Genezen van Covid? Dan mag u IJsland binnen (businessam.be)


IJsland heeft succesvol de eerste golf van het coronavirus afgeslagen en blijft momenteel prima cijfers voorleggen. Nu komt het land met een ambitieus reisplan.Sinds midden juni mag u het land weer binnen. Oorspronkelijk testte IJsland alle arriverende toeristen op Covid 19. Dan moest ...

door Febee in Buitenland  ·  45 Reacties

  • 3
  • 435x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik ga alvast een verklaring van de doctor halen XD *legt 200 euro cash neer* question

2
1 DikkeTor

@1 Vergeet je dierenpaspoort niet dikke!

1
2 Tsaar

@2 Voor men knuffels question Ikzelf had al een goedgekeurde groene paspoort insecten question

2
3 DikkeTor

Ijsland is een eiland. Je kunt veeeel gemakkelijker handhaven hier. Alles wat binnenkomt gebeurt door schepen en door vliegtuigen. Wij hebben dat PLUS nog treinen en weg zonder grenzen in EU.

0
4 student1255

@4 Het idee is om nu meteen naar IJsland te verhuizen question Die zijn nog niet klaar voor massa immigratie via boten XD

3
5 DikkeTor

Ijsland heeft 356,991 inwoners question Daar kunnen nog wel een paar miljoen bij XD

3
6 DikkeTor

Ijsland 103.000m2 / 45.000 m2

Inwoneraantal ijsland: 364.000
Inwoneraantal NL: 17,280 MILJOEN (in 2002 zaten we op 16,105!!!!) MILJOEN

1
7 student1255

@7 "in 2002 zaten we op 16,105!!!!) MILJOEN"

In 1996 zaten we op 15 MILJOEN. question

0
8 foshizzle

@8 gaat hard idd!

0
9 student1255

En dat vooral door immigratie; de autochtone bevolking krimpt al jaren (sinds 2012/2013)

We spreken echter geenzins van omvolking, want dat is racistisch.


https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2017/44/bevolking-groeit-wederom-vooral-door-migratie
http://www.flipvandyke.nl/2013/08/autochtone-bevolking-voor-het-eerst-gekrompen/

2
10 Seconda

@9 Ja joh, Janmaat riep in de jaren tachtig al Vol = Vol. question

1
11 foshizzle

@11 Hij had wel gelijk. Nu is het te laat. Heeft toch onder andere te maken met dat de democratie niet goed functioneert in Nederland.

1
12 smurf

Hum, IJsland?
Hoewel: In de Global Peace Index van 2013, de graadmeter voor de veiligheid in een land, bezet IJsland, al jaren, de eerste plaats.

Maar of het klimaat (temperaturen) op IJsland nu wel zo prettig is?
https://notendur.hi.is/oi/climate_in_iceland.htm

@11 foshizzle,
ja, Janmaat was een visionair. Heb hem één maal beroepshalve mogen ontmoeten. Hij zat toen onder de "krentenbaard" (impetigo vulgaris) in zijn gezicht. Maar in ieder geval had en heb ik veel bewondering voor hetgeen hij bespreekbaar maakte. (Had "men" toen maar geluisterd in plaats van te demoniseren.)

1
13 Bezorgde Europeaan

@12
Een bekende Fransman zei ooit:
"De Nederlanders zijn een groot volk in een te klein land"

Toch is de bevolkingsgroei van Nederland tussen 1900 en 2000 een heel vreemd verhaal.
Veel meer dan alle andere landen in Europa is de bevolking van NL in die 100 jaar gegroeid van 5 naar 15 miljoen. Een factor 3 dus.
Andere landen groeiden licht of groeiden met een factor 1,5 á 2 (Belgie bijvoorbeeld van 5 naar 10 miljoen in die 100 jaar).
Ik heb daar nog nooit een goede verklaring voor kunnen vinden.

En dat heeft niets met democratie te maken. Het is in NL een gestage stijging van het jaar 1900 tot 2000.

0
14 Querido not

@14 Nah... vroeger moest je minstens een stuk of 12 kinderen krijgen van de pastoor. Toen dat stopte, begon de massa migratie uit allerlei vreemde landen.

Ik bedoelde met dat de democratie niet goed functioneerde, dat ze Janmaat zo hebben afgemaakt. Niet goed als met behulp van geheime dienst, pers, en justitie mensen die anders denken kapot gemaakt worden.

2
15 smurf

@15 Drukke vent was die pastoor dan. question

0
16 Scholar008

@13 Heb maar even gegoogled op dat "krentenbaard " en ziet er niet echt fraai uit . question maar goed, uiterlijk is ook niet alles volgens sommigen. question
Ben van 1979, dus hoorde als kleine meid in de jaren tachtig weleens de volwassenen in mijn omgeving praten over Janmaat. Herinner me eigenlijk vooral dat zinnetje Vol =Vol en Eigen Volk Eerst.
Nadat ik daarnet googlede op 'krentenbaard ' wilde ik me ff verdiepen in zijn verdere standpunten, en kwam dit artikel tegen :
https://www.trouw.nl/nieuws/met-excuses-aan-janmaat~bdbd135c/

"Met excuses aan Janmaat
De omstreden politicus Hans Janmaat overleed vorig jaar juni, een maand na Pim Fortuyn. Maar terwijl de laatste na zijn dood in steeds bredere kring waardering oogst, heeft de eerste zijn slechte naam behouden. De Hoge Raad oordeelde onlangs dat Janmaat terecht veroordeeld is wegens het aanzetten tot haat. Onzin, vindt Meindert Fennema, hoogleraar politieke theorie van etnische verhoudingen aan de Universiteit van Amsterdam. ,,Janmaat zei gewoon de dingen die nu iedereen vindt.”
Sinds de opkomst van Fortuyn vindt bijna iedereen dat je het openlijk mag zeggen: Nederland is 'vol', de multiculturele samenleving is een 'drama', allochtonen zijn vaak of veel te vaak 'crimineel', en de islam is 'achterlijk'. Stuk voor stuk standpunten waar Janmaat eindeloos voor verketterd is, zegt politicoloog Meindert Fennema. ,,Alleen Fortuyn heeft een keer gezegd dat Janmaat niet op álle punten ongelijk had. Alle anderen die zijn standpunten hebben overgenomen, zijn doodsbang om met hem in verband te worden gebracht.”
Janmaat was echt een 'cultuurman', zegt Fennema. ,,Hij had er misschien niet zo lang over nagedacht als Paul Scheffer, maar het kwam er wel op neer dat hij vond dat we het hier goed voor elkaar hadden, dat we in vrede met elkaar leefden, dat we een goede welvaartsstaat hadden, en dat dat allemaal bedreigd werd door die ongebreidelde immigratie.”
Fennema: ,,Hij is zich ook in toenemende mate tegen de islamieten gaan keren. In het begin met de Volks Unie was het nog: 'Houd Den Haag schoon en blank!' Daarna richtten de campagnes van de CD zich steeds meer op Marokkanen en Turken. Die Surinamers waren niet zo gevaarlijk, vond Janmaat, hooguit een beetje lui. Maar die moslims: die vormden écht een vijfde colonne.”

Had "men " toen idd maar geluisterd i.p.v. te demoniseren, maar we zijn ondertussen zo'n 30+ jaar verder, en in Den Haag doen ze nog steeds aan demoniseren, en het pappen en nathouden van de minder positieve aspecten van de multiculti-maatschappij .
Ijsland lijkt opeens zo slecht nog niet. question

1
17 foshizzle

@1 huh kan een tor ook een virus infectie krijgen? Weer wat geleerd question

0
18 NLsandman

@15

Dat moest voor 1900 ook al van de kerk.

Ik denk zelf dat de grootste groei net na de 2e wereldoorlog is geweest en toen we het steeds beter kregen, helaas is dat weer ingekakt omdat man en vrouw tegenwoordig moeten werken en er geen tijd meer is voor een groot gezin.

0
19 NLsandman

@19
"grootste groei net na de 2e wereldoorlog"

Dat zou je verwachten maar dat is dus niet zo. De bevolkingsgroei in NL is gewoon een rechte lijn van 1900 tot 2000.
Een héél klein dipje in WWII maar verder vrijwel lineair.

0
20 Querido not

@19 Nou ja... op een gegeven moment was dat afgelopen. De pastoor zal wel van boven af opdracht hebben gekregen om niet meer bij vrouwen op bezoek te gaan. Vroeger kwam de pastoor langs als er niet genoeg kinderen kwamen. En vertellen dat dat zo niet langer kon.

1
21 smurf

@21 Ja BI-ZAR toch ? Mijn moeder is Schots, en daar ging het er vroeger net zo aan toe met bezoekjes van de pastoor als er niet genoeg werd vermenigvuldigd. question question

0
22 foshizzle

@17 foshizzle,

dank voor de koppeling naar het Trouw artikel! (Kende het niet.)

U bent van de generatie (of twee question ) na mij. Derhalve mocht ik Janmaat en anderen (zoals Boer Koekoek en niet te vergeten "de freule"), in de politiek, nog bewust meemaken.

De Janmaat uitspraak: Vol = Vol heeft m.i. waarde (kijk naar de woongelegenheid welke beschikbaar is) de uitspraak "Eigen volk eerst" mag men in deze tijd feitelijk nog steeds niet gebruiken omdat men dan uitgemaakt wordt voor een discriminerende racist.
En toch .................... !?!
Als ik zie hoe "niet eigen volk" zich gedraagt, overvallen pleegt op oudjes, plofkraken initieert, de loverboy speelt, oververtegenwoordigd is in de criminaliteit (dit laatste in de breedste zin), als ik zie hoe uitkeringen misbruikt worden, ziektekosten door "vreemd volk" stijgen, inwoners van Nederland tot 10 jaar en meer op een sociale huurwoning dienen te wachten ............ , cultuur eigen gebruiken (Zwarte Piet) aan de kaak gesteld worden. Beelden van zeehelden dienen te verdwijnen en in vrijwel iedere bedrijf of school kantine "verplicht" halal voer voorhanden dient te zijn ............. enzovoort, enzovoort ............. .
Tja .............. Misschien had Janmaat het hier wel: "eigen volk eerst" bij het rechte eind.

Maar goed deze en mijn gedachtegang maakt mij in de ogen van anderen tot discriminerende racist, een "boze blanke man" (boomer kan men mij niet verwijten), een bruinhemd oftewel nazi.
Het zij zo. question

2
23 Bezorgde Europeaan

@16 Scholar008,

ooit in mijn onbezonnen jonge jaren verkering gehad met een meisje uit een "goed" katholiek gezin en milieu.
Twaalf kinderen, waaronder mijn "verkering".
Daar kwam ik, op uitnodiging, als jongen met een joodse moeder, de eerste keer op bezoek, of liever gezegd op audiëntie met een "bossie rozen" in mijn zweterige handen.
Een "ballotage commissie" van twaalf man, plus ouders en aangetrouwde aanhang. question

Het toekomst plan van deze verkering was op steenworp afstand van "moeder" te gaan wonen en de "kinderwens" werd al snel aangesproken (door de gehele ballotage commissie) plus het feit dat er voor een eventueel huwelijk "dispensatie" in Rome aangevraagd zou dienen te worden. (Dat moest ik mij goed bewust zijn, zo zeiden en kweelden zij in koor.)

Na een gezamenlijke maaltijd (vrijdag, derhalve vis) mij alras losgemaakt van deze "verkering".

Niet lag daarna mijn huidige eega mogen leren kennen, atheïst, net zoals ik en nu alweer bijna zo'n 50 jaar gelukkig met elkaar.

2
24 Bezorgde Europeaan

@22 Ja, klopt. Ik snap overigens niet dat Frans Timmermans niet bij de paus op bezoek gaat. De problemen door overbevolking zijn niet te overzien. Als de paus al zijn volgelingen eens opdracht geeft dat kinderen maken des duivels is. Dat zou al een boel gedoe schelen.

1
25 smurf

@20
Misschien heeft het steeds ouder worden er iets mee te maken?

0
26 NLsandman

@24 Bezorgde Europeaan
Zo af en toe lees ik zo'n verhaal van jou en leef ik me in, in de tijden en verwikkelingen die je beschrijft.
Soms herkenbaar, een andere keer opent je verhaal de ogen.
Dank je en wil je daar niet mee ophouden?

2
27 Querido not

@25 smurf,

woehahahaha: u schrijft: "Als de paus al zijn volgelingen eens opdracht geeft dat kinderen maken des duivels is."
Erdogan geeft aan dat de baarmoeder een "oorlogsinstrument" is in de verovering van landen.

Ik begin nu toch echte te twijfelen aan uw feitelijke loyaliteit. question

2
28 Bezorgde Europeaan

@28 Om alle islamitische landen moeten we groot hek zetten en ze totaal boycotten. Verder moeten we echt gaan de-islamiseren. En geen import meer toestaan vanuit islamitische landen. Precies wat Wilders zegt. Islam hoort op geen een enkele wijze bij de westerse traditie.

3
29 smurf

@23 Dan ben je ouder dan ik dacht, niet dat dat verder iets uitmaakt ofzo. question
Ben het eens met alles wat je zegt in je reactie, en idd, er zijn dan altijd van die figuren die dan gelijk "nazi " of "bruinhemd" beginnen te roepen...Zo ontzettend sáái altijd. question question En bruin is ook totaal niet mijn kleur, heb dan liever de zwarte kledij van de SS. question

2
30 foshizzle

@27 Querido not,

ik val (qua leeftijd) onder de (bijna) seniele luiden/lieden. (Ja, ja, terende op de "pensioen pot", mia culpa.)
Ondanks het feit dat mijn tijd de huidige tijd is ken ik ook de "vroegere" tijd, een tijd waarin niet alles beter was. Het was gewoon "anders". Een ander "normaal".

Natuurlijk kan ik in mijn reacties slechts teruggrijpen op eigen ervaring(en) en door de tijd gevormde meningen of door ervaring opgedane "zaken", belevingen en gebeurtenissen.
Hoewel iedere "waarheid" voor mij een waarheid is tot een, voor mij, nieuwe waarheid zich aandient. (Voortschrijdend inzicht.)

Maar dank u (werkelijk) voor het grote compliment en zolang ik nog in staat ben zal ik mij niet uit het NK-forum onttrekken.

1
31 Bezorgde Europeaan

De Freule?

0
32 Reagurius

@23 'de uitspraak "Eigen volk eerst" mag men in deze tijd feitelijk nog steeds niet gebruiken omdat men dan uitgemaakt wordt voor een discriminerende racist.'
Inderdaad, maar als men logisch nadenkt, dan doet praktisch iedereen dat:
Ouders-kinderen-familie-buren-omgeving-....

1
33 RobP

@30 foshizzle,

tja, ik zou uw vader kunnen zijn. question Qua leeftijd dan wel te verstaan.
Maar laat duidelijk zijn dat ik in het leven het meeste heb mogen leren van onze (eega en mijn) kinderen! Jonge lieden (nah, relatief jong) welke midden in het leven staan!

Als jongen van een joodse moeder "schokt" u mij enigszins met uw uitspraak: "dan liever de zwarte kledij van de SS... "
Maar ik kan uw redenatie ook volgen.
Maar, alsjeblieft nooit, echt nooit meer, de verdorven filosofie of beter gezegd uitvoering van een verdorven filosofie waar de SS voor stond! question

Overigens draag ik zelf ook graag zwart omdat het "zo mooi" kleurt bij mijn grijze manen. question
Maar .... ik koppel dit niet aan de SS.

1
34 Bezorgde Europeaan
35 Bezorgde Europeaan

@35 O die is van voor mijn tijd.

0
36 Reagurius

@36 Reagurius,

ik vermoed Janmaat en Boer Koekoek ook.
Ik gaf in mijn eerdere reactie aan dat ik deze (inclusief "de freule") nog mee heb mogen maken.
Zeker Boer Koekoek: altijd goed voor enig vuurwerk en grote hilariteit in de Tweede Kamer.

Zal nooit vergeten dat er in de Tweede Kamer een weddenschap, tijdens een publiek debat, afgesloten werd om een "ton".

Uiteindelijk draaide het erop uit dat de "winnaar" van deze weddenschap geen 100.000 gulden kreeg maar een ton(netje) met nieuwe haring.
Tja, de definitie van "een ton".
Nu klinkt het misschien flauw maar toentertijd bracht het smeu in "de politiek".

1
37 Bezorgde Europeaan

@34 Ik ben geen nazi-sympathisant, kom al vanaf m'n 18e in Israël en voelde me vanaf het moment dat ik uit het vliegtuig stapte echt "thuis ".. Heel apart gevoel was dat toen, maar anyway, heb vanaf m'n 25e t/m m'n 29e in de buurt van Haifa gewoond vanwege de liefde question Maar de relatie ging uit, dus toen weer terug naar Nederland..
Heb ook allemaal boeken over het jodendom en de holocaust, maar tegelijkertijd ben ik ook geïntrigeerd door de psyche van de nazi's, de SS, hoe ze het voor elkaar kregen om zo'n goed geoliede machine van de jodenvervolging te maken..En het spijt me, maar ik vind de uniformen van de SS best indrukwekkend, ook door het gebruik van runen en doodshoofden e.d. Maar goed, zoals ik al zei, heb verder niks met hun ideologie. question

1
38 foshizzle

@37 Nee ik ben 55 jaar oud dus die twee ken ik nog wel.

0
39 Reagurius

@38 Ja dat komt natuurlijk omdat je van heavy metal houd (zoals ik).

1
40 Reagurius

@40


question

0
41 foshizzle

@38 "maar tegelijkertijd ben ik ook geïntrigeerd door de psyche van"

Dat deel ik. En ook inderdaad HOE het heeft kunnen gebeuren. Zelfs al zie ik bepaalde elementen nu ook gebeuren.

0
42 Criticaster

@38 foshizzle,

dank voor uw reactie. Ik was, nog ben niet "boos", "teleurgesteld" of "gefrustreerd" door uw reactie @30 . (Hoewel dit laatsten uiteraard niets uit zou maken op dit of enig forum.)

Ja, men leeft in "twee werelden" als men met Europese achtergrond enige tijd in Israël (de staat) vertoeft.
Ik persoonlijk heb, zoals aangegeven een joodse moeder (vandaar bekent met het leed in de zogenaamde concentratiekampen) maar heb absoluut "niets" met de staat Israël.
Het is m.i. een grootschalige misvatting dat nakomelingen van joden per saldo voorstanders van de staat Israël zouden zijn. (Buiten dat ben ik overtuigd atheïst.)

Ja, de geschiedenis van het Nationaal Socialisme, de vormgeving van deze is inderdaad intrigerend. Ook ik heb een "halve" bibliotheek vol staan met boeken over dit onderwerp.
(Van "Mein Kampf" tot overige werken.)
Waarbij, eerlijk gezegd, de "wetenschappelijk zijde" mij het meest interesseert. (De eerste
vliegtuigstraalmotor, de ontwikkelingen in de fabricage van een atoombom enzovoort.)
Echter ook het psychologisch element (propaganda e.d.) ............. zéér interessant en zelfs op sommige punten (negatief) bewonderenswaardig.

De "strakke" uniformen, ook zo'n puntje. Ook ik draag regelmatige een kostuum wat onder de merknaam Hugo (Ferdinand) Boss op de markt gebracht wordt. (Hugo Boss de "chef uniform ontwerper" voor en tijdens de tweede wereldoorlog.) Echter het dragen van een kostuum wat onder de merknaam van een "nazi-ontwerper" op de markt gebracht wordt maakt mij nog niet tot nazi.
(Immers ook ik keek vol bewondering naar de eerste maanlanding, mede mogelijk gemaakt door Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun en heb, jaren geleden, ook comfortabel gereden in een VW Kever.)

Dan de door u gemelde runen en doodshoofden, runen hebben een eeuwenoude betekenis.
Runen zijn meer dan interessant echter "het derde rijk" ging voor de magische betekenis van deze (geen normaal mens welke de feitelijke betekenis kende) en juist deze onbekendheid gaf de "magische" tekens kracht.
(Om overigens bij IJsland - bronartikel- te blijven, ook daar treft men veel echter en oude runen aan.)
(De betekenis van de door de SS-ers gedragen doodshoofden, ter versiering, laat ik bij deze graag in het midden.)

Maar goed, het bovenstaande geen aanval, nog rechtvaardiging. Gewoon wat persoonlijke kanttekeningen. question

0
43 Bezorgde Europeaan

@42 Ja , soms lijkt het er een beetje op alsof "ze" bepaalde soortgelijke sentimenten en situaties willen opwekken. Maar op een subtiele/manipulatieve manier...Maar misschien ook niet.question haha..

0
44 foshizzle

@43 Vatte het ook totaal op als een aanval ofzo hoor. question En misschien klonk mijn opmerking over Israël wel heel erg als het aloude "Some of my best friends are black "...question hahaha
Snap dat dat land niet iedereen z'n cup of tea is , maar vond het geweldig daar. question
Verder vind ik gewoon die hele nazi-periode echt heel biologerend. Bijna op het surreële( qua wreedheid) en filmische ( qua kleurgebruik en symboliek ( swastika's, adelaars, ijzeren kruisen, runen etc) af. Wat ook ooit indruk op me maakte was toen ik in de boekenwinkel het boek "IBM and the holocaust " zag. Was iets van 19 destijds en wist niet hoeveel prominente sympathisanten Hitler toentertijd had.
Maar goed, heb het idee dat ik door ratel en half afdwaal. question Ga maar ff een peukie doen. question

0
45 foshizzle

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@109 Leeftijdsdiscriminatie. Generalisatie. Foei!...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@108 Ik verbied jouw niets hoor Bop.Mopje voor jou Bop.Een vrouw is als erwtensoep, als ze begint te pruttelen moet de worst er in....

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@103 Wie zegt dat ik niet lach? Allemaal ruziemakende mannen van zekere leeftijd. Daar kun je toch alleen maar om lachen? 🤣...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@102 Nee, jij verbiedt mij om te janken. Op een jankdraadje. 😂...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Als ik ooit wordt vermist, plak dan geen posters op straat of op lantaarnpalen.Dan moet je mijn foto op flessen bier laten drukken.Op di...

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bob Sleebaan
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Als de zeespiegel stijgt, gaan dan eindelijk de huizenprijzen dalen. 😁...

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@101 Behalve als je her omdraait en jij hen uitlacht. 😉...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Hier een beetje humor.Waarzegster tegen haar klant: "oh verschrikkelijk, je man sterft morgen"Klant: "ja ik weet het, maar ik wil gewoon w...

11 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@100 Waar blijft je beroemde gevoel voor humor?...

17 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@99 Dat zei ik ook niet toch?...

17 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Xxxn Video TeluguLove_and___hopeWomen Masturbating In CarsPaget Brewster NudXnxx Vidio HindiPorn RashmikaMom And Sun XvideoNadia Ali Hot VideoDaghter Swap PornDeja Babe PornChris Lockwood PornOm PornHttps Nhentai NetMulheresvipPasarbokepKim Kardashian Sexy VidioSexxx EthiopianMissalexthornCheating Husband Gets Cucked Ivy Lebelle TorrentPornlesbainIndian Shemale Sex VideosXnxx HamstersRuby RedbottomHandjob TitsBollywood Actress Sex VediosNude MuseSexe TubesReference Sexe ComBig Tis MilfPorn HenataBf Video OpenHannah New NudePop SexThreesum PornPorn Bhabhi DevarRound Ass FuckUhd Porn VideosNaked LezbianBlack Girl Naked ChatDiamond Jackson PornsPornos Films GratuitNashville BodyrubsDpxxXxx EcuadorThe Escort WifeTits Cumed OnHairy FreepornJamelizzzz Onlyfans LeakUncensored Japanese Gangbang3d Jackerman PornShriya Saran Hot NavelWaifu Mia NudeSony Loney XxxAnastasia Lux PornstarPounding MissionaryFilm Pornographiques GratuitMalayalam Film Actress SexSqiud Game PornFilmes Pornô AdultosKaywooddd NudeMale Strippers Near MeOdia Sex DesiBeach FuckEva Elfie Full VideosAsian Uncensored MassagePornô Vídeo PornôPornuhWomen UndressBig Black Cock Sex VideoBdsm Wooden HorseFat Women Blue FilmWow Girls HdTelugu Mother Son Sex StoriesLisa Luchetta XxxGay Cock HeroGame Of Thrones TitsAsiangropingAndria ExcogiNaked Hot Women With Big BoobsJavfor MePerfectgirle.netFilme PornotravestiVídeo De Pornô Em PortuguêsMargot Robbie Nude SceneVideosporno Gratis EspañolNaomi SaroyaChudayiTamil Anni SexLisa Sparks World Record VideoAria Carson PornSexe En StreamingStory Sex Hd VideoMilf Doggo VaPorntb ComLong Tongue PornMedical PornhubNaughtyamerica VrRoxy RichieLesbin Lap DanceHannah Brooks TwitterTarzhard The ReturnDominicana DingandoAsstwitterPornstargamesBangbros CokFraternity XVideo De Pornos En EspañolPorn RimanticScifi PornHard Xnxx VideoLuna Bella OnlyfansModel XxxHot Mallu Boobs PressTop 10 Pron VideoBlonde Mom PornSissor FoxesPiper Press PornStepmom BbcAudrey Bitoni HdTabootube PornTwitter BijouPornforumSexy PoScarlet Vas NudesStripchatliveIndiankinkygirlPornolar AltyaziAlison Eastwood NudeRileymaelewis Onlyfans LeaksYennifer NaranjoTiktok PornolariNude Kay ParkerGoddess Alexandra SnowDemonmika__Amanda BredenKali Roses Porn VideosBangla Sex MovieSister And XxxMalena NazionaleSexo VoyeurBack Room Casting CouchReal Aunty Sex VideoNico Robin PornKarnadaka Sex VideosPornpocNut Bust Conundrum Swap Charley Hart And Mandy RheaCanais 18 TelegramAspen RomanoffDismond Jackson PornInstagram Pornographic