Het nieuwe normaal...... (youtube.com)


Deze ondernemer wordt gesommeerd omdat zijn winkel niet om 20.01 dicht is, terwijl hij met zijn jas aan bezig is af te sluiten. ...

door Rapunzel in Politiek  ·  50 Reacties

  • 11
  • 729x gelezen
Reageer met een Emoji
4
15
1
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ja, dat krijg je als je figuren met een IQ van maximaal 80 inzet tegen de eigen bevolking.

5
1 Sarcoff

Het nieuwe normaal bestaat niet iets wat niet normaal is, kan en mag nooit als normaal worden ervaren.
Het nieuwe normaal is abnormaal en druist in tegen alles wat voor mensen normaal is sociale en culturele contacten verbieden dreigt naar een vorm van censuur en dictatuur.

4
2 welofniet

Die lui in dat filmpje dat zijn pure bloedzuigers.
Ik zal mij onthouden van meerdere termen die ik voor dit soort mensen zou kunnen uitspreken ik kan alleen melden dat dit soort mensen een schande is voor onze democratische maatschappij voor zover wij daar nog over mogen spreken.

3
3 welofniet

Het "nieuwe normaal" betekend dat gewone burgers als criminelen worden behandeld.
Welkom in de NWO.

5
4 Happy face

Volgens mij heeft de winkelier hier 100% gelijk.

Iedereen kan wel een geel hesje met BOA erop aantrekken.

Zelfs een politieagent is verplicht zijn penningnummer te geven wanneer je erom vraagt.

2
5 Weet geen naam

De telefoongeneratie en dan maar klagen over privacy, brrr.

14
6 lisaaatjuh

Deze tijden tonen op uitgebreide schaal aan hoeveel fout volk er rondloopt..

0
7 Voorzittershamer

* Verwijderd door de redactie *

8 Prikkebeen

Wat een fijn land in wording.

0
9 ilse1

China is democratischer op dit moment.

1
10 welofniet

@8
Die Boa's hebben helemaal geen gelijk dat de gemiddelde Boa geen hoog IQ heeft mag je ze niet kwalijk nemen, maar er bestaat ook nog iets als EQ maar dat woord zullen zij vast niet kennen dat is Emotionele Intelligentie oftewel Empathie Inlevingsvermogen dat ontbreekt helaas vaak bij deze mensen die bijna als een soort robots het werk uitvoeren waarvoor zij aangesteld zijn.

0
11 welofniet

@10 Kap toch een smet dat dom gelul.

Als China dan zoveel democratischer is, dan ga er lekekr wonen.

Zien we je over een maandje wel weer met hangende pootjes terug komen, smekend of je weer hier mag wonen.

13
12 Weet geen naam

* Verwijderd door de redactie *

13 Prikkebeen

Waren er nog klanten in de winkel om 1 min over 8? Nee. De man was aan het sluiten maar zijn deur stond nog open. Wat als hij nou gewoon in de deuropening had gestaan? Of mag hij in zijn eigen zaak niet meer in de deuropening staan na 20.00? Weer maar eens een bewijs hoe vreselijk dom dat boa-volk is. De moderne NSB-ers zijn het.

0
14 Dignes

* Verwijderd door de redactie *

15 Corona realist

@12
Dat was puur en alleen gericht op het gedrag van die Boa's
omdat die er een Chinese mentaliteit op na houden met 1 minuut is 1 een minuut te laat.

0
16 welofniet

@16 "Dat was puur en alleen gericht op het gedrag van die Boa's"

En zelfs dan is het nog onzin.

12
17 Weet geen naam

* Verwijderd door de redactie *

18 Prikkebeen

Nederland politiestaat!

2
19 Virus

@19 Pas maar op, ze komen je zo halen....

8
20 lisaaatjuh

Hij heeft camera's en kan dus bewijzen, hopelijk, dat hij inderdaad op weg was naar buiten om naar huis te gaan, met zijn jas al aan, toen die boa's hem aanspraken dat zijn winkel nog open zou zijn om 1 minuut over 8. Geen klanten meer binnen, hij wilde naar buiten stappen om naar huis te gaan en werd er niet uit gelaten om hem te kunnen beboeten "omdat zijn deur nog open was".

Nou, dat wint hij voor de rechtbank. En die boa vind ik een arrogant stuk vreten van het ergste soort.

1
21 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

22 Prikkebeen

"Voor diegene die nog niet weten wat er werkelijk aan de hand is, dan hier nog maar een keer het hele plan:

1e fase:
Creëer en verspreid een super besmettelijk virus met een laag sterftecijfer. Laat de media er massahysterie over veroorzaken door het aantal doden buiten proportie op te blazen door overlijdensakten te vervalsen, door vooraf besmette testkits te gebruiken, dubbel te tellen / testen en de meeste niet-gerelateerde sterfgevallen als COVID-19 te classificeren. Een lockdown (in totaal ongeveer 3 maanden langzaam verlengd in de tijd met meerdere intervallen) zal de bevolking conditioneren om onder draconische maatregelen / beperkingen te leven en herhaaldelijk te herhalen dat een vaccin nodig is. Onderdruk actief protesten en isoleer aanstichters met zware financiële / gerechtelijke sancties. Blijf zo lang mogelijk in quarantaine om de economie van de regio te vernietigen, de toeleveringsketen af ​​te breken om voedseltekorten, onrust onder de bevolking en meer protesten te veroorzaken. Beëindig uiteindelijk de vergrendeling van fase 1 wanneer de publieke push-back toeneemt. Geef op MSM duidelijk aan dat het beëindigen van deze lockdown misschien te vroeg is, maar sta het toch toe.

2e fase:
de lockdown, angst en sociale afstandelijkheid zullen het immuunsysteem van de bevolking gestaag in gevaar brengen, versterkt door het dragen van maskers, langere wifi / 5G-blootstelling binnenshuis, door verminderde blootstelling aan zonlicht, frisse lucht, gezonde bacteriën en de afwezigheid van intimiteit en gezonde voedselvoorziening . Wanneer mensen weer in de samenleving verschijnen, zullen er meer mensen ziek worden, wat de schuld krijgt van COVID-19 en opnieuw wordt benadrukt door MSM. Breng de mogelijke noodzaak voor een tweede lockdown naar voren, ondersteund door overhyperende besmettingscijfers tegen augustus 2020. Dit zal allemaal gebeuren voordat de vaccinatie klaar is, om het te rechtvaardigen. Rond oktober-november zal een langere (6+ maanden) en krachtigere lockdown volgen totdat iedereen het vaccin neemt. Dit keer worden de straffen voor burgerlijke ongehoorzaamheid verhoogd en worden de boetes vervangen door gevangenisstraf. Geef de demonstranten de schuld voor de tweede golf. Zet meer controlepunten op met militaire assistentie, introduceer verplichte Track & Trace-apps en neem controle over voedsel- / gasvoorraden en -diensten waar burgers nu toestemming voor nodig hebben. Blijf de lockdown uitbreiden, de toeleveringsketen verslechtert en voedseltekorten vergroten. Bestrijd elke publieke verontwaardiging met extreme actie en geweld en noem de oppositieleiders als publieke vijand nummer één. Rol een grootschalig vaccinatieprogramma uit en maak gezondheidscertificering verplicht en een voorwaarde om het nieuwe normaal te betreden. De minderheid die de agenda tart, wordt de toegang tot werk of voorraden ontzegd en mag niet reizen.

3e fase:
als de meerderheid van de mensen zich tegen het vaccin verzet, zal een bewapend SARS / HIV / MERS-virus worden vrijgegeven met een 30% + hoger sterftecijfer dan COVID-19 en opnieuw de schuld krijgen van demonstranten. Dit zal voor iedereen het ultieme zetje zijn om de vaccinatie en de regels binnen het nieuwe systeem te accepteren. Een cryptocurrency-systeem (internationaal octrooi: wo / 2020/060606) zal worden geïmplementeerd in combinatie met digitale ID2020 monitoring van lichaamsactiviteit, menselijk gedrag en bereidheid tot onderwerping met gebruik van voedsel / onderdak / water als een wapen van handhaving in het nieuwe economische systeem. Kortom: doe wat we willen en word beloond met credits en verkrijg privileges of ga tegen het systeem in en word gestraft en verlies de toegang tot de noodzakelijke middelen om te overleven.
https://www.nieuwskoerier.nl/news/742896-de-stijging-van-het-aantal-besmettingen-is-een-blamage-hoe-moeilijk-en-vervelend-waren-de-regels
posting #114

@15 Corona realist,

Bij deze hier mijn vraag aan u inzake uw verhaal uit een vorig topic die onbeantwoord is gebleven.
Hebt u dit zelf bedacht respectievelijk komt dit uit uw eigen koker of hebt u dit verhaal ergens van overgenomen en zo ja waar komt dit vandaan?

2
23 Graaier1000

Het gros van deze onbenullige BOA's, zijn werkloze kamelen op een fiets, die nu menen een vrijbrief te hebben om zich ook eens te laten gelden!

0
24 Arkan

@8 . 1 over 8 klinkt grappig maar de man had alle spullen binnengezet, liet geen klanten na 8 uur binnen , had zijn jas als aan om af te sluiten en te vertrekken en de enige reden dat de deur niet dichtkon was omdat die bleodzuiger boa's hem lastig vielen om helemaal niks. En volgens mij zijn ze inderdaad wel degelijk verplicht om zich te legitimeren. Elke gek kan wel zo'n hesje aantrekken. Daar geef je toch niet zomaar je paspoort aan af. Voor hetzelfde geld rent die figuur met jouw paspoort weg. De enkele keer dat ik door een agent ben aangehouden heb ik ook altijd eerst om legititmatie gevraagd en ook altijd gekregen. Dan weet je tenminste met wie je te maken hebt. Deze Boa was compleet van het padje af. Alleen die vrouw boa die erbij was deed normaal en die liet wel haar ID zien zoals dat hoort.

0
25 PFL

is dit een voorbode op de corona( gruwel) wet?

1
26 120db

@26 Laten hopen van niet,...

1
27 Rapunzel

@23
ik ben ook benieuwd waar dit vandaan komt.

1
28 120db

Politiestaat geworden.

2
29 Rattocasi

@15 BOA's zijn mislukte politie agenten die niet door de keuring gekomen zijn en mogen nu BOA's zijn vandaar dat ze zich zo gedragen als machtswellustelingen.

2
30 Rattocasi

@30 Wat een machtsgeil mannetje is dat he, nog nooit zijn eigen sokken in de wasmand gegooid , totaal ongeschikt, geef hem maar een baan als bordenwasser in de horeca.

0
31 Rapunzel

Die taal ook," je gaat zometeen geboeid tegen de grond " voor wat?

0
32 Rapunzel

@31 Walgelijk je zal zo een machtswellusteling tegen komen.
Nou bordenwasser in de horeca zal niet meer lukken die horeca is na deze lockdown om zeep geholpen.

2
33 Rattocasi

@33 Die idioot moeten ze gewoon meteen ontslaan.

0
34 Rapunzel

@34 deze machtswellustelingen zie je nu overal lopen alsof ze jezus zijn.

2
35 Rattocasi

Persoonlijk begrijp ik niet dat deze BOA ook nog een leidinggevende BOA is, hier wordt je toch kotsmisselijk van.

0
36 Rapunzel

En ik vraag me ook af wie hier de verantwoordlijk voor is.

0
37 Rapunzel

Ook de verantwoordelijke voor de aanstelling van deze machtswellusteling moet eens goed onder de loep genomen worden

0
38 Rapunzel

Persoonlijk mis EQ en IQ zelfs een hond zou dit nog beter kunnen.

0
39 Rapunzel

Die blik in zijn ogen ook, deze BOA hoort thuis in een inrichting.

0
40 Rapunzel

Dat is het prototype van een usefull idiot.

0
41 Rapunzel

Ik zag een muzelman met een boa vestje aan. Nederland doe als Slowakije of China. Dit soort lui vertrekt dan snel met de staart tussen de benen.............

0
42 The Basher

En die boa zonder mondkapje is een aso figuur, echt niet normaal meer om 20.01 uur zo’n stennis te maken.

0
43 Interessant

Waarom hadden deze boa en zijn collega's, eigenlijk géén mond mondkapjes op?
Voor hen gelden blijkbaar "adviezen" niet...
Stelletje mafkezen.
Ik zou als Ik deze winkelier was, de eventuele boete die nog komt, aanvechten.
Grote kans van slagen.. Alles staat op camera, zèlfs dat die "leidinggevende" toegaf, dat het om één over acht, allemaal gebeurde....
Deze boa staat verder wel aardig voor schut voor heel Nederland.
Zou maar een andere baan gaan zoeken...

0
44 Dieke

AAH! EN NOU OPFLIKKEREN UIT M'N ZAAK GDVRDMME!!

Dit is toch niet te harden? Zeker in tijden en omstandigheden als nu, moeten mensen die daar helemaal niet geschikt voor zijn, geen enkele autoriteit krijgen.

Anders krijg je dit soort debiele situaties all over the place. Weg met dit soort Melkertbaantjes alsjeblieft.

0
45 Biesbush

@22 Je bent blijkbaar even dom als die boa.

0
46 Sarcoff

Als politie of handhaving wordt gevraagd om te legitimeren dienen ze zich te legitimeren
Die baardaap is zeker te vondeling gelegd door een aap, gezien zijn uiterlijk en iq

Geen mondkapje op etc
Dit is nu precies de reden dat bewapenen van die handhavers een slecht idee is

2
47 krek

Beetje interessant doen.
Je moet tóch wel ver gezonken zijn, om zo'n baan te hebben en je zó kinderachtig op te stellen.
Vast iemand, die thuis niets te vertellen heeft (behalve z'n sterke verhalen)... question

0
48 Strongoli

@22 Er kan een foutmarge zitten in tijd, die man was al aan het afsluiten waar heb je het als BOA dan over.

2
49 Rattocasi

"ik ben ook benieuwd waar dit vandaan komt."

@26 120db,
Een Engelstalige versie staat hier:
https://peterheine.com/de-laatste-kans/

0
50 Graaier1000

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@37 Ga dan maar te rade bij je andere hersenhelft....

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

Olivia
Offtopic

@2703 IP adres boeit me niet . Ik wil op z'n mist alle reacties van nadat Nieuwskoerier weer online is verwijderd zien , zodat niks me hier la...

1 minuut geleden geplaatst door Olivia

ThWil
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Terwijl ze juist op die bootjes zo goed werden verzorgd. Dus dan maar weer terug naar die bootjes. ...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

Strongoli
Offtopic

@2704Gezien wat er allemaal speelt, of eigenlijk momenteel niet speelt, zou je het eerste punt, bijna wèl moeten denken. Maar dan nog blijf...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

FrisseBries
Offtopic

@2705 vervolgEn de rechter hierom inschakelen? Nee, dat meen je niet toch. Dat slaat nergens op, het kost je alleen maar geld en je zal bakz...

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@36 Nee. Maar dat ga jij mij nu uitleggen, toch?...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

ThWil
Dijksteel uit bezorgdheid over toename HIV/Aids en Syfilis onder jonge Surinamers

Verstandige vrouw. ...

4 minuten geleden geplaatst door ThWil

Bob Sleebaan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Ondanks aanzienlijke verliezen in de oorlog in Oekraïne is Rusland zijn militaire bases in het Noordpoolgebied blijven uitbreiden. Tot die conc...

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

FrisseBries
Offtopic

Olivia: toen Nieuwskoerier er een hele tijd uitlag, heb je toen ook zo ontzettend je best gedaan om je gegevens verwijderd te krijgen? Of had je...

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@35 Wederom gebruik je de verkeerde persoonsvorm alsmede genitaliën. Zal je nog een trefwoord geven: adoptie. Kan je nu de punten met elkaar ve...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Porn Hd Step SisterHappy Ending PornhubSex Selector FreeYespornplease.comPorn ParotyJustswallow.comPorn Movies In Hindi DubbedBengali Hindi BfRonda Rousey Sex VideoHollywood Web Series PornPornor JaponesaJewels JadeHiphop Worldstar UncutBigbootyandbeastGhetto Barbie PornStephanie Collier1 Time Sex VideoTamil Heroine PornHotwife BullManga 18Anal TubepornPornografia ProfissionalPrincess PlumpFamily Nudeist BeachHot Porn VifeosMario Porn ComicBianca GhezziNatalienunnLie With Me Full MoviePorn Site ListNude Cassandra PetersonBrazzear ComLip Kiss Porn VideoJapanese Stepmom Porn MoviesShaking Booty NakedTranny XxxWww-pornFilme.pornoPaige WoolenGingerfever89 NudeMarried Couple SexRomancehotSpicybigtitsLuna Queen PornNz EscortsDaniellexxvvسكسي.مصرىTara Lynn Foxx4k Sex HdکصJack ValorDeepthroat AmatuersPerfect Nude BabeWrong Hole PronJia Lissa FeetPhotopornoPornô Em PortuguêsXvidios TabooStep OshiriTara Strong TitsMalis XxxFree Gonzo MoviesWinter Ave Zoli NudePuja Sex VideoSex DesBeautiful Hard SexHot Sunny Leone NudeHorny PolicemanProfessorgaiaLink Bokep TerbaruSexxx Porn HardFiom PornAmanda Crew NudeChudai Video SexSexy Fran DrescherDady 4k ComPron Video KoreanSunny Leone New FilmTenn Latina PornTicked PornMeitin PornHentai MemeLesbian PornhuNami One Piece NakedSister's TittiesFree Step Sister PornLagertha Real NameNaughty America Sunny LeonePorn ExpoHistória P O R NBrazzers.comIndian Latest Web Series PornRiley Reid InterviewCassidy ClayNude TvTeens Twinks PornWilllowharperPorn Indian BhabiYou Pron HdEnglish Sexy XxJapan PonReal Randi SexCzen PornSisterrape PornCyber Kitty PornSleeping VoyeurDoujinmoeBallbusting HentaiBlakc AmbushPakistani BlowjobBengali Blue Film VideoHdblacked ComBlue Film Indian GirlSwathinaiduxxPorn Star Poonam PandeyRaylene Cream PieAtq OfficialMusturbateAnime Boob KissBrooklyn Chase Porn VideosWatch Online Fucking VideosOdisha Girl XxxAnime Big BooOlivia Munn BlowjobBooby Trap Rissa MayCumonprintedpics DownPov BjStela CoxBrandy Love PornGayporn CampingDoble EnetracionWorld Record SexAdriana CheckiBianca Beauchamp PornMom Inpregnated By SonSans PornVoyeur House CamKitchen Room Sex VideosErotic Ghost Story Full MovieEgg Laying PornSlut Girl MangaTeenfidely ComKoi De Neuf FrSex Dikhao SexKristen Hancher LeakYuki YudzuruAunty Hairy PussyBokep Indo FullBig Nipple LesbiansJade Valentine