Censuur dient de democraten (youtube.com)


Censuur heeft een meester: "Whoever controls the media, controls the mind." ~ Jim Morrison ...

door sparta in Buitenland  ·  48 Reacties

  • 5
  • 352x gelezen
Reageer met een Emoji
2
12
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tja, dat zagen we ook op verschillende Universiteiten.

10
1 DikkeTor

Een waarheid als een koe. Er zijn beduidend meer meldingen, zo niet alle, waar conservatieve meningen worden onderdrukt. De MSM doet er alles aan de Big Tech heeft ook zijn label al verdiend.

15
2 sparta

En leugens dienen Trumo c.s.

verder:
Flooding van domme onzin door TS
Next

7
3 carpenter

@2 Ja maar, mensen zijn oprecht extreem gekwetst en we zoeken naar DE waarheid question. Nu er een platform is dat zodanig divers is dat er veel groepen oprecht gekwetst zijn, moet er censuur komen XD.

Als eerste, laten we een paar stemmen doven zodat we in de toekomst zonder agressie met elkaar om kunnen gaan xD. Of terwijl 1 kant wint, en de rest mag alleen kattenfilmpjes plaatsen question

9
4 DikkeTor

Trump is bezig met een coup.
Hij wil de verkiezingen stelen d.m.v. het verspreiden van leugens en het frustreren van de telling.

7
5 carpenter

@TS Daar is dreinertje weer met nieuwe nonsens.

4
6 kritischelezer

@4

Ik zou mij ook gekwetst voelen wanneer mijn kandidaat een voorsprong opbouwd en de andere kandidaat probeert de telling van stemmen stop te zetten.
Of wanneer de andere kandidaat probeert groepen uit te sluiten.
En wanneer die andere kandidaat ook nog eens de zittende president is dan riekt dat naar machtsmisbruik.

3
7 carpenter

@4
Inderdaad ... Alten we conservatieven in "bondage" gooien en een stuk duck-tape opplakken, zodat we vredig tot elkaar kunnen komen .. Aldus de Utopische Wereld van de democraten,

De conservatieven laten zich verdomme niet meer inpakken ... question

11
8 sparta

@7 Klopt, en dan moet censuur toegepast worden XD. De ene doet dat wel, de ander niet. Ikzelf geef geen moer om wie wel of niet wint. Censuur of zelfs uitbannen is een draconisch maatregel.

6
9 DikkeTor

@9

Wat is er gecensureerd dan?

3
10 carpenter

@7 Je klinkt zo overdreven geloofwaardig dat geen hond het nog gelooft.

11
11 Kees Klapzand

@10 Mensen verwijderen zoals op universiteiten wegen ideologie, Facebook en Twitter in mijn opinie mensen verwijderen voor zogenaamd disinformatie etc. Men is in mijn ogen tegenstanders aan het uitschakelen.

8
12 DikkeTor

Censuur is begin van dictatuur...

9
13 Tjeesus...,

@5 Pompeo zojuist "There will be a smooth transition to a second Trump administration."

Die lui denken echt serieus een coup te kunnen plegen.

3
14 Crannbuidhe

@7
Ja... daar ben ik het helemaal met je eens. Het is niet leuk om misleid te worden met een dooie mus. Dat geldt voor jou, voor mij en iedereen.
Ik begrijp ook best dat je verdenkingen hebt naar Trump. Vanuit de andere kant leven mensen met hetzelfde probleem en hebben hun vertrouwen verloren.
De emoties lopen hoog op. Het enige wat we kunnen doen is de boel volgen en aannemen dat gerechtigheid zijn werk doet. Niet om Trump, niet om Biden, maar om de gemoedsrust van de burgers. Het is vreselijk dat men in deze situatie is belandt. Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren.

Persoonlijk gun ik iedereen een eerlijke overwinning. Elke overwinning betekent ook een verliezer. We leggen onze wensen in en worden beloond of teleurgesteld.

10
15 sparta

@12

Begrijp ik dat jij desinformatie( lees leugens) wel o.k. vindt?
Daarmee zijn in het verleden hele bevolkingsgroepen tegen elkaar opgezet met desastreuze gevolgen. En nog steeds gebeurt dat. Wanneer je om je heen kijkt dan zie je dagelijks de gevolgen van desinformatie. En media kunnen niet verplicht worden om daar aan mee te werken.
Als je wel desinformatie wilt verspreiden dan kan dat op gelijkgestemde media of je kunt je eigen website beginnen. Desnoods haal je het stencilapparaat van zolder.

Het punt is dat juist mensen die desinformatie verspreiden graag anoniem willen blijven. En dan het liefst op een platform met een grote reikwijdte (FB,YT,Twittter). Eigenlijk zijn het gewoon laffe freeloaders.

4
16 carpenter

@15

Quote;
"Het enige wat we kunnen doen is de boel volgen en aannemen dat gerechtigheid zijn werk doet. Niet om Trump, niet om Biden, maar om de gemoedsrust van de burgers. Het is vreselijk dat men in deze situatie is belandt. Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren."

Dit is de eerste zinnige tekst van jou die ik sinds weken lees.
Als jij er zo over denkt. Waarom plaats je dan een niet aflatende stroom van suggestieve en niet onderbouwde ( lees: leugenachtige) berichten?

2
17 carpenter

@16 Dat is inderdaad een beetje een probleem in een vrij land waar vrijheid van meningsuiting mogelijk is. Maar ook dat gaat met 2 staffen gemeten worden.

6
18 DikkeTor

Ik vind het gewoon problematisch als men een ander monddood maakt.

5
19 DikkeTor

@18

Je moet wel het onderscheid maken tussen een mening en desinformatie.
Desinformatie wordt vaak als waarheid verkondigd. Maar meestal zonder ( of met verkeerde) onderbouwing. Iemand die zijn/haar mening verkondigd geeft meestal ook aan dat het om een mening of interpretatie gaat. en verstandig persoon die een mening verkondigt staat ook open voor kritiek op deze mening.

2
20 carpenter

@20 Ik vind van niet. Ik vind dat er onderscheid gemaakt moet worden tussen extremisme en wat de wet zegt wat je wel en niet mag doen.

Er zijn ook situaties waar false flags wordt gegeven.

6
21 DikkeTor

Er is helemaal geen censuur. Alle complotters mogen nog steeds hun zegje doen. Het internet staat er vol mee.

0
22 sockknitter

Ik sta misschien wel voor een minder gemodereerde internet. Disinformatie is nog geen terrorisme of het oproepen tot geweld, een mening dus (misschien geschreven als waarheid, maar nog steeds een mening). Ik vind ook dat mensen voor zichzelf mogen bepalen dat disinformatie is.

8
23 DikkeTor

@19

Er wordt niemand monddood gemaakt ( nou ja, misschien door trump die b.v. TikTok wilde verbieden).
Mensen zijn tegenwoordig dermate gefocust op FB en YT dat ze meteen roepen dat er censuur wordt toegepast wanneer deze bedrijven inhiud verwijderen omdat die niet aan hun huisregels voldoet.
Maar niemand weerhoudt jou er van om zelf een website of platform te beginnen waar je alles mag zeggen wat je wilt. Zolang dat laatste kan is vrijheid van meningsuiting verzekerd.
Veel mensen hebben echter een mening waar niemand in is geinteresseerd wanneer die op een eigen website staat.

0
24 carpenter

@24 Klopt, dat hebben we ook bij 8Chan gezien XD Hoe snel die niet moest sluiten toen er een aanslag was en een briefje eerst op Twitter gezet werd (ik den meteen ook verwijderd?) en later op 8chan.

Men begon een heksenjacht.

7
25 DikkeTor

beetje slechte vergelijking. Maar waar ligt dan de grens kwa vrijheid van meningsuiting? Sure er zijn huisregels die extreem vaag zijn, of juist extreem duidelijk (huidskleur wit) supremacy is bijvoorbeeld niet toegestaan.

7
26 DikkeTor
27 carpenter

Onvoorstelbaar hoe die waanzinnige Trump volgelingen het hele NK zitten te verzieken met opruiende pro Trump gehalte en dubieuze berichten. Zouden deze Trump volgelingen echt geen leven hebben. Ik verwacht het eerlijk gezegd niet wat wie wil er nu samen leven met een waanzinnige.

0
28 Ik_heb_een_eigen_mening

@27 Meme's is entertainment, geen disinformatie. Of ja eigenlijk wel question

Hoe een cartoon tot een onthoofding kan komen. Inderdaad.


Het recht om gekwetst te zijn en het mes op te pakken question Met als fuel, een cartoon/meme

6
29 DikkeTor

if you "flood the zone with shit," some things will invariably stick in civil society.

0
30 Moien

@17
Omdat informatie niet in mooie pakketjes komt. Het zijn geen suggestieve berichten maar vaak aanleidingen tot verder onderzoek. Zo werkt dat nu eenmaal. Men denkt wat gezien te hebben, gaat op onderzoek uit en komt vervolgens met de bevindingen.
Verder is de media zelf schuldig aan de suggestiviteit van de berichten. Het is niet an mij om als waarheidsfilter te fungeren voor anderen simpelweg omdat het nieuws onwelgevallig is.

Jij en ik kunnen toch niets doen aan die situatie. Ik volg het graag want dit is nog nooit op deze schaal gebeurd. En als je denkt dat Trump machtsmisbruik pleegt, verzoen je dan in het feit dat ook Biden advocaten heeft die dat zullen aanvechten. Uiteindelijk wordt het opgelost binnen de wetgeving die zal doen waar het voor dient.

9
31 sparta

@31

Quote:
"Het is niet an mij om als waarheidsfilter te fungeren"

Wel als jij anderen beschuldigd van liegen en fraude.
Dan dien je ook te zorgen dat jouw eigen berichten zuiver zijn. Anders is het niet meer dan desinformatie en laster.

0
32 carpenter

TS is wel een boel YT-troep aan het dumpen zeg.

Mag er nog overwerk geschreven worden totdat Trump zijn verlies toe MOET geven?

1
33 Lievense

@33 Ik zou hem laten verbannen question

5
34 DikkeTor

@34 Nee, niet doen. Ik moet toch ergens mijn lachspieren oefenen ... .

0
35 Lievense

@35 Van mij mag je die vrijheid hebben question

5
36 DikkeTor

3 andere mensen vonden dat u die vrijheid niet moet hebben XD #Polls question.

6
37 DikkeTor

Maar denk ook wel dat het automatische plussers en minners zijn xD

5
38 DikkeTor
39 Nieuwsgierig

@31 Spartel, je kraamt alleen maar onzin uit, helaas.

1
40 kritischelezer

Slotconclusie : Censuur is trouwens wel goed question Ik wil niet dat anderen me kwetsen of mijn geheimen zien question

4
41 DikkeTor

@40
Tja ..... euh .. ik maak het nieuws niet. ERn ik weet dat denkproces bij de Trump haters niet hun sterke punt is. Hoe wil jij in hemelsnaam voorhouden dat de wet en rechtsgang onzin is. het lijkt wel alsof je het denkvermogen uitschakelt. Ik kan die onzinnige instelling niet begrijpen.

7
42 sparta

@20 :

"Je moet wel het onderscheid maken tussen een mening en desinformatie.
Desinformatie wordt vaak als waarheid verkondigd. Maar meestal zonder ( of met verkeerde) onderbouwing."

Als er geen onderbouwing is, zoals bijvoorbeeld links naar de bron, beschouw ik iets als een mening. Iemand hoeft dat er niet bij te zeggen, dat heb ik niet nodig. En ik heb het al helemaal niet nodig dat iemand meningen van anderen wegcensureerd omdat ik te dom zou zijn om het onderscheid tussen de twee te zien.

8
43 Wendel

@42
"Hoe wil jij in hemelsnaam voorhouden dat de wet en rechtsgang onzin is."
Wet en rechtsgang zijn geen onzin. Wet en de rechtsgang misbruiken c.q. belemmeren zoals Trump aan één stuk door probeert daarentegen wèl.

De narcistische psychopaat krijgt niet voor niets nul op rekest bij alle rechtbanken waar hij zijn onterechte klachten over 'verkiezingsfraude' dumpt ...

0
44 RichardR

@42 Ik heb helaas een teleurstelling voor je: niet alles dat op internet verschijnt is 'nieuws'.

0
45 kritischelezer

@45
ik heb nieuws voor je...het gevecht voor het presidentschap is echt.

3
46 sparta

@46
Ik heb slecht nieuws voor je: Trump is verleden tijd.

0
47 RichardR

@47
Nog even en we hebben een vloeiende transitie naar de volgende administratie. Trump II

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-election-2020/pompeo-trump-run-2024-election-inauguration-b1720645.html

Het slechte nieuws voor jou is dat al die energie die je in je denken stopt niets zal uithalen. Hoe ga je dat doen?

2
48 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Verstandig. Nederland wordt onleefbaar. Brussel heeft haar zin. Elk land verliest haar identiteit. Op naar de superunie. Bah....

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@90Blijft staan: kwestie van goed lezen. Ik heb nergens gezegd dat je in a37 op a45 moest reageren. Heb alleen in a71 gewezen op jouw hypocris...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

5 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

5 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

5 uur geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

5 uur geleden geplaatst door skapoe

NK. App
Porn ActressFull Hd Hot Sex VideoKannada Call Girls In BangaloreSpy ShoweringPorn TrapsJuegos Pornograficos XxxOnlyfans Gratis VideosJake SteedEbony FuckesEric JohnFerst Time PornJason Luv Penis SizeJoanniefitLatest Sex Web SeriesEbony Daughter PornVore Porn VideosTf Game SiteJames Charles NakedBella Thrne NakedIndian Girl Porn HdHeidi RomanavaLisa Ann PornografiaKerala Xxx ComFemdom Face SlappingPorn 2023Lesbian YribbingWww Xxx ComWww Brazzers XxxSaree Stripping VideosJohn Strong PornGay Cosplay PornBbw Xxx PhotoBrazer Free VideoCelebrityporn FreeJesse Switch NudeBrazzers 4k PornTitsplayMature Hairy Women NudeBbc And GrannySexymoaningRaina Exploited College GirlsFeet FinerEscort BlowjobDeshi Bhabhi XxxxJackplusjill: Roomies Sofia And Mary Meet CandyAlina Becker OnlyfansHindi Bhabi PornNude Girl WalkingNudists Body PaintReddit Naked CelebsBaddiehub VipIowa NudesBabita Sexy PhotoMarathi Xnx VideoX Vedios In TeluguAmieecambridgeTamil Sexy Video Tamil Sex VideoWww Xxxx Porn ComDirty Talk With MomMagic Movs PornChat-aveneCumdump Gayالسكس الحبHardcore GifsMachinehentaiBig Boobs RidingManga érotiquePornstar FrançaiseBarazzares HdSex Sex Video PictureGay Spying PornBig Bank ChallengeBig Brother SexWwe Girls FightIndian Models NakedShoplifter.pornoParty Games PornHomemade SwingerSiokarubiBlack Hot PornosVouer House TvHentai.hqJaponesapornoHard AnalpornStepmother FrienfsRekha XxxFat Puusy LipsFull Adult MoviesRajsi Verma KissForen Xxx VideoMallu Aunty B GradeNaked SingerPorn Mom TeenThick BlasianSchool XxxVanessa Del RioParvati Sex VideoMassive Tits PicsDesi Group PornKim Kardashian TwerkingCoco Vandi VideosFaptokAssworship EbonyGay Porn HypnotistPorn App DownloadMarathi Sex PhotoDoctor Sex XnxxNude Pic MakerNurse JoiBig Naked Sexy BoobsFuking MoveBest Stepsis PornHorny Mom PronJerking Off Straight GuysSex Telugu ComPorn MedisonMia Malkova DoggyHot Porn Video NewBeeg.cpmFisting Sex VideoXxv IdeoDylan VoxXxx Video MaYouporn IndiaJapani Girls Sex VideoSunny Leone FakingCandicetsTeens Leaked NudesOops AnalJuegos XxxBedpage.Jacquie MStella Cox NudeWilla Holland PornJackandjill ManyvidsUsasexguidesCogidas En El CarroRoberta Franco OnlyfansNarutopixxPanochasXnxx Hot MomPaige Spiranac NipHot Transgirl PornJada Fire GangbangFilme PornobrasilRusty TromboningSenusl PornPorn Video'shdTelugu Amma Sex VideosMia Khalifa Sexy Video Mia Khalifa