U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 17
n de zoektocht naar wat daders bezielt van aanslagen zoals donderdag in Nice en op docent Samuel Paty, wordt vaak miskend dat er een relatie kan zijn met de islam. Noem zulk geweld bij de naam. Alleen door er eerlijk over te zijn, kan je dit probleem aanpakken, stelt historicus Kaj Brens. ...

26 dagen geleden door greenmango

REAGEER MET EEN EMOJI
22
1

En ze stormen massaal Europa binnen...

1 Topperz    
26 dagen geleden door Topperz
2
Meld

En zo langzamerhand beginnen enkelen bij Trouw en zelfs Joop wakker te worden. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

2 greenmango    
26 dagen geleden door greenmango
2
Meld

De eigenlijke daders zijn de lieden van NGO's, die deze walgelijke figuren oppikken en binnen Europa afzetten.
Het kan dus zomaarz een Nederlandse "hulpdienst" zijn geweest, die deze aanslag- pleger heeft afgezet in Italië...

3 Strongoli    
26 dagen geleden door Strongoli
2
Meld

"Toen de ­Pakistaanse gouverneur Salmaan Taseer het opnam voor de vermeende godslasteraar Asia Bibi, werd hij samen met een minister op klaarlichte dag vermoord door zijn eigen lijfwacht, Mumtaz Qadri. Tienduizenden Pakistanen bezochten Qadri’s begrafenis. Hij wordt nog steeds vereerd als martelaar. Dat de islam wordt gezien als een mogelijke oorzaak van dergelijk geweld is dus niet vergezocht. "

4 Wendel    
26 dagen geleden door Wendel
1
Meld

1.6 miljard moslims welke zich laten leiden door hun "sprookjesboek", dit sprookjesboek de bindende factor is.
13 landen in de wereld waar de doodstraf staat op het verlaten van de islam of het beledigen van "de profeet".

Daar waar katholieken kunnen lachen over de mop: "met spijkers van van Leeuwen ........ ", daar waar Lutheranen grinniken bij het vertelsel over de ongebreidelde drankzucht van Luther, daar waar een Jood de beste Sam en Moos moppen weet te tappen ...... tja, daar schieten waanzinnig veel moslims in de stress als er één spotprentje over hun "profeet" verschijnt.

Vrijheid van meningsuiting, feitelijk verboden.
De onfeilbaarheid van "de profeet" of (nog erger) "allah" ter discussie stellen: de doodstraf.

Enorm veel ongeletterde moslims welke aan de lippen hangen van een of andere gesjeesde en geestelijk beperkte imam ("vrouwen mag men met de zweep of slaag bestraffen indien zij onwillig is") wiens woorden gelijk zijn aan "de wet".
De misvormde gedachte dat een vrouw welke verkracht is feitelijk de schuldige aan deze verkrachting is en gestenigd dient te worden.
De geestelijke deformatie dat er slechts wereld "vrede" kan zijn indien de islam en haar wetten heersen over de gehele aarde. (Vandaar godsdienst der "vrede".)

Telkens als er weer eens een bloedige aanslag gepleegd wordt door aanhangers van de godsdienst der "vrede", wordt dit weggezet als ware het een incident, een "ontspoorde" aanhanger van de godsdienst der "vrede".

Neen, beste kijkbuiskinderen, dit IS de islam. Een moordzuchtig geloof, een moordzuchtige (politieke) organisatie welke niet zal rusten voordat er absolute islamitische werelddominantie zal zijn.

Daar waar eeuwen terug de islam bloedig verdreven werd uit Europa is de herovering van Europa, door de islam, momenteel vol gaande. (Ook via "zielige" asielzoekers en ander volk.)
Slechts degene welke niet verblind zijn door de verlichting welke Europa doorgemaakt heeft zien de gevaren van deze gewelddadige politieke islam. (Immers begrippen als: vrijheid, gelijkheid en broederschap vallen binnen de islam op een dorre en onvruchtbare akker.)

Valt dit tij te keren?
Neen, in feite heeft Europa zich al overgegeven aan "de" islam getuige de vele moskeeën, de "rechten" op eeuwige grafrust, het (bijna verplichte) aanbod van halal voedsel in bedrijfs- en school kantines, het "recht" op een versterkte gebedsoproep, het "recht" op het inrichten van islamitische gebedsruimten in hogeschool of universiteit, het rekening houden met de islamitische vastentijd en het zogenaamde suikerfeest. Het oogluikend toestaan van sharia rechtbanken (in Engeland en overigens ook in de grote steden van Duitsland).
Het accepteren en (zelfs wettelijk) respecteren van kindhuwelijken, enzovoort, enzovoort.

De islam heeft listig gebruik gemaakt van de goede wil en de wetgeving van de Westerse wereld (Europa).
Zou men de uitwassen van de islam en de islam uit Europa wensen te verdrijven dan zal dit (zoals honderden jaren geleden) slechts op zéér bloedige wijze lukken en dit laatste ligt niet (meer) in de Europese volksaard.

Derhalve is het ofwel wachten op een "verlichting" binnen de islam ofwel knielen voor de islam.
Ik vrees dat dit laatste (door voortschrijdende vergiftiging van de maatschappij) het uiteindelijke geval zal zijn.

5 Bezorgde Europeaan    
26 dagen geleden door Bezorgde Europeaan
1
Meld

Wilders heeft het altijd geroepen.

6 Bram brabant    
26 dagen geleden door Bram brabant
2
Meld

En daar kom je uit pas achter?!?? Na jaren van Isis, aanslagen en ellende?!?!

7 Seconda    
26 dagen geleden door Seconda
2
Meld

@7 Seconda,

ik hoop dat men daar (veel te laat) nu eindelijk eens achterkomt.
Ik hoop dat vele schellen van de (uit "correctheid" vertroebelde) ogen zullen vallen.
Europa en Nederland zitten nog altijd (direct dan wel indirect) met de "schaamte" en het trauma van de tweede wereldoorlog en wat daar velen (onmenselijk) is aangedaan.
Door dit "trauma" durft men de islam feitelijk niet aan te pakken. (Hier maken islamisten maar al te graag gebruik van door zich de Nieuwe Joden oftewel slachtoffers van Europa te noemen.)

Echter zoals men het nazisme (met al haar verwerpelijke ideeën) uiteindelijk succesvol bestreden heeft zo zou men de "nieuwe" veroveraars welke veroveren uit naam der islam, ook dienen te bestrijden.

Ik vrees echter dat het te laat is. Gelukkig heb ik een leeftijd bereikt dat het eigenlijk aan mij voorbij zou dienen te gaan echter mijn zorgen en de blik op dat wat feitelijk gaande is roept toch een bepaalde "strijdlust" in mij op.

8 Bezorgde Europeaan    
26 dagen geleden door Bezorgde Europeaan
1
Meld

@8 : Helaas moet ik u gelijk geven.....

o.a. gezien het feit dat de voorsprong van autochtone bevolking in dit land vooral huist onder 50-60+'ers en de islamisten zeer handig gebruik maken van onze democratie.

Precies zoals hen bevolen is en waarvoor de islamitische leiders os meermalen hebben gewaarschuwd....

'ditmaal zal europa niet vallen door het zwaard maar door de baarmoeder'

Dit grafiekje (nogmaals) zou toch menigeen de schellen van de ogen moeten doen vallen....

https://ecency.com/demographics/@koenraadt/omvolking-in-beeld-het-grafiekje-wat-niemand-wil-zien

En diverse Nederlanders hebben nog 'welkom in mijn land' gezongen...

9 Seconda    
26 dagen geleden door Seconda
1
Meld

@9 Seconda,

de door U aangegeven (en door U als koppeling vermelde) op CBS cijfers gebaseerde grafiek ken ik, inclusief het uitermate verontrustende beeld wat hieruit voortkomt.

Dit bedoelde ik feitelijk (ook) met mijn bijdragen @5 en @8 waarbij ik in beide melde te vrezen dat het feitelijk "te laat" is.

Als, ooit, jonge en (zoals het hoorde "wannabee" Marxistische) student (mia culpa) heb ik in het de jaren 60/70-tig van de vorige eeuw vele gesprekken mogen voeren met zogenaamde "gastarbeiders" welke zich toentertijd veelal ophielden in stations restauraties.

Buiten de vraag of ik misschien ook een tot huwelijk beschikbare zus had (zij waren immers ver van huis, haard en aanwezige !! echtgenoot verwijderd) waren reeds toen de plannen tot invasie duidelijk. Eén ding moet ik de islamitische lieden uit die tijd nageven, zij waren zeer "open" in die zin: "Nederland kan niet meer zonder ons, dit gaat uiteindelijk in "ons" voordeel werken".

Dit laatste heeft mij, toentertijd, reeds de ogen geopend. (Marxistische "wannabee" af, tja het kan verkeren.)
Ja, ik was, nadien en jaren later, een supporter van Janmaat. Deze man zag (visionair) ook wat er gaande was en wat zich momenteel keihard uitkristalliseert.

Neen, ik ben geen nazi. Enige mijner familieleden zijn in toenmalige Duitse kampen overleden (vergast). Derhalve kan en zal ik nazisme of einige pseudo vorm van deze nooit aan- of kunnen hangen.

Maar ........ het nieuwe nazisme, dat der islamisten dient met vuur en zwaard bestreden te worden.
M.i. niet door "clowns" als Wilders of ene Baudet, beiden dienen m.i. slechts als poppen door de werkelijke poppenspelers gestuurd, om het "volk" koetst te houden maar door een stroming welke werkelijk eens aan zal durven geven wat er feitelijk gaande is.

Maar goed, zomaar wat overwegingen en een dikke vinger naar degenen en beperkte geesten welke ooit "welkom in mijn land" gezongen hebben.

10 Bezorgde Europeaan    
26 dagen geleden door Bezorgde Europeaan
1
Meld

"Tijdens het Kamerdebat naar aanleiding van de aanslag zei Alexander Pechtold" waar komt die kwezel nu weer vandaan?

11 Doomsdayshaman    
26 dagen geleden door Doomsdayshaman
1
Meld

Nou, de christenen en joden kunnen er ook wel wat van hoor. Ga maar eens een paar honderd jaar terug in onze geschiedenis.

12 niet-alles-geloven    
26 dagen geleden door niet-alles-geloven
6
Meld

@11 Kamerdebat van 2015 naar aanleiding aanslag Charlie Hebdo.

13 RobP    
26 dagen geleden door RobP
0
Meld

@12 Oh wat leuk...
Nou vertel, waar in het NT staat dat christenen zo moeten handelen?

14 RobP    
26 dagen geleden door RobP
2
Meld

De vossen zitten al in het kippenhok, zwak vlees.

15 Mesjokke    
26 dagen geleden door Mesjokke
1
Meld

@12 Hetzelfde geld voor de islamieten, alleen hebben de rest zich geëvolueerd en hun geloof niet als leidraad genomen maar als raadgevend.
De islam is blijven hangen in de 16e eeuw.

16 Snuggles    
26 dagen geleden door Snuggles
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

17 priaap    
26 dagen geleden door priaap

* Verwijderd door de redactie *

18 priaap    
26 dagen geleden door priaap

Het is een ddor de eeuwen hen, een (af)godsdienst, van oorlog, dood en verderf, tegenover een ieder die ook maar een seconde anders denkt, dan deze aanhangers van de Mahond!

19 Arkan    
26 dagen geleden door Arkan
0
Meld

De hele islam is alleen maar haat, afgunst en nijd.

20 Ik_heb_een_eigen_mening    
26 dagen geleden door Ik_heb_een_eigen_mening
0
Meld

-
Hoe is het mogelijk dat er nu og steeds mensen zijn die niet door hebben dat de islam zeer gewelddadige elementen in zich heeft. Onbegrijpelijk!
/-
-

21 MrCally1    
26 dagen geleden door MrCally1
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump... hoelang nog?
Zie hier hoelang nog voordat we verlost zijn

16 uur geleden door zeikenderechter

Kick Out Zwarte Piet vraagt winkels versierin...
Actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) stuurt...

22 uur geleden door Congo

Trumps advocaat geeft langs zijn neus weg toe...
“Ik overdrijf een beetje.” Met dat kleine zin...

23 uur geleden door Crezee

President Trump zet licht op groen voor macht...
De machtsoverdracht in de Verenigde Staten aa...

1 dag geleden door AD

Joost Eerdmans gaat voor lijsttrekkersschap F...
Rotterdammer Joost Eerdmans gaat voor het lij...

1 dag geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Crannbuidhe
Trump... hoelang nog?...
@195 Het antwoord op die vraag vind je wellic...

minder dan een minuut geleden door Crannbuidhe

Zucht
Baudet keert toch terug en stelt zich verkies...
Dus Hiddema is weg, Cliteur is weg, Nanninga ...

minder dan een minuut geleden door Zucht

MacGu
Baudet stelt zich tóch weer verkiesbaar als ...
@19 En zo is het ;-)...

1 minuut geleden door MacGu

zeikenderechter
Baudet keert toch terug en stelt zich verkies...
Lekker soapy....

2 minuten geleden door zeikenderechter

Bop
Kick Out Zwarte Piet vraagt winkels versierin...
@179 Het is blijkbaar toch nodig aangezien me...

3 minuten geleden door Bop

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig