Coronavirus: Duitsland 10,000 doden +++ Frankrijk meer dan 1 miljoen gevallen (youtube.com)


Duitsland heeft 14700 nieuwe corona geïnfecteerden per dag. ...

door Eric in Buitenland  ·  10 Reacties

  • 1
  • 412x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat een onzin weer. Het laat zien hoe de angstdoctrine werkt.
Het gaat niet om nieuwe doden maar een almaar voortgaande telling vanaf de allereerste dode.

Als je het zo gaat bekijken:
Hoeveel griepdoden zijn er dan wel niet gevallen in duitsland sinds 1999 ?

11
1 Hollander1967

@1
Waren toen de ziekenhuizen ook overbezet? Sinds 1999 was er een grieps vaccin

1
2 yanyans

@2 Goedenavond. Nee, er was toen nog ruim voldoende capaciteit in de ziekenhuizen hier in NL. De ziekenhuizen zijn overbezet omdat ondanks een verouderende bevolking de capaciteit is gehalveerd. Overigens was de duitse zorgtijdens de 1e golf nooit overbelast.

Maar je moet toch toegeven dat de capaciteit van de zorg, nu, niet lijdt onder mensen die sinds april overleden zijn?

3
3 Hollander1967

@3
Nee maar wel over de nieuwe corona besmettingen En niet alleen in Nederland maar wereld wijd in alle landen.

1
4 yanyans

@4 Die nieuwe besmettingen zijn wellicht onrustbarend maar je moet je wel afvragen waarom ze juist nu voorkomen en niet tijdens de zomerperioden. Heel veel mensen negeerden berichten dat Covid 19 ook seizoensgebonden is. Het is een coronavirus en daarmee seizoensgebonden. Ik hoor inmiddels verhalen van mensen die worden besmet, ook in het bedrijf waar mijn broertje werkt. Maar die mensen zijn allemaal in staat om thuis uit te zieken met milde klachten.

Het zijn nog steeds de ouderen en chronisch zieken met slecht weerstand en onderliggende klachten die in de ziekenhuizen belanden. En je kon met onze verouderende bevolking meer zorgvraag aan zien komen. Dat lijkt me toch een logische conclusie?

In 2016 had NL ca 2 miljoen 65+-ers, op dit moment zijn het er 2,4 miljoen. Dat is een stijging van 20%. De demografische ontwikkeling staat het helemaal niet toe dat wij onze zorg uitkleden. Met de ervaring in de zorg waarbij we weten dat oudere mensen meer zorg vereisen, zou die zorg juist moeten worden uitgebreid. Maar we zijn niet eens in staat om onze ouderen te beschermen.

Zweden heeft nu grotendeels immuniteit tegen Covid 19. Dat vergde veel slachtoffers onder ouderen omdat zelfs het op sociale basis ingerichte Zweden niet in staat was om zijn ouderen te beschermen. Overal is dat zo. Ouderen zullen sterven, niet door de opmarcherende virussen, want in Zweden had men inmiddels Groepsimmuniteit vastgesteld, maar door de wegbezuinigde zorg.

Dat is wat er aan de hand is in onze maatschappij. En dat moeten we niet laten verobscuriseren door foutieve tellingen van covid-doden die anders zijn dan bij andere tellingen waar seizoenen werden aangehouden. Het probleem is m.i. niet 'het virus' maar de wegbezuinigde zorg.

5
5 Hollander1967

@5
Had maar voor de SP gestemd Hun zorgplan zorgde ervoor dat de bezuinigingen terug gedraaid worden. Maarja men gelooft meer in mooie praatjes en leugentjes

1
6 yanyans

@5 Ik heb bij de 2e kamerverkiezingen op de SP gestemd de laatste 25 jaar. Maar in die 25 jaar is de zorg nou niet echt beter geworden. Vindt je dat zelf ook niet?

Zorgpartijen zijn er al veel langer. Herinner je Nu '91 en het Algemeen Ouderen Verbond?
De SP is een goede partij voor de zorg maar ze bereiken niets, al 25 jaar niet. Mijn stem op de SP maakt echt geen donder uit, zo heeft die afgelopen 25 jaar uitgewezen.

Ik ben een socialist op de eerste plaats en een SP-er op de tweede. En er zijn meer partijen met een inslag die aansluit bij socialisten, daar heeft de SP niet het patent op al claimen zij dat met hun naam wel. 15 jaar geleden sloot deze partij nog grotendeels aan bij mijn soclaie gedachtengoed maar dat is na 2015 steeds meer weggevallen. Op veel terreinen moet ik eerlijk zeggen dat de Partij voor de Dieren nu meer aansluit. Ik ben nog wel lid maar dat komt door loyaliteit. mijn vader is zijn hele leven lid geweest van de PvdA als stemde hij de laatste 20 jaar daar nooit meer op.

4
7 Hollander1967

@6 BTW dat minnetje komt niet van mij.

2
8 Hollander1967

@7
Logisch toch als men rechts blijft stemmen en de SP blijft afwijzen omdat zoals de PvdA geen kiezers bedrog pleegt

0
9 yanyans

@10 We moeten realistisch zijn en zien dat er in nederland voorlopig geen socialistische staat is te verwezenlijken. Om dat ook maar iets dichterbij te brengen is een keiharde politieke en maatschappelijke confrontatie op alle fronten noodzakelijk. En helaas mis ik die keiharde confrontatie zowel in het parlement als op straat bij de SP. De SP moet beseffen dat ze nu geen enkele socialist een dienst bewijst.

En wat gebeurt er dan? Dan groeien partijen die wel een duidelijke vuist maken tegen het huidige systeem. En laten dat nou net de partijen zijn waar socialisten niets mee op hebben. De opkomst van de FvD en PVV is mede te wijten aan een veel te slappe SP. Heel veel stemmers hebben niet het gevoel dat de SP hun onvrede verwoordt. Dat lukte Jan Marijnissen wel maar goede politici hebben ook hun zwakte. Iedereen herinnert zich nog hoe hij en plein publique, Agnes Kant afsnauwde, iemand die met hart en ziel zich had opgeofferd voor een socialistischer ideaal. Moet ik de video nog eens delen? Of doet dat je toch te veel pijn en zal ik er verder maar niet te veel over zeggen? Wat ik dan wel wil opmerken is dat mensen die zich inzetten voor de partij, dat beeld van, laten we het maar ondankbaarheid noemen, in hun geheugen gegrift hebben staan.

Ik heb heb niet alleen SP gestemd en ben lid geweest vanaf maart 2002 maar ben ook actief geweest en zie dat die mentaliteit luid en duidelijk aanwezig is in de partij. Toen ik daar iets over zei, had ik het natuurlijk gedaan. Kritiek wordt niet gewaardeerd door mensen die denken dat ze een patent hebben op het gelijk. Toen er weer een nieuwe beleidsadviseur werd geparachuteerd in de haagse afdeling, heb ik er iets over geschreven. Ik was namelijk de enige die het opviel na wat uitzoekwerk dat een groningse SP-medewerker de fractie in werd geglipt en haagse SP-ers opzij werden geschoven en mijn reactie werd niet gewaardeerd.

Die medewerker was niet degene die op de kieslijst stond want dat was een onzichtbare beleidsadviseur uit Zwolle die de naar de 2e kamer verhuisde Bart van Kent uit eindhoven was opgevolgd. Het zijn allemaal goede mensen maar Den Haag heeft een haagse fractie nodig, was mijn kritiek, en niet één van uit alle delen van het land bestaande en vaak afwezige beleidsadviseurs uit de 2e kamer. Heel veel SP-ers bekritiseerden die constructie met de haagse fractie als opstapje naar de 2e kamer. De kritiek werd mensen kwalijk genomen.

Daarop volgde de verkiezingsoverwinning van Richard de Mos, ex-PVV-er en ultrarechtse politicus. Dat heeft de SP Den Haag aan zichzelf te danken. Vroeger was de leuze: Hier is de SP! Onlangs kwam ik een videootje tegen met daarop de potentiele SP achterban in een protestactie met Groep de Mos. Dan kun je je afvragen: Waar was de SP?

https://www.ad.nl/den-haag/bewoners-schilderswijk-protesteren-tegen-afsluitingen-in-hun-buurt-het-wordt-nu-echt-een-ghetto~a266b431/

Als de partij zo door gaat, lijkt me de trend duidelijk.

0
10 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

6 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
NympholatinaLesbian PorngifsTabooporntv.Savita Bhabhi Ka Sex VideoNina PornhubIndian Hot Hindi Sex VideoLesbo Anime PornChichi Dbz PornCoqnjElizabeth Olsen HotnessElle Brook NudeWoffeeAngel Youngs BbcCojiendose A Su HijaAdult Massage ClipsMen On The Beach NakedMileshighmediaPakistani Blue PicturePorn Desi IndianMadison Ivy Only FansOnion PornhubPeliculas Pornos LesbicasPorn Com BonecasIvana Alawi NudeIndian Selfie Sex VideosPorn At First TimeSunny Leone Hot Xxx HdDeep.nudeJail Sex VideoSister SexPorn Mia KhalifaErotic Message ParlorFemale ExsortsBoruto R34Raquel RoperPorn Kiss4k Sex ComXx Videos EnglishI Love It When You Call Me SenoritaLesbian Full Hd SexFree X-rated VideosMonpov PornHot Web Series HdMeltys QuestXxxxxxcxxxPronhdvideoNudewhitegirlsPics Nude LadiesXxx With A StoryLakshmi Menon HotBumassburnerWhere To Watch Movies For Free RedditBokep Ojol TerbaruYasmine Lopez NudeFree Bisexuel PornBreast Sucking VideosJapanese Uncensored Sex VideosIndian Mature Couple PornPornhubmassageAgeplay MommyGwen NudesPornos LesbianismoBiggest Tits In PublicIyo Sky NudePlopping PornKakeyxxxLadyboy GangbangedVintage Erotca ForumTeenmarvelMegan Fox Nude LeakHot Girl Porn HdWww Xvidros ComTwin Sisters PornstarsHomemade Teen PornBlack BlackpornClub PorntubeShadbade PornJames Charles NudeBig Ass NudePor O VideoBreast KissTwetking PornSex Story Bhai BehanHot CxxXxxpantyhoseCrisis Point ExtinctionOrihime R34Beautiful Couple XxxPussy Kissسكس بورنEmma Watson Nudes LeakedSex Story MovieFamily Sex JapanTera Patrick VideosJanice Griffith LesbianRecit ErotisueWallhentaiXnxx DesiDownload XnxxvideosXnx DrSofilie PornClaire RoosScrubsgonewildAnimal Crossing HentaiShaved Camel ToesVideo Xxx PakistaniNew Xxx Sexy VideoApple Sexy VideoDesi Porn XvideosKiwi 69 ComChina Teen SexNude Pryanka ChopraHustlepornErotic HumiliationPoorn Videos HdShakeela Hot BoobsReddit HentAdult Video ArcadeLesbian RimjobBrazzers BeautifulNicolette Shea InstagramPawg Taking BbcOlivia Casta Onlyfans LeakArab Muslim Sex VideoReal Famiy PornPorn FunKannada Sex Com VideoBody To Body Massage VideoMuslim Hot PornMaria Takagi PornBest Desi Xxx VideoStella Andrews LeakedVer PornográficosBestsex Positions VideosMolly PillspornHot Sx ScenesBell Delphine NudesCojiendo A Mi CuńadaOk Porn MomIndian Live Chat PornComicpornCuck Porn ComicsWhait PornPorn Nude IndianXxx ComicVideos Pornos De Los MejoresShagbaseErotic AtoriesDarlsTurki Xxx