Nieuwsmedia moeten coronamythes blijven weerleggen (fd.nl)


Nee, er zitten geen microchips in de coronavaccins. Nee, het Pfizer-vaccin veroorzaakt geen onvruchtbaarheid. De laatste maanden heb ik talloze The New York Times-koppen geteld die beginnen met het woordje ‘No’, gevolgd door een weerlegging van de zoveelste mythe. ...

door Wilmama in Gezondheid  ·  24 Reacties

  • 5
  • 459x gelezen
Reageer met een Emoji
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Bovenstaand bronartikel eindigt met:

(**) Steunpilaren
Daarom eindig ik mijn laatste bijdrage van dit jaar met een ontkenning. Nee, het coronavaccin wordt niet geïnjecteerd met een chip. Nee, onze instituties worden niet gerund door Bill Gates of George Soros. Ze worden draaiende gehouden door al die mensen met ervaring en deskundigheid, die onverstoorbaar en vol toewijding hun werk doen. Dankzij deze steunpilaren van de publieke zaak is er alle reden om ook in 2021 te blijven vertrouwen in de medische zorg, de wetenschap, de nieuwsmedia en de democratie. (**)

8
1 Wilmama

wij van wc eend.....

8
2 solidsteel

solidsteel solidsteel Waar slaat dat nou weer op?

5

-Koeievla-    
meer dan 3 jaar geleden door -Koeievla-

We worden genetisch gemanipuleerd door het nieuwe vaccin.Voor het eerst in de geschiedenis van de vaccinatie grijpen de zogenaamde mRNA-vaccins van de laatste generatie (dus ook wel genetische vaccins genoemd) rechtstreeks in het genetisch materiaal van het menselijk lichaam in en veranderen zo het individuele genetische materiaal in de zin van een tot nu toe verboden, zelfs criminele, genetische manipulatie.Men kan deze interventie vergelijken met die van genetisch gemanipuleerd Monsato voedsel, die ook zeer problematisch is.Omgekeerde transcriptie niet alleen een uitwisseling van celkern naar celplasma met zich meebrengt, maar ook omgekeerd. Het centrale sleutelwoord hier is dus omgekeerde transcriptie of ook omgekeerde transcriptase.“Het vaccin kan mutaties (veranderingen) in je DNA (je erfelijke codes) veroorzaken. Dit is geen kleinigheid’’,zegt dr. Peter Borger.Na zo’n nieuwe mRNA-vaccinatie kunt u de symptomen van de vaccinatie niet meer op een andere manier laten genezen. U zult met de gevolgen moeten leven, want ze kunnen niet meer worden behandeld door simpelweg adjuvante toxines uit het menselijk lichaam te verwijderen, net zo weinig als het mogelijk is om de oorzaak van een persoon met een genetische afwijking te behandelen, omdat de genetische afwijking eenmaal aanwezig voor altijd en onherroepelijk blijft bestaan!..

Deze mRNA-vaccins kunnen ook kanker en andere ernstige schade veroorzaken, omdat het misbruik van cellen op de lange termijn kan leiden tot het risico van celdegeneratie of zelfs kwaadaardige celveranderingen, wat door de voorstanders van deze nieuwe genetische vaccins altijd heftig maar ten onrechte wordt ontkend, ondanks het gebrek aan klinische ervaring met deze vaccins.Al degenen die in de toekomst met deze nieuwe vorm van vaccinatie zullen worden gevaccineerd, uiteindelijk niets meer dan proefkonijnen in een laboratorium met potentieel 7 miljard testpersonen.Voormalig NIH (National Institutes of Health) wetenschapper Dr. Judy Mikovits vindt het misdadig om mRNA-vaccins op mensen te testen.Deze nieuwe mRNA-vaccins is een ongekende misdaad tegen de mensheid in zijn omvang, die nog nooit eerder in zo’n brede vorm in de geschiedenis is gezien.

11
3 Nole-1

Nole-1 Nole-1 Voor de zoveelste keer dezelfde onzin.
Nieuwsmedia moeten coronamythes blijven weerleggen maar sommigen, waaronder jij, zijn niet van de feiten en houden vast aan sprookjes

8

MacGu    
meer dan 3 jaar geleden door MacGu

Nole-1 Nole-1 Dr. Judy Mikovits (o.a. bekend van de niet voor niets gebande complotvideo Plandemic) zei je Nole? Fijne bronnen zijn het waar je wederom uit put.
Ook Peter Borger is van hetzelfde soort namelijk rijp voor de GGZ met hun gevaarlijke complot-onzin en desinformatie!

Waarom blijf je hiermee aankomen????? Wil je bewust verkeerde informatie de wereld in helpen????

https://www.medpagetoday.com/blogs/zdoggmd/86351

5

Nieuwsgierig    
meer dan 3 jaar geleden door Nieuwsgierig

Nieuwsgierig Nieuwsgierig Nog meer feiten over Mikovits. Ook al van begin mei: https://sciencebasedmedicine.org/plandemic-judy-mikovits-and-the-mother-of-all-covid-19-conspiracy-theories/

[ Waarom blijf je hiermee aankomen????? Wil je bewust verkeerde informatie de wereld in helpen????]

Terechte vragen. De desinformatie van met name Peter Borger is intussen al zo vaak weerlegd, dat iemand die er nu nog mee komt verdacht mag worden van ongeneeslijke onnozelheid of kwaadaardige opzet.

7

Wilmama    
meer dan 3 jaar geleden door Wilmama

Zoals die nieuwe mutatie die 70% besmettelijker is ...

"The figure mentioned by Prime Minister Boris Johnson was that the variant may be up to 70% more transmissible. He said this may be increasing the R number - which indicates if an epidemic is growing or shrinking - by 0.4.

That 70% number appeared in a presentation by Dr Erik Volz, from Imperial College London, on Friday.

During the talk he said: "It is really too early to tell… but from what we see so far it is growing very quickly, it is growing faster than [a previous variant] ever grew, but it is important to keep an eye on this.""

https://www.bbc.com/news/health-55388846

Nu schrijven de nieuwsmedia misschien netjes was Boris gezegd heeft, maar wat Boris gezegd heeft is verre van een vast staand feit en valt te classificeren onder desinformtie.

9
4 Schildpad

Schildpad Schildpad

7

Schildpad    
meer dan 3 jaar geleden door Schildpad

MacGu:
[ @Nole-1 Voor de zoveelste keer dezelfde onzin.
Nieuwsmedia moeten coronamythes blijven weerleggen maar sommigen, waaronder jij, zijn niet van de feiten en houden vast aan sprookjes]

Nog maar een keer de feiten op een rijtje:
https://www.nrc.nl/nieuws/2020/12/20/wat-belandt-er-straks-in-je-arm-a4024615

Deze maandag heeft de Europese medicijnwaakhond EMA haar positieve advies uitgebracht over de toelating van het vaccin tegen Covid-19 van de farmaceuten Pfizer en BioNTech. De vaccinatiecampagne in Nederland kan dus beginnen. Wat belandt er straks in je bovenarm? En hoe weten we of dat veilig is? Zeven prangende vragen over het eerste beschikbare coronavaccin.

1 Hoe werkt een mRNA-vaccin?
2 Wat zit er in het vaccin van Pfizer?
3 Wat is er tot nu toe bekend over de bijwerkingen?
4 Zijn er bijwerkingen te verwachten op de lange termijn?
5 Verandert het vaccin je dna?
6 Mag je het vaccin krijgen bij zwangerschap of zwangerschapswens?
7 Hoe kan dit vaccin zo snel ontwikkeld zijn?

Met nu de nadruk op 5 vanwege de ernstig foute beweringen van Nolen-1:
(**) 5 Verandert het vaccin je dna?
„Nee”, zegt viroloog Eric Snijder. Sommige mensen vrezen dat het corona-mRNA uit het vaccin teruggekopieerd kan worden naar dna, en dat dit vervolgens wordt ingebouwd in het erfelijk materiaal in de celkern. Als dat op een ongelukkige plek gebeurt, dan zou dat bijvoorbeeld kanker kunnen veroorzaken, is de angst. „Cellen zitten stampvol met tienduizenden mRNA’s van onszelf. Als dit terugkopiëren makkelijk zou gebeuren, dan zou het een veelvoorkomend probleem zijn. Maar dat is het niet.”

Zelfs als het onverhoopt wel zou gebeuren, heeft dat geen effect, zegt Snijder. Een enkele keer worden kleine, onschadelijke kopiefragmenten van andere RNA-virussen teruggevonden in het dna van de gastheer. „De meeste cellen delen zich maar een paar keer en gaan dan dood.”

De kans dat het inbouwen van een stukje dna ernstige consequenties zou hebben is verwaarloosbaar. „Van al het dna in een cel is 98,5 procent niet functioneel, slechts 1,5 procent bevat de belangrijke genen. De kans dat het onverhoopt daarin terechtkomt, is heel klein. En dan is het nog maar één cel van de miljarden die we hebben. De kans dat je volgende week doodgaat aan Covid is nu aanzienlijk groter.” (**)

8
5 Wilmama

Wilmama Wilmama Gaap...

8

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Wilmama Wilmama Gaap...
"De kans dat het inbouwen van een stukje dna ernstige consequenties zou hebben is verwaarloosbaar."

Dus NIET 0.
Duidelijk.

8

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Maar die mythes worden door sommige figuren hardnekkig in stand gehouden.

4
6 Mac Benac

Mac Benac Mac Benac Ja, uit een fabeltjesfuik ontsnappen is een moeilijke opgave voor sommige mensen hier! Is het onwetendheid of een gebrek aan inzicht of luiheid om nieuws te lezen en goed te interpreteren of is het kwade opzet dat is nog de vraag.

2

Nieuwsgierig    
meer dan 3 jaar geleden door Nieuwsgierig

Als de media-mensen medische kennis zouden hebben waren ze wel dokter, viroloos, vaccin-expert of chirurg geworden.
Ze zijn slechts tekst overschrijvers.
Politieke activisten vermomd als journalist. Ze hebben tijdens de hele corona crisis géén één kritische vraag gesteld.
Nooit eens: waarom?
Alleen maar: Ja natuurlijk, zeg maar hoe.

9
7 xtremy

xtremy xtremy Als ze kritische vragen stellen, tekenen ze meteen hun ontslagbrief.
Ik hoef jou toch niet te vertellen hoe het in Nederland eraan toe gaat?
Welke kritische journalist gaat naar aanleiding van Ab Osterhaus en zijn miljoenen winst op vaccins, de rest van de lui die op TV in allerlei praatprogramma's aanschuiven onderzoek doen zoals Follow the Money dat doet?
Niemand.

6

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Kamaugurka Kamaugurka Als follow de money te veel zaken onderzoekt en een uitslag bevalt niet kan het ze moeilijker gemaakt worden..iets met mondsnoeren.

3

Voorzittershamer    
meer dan 3 jaar geleden door Voorzittershamer

Kamaugurka Kamaugurka Helaas staat het betreffende onderzoek inmiddels weer achter een betaalmuur, maar bij Follow the Money werd niets ten nadele van Osterhaus gevonden, integendeel.
https://www.nieuwskoerier.nl/news/768467-ab-osterhaus-virusverdiener-of-viroloog-die-verdediging-verdient?page=1

Kortom: alle geruchten zijn werkelijk nergens op gestoeld.

3

Wilmama    
meer dan 3 jaar geleden door Wilmama

Wilmama Wilmama Je maakt mij niets wijs.
Osterhaus had er zelfs op gereageerd en was goed over de zeik dat men zoiets kon vinden en dat dat eigenlijk geheim moest blijven.

4

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Kamaugurka Kamaugurka [ Osterhaus had er zelfs op gereageerd en was goed over de zeik dat men zoiets kon vinden en dat dat eigenlijk geheim moest blijven.]
Uit welke duim heb je dit gezogen, de linker of de rechter?

2

Wilmama    
meer dan 3 jaar geleden door Wilmama

Wilmama Wilmama Mijn middelste.

4

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Kamaugurka Kamaugurka Naar aanleiding van de 5,6 miljoen dook het platform voor onderzoeksjournalistiek ‘Follow the money’ ook weer diep in alle verdachtmakingen rondom u. En kon niet anders concluderen dan dat er geen enkele concrete aanwijzing van financiële belangenverstrengeling is.

‘Ja, maar ook nu zullen de cowboyverhalen niet opdrogen. Op de een of andere manier doe ik in de beeldvorming gewoon iets fout. Mensen blijven bij mij denken: jaja, maar waar rook is, is vuur. Terwijl ik juist, overal waar überhaupt vuur zou kunnen zijn, het heb uitgetrapt, komt het toch elke keer weer naar boven.’

https://www.volkskrant.nl/mensen/viroloog-ab-osterhaus-ik-heb-een-hekel-aan-mensen~b4e12b7f/

2

Wilmama    
meer dan 3 jaar geleden door Wilmama

Wilmama Wilmama Als er 1 krant is die je niet op hun woorden mag geloven dan is het wel de volkskrant met die vreemde hoofdredacteur:

https://www.geenstijl.nl/5156872/dont-publish-and-damn-you/

4

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Ja, ik geloofde het eerst ook niet maar de aarde is echt plat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!











Proest !!!!!

0
8 flauwekulallemaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Israël nerveus over berichten dat Internationaal Strafhof een arrestatiebevel voor Netanyahu voorbereidt

Momenteel loopt er in Zwitserland een zaak tegen Rifaat Al-Assad, de vroegere vice-president van Syrië.Hij wordt de Slager van Hama genoemd....

1 minuut geleden geplaatst door eh

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@56 Ik bedoel exact wat ik schrijf....

1 minuut geleden geplaatst door RobP

RobP
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

@2 Vreemd. Als de NAVO dat wil waarom doen ze dat dan niet?...

3 minuten geleden geplaatst door RobP

Malinois
51.433 meldingen van verdwenen niet-begeleide minderjarigen in Europa afgelopen 3 jaar

Is die Joris Demmink met zijn kliek weer actief?...

3 minuten geleden geplaatst door Malinois

sockknitter
Stoltenberg: Europa moet de prijs betalen - Dissident.one

@4De enige oorlogshitser is Poetin....

5 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@55Bedoel je daarmee, dat omdat ik een andere mening heb, dan wèl in die wappie-categorie val?...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Malinois
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

@22Nog 'Greater'?Dacht eigenlijk dat de houdbaarheidsdatum allang verstreken was....

8 minuten geleden geplaatst door Malinois

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@51 Het wordt echt tijd dat je eens wat duidelijker wordt:Ik heb een uitgesproken mening over dit onderwerp maar val niet in de categorie wapp...

10 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@50 " Ik geef duidelijk aan, dat de bijwerkingen van nu, nà de vaccinaties, een onderdeel van de huidige onderzoeken zijn (aandoeningen)."Daa...

13 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Fucks Mum ComDanifucks ComShemales CummingAlice Wild PornXxx Of DesiPanochas RicasReddit Sasha GreyTashy PornHow To Seld SuckRed TuheSausage Party EndingMom X VideoErotik FilimZareen Khan Nude ImagesCatalinawestMajuu Jouka Shoujo UteaMia KalifaxxxListcrawler Ft WorthGine HentaiTits AndpussyErimePornografia Sexo GratisRahsweetsSexxx MeMovies PornoxxxBig Boobs Suck VideosDesi 95 ComKharismatic PornKareena Kapoor Sex Video ComSisternakedSasha Grey's PornGilf Threesome12 Inches White CockAndregotbarsIndependent EscoryPornogrfia XxxPorn MachineArgentine PornstarsBeeg XEvelyn ClaireEmily Kinney NudeTur PornolarıAhegao BjReddit Porn GifsXhamster BigAmanda Love BoobsBig Natural Boobs NudeGaialove888Xxx Vidio LesbianXxxcomtamilSpanked PicsOld Time PornSexx VideiosNympho.clmPorn Pi ComFlight Attendent PornIndian Local XxxChut Sex IndianWatch HentiVmpire PornCarmelas Spectacular AnalCorinna Kopf OfVideos PornosNew Mia Khalifa Sexy VideoEbony Sucking BbcAlisa HorakovaRussian PorntubesEuphoria HentiaXxx PashtuYani The BodyJapanese ThreesomSpreader Bar BondageWresting PornPururimAlanis Morissette NudeKannada PornBus Groping VideosClose Up Indian PussyCzechvideoSnapchat NsfwBbw Facial PornThe Best Mom PornMasseuse Jenna JamesonFunhentaiparodySimcpityLeolist CanadaChelcie Lynn NudeEmily LyynePizza MamoBihari Bhabhi SexFamily Xxxx VideoSorry PornPetting PornCollege Ladki Sex VideoAnal For The First TimeIndian Pron InEmily Willis PeeA Rub And TugXxxx Sexy ComPron Vidsسكسي انمي هنتايRehead AnalPenis In VaginaPoopeegirldM S PuiyiBig Black Dick PixShay Laren NudeOld Man Fuck TeenHentaitentacleHomade Amatuer PornReddit Festival Slutsسكس الممثلاتPornor JaponesaTeenage Trial By Fire Candy 3Indian Flash PornVudeos PornosSxxyprnHardcore FkOld Man FuckEscorpioncita3 Onlyfans50 Shades Of Grey XxxPorn ChestNude ActrMalina Melendez BangbusCock PunchEraudicaX Chat FrAlinity PussyAngel Blade HentaiWerewolfpornTokischa PornGeeta HotWww XvedeoBlue Picture De DoSleepy Feet CumshotJiggly Tiktok GirlCurvymodelmilfShemale MasturbatingCherry Kiss VideosLesbian Audio EroticErin Ashford PornPor No RubiasSex Mallu AuntyXxxx Open VideoMomsexvideosCartoon XxxnBwc For WifeDf6.orjBrazzers CulonasBest Porn Animated