Agent bij dienst beveiliging lekte naar Marokkaans-Nederlandse criminelen (nrc.nl)


Dienst Bewaken en Beveiligen: Een ervaren politieagent wordt ervan verdacht opsporingsinformatie te hebben gelekt naar een Marokkaans-Nederlandse misdaadorganisatie. ...

door Moskowfiets in Media  ·  140 Reacties

  • 35
  • 1246x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die arme marokkaan had wel een probleem, hij kon nooit met een andere marokkaan een praatje maken, die waren namelijk allemaal crimineel.

3
101 Positivo

''Politiemensen ontvreemden bij invallen, huiszoekingen en arrestaties regelmatig geld en waardevolle goederen. Dit hebben verscheidene strafrechtadvocaten zaterdag gezegd in een uitzending van EenVandaag. De politie zegt zich niet in dat beeld te herkennen.''

Hier drie woorden:

invallen, arrestaties, huiszoeking

Die doen denken aan ...? Dus hoezo 'niet herkennen'?

4
102 Vilseledd

En dit is onder andere waarom dat "diversiteitsbeleid" totaal achterlijk is en per direct van de tafel geveegd moet worden.

1
103 Honingraatdompelaar

Waarschijnlijk werd hij gechanteerd of bedreigd, de toekomst zal het leren. Meestal is het niet zo zwart/wit en begint lekken niet op een dag met, hè ik zal vandaag eens informatie gaan lekken.
Criminelen zoeken naar zwakke, die te chanteren of te intimideren zijn, plekken in een organisatie, en bewerken deze totdat zij doen wat er verlangd wordt. Kan natuurlijk ook zijn dat deze agent corrupt is en zich liet betalen. We zullen dat nog wel vernemen.

21
104 Hendrianus

@61 , @WijzeDwaas,

Ik denk dat u dan beter een rechtstreeks bericht (mail) kan sturen.
Dat zal eerder door de heer Wilders gelezen worden dan een posting in een topic op dit forum.

0
105 Graaier1000

Heel veel moslims zijn niet te vertrouwen. Die kiezen 99% van de tijd moslims boven andere mensen. Mensen die het niet geloven kennen moslims niet, want moslims geven dit vaak ook eerlijk toe.

2
106 etymologie

@104
Ik denk zomaar dat de politie er zo weinig mogelijk over kwijt wil.
Voor mij is het duidelijk. Wil je bij de politie (of een andere vertrouwenspost bij de overheid?
Dan lever je de dubbele nationaliteit in. Geen garantie voor allemaal eerlijke agenten.
Wel mensen die niet van huis uit loyaal zijn aan buitenlandse belangen en/of criminelen.

1
107 Venividivici

@107

Van huis uit, nationaliteit, is niemand loyaal aan de belangen van criminelen. Verder kan een
Marokkaan zijn Marokkaanse nationaliteit niet opzeggen. U legt een link die er niet is.

24
108 Hendrianus

@105
Ook dan zal Wilders niet luisteren. Maar iedereen krijgt wat hij verdient. Wilders zal zich de rest van zijn leven niet veilig voelen. Dat is zijn 'straf’ voor wat hij doet. De wet van oorzaak en gevolg straft iedereen die dat nodig heeft…..

15
109 WijzeDwaas

@105
Ik vrees uberhaubt dat de secretaresse van Wilders al genoeg heeft aan de eerste drie woorden om dit soort berichtjes te delete. haha

0
110 Venividivici

Moraal van dit verhaal: Er zijn wel degelijk meerdere Marokkaanse agenten die tegen het criminele circuit van Marokkanen aan schuurt. Het is hun cultuur en hun aan elkander plakkende bevolkingsgroep die mede oorzakelijk zijn van zulk wangedrag.

0
111 Wil je niet weten

Een hek om Wilders!
Opgelost - en veel goedkoper....

7
112 Querido not

Dikke koppen in de media vandaag omdat de man ook iets met de beveiliging van Wilders te maken heeft. Maar Wilders zat (nog) niet in de opsporingsinformatie want hij werd niet gezocht dus de beveiliging van Wilders staat hier buiten.

De man heeft dus blijkbaar geen informatie over de beveiliging van Geert Wilders doorgespeeld maar wel informatie over criminele marokkanen. Dat is op zich al ernstig genoeg, laten we het niet erger maken dan het is.

6
113 Hollander1967

@113 : Moeilijk he, goed lezen en begrijpen.

0
114 JHolmes

"Het probleem van deze corruptie-onderzoeken is dat deze opgepakte politieagenten loyaler zijn aan hun Marokkaanse familieleden of vrienden dan aan de politie-organisatie”, zegt een bij de opsporing betrokken politieman."

Je moet dan ook geen marokkanen opnemen in de politie en zeker niet op zulk gevoelige posities als DBB.

0
115 B55

@61 "Ik adviseer Wilders dan ook om te stoppen. Als hij zo doorgaat wordt hij niet oud."
Het advies van de Dwaas is dus, zwichten voor terreur. Geef je land weg bij elke dreiging. Uit geen kritiek op Islam, want het is onterechte kritiek, en ze schieten je dood.

Dwaas, je overtreft je dwaasheid nog steeds. Telkens als je denkt het kan niet dwazer? Dan blijf je verbazen!

0
116 Meneer B

@113 De concrete verdenking:
"Een ervaren politieagent van Marokkaanse afkomst, werkzaam bij de zogeheten Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB), wordt ervan verdacht opsporingsinformatie te hebben verstrekt aan leden van een misdaadorganisatie die zich schuldig maakte aan heling en het witwassen van crimineel geld"

Moeilijk he, goed lezen en begrijpen?

De criminelen waar deze man informatie aan gaf waren dus witwassers en helers en hadden geen interesse in Geert Wilders of andere politieke kopstukken die net zo goed door dezelfde dienst worden beveiligd.

3
117 Hollander1967

Het cliché wordt helaas keer op keer op keer op keer bevestigd en het jammerlijke is dat de Marokkanen zelf de enigen zijn die dat cliché zouden kunnen ontkrachten door eens onverwacht (doe eens gek) op het rechte pad te blijven en schijt te hebben aan hun eigen achterlijke cultuur en de bijbehorende dubieuze, agressieve en criminele familieleden, vrienden en kennissen. Maar ja, het zijn en blijven Marokkanen en alles wijst er steeds op dat die blijkbaar per definitie onbetrouwbaar zijn.

0
118 DruppeltjeDrie

@113 De beveiliging van Wilders heeft hier juist alles mee te maken. Quoot:
"Door het verspreiden van geheime politie-informatie van de beveiligingseenheid bestaat het risico dat kwetsbare en bedreigde personen gevaar lopen. Locaties van safehouses zijn mogelijk uitgelekt."

"De man heeft dus blijkbaar geen informatie over de beveiliging van Geert Wilders doorgespeeld" En waaruit blijkt dat dan ? "maar wel informatie over criminele marokkanen" ???? Hij heeft informatie doorgespeeld juist naar criminele marokkaanse organisaties !

0
119 B55

@115

Maar wie blijft er dan nog over voor de politie? Het merendeel dat heeft gelekt, fraude gepleegd en zelfs misdaden begaan binnen de politie waren gewoon autochtonen personen, die ook dan maar over een kam scheren en als niet te vertrouwen bestempelen?

Nee natuurlijk niet.....als men gewoon eens kijkt naar de persoon als mens ongeacht afkomst dan weet men dat er overal wel ergens wat tussen zit dat niet deugd. Tenzij natuurlijk het merendeel dan ook geen autochtonen politie agenten zou willen alleen dan is men niet hypocriet. Maar het meest makkelijke is gewoon de mens te beoordelen/veroordelen op de daden die een persoon doet. Lijkt mij in iedergeval een stuk eerlijker dan hoe sommige nu reageren op het feit dat het deze keer over een persoon gaat met Marokkaanse roots.

1
120 Marc Anthony

Ik voel een taakstrafje aankomen.

0
121 Conclusius

@61 Er komt een dag dat Wilders gaat stoppen als hij hij meer niet kan of wil en wil genieten van een leven in de luwte.
En dan is nog maar afwachten hoe het gaat met de PVV want als ze dan geen aansprekende leider hebben kan het in elkaar zakken als een plumpudding.

4
122 21st Century Guy

@120 Nog eens: "Het probleem van deze corruptie-onderzoeken is dat deze opgepakte politieagenten loyaler zijn aan hun Marokkaanse familieleden of vrienden dan aan de politie-organisatie"
Hier zit dus het probleem.

0
123 B55

Een Marokkaan die Wilders moet beveiligen, dat is ook vragen om problemen.

0
124 Winnetou

Volgens mij is er niets met Wilders gebeurd. Wat kost die levenslange beveiliging van Wilders de belastingbetalers eigenlijk? Heel wat volgens mij. En wat hebben we van Wilders daarvoor eigenlijk teruggekregen?

8
125 Bart Boudewijn

@121 "Ik voel een taakstrafje aankomen."
Ik een doofpotje, waar over 3 jaar nog eens iets over bovenkomt en iedereen al zich heeft in kunnen dekken en dergelijke. Waar er over 3 jaar nog een keer een "teevje" gepleegd wordt of een "steurtje" afdruipt na onrechtmatig nog vele jaren zijn zakken te hebben kunnen vullen waar hij blijkbaar een plek al jaren onterecht bezet heeft!

Het komt gewoon naast de dossiers "bonnetje" en "Demmink" te liggen!

0
126 Meneer B

@125 "Volgens mij is er niets met Wilders gebeurd. Wat kost die levenslange beveiliging van Wilders de belastingbetalers eigenlijk? Heel wat volgens mij. En wat hebben we van Wilders daarvoor eigenlijk teruggekregen?"
Die beveiliging was niet nodig wanneer de pluchevervuilers het probleem dat er met Islam is erkende ipv van WIlders afschilderen als Hitler en bruinhemd! De kosten zijn grotendeels te danken aan je enge vriendjes die Wilders demoniseerden!

2
127 Meneer B

@125 "Volgens mij is er niets met Wilders gebeurd. Wat kost die levenslange beveiliging van Wilders de belastingbetalers eigenlijk? Heel wat volgens mij. En wat hebben we van Wilders daarvoor eigenlijk teruggekregen?"
Die beveiliging was niet nodig wanneer de pluchevervuilers het probleem dat er met Islam is erkende ipv van WIlders afschilderen als Hitler en bruinhemd! De kosten zijn grotendeels te danken aan je enge vriendjes die Wilders demoniseerden!

1
128 Meneer B

@108 Hoezo kan een Marokkaan zijn Marokkaanse nationaliteit niet opzeggen, wat gebeurt er dan als hij of zij dat toch doet.

0
129 wijs

@128 , Mister B., had je van angst zulke trillende vingertjes, dat je twee keer op hetzelfde knopje drukte?

5
130 Bart Boudewijn

@109

En wat bedoeld u precies met deze, waarschijnlijk uit u onderbuik komende reactie? Ik hoop niet zoiets als bv Theo van Gogh is overkomen want dat zou niet wijs zijn maar zelfs heel erg dwaas.

0
131 ikzelf66

Wat ik me eigenlijk afvraag bij het lezen van deze kop en naar aanleiding van de uitspraak van de rechtbank in het Wilders-proces.
Is een Marokkaanse-Nederlander nu ook een ras of valt hij nu onder het menselijke ras of bestaat een Marokkaanse-Nederlander niet of ..........?
Erg verwarrend. .......... question

0
132 ikzelf66

@108 ja hoor , géén enkel probleem..
al vaak vermeld en hoe te doen,
ga naar uw ambassade en vraag het gewoon..

0
133 charmeur

@98

"Hoe groot schat u de kans dat een nederlandse rat deze specifieke informatie doorspeelt naar marokkans-nederlandse criminelen?
Gewoon een vraag vanuit een neutraal perspectief."

Ik heb geen idee, aangezien ik me niet in dat wereldje begeef. Ik denk dat een crimineel vooral geld wil verdienen, en dat het hem weinig uitmaakt aan wie.

Voor de duidelijkheid, deze Marokkaanse agent is natuurlijk heel fout en hopelijk wordt ie goed gestraft. Maar geloof maar dat er ook de nodige corruptie is onder Nederlandse agenten. Overal zijn rotte appels te vinden. Omdat het nu een Marokkaan betreft, wordt ineens weer gedaan alsof alle Marokkanen crimineel zijn. Maar als het een Nederlander betreft, dan is het 'gewoon' een op zichzelf staand geval. Dat is meten met 2 maten.

6
134 Kopkaas

https://www.nieuwskoerier.nl/news/77991-lekkende-politieagent-werkte-voor-wilders-eenheid
" De man werkte bij de zogeheten IRIS-eenheid. De verdachte was één van de mensen die zich speciaal bezighouden met de beveiliging van PVV-leider Geert Wilders."

Een marokkaan die Wilders moest beveiligen. Dat werkt dus niet is wel weer gebleken. Welke debiel heeft deze agent daar neergezet ? Dan moet je wel volslagen achterlijk zijn !

1
135 B55

Op het NOS journaal kwam het er maar weer met moeite uit. De uiterst relevante mededeling dat het om een Marokkaans/Nederlandse politieman gaat.

Hoe is het toch mogelijk dat zo een man op zo'n belangrijke positie kan worden aangesteld.
Daar zou ik graag meer over weten.

0
136 Venividivici

@134
Dit is niet zomaar een corrupt politieagentje, meneer.

2
137 Venividivici

Alle Marokkaanse en Turkse agenten lekken. Trouwens ia het geen goed idee om een lekkende agent een pamper om te doen?

0
138 keestramper

Mag van allah he
Die ongelovigen bedonderen
Fijne mensen hoor
Minder minder

1
139 Wilempie

@109 D66 gaat ook nog een keer gestraft worden !

0
140 Bollieboos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Offtopic

@2746En daar komt de volgende treiteraar....

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Offtopic

@2734 Maar dat is niet zijn schuld hoor dat is het nooit. 🤣...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2742Huh...? Ik ben het meestal met je eens, maar niet op de manier waarop je met treiteraars omgaat. Dat heeft Bop ook al meerdere kere...

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Offtopic

@2741 " Laat hem in zijn sop gaar koken." Die hufter kan interesseert mij niet. Ik laat daarmee aan anderen zien wie die is. ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

FrisseBries
Offtopic

@2737Dat lukt hier toch niet. Het is een mooi streven, maar dat lukt hier niet zonder enige begeleiding....

8 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Offtopic

@2738 "Nou ja, prima. Maar hou dan op met het constant klagen over de mensen hier. Of hou op overal op in te gaan" Wartaal, die niets...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

FrisseBries
Offtopic

@2739Dat heb ik gezien ja. Maar dat probeer ik nou juist duidelijk te maken. Het is hier een riool, en dan kun je zulk soort dingen verwac...

10 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bob Sleebaan
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Dit forum is niet meer een forum om nieuws te bespreken maar meer om elkaar af te zeiken. 😐...

10 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

FrisseBries
Offtopic

@2734 RoninWat jammer dat je nu weer je mond opentrekt. Jij bent een van degenen die niet te vertrouwen is en enkel hier iets neerzet als ie...

12 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Offtopic

@2734 "Getrol ... Compleet gestoord." En dat van degene die een ander kapot wil maken met het overlijden van diens egaa, die zelf be...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
TugteenJapanese FacefuckDurga SexXxx Porn Movie DownloadDiva SexUncensored BoobsOrno GratisKylie Jenner NudesThreesome GirlsPorn Hard Core FreeLesbian Milf KissingBritney Amber CreampieEnglish Sexy Video Full HdBoobs Suck EroticSelma Hayek NudeTom ByronHindi Voice XxxKerala PormPeepussyFisting PronQuadradinho EróticoGigi MaguireBetsy Rue NudeKristin Bell HotMizz TwerksummXxx Com Xnxx ComGand BurMother Soon PornYoung Black AnalCatfight HentaiBrenda Bakke NudeNaked Old MeIndian Mum Sex ComAdult Porn WebseriesRicky LarkinNancy Kovack NudeFuckibg PicsCandice Michelle PornHot Kamalika ChandaTelugu Xxx SexyJufe-479Catherine Tresa SexyAunty Ki Jabardasti ChudaiReales PornosMilf KneesCockvoreAmanda Seyfried BikiniReal BfHard Forced PornNudes NursePokemon Iris PornRebeca LinaresHumster ComFuta MonsterAbela DengerMarina PornXvideo Sexy PornXvideos Mia KhalifLisa Sparxxx 919PenthousehubHot CameltoeNude Video XxxxHeather Thomas NudePorn Capri AndersonImages Of Naked WomenBangladeshi Open Sex VideoKamsutra CinemaKim Kardashian FuckesSmoociPornô LegendadoSmall Boobs PornXxx Video Hd Mp4Japan SxMtall-082Andrea Bang NudeI See You PornMonalisa Hot WebseriesDesi FucjHavana Ginger PornSexo Con La VecinaScandal PlanetPublic Sex MoviesMike Itkis Tape VideoNude Couple BathGroping XxxFree SexmoviesMisty Meaner XxxBokep Jav HdErotic Masageхентай иангаFatal LodelAya WolfErotica MedusaDaneila FtvXxx Nora FatehiQueen Patrona FanbusAnime 18 VideoMia MalenaBruce Venture Rough3d Porn VidoeXxxx Video 2020ValiveexCurry CreampieAriella Ferrera SquirtingVideos Pornos AmateurCartoon Se XHentais SeasonOliver FlynnBlaked Sex ComMalu Travejo NudeShriya Saran PornAlexandra Daddario Xxx VideosActress Chudai VideoKaylakleevageTati Torres PornTenn Virgin PornAsian Porn VideoVouyar Pornسکس 2023Latina ChubbyBig Boobs Bhabi SexAfgani Porn StarJav Unsensored PornBanglla Choti GolpoAoi SanoStripper MomPorn Url DownloadChrysipusyaEmmy Rosum PornPorngames HubFree SexePornhub LesbianSexy Romantic Porn VideosIndian College Couple Sex VideosWww Brazzers PornStep Sis Sleep PornNancy NudesNobita Fuck ShizukaSarah CaldeiraHot Sex Full HdLesbian Hard Sex VideoBigest Tits In WorldWife Forced PornForced Incest PornHaremsexSexe TravPlqyboy PlusAngelina Jolie TittsCadencd LuxSamanthaxx