien met het juiste hulpstuk) en de ziekte geeft een kenmerkend ziektebeeld. Waarom zo moeilijk doen, om andere en nogal onwaarschijnlijke oorzaken op te sporen?

2

Ness    
meer dan 3 jaar geleden door Ness

Ness schreef: "Nou ik heb de inhoud gelezen, en nog een artikel, over hetzelfde onderwerp, want ik kende de site niet. Helaas kan ik er geen hout van maken. Serieus, dit soort ongein doet de zaak geen goed. Het klopt dat dit virus niet geïsoleerd kan worden en dat niemand het ooit gezien heeft. En dat het niet aan de postulaten voldoet. Maar daarmee houdt het wel zo'n beetje op. Corona is niet het enige virus dat zo ongrijpbaar is. Het is zeker geen bacterie (die kun je wel zien met het juiste hulpstuk) en de ziekte geeft een kenmerkend ziektebeeld. Waarom zo moeilijk doen, om andere en nogal onwaarschijnlijke oorzaken op te sporen?"

Ness Griep is kennelijk wel grijpbaar want de medische statistieken laten zien dat sinds maart 2020 er geen griep meer bestaat. Niemand krijgt meer griep. Fantastisch resultaat toch? En dat moeten wij geloven?

2

PFL    
meer dan 3 jaar geleden door PFL

PFL schreef: "Griep is kennelijk wel grijpbaar want de medische statistieken laten zien dat sinds maart 2020 er geen griep meer bestaat. Niemand krijgt meer griep. Fantastisch resultaat toch? En dat moeten wij geloven?"

PFL Nee? Dat griepgedoe is een administratieve hoax. Griepvirussen zijn ook niet te vangen, maar er zijn (denkelijk) genoeg monsters met griepvirus om redelijk zeker te zijn van de testuitslagen. Er 'is geen griep' omdat er nergens meer getest wordt op griep. Want de corona-angst moet worden aangejaagd dus hoe meer onzekerheden des te beter: gooi lekker alles op corona en begin epidemie te gillen, dat maakt makke schapen van de kudde. Kijk ik hou het coronagebeuren redelijk in de gaten, en er wordt gelogen bij het leven, en het is heel lastig een goed beeld te krijgen. Het is prima dat mensen achterdochtig zijn, maar je kunt ook te ver doorslaan.. Dit soort artikelen zijn ook niet 'mainstream' maar wel stukken beter doortimmerd in tegenstelling tot die Bataafse flut: https://thefreedomarticles.com/sars-cov-2-stitched-together-frankenstein-virus/ en https://thefreedomarticles.com/not-a-vaccine-mrna-covid-vaccine-chemical-pathogen-device/

1

Ness    
meer dan 3 jaar geleden door Ness

PFL schreef: "Griep is kennelijk wel grijpbaar want de medische statistieken laten zien dat sinds maart 2020 er geen griep meer bestaat. Niemand krijgt meer griep. Fantastisch resultaat toch? En dat moeten wij geloven?"

PFL Atoombom, Italie, Pandemie En danop alle drie tegelijk zoeken uiteraard.
Ja er zijn in Duitsland ook autopsies verricht ondanks het verbod van de WHO en ook daaruit bleek dat er feitelijk niemand aan Corona was doodgegaan. Maar zodra je daar iest over zegt wordt het door de censuur idioten van Facebook en zo wel verwijderd. De waarheid en feiten en uitslag van wetenschappelijk onderzoek mogen vooral niet worden gepubliceerd. Die komen vervolgens op sites die geen censuur plegen en dan is het voor het establishment zo eenvoudig om die sites dan direct als nepnieuws te framen. Een goedkope en doorzichtige methode om de waarheid over Corona en vaccins onder tafel te houden.

1

PFL    
meer dan 3 jaar geleden door PFL

Dit soort Posts zou verboden moeten worden. Idioot

11
2 joostmaghetweten

joostmaghetweten schreef: "Dit soort Posts zou verboden moeten worden. Idioot"

joostmaghetweten Ja de vrijheid van meningsuiting zou moeten worden afgeschaft. Die staat te vaak op jouw tenen.

9

PFL    
meer dan 3 jaar geleden door PFL

PFL schreef: "Ja de vrijheid van meningsuiting zou moeten worden afgeschaft. Die staat te vaak op jouw tenen."

PFL Met vrijheid van meningsuiting komen verantwoordelijk.
Ronduit achterlijke leugens verspreiden waarmee je net zulke zwakzinnige mensen in gevaar brengt zou verboden moeten worden. Of zoals jij en je collega wappies denken .. iedereen gaat een keer dood, meer ruimte voor ons.

9

joostmaghetweten    
meer dan 3 jaar geleden door joostmaghetweten

joostmaghetweten schreef: "Dit soort Posts zou verboden moeten worden. Idioot"

joostmaghetweten Nee, hoor.
Dat moet gewoon gepost kunnen worden, wat jij en ik er ook van vinden.

5

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Kamaugurka schreef: "Nee, hoor.
Dat moet gewoon gepost kunnen worden, wat jij en ik er ook van vinden."

Kamaugurka Zo werkt dat niet bij dei dictatuur aanbidders en liefhebbers van ongeremde censuur.
Die willen alles wat hen niet aanstaat verbieden, kaltstellen en cancelen.
"Woke" noemen ze dat soort misselijkmakend gedrag.
Zelfs Obama zei een tijd terug dat je over dat soort gedrag zo snel mogelijk heen moest stappen. Er mee moest stoppen. Het brengt je nergens.

5

xtremy    
meer dan 3 jaar geleden door xtremy

joostmaghetweten schreef: "Met vrijheid van meningsuiting komen verantwoordelijk.
Ronduit achterlijke leugens verspreiden waarmee je net zulke zwakzinnige mensen in gevaar brengt zou verboden moeten worden. Of zoals jij en je collega wappies denken .. iedereen gaat een keer dood, meer ruimte voor ons."

joostmaghetweten Dat heb je dus mis. Vrijheid van meningsuiting is slechts beperkt tot de grenzen van belediging, smaad en aanzetten tot geweld. Zolang dat niet aan de orde is, en dat is hier niet aan de orde, is er vrijheid om te zeggen en te schrijven wat men wil, of jij de inhoud daarvan nou leuk vindt of niet.

3

PFL    
meer dan 3 jaar geleden door PFL

Topic starter had beter de orginele bron erbij gepakt maar duidelijk is het wel en wordt steeds duidelijker dat Covd19 niets zo erg is en dat er ook mensen dood kunnen gaan of ernstige bijwerkingen kunnen krijgen van het vaccin. Voor de duidelijkheid ik zeg dus niet vaccin werkt niet maar kan wel degelijk schade aanrichten. Zelfs het FDA in Amerika zegt dat in hun bevindingen dat er zelfs CVA's kunnen optreden na vaccinatie.

11
3 Diederik

Diederik schreef: "Topic starter had beter de orginele bron erbij gepakt maar duidelijk is het wel en wordt steeds duidelijker dat Covd19 niets zo erg is en dat er ook mensen dood kunnen gaan of ernstige bijwerkingen kunnen krijgen van het vaccin. Voor de duidelijkheid ik zeg dus niet vaccin werkt niet maar kan wel degelijk schade aanrichten. Zelfs het FDA in Amerika zegt dat in hun bevindingen dat er zelfs CVA's kunnen optreden na vaccinatie."

Diederik Ik heb gezocht om een bron/site te vinden die NIET door NK werd gecensureerd. En de eerste de beste die daaraan voldeed gebruikt.

8

PFL    
meer dan 3 jaar geleden door PFL

Fake news. Hogwash. Bullshit. Horse manure.

9
4 samcash

samcash schreef: "Fake news. Hogwash. Bullshit. Horse manure."

samcash Bewijs? Google er maar eens op dan krijg je een veelheid aan websites waarop dit vermeld staat.

8

PFL    
meer dan 3 jaar geleden door PFL

PFL schreef: "Bewijs? Google er maar eens op dan krijg je een veelheid aan websites waarop dit vermeld staat."

PFL Dat heet de fabeltjesfuik.

5

carpenter    
meer dan 3 jaar geleden door carpenter

PFL schreef: "Bewijs? Google er maar eens op dan krijg je een veelheid aan websites waarop dit vermeld staat."

PFL Noem een paar trefwoorden, zodat ik op google kan zoeken. Tot nog toe niets gevonden. Wel dat er veel autopsies zijn verricht.

0

sockknitter    
meer dan 3 jaar geleden door sockknitter

En varkens kunnen vliegen!

6
5 Belazerd

Belazerd schreef: "En varkens kunnen vliegen!"

Belazerd Misschien wel nadat ze zo'n vaccin hebben gekregen.

7

xtremy    
meer dan 3 jaar geleden door xtremy

xtremy schreef: "Misschien wel nadat ze zo'n vaccin hebben gekregen."

xtremy Het verhaal is een verzinsel. Er worden nog gewoon autopsies uitgevoerd in binnen en buitenland.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/11/16/weefselonderzoek-bij-autopsie-levert-waardevolle-informatie-op/

https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/nieuwsartikel/obductie-bij-twaalf-covid-19-patienten-.htm

Wel wordt er door de Nederlandse Vereniging voor Pathologie op geattendeerd dat niet ieder ziekenhuis een geschikte obductieruimte hebben voor Covid-19 patiënten. Zij adviseren daarom centralisering. De NVVP dringt erop aan om goede afspraken te maken over het uitvoeren hiervan, teneinde onlogische en onnodige transportbewegingen van de overledene of van personeel te voorkomen.

4

Belazerd    
meer dan 3 jaar geleden door Belazerd

Belazerd schreef: "Het verhaal is een verzinsel. Er worden nog gewoon autopsies uitgevoerd in binnen en buitenland.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/11/16/weefselonderzoek-bij-autopsie-levert-waardevolle-informatie-op/

https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/nieuwsartikel/obductie-bij-twaalf-covid-19-patienten-.htm

Wel wordt er door de Nederlandse Vereniging voor Pathologie op geattendeerd dat niet ieder ziekenhuis een geschikte obductieruimte hebben voor Covid-19 patiënten. Zij adviseren daarom centralisering. De NVVP dringt erop aan om goede afspraken te maken over het uitvoeren hiervan, teneinde onlogische en onnodige transportbewegingen van de overledene of van personeel te voorkomen."

Belazerd Autopsie op vliegende varkens?

10

xtremy    
meer dan 3 jaar geleden door xtremy

xtremy schreef: "Autopsie op vliegende varkens?"

xtremy Alleen als ze extreme onzin uitkramen.

2

Belazerd    
meer dan 3 jaar geleden door Belazerd

Belazerd schreef: "Alleen als ze extreme onzin uitkramen."

Belazerd Dus niet omdat ze kunnen vliegen?

7

xtremy    
meer dan 3 jaar geleden door xtremy

xtremy schreef: "Dus niet omdat ze kunnen vliegen?"

xtremy Hoe vangt een koe een haas?

0

Belazerd    
meer dan 3 jaar geleden door Belazerd

Belazerd schreef: "Hoe vangt een koe een haas?"

Belazerd Kunnen die ook al vliegen dan?

3

xtremy    
meer dan 3 jaar geleden door xtremy

xtremy schreef: "Kunnen die ook al vliegen dan?"

xtremy Alleen als ze een bloemkool na kunnen doen.

0

Belazerd    
meer dan 3 jaar geleden door Belazerd

Belazerd schreef: "Hoe vangt een koe een haas?"

Belazerd Verschuilt zich achter een graspol en doet het geluid van een wortel na.

0

carpenter    
meer dan 3 jaar geleden door carpenter

Belazerd schreef: "Het verhaal is een verzinsel. Er worden nog gewoon autopsies uitgevoerd in binnen en buitenland.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/11/16/weefselonderzoek-bij-autopsie-levert-waardevolle-informatie-op/

https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/nieuwsartikel/obductie-bij-twaalf-covid-19-patienten-.htm

Wel wordt er door de Nederlandse Vereniging voor Pathologie op geattendeerd dat niet ieder ziekenhuis een geschikte obductieruimte hebben voor Covid-19 patiënten. Zij adviseren daarom centralisering. De NVVP dringt erop aan om goede afspraken te maken over het uitvoeren hiervan, teneinde onlogische en onnodige transportbewegingen van de overledene of van personeel te voorkomen."

Belazerd "Wel wordt er door de Nederlandse Vereniging voor Pathologie op geattendeerd dat niet ieder ziekenhuis een geschikte obductieruimte hebben voor Covid-19 patiënten. "

Daarom kunnen ze makkelijk autopsie weigeren van een ''covid '' dode voordat er aan het licht komt dat de meeste '' covid '' overledenen niet door covid zijn gestorven .
Dat snapt een klein kind nog wel.

2

ongelovenloos    
meer dan 3 jaar geleden door ongelovenloos

Wat een idiote post

1
6 Goesenaar

Dus als ik het goed begrijp, werken paracetamol en aspirine tegen straling en parasieten? Hoe verzin je het...

1
7 Giesje

Giesje schreef: "Dus als ik het goed begrijp, werken paracetamol en aspirine tegen straling en parasieten? Hoe verzin je het..."

Giesje Dat ligt eraan hoe dik de muur van paracetamol is.

5

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Giesje schreef: "Dus als ik het goed begrijp, werken paracetamol en aspirine tegen straling en parasieten? Hoe verzin je het..."

Giesje Nee aspirine verdunt je bloed en helpt dus tegen bloedproppen waaraan veel mensen doodgaan die zgn Corona hebben. En ivermectine werkt tegen parasieten en laten ze nu bij deze autopsie parasieten hebben gevonden in het lichaam van een "coronadode" . Toen ik voor het eerst hoorde dat Ivermectine zo goed bljkt te helpen tegen "Corona" was ik verbaasd en vroeg me af hoe een medicijn tagen parasieten van nut zou kunnen zijn als je Corona hebt. Maar duizenden artsen in de US zweren bij dat medicijn voor mensen die met "corona" zijn " besmet" > Maar de uitslag van deze autopsie werpt ineens licht op deze onbegrijpelijkheid. NU weten we nog niet hoe en op welke manier parasieten aan de orde zijn als gevolg van een "coronabesmetting" maar er is nu in ieder geval een link tussen de twee gelegd.

7

PFL    
meer dan 3 jaar geleden door PFL

PFL schreef: "Nee aspirine verdunt je bloed en helpt dus tegen bloedproppen waaraan veel mensen doodgaan die zgn Corona hebben. En ivermectine werkt tegen parasieten en laten ze nu bij deze autopsie parasieten hebben gevonden in het lichaam van een "coronadode" . Toen ik voor het eerst hoorde dat Ivermectine zo goed bljkt te helpen tegen "Corona" was ik verbaasd en vroeg me af hoe een medicijn tagen parasieten van nut zou kunnen zijn als je Corona hebt. Maar duizenden artsen in de US zweren bij dat medicijn voor mensen die met "corona" zijn " besmet" > Maar de uitslag van deze autopsie werpt ineens licht op deze onbegrijpelijkheid. NU weten we nog niet hoe en op welke manier parasieten aan de orde zijn als gevolg van een "coronabesmetting" maar er is nu in ieder geval een link tussen de twee gelegd."

PFL Als een coronapatiënt een paar honderd ivermectine-tabletten slikt, is de parasiet en het coronavirus gegarandeerd dood.

En de patiënt ook.

1

Belazerd    
meer dan 3 jaar geleden door Belazerd

Belazerd schreef: "Als een coronapatiënt een paar honderd ivermectine-tabletten slikt, is de parasiet en het coronavirus gegarandeerd dood.

En de patiënt ook."

Belazerd Enkele tienduizenden artsen in de US zweren bij dit middel. En nee juist niet in grote hoeveelheden. Eerder als profylaxe en dan schijnt 1 pil (!) al uiterts effectief te zijn tegen het "corona-virus" En men heeft daar uitvoerig getest met groepen die zo'n pil kregen en n een vergelijkbare groep mensen ( allemaal zorgmedewerkers) die een placebo kregen. Van de placebo groep kreeg iets van 20% Corona en in de groep die Ivermectine had gekregen werd er niet 1 ziek van Corona. En dat onder exact dezelfde werkomstandigheden. En natuurlijk is het goed om dat verder te onderzoeken maar doe dat dan. Net als de leugens over Hydroxychloroquine. Alle artsen die dit middel met succes toepasten gaven aan het in het prille begin van een Coronabesmetting te gebruiken en in combinatie met Acitromycine en Zink en dna in een keer van enkele dagen. Vervolgens wordt het zogenaamd (!) officieel getest en wat doet men, men past het toe in grote hoeveelheden op mensen die al zwaar ziek waren en komen dan tot de conclusie dat het middel niet helpt. Zo lusten we er nog wel een paar. We worden gewoon continu belazerd door het grote geld die zo graag ons een vaccin wil inspuiten.

5

PFL    
meer dan 3 jaar geleden door PFL

PFL schreef: "Nee aspirine verdunt je bloed en helpt dus tegen bloedproppen waaraan veel mensen doodgaan die zgn Corona hebben. En ivermectine werkt tegen parasieten en laten ze nu bij deze autopsie parasieten hebben gevonden in het lichaam van een "coronadode" . Toen ik voor het eerst hoorde dat Ivermectine zo goed bljkt te helpen tegen "Corona" was ik verbaasd en vroeg me af hoe een medicijn tagen parasieten van nut zou kunnen zijn als je Corona hebt. Maar duizenden artsen in de US zweren bij dat medicijn voor mensen die met "corona" zijn " besmet" > Maar de uitslag van deze autopsie werpt ineens licht op deze onbegrijpelijkheid. NU weten we nog niet hoe en op welke manier parasieten aan de orde zijn als gevolg van een "coronabesmetting" maar er is nu in ieder geval een link tussen de twee gelegd."

PFL In dit artikel staat dat de oorzaak van covid-19 parasieten en stralingsbronnen zouden zijn en dat na het toedienen van paracetamol en aspirine de mensen die ziek waren onmiddellijk opknapten. Daaruit concludeer ik dan dat die middelen blijkbaar tegen straling werken, anders zouden die mensen nog steeds ziek zijn. En blijkbaar werken ze dus ook tegen parasieten, want het middel ivermectine wordt helemaal niet genoemd, dat haal jij er nu bij. We hebben dus helemaal geen ivermectine nodig, want paracetamol en aspirine werken ook blijkbaar. Al met al weer eens een compleet onzinartikel dus.
Het is overigens natuurlijk al dom gelul dat autopsies niet toegestaan zouden zijn op covid-19-patiënten. Het is natuurlijk nog dommer om conclusies te willen baseren op één autopsie, zoals in dit artikel. Ik ga er maar vanuit dat er weer eens iemand een paar pilletjes of paddenstoelen heeft ingenomen en zijn fantasie de vrije loop heeft gelaten.

2

Giesje    
meer dan 3 jaar geleden door Giesje

Giesje schreef: "In dit artikel staat dat de oorzaak van covid-19 parasieten en stralingsbronnen zouden zijn en dat na het toedienen van paracetamol en aspirine de mensen die ziek waren onmiddellijk opknapten. Daaruit concludeer ik dan dat die middelen blijkbaar tegen straling werken, anders zouden die mensen nog steeds ziek zijn. En blijkbaar werken ze dus ook tegen parasieten, want het middel ivermectine wordt helemaal niet genoemd, dat haal jij er nu bij. We hebben dus helemaal geen ivermectine nodig, want paracetamol en aspirine werken ook blijkbaar. Al met al weer eens een compleet onzinartikel dus.
Het is overigens natuurlijk al dom gelul dat autopsies niet toegestaan zouden zijn op covid-19-patiënten. Het is natuurlijk nog dommer om conclusies te willen baseren op één autopsie, zoals in dit artikel. Ik ga er maar vanuit dat er weer eens iemand een paar pilletjes of paddenstoelen heeft ingenomen en zijn fantasie de vrije loop heeft gelaten."

Giesje Dat mag hoor.

3

PFL    
meer dan 3 jaar geleden door PFL

Onzinsite. Straks komt het 5G stralingsverhaal er weer bij.

Maar als asperines helpen tegen straling, wat is dan het probleem met 5G?

1
8 carpenter

Wanneer gaan ze die dorpsgekken weer eens onderbrengen in een GGZ instelling!

1
9 Zie Hier

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@41 Beter lezen, en vooral begrijpen. Maar dat is voor iemand die niet gehinderd door enig fatsoen, schaamte, kennis of verstand ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@34 Nee dat gaat niet want ze spreken geen Nederlands bij aankomst in Ter Apel.Hoe dan ook moet de selectie procedure om gelukzoekers en vlu...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@37 Laat ik het nu helemaal niet over afkomst of kleur gehad hebben. Kan je "aangifte" zo de prullenbak in. 😂...

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Snorrie
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@6 En dan moeten toegeven dat het christenen waren die de grootste moord op joden op hun geweten hebben?Natuurlijk niet, dit moet gebruikt...

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@49 Je hebt blijkbaar echt geen idee. Jouw interpretatie komt eigenlijk alleen maar voor in extreemrechtse kringen, zelfs in islamistische milie...

4 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@39 Dan kunnen we niets meer lezen van bv ronin. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Defcte burger
BBB wil actie tegen Jodenhaat: 'Nooit meer is nu' - NieuwRechts.nl

Ik mis nog een paar woorden bij haar opsommingen ; Brug en gebouwen projecties. ...

7 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Ik stel voor dat de NK admin een scheldfilter ontwikkelt. ...

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@13 Zeker en als je toch je eigen groepjes wil toevoegen dan kan je het islamitisch smaldeel, de allergrootste groep antisemieten in Nederland, ...

9 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Bram brabant
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Mooi. Daar liggen ze goed. Nu maar hopen dat dat asielgespuis het even doorgeeft aan het thuisfront.👍👍...

10 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

NK. App
Hindi Hot Video SexSimonetta Stefanelli NudeAccidenal Creampie無碼Xnxx Mms VideoSpecial Porn VideosSophia Leone ComBbw XnxzXnxx NuRaasi Sex PhotosXxx Desi Girl VideoNude Body BuilderChut VideoKalya KadenFakeagent PornDemonic PornCollege Sex Video College Sex VideoHiromi Oshima NudePorn Video ShowsOlder Women Giving HeadMangas EroticosWheelchair PornA_kinggForcing Mommy PornMenporn6ar6ie NudeShared Gf PornNsfw.xxxKimberley KatesAmatuerallureخود ارضایی دختر1080p Porn ComReshma And Salman HotSophia Leone SquirtStep Sister Cream PieActrizporno MexicanaPorngame SActrice Porno FrLesbian BondigeMuse 8 ComicNhentai.netsDomrystanPissmanLaci Kay SommersNagaland SexXxx PusyDanny D HdOdia Open SexyBouncing Boobs Sex VideosXxl PorAmeteur Uk PornAsmr EroticosSexy Video Hd XxJapanese Porn MilfsJilissa NudeNudisttitsYanet Garcia OnlyfansMost Searched Porn VideoFree Porn BlackmailCam4.com'Kinechan 18+Shruti Haasan Hot VideoHindi Sex DanceFirst Time Lesbian SexNew Desi Sex MovieSex Girl ChutDad Cums On DaughterPorn Animation EnglishFreakmobmedia PornNaked Eva GreenD っ M18Henta MangasFuck Me HardFucking AudioBella Rossi PornGrannie Blow Jobs3dsexanimeSukebe NyaaHistoires PornoSpongebob HentaiLesbian Hot And MeanPenatorres PornLives Pornos Ao Vivo12inchselfsuckercumsRealitydudesMature Sucking BbcXxx Mom SaleepThumbzillaLesbian .comLasyxenaCassie Del IslaMujermasturbandoceTubetittyCoco De MalScarlet Witch PornBoobs SuckibgFarmsexNatasha_rose27Bangla Audio SexSasha Grey FeetModels Hot NudeLesbian HeantaiFemale GloryholeJynx Maze AnalesHannah Weddington NudeXxnd ComImskirby OnlyfansSeduced By A CougarValentina Nappi GangbangBigboobs MassagePorn LoverStep Sister SquirtsPiper Perri DreddPornos Maduras MexicanasXnxx ClassiFree Porn RCuckhold Amateur Porn男男gvAdult Video ChatsDirty PornLesbians FingeringMalu Trevejo TwerkRandi Ki ChutPorn Free Videos LesbianCoréenne NudeKorra Dl RioPorn Hd RomanticNatasha Noel PornGay Interracial PronAnnabelle Brady PornCutest BjSexmoselHot Indian SecFree Mature PronKaity MorganKaruna Satori OnlyfansBrazzers Milf PornNude Of Sunny LeoneNana OguraSexe Gratuit Video AmateurMadrastras PornWww Sex World ComSunny Porn VideoSex Savita BhabhiVer Gratis Videos PornosNorth Korea Sexy VideoX Video Hollywood MovieDick PenisTarzan X Hindi MovieJapanese Upskirts