Lange Frans moet huilen om gewist YouTube-kanaal (nieuwnieuws.nl)


Het YouTube-kanaal van Lange Frans is volledig weggejorist van YouTube. Niet alleen zijn controversiële complotvlogs van onlangs, maar ook zijn oudere muzikale werk zoals als Zinloos, Het land van, Moppie en Mee naar Diemen-Zuid uit de beginjaren van dit millennium zijn niet meer via zijn ...

door Wilmama in Gezondheid  ·  90 Reacties

  • 5
  • 874x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
15
1
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@11 Als je het goed leest heeft Lubach de censuur helemaal niet veroordeeld. Hij heeft alleen gevraagd om het muziek deel van z'n video's terug te zetten. Oftewel met de censuur van wat er verder nog aan video's was is hij het blijkbaar wel eens.

9
51 Cyrax

@51 Juist maar dat willen de pro-farma niet horen.
Een ieder moet het woord van de pro-farma spreken en antwoorden geven ze niet.

10
52 Rattocasi

@51
Vind jij dan dat ernstige, compleet ongefundeerde lasterpraat zomaar verspreid moet kunnen worden? Want ik vind het nogal wat, mensen beschuldigen van pedofilie en kindermoord. Het verwijderen van dat soort uitingen is m.i. erg wenselijk.

3
53 RichardR

Tja, als je serieus denkt dat ons land wordt geregeerd door kinderbloed-drinkende satanisten, kun je beter eens gaan huilen bij een goeie psychiater i.p.v. bij youtube.

0
54 Weet geen naam

@52 Hey plottertje, wat ben je weer dom aan het lullen. De wereld draait niet om jou pro- of contra farma obsessie

2
55 MacGu

@9 "D'r zijn al mafkezen genoeg...."

En enkelen daarvan lopen hier Lange Frans te verdedigen. question question question

1
56 Weet geen naam

Ach Fransje ben je slachtoffer van complotten wat sneu nou question

1
57 magikeven

@51 @52
Eerst maar eens zien dan wat er verstaan wordt onder censuur:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Censuur_(informatie)

Censuur is het gebruiken van de macht van de staat, een andere controlerende macht, een bepaalde groepering, of van bepaalde individuen, om informatie achter te houden of de expressie aan banden te leggen. De verwante term persbreidel geeft de maatregelen aan om de persvrijheid te beperken.

Wat wordt er verstaan onder vrijheid van meningsuiting:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Vrijheid_van_meningsuiting

Vrijheid van meningsuiting of vrijheid van expressie is de vrijheid van burgers om hun overtuigingen kenbaar te maken, zonder voorafgaande controle door de staat. De vrijheid van meningsuiting is niet absoluut, net als de meeste andere grondrechten. Zo zijn belediging en smaad onder bepaalde omstandigheden strafbaar.

Wat wordt er verstaan onder lasterpraat:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Laster
Laster is het kwaadspreken over een ander. Specifiek wordt er leugenachtige kwaadsprekerij mee bedoeld die als doel heeft om iemand in zijn eer, zijn goede naam of zijn aanzien tegenover anderen te beschadigen. Ook de leugenachtige bewering zelf wordt doorgaans met de term laster aangeduid.

Smaad komt ongeveer op hetzelfde neer:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Smaad
Smaad is de aantasting van de eer, goede naam of het aanzien van iemand anders.

De verregaande uitlatingen van Lange Frans op Youtube werden dus terecht verwijderd en had niets van doen met censuur. Hij werd van tevoren maar liefst drie keer gewaarschuwd.

3
58 Wilmama

@55 Mag je vinden schat lig ik niet wakker van wat jij denkt, nu lekker je mondlapje voor zal je vast goed staan zo een niet werkend ding.

6
59 Rattocasi

@46

Ik ben het niet eens met Lange Frans, maar de mond snoeren daar heb je niets aan.

De echt schadelijke uitspraken; zoals Rutte omleggen; je zal een gek maar op ideeën brengen, dat soort posts moeten wel verwijderd worden.
Er zijn zat platforms waar hij zijn rare theorieën kan exploiteren voor een publiek.

In mijn visie heeft Lange Frans geen grip meer op wat er nu om hem heen gebeurt en zoekt ie de ene idiote verklaring na de andere, om zo zijn wereld te begrijpen.
Als iemand bang is zijn Lange Frans en zijn kornuiten het wel.

2
60 Dunkelheit

@53 Laat me beginnen met te zeggen dat ik geen flauw idee heb wat er op Lange Frans' account heeft gestaan. Heb dus geen idee wat er weg gehaald is en of het ook maar enigszins klopte wat er allemaal op stond. Dus misschien hebben mensen die beweren dat het totale onzin was wel helemaal gelijk. Ik zou het echt niet weten.

Dat gezegd hebbende: als hij echt te ver gaat kan je volgens mij nog altijd aangifte doen. Bovendien is het onmogelijk om goed te kunnen bepalen wat gecensureerd zou moeten worden en wat niet. Mensen hebben het dan heel makkelijk over complottheorieën en nepnieuws. Maar wat dat is, is een nogal schimmig gebied en ook nog eens afhankelijk van wie je het vraagt.

Stel dat je een gelovige vraagt of zaken als god en religie nepnieuws zijn, dan zullen zij zeggen dat dit niet het geval is en dus toegestaan. Als je het iemand als mij vraagt, dan is het dat wel en zou je het dus moeten censureren als je pro-censuur bent.

Of je kijkt naar zaken als voortschrijdend inzicht. Dat roep je hiermee compleet een halt toe. Neem bijv. de huidige coronatoestand. Hierin moet je de richtlijnen van de WHO/RIVM volgen anders wordt je gecensureerd. Er zijn mensen geband omdat ze bijv. anders dachten over mondkapjes dan de WHO. Die mensen zijn dus van o.m. Youtube gegooid. Alleen wordt deze regel dan weer niet strikt toegepast, want later is de WHO zelf gedraaid in het nut hiervan. Als je de regel strikt toe past moet je dan ook de WHO bannen. Maar dat gebeurd dan weer niet. En wat gebeurd er dan met al die mensen die dus tegen de oorspronkelijke richtlijn in gingen maar nu opeens gelijk hebben? Worden die dan terug toegelaten met excuses omdat ze toch de richtlijnen volgen? Ik geloof er niets van. Die mensen hebben dus uiteindelijk gelijk gekregen, maar ze kopen er niets meer voor want ze zijn van het platform af gegooid.

En dan heb ik het er nog niet over dat je de mensen wel van het platform kunt gooien, maar dat de ideeën die ze hebben daarmee niet opeens verdwenen zijn. Die bestaan alleen gaan ze dan 'ondergronds'. Je hebt er dus geen zicht meer op wie dat soort ideeën heeft en kan er ook niets meer aan doen.

Verder is onze overheid ook een groot verspreider van nepnieuws. Waarschijnlijk zou dan binnen een maand zo'n beetje het hele kabinet weg gecensureerd zijn. Want nepnieuws is niet alleen vreemde complottheorieën, maar ook zaken die misschien losstaand feitelijk juist zijn, maar doordat je zaken weg laat of anders weer geeft een heel ander beeld schetst bij de ontvanger van die informatie.

Of denk aan onze staatsomroep. Die heeft het pakweg 4 jaar lang zo'n beetje dagelijks over de 'Russian collusion' van Trump gehad waar niets van waar blijkt te zijn. Moeten we het NOS journaal dan ook maar verbieden?

Dus ja, hoewel ik af en toe (regelmatig) ook vind dat er veel niet klopt en mensen domme dingen roepen is er niet 1 waarheid die je makkelijk kan aanhouden. Daarom heb ik liever geen censuur dan censuur van iemand wiens denkbeelden niet met de mijne overeen komen. Want waarom is zijn/haar mening beter dan die van mij? Zelf zal hij/zij misschien vinden dat dit zo is, maar dat vind ik ook van de mijne.

3
61 Cyrax

@60 censuur is voor een dictatuur en niet voor een democratie.
In een democratie kom je met argumenten en ga je in debat.
Trouwens zie je overheid ook niet doen, gaan met niemand in debat ook niet met wetenschappers die er anders naar kijken dacht dat wetenschapper altijd in debat gingen met elkaar, echter die de overheid adviseren (bevelen) niet, die blijven door hun eigen tunnel kijken en komen er niet mee naar buiten waarop het gebaseerd is.

8
62 Rattocasi

@61 Helemaal eens. Censuur is nooit een oplossing en indien toegepast met de beste bedoelingen gaat dit altijd misbruikt worden. Daarom moet je censuur ook verbieden.

6
63 solidsteel

@63 Oh dan mag Mein Kampf eindelijk ook weer eens opnieuw uitgebracht worden in de ongecensureerde versie! Sarc.off.

1
64 Nieuwsgierig

@64 Ja geen probleem mee.

3
65 solidsteel

@65 Ah we weten nu wat voor een vlees we in de kuip hebben hier!

2
66 Nieuwsgierig

@66 Iemand die tegen censuur is aangezien dat alleen misbruikt wordt en niet of heel lastig is terug te draaien.
Dan kan je wel met excuses komen , maar zo werkt het niet.

4
67 solidsteel

@67 Ik ben in principe tegen censuur, laat dat duidelijk zijn! Maar als mensen een gevaar voor in dit geval de gezondheid van andere mensen vormen ga je echt een brug te ver!

2
68 Nieuwsgierig

@67 Aanvulling op #68 Ik kan het nog iets breder trekken! Censuur eindigt wat mij betreft waarin dus de vrijheid en gezondheid van andere mensen op het spel komt te staan!

2
69 Nieuwsgierig

@67 Correctie op @69 Niet helemaal juist geformuleerd! Censuur begint wat mij betreft ....etc.

0
70 Nieuwsgierig

@68 Maa dat is niet het geval.

4
71 solidsteel

@71 Maar dat is wel het geval question Door zich te verzetten tegen alle maatregelen die onze regering neemt om het virus in te dammen (gevaarlijke gek dus) en een hele hoop domme gansjes als volgelingen te hebben en te krijgen omdat ze de video konden zien! Volkomen eens dat hij uit de lucht is gehaald en hij zou eigenlijk in een GGZ inrichting thuishoren net zoals die gekke Janet Ossebaard!

Maar ik ben wel weer even klaar met je Tinman! Je hebt weer meer dan genoeg aandacht gekregen!

2
72 Nieuwsgierig

@66 Het feit dat iemand dit zou lezen wil niet zeggen dat ze het geloven of het er mee eens zijn. Het betekent alleen dat ze er kennis van nemen.
Anders zou ik een groot probleem hebben. Lees namelijk nogal veel fictie. Maar ik geloof niet dat er opeens iemand zich zomaar mijn huis in kan toveren of me met een knip in de vingers in een hoopje as kan veranderen.
Bovendien lees ik ook veel dingen die precies het tegenover gestelde beweren. Welke geloof ik dan? Of geloof ik dan hetgeen ik op dat moment toevallig net als laatste gelezen heb?

@69 En daar heb je je hellende vlak al. Wanneer staat de gezondheid van andere mensen op het spel? Veel mensen zullen dan tegenwoordig gelijk wijzen naar allerlei verschillende meningen over corona. Maar er gaan ook mensen dood aan de griep. Mag je daar dan ook geen informatie meer over verspreiden? Of als ik een video zou maken die uit legt hoe je een gasleiding in huis aan legt en die blijkt niet te kloppen (want ik heb er de ballen verstand van). Dan zou iemand zomaar z'n huis op kunnen blazen met zichzelf erin. Is ook niet goed voor z'n gezondheid. Dus verboten.
En vrijheid is ook een rekbaar begrip. Veel moslims vinden dat hun vrijheid beperkt worden door het publiceren van cartoons omdat ze die moeten aanzien. Dat mag dan ook niet meer.

5
73 Cyrax

@72 Dat is jouw visie maar geen waarheid.
Run forest run...

6
74 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

75 Chat Baker

@69 Woorden doen mensen geen kwaad.

6
76 solidsteel

@76b Dit is echt de laatste reactie die je nog van me krijgt, zuiger! Ben eigenlijk wel ff klaar met jou! question

Mensen die de woorden en adviezen van die dommeriken/dwazen opvolgen wel en dat zijn er meer dan genoeg helaas!

1
77 Nieuwsgierig

Dan moet je niet fantaseren over moordaanslagen op anderen smerige idioot.

1
78 VaY

@76
Op welke planeet is dat inderdaad zo?! Vraag het hier op aarde bijvoorbeeld maar eens aan slachtoffers van pesterijen.

0
79 Wilmama

@77 Dat geldt voor alles, dus dan maar alles censureren.

4
80 solidsteel

Van mij persoonlijk mag dit soort onzin op YouTube en Twitter blijven staan. Ik kan hartelijk om lachen. YouTube & co zijn als bedrijf echter niet verplicht om iets op hun product te laten staan wat ze niet willen. De VVM gaat over de overheid en de burgers en niet over bedrijven. De VVM is een groot goed echter kan je bedrijven of particulieren niet dwingen om elke mening te faciliteren. De een zijn vrijheid houdt op waar die van een ander begint.

4
81 Tralalala

Youtube is niet grondig genoeg geweest om Lange Frans geheel te wissen, want zijn muziek met kwalijke teksten waaruit blijkt dat hij QAnon aanhanger en rijp voor de GGZ is, zijn nog steeds te beluisteren!:

Lange Frans - Lockdown LYRICS
De val van de Cabal .... maar hoor alleen een echo in mijn gekke kop...

2
82 Nieuwsgierig

@81 Ja zo dacht ik er eerst ook over, totdat je ziet dat ze wel heel veel volgers achter zich krijgen die de coronamaatregelen maar niets vinden omdat ze in de praatjes van die complotters geloven.

Dus jij kan er nog wel om lachen, maar als je ziet wat er voor een tegen-beweging gaande is, met mensen die dit soort rare uitspraken van een stel gekken niet op waarde weet te schatten omdat ze geloven wat bijv. LF beweert en alles serieus nemen, dan is het allerminst grappig!

3
83 Nieuwsgierig

Agossie, ik zou bijna medelijden met hem krijgen....

1
84 dummydum

@84 Ik niet.

1
85 Nurse Ratched

@82 De val van de Cabal .... maar hoor alleen een echo in mijn gekke kop...

Dat heb je in grote lege ruimtes.

2
86 solidsteel

Waarom blijft hij op YT hangen? Hij heeft genoeg voorbeelden om zich heen, mensen die een eigen website hebben zoals Jensen, Sven Hulleman e.d. Aankondiging op YT plaatsen en de daad werkelijk programma/filmpje op je eigen website!

1
87 HORK

@86 Ja dat is de echo van Lange Frans zijn gekke kop! Het was nl. een citaat van de tekst uit de video!

0
88 Nieuwsgierig

@86 Eigenlijk zou je zijn gestoorde leermeesteres Janet Ossebaard (val van de Cabal) eens moeten horen dan weet je van wie hij deze gekkigheid allemaal heeft overgenomen.

Bij hoge uitzondering zet ik de video van Janet (krankjorum) Ossebaard hieronder neer en normale mensen zullen zien dat dit mens vreselijk gestoord is!
Neem dit dus vooral niet serieus!!!!!
https://www.facebook.com/112678247104072/videos/vb.112678247104072/865489320609360/?type=2&theater

0
89 Nieuwsgierig

@85 Daarom zeg ik ook bijna....

0
90 dummydum

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Wat een flauwe kul! Hoe kun je dat nou uitschakelen? Je ziet toch hoe iemand er uitziet?...

zojuist geplaatst door Nicks R. Van

duurendaal
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

In Groningen slapen gezinnen soms al sinds 2012 in gekraakte huizen waar je een vuist door de scheuren kunt steken en die gevaarlijk zijn. Winte...

2 minuten geleden geplaatst door duurendaal

baba jaga
Offtopic

@2863 Dankje Ronin.Cola staat op tafel naast de tequila....

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Offtopic

@2862 Dat kan ik niet garanderen. 😁...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@52 Las je maar iets waar je wijzer van werd....

5 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Offtopic

@2859 Dus op een go fund me hoef ik niet te rekenen? 😉 😄...

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

spookrijder
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Nationaal Coördinator Moslimbestrijding?Dit zijn de eerste zinnige woorden die ik van hem hoor. 😀...

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

baba jaga
Offtopic

@2858 Dankje en hij heet Dano....

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@55Ach, ze snapt het weer niet. Als je dan toch wil mierenneuken, zo is het ook gebruikelijk dat je verwijst naar diegene waar je graag op wil ...

11 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Weetal
Biden wel degelijk van plan om in debat te gaan met Trump: “Zal blij zijn om het te doen”

Helaas laat de fysieke toestand vanBiden wat te wensen over....

13 minuten geleden geplaatst door Weetal

NK. App
Hentai SeasonMha FutaWww Brazzers Sex ComSophia Castello PornIndian Sexy SuhagratDesi Beauty PornSasu Ki ChudaiMicrokiniNsfs-205CreamypieBallbusting WrestlingBig Boobs Nude BeachChristina Carter BdsmMassagerepublicPerv Mom.comClips4salHentailvostfrDark Hot PornElina SansdJennie DeepfakeSaree Sex In TeluguKatrina Ki Blue FilmVivian Taylor AnalSafe Free Porn SitesPornografia Ao VivoElizabeth Gillies NudesMexicanas FollandoAmerican Sex Video Full HdSexy Bp Film VideoTongue FetiHd Hot Porn StarLesbianporn CartoonLouie SnallsLubetubeVer Video PornográficaNina Agdal SextapeTamanna Bhatia Nude PicsBbc Anal AmateursSophia Mina OnlyfansGirls Showing Their BodyNxxxKitty CapreceYoucrazyxMariah Leonne PornHeintai VostfrLesbian Free PornosTitjob PornIndian Porn SuhagratShazia SahariLeah PornAletta Ocean NewLatina Homemade SextapeParty Cove Lake Of The OzarksOwen Grey Small HandsScenario PornBeeg XxxNsfw DiscordsBlowjobs In BondageThicc MommaXxx PussiPinky PornstartAmateur DeepthoatPorn FullHenti.tvYube PornstarBlow Job BbcBeautiful Porn Blackشیمیل سکسCo Worker Blow JobMeldadel NudeRomantic SexxBlack GfpornCamaras Ocultas PornosXxx Sex Video GamesAngela White CumshotGifs Sexo 69Raven RileyPorn AgencyPron VdioGlamrock Chica R34Kaley Cuoco Photos NudeIndian OirnHindi ChutXnnx MoviesXnx Hot IndianDirty Talk AnalHusbands Eating CreampiesCelerities NakedSukeibei NyaaSexe PornogratuitNaked Hot ManWww Sex Baba ComXxxbf SexDvaj-609Nikki Mars PornstarZirael RemFutana.pornRemi Jones PornSckissesMilano Persuasion PornX StoryChudai PornBoy And Boy FuckForc Porn VideoAnime NudsKelas Bintang PornCoco Vandi VideosYoung TwatPornographiquesJackie Sandler NudeNovia PornNude NamiGoldenalexis NudeSis Help PornTop Desi PornBollywood Adult SceneNipple Slip MomMila Kunis Sex TapeHentai VnPornno EspañolCelebitys NakedLauda Ka PhotoSexxxxtamilXxx Bad UncleGothgangbangLivejsminBbc Surprise AnalTeeanger PornOliva OstinWww Xxx 23d Porn ComjcsLivvy Dunne NudesPoonam Pandey New PornAmber BachCarmen Valentina Vs Paris LoveBisexual Men PornXxnx XxxxSky Fontaine PornXxx EspañolLily Rose Depp ToplessXxx SexseSunny Leone SexyDesi Lovers PornHot Hardcore Sex VideosMadre E Hijo IncestosXxx Asian MessageSite Plan Cul GratuitSex Hindi AuntyNaked LezbianRule 34 Videod