Denk en SP botsen in de Kamer over PKK-sympathieën (ad.nl)


Denk-Kamerlid Selcuk Öztürk heeft SP-Kamerlid Sadet Karabulut er vanmiddag van beschuldigd voor zaaltjes van een terroristische organisatie te spreken. Zij reageerde woedend. ,,Als u mij vals blijft beschuldigen, maak ik er werk van'', dreigde Karabulut tijdens een debat in de Tweede Kamer. Hij wekte de suggestie dat zij is opgedoken bij bijeenkomsten van de Turks-Koerdische PKK. ...

door Havermout in Binnenland  ·  179 Reacties

  • 15
  • 1772x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@136 "Uw opmerking snap ik niet."

Wees blij. Als je een dwaas gaat begrijpen, dan is het tijd om GGZ te bellen.

2
151 Meneer B

@141 "Jazeker wel: u bevestigd een theorie die ik heb. Naarmate Nederland multicultureler wordt zal het nationalisme verdwijnen"
Nee Dwaas, je Lego steentjes werken anders als mensjes. Naarmate je meer lego steentjes krijgt. Kun je een groter huisje bouwen.

Maar bij mensjes heb je emoties, en die zitten niet in je Lego blokjes. Naarmate er meer multikul komt zal er een keerpunt komen. Dat jan de ene of de andere kant op gaan. Gaat het niet escalleren klopt je theorietje. Echter kan het nationalisme ook juist sterker worden wanneer er meer multikul komt die niet erg goed lijkt te integreren! En dan zal nationalisme juist sterk groeien.

Moeilijk he?

1
152 Meneer B

@141 Als Nederland massaal islamitisch zou worden dan is het juist afgelopen met de multiculturele samenleving, want streng gelovige types zijn over het algemeen nou niet bepaald verdraagzaam ten opzichte van andere culturen.

1
153 RoosjeB

Denk is een partij die is ontstaan door profiteurs en verraders. Profiteren van een partij om vervolgens deze partij te verraden door hem keihard te laten vallen om zo mèt zetel tegen alle afspraken in, in de kamer te gaan zitten. Vervolgens krijgen ze alleen maar ruzie. Doe dit lekker in de democratische oorden waar jullie thuishoren.

0
154 Robbedoes

@144 Wat bent u een draailul zeg. ^_^

6
155 21st Century Guy

Het gaat lekker met al die immigranten in de Tweede Kamer!!

0
156 Topperz

@156 De nieuwe tweede kamer is een stuk witter.

1
157 charmeur

Doortje = klikmoslimknuffelaarster?

0
158 Schoongenoeg

@5 beschaving houdt op als een leider van een turks land isis faciliteert, en dat wij opgescheept zitten met een paar mallote afgevaardigden van deze kalief.

0
159 mats6

@5 beschaving houdt op als een leider van een turks land isis faciliteert, en dat wij opgescheept zitten met een paar mallote afgevaardigden van deze kalief.

0
160 mats6

@148

Het waanzinnige idee dat er überhaupt zoiets bestaat als Nederlanders.
Afgezien van wonen binnen een geografische eenheid.

10
161 WijzeDwaas

@149

Gewoontes boeien mij verder niet. Mensen zijn juist boeiend omdat ze verschillend zijn.

7
162 WijzeDwaas

Karabulut is een toffe vrouw, Öztürk is een dwaas ga toch weg man naar Erdo.

0
163 corretje

@145 had sowieso al bewondering dat je met die trol in gesprek ging

0
164 Katte_kop

Ook dat was te verwachten. Turken zijn net zo arrogant als Amerikanen. Ze denken dat en doen alsof de gehele regio hun achtertuin is.

0
165 manpower

@161 Ik kan dit niet echt een wijze uitspraak noemen over waanzinnige ideeën gesproken, je stelt gewoon dat er dus helemaal geen volken bestaan..geen Nederlanders, geen Russen, geen Chinesen alleen maar mensen, raar want de wereld is nou eenmaal geografisch ingedeeld en bij landen horen specifieke bevolkingen met vaak hun eigen kenmerken , hun eigen geschiedenis, gebruiken en cultuur.
Waar wilt u trouwens heen met zo een uitspraak? Gewoon alle geografische grenzen weg en alles en iedereen maar vrij om te gaan en staan waar hij of zij wil? Dat je nergens meer rekening mee hoeft te houden, niet met cultuur of gebruiken?
Ik hou van Nederland, in mijn ogen een van de mooiste landen ook al willen we met zijn allen wel eens overmatig klagen, en dat wil ik graag zo houden. Het punt is dat een bepaalde groep mensen totaal niet hun land, de belangen van dat land liefhebben, steunen en verdedigen. Het woord vaderland is hun dan ook onbekend en onbemind.

0
166 Jojotje

* Verwijderd door de redactie *

167 Gr@ndioos

@108 : Iedereen, die twee paspoorten heeft, heeft de mogelijkheid, alvast een lekker nest in dat andere land te bouwen van geld dat hij/zij hier verdient, en dan hier de zaak compleet uit te nashen zonder mededogen met de mensen, die hier van oudsher wonen en nergens heen kunnen nadat die uitnasher de boel hier heeft verpest voor eigen gewin. Zeker gezien het feit dat de andere landen in kwestie vijandig staan tegenover ons land en niet of mondjesmaat meewerken aan het in kaart brengen van bezittingen daar en allerlei andere zaken, die een gewone Nederlander niet kan ontduiken, zoals belasting op een tweede huis in Frankrijk, bijvoorbeeld. Ook kunnen zij de boel bij elkaar liegen over kinderen, die ze hier naartoe brengen, echtgenotes enzovoorts, vanwege datzelfde gebrek aan medewerking van het andere land, slechts één van de vele manieren om de boel hier uit te nashen. Een andere is natuurlijk in de politiek gaan en zorgen dat de situatie hier nog gunstiger wordt voor henzelf en mensen met een tweede islamitische nationaliteit of in ieder geval zo gunstig blijft als hij nu is. En natuurlijk "positieve" discriminatie en theedrinken blijven promoten om wangedrag van geloofsgenoten aan te pakken. Enzovoorts, lijkt me duidelijk.

Alleen mensen die niet even gemakkelijk kunnen overstappen naar hun andere (echte) vaderland, nadat ze hier snelle winsten hebben gemaakt met vuig gedrag, mogen zoveel invloed kunnen uitoefenen in Nederland, lijkt me logisch.

0
168 Wendel

@44
Jij bent toch een DENK adept

0
169 Hefan430

Het gros van die lui die hier een "discussie" (op zeer veel draadjes!) voeren zijn toch wel, tsja hoe moet ik dat zeggen om geen ban te krijgen, zielig bezig.

Niet luisteren naar anderen
Veel schelden
'Ik heb gelijk'

Tsjonge, tsjonge Hebben jullie nu werkelijk niets anders te doen...

5
170 Pollens

vreselijk hoe die te keer gaat ( die slisser) of die sisser , en niet alleen tegen Mevr. Karabulut maar ook weer tegen Marcouch, Vind wel dat de voorzitter wel eens harder mag optreden tegen die soort lui. Wel goed hoe gisteren Kuzu gisteren op de vingers werd getikt door Eva Jinek

0
171 Bethje

@166

Dat wat we een land noemen is eigenlijk vergelijkbaar met een vereniging. Er komen steeds nieuwe leden, oude gaan weg of gaan dood. Er is geen enkele reden voor gehechtheid aan die vereniging. De gedeelde waarden veranderen immers continu.

7
172 WijzeDwaas

@170

De meeste van dat soort lui sla ik over. Of ik ga op hun onzin in omdat ik er toevallig zin in heb.

6
173 WijzeDwaas

@172 Nou naar u reactie kijkende en u stelling dat een land niet meer is dan een vereniging, gaat die vergelijking totaal mank in mijn ogen en kan ik alleen maar zeggen dat u beeld niet overeenkomt met de mijne en laat ik het ook daarbij.

0
174 Jojotje

Wat hebben wij in NL nou eigenlijk te maken met die vete tussen de grijze wolf en de pkk.
Was dus persoonlijk en niet NL politiek waardig

1
175 Koos Klep

Ik vind het huidige Turkse regime 10x zo terroristisch als de PKK... Ja, de PKK pleegt aanslagen op militaire doelen maar het was Turkije die tot voor kort bondgenoot van IS was. Bondgenoot van verkrachtende holbewoners die graag onschuldige mensen onthoofden...

Fuck you DENK, grijze wolven in schaapskleding met een hotline naar Ankara. Jullie hebben niets in de Nederlandse politiek te zoeken...

0
176 Sniper_on_speeddail

@166 "Ik kan dit niet echt een wijze uitspraak noemen over waanzinnige ideeën gesproken,"
Een Dwaas die zichzelf wijs noemt, en keer op keer aantoont van alle wijsheid verstoten te zijn. Zie het in perspectief.

0
177 Meneer B

* Verwijderd door de redactie *

178 Pxf7+

@177 Ik zal hem ook zelden nog antwoorden, hij klaagt elke dag op dit forum en vraagt altijd om bronnen en dit en zus die website is fake.
Maar als je iets aan hem vraagt, dan is hij nog dommer dan normaal. Ik ben er klaar mee.

Wacht nog steeds op een negeerknop anders ben ik binnenkort hier weg, en kom ik ook terug met een trol account.

0
179 etymologie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Offtopic

@2777 Kopje thee? Koffie? Water? Limonade?...

zojuist geplaatst door VBOH

FrisseBries
Offtopic

@2776Nee. Je post is totaal oninteressant. Net als jij....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

VBOH
Offtopic

@2774 Prima hoor. Geloof je het toch niet. ...

3 minuten geleden geplaatst door VBOH

FrisseBries
Offtopic

@2773Jij bent niet meer als een lastige vlieg, Biscanna. ...

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Offtopic

@2772Ik heb GEEN inside information. Jij blijkbaar wel zoals je zegt. Niet dat ik geloof....

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Biscanna
Offtopic

@2769 En ik heb niks met extreem linkse tokkies. En nu?...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

VBOH
Offtopic

@2771 Toevallig heb ik ook inside information.Ik ga die hier niet openbaren, want dat voegt niets toe. Maar nogmaals, ik neem Olivia niet ...

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

Ronin
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Onze grote roerganger wordt opa. Mooi Jan....

8 minuten geleden geplaatst door Ronin

Bob Sleebaan
Man (28) krijgt 4 jaar cel voor dodelijk ongeluk Oud Gastel

Jee zeg weer zo'n slappe straf. Acht jaar geëist slechts 4 jaar gekregen 🤔...

9 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

FrisseBries
Offtopic

@2770Eh, mevrouw.Je vergeet even dat Olivia in @2730 MIJ van dingen begint te betichten. En zeg niet dat je Olivia niet in bescherming n...

14 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Indian Cuple Sex VideoDehati Sex Video OpenMumbai Sex Video ComChut Chut Ki ChudaiBrandi Love Hot VideosIndian Thief PornBoobmsFamiy Porn VideosSafari Tiger PornTaylor Swift Joiصور بنات عاريPornos Films GratuitsRule 34 Gwen TennysonTamil Xnx ComCobra CondomPornbunSuchitra PornMia Khalifa Xxnx ComSweeysinnerMissboddy PornFab SwinersNew Gay XxxLuna Star SexNvg PornXxx Blue Film ComChanel Preston OnlyfansXhentaiPornoxxx VirgenAdult BlackpornPornos NouveauxCindy DollarBoy And Boy Xx VideoPlaygirlcrisAnal FartLesbiasn XxxZee SoyagamReal CheatingpornAsian Porn GrannyXoitsmiavipIndian Shemale SexHockey Ritual Madness Lexi Lore And Hazel MooreXxx Sex BrazzersRiley ReidAshley NudeStanding Sex VideoHanime.tv DownHd Porn TbeReddit NcaagirlsHentai VostrMomslickteensNude Beautiful ModelsHot Babe's NakedMichelle BorchShinkyoku No GrimoirePussyhubX Video EnglishSex PanuMeggy PornGone Wild CouplesChat With A SexbotShibuya Kaho PornJessica Alba NudesXxx Video NegroHindi.xxxhdLesbionsR GirlskissingFikm PornBritexclusive0Boy And Girl Xxx VideoAnime Sister PornHinde PronMilf Fox PornTantra PornDanica Logan FeetMale Nude ModelsHot Xnxx SexFast PronWwwxxxcoomNetflix X VideoJapanese Massage PronTricked Into BjLesbian SexclubJapanes Hairy PussyA Woman SquirtXxxxx VideoAt The Spa With Doctor Melquíades . Jessica SodiLunaqueeeenIndian Sex Movie Indian Sex MovieSex Video Kannada SexNude Movie NameKinky ChatFemale Edging PornNude Soccor MomsThin Asian PornStripchat./comStreaming PornographiqueXxxloveCheersleader PornChicas FolllandoXxx Full Hd BlackMeowri LeaksPorn With ScreamingMom ThreesomeJabardasti Sex Video Full HdSasurbahusexPriya CementAlabama PornDaughter DpNaked Phoebe CatesX XxmAnimated PronsHoli XvideoAdult Desi Web SeriesAsmr MasturbationYouthlust AprilAnimeid HentMissxxxlPorn Pov MomFather And Daughter Xxx VideoDadscrushCojiendo Con La HijaFreakyfembotsStepson Seduces StepmomSneaky Lesbian PornFamous NipslipYuvutuvu.comAsheville Skip The GamesJenni Neidhart LeaksDaddy's BulgeSexo Anal PornosVideo CartoonsexHuge Boob SsbbwCouples Watching Porn TogetherXxxwatch FreeTeacherhentai18 Po RnDirty Laundry HentaiJenne Jameson NudeXxx English ComNude Video FemaleNxgx VideoActress TitsMom Seducing SonCeritasex BersambungOmgleBlonde Hot NudeAsian Nip SlipAna De Armas X VideosJapaneseredtubeBrazzres Hd Porn