Franse politie houdt vier mensen aan na onthoofding leraar in voorstad Parijs (nu.nl)


De politie in Frankrijk heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vier mensen aangehouden in verband met de onthoofding van een man in een voorstad van Parijs, meldt het Franse persbureau AFP op basis van een gerechtelijke bron. Een vijfde verdachte, de vermoedelijke dader, werd kort na het incident doodgeschoten door de politie. ...

door Havermout in Buitenland  ·  35 Reacties

  • 9
  • 839x gelezen
Reageer met een Emoji
1
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ze hebben de dader toch al doodgeschoten, waarom dan de familie ook arresteren.

17
1 niet-alles-geloven

@1
Omdat die familie mee heeft gedaan aan de hetze tegen die leraar. Dat is namelijk wat hieraan vooraf ging. Inmiddels zijn ook twee andere islamitische ouders van leerlingen van die school gearresteerd.

0
2 Reconquista

zo zie maar weer; geweld werkt... nog meer van deze eenling acties en we gaan kapot in het westen question

0
3 maarten1234

Misselijkmakend! Die "familie" verdient ook gestraft te worden als ze medeplichtig zijn!

0
4 ObJener

Zou Marcron beseffen dat hij, Merkel en de meeste EU leiders, medeschuldig zijn aan de onthoofding van deze leraar ? door dit soort extremisten met miljoenen tegelijk de EU binnen te halen, en ze alle ruimte geven om hun krankzinnige ideologie te verspreiden ?

2
5 Marrie

@5
Het ergste is nog dat we straks weer een herdenking krijgen en medeplichtige Marcron weer vooraan zal staan om te betogen hoe erg hij het allemaal vind. Ik hoop dat de familie dit soort hypocrieten weert bij de herdenking en begrafenis.

0
6 Reconquista

Hoe staat het met de plannen van macron om de islam aan te pakken?
Of ziet hij daar toch maar vanaf.
Het lijkt mij nu harder nodig dan ooit om de islam in te dammen,over de hele wereld.

1
7 ongelovenloos

Onthooft moeders dan ook maar, samen met de Imam!

0
8 Arkan

@6
Ja, macron en Merkel hebben de onthoofdingen en islamitische wandaden gewoon ingecalculeerd bij het binnenhalen van de on gescreende invasie primitieve moslims.

2
9 Marrie

Het zal je gestoorde geradicaliseerde kutjong maar zijn.

2
10 Hendrianus

@10
het wordt met de paplepel ingegoten...

0
11 t.rap.er.niet.in

@5
Zo kan die wel weer. Dat achttienjarige jong is de enige die deze daad uiteindelijk pleegde. En ja, onder vluchtelingen zitten ook dit soort gestoorden. Je zal wel het liefst de deur dicht willen doen voor moslim vluchtelingen. Ook dat is toegeven aan terreur.

9
12 Hendrianus

@12
Macron en Merkel en die andere EU leiders wisten drommels goed wat er zou gaan gebeuren toen Merkel haar lokroep naar de Islamitische wereld deed uitgaan.
Ze hebben de voorwaarden en de gelegenheid geschapen om zoveel mogelijke criminele krankzinnige ONGESCREENDE islamieten naar de EU te halen.
Dus zijn ze wat dat betreft aansprakelijk en verantwoordelijk.
Normale echte vluchtelingen zal geen mens problemen mee hebben, echter zijn die ver in de minderheid.

1
13 Marrie

@13
"Ze hebben de voorwaarden en de gelegenheid geschapen om zoveel mogelijke criminele krankzinnige ONGESCREENDE islamieten naar de EU te halen."

Voorwaarden en gelegenheid om een oorlog als in Syrië te ontvluchten? Of een regime te ontvluchten omdat je veiligheid in gevaar is? Asielzoekers doorlopen een asielprocedure, is dat je ontgaan?

7
14 Hendrianus

@14
Tegen echte vluchtelingen zal niemand in Nederland bezwaar hebben, en ik denk in de EU ook niet. Maar de echte vluchtelingen hebben geen geld om hier te komen, die zitten nog in de ellende.
We weten allemaal dat de grote massa geen asielzoekers zijn, integendeel criminele aanhang van IS en Mo de wrede (moord zij met hem) gelukzoekers en parasieten.
En dat wisten Merkel, Macron en de andere machthebbers, de NGO, het COS en de deugd club, die allemaal een goed betaalde boterham verdienen aan de handel in het asiel gebeuren.

2
15 Marrie

@15
COS moet COA zijn.

0
16 Marrie

@14
Kijk Hendrianus, zo deden de Nederlanders het toen ze uit een 5 jarige oorlog kwamen.

1
17 Marrie

@17
Joh, zie ik daar nu Nederlandse emigranten, gelukzoekers, op weg naar Canada en Australië voorbijkomen?

En historisch gezien, de Europese diaspora, https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Europese_diaspora

2
18 Hendrianus

@15
'We weten allemaal dat de grote massa geen asielzoekers zijn, integendeel criminele aanhang van IS en Mo de wrede (moord zij met hem) gelukzoekers en parasieten'

Wel eens van de kerstening van Zuid Amerika gehoord? Aanhangers van Jezus de waterloper, gelukzoekers en parasieten moorden erop los en vormden een tsunami voor dat continent.
Zo ook werden Canada en Noord Amerika overspoeld.

Ach, kijk naar de emigratie naar de Europese koloniën. Onderdrukkers die deze landen uitzogen waardoor er grote rijkdom in Europa ontstond. Zelfs lokale mensen waren 'handelswaar'.

3
19 Hendrianus

@5 Zet Rutte ook maar in dat rijtje! Die doet net zo hard mee met het binnenhalen van al dat kutvolk!! En in Nederland worden we ook dagelijks geconfronteerd met de ellendige gevolgen daarvan!!

0
20 Topperz

@20 Ja, klopt. Rutte doet ook gewoon mee.

0
21 smurf

@19
Ha ha, Jezus de waterloper, dat is een goeie, die had ik nog nooit gehoord question
Maar serieus, we hebben het nu over het heden en niet over het verleden.
Als je constant in het verleden blijft hangen zoals de moslims doen, kom je niet verder, en praat je feite alles goed wat er nu gebeurt.

1
22 Marrie

@22

"Als je constant in het verleden blijft hangen zoals de moslims doen, kom je niet verder, en praat je feite alles goed wat er nu gebeurt "

Deze terreur aanslag praat ik echt niet goed hoor. En wat betreft het verleden, je wijst continu op de Islamitische veroveringsdrift. Was dat ook niet in het verleden?

4
23 Hendrianus

@23
Ik en veel anderen met mij, hebben het over de veroveringsdrang van islamieten in deze tijd.

2
24 Marrie

@24
Ik weet van de strijd Azerbeidzjan (moslims) tegen Armenië (christenen), waarbij overigens Israël wapens levert aan Azerbeidzjan. Dan hebben we Syrië, maar dat is een burgeroorlog in een land waar de moslim meerderheid laten we zeggen euh war onenigheid heeft met Assad de kaffer kafir.

Verder kreeg ik weleens een Jehova getuige over de vloer en is de zendingsdrang van andere christenen elders in de wereld nog steeds aan de gang maar ik heb nog nooit een moslim aan de deur gezien of enige andere zendingsdrang voor de Islam kunnen bespeuren.

Dat heeft ook te maken met het verleden toen minderheden in Islamitische landen meer belasting moesten betalen dan moslim inwoners. Tja, zo'n gouden kippetje slacht je niet. question

M.a.w. waaruit bestaat volgens jou de veronderstelde doelbewust gekozen hedendaagse veroveringsdrang van de Islamieten uit?

2
25 Hendrianus

@12 . Onzin. Zijn hele familie is medeschuldig. Het is onzin om alleen degene die het mes hanteerde schuldig te verklaren. Zo'n daad doe je uiteraard niet met vijf mensen en 5 messen tegelijk. Maar ze zijn net zo schuldig door hem hiertoe aan te zetten als hij die het mes hanteerde.

0
26 PFL

@26
Natuurlijk is onderzoek naar hoe hij tot zijn daad kwam noodzakelijk. Ik zou nog even wachten met conclusies te trekken. Er is nog, voor zover ik weet, niet bekend hoe hij tot zijn daad kwam en of anderen daarin een belangrijke rol speelden.

3
27 Hendrianus

@27 het is gewoon een gevaarlijke nazi (ook wel pedo-volger genoemd) en zijn familie is net zo gevaarlijk en terroristisch.. Wanneer gaan je ogen open om te zien wat een abjecte ideologie de islam is.

0
28 PFL

@28
Persoonlijk vind ik alle extremisten gevaarlijk. Het is inderdaad momenteel zo dat veel extremisten een voedingsbodem vinden binnen de Islam. Toch ligt de kern bij de mens zelf. Waarom wordt een klein deel extremistisch? Kijk, in WOII kwamen ook extremisten bovendrijven die gruwelijke daden verricht hebben. Kijk door de geschiedenis heen en overal zie je dat extremisten opduiken binnen elk geloof of totalitair systeem.

Het fanatisme in de mens, ook kerkgangers die ondanks corona met 200 man in een kerk kruipen vind ik licht extremistisch, moet met wortel en tak aangepakt worden. Het ironische is dat je op NK soms meningen leest die ageren tegen extremisme die op zich zeer extreem zijn. Die mensen hebben niet door dat onder een totalitair systeem dat bijv. besluit moslims te vervolgen zij de beulen zijn die voor de uitvoering gaan zorgen.

Ben wel zover dat als de Islam zich niet zuivert van terreur en extremisme dat dan de Islam, het systeem,/stelsel in het westen aan banden moet. Maar ja, dat treft meestal niet de extremisten maar zal hen eerder sterken. Toch moet het. Te beginnen met het controleren van geldstromen en het verplichten dat in elke moskee meegeluisterd wordt door de overheid.

1
29 Hendrianus

@29 jij begrijpt nog steeds niet dat er niets extremistisch aan deze aanslag was. Dit is gewoon wat islam propageert en voorschrijft. Islam is een extremistische ideologie en islam zelf is het probleem.

1
30 PFL

@39

Onzin, zie miljoenen moslims in Frankrijk.

2
31 MaxVerstappen

* Verwijderd door de redactie *

32 Kroonluchter

@30

Nazisme, stalinisme, communisme, islam, christendom, hindoeïsme etc. Pol Pot, Mao, Hitler, IS, Stalin, Omar-al Bashir, Al Qaida, Idi Amin, Bokassa, Nixon, Mugabe, etc. Heksenverbranding, inquisitie, kruistochten, joden vervolging, genocide Armeniërs, vervolging Rohinya,

Het is de islam? Nee, het zijn de mensen! Stel de Islam is er morgen niet meer. Denk jij dan dat over zeg honderd jaar, laatste islam geindoctrineerde zeker overleden er geen mensen zijn die weer wat anders aanwenden om te moorden, zgn. uit naam van?

1
33 Hendrianus

@33 . man man wat ben jij naief inzake islam. Ja natuurlijk zijn er andere net zo destructieve ideologieen. En ja als islam zou uitsterven ( wat een prachtige droom) dan komen er vast wel weer andere ideologien voor in de plaats. Maar dat wil toch niet zeggen dat we dit soort ideologien dan niet met wortel en tk zouden moeten uitroeien. EN ja er zullen ook altijd slechte mensen zijn.
Maar op dit moment is de islam de grootste vijand van de mensheid met ruim 2 miljard aanhangers. Zoveel heeft het Nazisme er gelukkig nooit gehad, En alleen al vanwege zoveel aanhangers is islam gevaarlijker voor de mensheid dan elke andere ideologie ook die je hebt genoemd. Daarnaast ben je wel heel royaal in je lijst odat je de belangrijke verschillen ertussen kennelijk niet ziet of niet wilt zien. OM Christendom HIndoeisme en Nixon en kruistochten in 1 adem te noemen met abjecte zaken als communisme, Nazisme en Islam geef je aan dat je de verschillen niet ziet. Verdiep je er eens in dan zul je de enorme verschillen gaan waarnemen.
DE Kruistochten waren niet meer dan een reactie op de agressieve expansie van de islam in die tijd. Eindelijk kwam er een Paus die het genoeg vond en mede daardoor zijn zijn zo'n 1000 jaar bevrijd gebleven van de islam. Jammer dat onze overheden niet net zo hard islam buiten de deur hebben gehouden. Alleen Polen en Hongarije zijn nog voorbeelden van landen die WEL het gevaar van de islam begrijpen.

0
34 PFL

@34
Wie maakt de islam? Mensen! Ik heb geen behoefte aan een godsdienstoorlog om de godsdienst. Pak hen aan die dat ervan willen maken keihard aan. Ook geen geen behoefte aan PVV kruisridders die tot god weet wat in staat zijn mochten zij de macht krijgen en dat A4'tje van Wilders letterlijk nemen.

3
35 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Offtopic

Dan ga ik de redactie van Nieuwskoerier verzoeken mijn naam te verwijderen , plus mijn mailadres , Voor de rest ga ik me dan oriënteren wat ve...

zojuist geplaatst door Olivia

Nicks R. Van
Zestig procent mbo’ers krijgt niks voor stage, Tweede Kamer zint op verplichte vergoeding

@2 Als de stagiair 'gewoon meedraait' met de (eenvoudigere) klussen heeft dat niets te maken met het aanleren van bepaalde specifieke vaardighed...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

https://narcismegids.com/tactieken-van-narcisten/...

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@124 Jij misdragen? Ikke melden. Maar dat is te moeilijk voor je? :-))))))))) ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@121 Hier heb je er nog een paar.Joop Klepzeiker die ook nog eens een zielige narcistische vertonig is met een meld verslaving....

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@117 "Je bent en blijft een ongenaakbare narcist." Schelden, beledigen, op de persoon spelen → gemeld." Herstel: HAHAHAHAHA...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

soapbox
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Jezus het niveau hier bij velen gaat echt niet verder dan" Jij bent/doet alles wat ik constant doe"....

4 minuten geleden geplaatst door soapbox

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@117     "Je bent en blijft een ongenaakbare narcist." Schelden, beledigen, op de persoon spelen → gemeld. ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Offtopic

@2691 "er hier ook nog eentje rond die werkelijk álles meldt" TERECHT meldt ja, en nee, NIET WERKELIJK ALLES, dus lieg niet, W...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@116 Ervaring én vrouwelijke intuïtie. Maar iedereen mag het tegenspreken uiteraard. 😊...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Lexxxxi LockhartSearch 4chanGordas Videos PornosReal Incest SexFree Black Leasbian PornYogy XxxAmericapornMasturbating In Public PornKatrina Kaif Ki Bf MovieIndian Porn Blue FilmSabrina Salerno NudeSunny Leone BoobsFree Hd PoornPorn AssistirBlowjob ShotZombie PornographyMmf ThreesomVintage Sex VideosAndhra Sex HotPronhub MovieSex Video Hindi Www ComAlyssafabulousJapa PormPornography GroupFat Cock CreampiePornostar ListFree Porn Movies OnlinePorn Live Ao VivoEnanas CojiendoHd Sex Big BoobsProfessor Gaia PornDiishThe Best Nude CelebsSexo Amador NovinhaPornoproibidoGay CumswallowXxxopnAmy Jackson Xxx VideoValdim BlackXxx Hindi MovesFly Girls XxxStepmom Porn SleepingFuta ComicAmilia Onyx'sHot Curvy PornKeisha Grey Kelsi MonroeXpxxJapan Mom Xxx ComKarma RxpornAbella Danger TwitterPornography FrancaisBlackedraw.ocmForeplay PornographyBellesa ComAbella Anderson PornIndian Bedroom Sex VideosStream SexmoviesHentai VostrfBahu Ki ChudaiAllfinegirlsDeepthroat A BananaF.a.n.v.a.n KelseyBoko877Xxx South Indian ActressMindi Mink LesbianDeeper.fomPorn Hub .Hailey Rose FucksAnal Gape GifFc2 GangbangTop Latina Porn StarsUncharted PornFull PornvideosAlt Balaji XxxXxxx Video 2Danielle Bregoli Only Fans LeaksPornhub HotBlacked Full LengthReverse TitfuckTiktok PornstartsHindi SexyyLovelo044Marissa Miller NudeGay Cum InsideSex 2018Zoey Holloway PornJavdh.proTwinkporn GayBokep Indonesia JilbabConnie Elizabeth NudeCameron Monaghan NakedMia Farrow NudeXx Viral VideoPapa Sex ComSinny Leon PornDepraved AwakeningAll Sex Video ComMia Khalifq VideosAshleyyyreyyy LeakedJeanne Tripplehorn NudeSlutty SonnySex Full HotNpc PornAsmrclaudy PornSite TukifSapna Bhabhi Xxx VideoEmilia BunnyOliviasworld95Pornstars Of The 2000'sEtre-naturiste.comCam SexoXvidiosjapanDelhi College Girl SexFat BlackassesBest Free Gay Porn Sitesエロの動画Bengali Sex Sex VideoReena Sky Full VideoHot Sexy FingeringMadingo Porn StarGhetto Gaggers Full VideoSpy Cam Massage ParlorYuo Porn MatureMeilleur Vidéo PornographieCheating SexstoriesWww X Tamil VideoHand In PantiesSexy Strip TeaseJessryan PornFree Enony Lesbian PornTaboo Porneفديو سكسKittyplaysBest Latino PornDeep.nude AiDestiny Lane69 Sex ComKrystal Boyd GifShemale Fucks GuyPlugtalk PornGushy PussyScat HunterReal Porn AmateursJapa XxxxDesnudo Aracely ArambulaMia Khalifa VirginLoversinlove_Nikki Benz FacialEro. MeThe Best Latina Porn