Henk Krol stapt uit Partij voor de Toekomst na ruzie met Henk Otten (nu.nl)


Lijsttrekker Henk Krol stapt uit de Partij voor de Toekomst vanwege een dispuut met bestuursleden Henk Otten en Jeroen de Vries, beiden senator, laat hij weten in een persbericht dat zondagochtend is verspreid. ...

door Havermout in Politiek  ·  47 Reacties

  • 5
  • 649x gelezen
Reageer met een Emoji
1
9

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gaat lekker weer extra stemmen naar WILDERS.

9
1 welofniet

Gelukkig blazen de kleine niets zeggende partijen zichzelf wel op, PvdT, Denk, FvD, GO, 50+ en allemaal door interne strubbelingen, die niets met politiek bedrijven van doen te hebben.

3
2 Roy-050

Met wie krijgt die relnicht nou geen ruzie?

3
3 Reagurius

Een bij elkaar geraapte partij van allemaal zetelrovers, die dus nu zonder mandaat in de Kamers zitten, valt weer uit elkaar. Muhahaha! Ze hebben geen mandaat omdat wij hebben gekozen voor partijprogramma's, en die vertegenwoordigen zij niet.

1
4 Wendel

@3 Met zichzelf heeft hij nooit ruzie question

0
5 Querido not

Misschien moet Henk Krol maar solliciteren bij Thierry Baudet, die heeft ook slechte ervaringen gehad met Henk Otten...

5
6 CoolMemories

@5 Aha geen zelfkritiek, tja dan krijg je ruzie met iedereen.

0
7 Reagurius

@2
Zie je bij elke partij alleen bij de een wordt het breed uitgemeten in de media en bij de ander niet. En de ene partij weet het beter binnenskamers te houden dan de andere. GL heeft ook de nodige strubbelingen en heeft dit jaar ook alweer een paar kaderleden uit de partij gezet zoals de Limburgse gedeputeerde of de fractievoorzitter in Doetinchem. En bij de SP ging men begin dit jaar zelfs met elkaar op de vuist tijdens een vergadering. En dan hebben we nog de VVD waar er de nodige kaderleden zijn vertrokken naar corruptie, verdoezelen of liegen.

1
8 Reconquista

@7 Inderdaad, totaal niet in staat om kritisch naar zichzelf te kijken.

Een paar jaar geleden werd hij ter verantwoording geroepen omdat hij als directeur van de Gaykrant de pensioenpremies niet had afgedragen (wel ingehouden op het salaris).
Ik kan het wel enigszins begrijpen dat je, als een faillissement dreigt, dat je dan alleen de drukkerij betaalt en andere rekeningen niet.

Maar wat deed Henk Krol? Die gaf de secretaresse de schuld. Hem kon niets worden verweten.
Beneden alle peil.

0
9 Querido not

Het is een toneelstuk. Een mooi salaris door op de zetel te zitten. Lekker spelen met de telefoon, een voetbalwedstrijd kijken tijdens debatten en even lekker slapen onder werktijd. Geen wonder dat dit land steeds verder afglijdt.

1
10 vandaagffniet

Die Otten moet wel een enorme dictator zijn, houd het nergens uit, zelfs niet met lieve Henk. wordt hoog tijd voor een kiesdrempel, zijn we mogelijk klaar met dat zetelroven, weglopen, en splinters oprichten, enkel ten voordele van een zetel links of rechts, en mooi zitten zijn.

1
11 bromtol

Inderdaad, Otten is volgens mij een enórme onruststoker die denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft en overal de eerste viool wil spelen.

1
12 Scorpio

@4
Niks daarvan !
Je kiest op een persoon tijdens verkiezingsdag.
Die persoon heeft op dat moment wel verklaard achter een partijprogramma te staan( of juist niet als het een bekende dissident is), maar veel partijprogramma's staan tjokvol leugens en andere verkiezingsbeloften.

Het mandaat ligt bij de gekozen personen, niet bij 'de gekozen partijen'.
De wet(!) kent zelfs niet eens politieke partijen !

2
13 Gandalf

Is Henk Krol nu benoemt tot "zwevende politicus",
net als dat veel stemgerechtigden tot "zwevende kiezers" worden gerekend? question

0
14 Gandalf

De visie die Geert Wilders had en heeft om geen ledenpartij te beginnen bewijst steeds meer de juiste visie te zijn. In al die beginnende clubjes zie je haantjesgedrag ontstaan en daarom lukt het ze vrijwel nooit om echt door te dringen. De PVV kent dit soort problemen niet. Als de partij je niet aanstaat dan mag je uiteraard weg maar ze laten geen nieuwkomers of wie dan ook de partij verzieken. UIt ervaring in mijn eigen politieke (korte) carriere herken ik dit haantjesegedrag. Ook dat was in een jonge partij waarin velen met elleboogwerk probeerden op lijsten te komen of belangrijke functies te krijgen. Velen (gelukkig niet allemaal) vonden het eigenbelang ver uitsteken boven het partij- of programmabelang. En het resultaat is altijd het verdwijnen van zo'n partij.

5
15 PFL

Henk Krol is samen met Jan Nagel de hoerenloper van de politieke garde.

4
16 Mac Benac

@15 Even een correctie: Wilders heeft geen visie.

7
17 Mac Benac

Henk heeft een gouden toekomst achter zich
Terug naar de Gaykrant dan maar,daar is de directeur voor 8 jaar en tbs weggevallen.

1
18 Hannie1

Nieuwe partij Krol : Partij van het Verleden.

2
19 21st Century Guy

@17 . Dat vind jij, ik denk daar anders over.

3
20 PFL

@20 Echt waar? Ik had je hoger zitten.

4
21 Mac Benac

Veel te soft die man, voor problemen rent hij weg. Hij kan beter uit de politiek een mooie baan zoeken.

2
22 Lievense

@21 een erg vooringenomen houding die je laat zien. Andermans mening is anders naar daarom niet beter of slechter dan die van jou.

4
23 PFL

@23 Nou, de ene mening kan wel degelijk beter dan de andere zijn.

6
24 Mac Benac

@24 nee want zoiets is niet te definieren en dus niet vast te stellen of te beoordelen.

4
25 PFL

@13 : Het WAS zo dat je op een partij stemde, totdat ze de mogelijkheid van voorkeursstemmen toevoegden. Maar die voorkeursstem geef je niet met de bedoeling dat de persoon een ander programma dan dat van de partij gaat uitvoeren. Je stemt echt niet op een persoon in de hoop dat die jouw nog niet nader gespecificeerde belangen c.q. wensen zal behartigen. Je kijkt wat die partij beweert en daar stem je dan op. Of dat nou letterlijk zo in de wet staat of niet.

4
26 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

27 Prikkebeen

https://www.parlement.com/id/vkqxg4g3netv/verkiezingen_hoe_werkt_het

"Bij verkiezingen spelen partijen een belangrijke rol. Zij stellen een programma op en een kandidatenlijst en hun lijsttrekker en politiek leider voert de verkiezingscampagne aan. In Nederland kennen we evenredige vertegenwoordiging: partijen krijgen zetels al naar gelang het aantal verkregen stemmen."

Partijen krijgen zetels.

4
28 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

29 Prikkebeen

* Verwijderd door de redactie *

30 Prikkebeen

* Verwijderd door de redactie *

31 Prikkebeen

@25 Ja, dat kan zeker wel.

Als ik zeg; ik vind Churchill een beter politicus dan Hitler. Dat kun je bijna geen mening meer noemen.

Omgekeerd is het geen mening meer, maar een belediging.

Dus niet iedere mening is evenveel waard.

4
32 Mac Benac

@30 : Dus als u stemt, kan het u niet schelen wat voor programma diegene heeft voor de komende vier jaar? Of hij onderhevig is aan partijdiscipline na een regeer-akkoord? Raar. Hoe werkt democratie dan, dat men wordt geacht onze wil uit te voeren? Moet diegene dat ruiken, wat wij willen?

4
33 Wendel

@32 : U vindt dus een mening inclusief een obligaat waarde-oordeel een belangrijker mening dan eentje zonder?

3
34 Wendel

@32 het feit dat ik het met u eens ben maakt het op zich niet meer of minder waar. U vergeet dat churchill de concentratiekampenheeft uitgevonden en als u eens leest watvoor oorlogsmisdaden churchill in Zuid-afrika uithaalde dan had u wellicht een minder stellige mening. Wo2 was eenzegen voor churchill want daardoor kon hij van oorlogsmisdager zich opwerken tot een grote held van de vrije wereld.

4
35 PFL

* Verwijderd door de redactie *

36 Prikkebeen

@36 : Ik verklaar dat met het feit dat de overheid de laatste jaren alle wetten en alle logica met voeten treedt, zonder blikken of blozen. U doet net alsof de overheid onmogelijk onwettig kan handelen. En ik zeg nou juist dat dat precies is wat ze doen, onwettig handelen, door dat afsplitsen en zetel meenemen toe te staan. Want daardoor zitten er figuren zonder mandaat in de Kamers.

Mandaat betekent opdracht. Welke opdracht hebben die lui en van wie?

4
37 Wendel

@34 Ja.

0
38 Mac Benac

@37 , je zit er naast. Er is niks onwettigs aan, Prikkebeen heeft gelijk. We hebben een kieswet in Nederland en volgens die kieswet stem je op een persoon, niet op een partij. En daardoor is er niets onwettigs aan het meenemen van zetels. Dat je dat graag anders zou zou zien, daar kan ik wat bij voorstellen, maar onwettig is het niet.

1
39 Giesje

@37 U stemt in het stemhokje toch echt op een persoon. Zo eenvoudig / simpel is het.

1
40 Lievense

* Verwijderd door de redactie *

41 Prikkebeen

* Verwijderd door de redactie *

42 Prikkebeen

* Verwijderd door de redactie *

43 Prikkebeen

Men is hier erg gecharmeerd van zetelrovers, blijkbaar, dat ik zo nodig met vereende krachten moet worden tegengesproken.

Hoe moet die verkozen persoon weten wat de wil van het volk is, die zij geacht worden uit te voeren, als het niet is omdat wij ze aanspreken op het afwijken van het programma dat zij voor de verkiezingen presenteerden? Moeten zij ruiken wat wij willen?

Daar krijg ik geen antwoord op. Men valt liever aan op de persoon en vervalt voor het overige in botte herhaling van het feit dat je een kruisje zet in een vakje voor een naam. Ja, en wie het niet interesseert zolang het maar iemand van die partij is (vanwege dat programma dat je uitgevoerd wilt zien) zet een kruisje bij de bovenste. Als je wel een voorkeur hebt binnen de partij met het programma van jouw keuze, zet je een kruisje bij DIE persoon.

Of wilt u beweren dat er mensen op een VVD-er stemmen die eigenlijk het programma van de SP willen omdat die VVD-er ze sympathieker lijkt?

2
44 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

45 Prikkebeen

Dat zeg ik, daar heb je geen antwoord op, dan maar proberen te beledigen. Ik ben niet te beledigen door overduidelijk domme trollen.

1
46 Wendel

Ik zag Krol bij OP1, zelkde riedeltje, zelfde grapjes, zelfde onzIn.
Wat moet die man moe van zich zelf zijn, het is net een clown die steeds anderen aan het lachen moeten maken.
Bizar dat NL nog niet Henk Krol moe is.

0
47 Goldrush

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Als het uit de hand loopt, zorgt de organisatie dan zelf voor de beveiliging?Er is nu zoveel ruchtbaarheid aan gegeven, dat het wachten is hom...

2 minuten geleden geplaatst door sockknitter

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@127 Insinueren. Neerbuigend gedrag. Vernederen in gezelschap. Passief agressief gedrag. ...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bob Sleebaan
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Je hebt gezocht naar Trol:Een trol is een persoon die berichten plaatst in een internetomgeving om voorspelbare emotionele reacties uit te lok...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Nicks R. Van
Gordon open over kinderwens met vriendin: 'Ik denk er nog over na'

Hij kan zich beter laten behandelen (Vasectomie)....

7 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bob Sleebaan
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Desnoods sluiten die tent. Eritrees feest is een gevaar voor de omgeving....

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Oeps112
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

‘Wat er achter de schermen gebeurt bij de koninklijke familie, daar lusten de honden geen brood van’https://ejbron.wordpress.com/2024/04...

9 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Nicks R. Van
Optiekketen Hans Anders komt in Amerikaanse handen

Dan zal alles wel Anders worden, of juist niet?...

9 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@127 Mijn nick is babajaga niet truffelaar.Dat bedoel ik dus weer zo een narcistisch trucje....

9 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Nicks R. Van
Concurrentie van goedkope merken doet moederbedrijf KitKat en Nespresso pijn

De boodschap lijkt mij duidelijk: je bent te duur met je product! Geen mens gaat dat kopen....

9 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Sex Film Kannada SexFrrah Abraham PornPornxxx BestSxyn PornArabs SexsSlamrushYounow NudeMalayalam XxxxCelebrity Porn LeaksThird Crisis F95zoneWow Girls ComJapa Nese PornFucking LinaLondon ReignsHot Brunetts PornRomance Couple PornOmegele TitsMom In PornNudebistaXmovies8Ver Vídeo Pornográfico GrátisNetflix And Chill PornhubWww Brazeer ComErotic Ghost Story MovieSlapping PussiesVideos Pornogays GratisCelevrities NakedNisha Sarang HotMia Melano XnxxKristenkindleCulito CogiendoKorean SeegasmIndian Heroine Hot SexMadison Ivy FacialTeens With No PantiesSexo Em 3dCherylann_gg OnlyfansTamanna AssLuna.okkoBlue Film Hot SceneWelivetogetherXxx VaginaNaomi BanxxxPorn Nicki MinajAnimé Non CensuréModels PornsJezebelle BondGhost PornographyKarol SmithAshemletubeXnxx MamaPornbrustJav Uncensored Eng SubReddit SbbwAcompanhantes Fatal ModelJaybbgirlRosely Sanchez NudeHardcore CryingHikaru Shida NudeJodi West MommyDream Prono MoviesAdult Friend FindersHot Asian Porn StarsVivastreretWowpornPavitra Lokesh Hot PhotosGwengwizThe SexfactorBig Tit AnimXxx Video HaryanviVenessasbuttPorn Videos Indian Hindiסיפורי סקסXvideosviolentoKristy Swanson PlayboyหีHansika Sex VideosBhabi XxxnActriz Porn MexicanaSophia Leone GangbangHanime TvChad White PornMiss Boddy NudeXnxx LesbienneX Videis ComRequel Welsh NudeNice Tits NudeKayla Simmons LeakSex Bengali BoudiBorrachas PornNude BathingReddit SexyStar NueCramped PussyCabriella PaltrovaPornocaballoMiss Lexa BbcMature Porn Vds波多野结衣Aunty Sexy Blue FilmDani JensanDesi Anal XxxHentaixxx AnimePorn Petite AsianGay Asian OnlyfansLivvy Dunne SextapeMeldadel NudesPolice Sex VideoSex Video Sex Video Sex VideoScxy VideoHindi Village Porn VideoNaked LesbinaCowdcherrySugarbooty PornAlinity's OnlyfansHidori Rose ThreesomePrincessdustBhabhi Sex Video DownloadCumsuckersDeepthroat GaggingReal Of PornRegular PornJapaneseporno ComVivalocal ComAaliyah May PlanetsuzyDeep Throat Big CocksGay Caption PornMalluboobCameltoe SlideBlack Granny NakedDownloading Porn For FreeMature Porn TubeLena PlugBrazzers GordasNude Jamie PressleyIndian Girl Sex PicShraddha Kapoor X VideoCathy Heaven NudeLana Rhoades LeakCherry Popped Porn국산 야동 사이트Tubegalorw.xomVistastreetXxxfree.watcgBlack CocksJabarjasti SexTelugu Audio XnxxGhar Ki Chudai KahaniBrutal X ComHitomi Tanaka Movies