Noodbevel tegen jonge vandalen Maassluis (nos.nl)


De burgemeester van Maassluis heeft een noodbevel uitgevaardigd om overlast van jonge vandalen tegen te gaan. Al drie weken lang veroorzaakt een groep hangjongeren problemen in de stad. ...

door Schildpad in Binnenland  ·  44 Reacties

  • 0
  • 723x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Schildpad

** gebruiker verwijderd **

Iets van kalf, verdronken, delft en put.

2 verwijderd5929219

"Met het noodbevel kan de politie ordeverstoorders de toegang tot de parken ontzeggen". Dat gaat zeker helpen hoor. "Foei, je mag hier niet komen". Alsof dat helpt bij die mocros die er een anarchistische levenswijze op na houden.

0
3 Toetsenbord

Noodbevel ?? Het land uit met die rotzakken die ons vredelievende landje verstoren.

0
4 Interessant

"De jongeren richten vernielingen aan en intimideren voorbijgangers in en rond het Burgemeestersplantsoen en het Vrijheidspark. Zo werden de ruiten van een basisschool ingegooid en speeltoestellen vernield. Ook sneuvelden ruiten bij woningen en werden auto's beschadigd"

En waarom doen ze dat? Wat vinden ze daar nou leuk aan?

En nog steeds vraagt dat volk zich af waarom veel Nederlanders een steeds grotere hekel krijgt aan mocros. Het feit dat ze dat nog steeds niet begrijpen zegt veel over hun verstandelijke vermogens.

1
5 Toetsenbord

Nou, wees gerust. Twee PvdAers zijn er al een paar weken mee bezig, niet verrassend natuurlijk. En nou ook media aandacht, dan wordt t moeilijk stilletjes mensen verhuizen zoals ze altijd met gepeste homostellen doen.

Zo'n zin in maart. Hopelijk kunnen er dan wat mensen terug gestuurd worden. De linkse gutmensch kan toekijken hoe dit soort schorem gratis reclame maakt voor rechts terwijl DENK met hun succes de zwevende middenmoot wel naar rechts duwt.

Ach ja, al die linkse intellectuelen zijn te druk rechtse stemmers weg zetten als domme sukkels dat ze niet doorhebben dat ze zelf de laatste spijkers in de linkse grafkist slaan.

Kortom, wees niet boos op die jongens. Laat ze tot maart maar lekker terroriseren terwijl die linkse kerk hun lippen branden aan de thee. In maart rekenen we af.

0
6 Robot

@5 ,

Ja ik weet het niet. Ik kom zelf uit Azië, en die veroorzaken hier nooit problemen. Ik weet niet wat het is. Zet 100000 aziaten neer, niks aan t handje. Maar wat moslims oei oei oei.

1
7 Robot

@1 dank je, ik was al aan het zoeken naar de afkomst question

0
8 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

Het betreft Marokkanen,mag ik dat zeggen of ben ik nu een racist?

0
9 El Matador

@4 wat als ze hier geboren zijn?

Marokko gaat ze niet verwelkomen, die kunnen op de luchthaven weer terug naar hun geboorteplaats Nederland. En terecht, problemen van/in Nederland, horen hier opgelost te worden.

6
10 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

@8 ,

Ja het eerste wat je denkt is, Jan, Evert en Arie up to their old tricks again. Maar nee, toch bontkraagjes.

1
11 Robot

@9 waarom zou je een racist zijn? Kwajongens streken komen in ieder land voor.

1
12 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

@12 ,

Jup zo ook in Nederland. En dan veel door moslims. Niet door Aziaten. En ook door tokkies. maar dan komt hun tokkie vader ze in ieder geval nog even kort en klein slaan.

0
13 Robot

Beetje minder graag.

1
14 Okke Hel

@10 ,

Zetten we die marokkaanse uitkeringen toch stil. Dan gooit Marokko ze meteen achter de tralies bij aankomst.

0
15 Robot

@7 (Zuid) Oost Aziaten,Turkije,Syrië en Irak bijvoorbeeld liggen in West Azië.

0
16 21st Century Guy

Het gaat dus om een groep van Marokkaanse hangjongeren. Waarom zijn die dan nog niet geaaresteerd wegens vernieling/vandalisme?

0
17 sockknitter

@13 Er zijn ook Marokkanen die hun zoon kort en klein slaan,maar het helpt niet echt,werkt vaak averechts die gasten krijgen nog meer haat in zich.

2
18 21st Century Guy

@17 Juist omdat het Marokkanen zijn?Positieve discriminatie?

1
19 El Matador

@16 ,

Ja ik bedoel meer die zoals ik, met van die karakteristieke ogen. Je kunt ze herkennen aan hun baan en behoefte om iets van zichzelf te maken.

0
20 Robot

@13 verwar islamitisch gedrag niet pubergedrag, kwajongensstreken, onverantwoorde opvoeding question

Zelfs volwassen mannen met gezinnen, de hooligans, die afreizen naar het buitenland, slaan de boel kort en klein. Daar wordt een dag over gepraat en daarna is alles vergeten.

Nederlandse Marokkanen hebben hun opvallende uiterlijk mee waarschijnlijk.

3
21 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

@17 ,

Tha normaal verhuizen PvdAers gepeste mensen gewoon, nu is er al teveel media aandacht. Dus die hebben geen flauw idee wat ze er nu mee aan moeten.

0
22 Robot

@21 ,

Jep. Criminele buitenlanders terug sturen, en hooligans achter de tralies en alle schade laten betalen, helemaal met je eens. Sterker, schaf dat voetbal maar af, wel consistent blijven.

0
23 Robot

@21 Die hooligans die in het buitenland de boel vernielen en die lui nu in Maassluis zijn allen elementen van dezelfde verzameling:tuig.

0
24 El Matador

@23 dat is geen oplossing. Een Nederlandse burger, is geen buitenlander. Een Nederlands probleem, is geen probleem van het buitenland.

Zolang jongeren en volwassen ongeacht afkomst, weten dat de straffen hier zacht zijn, zullen vandalen altijd in herhaling vallen.

1
25 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

Dat de verstoringen worden veroorzaakt door een groep jongeren, die nochtans onbekend zijn gebleven voor politie en gemeente;

Die zijn dan wel heel erg diep weggedoken achter hun capuchons...

1
26 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

Er zijn al wat wetten voorhanden, artikel 32 gemeentewet. Handhaven, afgelopen met dat gouwehoer

27 gebruiker-verwijderd

@9 U mag het wel zeggen,maar ik heb liever dat ze bij hun nog niet ingedaalde ballen gegrepen worden...

0
28 21st Century Guy

@21 Hooligans is een inheems probleem. Dat moeten we hier oplossen. Het Marokkanenprobleem is geïmporteerd. En wat we importeren kunnen we ook exporteren.

2
29 Okke Hel

@24 precies, al vind ik dat een jongere in de leeftijdscategorie 12-23 wel anders als een volwassen man ver in de 30 met een gezin. Van de laatste categorie, zou je verwachten dat ze verstandelijk op een niveau zitten dat ze het goede voorbeeld voor hun kind zouden zijn.

1
30 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

@29 definieer ''marokkanenprobleem'.....

Verder: lees mijn eerdere reacties op het draadje.

2
31 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

@29 Fortuyn : het zijn rot-Marokkanen maar het zijn wel onze rot-Marokkanen....

1
32 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

Marokkaanse politie agenten hier naar toe halen en die de vrije hand geven om de orde weer bij de overheid te brengen zodat burgers weer normaal over straat kunnen zonder dit tuig van de richel te hoeven vrezen .

33 verwijderd682241

Vier dagen noodbevel Burgemeesterswijk & Vrijheidspark
http://www.maassluis.nu/nieuws/vier-dagen-noodbevel-burgemeesterswijk-vrijheidspark/

0
34 Schildpad

@33 Nog meer Marokkanen ? Ik dacht dat het minder,minder zou worden.....

0
35 21st Century Guy

@33 of dat Marokkaanse agenten uit Marokko hun expertise delen met Nederlandse agenten.

Zolang de straffen hier gehandhaafd blijven in lage zachte straffen, vrees ik dat herhalend gedrag voor zal komen. Om het niet te hebben over de luxe in een Nederlandse cel. Dat is in landen als Marokko anders.

0
36 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

@31 U weet dondersgoed wat ik bedoel, dat hoef ik verder niet uit te leggen. En uw eerdere reacties heb ik gelezen.

0
37 Okke Hel

Roep de hulp in van de westlanders.
Zo geregeld.

0
38 Voxpopuli

@37 dat weet ik niet, ik probeer erachter te komen wat onder een 'Marokkanenprobleem' wordt verstaan.

1
39 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

@30 ,

Helemaal eens. Kan die hooligans ook niet uitstaan. Achter de tralies wat mij betreft, anders blijven ze doorgaan. Die taakstraffen en stadionverboden zijn geen incentive om ze te gedragen. Zoals je zegt, ze zijn 30 en hebben familie. Die luisteren blijkbaar alleen naar discipline.

Die jochies met een dubbele nationaliteit gewoon terug sturen naar land van herkomst. Problem solved?

1
40 Robot

@39 ,

Ik denk het feit dat moslims oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Ik ben zelf aziaat, en mijn metgezellen ook. Ik was voor de gein op zoek naar criminaliteits cijfers, en kwam bij dit stuk terecht toevallig, die wel uitademde hoe ik en mijn aziatisch omgeving zich voelen:


Hoewel de Chinezen al ruim 100 jaar in Nederland wonen, vormen ze een relatief onzichtbare groep. Ze zorgen voor weinig overlast en lossen problemen liefst in eigen kring op. Illustratief in dit verband is misschien wel dat het percentage Chinezen met een uitkering aanmerkelijk lager is dan het aantal autochtonen dat een uitkering ontvangt. Ook de Chinese organisaties doen liever geen beroep op anderen: ze wilden lange tijd niet gerekend worden tot de doelgroepen van het minderhedenbeleid. Ze wilden geen subsidie, maar hun problemen zelf oplossen.

Dat is precies wij ons aziaten voelen. En dat zit in onze cultuur. Tegen iemand moeten zeggen dat je een uitkering hebt, man ik zou me kapot schamen. Ik ben gestopt met mijn werk. Om weer bij te studeren en een carriere switch te maken. Dus ik heb eerst geld gespaard. Ik ga echt niet naar mn baas stappen en vragen of die me wil ontslaan zodat ik een uitkering kan krijgen. Op eigen kracht, zelf resultaten boeken. Alleen dan heb je recht om trots te zijn op jezelf. En zo ben ik opgevoed.

En de Marokanen, die hebben een andere cultuur. En die is anders. Dat is het probleem. Maar maak je geen zorgen. Als ik drie vrouwen met overgewicht in de menopauze bij Pauw zie janken over de eigen risico dan denk ik ook, kijk het "slappe verwende welvaarts beroepszielepoten probleem".

Maar goed, Nederland heeft mijn een hoop mogelijkheden gegeven, daar ben ik dankbaar voor, dus ik pas me ook aan. Dat zouden andere buitenlanders ook moeten doen. Zoals ik zei, 100000 aziaten, niks aan het handje. Maar moslims oei oei oei...

0
41 Robot

Goh... Blond en blauwe ogen zeker?

1
42 SO

@29 Hooliganprobleem is ook geïmporteerd ,overgekomen uit Engeland...

0
43 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

@17 Omdat het Marokkanen zijn. Nederlanders waren allang opgepakt.

44 verwijderd5929219

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@90 Ps Mensen (sjw) vinden tegenwoordig al snel iets racistisch maar zien hun eigen racisme niet.Racisme naar hun eigen volk (blanken).Het z...

zojuist geplaatst door baba jaga

Bop
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@13 Ik spreek de hele groep aan die mensen ervan weerhoudt hun kinderen te laten vaccineren. JIJ bent degene die er twee groepen van maakt: aut...

zojuist geplaatst door Bop

Sarcoff
Geruchtenstroom over zieke leider Tsjetsjenië draait op volle toeren 

Om een gerucht te lezen, wat waarschijnlijk gewoon een verzinsel is moet ik het FD betellen voor 1 euro, zelfs met 10 euro toe hoef ik die krant...

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@75 De Nederlandse regering drukt er ook van alles door tegen de wil van de bevolking in....

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

soapbox
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Dus hun teentjes worden niet alleen langer maar ook kleuriger :)...

8 minuten geleden geplaatst door soapbox

Nighthawk
Muziekdraadje

Jesse Green - Nice ‘n’ Slowhttps://www.youtube.com/watch?v=ulDxrxFYBxw...

11 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Sarcoff
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Om een gerucht te lezen, wat waarschijnlijk gewoon een verzinsel is moet ik het FD betellen voor 1 euro, zelfs met 10 euro toe hoef ik die krant...

11 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Nighthawk
Muziekdraadje

@3130 Ha die Strongoli.. Dank je wel. Ja had het thuis hartstikke druk, toen overleed plotseling een van m'n oudere zussen. Zij was de 4e i...

11 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

wildersfan
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

Verwarde mensen zijn wat anders dan pure driftkikkers. Met verwarde mensen heb ik compassie, maar driftkikkers mogen ze wat mij betreft direct e...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Bhabhi Xnxx DesiMspuiyiChloe Des LyssesLoad SwallowersFc2 Ppv 3749490Lana RhoadsNaked Cuddle GifAsian Massage With Happy Ending VideosVídeo De Sexo ViolentoCamera Sexo BrasilMuslim Suhagrat SexSyren De Mer Cream PieNouslib ComالتااوشنVampie PornMadam SexTushy ModelsAvbebeSpeem ManiaHomemadeffmArikytsya NudePornhub Indian ComNhentai..BigareolaMadeline Kahn NudeBig Tits Milf BjXnxx OfIndia Summer CreampieHazel Moore PornCameron Diaz Shes No AngelEroticas HistoriasXnxx MsagPornzzNairobi Sex VideosMotheelessAmisha Patel HotTamil College XnxxHootihooTarzan Hindi Full MovieJerk Daddy OffPunjab PussiesManhwas AdultosChoking PornCulospornoPerfect Girls NeCojiendo A Mí HijaFreesex ChatBillie Eilish Nip SlipLegend Of Legends PornXxx LasbenWww.xxxtentacion VideoJennifer Tilly SexyNude CastingSerana Skyrim PornDanboorNuw Porn VideosJeux SexFree Porn Videos AdultAria SkyeLovejadeteen NudeHoney Select HentaiAlexislove007Russian Nude BeachVeronica Bielik NudeKrena Kapoor XxxAna Carolina SerraSexe PornographeKatrina Law HotHotest PornKanako IiokaWentoonxyzOrgasm Sex VideosJane MariePakistan Viral PornTitslappingLovelymimi NakedBrittany Furla. NudeSxe VdieoPriyamani Real Sex VideosKelly Broom NudeWatching Porn With Step SisVermangaspornoNomi PornoBrazzersx3RedhedwinterJav Eng Sub PornTamil Sex Video WatchAll Mom And Son Sex VideoBrandi Love Pron VideoXmoviesfor YouCandid VoyeurWnba NudeInterracial Porn GaySexy Breast SuckingAmerican Actress XxxIndian First Night SuhagratUflashtvAnna Gunn HotHott4lexi PornXxxxxxcomLovelillyyPornsexvideosPornos MuvisTrannycumshotsCelebrity DownblouseForced Rough.analPornogarfia GratisTiny 4k ComAnime Porn VidepNipple Slip UfcSex Video 18 AgeVarsha Sex VideoSophie Mudd TitsRough Sexporn3d Porn ToonsPornography FilmMelontubesVidzJ A D A K A INude AthletesVaitiare BanderaXxxx Video Aunty18_yoyoDrake PornhubSexx VedioBig Titted SistersNude Stacey KeiblerThe Dreamers Watch OnlinePetite RedditBlack Hoes PornPorn PopulerPornhztAline BernardesPlaymate HuntetAzzylandXxxx Hd PronPorn Fill HdMemes PornograficosAsian Pornographic ActressesHentai PtbrMiya PornPieck PornTiny Asian BbcSouth Indian Girl PornHomemade WifesexChaines PornosRaquel Welch PlayboyHarleyxwest NakedBrazzers Ful VideoXxx Videos Heroins