Ziekenhuizen stromen vol met coronapatiënten, maar 'code zwart' is nog 'nét' niet aan de orde (eenvandaag.avrotros.nl)


De druk op de zorg neemt toe en het is alle hens aan dek. Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen slaat alarm. Als er niet gauw iets verandert in het aantal ziekenhuisopnamen, kan het zo zijn dat er patiënten moeten worden geweigerd. ...

door verwijderd322399 in Binnenland  ·  129 Reacties

  • 12
  • 2117x gelezen
Reageer met een Emoji
4
14
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En weegt het afschalen van de reguliere zorg op tegen het opnemen van patiënten die toch al binnen afzienbare tijd zullen sterven en met corona het laatste zetje krijgen (of zelfs sterven met corona)?

Lastige vraag maar ik vermoed dat de neven schade op de langere termijn veel groter gaat zijn

21
1 Hefan430

Hefan430 Hefan430 Je wilt dus, dat mensen, die buiten hun schuld het corona-virus hebben opgelopen, maar niet behandeld moeten worden?

3

sockknitter    
meer dan 3 jaar geleden door sockknitter

sockknitter sockknitter Natuurlijk niet. Maar ga je een terminaal iemand die corona krijgt nog helpen? Terwijl je daarmee wellicht meer kanshebbende een grotere kans op overlijden geeft

18

Hefan430    
meer dan 3 jaar geleden door Hefan430

Hefan430 Hefan430 Als die persoon vóór de besmetting niet terminaal was, waarom zou men die niet mogen helpen?
Mensen, die vóó´r de besmetting al terminaal waren, worden niet op de IC behandeld.

2

sockknitter    
meer dan 3 jaar geleden door sockknitter

sockknitter sockknitter Mijn reactie teruglezende leg ik mij niet goed uit. Ik probeer het anders. Mijn vriendin haar stiefvader heeft kanker. Was eerde al een nier verwijderd en vlak voor de eerste lockdown zagen ze een klein vlekje op de lever en na een biopt bleek dit weer kanker. Echter was het klein en ik denk door het type kanker en en de lockdown werd de operatie voor het verwijderen 2 maanden uitgesteld. Na 2 maanden werd er geopereerd en was de tumor toch veel erger gegroeid dan men ingeschat had. Zelfs zo erg dat ze te dicht tegen de leverwand moesten wegsnijden. Dit resulteerde erin dat er geen leverspoeling (met chemo) meer kon plaatsvinden die het risico op verspreiding van overgebleven kankercellen moest verkleinen gedaan kon worden. Hierdoor loopt hij nu een groter risico dat de kanker zich toch verspreid omdat de operatie is uitgesteld

En dan is mijn gewetensvraag of het uitstellen van de reguliere zorg hier tegenop weegt op de lange termijn. Maar mogelijk is er nu geen andere keus maar ik schat wel in dat mogelijk de nevenschade van de maatregelen op de (middel)lange termijn groter gaat zijn

3

Hefan430    
meer dan 3 jaar geleden door Hefan430

Hefan430 Hefan430 Je bent nog steeds niet duidelijk. Je vraagt je af of de nevenschade van de maatregelen op de (middel)lange termijn niet groter gaan zijn dan wat?

Die maatregelen zijn er dus JUIST om de zorg te ontlasten ZODAT reguliere zorg weer door kan gaan.


Maar tussen de regels door lees ik dat jij denkt dat het beter is om geen corona patiënten op te nemen; hen maar vaak onnodig te laten overlijden om te voorkomen dat er mensen op de (middel)lange termijn gaan sterven aan ziekten die misschien genezen hadden kunnen worden als de zorg niet overbelast was?
Dus als mijn vader corona krijgt omdat hij besmet werd in de supermarkt (elders komt hij niet) dan moet hij maar dood om ruimte te laten voor de stiefvader van jouw vriendin die teveel gezopen heeft in zijn leven? Zoiets?

0

Mariska3    
meer dan 3 jaar geleden door Mariska3

Hefan430 Hefan430 Ik heb begrepen dat er nu al gekeken wordt naar de overlevingskansen op Covid, dat wil zeggen dat bijvoorbeeld de meeste 80plussers in verpleegtehuizen niet naar het ziekenhuis gaan als ze Covid oplopen.

0

Moien    
meer dan 3 jaar geleden door Moien

Mariska3 Mariska3 Hoi Mariska. Ik zie al een tijdje dat je erg gefrustreerd en dan zelfs (zoals nu) erg onbeschoft gaat reageren op mensrm wanneer het op dit topic aankomt. Gaat het allemaal nog? Probeer het een beetje netjes te houden wel je

De drukte in de zorg wordt mede veroorzaakt doordat er op afdelingen speciale quarantaine afdelingen ingericht zijn en dit werkt natuurlijk totaal niet efficiënt en hierdoor gaat er veel capacitet verloren. 10 bedden ingericht voor Covid en liggen er maar 2 betekent dat er 8 niet gebruikt worden. Echter kan het bepakte personeel niet 1, 2,3 bijspringen bij de reguliere kant

Maar misschien heb je gelijk hoor en is dit nu de enige oplossing

1

Hefan430    
meer dan 3 jaar geleden door Hefan430
2 Rattocasi

Rattocasi Rattocasi ---------------------------
Nederland vol: covidpatiënt moet uitwijken van ZGT naar Dortmund
Daarom is de patiënt zondag aangemeld bij het landelijk coördinatiecentrum in Rotterdam. Nadat wij overigens eerst aanklopten bij SKB in Winterswijk en MST in Enschede. MST kon ons helpen met één patiënt, maar voor deze tweede was geen plaats”, zegt een woordvoerder van ZGT.

Nadat via het coördinatiecentrum bleek dat geen enkel ander Nederlands ziekenhuis plekken had ‘openstaan’, moest de patiënt na een nacht logeren in Almelo verder naar Dortmund.
Met de traumahelikopter

Maandagmiddag werd de overplaatsing gerealiseerd met behulp van de traumahelikopter. De woordvoerder benadrukt dat de situatie van zondag op dinsdag al weer anders kan zijn. „Dit zijn dagkoersen. De ene dag is nergens plek. De volgende dag kan de situatie heel anders zijn.

In het algemeen is het nu zo dat de regionale ziekenhuizen door de hoge besmettingscijfers in de tweede golf niet of nauwelijks patiënten uit andere regio’s overnemen. Dit gebeurde in het voorjaar wel. Het tegenovergestelde is nu praktijk: We plaatsen zelf al weken patiënten uit.”
-------------------------------

https://www.tubantia.nl/almelo/nederland-vol-covidpatient-moet-uitwijken-van-zgt-naar-dortmund~a1740c93/

Dat is een wat evenwichtiger en duidelijker verhaal dan een feesboekplaatje van ratje.

1

Gekste Henkie    
meer dan 3 jaar geleden door Gekste Henkie

Gekste Henkie Gekste Henkie Ik snap dat jij dat iedereen wil laten geloven om jezelf te overtuigen dat je gelijk hebt moet je ook zelf weten maar ik ben met die angst makerij zo langzaam wel klaar.

Friesland, heb je ze gegeven 2 gevallen misschien met covid ( niet eens zeker dus) en als je dan de angst verhalen leest in de kranten is gewoon te idioot voor woorden.

En die opruiing van kranten gekke henkie zie ik overal.

https://www.facebook.com/CoronaFriesland/photos/a.116101980243308/186083163245189

20

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Rattocasi Rattocasi Ga de krant aanvallen die het schrijft,
de medici die het melden,
de Duitsers die patienten opvangen
en de patienten die versleept worden
en de IC;s die er wel zijn maar waar het personeel overbelast door is, wegens iets dat volgens jou niet bestaat.

Zeg het eens recht in hun gezicht als je ballen hebt.

Maar gekstehenkie is alleen boodschapper. En je schiet ver voor je beurt.

#maardatwistenweal

Ik zie ze ook vliegen hoor, maar ik weet het van mezelf question

#nickname

4

Gekste Henkie    
meer dan 3 jaar geleden door Gekste Henkie

Dan moet maar eens gekeken worden naar de oorzaak van de besmetting. Uiteraard verwacht ik dat die reliegekken toch niet naar het ziekenhuis gaan omdat ze door hun opperhoofd zijn bestraft.

10
3 niet-alles-geloven

niet-alles-geloven niet-alles-geloven Maatregelen:
Maar weinig mensen in huis , en de getallen liepen op,
Verzorgingshuizen gesloten, en de getallen liepen op,
Kinderen niet meer naar school, en de getallen liepen op,
Horeca dicht, en de getallen liepen op,
Sportscholen dicht, en de getallen liepen op,
Geen drank meer verkoop na 20 uur, en de getallen liepen op,
Weer mindere mensen in je eigen huis, en de getallen liepen op,
Mondkap plicht, en de getallen lopen flink op,
Lockdown, en de getallen lopen flink op.

Kan iemand mij vertellen waarom iemand nog in deze onzinnige regelingen trapt?

19

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Rattocasi Rattocasi Nee, Rattocasi, ik denk dat niemand dat kan verklaren.
Van de wetenschappers moeten we het niet hebben - die kunnen alleen achteraf prachtig vertellen hoe het allemaal zit. Maar nu nog niet, nu tasten zij ook in het duister.
Dus die maatregelen zijn veelal gebaseerd op ervaringen uit het verleden en het is onbekend hoe effectief ze nu zijn, in de huidige situatie.
Dat is nu de stand.
In feite gaan we al struikelend vooruit in de hoop dat het beter wordt.

Een ding is wel zeker: zou je alles loslaten dan loopt het gigantisch uit de klauwen - voor zowel jong als oud.
Daar moeten we ons maar aan vasthouden - dat doet de hele wereld.

6

Querido not    
meer dan 3 jaar geleden door Querido not

Querido not Querido not Die laatste alinea klopt niet is een aanname, want in zweden is het niet giga uit de klauwen gelopen ook al wil de hele wereld de mensen dat doen denken.

16

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Rattocasi Rattocasi Laten we niet verzanden in het vergelijken van landen - landen zijn onvergelijkbaar. En Zweden is inmiddels overgegaan tot strengere maatregelen - want goed doen ze het zeker niet.

Conclusie blijft : niets doen is geen optie - dan loopt het uit de klauwen.

0

Querido not    
meer dan 3 jaar geleden door Querido not

Querido not Querido not Geef ik je deze toch even:
Tussen 01 oktober 2015 en 01 april 2016 werden in het Radboud UMC in Nijmegen en het Maastricht universitair medisch centrum 199 patiënten met griep opgenomen waarvan 45 (23%) op de intensive care moesten worden behandeld. Van de 199 patiënten waren er 31 (16%) jonger dan 18 jaar, 116 (58%) tussen 18-65 jaar en 52 (26%) ouder dan 65 jaar. Van de 45 ic-patiënten waren er 7 (16%) jonger dan 18 jaar, 4 (9%) tussen 18-50 jaar, 22 (49%) tussen 50-65 jaar en 12 (27%) ouder dan 65 jaar. De gemiddelde leeftijd van de op de intensive opgenomen patiënten was 53 jaar.

De gemiddelde leeftijd met covid19 is 80 jaar.

7

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Rattocasi Rattocasi Drogreden/kulargument
Het gaat in werkelijkheid om en over de mensen die de adviezen niet of maar half opvolgden, maatregelen aan hun laars lapten enz. enz., en dat nog steeds menen te mogen doen.

1

Wilmama    
meer dan 3 jaar geleden door Wilmama

Rattocasi Rattocasi Mooi voorbeeld. Ik ben benieuwd hoe die griep-cijfers van het seizoen 2017-2018 er uit zagen, dat was echt een "rampjaar" op griepgebied.
Voor de griep kennen we de griepprik maar van de doelgroep (60 en mensen met een aandoening en verplegend personeel) neemt slechts 55% de prik en de effectiviteit van de vaccins is 60%. De effectiviteit wordt mede bepaald doordat er slechts 3 griepvarianten inzitten, volgend jaar worden dat er 4.

In zoverre zijn griep en covid wel vergelijkbaar en veel wetenschappers verwachten dat we voor covid ook zo'n jaarlijkse prik nodig zullen hebben voor de risicogroepen.

Dat het aantal IC van 80 bij covid hoog is, komt mede omdat in het begin iedereen op de IC werd opgenomen. Inmiddels weten we dat het opnemen van oude mensen met een bepaalde aandoening en/of weinig weerstand op de IC (of sowieso in het ziekenhuis) totaal geen zin heeft. De ervaring leert dat die personen geen schijn van kans hebben om dat te overleven. En mocht zo iemand het overleven dan zal van enig kwaliteit van leven geen sprake meer zijn.

Dus 70 wordt nu kritisch bekeken en schat de arts in dat ziekenhuisopname geen zin heeft, dan wordt de familie ingelicht en gaat het richting de palliatieve zorg (stervensbegeleiding).

2

Querido not    
meer dan 3 jaar geleden door Querido not

Wilmama Wilmama Gewoon minnen ook al is het de waarheid Wilmama, maar je bent toch een farma-wappie dus verwacht niks anders van je.

https://kompanje.org/2020/12/23/patienten-met-griep-die-zien-we-echt-nooit-op-de-intensive-care/

5

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Wilmama Wilmama Maatregelen:
Maar weinig mensen in huis , en de getallen lopen op,
Verzorgingshuizen gesloten, en de getallen lopen op,
Kinderen niet meer naar school, en de getallen lopen op,
Horeca dicht, en de getallen lopen op,
Sportscholen dicht, en de getallen lopen op,
Geen drank meer verkoop na 20 uur, en de getallen lopen op,
Weer mindere mensen in je eigen huis, en de getallen lopen op,
Mondkap plicht, en de getallen lopen flink op,
Lockdown, en de getallen lopen flink op.

80% liep al met mondkap voor het verplicht werd, dus wie zit hier uit zijn nek te kletsen, jij toch!

5

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

De anti's, die de regels te streng vonden,
zullen de overheid nu wel gebrek aan handelen gaan verwijten

#zucht

10
4 Gekste Henkie

Gekste Henkie Gekste Henkie En de pro-wappies zullen om eenzame opsluiting vragen, willen niet meer leven want zijn bang dood te gaan.

14

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Gekste Henkie Gekste Henkie De overheid heeft genoeg middelen, maar waarom worden ze niet ingezet?


De overheid creëert een onderlinge strijd tussen de bevolking waarin mensen elkaar de schuld gaan geven waarom het virus nog steeds onder ons is.

Elk jaar liggen de ziekenhuizen tot de nok toe vol mensen op de IC, elk jaar.
https://www.ad.nl/utrecht/ziekenhuizen-zeggen-operaties-af-vanwege-griepgolf~a2df0f57/

6

Snuggles    
meer dan 3 jaar geleden door Snuggles

Snuggles Snuggles Joh ik heb uit mezelf de schurft aan lieden die menen zich overal aan te mogen onttrekken en daar heb ik de overheid niet voor nodig.

Ik vind ze zwaar aso en dat mogen ze weten ook. Helemaal als ze doen alsof het door de overheid komt.

#bijdeze

0

Gekste Henkie    
meer dan 3 jaar geleden door Gekste Henkie

Gekste Henkie Gekste Henkie Je gaat het druk krijgen vriend, ik zou maar een serie seroquel overwegen.

3

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Na de eerste golf zou de gewone zorg niet meer er onder mogen leiden was het..en zou je aan de poort horen wie wel en wie niet naar binnen mag. Met kerst zal er nog net plek zijn en wordt je niet als een jozef en maria weggestuurd maar volgende week loop je die kans wel..succes en vooral sterkte.

8
5 Voorzittershamer

Voorzittershamer Voorzittershamer De zorg heeft al jaren geleden onder het beleid van Rutte, en nu geeft Rutte de schuld aan burgers dat die zich niet aan de regels houden, hij wijst elke keer naar een ander maar is zijn schuld dat helft IC is wegbezuinigd.
De IC heeft al jaren problemen.

11

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Rattocasi Rattocasi Het is not done bezuinigingen door Rutte en co de schuld te geven..het zal je hier komen te staan op afwijzing wat je aan de minnen kunt zien. Het volk wenst daar niets negatiefs over te lezen want het kan ze verwarren.

10

Voorzittershamer    
meer dan 3 jaar geleden door Voorzittershamer

Nou, mooi moment om dan toch maar die Covid-boot toe te laten, niet?!?
Of die andere nood-hospitalen die gewoon weer gesloopt zijn(! ik heb hier anders ook nog wel een bus staan waar je geld in kunt deponeren, als je het toch kwijt wilt)

6
6 Seconda

Seconda Seconda Haga zijn LinkedIn is verwijderd, gaan ze nu ook mensen in de kamer de mond snoeren als het ze niet aanstaat?
Is het niet genoeg om artsen de mond te snoeren?
https://twitter.com/WybrenvanHaga

10

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Rattocasi Rattocasi Het is werkelijk ongelooflijk wat er aan censuur op dit moment in de wereld gebeurt; op semi-openbare platformen worden alle onwelgevallige meningen verwijderd.

't is bijna Kafkaïaans en een zeer, zeer, zorgwekkende ontwikkeling.

9

Seconda    
meer dan 3 jaar geleden door Seconda

Waarom hebben ze niet grote locaties als de RAI, Ahoy en de Mecc ingericht voor de opvang van Coronapatienten. Deden ze wel gedurende de 1e golf.

5
7 ThWil

ThWil ThWil Als jij ze zegt waar ze verpleegkundigen kunnen vinden zullen ze dat ook wel doen 😑. Plaats is er dus genoeg, personeel niet.

1

lisaaatjuh    
meer dan 3 jaar geleden door lisaaatjuh

ThWil ThWil Omdat die dan leeg blijft en dat mag niemand zien.

9

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

lisaaatjuh lisaaatjuh Kan me nog heel wat jaren geleden herinneren dat we juist veel migranten binnen moesten halen voor de handjes aan het bed. Blijkbaar was dat desinformatie. 😀

8

ThWil    
meer dan 3 jaar geleden door ThWil

ThWil ThWil Je zou jezelf moeten vragen waarom ze deze boot nog steeds niet hebben ingezet:

3

Snuggles    
meer dan 3 jaar geleden door Snuggles

Rattocasi Rattocasi Hoe weet U dat? Onderbuik?

1

yanyans    
meer dan 3 jaar geleden door yanyans

yanyans yanyans Nee schat meer op dit!
https://www.facebook.com/CoronaFriesland/photos/a.116101980243308/186025393250966

Friese ziekenhuizen de covid patiënten moet je zoeken met een vergrootglas.

3

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Rattocasi Rattocasi Schat Niet zo bijdehand Ten eerste ben ik een man geboren voor de oorlog. Dat het in Friesland zo goed gegaan is komt omdat de mensen zich daar aan de regels gehouden hebben.Hadden wij dat allemaal maar gedaan.

1

yanyans    
meer dan 3 jaar geleden door yanyans

yanyans yanyans hahahha heb je meer gezien dan ik, AH puilde uit van de week en de makro ook.
iedereen is wel klaar met die regels, werkt toch niet, aantal pcr positief geteste worden alleen maar meer, PCR test gaat ook nergens over, virus kan je echt geen oorlog mee voeren 😁
https://www.facebook.com/969158383214898/videos/165422945275129

5

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Rattocasi Rattocasi Bent U dokter of viroloog? Als ik U goed begrijp zijn er geen positieve pc geteste personen en zijn er geen Corona patiënten en liggen er geen Corona patiënten op de IC en in de ziekenhuizen. Wereldwijd niet. En is mijn zuster niet gestorven aan Corona en de patiënten op de TV allemaal toneel spelers. Hoe durft U zoiets te schrijven.

1

yanyans    
meer dan 3 jaar geleden door yanyans

yanyans yanyans Friesland hier. Je kunt jouw stelling rustig vergeten. Juist in het nuchtere Friesland is men er wel klaar mee.

4

Artikel39    
meer dan 3 jaar geleden door Artikel39

Artikel39 Artikel39 Waarmee?

0

yanyans    
meer dan 3 jaar geleden door yanyans

yanyans yanyans Je gebruikt nu Friesland en daarmee de Friezen als zijnde volgzame burgers. Niets is minder waar. Ik laat mijn provincie en mede friezen niet misbruiken als goedkeuring voor het coronabeleid.
Wij hebben ook niet zoveel met Den Haag of de rest van Nederland en we varen daar zeer goed bij.
En ja wij zijn klaar met die idioterie.

3

Artikel39    
meer dan 3 jaar geleden door Artikel39

Er wordt gelogen bij het leven, elke dag weer, door polici en media met hun zogenaamde experts.

Het is al lang en herhaaldelijk bewezen dat jongeren niet gevoelig zijn voor het virus EN niet besmettelijk zijn.
In de vs is het percentage covid patiënten in ziekenhuizen (met een paar uitzonderingen) niet meer dan 20% van de bezetting, de bezetting zelf ligt rond de 40%- 60%.
Uitzonderingen zijn er ook al geweest voorgaande jaren, toen vermeldde men daar: "Tgv. de GRIEP liggen de ziekenhuizen vol", nu is dat: "Tgv. Covid liggen de ziekenhuizen vol".

Het is ook al herhaaldelijk aangetoond dat maskers, lockdowns niet helpen, integendeel om over de bs test maar te zwijgen.

17
8 Proemevla

Proemevla Proemevla Echt niet te filmen, komen steeds meer leugens van overheid naar boven, denken ze nu echt er mee weg te komen op den duur?

15

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

** gebruiker verwijderd **

Zeg dat even tegen me dochter. mafketel

verwijderd234324    
meer dan 3 jaar geleden door ** gebruiker verwijderd **

Proemevla Proemevla Hilarisch, zeuren over liegen en dan een tweet plaatsen van de 1 na grootste leugenaar van de vs.

3

Snorrie    
meer dan 3 jaar geleden door Snorrie

Snorrie Snorrie Maatregelen:
Maar weinig mensen in huis , en de getallen lopen op,
Verzorgingshuizen gesloten, en de getallen lopen op,
Kinderen niet meer naar school, en de getallen lopen op,
Horeca dicht, en de getallen lopen op,
Sportscholen dicht, en de getallen lopen op,
Geen drank meer verkoop na 20 uur, en de getallen lopen op,
Weer mindere mensen in je eigen huis, en de getallen lopen op,
Mondkap plicht, en de getallen lopen flink op,
Lockdown, en de getallen lopen flink op.

5

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Hetzalwel Hetzalwel Je dochter is evenals mijn dochter niet de maatstaf (buiten het feit dat nog zou moeten blijken of ze covid heeft of gewoon een zware griep, zoals elk jaar voorkomt)

Hier nog een voorbeeld, onderzoek onder 10 miljoen mensen waaruit bleek dat NUL mensen / jongeren anderen besmet hebben: https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

4

Proemevla    
meer dan 3 jaar geleden door Proemevla

Rattocasi Rattocasi Dus je pleit voor nog strengere matregelen.

0

Snorrie    
meer dan 3 jaar geleden door Snorrie

Snorrie Snorrie Nee schat, ik pleit voor ophouden met die onzin niks werkt, is een virus, die altijd blijven komen en waar altijd oude mensen aan overlijden.

5

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Dat zou ook het geval zijn geweest als de griepvarianten van dit jaar niet tot "Corona" waren gebombardeerd en als excuus misbruikt om de bevolking alle rechten af te pakken, stevig in de tang te nemen, terwijl er allerlei wetten en maatregelen worden doorgevoerd die overheden in tandem met banken/multinationals definitief alle zeggenschap geven over ons, tot in detail. Zodat ze "The Great Reset" kunnen doorvoeren zonder teveel risico voor henzelf of hun bezittingen.

7
9 Wendel
10 Proemevla

Proemevla Proemevla Waar heb je die website opgedoken?

2

sockknitter    
meer dan 3 jaar geleden door sockknitter

Proemevla Proemevla Het is gewoon een antivax-site. De bewering, dat die vrouw gestorven is, is complete onzin. Ze valt alleen flauw en is al weer aan het werk.

2

sockknitter    
meer dan 3 jaar geleden door sockknitter

sockknitter sockknitter Ja klopt!

https://www.knack.be/nieuws/factcheck/factcheck-nee-verpleegster-die-flauwviel-na-coronavaccin-is-niet-overleden/article-longread-1681057.html?cookie_check=1608817007

Die verpleegster heeft wel vaker last van flauwvallen als ze pijn voelt:

3

Nieuwsgierig    
meer dan 3 jaar geleden door Nieuwsgierig

Nieuwsgierig Nieuwsgierig Op die site van proemevla staat ook het bericht van Elke de Klerk. Dan weet je dus genoeg.question

1

sockknitter    
meer dan 3 jaar geleden door sockknitter

sockknitter sockknitter Zielig figuur, er wordt nergens beweerd dat die vrouw gestorven is.

3

Proemevla    
meer dan 3 jaar geleden door Proemevla

Nieuwsgierig Nieuwsgierig Die vrouw is volkomen in paniek omdat ze een prikje krijgt. Iets waar de antivaxxers ook allemaal last van hebben. Zag je vroeger ook bij de keuring voor militaire dienstplicht. Grote sterke kerels, die zomaar onderuit gingen als ze een pokkenprik o.i.d. kregen. Alleen willen ze dat natuurlijk niet toegeven en zoeken de hele dag op internet naar verhalen en filmpjes, die hun waanideeën bevestigen.

1

Belazerd    
meer dan 3 jaar geleden door Belazerd

Belazerd Belazerd Ja jij kan het weten je viel je zelf ook flauw bij militaire dienst.

6

krek    
meer dan 3 jaar geleden door krek

Proemevla Proemevla Maar het is wel van een bedenkelijke site en zoals gewoonlijk kunnen we dit van jou wel verwachten, want je komt alleen maar met troep/leugens dus fake news aanzetten.

Deze bagger komt van dus Brian Shilhavy

Vertaalknop aanwezig: https://no.wikipedia.org/wiki/Health_Impact_News

1

Nieuwsgierig    
meer dan 3 jaar geleden door Nieuwsgierig

Belazerd Belazerd Nee volgens mij is het geen paniek van die verpleegster, maar heeft ze een of andere aandoening waardoor ze erg gevoelig is voor pijn en dan duizelig wordt en/of flauw valt

1

Nieuwsgierig    
meer dan 3 jaar geleden door Nieuwsgierig

krek krek Zeg jij maar niets Krek, trouwens ken jij belazerd persoonlijk dat je dit zo goed weet en jij begint al te hyperventileren als je alleen maar een mondkapje op moet question

1

Nieuwsgierig    
meer dan 3 jaar geleden door Nieuwsgierig

Nieuwsgierig Nieuwsgierig Als ze van deze pijn al flauwvalt dan valt ze ook iedere keer flauw als ze haar haar kamt.

1

Snorrie    
meer dan 3 jaar geleden door Snorrie

Snorrie Snorrie Dan moet ze haar haar denk ik erg voorzichtig kammen want ze vertelt in de video die ik hier heb gedeeld dat ze in de laatste 6 weken 6x dus gemiddeld 1 x per week was flauwgevallen omdat ze pijn voelde.

1

Nieuwsgierig    
meer dan 3 jaar geleden door Nieuwsgierig

Belazerd Belazerd Best makkelijk, als je en discussie wil kapen roep je gewoon iets over antivax en je hele discussie ligt op schema.

1

Criticaster    
meer dan 3 jaar geleden door Criticaster

krek krek Al weer vergeten wat ik jou gisteren vertelde toen jij andere reageerders verweet dat ze jou steeds persoonlijk aanvallen?

0

Belazerd    
meer dan 3 jaar geleden door Belazerd

Wat een paniek artikel van onze staatsomroep. Dit staat er op de website van het ziekenhuis zelf!

"Het coronavirus: hoe gaan wij ermee om?
Een veilig ziekenhuis, daar zorgen we samen voor! Daarom vragen we patiënten, begeleiders van patiënten en bezoekers om zich aan de coronaregels te houden. Op deze pagina leest u alles over de algemene coronamaatregelen. Voor zwangeren en verwijzers zijn er speciale informatiepagina's.

De komende tijd kunnen we minder operaties doen. Per patiënt bekijken we zorgvuldig of een operatie kan worden uitgesteld. Alleen (semi-)spoedoperaties (dat wil zeggen: operaties die zo dringend zijn dat ze niet zes weken kunnen worden uitgesteld), operaties bij patiënten met kanker en operaties bij kinderen gaan door. Alle patiënten die een afspraak hebben voor een operatie, worden gebeld. Patiënten van wie de operatie niét doorgaat en patiënten van de operatie wél doorgaat, krijgen een telefoontje."

11
11 SergioLeone

SergioLeone SergioLeone Dus ze moeten alles doorschuiven omdat er te weinig ruimte is. Ziekenhuizen stromen vol.
Alleen behandelingen die geen uitstel dulden worden opgepakt.
Daar gaat dit draadje over, of had je dat nog niet begrepen?

1

Querido not    
meer dan 3 jaar geleden door Querido not

Querido not Querido not Tja bestaat alleen covid de rest mag wel sterven die geen covid heeft.

14

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Rattocasi Rattocasi God, god, god.
Denk jij nu echt dat die doktoren niet weten waar ze mee bezig zijn?
Dat ze niet constant afwegingen zitten te maken?
Ze waarschuwen nu: Let op! Als dit zo doorgaat moeten we keuzes maken.
En daarachter ligt natuurlijk het ethische dilemma -> wie krijgt er voorrang.
Dat is hetgeen ze zeggen.

Denk toch eens zelfstandig na.

1

Querido not    
meer dan 3 jaar geleden door Querido not

Rattocasi Rattocasi Jij hebt helemaal geen recht van spreken! Jij bent tegen mondkapjes, tegen de 1,5 meter, tegen alle maatregelen om het virus in te kunnen dammen, tegen vaccinaties om mensen te beschermen tegen deze nare ziekte, dus mede door lui zoals jij komen juist deze problemen dat mensen niet in ziekenhuizen geholpen kunnen worden!

Denk daar maar eens even over na trol!

2

Nieuwsgierig    
meer dan 3 jaar geleden door Nieuwsgierig

Querido not Querido not Ik ben blij dat artsen zich nu bundelen en er tegen ingaan er is veel meer schade van de maatregelen dan van de covid zelf. Dat jij dat niet wil zien is aan jou dat jij alleen covid ziet is ook aan jou.

Mij doet het niet zoveel dat je de mondkap voor je ogen hebt, zijn er meer met jou.

6

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Rattocasi Rattocasi De artsen vinden elkaar meer en meer. Nadat ze uit elkaar getrokken waren door al die marktwerking waardoor ziekenhuizen zelfstandige winstmachientjes waren geworden. En zelfs failliet konden gaan.
In deze crisis zijn ze bewust geworden dat je in zo'n klein landje toch elkaar nodig hebt.

Blij dat ik op dit punt je ogen heb kunnen openen, die kennelijk ook zonder mondkapje al behoorlijk verkokerd waren.
Nu - zelfstandig - de volgende stapjes nemen. Beloofd?

2

Querido not    
meer dan 3 jaar geleden door Querido not

Querido not Querido not Nog even voor jou dat je het vooral niet vergeet.
https://kompanje.org/2020/12/23/patienten-met-griep-die-zien-we-echt-nooit-op-de-intensive-care/
https://fee.org/articles/3-studies-that-show-lockdowns-are-ineffective-at-slowing-covid-19/amp
https://vimeo.com/490351508
https://www.facebook.com/CoronaFriesland/photos/a.116101980243308/186025393250966
https://www.facebook.com/meldpuntnederland3/videos/1755140904868736
https://www.ad.nl/binnenland/ziekenhuizen-puilen-uit-van-de-grieppatienten~ab5eb9e0/
https://www.ad.nl/gezond/griepgolf-treft-veel-mensen-die-anders-nooit-ziek-zijn~aae8e106/

veel lees plezier, misschien leer je er nog iets van, hoewel ik denk met oogkleppen voor je niet zoveel ziet.

4

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Rattocasi Rattocasi Nou ik heb het doorgenomen.
Snel hè question
Until we meet again, dame.
Ik ga me op de kerstavond storten. Jij ook veel plezier.

1

Querido not    
meer dan 3 jaar geleden door Querido not

* Verwijderd door de redactie *

12 Rattocasi

https://medicalkidnap.com/2020/12/20/warning-3150-injuries-in-first-week-of-illegal-experimental-covid-vaccines-among-american-healthcare-workers-pregnant-women-included/

Het gaat om 3.150 gevallen in een weekje tijd (eerste vaccinatie) van ZORGPERSONEEL.

Zoals ik al schreef, elk geval zal goedgepraat worden, gecensureerd worden en de brengers van het nieuws afgedaan als complotdenkers.

9
13 Proemevla

Proemevla Proemevla Het is geen illegaal vaccin. Het is door alle instanties goedgekeurd. En zwangeren worden niet gevaccineerd. Dat is bij elk vaccin zo.
Dus hou op met zulke bullsh*t te plaatsen.

2

sockknitter    
meer dan 3 jaar geleden door sockknitter

De ziekenhuizen stromen vol met coronapatiënten.

Wie gelooft dat nog?

8
14 Mac Benac

Staatsartikel van een staatsomroep. De bevolking wordt opnieuw bang gemaakt opdat men zich maar snel laat vaccineren. Pure propaganda, puur nepnieuws en stemmingmakerij.

11
15 Bakgraag

Niet één ziekenhuis stroomt vol, en dat weet ik van zeer dichtbij.

11
16 Bakgraag

Bakgraag Bakgraag Dus jij weet het beter dan de ziekenhuizen zelf die het zelf zeggen?

4

Rare Rakker    
meer dan 3 jaar geleden door Rare Rakker

Rare Rakker Rare Rakker Ik heb het van verpleegkundigen zelf die in het ziekenhuis werkzaam zijn. Ook zij vragen zich af waar de media mee bezig is.

10

Bakgraag    
meer dan 3 jaar geleden door Bakgraag

Bakgraag Bakgraag Wat vreemd, wat een jokkenbrokken zijn mijn buurman en zijn collega's dan....... 😂

3

MacGu    
meer dan 3 jaar geleden door MacGu

MacGu MacGu Ja, dat valt je dan wel op hè.

7

Bakgraag    
meer dan 3 jaar geleden door Bakgraag

Bakgraag Bakgraag Dat is zeker 😁.
Wel apart trouwens, ik zie toevallig dat je op mij reageert, geen notificatie o.i.d. Nk wordt wel een zooitje zo......

3

MacGu    
meer dan 3 jaar geleden door MacGu

Bakgraag Bakgraag En die weten het van alle ziekenhuizen? of alleen van het ziekenhuis waar ze werken?

2

sockknitter    
meer dan 3 jaar geleden door sockknitter

Bakgraag Bakgraag Tja en waar werkt die verpleegkundige? In welk ziekenhuis en op welke afdeling? Het zijn de gewone verpleegafdelingen en IC die vol beginnen te stromen. Om die reden worden operaties uitgesteld. Werkt ze op de OK, tja daar is het nu rustiger. Maar dat is alleen maar om niet nog meer drukte op de verpleegafdelingen en IC te krijgen

2

Rare Rakker    
meer dan 3 jaar geleden door Rare Rakker

MacGu MacGu Ja MacGu, dat is waar Nieuwskoerier is er niet beter op geworden. Jammer.

3

Bakgraag    
meer dan 3 jaar geleden door Bakgraag

sockknitter sockknitter Ik heb het over verpleegkundigen die in een Universitair ziekenhuis werken.

7

Bakgraag    
meer dan 3 jaar geleden door Bakgraag

Rare Rakker Rare Rakker Waar deze verpleegkundigen werkzaam zijn gaat je niets aan. Overigens voor kritische vragen moet je niet bij mij zijn, maar bij Staatsomroep Eenvandaag. Avrotros die deze twijfelachtige berichtgeving publiceert cq de wereld in schopt. Ga daar maar vragen stellen.

7

Bakgraag    
meer dan 3 jaar geleden door Bakgraag

MacGu MacGu Daar wil aan toevoegen dat NK er zelf een zooitje van maakt. Een reactie van mij op jouw komt zelfs niet onder die van jouw te staan. Dat maakt het zeer onduidelijk.

5

Bakgraag    
meer dan 3 jaar geleden door Bakgraag

Bakgraag Bakgraag “ Waar deze verpleegkundigen werkzaam zijn gaat je niets aan. ”

Ai wordt het nu te lastig? Je schreeuwt en roept en zodra er inhoudelijk commentaar op jouw geschreeuw komt, duik je snel weg? Dat lijkt verdomd veel op trollen gedrag......

Waarom zou ik jou geen kritische vragen mogen stellen over uitspraken van jou? Wat een onzin zeg!

2

Rare Rakker    
meer dan 3 jaar geleden door Rare Rakker

Rare Rakker Rare Rakker Voor Trollengedrag moet je bij bovengenoemde Staatsomroep en TS zijn.

9

Bakgraag    
meer dan 3 jaar geleden door Bakgraag

Bakgraag Bakgraag Nee jij hebt trollengedrag. Je schreeuwt maar als er inhoudelijke vragen en kritiek op komt dan wens je geen vragen te krijgen. Waarschijnlijk realiseer je je dat de verpleegkundige waar je mee gesproken hebt, werkt op een afdeling die minder door Corona geraakt wordt zoals de OK, vercouverkamer of oncologie.

2

Rare Rakker    
meer dan 3 jaar geleden door Rare Rakker

Bakgraag Bakgraag In Friesland ofzo?

1

Reagurius    
meer dan 3 jaar geleden door Reagurius

Rare Rakker Rare Rakker Rare Rakker.
Je lult een eind in de ruimte, maar veel ziekenhuizen zijn NIET vol.
Je hoort het niet graag, maar dat is jouw probleem.

4

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Rare Rakker Rare Rakker Laat ik het zo zeggen: Mijn vrouw heeft de 1000 euro binnengeschraapt. Ze zou er voor tekenen als het volgend jaar op dezelfde manier ook gebeurd.

4

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

MacGu MacGu Je kletst MacGu, want mijn vrouw werkt ook in de zorg en ze zweert erbij dat het komend jaar ook zo eraan toegaat.

4

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Kamaugurka Kamaugurka je kletst Kamagurka, waar heb ik het over volgend jaar....

0

MacGu    
meer dan 3 jaar geleden door MacGu

MacGu MacGu Je bent de zoveelste die een uitweg zoekt als je het niet met je eens bent.
Zoek het even uit.
Ik weet wat ik mee jou voor vlees in de kuip heb.

2

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Kamaugurka Kamaugurka Wat zit je dom te lullen man, ik reageer op een reactie waar iemand beweert dat geen een ziekenhuis volstroomt.

0

MacGu    
meer dan 3 jaar geleden door MacGu

MacGu MacGu Maak je dan ook niet druk, man.

2

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

De mensen houden zich gewoon niet aan de maatregelen om gek van te worden of ze kunnen niet lezen of zijn allemaal buitenlanders die de taal niet machtig is en ik denk het laatsten.

9
17 qubix

Dat komt vanzelf. De Kerst is nog niet voorbij en nieuwjaar komt er ook aan.

3
18 samcash

Langzaam bereiken ze hun doel.

6
19 Kees Klapzand

Wat een ontgoocheling moet dat zijn voor sommigen als de maatregelen worden opgeheven als het virus onder controle is gevaccineerd.

Moeten ze afkicken van hun complotteritis en weer iets nieuws zoeken om anti en "wakker" te zijn.

3
20 Gekste Henkie

Gekste Henkie Gekste Henkie Dream on, halvezool. 🤣

4

Kees Klapzand    
meer dan 3 jaar geleden door Kees Klapzand

Gekste Henkie Gekste Henkie En gij geleuft dah?
Echt niet.
Vanaf maart 2020 is bijna 80% van Nederland zo bang gemaakt.
En angst is een slecht raadgever, en daar maakt de overheid dankbaar misbruik van.
Ik wil het nog zien dat we zonder poespas weer de vrijheid terugkrijgen.
Volgens mij ben jij een hoogopgeleide, en die zien het nu net anders als de werkelijkheid is.
En dat weten jullie.
Maar jullie verkondigen anders, omdat je dat zo op school hebt geleerd.
Boekjes, weet je, daar kunnen jullie figuren uit lepelen.
Maar verder heb je geen zak empathie met de werkelijkheid.

6

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Kamaugurka Kamaugurka De enige empathie die jij lijkt te hebben is auto-empathie.
En het bestaat uit zo hard mogelijk losgaan.
Opluchten doet het kennelijk niet, morgen ben je weer #boos wedden?

Ik denk dat je iets niet goed doet.

0

Gekste Henkie    
meer dan 3 jaar geleden door Gekste Henkie

Draad nog eens doorgelezen,

volgens mij is dat vaccin hartstikke veilig zolang er maar geen proemevla bij de ingrediënten zit question

6
21 Gekste Henkie

Gekste Henkie Gekste Henkie Jij hebt je verstand niet.
Er wordt gesproken dat de bijwerkingen verwaarloosbaar zijn.
Dat betekent dat het niet 0 is.
Ze steken jou maar, maar mij niet gezien.

5

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Kamaugurka Kamaugurka Je reageert steeds als door een wesp gestoken,

je bent al geprikt, sterkte man!

5

Gekste Henkie    
meer dan 3 jaar geleden door Gekste Henkie

Gekste Henkie Gekste Henkie Vindt je het gek met jouw door de overheid geregistreerde propaganda die jij moet verkondigen op nieuwskoerier.
Ze hebben je wel door hoor, Henkie.

6

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Gekste Henkie Gekste Henkie Je lult uit je nek.

5

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Kamaugurka Kamaugurka Trollenvoer

4

Gekste Henkie    
meer dan 3 jaar geleden door Gekste Henkie

Gekste Henkie Gekste Henkie Als iemand dat als enige argument gaat aanvoeren, dan doet ie het goed.
Reageer maar lekker, Henkie.

5

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Gekste Henkie Gekste Henkie Heej Gekste, tot hoelaat loopt je nachtdienst?

5

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Gekste Henkie Gekste Henkie Heej Henkie.
Jouw werkgever is weer in het nieuws:
https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/gemengde-reacties-optreden-hugo-de-jonge-bij-aynil/ar-BB1cdg28?ocid=mailsignout

4

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Kamaugurka Kamaugurka Zingen is toch uit den boze?
Kladlopers.

5

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Gekste Henkie Gekste Henkie Of jou bevalt zijn mening niet kan ook nog..wat ook best leest als door een wesp gestoken.

1

Voorzittershamer    
meer dan 3 jaar geleden door Voorzittershamer

Misschien is Gekste Henkie irl wel Getikte Hugo! ^^

7
22 Sjaak Trekhaak

Sjaak Trekhaak Sjaak Trekhaak Ik weet het niet, maar dat ie zijn salaris krijgt door propaganda voor de overheid te maken is mij wel duidelijk.
Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

7

Kamaugurka    
meer dan 3 jaar geleden door Kamaugurka

Kamaugurka Kamaugurka Ja, er zit idd weinig variatie in.

6

Sjaak Trekhaak    
meer dan 3 jaar geleden door Sjaak Trekhaak

Reguliere controle op kanker kan al niet meer doorgaan. Gruwelijk wat de mensen overkomt door dit virus.

0
23 smurf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
Vijf gewonden na steekincident met zwaard in buitenwijk London

@11 “Je scheldt, …” Lol, schrijft de grootste scheldkanonnier van NK :-). ...

2 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Snorrie
Beïnvloeder die werd betaald om Pfizer te promoten, zegt dat COVID-prikken haar hartaanval hebben veroorzaakt - Dissident.one

Bizar, een influencers wiens foto alleen op infowars is te vinden....

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LVosje
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Dissident.one, het lijfblad van de goedgelovige medemens met een verstandelijke beperking....

3 minuten geleden geplaatst door LVosje

Kim Jong-un
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

@14 Iets eten heeft een ander effect dan iets ingespoten krijgen....

3 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

Wedergeboren
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@42 Goh ... Heb je al door voor wie het wél (let op de accent aigu) bedoeld is? Dan had je behulpzaam kunnen zijn, en schrij...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

maarten1234
Bij toeval ontdekte 17e-eeuwse schilderingen, verdwijnen na onderzoek weer achter plafond

jammer. dan hadden ze vernield kunnen worden door klimaatprotesteerders door er wat op te gooien, want daar kom je bij de rechter toch mee weg...

9 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Snorrie
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

@16En weer blijkt hier je totale gebrek van kennis uit.Gefundeerde angsten kunnen alleen optreden bij iemand die een diagnose van een echte ...

9 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Strongoli
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@40Dank voor de uitleg.Het nieuwe "wel", is mij nooit geleerd en ik ben het ook in mijn latere omgeving (werk), niet meer (taalkundig gezie...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Weetal
Inflatie daalt licht tot 2,7 procent

Is daarbij inbegrepen, dat er minder kip zit in soep?Of minder fruit in drankjes?Dit zijn alleen maar schijngetallen.Om het minder duur te...

12 minuten geleden geplaatst door Weetal

NK. App
Lesbian Sex ToysSwingerorgyPorn Tube LesbiPornogay AsiaLesbian Sexiest PornFuta ImpregHalsey NudesSavita Bhabhi Ki BpPublicgropingFlower Tucci PornFetlife.cimStreap ChatPetite AsianpornXxx PornKim Kardashian At PlayboyTeah Leoni NudeXxx Video Sex VideoIndian Aunty Xxx Sex VideosMadison Moores OnlyfansTamil Heroine HotWww HindhisexTeenager Massage PornDirty Auditions Mike AdrianoIndian Night Sex VideoNaruto And Sakura SexingStocking GteasePorn SexclubNude Ani.eSex Porn HdLolipopgi OnlyfansSex HdPriscilla Quintana NudeMassage Parlor Video葵 司Bhabhi Ji PornSissy CuckoldRisky CreampiesFree Online Sex GamesAna De Armes NakedRaj Kundra Porn MovieAzzylandXhamster Indian MomShinobu HentaiGrandma Dirty TalkNaked Party BabesTittie ShakeEbnoy AnalAss IgAlia SexPorn Making VideosAnal TatTitty BouncingHentai DeUrvrsp-252Holi X VideoHd Sex Indian VideoXhamaster TubeEmmy Rossum NideJuliahot ComChloe PornhubTheallierae NudesBig Pale TittiesSneha Paul Web SeriesHot Babes Xxx VideosCairobunnyTrue Sex VideoHot Nude ReshmaIsla Secrets NudeAsia Carrera NudeCancun Boobs CruiseInterracial Amature CuckoldA I Art PornThe Hun YellowpageMen Cuming HardTori Black PornDesi Devar Bhabhi SexSexy Movie HdNude PornJija Saali Sex VideoSexvideoaAmerican Romantic PornTaboo Porn SiteRealasiansFunny Porn ComicsPornh YbRose.monroeXhamster App DownloadTabu Sex VideoXxxvideojapanMom Adult MoviesBengali Saree SexJapanese Classic PornTitboobsAdriana Chechik InterviewVelhos Gays PornKikassNina Rotti PornAshley Johnson SexyDesi X PornErotic BoobsZasxxxOnlyfans NudeMotherless.cimTia BellaHarley West NudeDeep ThroatingOld Mom XxxCrazy CumshotsDiora Baird OnlyfanBollywood Actress Naked PhotoKyler Quinn NudeAunty Young SexAdult Friend Finder SitesThinjen PornSonarika SexNidhi SexXxx Sex Bp VideoSouth Africa Xx VideoSex Super SexKit RyshaLatina Doggystyle PovCoco. Fr Le Chat GratuitYasmin Brisa PornTeanna KaiVanrssa Del RioXxx House WifeSex Aunty ImagesPorn Hab ComNew Boy Sex VideoLa Paisita MamacitazTeens Busty PornHonkai Impact PornKda AhriVermeil PornMillton TwinsFotos PornograficaaPorn With AmateurAmateur Lesbain PornNana Korean ActressLilly RaderGay Miget PornDf6 OrgDoctor And Nurse SexRomantic Indian XxxPorn SadisticFree Porn SotesBrookehogan NudeMalayalam School SexSxyrpnThe Last Orgasm Game