U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 9
De politie in Frankrijk heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vier mensen aangehouden in verband met de onthoofding van een man in een voorstad van Parijs, meldt het Franse persbureau AFP op basis van een gerechtelijke bron. Een vijfde verdachte, de vermoedelijke dader, werd kort na he ...

12 dagen geleden door Nu.nl

REAGEER MET EEN EMOJI
2
1
3

Ze hebben de dader toch al doodgeschoten, waarom dan de familie ook arresteren.

1 niet-alles-geloven    
12 dagen geleden door niet-alles-geloven
17
Meld

@1
Omdat die familie mee heeft gedaan aan de hetze tegen die leraar. Dat is namelijk wat hieraan vooraf ging. Inmiddels zijn ook twee andere islamitische ouders van leerlingen van die school gearresteerd.

2 Reconquista    
12 dagen geleden door Reconquista
0
Meld

zo zie maar weer; geweld werkt... nog meer van deze eenling acties en we gaan kapot in het westen question

3 maarten1234    
12 dagen geleden door maarten1234
0
Meld

Misselijkmakend! Die "familie" verdient ook gestraft te worden als ze medeplichtig zijn!

4 ObJener    
12 dagen geleden door ObJener
0
Meld

Zou Marcron beseffen dat hij, Merkel en de meeste EU leiders, medeschuldig zijn aan de onthoofding van deze leraar ? door dit soort extremisten met miljoenen tegelijk de EU binnen te halen, en ze alle ruimte geven om hun krankzinnige ideologie te verspreiden ?

5 Marrie    
12 dagen geleden door Marrie
2
Meld

@5
Het ergste is nog dat we straks weer een herdenking krijgen en medeplichtige Marcron weer vooraan zal staan om te betogen hoe erg hij het allemaal vind. Ik hoop dat de familie dit soort hypocrieten weert bij de herdenking en begrafenis.

6 Reconquista    
12 dagen geleden door Reconquista
0
Meld

Hoe staat het met de plannen van macron om de islam aan te pakken?
Of ziet hij daar toch maar vanaf.
Het lijkt mij nu harder nodig dan ooit om de islam in te dammen,over de hele wereld.

7 ongelovenloos    
12 dagen geleden door ongelovenloos
1
Meld

Onthooft moeders dan ook maar, samen met de Imam!

8 Arkan    
12 dagen geleden door Arkan
0
Meld

@6
Ja, macron en Merkel hebben de onthoofdingen en islamitische wandaden gewoon ingecalculeerd bij het binnenhalen van de on gescreende invasie primitieve moslims.

9 Marrie    
12 dagen geleden door Marrie
2
Meld

Het zal je gestoorde geradicaliseerde kutjong maar zijn.

10 Hendrianus    
12 dagen geleden door Hendrianus
13
Meld

@10
het wordt met de paplepel ingegoten...

11 t.rap.er.niet.in    
12 dagen geleden door t.rap.er.niet.in
0
Meld

@5
Zo kan die wel weer. Dat achttienjarige jong is de enige die deze daad uiteindelijk pleegde. En ja, onder vluchtelingen zitten ook dit soort gestoorden. Je zal wel het liefst de deur dicht willen doen voor moslim vluchtelingen. Ook dat is toegeven aan terreur.

12 Hendrianus    
12 dagen geleden door Hendrianus
20
Meld

@12
Macron en Merkel en die andere EU leiders wisten drommels goed wat er zou gaan gebeuren toen Merkel haar lokroep naar de Islamitische wereld deed uitgaan.
Ze hebben de voorwaarden en de gelegenheid geschapen om zoveel mogelijke criminele krankzinnige ONGESCREENDE islamieten naar de EU te halen.
Dus zijn ze wat dat betreft aansprakelijk en verantwoordelijk.
Normale echte vluchtelingen zal geen mens problemen mee hebben, echter zijn die ver in de minderheid.

13 Marrie    
12 dagen geleden door Marrie
1
Meld

@13
"Ze hebben de voorwaarden en de gelegenheid geschapen om zoveel mogelijke criminele krankzinnige ONGESCREENDE islamieten naar de EU te halen."

Voorwaarden en gelegenheid om een oorlog als in Syrië te ontvluchten? Of een regime te ontvluchten omdat je veiligheid in gevaar is? Asielzoekers doorlopen een asielprocedure, is dat je ontgaan?

14 Hendrianus    
11 dagen geleden door Hendrianus
18
Meld

@14
Tegen echte vluchtelingen zal niemand in Nederland bezwaar hebben, en ik denk in de EU ook niet. Maar de echte vluchtelingen hebben geen geld om hier te komen, die zitten nog in de ellende.
We weten allemaal dat de grote massa geen asielzoekers zijn, integendeel criminele aanhang van IS en Mo de wrede (moord zij met hem) gelukzoekers en parasieten.
En dat wisten Merkel, Macron en de andere machthebbers, de NGO, het COS en de deugd club, die allemaal een goed betaalde boterham verdienen aan de handel in het asiel gebeuren.

15 Marrie    
11 dagen geleden door Marrie
2
Meld

@15
COS moet COA zijn.

16 Marrie    
11 dagen geleden door Marrie
0
Meld

@14
Kijk Hendrianus, zo deden de Nederlanders het toen ze uit een 5 jarige oorlog kwamen.
https://youtu.be/3RZGgFZpjxA

17 Marrie    
11 dagen geleden door Marrie
1
Meld

@17
Joh, zie ik daar nu Nederlandse emigranten, gelukzoekers, op weg naar Canada en Australië voorbijkomen?

En historisch gezien, de Europese diaspora, https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Europese_diaspora

18 Hendrianus    
11 dagen geleden door Hendrianus
13
Meld

@15
'We weten allemaal dat de grote massa geen asielzoekers zijn, integendeel criminele aanhang van IS en Mo de wrede (moord zij met hem) gelukzoekers en parasieten'

Wel eens van de kerstening van Zuid Amerika gehoord? Aanhangers van Jezus de waterloper, gelukzoekers en parasieten moorden erop los en vormden een tsunami voor dat continent.
Zo ook werden Canada en Noord Amerika overspoeld.

Ach, kijk naar de emigratie naar de Europese koloniën. Onderdrukkers die deze landen uitzogen waardoor er grote rijkdom in Europa ontstond. Zelfs lokale mensen waren 'handelswaar'.

19 Hendrianus    
11 dagen geleden door Hendrianus
14
Meld

@5 Zet Rutte ook maar in dat rijtje! Die doet net zo hard mee met het binnenhalen van al dat kutvolk!! En in Nederland worden we ook dagelijks geconfronteerd met de ellendige gevolgen daarvan!!

20 Topperz    
11 dagen geleden door Topperz
0
Meld

@20 Ja, klopt. Rutte doet ook gewoon mee.

21 smurf    
11 dagen geleden door smurf
0
Meld

@19
Ha ha, Jezus de waterloper, dat is een goeie, die had ik nog nooit gehoord question
Maar serieus, we hebben het nu over het heden en niet over het verleden.
Als je constant in het verleden blijft hangen zoals de moslims doen, kom je niet verder, en praat je feite alles goed wat er nu gebeurt.

22 Marrie    
11 dagen geleden door Marrie
2
Meld

@22

"Als je constant in het verleden blijft hangen zoals de moslims doen, kom je niet verder, en praat je feite alles goed wat er nu gebeurt "

Deze terreur aanslag praat ik echt niet goed hoor. En wat betreft het verleden, je wijst continu op de Islamitische veroveringsdrift. Was dat ook niet in het verleden?

23 Hendrianus    
11 dagen geleden door Hendrianus
15
Meld

@23
Ik en veel anderen met mij, hebben het over de veroveringsdrang van islamieten in deze tijd.

24 Marrie    
11 dagen geleden door Marrie
2
Meld

@24
Ik weet van de strijd Azerbeidzjan (moslims) tegen Armenië (christenen), waarbij overigens Israël wapens levert aan Azerbeidzjan. Dan hebben we Syrië, maar dat is een burgeroorlog in een land waar de moslim meerderheid laten we zeggen euh war onenigheid heeft met Assad de kaffer kafir.

Verder kreeg ik weleens een Jehova getuige over de vloer en is de zendingsdrang van andere christenen elders in de wereld nog steeds aan de gang maar ik heb nog nooit een moslim aan de deur gezien of enige andere zendingsdrang voor de Islam kunnen bespeuren.

Dat heeft ook te maken met het verleden toen minderheden in Islamitische landen meer belasting moesten betalen dan moslim inwoners. Tja, zo'n gouden kippetje slacht je niet. question

M.a.w. waaruit bestaat volgens jou de veronderstelde doelbewust gekozen hedendaagse veroveringsdrang van de Islamieten uit?

25 Hendrianus    
11 dagen geleden door Hendrianus
13
Meld

@12 . Onzin. Zijn hele familie is medeschuldig. Het is onzin om alleen degene die het mes hanteerde schuldig te verklaren. Zo'n daad doe je uiteraard niet met vijf mensen en 5 messen tegelijk. Maar ze zijn net zo schuldig door hem hiertoe aan te zetten als hij die het mes hanteerde.

26 PFL    
11 dagen geleden door PFL
0
Meld

@26
Natuurlijk is onderzoek naar hoe hij tot zijn daad kwam noodzakelijk. Ik zou nog even wachten met conclusies te trekken. Er is nog, voor zover ik weet, niet bekend hoe hij tot zijn daad kwam en of anderen daarin een belangrijke rol speelden.

27 Hendrianus    
11 dagen geleden door Hendrianus
14
Meld

@27 het is gewoon een gevaarlijke nazi (ook wel pedo-volger genoemd) en zijn familie is net zo gevaarlijk en terroristisch.. Wanneer gaan je ogen open om te zien wat een abjecte ideologie de islam is.

28 PFL    
11 dagen geleden door PFL
0
Meld

@28
Persoonlijk vind ik alle extremisten gevaarlijk. Het is inderdaad momenteel zo dat veel extremisten een voedingsbodem vinden binnen de Islam. Toch ligt de kern bij de mens zelf. Waarom wordt een klein deel extremistisch? Kijk, in WOII kwamen ook extremisten bovendrijven die gruwelijke daden verricht hebben. Kijk door de geschiedenis heen en overal zie je dat extremisten opduiken binnen elk geloof of totalitair systeem.

Het fanatisme in de mens, ook kerkgangers die ondanks corona met 200 man in een kerk kruipen vind ik licht extremistisch, moet met wortel en tak aangepakt worden. Het ironische is dat je op NK soms meningen leest die ageren tegen extremisme die op zich zeer extreem zijn. Die mensen hebben niet door dat onder een totalitair systeem dat bijv. besluit moslims te vervolgen zij de beulen zijn die voor de uitvoering gaan zorgen.

Ben wel zover dat als de Islam zich niet zuivert van terreur en extremisme dat dan de Islam, het systeem,/stelsel in het westen aan banden moet. Maar ja, dat treft meestal niet de extremisten maar zal hen eerder sterken. Toch moet het. Te beginnen met het controleren van geldstromen en het verplichten dat in elke moskee meegeluisterd wordt door de overheid.

29 Hendrianus    
10 dagen geleden door Hendrianus
12
Meld

@29 jij begrijpt nog steeds niet dat er niets extremistisch aan deze aanslag was. Dit is gewoon wat islam propageert en voorschrijft. Islam is een extremistische ideologie en islam zelf is het probleem.

30 PFL    
10 dagen geleden door PFL
1
Meld

@39

Onzin, zie miljoenen moslims in Frankrijk.

31 MaxVerstappen    
10 dagen geleden door MaxVerstappen
2
Meld

Al bekend er zijn nu al 11 moslims gepakt. Hopelijk worden ze uitgezet en niet op kosten van de nabestaanden in de gevangenis in leven worden gehouden.

32 Kroonluchter    
10 dagen geleden door Kroonluchter
0
Meld

@30

Nazisme, stalinisme, communisme, islam, christendom, hindoeïsme etc. Pol Pot, Mao, Hitler, IS, Stalin, Omar-al Bashir, Al Qaida, Idi Amin, Bokassa, Nixon, Mugabe, etc. Heksenverbranding, inquisitie, kruistochten, joden vervolging, genocide Armeniërs, vervolging Rohinya,

Het is de islam? Nee, het zijn de mensen! Stel de Islam is er morgen niet meer. Denk jij dan dat over zeg honderd jaar, laatste islam geindoctrineerde zeker overleden er geen mensen zijn die weer wat anders aanwenden om te moorden, zgn. uit naam van?

33 Hendrianus    
10 dagen geleden door Hendrianus
12
Meld

@33 . man man wat ben jij naief inzake islam. Ja natuurlijk zijn er andere net zo destructieve ideologieen. En ja als islam zou uitsterven ( wat een prachtige droom) dan komen er vast wel weer andere ideologien voor in de plaats. Maar dat wil toch niet zeggen dat we dit soort ideologien dan niet met wortel en tk zouden moeten uitroeien. EN ja er zullen ook altijd slechte mensen zijn.
Maar op dit moment is de islam de grootste vijand van de mensheid met ruim 2 miljard aanhangers. Zoveel heeft het Nazisme er gelukkig nooit gehad, En alleen al vanwege zoveel aanhangers is islam gevaarlijker voor de mensheid dan elke andere ideologie ook die je hebt genoemd. Daarnaast ben je wel heel royaal in je lijst odat je de belangrijke verschillen ertussen kennelijk niet ziet of niet wilt zien. OM Christendom HIndoeisme en Nixon en kruistochten in 1 adem te noemen met abjecte zaken als communisme, Nazisme en Islam geef je aan dat je de verschillen niet ziet. Verdiep je er eens in dan zul je de enorme verschillen gaan waarnemen.
DE Kruistochten waren niet meer dan een reactie op de agressieve expansie van de islam in die tijd. Eindelijk kwam er een Paus die het genoeg vond en mede daardoor zijn zijn zo'n 1000 jaar bevrijd gebleven van de islam. Jammer dat onze overheden niet net zo hard islam buiten de deur hebben gehouden. Alleen Polen en Hongarije zijn nog voorbeelden van landen die WEL het gevaar van de islam begrijpen.

34 PFL    
10 dagen geleden door PFL
0
Meld

@34
Wie maakt de islam? Mensen! Ik heb geen behoefte aan een godsdienstoorlog om de godsdienst. Pak hen aan die dat ervan willen maken keihard aan. Ook geen geen behoefte aan PVV kruisridders die tot god weet wat in staat zijn mochten zij de macht krijgen en dat A4'tje van Wilders letterlijk nemen.

35 Hendrianus    
9 dagen geleden door Hendrianus
14
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Cardioloog Pim van Lommel: ‘De aanname...
Als het stoffelijk lichaam ermee ophoudt, waa...

1 dag geleden door AD

Man (25) werd hardhandig overmeesterd op stat...
De 25-jarige Nijmegenaar werd hardhandig uit...

1 dag geleden door Racism monitor 2020

Oppermachtige VVD klimt naar 42 zetels, 50PLU...
De meeste Nederlanders zijn dezemeer geïntere...

21 uur geleden door Racism monitor 2020

Niet medische mondkapjes zijn waardeloos en b...
Kassa laat zien dat veel mondmaskers voor con...

24 uur geleden door welofniet


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Arthur2000
Denk-Kamerlid Kuzu niet te spreken over spotp...
Als 'ie er ''niet over te spreken is''..... w...

minder dan een minuut geleden door Arthur2000

Voorzittershamer
Oudere man in kritieke toestand door zware mi...
Berichten als dit zullen ook hun langste tijd...

minder dan een minuut geleden door Voorzittershamer

Moien
Tony Bobulinski, ex-Hunter Biden-medewerker, ...
@28 deze was vorige week, ook een wappie op e...

1 minuut geleden door Moien

Doomsdayshaman
Giel Beelen nu wel op tijd wakker voor vroege...
We krijgen meldingen als Giel niet op tijd is...

2 minuten geleden door Doomsdayshaman

FrisseBries
Webshops roepen klanten op cadeaus feestdagen...
@8Vandaar ook deze oproep he......

2 minuten geleden door FrisseBries

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig