Franse regering wil verbod aantal islamitische organisaties (nos.nl)


Op de Franse radio sprak de minister van Binnenlandse Zaken van "vijanden van de republiek". ...

door Havermout in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 31
  • 891x gelezen
Reageer met een Emoji
4
3
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik denk dat de aktie van de Franse overheid ook meer dan geoorloofd is. Als ze vijanden zijn van lands levensstijl en de daar aan gekoppelde vrijheden is er maar 1 mogelijkheid en dat is verbieden .

0
1 Saviro

Dat heeft geen zin. Ze kunnen nog steeds een mes pakken en hoofden afsnijden. De Hells Angels zijn in NL inmiddels ook verboden maar bestaan nog steeds.

1
2 Reconquista

@2
Uitzetten is de enige echte remedie.

0
3 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

4 Kroonluchter

@2 Correct, verbieden heeft geen zin, dan gaat het alleen maar ondergronds en wordt het alleen nog erger.

9
5 RobP

Allemaal symboolpolitiek. Wat eenieder inmiddels wel duidelijk moet zijn is dat de islam in Europa niet thuishoort. Een actief remigratiebeleid en een totaalverbod op het islamitische geloof zou veel beter zijn.

1
6 greenmango

Effectiever: Doe als Slowakije of nog beter als China wat de islam betreft.

4
7 The Basher

17 maart 2021

0
8 LoydMorris

Uit het artikel: " "Er staan 8000 namen in onze databank van moslimextremisten die actief zijn. Van hen hebben er 600 geen geldige verblijfspapieren. Veel van hen zitten in de cel en worden na hun straf het land uitgezet. Anderen zijn niet uitzetbaar".''

Er moet hóógnodig (en snel) wetgeving komen, waarmee de "niet-uitzetbare" moslimextremisten wél uitgezet kunnen worden. Niet alleen in Frankrijk, maar óók in Nederland!

0
9 Scorpio

"Darmanin bevestigde ook de berichten dat Frankrijk moslimextremisten het land uit gaat zetten. "Er staan 8000 namen in onze databank van moslimextremisten die actief zijn. Van hen hebben er 600 geen geldige verblijfspapieren. Veel van hen zitten in de cel en worden na hun straf het land uitgezet. Anderen zijn niet uitzetbaar.''

Ik zou ze permanent vastzetten , dan weet je zeker dat ze niets kunnen uitvreten als je ze weer loslaat in Frankrijk of in een ander land blijft de dreiging sluimeren.

0
10 21st Century Guy

@9 Kiezen of delen: óf in een werkkamp met zwaar regiem (zonder tv en mobieltje) óf al of niet uit eigener beweging terug naar verwegistan of islamistan. Zo eenvoudig kan het zijn! En als dat volgens onze wetten niet kan? Dan moeten ver verd@mme onze wetten eens snel gaan veranderen.

0
11 Tutor01

Europees islam als criminele organisatie aanmerken zou een hele grote stap zijn. Elke moskee (clubhuis) is dan per direct illegaal en dient gesloten te worden. Het kan!

1
12 Vrijbuitertje

@12 Je kan alle moskeeën in Europa aan puin slaan en dan zijn er nog steeds 60 miljoen moslims.

6
13 21st Century Guy

-
Dit zijn halve maatregelen, en die gaan niet helpen.
/-
-

2
14 MrCally1

Goed plan

2
15 MaxVerstappen

Dan zullen die reliterroristen binnenkort wel leden van de Franse regering gaan onthoofden...., of althans een of meerdere pogingen daartoe doen!

0
16 Remkraan

* Verwijderd door de redactie *

17 priaap

algeheel verbod lijkt me nog beter, hopelijk in Nederland ook

0
18 Roomboterbabbelaar

De islam is niet alleen de vijand van de Franse Republiek maar van de gehele westerse wereld.

0
19 MeneerRontgen

Niet corona maar de islam blijft onze grootste vijand...

0
20 Hefan430

Verkiezingen in aantocht macron?

2
21 Sarcoff

@21 +++++ Verkiezingsretoriek, zieltjes winnen, Macron wil nog niet naar Brussel!

2
22 HORK

En komen er ook maatregelen gericht op het onderwijs?

Het verbod van extremistische islamitische organisaties is een stap, maar heeft in het tijdvak van internetverbindingen en groeiende datastromen minder gewicht dan in het verleden.
Alles staat of valt met de handhaving en follow up van geheime diensten.

De afgelopen dagen maakte ik dit punt al.
Multiculturele maatschappijen zijn (veel) duurder en kostenintensiever dan meer homogene samenlevingen.
Defensie, geheime diensten en politie-apparaat in West-Europese landen dienen als gevolg van migratie danig te worden uitgebreid. Als tegenwicht moeten democratie, rechtsstaat en burgerlijke vrijheden tegelijkertijd te worden versterkt en gegarandeerd. Anders verdwijnt het vertrouwen in overheden, lopen investeringen snel terug; bedrijven vertrekken evenals de beste werknemers. Na de Banken- en Kredietcrisis (2007-2009), de Eurocrises en nu de Coronacrisis kunnen overheden in West-Europa zich geen val in belastinginkomsten veroorloven. Maar dat is wel wat gaat gebeuren in landen die weigeren geld uit te geven aan hun burgerlijke samenlevingen. Goedkoop is duurkoop.

Zwenkt nu het zoeklicht naar het onderwijs.
Het onderwijs in de multiculturele maatschappij is toenemend niet veilig. Niet voor docenten. Niet voor de kinderen die ouders aan scholen toevertrouwen.
Tevens zien we dat delen van vakken wel op het programma heten te staan, maar niet of nauwelijks kunnen worden onderwezen, omdat islamitische leerlingen dat onmogelijk maken. Dat is een rechtstreekse aantasting van de kwaliteit van het onderwijs.
De aantasting blijft overigens niet beperkt tot delen van vakgebieden. In klassen met leerlingen die te kampen hebben met taal- en andere achterstanden loopt de onderwijskwaliteit voor alle kinderen achteruit.
In Nederland zien we al enige jaren dat de schoolresultaten in internationale vergelijkingen terugvallen. In de bedrijven merken we dat. Het niveau van stagiaires ligt lager, ze zijn angstiger om te falen. Het gevoel dat jongeren vroeger kenmerkte, wij kunnen de wereld aan, jeugdige overmoed, is hun door slecht onderwijs ontnomen,

Multiculturele maatschappijen zijn daarom ook duurder, omdat ze hogere kosten moeten maken voor onderwijs. Voor de veiligheid van leerlingen en docenten. Voor het kunnen uitvoeren van het onverkorte lesprogramma. Voor het waarborgen van de onderwijskwaliteit, wanneer leerlingen met grote achterstanden binnenstromen.

0
23 duurendaal

Ik begrijp de simpele schreeuwerige reacties hier niet. Wat verwacht je dat de grenzen nu dicht zouden gaan? Dat moslims gedeporteerd zouden worden? Dat alle moskeeën gesloten gingen worden? Dat moslims preventief opgesloten gaan worden? Dat kan rustig vergeten worden.
Wees blij met deze eerste stap richting een realistischere aanpak van de zogenaamde culturele verrijking van deze gewelddadige godsdienst.

1
24 Prometheus

@24

Natte droom voor een gemiddelde xenofoob op nk.nl

12
25 MaxVerstappen

@25
Zal vast. Maar ik maak me op één of andere manier niet druk om de natte dromen van xenofoben op nk.nl maar wel om een debiel die het nodig vindt om iemand te onthoofden omdat hij een plaatje laat zien. Probeer war scherper te denken i.p.v. wat “progressief” gelul na te blaten..

0
26 Prometheus

@26

Ik maak me daar niet zo druk om, geweldadige idioten heb je overal, zie breivik en aanslag in christchurch.

Maar ik moet dus oogkleppen opzetten?

14
27 MaxVerstappen

@27 De schellen zijn van onze ogen inmiddels^^

1
28 Rapunzel

* Verwijderd door de redactie *

29 Kroonluchter

* Verwijderd door de redactie *

30 Kroonluchter

Niet over lullen, maar meteen verbieden!! En de betrokken figuren meteen terugsturen naar de zandbak waar ze vandaan komen!

0
31 Topperz

@27
Waarom precies die twee Pavlov?
Het grote probleem hier is dat iedereen het er over eens is is dat dat gekken zijn, maar niet iedereen dat vindt van die koppensneller. Snap je het verschil?

0
32 Prometheus

* Verwijderd door de redactie *

33 Corona realist

En dit is nu wat ze jaren gelen hadden moeten doen.

2
34 Racism monitor 2020

@3 Goh, 24 +-jes. Misschien kan iemand vertellen waar geboren fransen die al generaties in frankrijk wonen, naar moeten worden uitgezet.

Want het is wel erg simpel om onhaalbare oplossingen voor te stellen.

4
35 Hollander1967

@35 Rusland? China? Noord-Korea? Hongarije? Ik noem er maar een paar......question question question

0
36 Tutor01

@35
Ik zou zeggen kijk even in hun dubbele paspoorten en dan weet je het meteen. En met uitzetten bedoel ik eigenlijk gedwongen vertrek want sommige landen van herkomst werken niet mee aan uitzettingen. En inderdaad onhaalbaar..op de korte termijn. Maar als we nu al het fundament kunnen leggen voor de politiek van toekomst dan zal ik dat persoonlijk niet nalaten. Duidelijk is dat politieke correctheid over zijn hoogtepunt heen is en steeds meer Europeanen de immigratie ellende zat zijn en beginnen in te zien wat voor een gevaar het vormt voor zowel onze levens als onze vrijheden.

Politieke veranderingen gaan langzaam en het zal nog wel een jaar of 30 duren maar het tij is aan het keren. Maar wat is jou motivatie om deze discriminerende en gewelddadige religie hier te houden en/of zelfs nog meer van dit soort lieden binnen te halen?

0
37 Reconquista

@30

U doet niet aan feiten, alleen aan onderbuik onzin.

@33

Achterlijke xenofoob redenatie.

1
38 MaxVerstappen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

5 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Sexy Girl Fucked HardHot Emma WatsonMuy Xorras.comZoeydigiacomoDevar Bhabhi Hot RomanceBhabi Nude VideoEva Nyx PornSnot PornTgtubrممثلات سكسCartoon Scat PornVivasrreetMidget FuckedPussy FarthContingency PornPro Xxx VideoGay Fetish PornTiny Asian BbcSkye SuttonAsian Sleeping PornPorn EelSkyler ValentineXxxx Porn ComTamil Xxx MoviesBubblebratz XxxWhip Cream Blow JobJulia Ann Brandi LoveNgentaiVet Fucks DogXxx Video New SexySexo Em GifTalabhMaya Pryce NudeKai AdiNaughtyamerFree Porn HobEnglish Subtitles JavReal Naked GirlsSexiest Latina PornNuru Massaj PornVr Hypno PornValeria Keeler XxxThe Lasr Of Us PornCore De Pablo NudeSex Girl VideoChristina Ricci Nude PicsFc2 Ppv 3637644Bengali Fucking StoryAsian Massage Parlor VideosTrailer Park Trash PornErotic GufsStream PormNude ModelHelltakerpornSza SextapeKiwvr-569Nurse Porn HdAsianorgasmJoy Love DollsNew Zealand Sex VideoChloe DifattaHardcore Fucking VideoStep Dad PornFree Pornos MuvisMom Son XxxSquirtedLesbain SexPorn Of ActorsKr Vijaya Blue FilmNude Amanda BlakeBoobs Show XxxPorn Video With RomanceMilfassholeBig Titty ThaiWife BondageFree MofosHypno OrgasmBondagecomicsCelebrity With Porn VideosChaturbafeNude CeiebsNude African TribesYor Forger R34Lesbians Sucking On Big BoobsStacy BrideFree Videos Of BrazzersKymberly Herrin NudePam And Tommy Sex TapeBangla NudeBlonde HentaiCum In HerStanding 69 PositionYeezclipsFree Nude Web CamsPorn FitnesTsunadae Nude_hey_siri_Cory Chase GangNaked Girl In PublicOnlyfans FinderSpankbangasmrXxx Big Boobs NewBest Sexey VideoAnty Bf VideoFre Brazzers VideosBroken Latina Whores KamylaPayton Preslee Mandy MuseKim Cruz PornKim Kardashian Full Se TapeRiley Reid RimmingElephantubeRedgidsDoes Tumblr Allow Nsfw Again 2022Nudes Tik TokKatyacloverPorn Orgasm.Xxx Hd 19Pxvr-102Natsuko MishimaMother And Son Hot SexHd Wild PornHindi Honeymoon VideoManipuri New XxxFootjob From BehindTeeneger Porn TubePorns MemesScarlett Johansson PornReshma Aunty HotLuna Star Mick BlueAlexandra Daddario PussyVintage Porn OviesChasty BallesterosGay Porn MovieXnxx MalishSex Videos Come FastSai Tamhankar Hot SceneAnanya Pandey Nude PhotoXtreme SquirtingMy Lover My SonAthna FarisIndia Summer DpReddit PhubFemboy Hentai VideosEnglish Xxx Video ComLacy Kay Somers OnlyfansKannada Sex Video DownloadRajasree LayoutKitchen Cheating PornMessage Lesbian PornWe Divas Nude