Huisarts tegen coronabange collega’s: ga in therapie of stop met uitoefenen vak (dlmplus.nl)


Op dit moment zijn er veel mensen die angst verkopen en die angst blijkt de afgelopen maanden een zeer lucratieve handel voor degenen die hier gebruik van maken. Ik kan heel goed begrijpen dat je bang bent, zelfs doodsangst is voor mij zeer invoelbaar. Maar een piloot die plotseling vlieg ...

door Rattocasi in Gezondheid  ·  84 Reacties

  • 13
  • 983x gelezen
Reageer met een Emoji
1
7
3
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 En waarom loopt het nu gierend uit de klauwen denk je?

Je hebt trouwens nog geen antwoord gegeven op mijn vraag of er bij jou al eens een onderzoek gedaan is naar jouw functioneren?

3
51 Nieuwsgierig

@51 Regelmatig en bij jou?

7
52 Rattocasi

@50 Waarom mogen artsen niets meer zeggen? Ik zie anders genoeg artsen aan het woord, zonder er onderuitgehaald te worden.

Mijn naam is gewoon Lisa hoor question ik neem aan dat jij geen ratennogwatheetquestion

4
53 lisaaatjuh

@51
Als ze regelmatig onderzoek doen naar je functioneren dan wijst dat wel op een probleem.

3
54 Snorrie

Extra doden
Wereldwijd hebben de coronamaatregelen – en dan vooral de lockdowns – nog ingrijpender gevolgen, met name voor de preventie en behandeling van andere ziekten. ‘De afgelopen decennia is het aantal mensen dat overlijdt aan tbc dankzij consequent uitgevoerde programma’s met ongeveer 2 procent per jaar gedaald, dat wil zeggen met ongeveer 30 duizend doden per jaar minder. In 2019 overleden nog 1,5 miljoen mensen aan de ziekte. Recent onderzoek laat zien dat door het tijdelijk stopzetten van de tbc-programma’s tijdens de coronacrisis en de wegvallende financiering in ontwikkelingslanden de komende jaren zo’n 300 duizend extra doden per jaar te verwachten zijn. Ander voorbeeld: aids. Unaids verwacht alleen al het komende halfjaar een half miljoen extra doden omdat virusremmende medicatie door de lockdowns niet verspreid kan worden. En vergeet de honger in de wereld niet: VN-voedselorganisatie FAO schat dat eind 2020 een totaal van 265 miljoen mensen door honger met de dood bedreigd worden. Dit is een verdubbeling van de 135 miljoen van eind 2019.’

https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/gevolgen-coronamaatregelen-moreel-onverantwoord.htm

9
55 Rattocasi

@49
Onzin, vanaf mei kon je weer redelijk normaal in het ziekenhuis terecht. Dat veel mensen niet durfden is een ander verhaal, maar in die periode kon je er heel erg snel terecht. Ze zaten bij wijze van spreken te wachten op je.

0
56 joostmaghetweten

@52 Ja ja Rat moet ik jou geloven? Wat kwam er uit die test?

Ik heb maar eens in mijn leven zo'n test hoeven doen, omdat ik dat zelf aangaf dat ik minder functioneerde dan normaal en het is niet zo erg als ik dacht, was gewoon lichte burnout dat overgaat en is vanwege dat ik te veel op m'n dak heb gekregen.

2
57 Nieuwsgierig

@49
"Bij het RIVM.
Over het OMT. Wie zitten daarin, wat wordt daar besproken en met welke afwegingen?!"

Je kan hier wel iets vinden:
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/omt

1
58 kwatta

@56 Die zitten al weer op slot je loopt achter.

7
59 Rattocasi

@59
Nu ja, maar van mei tm september stond het helemaal niet in het teken van Corona. Dat is wat jij zei question

0
60 joostmaghetweten

@54 Ja dat denk ik ook! question Hier op NK komt Rat steevast met complotmeuk en nieuws dat halve waarheden of misleiding bevat aanzetten als het maar tegen de medische wereld ingaat en het pro kwakzalver is dan is Rat weer in zijn nopjes om dat heugelijke nieuws te delen!

2
61 Nieuwsgierig

@61
Een functionerings onderzoek is weggegooid bij die troel.
Enigste wat nodig is een paar reacties te zien.

De gekopieerde gaan nog wel maar het eigen gewauwel maakt veel duidelijk.

2
62 Snorrie

@61 Ja Rat is zo'n type die als 20 miljoen mensen zeggen dat de aarde rond is en er 3 tussen zitten die zeggen dat ie plat is, dat ie die 3 mensen gelooft!

Ook is er al zo vaak bewijs geleverd dat ie hier klinklare onzin loopt te verkondigen en is gewoon zeer hardnekkig eigenwijs en misschien ook wel in de war om telkens weer met dezelfde vragen aan te komen waarop hij allang een antwoord heeft gekregen en steeds met dezelfde nonsens van kwakzalvers en pseudo- of uitgerangeerde wetenschappers aan komt zetten!

2
63 Nieuwsgierig

@63 is bedoeld voor Snor @62

1
64 Nieuwsgierig

@59
[ @56 Die zitten al weer op slot je loopt achter.]
Dat reguliere ziekenhuiszorg nu weer afgeschaald moet worden door het toenemende aantal coronapatiënten, hebben we mede te danken aan jouw verspreiding van nepnieuws en de schier eindeloze reeks leugens.

2
65 Wilmama

Rattocasi plaatst weer eens QAnon onzin,verder geen aandacht aan schenken!

2
66 dummydum

@54 Functionering gesprekken zijn normaal, bij een goed bedrijf word dat regelmatig gedaan en nee ik heb geen problemen, is om de puntjes op de I te zetten.

9
67 Rattocasi

@58 OMT allemaal dierenartsen, die hebben niks met mensen.
Voor de rest allemaal artsen niemand die een binding heeft met wat de maatschappij aangericht wordt.

Zal kijken of ik nog een paar psychologen er tussen kan vinden.
Is niet echt een vertegenwoordiging van de maatschappij.

En wat voor advies geven deze mensen is dat ook openbaar?

8
68 Rattocasi

@58 Kan niet vinden in die rij van maatschappij en geestelijke gezondheid van mensen, toch wel heel raar een koker kijken met deze personen, maatschappij en psychologen er niet bij betrokken.
Veel zijn er bij de ouderenzorg, OMT dierenartsen.

8
69 Rattocasi

@68
[ @58 OMT allemaal dierenartsen, die hebben niks met mensen.]

Hoe vaak is jou al uitgelegd dat een afgeronde opleiding diergeneeskundige voldoende basis is om virologie te gaan studeren? Ik ben de tel kwijtgeraakt.

[Voor de rest allemaal artsen niemand die een binding heeft met wat de maatschappij aangericht wordt.]
Jouw dikke vooroordelen spetteren weer eens de pan uit. Het wordt hoog tijd dat jij jouw eigen kennis en kunde en integriteit eens eindelijk ter discussie gaat stellen.

(**) Deelnemers OMT's COVID-19
De vaste OMT-leden zijn experts van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten (NCvB), de Nederlandse Vereniging voor Internist-Infectiologen (NVII), de Vereniging voor Infectieziekten (VIZ), de Nederlandse Vereniging van Medische Microbiologie (NVMM) en het Landelijk Overleg Infectieziektebestrijding (LOI). Daarnaast zijn experts van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC), de Vereniging van de Specialisten Ouderengeneeskunde (Verenso) en de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK) uitgenodigd, evenals een regionaal arts-consulent, een vertegenwoordiger van het referentielaboratorium, diverse vertegenwoordiger van centra van het RIVM en andere specialisten (internist-infectioloog, viroloog, artsen-microbioloog, epidemioloog). In geval van een OMT Outbreak Management Team -Zoönosen (OMT-Z) is de decaan van de Faculteit Diergeneeskunde (UU Universiteit Utrecht ) vast lid en vice-voorzitter. Onderstaande personen hebben één of meerdere keren deelgenomen aan een overleg van het COVID-19 OMT of OMT-Z:.....(**)

2
70 Wilmama

@70 Zijn dierenartsen en of het experts zijn weet niemand want ze vertellen niet waar de maatregelen op gebaseerd zijn in Nederland, behalve dat ze zeggen de wereld doet het en wij ook
het principe een schaap gaat over de dam dus wij volgen, zonder naar de consequenties te kijken.

Ik heb niks met die omhooggevallen dierenartsen die meer met dieren hebben dan met mensen.

Ik wil weten waarom luisteren ze niet naar wat er over die PCR testen gezegd wordt en waarom gaan ze door met hun beleid terwijl de mortaliteit zeer laag is zo als Rutte zelf aangaf.

En wanneer krijgt Haga antwoord op zijn vragen over de PCR test zitten toch allemaal geweldige artsen bij moet zo een vraag toch binnen 1 dag beantwoord kunnen worden.

6
71 Rattocasi

@63 En wat voor type ben jij een schaap met niet verkend mondlapje voor je mond?
Je kan je aanmelden als proefpersoon voor vaccin zitten te springen op zulke mensen als jij.

6
72 Rattocasi

@71
[En wanneer krijgt Haga antwoord op zijn vragen over de PCR test zitten toch allemaal geweldige artsen bij moet zo een vraag toch binnen 1 dag beantwoord kunnen worden.]

Daar heeft Wybren van Haga allang antwoord op gehad. Zoek zelf maar terug in mijn reactiegeschiedenis. In het verlengde daarvan: [Ik wil weten waarom luisteren ze niet naar wat er over die PCR testen gezegd wordt....] Waarom blijf jij luisteren naar aantoonbaar onjuiste informatie over deze PCR-test? Alleen maar omdat het in jouw straatje te pas komt of wat?!

2
73 Wilmama

@73 de google gebeuren wat je de vorige keer gaf was geen antwoord daarop.
Hier ging de vraag over.

https://www.facebook.com/969158383214898/videos/846225102816406

7
74 Rattocasi

@68
"En wat voor advies geven deze mensen is dat ook openbaar?"

Dat staat in dezelfde link.

0
75 kwatta

@67
Klopt, functioneringsgesprekken zijn heel normaal.
Functioneringsonderzoeken zijn heel iets anders.

3
76 Snorrie

@67
Ben je met pensioen ? Functionerings-/beoordelingsgesprekken zijn niet meer van deze tijd.
In een modern bedrijf hebben we het niet over terugkijken, maar juist vooruitkijken. Hoe kun je je werk beter doen. wat je daar voor nodig. Terugkijken kort gedaan aan he eind van het jaar.

5
77 joostmaghetweten

@77 Weet niet van welke planeet jij komt maar functionering gesprekken is vooruit kijken, kijken waar er nog verbeterpunten zijn altijd goed je te blijven ontwikkelen zeker in bedrijven.

6
78 Rattocasi

@34 : Goed hoor. Ik weiger voortaan wat dan ook te geloven dat door wie dan ook wordt beweerd, als u het aansleept, en ga wilde veronderstellingen doen over zijn of haar geestestoestand als "argument" waarom uw prof of andere spreker niet geloofwaardig is, net zo vergezocht als u.

EN uiteraard, als u vraagt om tegenbewijs tegen uw prof, ga ik glashard beweren:

"Daar begin ik niet meer aan, dat is je al zo vaak uitgelegd."

Vind ik ook een hele slimme, dan hoef je nooit meer tegenbewijs te leveren waar dan ook voor en kunt je beperken tot het afkraken van de bewijzen van de andere commenter en de persoon van de andere zegspersoon EN commenter, jullie favoriete hobby want is lekker scoren zonder moeite.

2
79 Wendel

@79 Uw reactie geeft uw gebrek (of de wil daartoe) aan kritisch denkvermogen aan! Denk daar maar eens verder over na? U vindt uw reactie slim, ik vind van niet!

Als je bovendien als (gewezen) hoogleraar jouw toevlucht moet opzoeken bij het kanaal Cafe Weltschmertz, weet u eigenlijk al voldoende, toch? Maar deze vraag zal u wel niet begrijpen denk ik!

4
80 Nieuwsgierig

@79 Aanvulling op @80 over Cage weltschmertz!

\\https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/bij-cafe-weltschmerz-is-iedereen-welkom-ook-neonazi-s~bbb73002/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Uit de Groene Amsterdammer:


Wat ook niet bijdraagt aan de reputatie van de brief is het optreden van Peeters bij Café Weltschmerz, vooral bekend vanwege de brede schare complotdenkers die aanschuift. ‘Ze hebben mij benaderd, maar ik heb de boot eerst drie keer afgehouden’, vertelt Peeters, die bekent als arts niet gewend te zijn om in de schijnwerpers van de media te staan en soms worstelt met het vinden van een geschikt podium voor haar verhaal. ‘Ik kende het platform ook helemaal niet, maar toen we nergens in de reguliere media een platform voor een debat kregen, ben ik me erin gaan verdiepen.’ Dit was nog het minst alternatieve platform dat haar benaderde, vertelt ze. ‘Het is niet de beste journalistiek, maar hier kreeg ik tenminste de kans om mijn verhaal te doen zonder dat ik geframed werd.’

https://www.groene.nl/artikel/wij-weten-hoe-het-zit

Alle paradijsvogels en andere vreemde vogels, die nergens aan het woord (mogen) komen, komen dus aan het woord bij Weltschmertz!

5
81 Nieuwsgierig

@81 corr. 1e zin, cage Weltschmertz moet dus zijn Café Weltschmertz!

3
82 Nieuwsgierig

@81 Ach ieder zijn mening, ik zal ook voor jouw vrijheid van meningsuiting blijven vechten ook al ben ik het niet met je eens ^^

2
83 Rapunzel

@83 Freedom

3
84 Rattocasi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@19 Er zijn verschillende mensen die hier het riool een beetje proberen te ontstoppen. ...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@44 Klopt. Ze blijven altijd een vreemde tongval behouden. Tenminste degene met een redelijke opleiding. De analfabeten die zullen onze taal e...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@43 Je hebt gewoon geen poot om op te staan, en dan kom je maar weer met je eeuwige op de man spelende geneuzel. GEMELD! 😎...

5 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@14 Alsof jij ooit een boekje hebt gelezen. ...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@42 Na 10 jaar spreken ze nog steeds geen fatsoenlijk Nederlands....

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@41 Beter lezen, en vooral begrijpen. Maar dat is voor iemand die niet gehinderd door enig fatsoen, schaamte, kennis of verstand ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@34 Nee dat gaat niet want ze spreken geen Nederlands bij aankomst in Ter Apel.Hoe dan ook moet de selectie procedure om gelukzoekers en vlu...

16 minuten geleden geplaatst door VBOH

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@37 Laat ik het nu helemaal niet over afkomst of kleur gehad hebben. Kan je "aangifte" zo de prullenbak in. 😂...

16 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Snorrie
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@6 En dan moeten toegeven dat het christenen waren die de grootste moord op joden op hun geweten hebben?Natuurlijk niet, dit moet gebruikt...

16 minuten geleden geplaatst door Snorrie

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@49 Je hebt blijkbaar echt geen idee. Jouw interpretatie komt eigenlijk alleen maar voor in extreemrechtse kringen, zelfs in islamistische milie...

17 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Good Sex MoviesBengali Bp VideoBig Boobs Porn DownloadMikasa AckermanhentaiBrazzers AdsBlow Jobs NudeRedhead With DragonsVictoria Matosa NudeBig Titty PawgsCindy Margolis NudeLacey SpiceSecretly CummingN HentaiTwitter HotwifeIndian Live Sex CamMoti Aunty NudeCristina GaravagliaFemboy Porn GifRachel Brosnahan BoobsGigi Hadid NudIndian Sex WapTeen MasterbatingJapenese Porn AnimeXxxx StorysA Girls Perspective NevarkyXxnlZombe Porn300mium968Skular SnowMommy Talks Dirty To SonPark NimaPorm H D出会いサイト 人妻シロウト 4Christina Ricci ToplesGay Pornhd OnlineLady Dee XxxSmall AnalTumbizilaSouth Korean NudeNicest NudesFetlife UkRedo Of Healer HentaiMan With ApussySofia Bevarly NakedNeighbor FuckKristenhancherMarathi Mom1 Hour Sex VideosDaddy And Son Jerk OffShamter PornAll India Sex VideoHamen SexBrazzers Big Boobs HdStepmom JoiVabbing At The GymHot Milfs BustySasha Gry AnalNhentai.net MilfElo PodcastMindi MnkBrazzers Sexy VedioPonhibFraya TaylorAurther PornAssamese Xxx VedioPpcocaine NudesSpankbang IndianJav SupHot Boobs XvideosChatterbait WebcamSunny Leone Hindi Sex VideoIyottube.comDaddy Cums In DaughterBig Tits PornGoddess GraziMissbehavinLicking TitsNude WomaenLouisefitcoachOveralls PornSteampunk PornCum Swallow CompilationVazados Do OnlyfansSarah Silverman TitsMadiopolis NudeDick Rubbing PussyHome Intruder PornKhourtney Kardashian NudePorn New WebsiteMom Son Sex TubeHajimete No Hitozuma Episode 5 English SubbedHand Jobs At The BeachMomnson PornTra Nny OneXnxx Desi IndiaBoobies JoiYesjules Sextapeسكس اروپاAlice Redlips PornOnichichiLana Rhoades PronTubeeightMuslim Porn ActressDaisy Haze PornSrabanti MajumdarChinese Teacher PornAnime Porn UncenceredNude China ActressPornos En SexoIndia Porn GifFoto Mulheres NuasGillian Barnes NudeXnxx Video VillageFast Night Sex ComLil HumperPornovideos HubHottest Pornstars BlackPornmd$Medellin EscortsTop Porn Sites In IndiaBathroom Blue FilmPorn MongolianForcd Porn VideosJojos PornSummer Time Rendering HentaiHwpornBhabhi Sex BoobsAnime Porn UncesordCzech Hunter 206Sybian On Howard SternXxx MyanmarSlipshineHayforfansChi Chi HentaiMamandoseloTotal Drama Island HentiaGand Sexy VideoSexxxxtube ComDirty Talking MilfPornstarrankNude Beaches In FranceBbw Wife CuckoldPornos MobileBokep ThailandBokep PelajarBrandy Renee LeakedSexy Actress SexHorney CougersSexlong EntraGifs De Sacanagem