Marcouch sluit woning in Geitenkamp acuut na vondst zwaar vuurwerk (omroepgelderland.nl)


ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft vrijdag een woning in de wijk Geitenkamp per direct gesloten. De bewoner wordt verdacht van de verkoop van en handel in zwaar, illegaal vuurwerk. Bij zijn aanhouding, een dag eerder, had de man 6 kilo zwaar vuurwerk bij zich. In zijn hu ...

door vanBinsbergen in Binnenland  ·  29 Reacties

  • 6
  • 525x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
3
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Goeie burgemeester.

9
1 vanBinsbergen

poeh poeh 7 kilo in huis, wat een daadkracht van deze burgemeester

17
2 krek

@1

Goed? de man is in elk geval weer in het nieuws met zijn verregaande actie die wie weet landelijk overgenomen wordt en met een beetje pech op meerdere onderwerpen toegepast kan worden.

13
3 Voorzittershamer

De burgemeester heeft daadkracht. Er is gewaarschuwd dat hij dit kon doen en mag. Geen medelijden mee.

6
4 Arno82

@3 de wetgevende macht heeft de burgemeester dit mogelijk gemaakt. Het kan nu al op meerdere onderwerpen waarbij toetsing pas achteraf plaatsvindt of dit eventueel onrechtmatig is geweest.

2
5 Arno82

@5

Het aantal daklozen zal zo hard gaan stijgen..straks berichten over invallen in huizen waarvan men vermoed dat er vuurwerk ligt..gezellig kut land.

14
6 Voorzittershamer

@4
Of hij dat mag is de vraag. Hij doet het, meer niet Er worden wel meer huizen onrechtmatig gesloten die na een kort geding weer open moeten.
Net als die marokkaan die schijt had aan de grondwet en een mondkapjesplicht verordende.
Maar ik heb inmiddels door dat een fors deel van Nederland zonder commentaar democratische verkregen rechten zomaar inlevert. Niets waard dat volk

16
7 krek

Ja minnende deugers straks mag je weer naar buiten kijken of je mensen met vuurwerk ziet zodat je ze even door kunt bellen.

13
8 Voorzittershamer

Als straks FvD de grootste wordt, komt het allemaal goed, hoor.....

Oh wacht...!

5
9 Gremdaat

7 kilo dat is nog minder dan 1 chinese 100K rolletje

13
10 krek

@6 Dit "Gezellige kut land" word kapot gemaakt door tokkies die denken het beter te weten. Een beetje saamhorigheid is ver te zoeken bij mensen met maar een hersencel die daar ook nog geen gebruik van maken.

4
11 Thomas

@7 de burgemeester maakt simpelweg gebruik van democratisch aangenomen wetgeving die niet altijd meteen eerlijk is . Het is inderdaae aan diegene die het overkomt altijd mogelijk om via de bestuursrechter een besluit te laten terugdraaien of de burgemeester tot een ander besluit te laten komen.

1
12 Arno82

@8 Als er vanavond weer zulk bom achtig vuurwerk afgaat, bel ik inderdaad de politie. Waarom zouden onze auto's vernield moeten worden, waarom zou onze hond de stuipen moeten krijgen? Gewoon omdat het lollig is? Siervuurwerk kan ik nog achterstaan, maar die halve aanslagen niet.

5
13 gaulette

@11
Met alle respect, ik wil niets te maken hebben met dat volk in die buurt maar saamhorigheid met het soort volk aan de andere kant van het spectrum? Nee dank je.
Wat een verzameling burgertruttenvolk bivakkeert er op NK.

11
14 krek

@6 nee, illegale activiteiten kunnen altijd leiden tot een dergelijke procedure. Bij huisuitzettingen is er inmiddels al een oplossing zoals in Hengelo in het vooruitzicht, te weten skaeve huse. Die ga je in de toekomst meer zien ihkv de woonschool filosie.

1
15 Arno82

Wie niet horen wilt moet maar voelen.
Heel goed van die burgemeester.
Aanpakken die ellende.
Je zal daar maar in de buurt wonen ,en elke dag met die ellende van dat vuurwerk zitten.
Zijn completen bommen.

2
16 annie

Marcouch sluit woning in Geitenkamp acuut na vondst zwaar vuurwerk

Een hele familie op straat gooien om een beetje vuurwerk?
Volgens mij gaat daar geen rechter mee akkoord.

Deze PVDA burgemeester probeert op een goedkopen manier zieltjes te winnen.

7
17 Benzardi

even wat cijfers
Het aantal Nederlanders dat vuurwerk koopt dan wel aansteekt is gedaald van ruim 50%(2000) naar 20%(2019) en nog steeds verder dalende terwijl de schade voor de maatschappij alleen maar gegroeid is ! Van 12,9 miljoen(201question naar 15 miljoen(2019) een stijging van ruim 16% in een jaar!
Ruim 69% vind het overbodig en hebben het liefst een verbod! Zoiets heet democratie!

2
18 psje

@2 het stukje wel gelezen
quote
De bewoner wordt verdacht van de verkoop van en handel in zwaar, illegaal vuurwerk. Bij zijn aanhouding, een dag eerder, had de man 6 kilo zwaar vuurwerk bij zich. In zijn huis werd nog eens 7 kilo aangetroffen.

De bewoner, een 31-jarige alleenstaande man, heeft volgens de burgemeester zijn omgeving in groot gevaar gebracht. Aan weerszijden van zijn huis wonen buren. In de woning vonden agenten Italiaanse bommen, Cobra 3 en Cobra 6, nitraatbommen, screams en mortierbommen. "De gevolgen zijn niet te overzien als dergelijk opgeslagen vuurwerk in een woning per ongeluk ontploft", laat de gemeente Arnhem weten.
unquote

Het gaat om totaal 13 kilo zwaar vuurwerk!
Het zal je buurman maar zijn!

2
19 psje

* Verwijderd door de redactie *

20 Kees Klapzand

@7 Een ding wat wel zeker is dat een huurhuis niet gebruikt mag worden opslag voor vuurwerk en al helemaal niet voor illegaal zwaar vuurwerk
Sterker nog niet alleen de burgemeester heeft dat recht maar de sociale huurbouw ook !

2
21 psje

OP dit moment hier !! Bammm-Bammm bammm

4
22 Kees Klapzand

@21

Jij moet niet denken. Laat dat maar aan juristen over, iets wat jij bent

10
23 krek

@23

=niet bent

10
24 krek

@19
Poeh poeh 13 kilo. Een 100K chinese rol weegt ongeveer net zoveel.
Je hebt werkelijk geen enkel benul. Ga je eens informeren. Maar dat doe je niet, je blijft net als een groot deel van NL verbale diarree uitkramen over illegaal vuurwerk terwijl je nog nooit een nitraatje met 0,5 gr flash of een strijker in je handen hebt gehad

10
25 krek

@25 ik hou het liever bij feiten
quote

Twee vragen centraal

De explosieve kracht van illegaal vuurwerk nam toe. TNO verrichtte hier in 1998 voor het laatst wetenschappelijk onderzoek naar. In april bestudeerde de TNO-afdeling Energetische Materialen dit soort producten in opdracht van de politie opnieuw. Er stonden twee vragen centraal. Welk effect hebben zeven door de politie geselecteerde vuurwerktypes op lichaam (gehoor- en longschade), uniform, beschermingsmiddelen en dienstvoertuigen? Gaat de vaak gemaakte vergelijking met een handgranaat op? De uitkomsten bevestigen het beeld dat de explosieve kracht sterk is toegenomen en verrasten zowel onderzoekers als professionals. Daar komt bij als probleem bij dat dit soort vuurwerk via internet gemakkelijk verkrijgbaar is.
Onvoldoende bescherming

Elk type vuurwerk veroorzaakte een enorme vuurbal. Bij de geteste artikelen leidde een ontploffing op een afstand van twee meter al tot de kans op gehoorschade. Voor longschade is dat een halve meter, vooral bij de Cobra 8 en de 3 inch shell. Deze soorten veroorzaken ook aanzienlijk meer schade aan politiekleding. Bij direct contact is deze zelfs enorm. Zo wordt het veiligheidsvest volledig naar binnen gedrukt. Aanraking met een Thunderking levert meteen een gat in de schoen op. Tegen de impact van dat merk is ook de helm van de mobiele eenheid niet bestand. De ME-schilden bieden in het algemeen onvoldoende bescherming tegen de geteste producten. De speciale politiekleding met opvulstukken is niet bestand tegen direct contact met de Cobra 8.

unquote

https://www.politie.nl/nieuws/2017/juni/19/gevaar-zwaar-vuurwerk-wetenschappelijk-bewezen.html

Lijkt mij anders ook dat U zelf geen nitraatje ect in handen heeft gehad terwijl die afging!waarom niet?

0
26 psje

@26 \Copy paste en googken maakt je nog geen kenner hoor, van zeven kilo vuurwerk kan een huis niet worden opgeblazen. Zeven kilo vuurwerk is ongeveer 3 kilo flash kruit. Dat is minder dan wat er in een chinese rol zit. Niemand zegt dat dit soort vuurwerk met dit soort hoeveelheden geen schade kan aanrichten, maar het kan zeker geen huis opblazen. Het is geen TNT

Een cobra 8 = geen ¨nitraat¨
In 1998 waren er nog geen ¨nitraten¨ en cobra ´s te koop. Het waren toen chinese rollen en ¨lawinepijlen¨wat voornamelijk werd verhandeld in het illegale circuit
Daar ga je dan met je zogenaamde feitenkennis
Overigens is nitraat gewoon een soortnaam, er zit net als in een cobra 8 of een chinese rol , of een lawinepijl ( waarvan velen denken dat ze gebruikt worden om lawines te triggeren, hahaha) gewoon flashkruit. Terwijl in dat supergevaarlijke (proest) nederlandse knalvuurwerk buskruit zit.


Je laatste opmerking is werkelijk te triest voor woorden, een echte trolreactie om te maskeren dat je niet waar je het over hebt.

Ik hoop dat er heel veel zwaar vuurwerk in je straat/buurt wordt afgestoken met oud en nieuw

9
27 krek

@11

Vind het gewoon buiten proportie want wat als er een gezin woont en waar ga je er mee heen? en zal de man ook zo daadkrachtig? optreden als reljeugd wijken weer op zijn kop gaat zetten bij warm weer en wat gaat hij doen als blijkt dat veel van het spul de marokkaanse nationaliteit hebben? is die dan ook nog zo stoer?

4
28 Voorzittershamer

Goed gedaan, eindelijk eens iemand die de daad bij het woord voegt, ze zijn van te voren gewaarschuwd, en wisten wat de gevolgen zouden zijn!

2
29 Arkan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

Verwarde mensen zijn wat anders dan pure driftkikkers. Met verwarde mensen heb ik compassie, maar driftkikkers mogen ze wat mij betreft direct e...

zojuist geplaatst door wildersfan

Bram brabant
Nederland keurt veel asielverzoeken goed - De Nieuwkoper

De meeste komen hier puur voor alles "graties" naartoe.Jonge mannen hoofdzakelijk.Stop de tsunami 😡😡...

3 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Sarcoff
Prof. Masanori Fukushima - Vaccination mRNA for COVID-19 and unprecedented disaster: acute death and increased cancer mortality rate (original Japanese language)

@2 De wetenschap van school leraartje Hugo de Jonge of de wetenschap van Prof. Masanori Fukushima, Professor Emeritus of the University of Ky...

4 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bram brabant
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

80% goedgekeurd.Man man man.90% van al dat asielvolk wat hier binnenkomt heeft helemaal geen recht op asiel.😡😡😡😡...

5 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

wildersfan
Ukraine Situation Report: M1 Abrams Tanks Withdrawn From The Fight, Officials Say

Heeft NATO nu verloren? Ze druipen af......

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Feldwebell
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

@8 Even wat anders. Hoe komt het eigenlijk dat je staatkundig niet op de hoogte bent van zowel het Russische als het Oekraïense standpunt inz...

9 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

wildersfan
Ukraine Situation Report: Poland “Ready” To Host Nuclear Weapons

Ze zijn gek geworden. Knettergek....

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

Hoge piefen vind je niet in de loopgraven. Terwijl dat juist degenen zijn die best een arm, been of oog kunnen missen. Als je een kaak mist, dan...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ThWil
Turkije spreekt steun uit voor Rutte als Navo-chef

De titel van het artikel correspondeert niet met de inhoud. In feite dus fake nieuws. ...

14 minuten geleden geplaatst door ThWil

wildersfan
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

Wat moeten ze met al dat materieel. Ze hebben geen troepen en geen munitie. Ik weet niet of de tentoonstelling in Moskou dit wel allemaal kan he...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Sanilewan XxxAntonia DorianRomanlettuce OnlyfansPorn Free Bang BrosJacqueline Ki ChudaiAlisa NudeBorders Of The Tomb RaiderXxxhardStreet Blowjob'sWow Garls ComSex Video Bangla Sex VideoNew IndianpornTwo Handed Blow JobKatie Adams PornSharesomeVer Películas PornográficaMilf BbcMulti CreampiesSki Bri NakedKendra HeartLauren Alexis HotPreeti And PriyaBiphoria PornBrook TilliKannada Aunty SexyHot Hd Sex ComPointy TitsMom Deep Throats SonKrystal JordanExhentaiLeaked.only FansPornomineiro.comHaleu ReedCall Of Dudy PornXhamster Hd IndianBabysitter Web SeriesBrazzers VidyoStraigt Gay PornSex Robot PornKendra Lust LesbianasAdult Movies In KoreaTthumbzillaKemonopartuNaked Women TwitterCoomeet Hack MinutesStar PornographieChlsea Handler NudeVideos Pornos De MujerSasha Banks FeetXxx Miya KhalipaSex New Web SeriesSri Divya PornLulu Chu SquirtFatherand Daughter PornSsbbw PornsSexoduroBig Ass Porn TubeNew Indian Desi PornBrandi Bae XxxPorn ShortestCumshot CompelationBridgette B 2023AnalgirlfriendXvideomarathiPornvideoxxxBoku Wa Chiisana Succubus No Shimobe Episode 2Xxxxx PornBirthing PornAmature PirnEscorts Lex KyEscort Sexe NetUnion PornographieNaked BrunetteAnjali Arora Viral Mms VideoMaddie O ReillyThreesome BlackJapanese Wife Swap PornAngelaxxxErome MarleneHq PornosPornos MamadasParnhubNew Desi XxxLarge Porn TubePervfamilyFather And SonpornAsian Porn CaptionsFree Porn StepmomLilylanesNick Jonas NudesBangbrozSuck Milk From TitsXxx SwxAmateurbdsmCorina Kopf Only FanTeen Forced AnalAntonio Mallorca Full VideoLana Rhoades MandingoBrazzerfreevideoAnimation Blow JobHd Blowjob VideosLuxure Borrow My WifeBlack Maid PornEva Nyx PornHandjob Cumshot GifMaddy BellepornGraciebonDesi Bhabhi Hot Romance VideoMom PornvideoParis HiltonnudeSophia SantiBhabhi Ki JawaniSex Bf MomAccidentally CummingNaruto Manga PornR/traphentaiPono LegendaNew Porn 4kBf Sexi VideoAnime Bounce BoobsDogs Cumming CompilationLesbiansexy VideoGernan PussyFree Ios PorngamesMiss BoddyLow Mb Porn VideosTub8sexHypno Mom PornCartoon Bondage PornMiami Davis XxxLeaked Celebrity VideosLesbo Porn EbonyFotosporno GayPornmilf AnalKate Beckansale NudeMegan Mccarthy LeakApril Bowlby TitsPorn Tee HdCrying In Pain AnalCâmerahotPutarias No TelegramBrazer En EspañolActor TrishaKani RosiChubby Porn BlackGhode Ke Sath Blue Film300mium-875Xxx Picture XxxDesi Gand XxxGhettotude