• 16
Nu Lodewijk Asscher door zijn vertrek als PvdA-leider de hoogste politieke prijs betaalt, neemt ook de druk op premier Rutte toe. Een kabinetsval komt steeds dichterbij. ...2 dagen geleden door AD

Reageer met een Emoji
21
5
2
Reacties (107)

Wellicht dat Asscher daarom nu pas opstapte. Hij zal het vast wel eerder hebben overwogen, maar zo kan hij het kabinet meeslepen.

progressiefliberaal    
2 dagen geleden door progressiefliberaal
0

@progressiefliberaal schreef: "Wellicht dat Asscher daarom nu pas opstapte. Hij zal het vast wel eerder hebben overwogen, maar zo kan hij het kabinet meeslepen."

Dit heeft hij niet overwogen.Asscher houdt niet van politieke spelletjes.

jantje van leiden    
1 dag geleden door jantje van leiden
10

@jantje van leiden schreef: "Dit heeft hij niet overwogen.Asscher houdt niet van politieke spelletjes."

Inderdaad:
Politieke spelletjes zijn de levensader van de VVD.
Dit is wat de VVD telkens doet: ze maken een ander verantwoordelijk voor hun fouten zodat die ander de zwarte piet krijgt toegeschoven.

- Het Kwartje van Kok was eigenlijk het Kwartje van Zalm
- De PvdA krijgt de schuld voor de afbraak van de Sociale Zekerheid dat door Rutte in Balkenende 2 is bedacht
- In de gemeenteraad van Den Haag kreeg de Haagse Stadspartij de schuld van het debacle met het Cultuurpaleis omdat de VVD die winnende tegenstanders de verantwoordelijkheid gaf over een dossier waarin financiele afspraken tussen de VVD en de bouwmaffia al waren gegoten in cement.
- Eveneens in Den Haag kreeg Groep De Mos de zwarte piet toegeschoven nadat de VVD had bedongen dat er een 'wie het eerst komt, het eerst maalt' regeling voor cultuursubsidie moest komen in de cultuursector. Toen Richard de Mos, volkomen legaal, een bevriende ondernemer wees op die regeling kreeg hij een onderzoek vanwege 'corruptie' aan zijn broek. 3x raden wie er achter dat onderzoek zat en die corruptie is nog altijd niet bewezen, 1,5 jaar nadat de politie vooraf was geinformeerd en vooraf de personen hebben gevolgd en afgeluisterd.

Dit is telkens de glibberige gluiperige VVD die partijen, onder het lokaas van 'het pluche', de zwarte piet toespeelt.

En zolang als zoveel idioten op de VVD blijven stemmen wat ik overigens betwijfel in onze nepdemocratie, zal dat zo blijven want die partijen hebben geen keus.


Mijn verzoek aan Rutte (persoonlijk gericht):
Mark Rutte
Partijleider van het PvdA Lodewijk Asscher vindt dat hij niet kan doorgaan als partijleider na zijn rol in de toeslagenaffaire. Hij was slechts uitvoerder van het beleid dat u heeft ontworpen maar trekt zijn conclusies.U heeft de hervorming van de Sociale Voorzieningen ontworpen als Staatssecretaris van SZW in 2003. U heeft de Fraudewet waaruit al dit onrecht voortkomt, ondanks bezwaren van o.a. die PvdA, doorgevoerd in 2012, ook al was uw kabinet op dat moment demissionair en betrof dit een volgens de PvdA (Mariette Hamer) controversieel onderwerp.

Hoe kan het zijn dat de partijleider van de PvdA, Lodewijk Asscher, wel zijn conclusies trekt om terug te treden als partijleider maar u dat als 'kwade genius' achter dit onrecht dit niet doet ? Een kabinet zo lang mogelijk laten zitten tot aan de verkiezingen en uiteindelijk twee maanden daarvoor, opstappen, is een loos gebaar. Dit moet toch ook gevolgen hebben voor de positie van de partijleider van de VVD die u bent, evenals bij die van de partijleider van de PvdA ?

Of is de PvdA moreel verheven boven de VVD ?

Hollander1967    
1 dag geleden door Hollander1967
1

Rutte kan nu niet achterblijven! Oprutte en ook geen fractieleider meer van de VVD!

SergioLeone    
2 dagen geleden door SergioLeone
1

@SergioLeone schreef: "Rutte kan nu niet achterblijven! Oprutte en ook geen fractieleider meer van de VVD!"

En als hij aanblijft dan massaal wegstemmen deze dictator! Ik roep iedereen op die Rutte niet meer ziet zitten massaal naar de stembus te gaan in maart om hem weg te stemmen!

SergioLeone    
2 dagen geleden door SergioLeone
4

@SergioLeone schreef: "En als hij aanblijft dan massaal wegstemmen deze dictator! Ik roep iedereen op die Rutte niet meer ziet zitten massaal naar de stembus te gaan in maart om hem weg te stemmen!"

Helaas zien de bange mensen hem als ideale persoon in deze tijd terwijl hij 10 jaar lang alles kapot heeft gemaakt maar er wordt niet meer naar gekeken.

Diederik    
2 dagen geleden door Diederik
4

@SergioLeone schreef: "En als hij aanblijft dan massaal wegstemmen deze dictator! Ik roep iedereen op die Rutte niet meer ziet zitten massaal naar de stembus te gaan in maart om hem weg te stemmen!"

Vergeet het maar!

Velen, die niet dagelijks op NK zitten te zeveren, staan vierkant achter Rutte 😀

LoydMorris    
2 dagen geleden door LoydMorris
7

@Diederik schreef: "Helaas zien de bange mensen hem als ideale persoon in deze tijd terwijl hij 10 jaar lang alles kapot heeft gemaakt maar er wordt niet meer naar gekeken."

Bang? Nee hoor! Verstandig.....

Bange mensen lopen achter hardroepende oppositiefiguren aan, die buiten wat oeverloos zeiken, geen verantwoordelijk hebben.... laat staan iets zinnigs doen...

LoydMorris    
2 dagen geleden door LoydMorris
5

@LoydMorris schreef: "Bang? Nee hoor! Verstandig.....

Bange mensen lopen achter hardroepende oppositiefiguren aan, die buiten wat oeverloos zeiken, geen verantwoordelijk hebben.... laat staan iets zinnigs doen..."

Ik ben niet bang om dood te gaan. Ik ben 30 en beide ouders al kwijt geraakt door erge ziektes en ben niet onder de indruk van een griepvirus die ze een naampje hebben gegeven om mensen zoals jij de mond te snoeren. Als ik ga dan ga ik en er is niets tegen te doen als bange mensen zoals jij ook eens zouden accepteren dat het leven niet oneindig is zou jij ook wat meer gaan genieten van het leven. Beetje meditatie erbij is goed voor je brein.

Diederik    
2 dagen geleden door Diederik
3

@Diederik schreef: "Ik ben niet bang om dood te gaan. Ik ben 30 en beide ouders al kwijt geraakt door erge ziektes en ben niet onder de indruk van een griepvirus die ze een naampje hebben gegeven om mensen zoals jij de mond te snoeren. Als ik ga dan ga ik en er is niets tegen te doen als bange mensen zoals jij ook eens zouden accepteren dat het leven niet oneindig is zou jij ook wat meer gaan genieten van het leven. Beetje meditatie erbij is goed voor je brein."

Het is natuurlijk prima als jij, als 30-jarige, geen moeite hebt om de pijp uit te gaan.... Ik neem aan dat jij je ook niet laat opnemen op een IC als je dit griepje (het coronavirus) onder de leden hebt?

Echter.... Miljoenen mensen willen wél in leven blijven en genieten van al het moois wat het leven brengt...

LoydMorris    
1 dag geleden door LoydMorris
1

@LoydMorris schreef: "Het is natuurlijk prima als jij, als 30-jarige, geen moeite hebt om de pijp uit te gaan.... Ik neem aan dat jij je ook niet laat opnemen op een IC als je dit griepje (het coronavirus) onder de leden hebt?

Echter.... Miljoenen mensen willen wél in leven blijven en genieten van al het moois wat het leven brengt..."

Het gaat om de acceptatie van de dood in algemene zin en als ouderen toch al dood gaan door een long aandoening zonder corona dan maakt het niet nog erger als het met corona is omdat ze toch al binnen aanzienlijke tijd zouden willen doden. Daarom gaan jongeren ook voor op ouderen om ze te redden en groot gelijk hebben ze.

Diederik    
1 dag geleden door Diederik
4

@LoydMorris schreef: "Vergeet het maar!

Velen, die niet dagelijks op NK zitten te zeveren, staan vierkant achter Rutte 😀"

Dat blijkt al tien jaar.Door PVV stemmers die al jaren op Wilders stemmen zonder daar wat voor terug te krijgen is Rutte tien jaar MP.

jantje van leiden    
1 dag geleden door jantje van leiden
3

@Diederik schreef: "Het gaat om de acceptatie van de dood in algemene zin en als ouderen toch al dood gaan door een long aandoening zonder corona dan maakt het niet nog erger als het met corona is omdat ze toch al binnen aanzienlijke tijd zouden willen doden. Daarom gaan jongeren ook voor op ouderen om ze te redden en groot gelijk hebben ze. "

Dus dan maar niets meer doen voor ouderen? Dan kan een heel groot deel van onze gezondheidszorg opgedoekt worden?

Kijk... dat we vroeg of laat een keertje dood gaan weet iedereen wel.... Dit wil niet zeggen dat iedereen er zo simplistisch makkelijk mee omgaat om op 30-jarige leeftijd de pijp aan Maarten te geven....

LoydMorris    
1 dag geleden door LoydMorris
1

@LoydMorris schreef: "Dus dan maar niets meer doen voor ouderen? Dan kan een heel groot deel van onze gezondheidszorg opgedoekt worden?

Kijk... dat we vroeg of laat een keertje dood gaan weet iedereen wel.... Dit wil niet zeggen dat iedereen er zo simplistisch makkelijk mee omgaat om op 30-jarige leeftijd de pijp aan Maarten te geven...."

Als de kans groot is dat ze sterven niet nee (de feiten zijn nog steeds dat de meeste ouderen die gestorven zijn onderliggend lijden hebben) omdat ze toch al verschillende aandoeningen hebben en eigenlijk te zwak zijn om te herstellen. De gezondheidszorg hoeft nooit weg want zorg is altijd nodig ook zonder corona liggen de bedden vol. Dat we dood gaan is zeker maar mensen durven er niet over te praten omdat het een taboe is. Niet iedereen praat er makkelijk over maar om nou te beweren dat ik er simplistisch mee omga is natuurlijk veel te ver gezocht maar makkelijk erover praten doe ik zeker. Ik kies er niet voor om dood te gaan nu maar als de tijd komt dan komt hij en daar doe je niets aan. Je kan er wel tegen vechten maar dan zal je een moeilijke dood tegemoet gaan en dat is toch minder prettig dan te accepteren dat je dood gaat en er vrede mee hebt. Je hebt het niet in de hand wanneer je gaat. Het kan nu zijn of als je 100 bent.

Diederik    
1 dag geleden door Diederik
2

@LoydMorris schreef: "Vergeet het maar!

Velen, die niet dagelijks op NK zitten te zeveren, staan vierkant achter Rutte 😀"

Wordt gewoon een Rutte 4

eoghanfeehily    
1 dag geleden door eoghanfeehily
2

* Verwijderd door de redactie *

xtremy    
1 dag geleden door xtremy

@LoydMorris schreef: "Vergeet het maar!

Velen, die niet dagelijks op NK zitten te zeveren, staan vierkant achter Rutte 😀"

NK-publiek is dan ook een stuk rechtser dan de gemiddelde burger

Hollander1967    
1 dag geleden door Hollander1967
1

@xtremy schreef: "* Verwijderd door de redactie *"

Hear hear, xtremy luistert naar de media.

Gekkie

Zwartwit    
21 uur geleden door Zwartwit
1

"Voor premier Rutte is de gang naar de koning niet nodig, maar hij weet ook dat wanneer één partij de stekker uit de coalitie trekt, het kabinet klaar is."

Jij gaat oprutte en anders massaal deze plucheplakker afstraffen in maart!

SergioLeone    
2 dagen geleden door SergioLeone
0

@SergioLeone schreef: ""Voor premier Rutte is de gang naar de koning niet nodig, maar hij weet ook dat wanneer één partij de stekker uit de coalitie trekt, het kabinet klaar is."

Jij gaat oprutte en anders massaal deze plucheplakker afstraffen in maart!"

Ik denk dat in maart toch weer vele zullen stemmen op de VVD en huidige coalitie partijen. Eerst maar afwachten of het stemmen in maart door zal gaan i.v.m. Corona

Interessant    
1 dag geleden door Interessant
0

Stapte hij nu zelf op of was het de motie om hem af te zetten als partijvoorzitter de doorslag geweest. Dit stond hierover in de Volkskrant:

"Een deel van de leden wilde Asscher via een motie dwingen af te treden, maar het is niet duidelijk of daar veel steun voor was. Er werd tot eind woensdagmiddag gestemd over de motie. De PvdA reageerde niet op verzoeken om de uitslag van de stemming bekend te maken."

Blijkbaar is de PvdA ook altijd niet zo open als het op uitslagen van stemmingen aankomt.

ThWil    
2 dagen geleden door ThWil
0

@ThWil schreef: "Stapte hij nu zelf op of was het de motie om hem af te zetten als partijvoorzitter de doorslag geweest. Dit stond hierover in de Volkskrant:

"Een deel van de leden wilde Asscher via een motie dwingen af te treden, maar het is niet duidelijk of daar veel steun voor was. Er werd tot eind woensdagmiddag gestemd over de motie. De PvdA reageerde niet op verzoeken om de uitslag van de stemming bekend te maken."

Blijkbaar is de PvdA ook altijd niet zo open als het op uitslagen van stemmingen aankomt."

Ik kan u uit de droom helpen er waren veel meer leden voor blijven.

jantje van leiden    
1 dag geleden door jantje van leiden
9

@jantje van leiden schreef: "Ik kan u uit de droom helpen er waren veel meer leden voor blijven."

Dan heeft de Volkskrant toch wel matig haar onderzoekswerk gedaan als jij de uitslag wel weet.

ThWil    
1 dag geleden door ThWil
1

Zou mooi zijn.
Als demissionair kabinet mogen ze geen grote beslissingen meer nemen.

xtremy    
2 dagen geleden door xtremy
0

@xtremy schreef: "Zou mooi zijn.
Als demissionair kabinet mogen ze geen grote beslissingen meer nemen.
"

En wie moet er de komende maanden de beslissingen nemen v.w.b. de aanpak van het Coronavirus?

LoydMorris    
2 dagen geleden door LoydMorris
9

@LoydMorris schreef: "En wie moet er de komende maanden de beslissingen nemen v.w.b. de aanpak van het Coronavirus?

"

Denk je dat dat veel uitmaakt met de besissingen die tot nu toe zijn genomen?

samcash    
1 dag geleden door samcash
4

@LoydMorris schreef: "En wie moet er de komende maanden de beslissingen nemen v.w.b. de aanpak van het Coronavirus?

"

Niemand, en de huidige regels per direct opheffen, ze hebben geen enkel nut tegen het virus.

xtremy    
1 dag geleden door xtremy
6

@xtremy schreef: "Niemand, en de huidige regels per direct opheffen, ze hebben geen enkel nut tegen het virus.
"

Ah..... Jij zit te wachten op honderdduizenden doden en de halve bevolking dood- en doodziek?


Brrrrrrrrr ben blij dat er niet teveel van jouw soort zijn.....

LoydMorris    
1 dag geleden door LoydMorris
2

@LoydMorris schreef: "Ah..... Jij zit te wachten op honderdduizenden doden en de halve bevolking dood- en doodziek?


Brrrrrrrrr ben blij dat er niet teveel van jouw soort zijn..... "

Wat een angst voor niks. Wie heeft jou die gekte toch ingefluisterd, en waarom geloof je dat direct?
Neil Furgenson? (of hoe je dat ook schrijft)
Of een andere mafklapper?

xtremy    
1 dag geleden door xtremy
5

@xtremy schreef: "Niemand, en de huidige regels per direct opheffen, ze hebben geen enkel nut tegen het virus.
"

Heb je gezien wat er in Engeland en Ierland gebeurd? Wil je dat hier ook?

Rare Rakker    
1 dag geleden door Rare Rakker
2

@xtremy schreef: "Wat een angst voor niks. Wie heeft jou die gekte toch ingefluisterd, en waarom geloof je dat direct?
Neil Furgenson? (of hoe je dat ook schrijft)
Of een andere mafklapper?
"

Ik ben totaal niet bang! Integendeel zelfs!! question Ik zie vooral wat er zich wereldwijd afspeelt.... Zie jij dit dan werkelijk niet? Of volg je enkel maar berichtjes en items van Geert Wilders, Baudet, Klaver en wat andere politici die alleen maar bezig zijn om het kabinet uit te schakelen zonder zelf maar 1 millimeter verantwoordelijkheid te dragen.... Laat staan iets opbouwends tegen dit virus te ondernemen.

LoydMorris    
1 dag geleden door LoydMorris
2

@LoydMorris schreef: "En wie moet er de komende maanden de beslissingen nemen v.w.b. de aanpak van het Coronavirus?

"

Ons parlement

Hollander1967    
1 dag geleden door Hollander1967
1

@xtremy schreef: "Niemand, en de huidige regels per direct opheffen, ze hebben geen enkel nut tegen het virus.
"

Het demissionair kabinet doet dat

eoghanfeehily    
1 dag geleden door eoghanfeehily
0

@LoydMorris schreef: "Ik ben totaal niet bang! Integendeel zelfs!! question Ik zie vooral wat er zich wereldwijd afspeelt.... Zie jij dit dan werkelijk niet? Of volg je enkel maar berichtjes en items van Geert Wilders, Baudet, Klaver en wat andere politici die alleen maar bezig zijn om het kabinet uit te schakelen zonder zelf maar 1 millimeter verantwoordelijkheid te dragen.... Laat staan iets opbouwends tegen dit virus te ondernemen.
"

Jij bent doodsbang voor alles wat je in de corrupte media te zien krijgt.
Maar je bent verblind door angst, dat je ineens niet meer weet dat de media je altijd voorliegt en bedriegt. Geholpen en aangestuurd door de regering.

En dan nog beweren dat je niet bang bent. Het begint gewoon hilarisch te worden met types zoals jij.

xtremy    
1 dag geleden door xtremy
1

@xtremy schreef: "Jij bent doodsbang voor alles wat je in de corrupte media te zien krijgt.
Maar je bent verblind door angst, dat je ineens niet meer weet dat de media je altijd voorliegt en bedriegt. Geholpen en aangestuurd door de regering.

En dan nog beweren dat je niet bang bent. Het begint gewoon hilarisch te worden met types zoals jij.
"

Hahahaha Ik denk eerder dat jij in je broek zit te schijten van ellende.... 😂


Ik kijk ook naar buitenlandse TV, lees wat de buitenlandse pers schrijft en niet enkel wat een paar Nederlandse populaire artiesten lopen te verkondigen....

Maar goed..... Wie weet krijg jij je zin en stapt het kabinet op....... Ik mag hopen dat ze dan ook het hele corona-gedoe aan anderen overlaten......

Nogmaals...Ik ben niet bang! Mij boeit het niet..... maar dat Nederland in een extreem grote chaos gaat veranderen, is spijtig.... Heel erg spijtig......

LoydMorris    
1 dag geleden door LoydMorris
2

@LoydMorris schreef: "Hahahaha Ik denk eerder dat jij in je broek zit te schijten van ellende.... 😂


Ik kijk ook naar buitenlandse TV, lees wat de buitenlandse pers schrijft en niet enkel wat een paar Nederlandse populaire artiesten lopen te verkondigen....

Maar goed..... Wie weet krijg jij je zin en stapt het kabinet op....... Ik mag hopen dat ze dan ook het hele corona-gedoe aan anderen overlaten......

Nogmaals...Ik ben niet bang! Mij boeit het niet..... maar dat Nederland in een extreem grote chaos gaat veranderen, is spijtig.... Heel erg spijtig......"

Jij bent bang voor een virus, en accepteert daarom alles wat er gebeurt.
Als je niet bang zou zijn, zou je het ook niet accepteren dat we alles moeten meemaken wat we nu meemaken.
En je hoeft niet bang te zijn, want het is een virusje van niks.

Geen oversterfte, geen patiënten die niet geholpen kunnen worden, geen tekort aan materialen, maar toch ben jij bang.

Het media-virus heeft jou goed te pakken.

xtremy    
1 dag geleden door xtremy
3

@xtremy schreef: "Jij bent bang voor een virus, en accepteert daarom alles wat er gebeurt.
Als je niet bang zou zijn, zou je het ook niet accepteren dat we alles moeten meemaken wat we nu meemaken.
En je hoeft niet bang te zijn, want het is een virusje van niks.

Geen oversterfte, geen patiënten die niet geholpen kunnen worden, geen tekort aan materialen, maar toch ben jij bang.

Het media-virus heeft jou goed te pakken.
"

Wanneer laat jij je ook alweer met ebola besmetten?

Scholar008    
1 dag geleden door Scholar008
2

@xtremy schreef: "Jij bent bang voor een virus, en accepteert daarom alles wat er gebeurt.
Als je niet bang zou zijn, zou je het ook niet accepteren dat we alles moeten meemaken wat we nu meemaken.
En je hoeft niet bang te zijn, want het is een virusje van niks.

Geen oversterfte, geen patiënten die niet geholpen kunnen worden, geen tekort aan materialen, maar toch ben jij bang.

Het media-virus heeft jou goed te pakken.
"

“ Geen oversterfte,”

Oké je liegt vaak maar dit is wel de overtreffende trap. Hoe kan je dit in vredesnaam met droge ogen beweren?

Rare Rakker    
1 dag geleden door Rare Rakker
1

@Scholar008 schreef: "Wanneer laat jij je ook alweer met ebola besmetten?"

Wat heeft dat enorm dodelijk virus nou weer met dit topic te maken?
Het gaat hier over een virusje van niks. Totaal niet te vergelijken met ebola.

Maar ik zie het al, je hebt geen argumenten meer en stapt dus maar over op onzinnig getrol.
Succes daar mee!

xtremy    
1 dag geleden door xtremy
3

@xtremy schreef: "Jij bent bang voor een virus, en accepteert daarom alles wat er gebeurt.
Als je niet bang zou zijn, zou je het ook niet accepteren dat we alles moeten meemaken wat we nu meemaken.
En je hoeft niet bang te zijn, want het is een virusje van niks.

Geen oversterfte, geen patiënten die niet geholpen kunnen worden, geen tekort aan materialen, maar toch ben jij bang.

Het media-virus heeft jou goed te pakken.
"

Sjeesus..... wat ben jij onnozel, zeg....

Hier kan ik niet tegenop..... Laat maar....

Blijf jij maar lekker op je zolderkamertje zitten kniezen.... Ik pak m'n paard en ga even lekker het bos in.


De mazzel 😀

LoydMorris    
1 dag geleden door LoydMorris
1

@LoydMorris schreef: "Sjeesus..... wat ben jij onnozel, zeg....

Hier kan ik niet tegenop..... Laat maar....

Blijf jij maar lekker op je zolderkamertje zitten kniezen.... Ik pak m'n paard en ga even lekker het bos in.


De mazzel 😀"

Ik ben niet bang voor een virusje van niks, dat ben jij.
Daarom accepteer jij dat je nu het bos in moet, en niet gewoon lekker de stad in kan, shoppen, drankje drinken, hapje eten, filmpje pakken en met vrienden thuis nog even na borrelen.

xtremy    
1 dag geleden door xtremy
3

@xtremy schreef: "Wat heeft dat enorm dodelijk virus nou weer met dit topic te maken?
Het gaat hier over een virusje van niks. Totaal niet te vergelijken met ebola.

Maar ik zie het al, je hebt geen argumenten meer en stapt dus maar over op onzinnig getrol.
Succes daar mee!
"

Je hebt pech. Je bent in de minderheid. Maar dankzij vvmu mag je hier klagen.

smurf    
1 dag geleden door smurf
2

@smurf schreef: "Je hebt pech. Je bent in de minderheid. Maar dankzij vvmu mag je hier klagen."

Ik ben niet in de minderheid hoor. Dat is weer zo smerige leugen van de MSM die doet alsof zij een meerderheid vertegenwoordigen. Dat is niet zo, ze vertegenwoordigen alleen de regering.

xtremy    
1 dag geleden door xtremy
2

@xtremy schreef: "Ik ben niet in de minderheid hoor. Dat is weer zo smerige leugen van de MSM die doet alsof zij een meerderheid vertegenwoordigen. Dat is niet zo, ze vertegenwoordigen alleen de regering. "

Waarom stemmen de mensen dan in meerderheid op kartel partijen?

smurf    
1 dag geleden door smurf
2

@smurf schreef: "Waarom stemmen de mensen dan in meerderheid op kartel partijen?"

Geïnfecteerd door het media-virus, die net doet alsof het allemaal prima is om op het Radicale Midden te stemmen.

xtremy    
1 dag geleden door xtremy
1

@xtremy schreef: "Geïnfecteerd door het media-virus, die net doet alsof het allemaal prima is om op het Radicale Midden te stemmen.
"

Misschien ben jij ook wel een virus? 🤨

smurf    
1 dag geleden door smurf
1

@smurf schreef: "Misschien ben jij ook wel een virus? 🤨"

Iedereen is het virus, althans, zo laten ze je dat denken. Iedereen is een moordenaar, alleen maar door bij anderen in de buurt te komen.
Of je nou een virus bij je hebt of niet, je moet jezelf zien als een moordenaar als je bij een ander in de buurt komt.
Psychologische oorlogsvoering tegen de mensheid en menselijkheid is dat.
Vooral jonge kinderen worden nu opgevoed met dat soort krankzinnige ideeën, die echt schadelijk zijn op lange termijn.

xtremy    
1 dag geleden door xtremy
2

@xtremy schreef: "Iedereen is het virus, althans, zo laten ze je dat denken. Iedereen is een moordenaar, alleen maar door bij anderen in de buurt te komen.
Of je nou een virus bij je hebt of niet, je moet jezelf zien als een moordenaar als je bij een ander in de buurt komt.
Psychologische oorlogsvoering tegen de mensheid en menselijkheid is dat.
Vooral jonge kinderen worden nu opgevoed met dat soort krankzinnige ideeën, die echt schadelijk zijn op lange termijn.
"

Rutte is nu weg. Ben benieuwd of je via fvd in de 2de kamer komt en wat je verdere acties zullen zijn.

smurf    
1 dag geleden door smurf
2

@smurf schreef: "Rutte is nu weg. Ben benieuwd of je via fvd in de 2de kamer komt en wat je verdere acties zullen zijn. "

Er zijn meer mensen dan alleen ik die wat willen doen. Waarom wil jij het altijd zo persoonlijk maken?

xtremy    
1 dag geleden door xtremy
1

@xtremy schreef: "Er zijn meer mensen dan alleen ik die wat willen doen. Waarom wil jij het altijd zo persoonlijk maken?

"

Ja, maar jij bent van actie ondernemen. Rutte is weg. Dat is je dus gelukt. Nu ben ik dus benieuwd naar de vervolgstappen...

smurf    
1 dag geleden door smurf
2

@xtremy schreef: "Niemand, en de huidige regels per direct opheffen, ze hebben geen enkel nut tegen het virus.
"

En weer dezelfde domme onzin..

dummydum    
1 dag geleden door dummydum
2

@xtremy schreef: "Wat heeft dat enorm dodelijk virus nou weer met dit topic te maken?
Het gaat hier over een virusje van niks. Totaal niet te vergelijken met ebola.

Maar ik zie het al, je hebt geen argumenten meer en stapt dus maar over op onzinnig getrol.
Succes daar mee!
"

Mja jij schijnt te mogen uitmaken waar anderen al dan niet besmet mee moeten raken. Dan doe ik dat ook maar eens, lafaard.

Scholar008    
1 dag geleden door Scholar008
1

@xtremy schreef: "Ik ben niet bang voor een virusje van niks, dat ben jij.
Daarom accepteer jij dat je nu het bos in moet, en niet gewoon lekker de stad in kan, shoppen, drankje drinken, hapje eten, filmpje pakken en met vrienden thuis nog even na borrelen.
"

Mja, straks mag jij lekker niets meer omdat je bang bent van een naaldje, lafaard.

Scholar008    
1 dag geleden door Scholar008
1

@Scholar008 schreef: "Mja jij schijnt te mogen uitmaken waar anderen al dan niet besmet mee moeten raken. Dan doe ik dat ook maar eens, lafaard."

Ik bepaal zelf wel of ik ergens mee besmet wil raken. Gek genoeg heeft de regering voor mij bepaalt dat zij dat mogen regelen. Waar in de wet staat dat ik niet ziek MAG worden?

xtremy    
1 dag geleden door xtremy
2

@Scholar008 schreef: "Mja, straks mag jij lekker niets meer omdat je bang bent van een naaldje, lafaard."

Jij mag niks meer omdat de regering heeft bepaald dat je niet ziek MAG worden.
Vind je dat niet verontrustend? Dat de overheid dat voor jou denkt te kunnen bepalen?
Heb jij niks met vrijheden?
Dan weet ik nog wel een paar landen voor je waar je je veel beter op je plek zou voele. China of Noord Korea of zo. Precies het land waar jij je als een vis in het water zou voelen.
Met alle onderdrukking erbij die je zo geweldig lijkt te vinden.

xtremy    
1 dag geleden door xtremy
2

@xtremy schreef: "Ik bepaal zelf wel of ik ergens mee besmet wil raken. Gek genoeg heeft de regering voor mij bepaalt dat zij dat mogen regelen. Waar in de wet staat dat ik niet ziek MAG worden?
"

Ik ook, en daarom vind ik het bijzonder plezierig dat de wet organisaties in staat gaat stellen wappies zoals jij te kunnen weren.

Scholar008    
15 uur geleden door Scholar008
1

@xtremy schreef: "Jij mag niks meer omdat de regering heeft bepaald dat je niet ziek MAG worden.
Vind je dat niet verontrustend? Dat de overheid dat voor jou denkt te kunnen bepalen?
Heb jij niks met vrijheden?
Dan weet ik nog wel een paar landen voor je waar je je veel beter op je plek zou voele. China of Noord Korea of zo. Precies het land waar jij je als een vis in het water zou voelen.
Met alle onderdrukking erbij die je zo geweldig lijkt te vinden.

"

Als jij zo graag ziek wil worden, loop dan even ebola op ofzo.

Scholar008    
15 uur geleden door Scholar008
2

@Scholar008 schreef: "Als jij zo graag ziek wil worden, loop dan even ebola op ofzo."

Als je geen argumenten meer hebt, zeg dan gewoon niks.

xtremy    
7 uur geleden door xtremy
1

@Scholar008 schreef: "Ik ook, en daarom vind ik het bijzonder plezierig dat de wet organisaties in staat gaat stellen wappies zoals jij te kunnen weren."

Ja, maar dat jij zo denkt wil niet zeggen dat iedereen vrijwillig zo denkt.
Wie denk jij te zijn dat je het ook voor anderen kan opdringen?

xtremy    
7 uur geleden door xtremy
1

Rutte zeilde tot nu toe óveral behendig tussendoor, zónder verantwoordelijkheid te nemen voor zaken waar hij toch wel degelijk de eindverantwoordelijke voor was. De val van het gehele Rutte kabinet had al jaren eerder plaats moeten vinden, dat had een hoop ellende gescheeld...

Scorpio    
1 dag geleden door Scorpio
2

@Scorpio schreef: "Rutte zeilde tot nu toe óveral behendig tussendoor, zónder verantwoordelijkheid te nemen voor zaken waar hij toch wel degelijk de eindverantwoordelijke voor was. De val van het gehele Rutte kabinet had al jaren eerder plaats moeten vinden, dat had een hoop ellende gescheeld..."

Dan komt er gewoon weer een nieuw Rutte kabinet
Hij en de VVD staan gewoon hoog in de peilingen

eoghanfeehily    
1 dag geleden door eoghanfeehily
0

@Scorpio schreef: "Rutte zeilde tot nu toe óveral behendig tussendoor, zónder verantwoordelijkheid te nemen voor zaken waar hij toch wel degelijk de eindverantwoordelijke voor was. De val van het gehele Rutte kabinet had al jaren eerder plaats moeten vinden, dat had een hoop ellende gescheeld..."

Dit is wat de VVD telkens doet: ze maken een ander verantwoordelijk voor hun fouten zodat die ander de zwarte piet krijgt toegeschoven.

- Het Kwartje van Kok was eigenlijk het Kwartje van Zalm
- De PvdA krijgt de schuld voor de afbraak van de Sociale Zekerheid dat door Rutte in Balkenende 2 is bedacht
- In de gemeenteraad van Den Haag kreeg de Haagse Stadspartij de schuld van het debacle met het Cultuurpaleis omdat de VVD die winnende tegenstanders de verantwoordelijkheid gaf over een dossier waarin financiele afspraken tussen de VVD en de bouwmaffia al waren gegoten in cement.
- Eveneens in Den Haag kreeg Groep De Mos de zwarte piet toegeschoven nadat de VVD had bedongen dat er een 'wie het eerst komt, het eerst maalt' regeling voor cultuursubsidie moest komen in de cultuursector.

Dit is telkens de glibberige gluiperige VVD die partijen, onder het lokaas van 'het pluche', de zwarte piet toespeelt.
En zolang als zoveel idioten op de VVD blijven stemmen wat ik overigens betwijfel in onze nepdemocratie, zal dat zo blijven want die partijen hebben geen keus.

Hollander1967    
1 dag geleden door Hollander1967
0

Ik denk niet dat Ascher uit vrije wil is gegaan, men zal hem intern hebben laten weten dat het genoeg was.

MARCUSAURELIUS    
1 dag geleden door MARCUSAURELIUS
0

@MARCUSAURELIUS schreef: "Ik denk niet dat Ascher uit vrije wil is gegaan, men zal hem intern hebben laten weten dat het genoeg was."

Juist niet.Het zijn de zogenaamde peilingen die uitwezen dat Asscher als eerste genoemd werd op de vraag wie op moet stappen.

jantje van leiden    
1 dag geleden door jantje van leiden
9

Het is een grote poppenkast. Deze affaire speelt al vele jaren. Na jarenlang de tweede kamer voor te liegen stellen ze een commissie in die de boel moet onderzoeken. Wonder boven wonder is die commissie vlak voor de verkiezingen klaar met haar onderzoek en komt met bikkelharde conclusies. De regering treed zogenaamd af maar het is zo gepland dat er geen dag eerder verkiezingen worden gehouden. Ze zijn dus zogenaamd demissionair maar ze hebben eigenlijk nog maar één taak voor de verkiezingen en dat is corona beteugelen. Daarbij krijgen ze ook nog eens de garantie van de andere partijen dat ze op dat vlak wel missionair blijven. Vervolgens grijpt het kartel elkaar goed vast en komen na de verkiezingen in een nagenoeg onveranderde samenstelling terug in de regering met grotendeels dezelfde spelers die het voor elkaar hebben gekregen om de bevolking ongekend onrecht aan te doen. Ze dronken een glas, deden een plas en alles bleef....

Tenzij...

De keuze is aan u.

RazorBlade    
1 dag geleden door RazorBlade
3

@RazorBlade schreef: "Het is een grote poppenkast. Deze affaire speelt al vele jaren. Na jarenlang de tweede kamer voor te liegen stellen ze een commissie in die de boel moet onderzoeken. Wonder boven wonder is die commissie vlak voor de verkiezingen klaar met haar onderzoek en komt met bikkelharde conclusies. De regering treed zogenaamd af maar het is zo gepland dat er geen dag eerder verkiezingen worden gehouden. Ze zijn dus zogenaamd demissionair maar ze hebben eigenlijk nog maar één taak voor de verkiezingen en dat is corona beteugelen. Daarbij krijgen ze ook nog eens de garantie van de andere partijen dat ze op dat vlak wel missionair blijven. Vervolgens grijpt het kartel elkaar goed vast en komen na de verkiezingen in een nagenoeg onveranderde samenstelling terug in de regering met grotendeels dezelfde spelers die het voor elkaar hebben gekregen om de bevolking ongekend onrecht aan te doen. Ze dronken een glas, deden een plas en alles bleef....

Tenzij...

De keuze is aan u."

Tsja, dat wordt dus SP.

Querido not    
1 dag geleden door Querido not
1

Maar ik denk dat ze zoveel boeter op hun hoofd hebben dat dit voor hen niet genoeg is om persoonlijke consequenties te trekken. Daar heb je toch zware druk van buitenaf voor nodig en het stemvee heeft al aangegeven dat aftreden niet nodig is. De media helpt hun wel in het zadel te blijven.

niet-alles-geloven    
2 dagen geleden door niet-alles-geloven
0

@niet-alles-geloven schreef: "Maar ik denk dat ze zoveel boeter op hun hoofd hebben dat dit voor hen niet genoeg is om persoonlijke consequenties te trekken. Daar heb je toch zware druk van buitenaf voor nodig en het stemvee heeft al aangegeven dat aftreden niet nodig is. De media helpt hun wel in het zadel te blijven."

Precies. De media is hier al net zo verrot als die in Amerika!

SergioLeone    
2 dagen geleden door SergioLeone
3

@SergioLeone schreef: "Precies. De media is hier al net zo verrot als die in Amerika!"

Nou nou nou.....

En wie geloof jij dan? Jij reageert toch ook op allerlei artikeltjes en items.... Of geloof je enkel maar geschreven stukjes die jou enkel goed uitkomen?

LoydMorris    
2 dagen geleden door LoydMorris
4

@SergioLeone schreef: "Precies. De media is hier al net zo verrot als die in Amerika!"

Dat kun je wel zeggen maar dan anders dan u bedoelt.

jantje van leiden    
1 dag geleden door jantje van leiden
5

En het kabinet moet niet alleen vallen, de verantwoordelijken dienen naast hun verantwoordelijkheid te nemen ook definitief de politiek te verlaten. We hebben het hier over:

Eric Wiebes (Staatssecretaris van Financiën 2014-2017)
Menno Snel (Staatssecretaris van Financiën 2017-2019)
Wopke Hoekstra (Minister van Financiën 2017-heden)
Lodewijk Asscher (Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2012-2017)
Tamara van Ark (Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2017-2020)
Mark Rutte (Minister-president 2010-heden)

MeneerRontgen    
1 dag geleden door MeneerRontgen
0

@MeneerRontgen schreef: "En het kabinet moet niet alleen vallen, de verantwoordelijken dienen naast hun verantwoordelijkheid te nemen ook definitief de politiek te verlaten. We hebben het hier over:

Eric Wiebes (Staatssecretaris van Financiën 2014-2017)
Menno Snel (Staatssecretaris van Financiën 2017-2019)
Wopke Hoekstra (Minister van Financiën 2017-heden)
Lodewijk Asscher (Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2012-2017)
Tamara van Ark (Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2017-2020)
Mark Rutte (Minister-president 2010-heden)"

Hemel, straks pleit je nog voor een NL-variant van impeachen.

Slavink    
1 dag geleden door Slavink
7

@Slavink schreef: "Hemel, straks pleit je nog voor een NL-variant van impeachen."

Ik heb Mark Rutte een bericht gestuurd:

Mark Rutte
Partijleider van het PvdA Lodewijk Asscher vindt dat hij niet kan doorgaan als partijleider na zijn rol in de toeslagenaffaire. Hij was slechts uitvoerder van het beleid dat u heeft ontworpen maar trekt zijn conclusies.
U heeft de hervorming van de Sociale Voorzieningen ontworpen als Staatssecretaris van SZW in 2003. U heeft de Fraudewet waaruit al dit onrecht voortkomt, ondanks bezwaren van o.a. die PvdA, doorgevoerd in 2012, ook al was uw kabinet op dat moment demissionair en betrof dit een volgens de PvdA (Mariette Hamer) controversieel onderwerp.

Hoe kan het zijn de partijleider van de PvdA, Lodewijk Asscher, wel zijn conclusies trekt om terug te treden als partijleider maar u dat als 'kwade genius' achter dit onrecht niet doet ? Een kabinet zo lang mogelijk laten zitten tot aan de verkiezingen en uiteindelijk twee maanden daarvoor, opstappen, is een loos gebaar. Dit moet toch ook gevolgen hebben voor de positie van de partijleider van de VVD die u bent, evenals bij die van de partijleider vande PvdA ?

Of is de PvdA moreel verheven boven de VVD ?

Hollander1967    
1 dag geleden door Hollander1967
2

@MeneerRontgen schreef: "En het kabinet moet niet alleen vallen, de verantwoordelijken dienen naast hun verantwoordelijkheid te nemen ook definitief de politiek te verlaten. We hebben het hier over:

Eric Wiebes (Staatssecretaris van Financiën 2014-2017)
Menno Snel (Staatssecretaris van Financiën 2017-2019)
Wopke Hoekstra (Minister van Financiën 2017-heden)
Lodewijk Asscher (Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2012-2017)
Tamara van Ark (Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2017-2020)
Mark Rutte (Minister-president 2010-heden)"

Vergeet je de koning niet?

Zwartwit    
21 uur geleden door Zwartwit
2

@Zwartwit schreef: "Vergeet je de koning niet?"

Helaas is die onschendbaar.

MeneerRontgen    
5 uur geleden door MeneerRontgen
0

HOERA! Kabinet Kutte is gevallen! Weg met Rutte!

SergioLeone    
1 dag geleden door SergioLeone
3

Nu twijfelt het kabinet om af te treden. Het pluche kleeft sterk. Straf ze af in maart!

SergioLeone    
1 dag geleden door SergioLeone
3

Nu de rest nog.
Weg wezen en nooit meer terug komen.
Rutte ,Wiebes, Hoekstra.
Ook jullie zijn hier schuldig aan.
Asscher heeft nu gedaan en ik hoop voor al die gedupeerden mensen dat jullie de volgende zijn.
Dit is wat die mensen ook willen.
Er is hun zoveel leed aan gedaan door jullie.

annie    
2 dagen geleden door annie
3

@annie schreef: "Nu de rest nog.
Weg wezen en nooit meer terug komen.
Rutte ,Wiebes, Hoekstra.
Ook jullie zijn hier schuldig aan.
Asscher heeft nu gedaan en ik hoop voor al die gedupeerden mensen dat jullie de volgende zijn.
Dit is wat die mensen ook willen.
Er is hun zoveel leed aan gedaan door jullie."

Dit is wat die mensen ook willen Maar u nog veel meer komediant.

jantje van leiden    
1 dag geleden door jantje van leiden
8

PVV Geert Wilders heft toen bij de toeslagenaffaire in de tweede kamer en motie van wantrouwen ingediend waar
ook de hele achterbakse PvdA en Asscher zelf samen met de dictatuur partijen van VVD CDA CU SGP GroenLinks de motie NIET gesteund hebben om Rutte en helle VVD aan de macht houden te vonden het goed dat ouders als fraudeur afgestraft worden zint door alle Overheidsinstanties. Ook vind ik dat nog onderzoek moet komen van de huurtoeslagen waar Bestuursrechters samen met de Belastingdienst in heen uitspraken de huurtoeslag onterecht teruggevorderd hebben.

Gunther    
1 dag geleden door Gunther
1

Iedereen die denkt/hoopt dat na de vermoedelijk aanstaande Kabinetsval, Rutte niet terugkomt, komt vermoedelijk van de koude kermis thuis. Binnen de VVD en achterban is de positie van Rutte helemaal niet omstreden. zeker een groot gedeelte van de achterban heeft weinig of niets met de toeslagen affaire, dit raakt weinigen binnen de VVD. Dus wordt Rutte zeker de nieuwe lijsttrekker van de VVD en de steun voor de VVD tijdens de verkiezingen behoorlijk groot blijven.

Roy-050    
1 dag geleden door Roy-050
1

@Roy-050 schreef: "Iedereen die denkt/hoopt dat na de vermoedelijk aanstaande Kabinetsval, Rutte niet terugkomt, komt vermoedelijk van de koude kermis thuis. Binnen de VVD en achterban is de positie van Rutte helemaal niet omstreden. zeker een groot gedeelte van de achterban heeft weinig of niets met de toeslagen affaire, dit raakt weinigen binnen de VVD. Dus wordt Rutte zeker de nieuwe lijsttrekker van de VVD en de steun voor de VVD tijdens de verkiezingen behoorlijk groot blijven. "

Precies.Ik persoonlijk vind dat Asscher zich nooit had moeten verleiden om op te stappen.Misschien minder zetels maar door zijn aftreden komen er echt geen zetels meer bij.De rechtse lobby met behulp van PVV stemmers in de social media lachen zich een hoedje.Terwijl het Rutte is die het laatste lacht.

jantje van leiden    
1 dag geleden door jantje van leiden
7

Dit waardeloose linkse kabinet moet eindelijk weg... https://hhhhszrzlj3.blogspot.com/2021/01/nieuwe-fascisme-zal-zichzelf-anti.html

Nole-1    
1 dag geleden door Nole-1
2

Gelukkig is kabinet Kutte gevallen. Rutte moet als MP en eindverantwoordelijke aftreden!

SergioLeone    
1 dag geleden door SergioLeone
2

@SergioLeone schreef: "Gelukkig is kabinet Kutte gevallen. Rutte moet als MP en eindverantwoordelijke aftreden!"

Hij heet Rutte. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid. Keurig, zo hoort het. Nu Wilders nog, die stiekemerd meldt zijn schenkingen niet. Foei!

Bop    
1 dag geleden door Bop
4

@SergioLeone schreef: "Gelukkig is kabinet Kutte gevallen. Rutte moet als MP en eindverantwoordelijke aftreden!"

Doet ie nooit deze hervormde leugenaar. Hij heeft alles naar de kloten geholpen.!!!!!!.

Bets Muts    
1 dag geleden door Bets Muts
2

Ach denk dat Ruttemans weer met een flutverhaal komt en gewoon doorgaat het volk slikt het wel gezien de vele leugens en bedriegerij van VVDisten

magikeven    
1 dag geleden door magikeven
0

Oprutte Rutte!

SergioLeone    
2 dagen geleden door SergioLeone
0

@SergioLeone schreef: "Oprutte Rutte!"

Lukt je niet
Gaat gewoon voor de volgende 4 jaar

eoghanfeehily    
1 dag geleden door eoghanfeehily
0

colatie = coalitie

Prikkebeen    
1 dag geleden door Prikkebeen
2

Laatste reacties
Wilmama
Vaccin lijkt voor oudere niet zo betrouwbaar

Samenvatting van het probleem in het Ned...

zojuist door Wilmama

Diederik
OT 131

Ik voel er niets bij...

zojuist door Diederik

Diederik
OT 131

Ik wandel op hardloopschoenen en nu zijn...

1 minuut geleden door Diederik

Diederik
OT 131

Hardlopen is voor dood lopers...

2 minuten geleden door Diederik

Kamaugurka
Bullshitbingo bij Op1

"Een spel waarbij er in een moordend tem...

2 minuten geleden door Kamaugurka

Bram brabant
Fransen mogen vanaf vandaag na 18.00 uur niet meer naar buiten

En dat gespuis bij Calais? Ook binnenbli...

2 minuten geleden door Bram brabant

JackKropotkin
Hoe extreemrechts doorettert in de VS: ‘Probleem veel groter dan Trump’

Ik heb net van de zeikende begrepen dat ...

3 minuten geleden door JackKropotkin

rlw
Wat men zei overlockdowns/quarantines voor 2020

En in welk Europees land heeft de lockdo...

3 minuten geleden door rlw


ADVERTENTIE