Tv-verslaafde Trump piekert er niet over zijn kijkgedrag te veranderen (volkskrant.nl)


Donald Trump kijkt te veel naar de tv-nieuwsshows. Zelfs zijn adviseurs zijn het daarover eens. Maar de president weet van geen wijken. Terwijl Oba... ...

door Tjeempie in Buitenland  ·  21 Reacties

  • 3
  • 429x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dacht ik al, typische SBS6 kijker

4
1 oculus amet

Hopelijk ziet hij op de TV programma's hoe grappig hijzelf is.

1
2 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Even het artikel gelezen, wat een treurige man is het toch ook he. simpele ziel maar daardoor wel gevaarlijk, althans je kan er erg veel last van krijgen.

5
3 oculus amet

45 blijft stug cable news kijken, maar laat zich niet adviseren door zijn veiligheidsadviseurs. 45 leeft in een TV reality wereld.

1
4 Crannbuidhe

"Wie is die gek die zich constant op tv voor aap zet?" vraagt Trump aan Bannon terwijl hij priemend naar de beeldbuis wijst. "Dat bent jij Donald" antwoord Bannon.

2
5 tripomatic

Nogal merkwaardig artikel.

“President Obama keek op de kabel alleen naar de sportzender ESPN. Naar de grote nieuwsshows van CNN, MSNBC en uiteraard Fox weigerde hij resoluut te kijken. De president vond het maar niks, hele dag dat hijgerige gedoe.”

Obama keek alleen naar sport, was blijkbaar minder begaan met het wereldnieuws. Wellicht vandaar dat hij aan het einde van zijn termijn zo veel aan het golven was. Sport toch veel leuker dan politiek, hij was immers maar een puppet.

“Nee, dan Donald Trump. De rel rond het 'Zweden-verhaal' zaterdag, toen Trump claimde dat Zweden werd overspoeld door geweld begaan door migranten, heeft nog eens duidelijk gemaakt waar het kijkgedrag van Amerika's president anno 2017 toe kan leiden. Zijn tv-consumptie en fascinatie met de nieuwsshows van CNN, Fox en MSNBC, waaraan hij al jaren is verslaafd, leidde tot presidentiële besluiten, waarschuwingen op Twitter en claims hoe erg het is in het buitenland.”

Wil de Volkskrant nu zeggen, dat het niet goed is om het nieuws te volgen bij grote nieuwszenders als CNN, Fox, MSNBC, omdat je daardoor verkeerd geïnformeerd wordt. En dan ook verkeerde besluiten gaat nemen!?

10
6 Reactie

Verder begrijp ik de rel rond het zogenaamd "Zweden-verhaal" niet. Dat was toch gewoon een staaltje van politiek zeer gekleurd gezever, en daarmee nepnieuws, de tijd die er aan is besteed volledig onwaardig.

Trump heeft letterlijk dit gezegd:
“We moeten ons land veilig houden. Je kijkt naar wat er gebeurt. We moeten ons land veiling houden. Je kijkt naar wat er gebeurt in Duitsland. Je kijkt gisterenavond wat er gebeurt in Zweden. Zweden, wie zou dat geloven. Zweden. Ze namen grote aantallen op. Ze hebben problemen die ze nooit voor mogelijk hebben geacht. Je kijkt naar wat er gebeurt in Brussel. Je kijkt naar wat er gebeurt over heel de wereld. Kijk eens naar Nice. Kijk eens naar Parijs.”
http://www.vox.com/2017/2/18/14659952/trump-transcript-rally-melbourne-florida

Trump verklaarde op twitter dat gisterenavond kijken naar wat er gebeurt in Zweden, ging over een verslag op Fox News wat hij die avond ervoor, net als vele van zijn aanhangers die vaak ook naar Fox kijken, hebben gezien over de problemen in Zweden, omdat ze zo veel immigranten opnamen.
“Mijn uitspraak over wat er gebeurt in Zweden, was een verwijzing naar een verhaal dat was uitgezonden @FoxNews over immigranten en Zweden.”

8
7 Reactie

@6 U copy paste wel érg selectief.
vervolg op Obama "

'Het lijkt op showworstelen', aldus Obama over de constante stroom van 'Breaking News'-berichten. 'Als er een verhaal is dat verkoopt, dan gaan ze er nog harder tegenaan', aldus Obama tegen NBC News toen hij amper vijf maanden president was "
Ook werd de vergelijking getrokken met Obama, die zich 's avonds terugtrok met stapels dossiers die hij nog wilde lezen.

Trump trok zich toen niets aan van de kritiek. Een dossiertijger, zoals Obama en Bill Clinton waren, zal hij nooit worden"

Nee, en hij weigert ook nog eens om dagelijkse briefings van experts te krijgen want "hij haalt z'n info wel uit fox nieuws shows" Hoe stupide kan je zijn !?
Ja , dat is precies wat de Volkskrant terecht zegt.

1
8 proxy

@7 Ja het is wel duidelijk dat je een hoop niet wil begrijpen, veel plezier ermee. doei.

2
9 proxy

Laat hem maar gaan, des te eerder draait hij helemaal door..

4
10 GreyB

Een president heeft meestal wel wat beters te doen dan geobsedeerd volgen wat de media over hem/haar vertellen en hierop te reageren. Daar heb je ook mensen voor in je team. Maar inderdaad als je je nooit in een onderwerp gedegen inleest of door je medewerkers laat informeren heb je elke dag tijd zat kassie te kijken.

1
11 BlackNinja

Normale presidenten hebben wel wat beters te doen lijkt me. Ze moeten die man zijn internet accounts en televisie afpakken en 240 werkstraf geven. 240 uur beleidsstukken lezen en adviseurs aanhoren zonder weerwoord.

1
12 Spandalf

Wat zijn er veel starre mensen. Alles wat anders is krijgt het stempel 'verkeerd' mee.

4
13 Soare

Haha. Ik zag de titel en wist dat het gepost zou zijn door Denisova. Gewoon doorgaan meid question

Waarom wordt Trump vergeleken met Obama? Nou en, lekker boeien dat hij nauwelijks tv keek. Alsof je met zo'n slappeling vergeleken wilt worden.

Nee, de wereld is niet spontaan gek geworden. Een hoop mensen die zich tot nu toe stil hebben gehouden, omdat ze bang waren voor racist, xenofoob en nog meer blabla uitgemaakt te worden, zijn het nu zat. Ze trekken hun mond open.

Je moet namelijk gewoon kritiek mogen hebben op asociaal gedrag. Ja, ook als het allochtonen zijn. Dan is het niet meteen discriminatie. De politiek correcte zombies zijn in paniek en trekken alles uit de kast om terug te gaan naar de situatie van de afgelopen tientallen jaren.

Gaat niet meer lukken. Politiek correctheid is stervende. Het is nu tijd voor gezond verstand. Zie ze spartelen in de media. Uiteraard flink strooien met termen als: Hitler, extreem rechts, neo nazi's, xenofoben, racisten.

Ja jammer joh. Gaat niet meer werken. Trump wordt uitgemaakt voor Hitler, terwijl prominente Joodse mensen achter hem staan. De premier van Israel nota bene zegt dat Trump achter de Joden staat. Maar wat weten die Joden nou over antisemitisme? Dat weten de politiek correcten uiteraard beter dan de Joden zelf.

Meer paniek en gespartel graag. Elke dag feest question

6
14 Chauvinist

@12 : Normale presidenten doen wat de lobbyisten willen en voeren oorlogen uit andere belangen dan die van het volk.
Ja dat was een succes. question

4
15 solidsteel

@13 eens. In sommige landen krijg je nu van hun staatshoofd dat stempel 'verkeerd' mee als je niet een WASP (White Anglo Saxon Protestant) bent.

1
16 BlackNinja

@15 Nee nu heb je een president die de banken weer vrij spel heeft gegeven en schaduw lobbyisten vrij spel geeft ten koste van openbare reguliere lobbyisten. Draining the swamp.

https://www.washingtonpost.com/news/monkey-cage/wp/2016/11/23/trumps-lobbying-ban-might-actually-make-corruption-worse/

1
17 Spandalf

@17 Heb je ook een neutrale bron? WP doet niet anders dan Trump bashen. Als hier Breitbart of TGP als bron wordt gebruikt, is het ook niet acceptabel.

WP, the New York Times, CNN, MSNBC...die hele rits. Ze hebben hun geloofwaardigheid verspeeld de afgelopen 1,5 jaar. Ze zijn nu opiniezenders. Niets mis mee, maar ga niet doen alsof je het nieuws brengt.


Nieuws met je eigen sausje erover is opinie. Breitbard, Drudge en TGP moeten dan ook toelaatbaar zijn.

Ik taai af. Effe naar mijn moeder. Rummikuppen. Later terug.

Fijne avond. Ook voor Spandalf, Doortje en WijzeDwaas

4
18 Chauvinist

@14 Mis, het is niet gepost door Denisova en als je het gelezen had dan wist je dat Trump niet met Obama vergeleken wordt. Fail.

1
19 proxy

@4 In een wereld van nepnieuws kunnen dan de adviseurs de adviezen aan Trump niet laten verpakken door de desbetreffende kabelkanalen. Dan ziet hij de adviezen tenminste.

0
20 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@18 Zoek het decreet erbij puntmuts, het staat er gewoon in.

1
21 Spandalf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
‘We moeten nu CO2 gaan verwijderen willen we de opwarming beperken’

@8 Ja, maar dat gaat stoppen als er op grote schaal CO2 wordt opgeslagen....

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

eh
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@5@6The Free Thought Project: thefreethoughtproject.comxThe Last Great Stand: thelastgreatstand.com (zie MBFC) De "I" zit tussen de...

6 minuten geleden geplaatst door eh

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

ad 47 : dat werkt heeft heedt de praktijk uitgewezen. >> dat werkt NIET heeft de praktijk uitgewezen. ...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Hoe waarschijnlijk zijn nieuwe verkiezingen?

@3 Oh ja, er staan 'ons' vast situaties te wachten die ongekend zijn, en waar 'we' toch mee zullen moeten omgaan. En dat met aantal g...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

eh
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@5Ach ja, " hetzelfde woord".Maar niet dezelfde krant....

17 minuten geleden geplaatst door eh

Zie Hier
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@3 Je laat net duidelijk weten dat je bij https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssitesNiet verder gekomen bent dan de kop!...

18 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@46 "Niet te lezen betaalmuren." Dat is mij bekend. Maar er zijn anderen die het wel kunnen lezen. ...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

eh
Nadert het einde van de klassieke plasticrecyclage in Europa?

Zou een apart artikel moeten zijn.De overeenkomsten met het hoofdartikel zijn "plastic" en "gelobby".NK laat het Guardian-artikel niet toe, ...

20 minuten geleden geplaatst door eh

Zie Hier
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@2 Moet je even naar beneden scrollen kom je van zelf bij indepent!...

20 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@46 "niet apart werden gezet" - dat werkt heeft heedt de praktijk uitgewezen. - en vastzetten mag al helemaal niet, - het ont...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
King And Queen Porn VideosGay Snap SextingGamgbangIndian Xvideo HindiDefloration Full LengthXconfessiomsFree Sec StoriesRead PorncomicsGirl Next Door PornSex Lund PhotoTrillium - Diary Of A Teenage Girl 2In/spectre HentaiKathiyawadi Sexy VideoIndian Kissing SexUllu Hot ClipsDmm Co JpPetitgonewildBangla Sex ComTeddy Bear XxxFamily Porn MoviesPussy MasturbationAccidentally Porn VideoBest PornsitesThigh SexSusie Abromeit NudeXxx Com 12Sex Speech TamilMiss Bumbum 2016Kerala Se XLesbian Cheerleader PornLightskin Feet PornJav Uncensored Eng SubSexyred OnlyfansBrazze3xNudes FakeLexi2legit XxxRussiab PornBokep Mom JapaneseAnalingus LesbiansNude Women In CanadaSexo Alvivo脸红dearieBig Lesbian ClitPono JaponesXnxx American SexXxx Pron TubeSex Desi TeenSee Mom SuckBackroomcastingcouch.ccomFmottrn NakedRespornCartoon Monster PornHot Wife Lexi LovePorn Sex Video DesiNonton Bokep IndoCrawlistPorn LineaSupeise AnalSexi Vidos HdBrother Seduce SisterParadishill.comChiranjeevi Sex VideosMerlina PornRachel RayyeDeep LushTeencumshotsSpankbankLocal ChudaiRep Pron VideoBlindfolded Porn VideosNepali Sexual VideosTgirl CreampieAnime Com Cena De SexoMichelleyrooCatherine Bell MudeMilfxnxxJapanese Sec VideoZuri Zoltan NudesPorhundSleeping CreampieDiona Baird NudeFreetrannypornSexgrlKerala Girls Nude PhotosShower Starship TroopersSpitting HandjobTs Live CamXvideos VirginiaMagic Mia PornAshleybarbieViolet Gems NudeAnime BoobiesTamil Sex SitesJapanes Uncensored PornRaya VeeWach Free Porn VideoGay Porn SketchysexSimpzor Onlyfans LeaksWww Xxx Vedio ComUndyne PornHendisexDevar Aur BhabhiHindi Sex PronLocal Bangla Xx VideoMilf ToysNude Celebrity VideosForced Movie Sex ScenesBest Porn SightsXhamster NewGrupo De Whatsapp Pornô GayPornography SquirtGaysex GamesNaked CeebsKannur Sex VideoHentaied Full VideoIndian Teen Boy SexKerala Mallu NudeVillage Ki ChudaiJeff's ModelsVionne And Richard MannSwitch BfsmBbwpornoXhamsters Live CamFreya XxxXxx Hd 1080Japni XxxSavita NudeNatasha Nice Big TitsDiamond Jackson SquirtSara Relati PornGifpornoPornhub ReccomendedBbe Mature PornNude AthleyesXxx Kiss ComKriti Sanon Hot SexyAlyssa Quinn PornstarYua ArigaFilme PorôSananta LilyJohnnysinsCum Inside Me 2CherrycrushAnime Porn HdKarma Rx JoiHardcore Extreme PornQuadrinho SexoSexy Sexy Video Full HdPublic Nudity VideosTinto Brass Sex Movies