Zelfs 'rechts' FOX News pakt Trump nu hard aan (metronieuws.nl)


Pagina niet gevonden | Metronieuws.nl ...

door Denisova in Buitenland  ·  25 Reacties

  • 3
  • 387x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een klein kind dat altijd gelijk wil hebben en die zichzelf de beste vind van allemaal.
In het Trumpiaanse tijdperk is de leugen een waarheid en de waarheid een leugen.

3
1 Wiebe Nik

Ik denk dat Pasen eerder komt dan zijn afzetting. question

1
2 Weet geen naam

@2 , Andersom bedoel ik. Hahahaha

3
3 Weet geen naam

@3 nou gezien de tijd die zo'n procedure neemt kan beide wel eens waar zijn.
Maar als zelfs Fox begint te twijfelen is er echt iets mis. Fox is voor de meeste Amerikanen, en zeker voor zijn eigen stemmers, zo'n beetje de enige nieuwszender die zij geloven en accepteren.

4
4 streek

When asked to simply condemn anti-Semitism, @realDonaldTrump instead called it a "very insulting question."

of zoals het in het echt ging, eerst vragen of je een korte vraag mag stellen, om daarna na 2 minuten en beschuldigingen van antisemitisme te maken onderbroken te worden. omdat hij er klaar mee is en zegt dat hij absoluut geen antisemiet of racist is.

maar zoals gewoonlijk bijde hetze van links , word dat er uitgelaten en kan er een mooie alinea aan antisemitisme worden besteed waar word gesuggereert dat hij er dus 1 is, hij gaf immers geen antwoord op een heeel kort simpel vraagje...beide incorrect...geen simpele vraag, vol beschuldigingen, die hij afkapte om te zeggen dat hij geen antisemiet of racist is.(antwoord) schijnbaar heel onduidelijk voor metronieuws of bewust dom om de hetze voort te zetten.

11
5 StoopidMonki

Het is een beetje vreemd genant om Trumps tirades aan te horen.
Het verleden heeft goeie en mindere presidenten gekend, maar het ambt heeft nooit echt zn presidentiele glans verloren (ok Nixon daargelaten). Maar deze man is zo ordinair, kinderachtig, ijdel en wraakzuchtig, zo.....onpresidentieel. Verbijsterend.

3
6 BlackNinja

Inderdaad, het word allemaal weer lekker geframed en verdraaid......
Alles om die man in een kwaad daglicht te stellen.....
Lijkt wel haast alsof links denkt hoe vaker ik het doe hoe meer de mensen het gaan geloven!!
(iets waar ze trump van beschuldigen...)

13
7 Seconda

@7 zet je bril op en zwemgel dat brein van je aan:

FOX NEWS !!!! FOX NEWS !!!! FOX NEWS !!!!

4
8 Denisova

@7

Welk links in de USA?
Sommige mensen kunnen kennelijk alleen " links" foutloos schrijven .
En kennen de politieke stromingen in de USA voor geen meter.

2
9 No newstoday

@5 @7 altijd opmerkelijk om te lezen dat mensen die anti Trump zijn als links worden aangemerkt. Ik ben anti Trump, maar stem VVD.

2
10 Sparkplug

@5 "de hetze van links "

Je spreekt pas over een hetze als de aantijgingen nergens op berusten. In het geval van Trump en zijn club is er voor alle aantijgingen goede en plausibele grond.

De enige dus die een hetze voert in dit draadje bent u door de FEITEN te negeren en hen die met feiten komen zwart te maken.

2
11 TedjeR

@10 zie het als kansberekening, als ik zeg dat ik protrump ben gaat iedereen ervan uit dat ik rechts ben, omdat de kans groter is....dat jij het opmerkelijk vind dat jullie logica andersom ook werkt verbaast me niks

9
12 StoopidMonki

@5 als je nu eens goed zou LUISTEREN naar wat er FEITELIJK gezegd wordt. De joodse journalist leidt zn vraag in, maakt Trump complimenten omdat hij in zijn omgeving nooit heeft horen zeggen dat Trump antisemitisch zou zijn en stelt dan te vraag: recent hebben 48 antisemitische aanvallen plaatsgevonden in de US, wat denkt de regering hier tegen te gaan doen. Dus een vraag naar beleid. Trump luistert niet eens meer, de vraag duurt m ook te lang ( 'sit down') en hij begint zn standaard tirade over de media en leugens etc. Dat tekent dus de man: hij luistert niet eens goed en valt mensen aan die een volkomen legitirme vraag stellen. Hij is gewoon niet goed wijs.

2
13 BlackNinja

@6
En dan snij je alleen nog maar zijn "stemming" aan,

"the leaks are real, the news is fake" Is van nog heel andere orde, hij graaft zijn eigen graf met die uitspraak en hij lijkt het niet te beseffen. Iedereen snapt dat je vooral niet moet roepen dat de lekken echt zijn. Want je geeft dan gewoon toe dat er contacten waren met de Russen tijdens de campagne en ook dat de Russen zich mengden in de verkiezingen.
( even helemaal los van of het feitelijk waar is.....) Maar in feite zei hij "wat er gelekt is klopt".
En daar kijk je dan naar met "niet te geloven dat hij niet door lijkt te hebben wat hij daarmee zegt!".

Stel je eens voor dat dit soort dingen gebeuren tijdens belangrijke gesprekken met andere leiders.

2
14 HenkG
15 Denisova

@13 jij spreekt jezelf tegen, wat jij hebt getypt kan in 10 sec gezegt worden, hij werd na 2min onderbroken. of als hij simpelweg had gevraagt: When asked to simply condemn anti-Semitism zoals het stuk vermeld hoe kan het dan dat hij na 2min onderbrak, en precies dat zei wat ze volgens hem niet wouden zeggen: ik ben geen antisemiet en keur het af. vreemd hoe dat laatste het berichtje dan net niet haalt en ook hoe de vraagsteller dat geen antwoord vind op zn oo-zoo-korte -simpele-vraag :simply condemn anti-Semitism

4
16 StoopidMonki

Ik krijg steeds meer een Big Brother gevoel bij die man.
Wie is de volgende die vertrekken moet? Hoe lang mag Trump zelf nog in het Witte Big Brother Huis blijven?

1
17 W. Anstalt

@16 ga niet de hele tekst hier typen slimmerd. Ja het was wat langdrsdig ingeleid maar dat is niet het punt. Trump wordt ongeduldig en begint een tirade over leugens en dat hij niet anti semitisch is. Wel duh, dat zei de reporter ook niet hij vraagt naar BELEID. Afijn, ik vermoed dat je t net zo met de oren hebt als Trump.

1
18 BlackNinja

@18 fijn je geeft dus toe dat metronieuws liegt en het geen korte vraag was en hij m wel heeft beantwoord met ik ben geen antisemiet of racist en keur dat af...en dat jij er overal tirades bij ziet is onbelangrijk en een kwestie van interpretatie.

2
19 StoopidMonki

@17
nou hij zei zo mooi "I was briefed" (over het feit dat de VS en Rusland nucleaire grootmachten waren, wat elk schoolkind weet ) maar ook dat hij nu over de nucleaire codes beschikt, hij vindt het maar heel spannend dat hij president is.

Waarmee duidelijk is dat hij niet echt in zijn rol zit, hij zit naar zichzelf te kijken ala "kijk mij nou, verdorie, is het waar? Ja! I'm the president, it's true, it's great!" question

1
20 HenkG

@18
Ja indd, Ttrump pikte de vraag persoonljk op terwijl die helemaal niet zo bedoeld was.
Een president onwaardig. Zijn persoonlijkheid staat een goede communicatie met de pers in de weg. Daar zijn meer voorbeelden van.

1
21 HenkG

@18 t gaat niet om de lengte van de vraag. En de vraag (nogmaals LUISTER naar wat de journalist zei) was: wat gaat uw regering hier aan DOEN? Antwoord Trump: ik ben geen anti-semiet (dank u dat zei ook niemand) en ziedaar de media en de leugens. Otewel Trump reageert als een tang op een varken en luistert niet eens. Maar goed als je t nog niet snapt: prima joh.

1
22 BlackNinja

@22 When asked to simply condemn anti-Semitism.blablabla...het ging dus wel om de lengte vd vraag. de werkelijkheid na 2min geneuzel over antisemitisme beantwoord met: stop maar, stop maar, ik weet wat je wilt vragen en dat was geen korte simpele vraag: ik ben geen antisemiet of racist en keur het af. en wonder boven wonder, dat was dus schijnbaar precies wat deze journalist wou vragen in het kort maar niet lukte en gaf trump snel antwoord omdat hij klaar is de hele tijd in het nazi hoekse gestopt te worden en omdat er meer journalisten zitten met vragen.

maar veel plezier met je haat en onbegrip

7
23 StoopidMonki

Geen enkele president of regering zal ooit volledige goedkeuring en lof bereiken. Er zal altijd kritiek en enige tegenstand zijn. Zoveel controverse, tegenstand en kritiek, zelfs binnen de eigen partij en gelederen is er bij mijn weten nog nooit geweest. Ongeacht politieke voorkeur, is dit geen goede zaak.met een krappe, slinkende, meerderheid achter het wordt het moeilijk regeren.

1
24 Tralalala

@24
Zo is het maar net.

De pogingen op dit forum om het goed te lullen want "links is bezig met een hetze", slaan helemaal nergens op.

De kritiek komt namelijk steeds harder ook vanuit de republikeinen zelf. En dat komt niet door links maar door Trump en door niemand anders. It's true!

0
25 HenkG

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
de tranen van Timmermans | Vrijspreker.nl

Maak daar maar , de leugens van Timmermans ,van.Heeft dus duidelijk een dubbele agenda nu.En word geacht om zoveel mogelijk asieleisers het ...

zojuist geplaatst door ongelovenloos

Mac Benac
Gordon open over kinderwens met vriendin: 'Ik denk er nog over na'

Penoze met kinderen. Mooie wereld maken we toch met z'n allen 🤣...

1 minuut geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Zo kom je van je slechte gewoonten af, volgens een psycholoog

Volgens de psycholoog. Een vrouw van 23 jaar met een zootje levenservaring. WOW!!!!!!...

2 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@47 Beide maar het laatste wint het vaak na de 2e tot 3e reactie al van het eerste. ...

3 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

FrisseBries
Offtopic

@2763Ik heb nog veel meer geschreven. Namelijk over Olivia die je in bescherming neemt. En daar zeg je niets over....

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Biscanna
Offtopic

@2760 "(maar dat heb ik met de meesten hier niet)" Maar dat kan natuurlijk nooit aan jou liggen, die ander toch?...

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Mac Benac
Kortsluiting in hoofd maakte Youp van ‘t Hek ‘zeer verdrietig’: ‘Maar wappies lieten me weer lachen’

Irritante man die wel zijn vak verstaat....

4 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

VBOH
Offtopic

@2760 "Ik heb geen goede ervaringen met jou (maar dat heb ik met de meesten hier niet) en ik zal op je post ingaan."I rest my case. Niet i...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bob Sleebaan
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

Genoeg gekken hier in Nederland. Eén daarvan loopt weer vrij rond....

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Mac Benac
PVV hekelt opgelegde woke-training bij Defensie: 'Dit is zo polariserend' - NieuwRechts.nl

De Pai Vai Vai hekelt woke 🤣...

6 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Telugu Puku DengulataGtstubeCharlie PhoenixRachrl Cook NudeDesi Bhabhi Romance VideoBabe CreampieTiktok FypttFollando Con Una NegraJesse CapelliBlack Granny NudePorn NalgonaIndian Actress Xxx VideoSext SiteHentaii TubeAndiipoops PornPlayboy Centerfolds PicsSubmisse PornNude Movie ActressWild Animal SexSouth Indian Sex PornKayden Kross XxxBetsy Brandt NudeSunny Leone Xx Video Xx VideoXxx JogoPorn Teens CuteGangbangextremeBalders Gate 3 NudeAssamese Sex GuwahatiRoughrape PornGdp ThreesomeSexo Casero GratisSexemodel. ComSoccer Mom PornAll My Roomates LoveCruella.morgan PornKimberlychiJav.gyruBokep PorBangla Panu VedioVr Anime PornAsian Nude WifeHarley Quinn PornhubHentaioCindy Crawfird NudeJessica Chastain NudesLarapornLovely Ghosh NakedSexy Video 2020 KaIrani X VideoHd Www Xxx ComChaturbate SexPiss GangbangAnimated Porn ComAmateur Facial CumshotMexcico XxxVintage Porne MoviesTiatanakaHoby BuchanaSarah Vandella NudePornos De ChinitasLun PicAnal VirgiProun MovieTraci Lords First PornFree Lesbian Por NTherealkayce884 NudeBoobs Sucking ScenesBreast Massage XxxManwha LatinoPond SexAssamis Sex ComAmy Anderssen Porn VideosLesbianspeeingSelena Castro PornManga Porn OLesbian NudeMy Porn SnapHentaismallHavana GingeePornos En La PlayaBlow Jon ShotPornbibIndian Pussy EatingSex Video Movie HindiNiks Indian Full VideosCodi Bryant PornVanessa Luna PornOmegle Flashing PornKelly Payne PornhubKatue CummingsBig Boops PornVer Videos PornogratisUncensored Hentai VideosPornoexclusivoCutvy PornSex Aag ComMustarbateIndian Actress XnxSpeedo HentaiSislovesme PornAngela White Mia MalkovaWeightgain PornProdgy PornBrazzers UpcomingMost Beautiful Porn StarsPictures Of PussyBokep LesbiGirls BravoDaisi XxxLaura Lion PornPornografia BrasileiroScat PorniJoker SexMila Azul BlowjobNsfw SubtedditJavhihiXxx Vidoes HindiChinese Teacher PornNeringakriziute NudeXxx Bhabi JiBhumika Chawla SexNew Nepali SexLesbian Tribbing PornPorn Hd OilAnime Mommy PornInterracialcumshotsAlligator ListcrawlerGay Porn BestKhole KapriCum ChallengeBlackrape PornTeens AssfuckedTamanna Real Sex VideosNew Hot Sexsi VideoScy PrnForum.facecast4k XnxGilf DpHutao R34Desi Big XxxBooty Black NakedLil.humoersFilms Pornos ArabesFilme Pour AdultAibeyaNaked TiktokersFamily Stroks ComEva Lovie OnlyfansSex Video New 2020Licking Clit Gif