Intensive Care-chef: "Afdelingen liggen bomvol met mensen die de persco's niet kunnen verstaan" (geenstijl.nl)


Ideetje voor de corona-persco komende dinsdag. Neem een grotere studio, en huur een paar dozijn tolken en ondertitelaars (en een Arabierische Irma Sluis) in om die arme schotelmensen in de Randstad in de oren te knopen dat ze nu echt moeten LUISTEREN naar de corona-maatregelen. Wan ...

door Moskowfiets in Media  ·  76 Reacties

  • 20
  • 1372x gelezen
Reageer met een Emoji
1
6
3
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48
haha
wat een kluns ben je .
Zit je met wilmama in een team?

2
51 Jongens van de Witt

@47 Voor één bestaande influenzastam in 2018 was er ook geen vaccin.
Dat veroorzaakte de massale sterfte toen onder ouderen. Die waren wel gevaccineerd maar dat vaccin bevatte geen bescherming tegen een Influenza B mutatie.

1
52 Hollander1967

@46 want??

2
53 datkanjijmakkelijkzeggen

@52 dat kan inderdaad, want het kreng muteert als een dolle, en toch ben je dan alsnog beschermd, hem 100 % maar zeker ook niet 0%

1
54 datkanjijmakkelijkzeggen

@46 @47 Je hebt blijkbaar 2 reacties nodig.

Covid 19 is te remmen door een cocktail van HydroxyChloroquine, Zink en Azitromycine. Zink is een essentieel element in het remmen van het ziekteproces omdat het de infectie in het lichaam remt. HydoxyChloroquine werkt als een bindmiddel dat zink sneller dan normaal door het lichaam verspreidt en Azitromycine zorgt ervoor dat er geen bloedklontering in de longen en organen ontstaat zodat daar zo weinig mogelijk littekenweefsel ontstaat.

Overigens zijn meerdere virussen met deze cocktail te remmen. Zelf gebruik ik ook Lysine omdat ook dat de verspreiding van virussen in je lichaam tegengaat.

Zelf een beetje onderzoek nagtrokkken:
https://www.researchgate.net/publication/312115736_D_L-lysine_acetylsalicylate_glycine_Impairs_Coronavirus_Replication

1
55 Hollander1967

@51 op de Quest pagina zag ik een duidelijke uitleg over de verschillen en overeenkomsten met de griep. En aanrader

1
56 datkanjijmakkelijkzeggen

Kortom we laten ons land met maatregelen naar de typhus gaan om volgevreten medelanders met een suikerverslaving te redden.

2
57 de gezonde roker

De dodelijkheid van corona is hetzelfde als van een stevige griep. Kappen met deze onzin.

3
58 de gezonde roker

@57 nou, dat zal opluchten. Wat een klote instelling heeft u zeg, wel overzichtelijk dat wel.

3
59 datkanjijmakkelijkzeggen

@58 en omdat we er nog geen afweer tegen hebben zullen de sterftecijfers dus hoger zijn, is dat goed nieuws? Alleen de economische schade al zeker nu patiënten jonger zijn, het echte dorre hout is al gesnoeid.

2
60 datkanjijmakkelijkzeggen

@60 Sterftecijfer corona is hetzelfde als van griep. Ongeveer 0,1%.

7
61 de gezonde roker

@61 3,4% jonguh.

5
62 Reagurius

@62 Dat was de oorspronkelijke leugen van de WHO uit maart. Nu zeggen ze 0,13%.

8
63 de gezonde roker

@63 Ja volgens Jensen.

3
64 Reagurius

@64 Nee volgens Mike Ryan, executive director WHO Health Emergencies Programme, is 10% van de wereldbevolking besmet. Dodelijkheid corona: 0,13%.

6
65 de gezonde roker

@2 "...Poging om grappig te zijn?...'

Jij jankt liever de hele dag over de 210.000 Coronadoden in Amerika....met een boos oog op Trump als verantwoordelijk!?! Nu andere landen, notabene Nederland zelf, de VS gaan inhalen vervalt de exclusieve rol van Trump als zondebok.....dat is niet leuk voor de linkse kerk....kunnen ze dat argument niet meer inzetten tegen Trump tijdens de verkiezingen.....

3
66 CoolMemories

Vele mensen in Nederland heeft dat zelf over hun afgeroepen.
Juist mensen die veilig op de kantoren werken zoals ambtenaren keurde die mensen goed en lieten hen met veel genoegen binnen ons leef milieu.
Ik was nog niet met pensioen als buschauffeur toen zei ik al dat we heel wat mee zullen maken met al die toen nog vreemdelingen.
Toen ik met pensioen ging heb ik mijn collega's gezegd heel veel werkplezier na 37 jaar op de bus gezeten te hebben zag ik al dat er velen problemen met die mensen zouden krijgen dus mijn intuïtie was al voorspelbaar.
Juist die mensen die hen met openarmen ontvangt hadden geen besef, als je midden in de samenleving een openbare functie bekleed dat je werk steeds moeilijker zou worden.
En zie hoe het er nu voorstaat met je samenleving.
De politiek besefte niet dat de mensen er maar mee moesten leren leven met andere culturen en zag er niet op nog meer mensen binnen te halen.
Zij hadden er toch geen last van, want ze leefde in wijken waar ze dachten dat ze niet in hun wijk zouden komen te wonen.
Hoe is het mogelijk hoe allochtonen wijken ontstonden, door dat de echte Hollanders er niet mee konden omgaan en vertrokken naar elders.
Ook soms door weg gepest te zijn, of hun leefstijl niet konden accepteren.
Maar de politiek had daar geen boodschap aan en zie hoe Rutte bejubelt word door zijn aanpak en menig mens beseft niet dat hij en zijn kompanen de grootste veroorzaker is van die beleid.
Nu blijkt het aan globaliseer te veroorzaken waar Rutte altijd zegt dat hij dat niet wilde, maar wel aan meewerkte.
Als hij zegt dat hij het niet wil dan hou het maar daarop want zijn kompanen uit het bedrijfsleven willen goedkoop arbeiders en daar luistert hij naar.
Och je kan zo veel opnoemen wat er fout gaat, maar je wordt door die linkse kliek gelijk als racist bestempelt, een soort linkse elite publiek die een doel hebben.
Gelijkwaardig te zijn en daar gaan ze juist de mist in geen een mens is gelijk aan ieder mensen ieder heeft zo zijn eigen mentaliteit en dat is de laatste jaren erger geworden, door die lieden die aan hun gelijk blijven hangen.
Ik wens de Nederlanders heel veel sterkte toe want ze leren niet van de geschiedenis en willen zich laten lijden door een mentaliteit dat lijkt op een goedmens te zijn .
Je bent pas goed als je goed voor je zelf zorgt en goed voor je land bent en niet zomaar zich laten beet nemen door een stel gemene politiekers die willen verandering brengen in de wereld en hun eigenland door mee te gaan naar een groot multinationale idee en dat is de Europese UNI.
En mensen die op die mensen gaan stemmen verdienen ook niet een goede samenleving, waar eenheid is. er zullen altijd spanningen blijven omdat je de minderheid zo graag tegemoet wilt komen.

0
67 Ciater

@45
Geen idee, ik was er niet bij. Maar maakt dat uit ..

0
68 joostmaghetweten
69 Hollander1967

@55

Ga lekker je gang .
Ik heb ( voor jou de vast domme gedachte) gedachte dat je alleen iets moet slikken als je ziek bent en dan ook iets waarvan algemeen bewezen is dat het helpt.
Vraag eens aan specialisten hoeveel er ziek zijn en doodgaan aan zelfdokteren .
Wat jij denkt dat voor een virus helpt , kan je nieren , lever , darmen of iets anders naar de knoppen helpen !
Leef en eet gezond dan kun je een hoop geld in je zak houden.

2
70 Goodnews badnews

@70 Waar heb je het over?
Lysine is niet ongezond.

0
71 Hollander1967

Waarom denken sommigen en Wilders dat mensen die geen Nederlands kunnen altijd niet- westers zijn ?
Weet je hoeveel mensen uit andere landen hier werken ? mensen die we hard nodig hebben vanwege hun kennis en voor contacten in de wereld Van een bedrijf. Die er soms langer en soms korter zijn ?
Die hebben het Nederlands vaak niet eens nodig.
Maar ook die kunnen ziek worden .

2
72 Goodnews badnews

@71

Alle supplementen zijn onnodig en geldklopperij.
Laat jaarlijks een APK bij de huisarts doen ( kost je alleen lab- onderzoek ) .
Hou je heel wat geld in de zak en blijf je gezonder.

2
73 Goodnews badnews

@73 Die APK doe ik ook. En lysine is bedoeld om de balans tussen arginine en lysine naar lysine te shiften zodat virussen zich moeilijker kunnen verspreiden in mijn lichaam zoals dat onderzoek uit 2016 aantoont.

Voor de rest kun je niet bewijzen dat de supplementen die ik gebruik, geldklopperij zijn want je weet niet of ik supplementen gebruik buiten Lysine. Het zijn meestal de tegenstanders die er zelf geen ervaring mee hebben die dat beweren.

Er zijn uitstekende supplementen te koop om je cholesterol omlaag te brengen bijv. Scheelt de maatschappij een berg aan peperdure recepten voor statines die worden gepushed door de corporate pillendraaiers. Want waarom zouden die reguliere cholesterolremmers beter zijn dan de door mij gebruikte supplementen die mijn erfelijk hoge cholesterol terugbrachten van 7.1 naar 5.6? Die supplementen kostten me 6 euro voor een maand, een statine kost al snel 140 euro. Heb je je wel eens afgevraagd waarom je zorgpremie zo hoog is?

0
74 Hollander1967

@69 Dat artikel gaat over het percentage besmettingen, niet over het percentage mensen wat daarvan doodgaat.

0
75 Reagurius

@75 Dat kun je berekenen als je een beetje nadenkt. Helaas zijn vele mensen en blijkbaar jij ook daar niet meer toe in staat. 1 op 700 besmetten sterft volgens die schatting. Dat is 0,13% en dat is vergelijkbaar met een jaarlijkse influenzasterfte.

0
76 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@56 Alles wat gericht is tegen de handelingen van de staat Israël is altijd omstreden en wordt al heel snel J(met een hoofdletter)odenhaat aang...

28 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

DWZ
? Een heel bos kappen voor het bouwen van nóg een azc?

Goed bezig voor het klimaat en milieu hoor...Shampoo !...

2 uur geleden geplaatst door DWZ

Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Girl BlowjobKushboo Sex Video TamilKimber Lee OnlyfansClevesceneMiruplantSwedish MilfJaponaise PorneKebaya Merah XxxUp Desi SexDownload Sex Download SexIndian Mom Pron VideoIndian Club PornWww TamilauntysexMiakhalifa PornvideoCheating Wife Caught Hidden CameraBucc Wild AnalMencumshotsWww.hd Porn.vomNicolane EscobarNatasha SexPorn FrancaisePorn Xp.Filmes Pornô SexoOliver FlynnYoung Biggest TitsBrookemarks NudeXxnx BrazzersMorning Romantic SexPorn Teen ForcedChubby Loving PornBrazzer Porn In HdActrice Française PornographieChina SexceBig Tits.comI LiteroticaSonam Bajwa PornNaked Teenage RedheadsNew Kannada X VideosIntercial Pass.comThe Notebook Sex SceneNude XelebBest Free Sex VideosXxx SeenBes Indian PornFree Porn Free3d Dad PornJulio Gomez BlackedLeague Of HentaiPornô AnimaçãoSandy Johnson NudeXnxx Chinese MovieAloy CosplayWww Pronktube ComJohn Porn StarSunny Leone Sexy Naked VideoLana Rhoades MasturPelículas Pornos EspañolasPorn Extreme-hardcoreхххBillie BeaumontXnxx Hot Video ComBabeta XxxChubby Brunette PornSusu_jpg LeakedKolkata Sonagachi Sex VideoAlexis Tae AnalMaturre Tube PornRnhubGraciebonr PornIndian Local PornHdmilfXxx Bathroom IndianFurru XxxFtee PotnPunhetas PornThepiratebay.orfSokokaPelicula De SexoNublies Film PornHollywood Movie Sex XvideoGay Link PornGhjkRoja Sex Video TamilPunish Teen XxxMotherfucksBeastiality CreampieFotospornPorn RankSemi Sex VideoHandjob Porn Hd3gp King Com DesiCouple Making Love VideoHentaishowsPirate TorrentNude Jenna OrtegaSexo Anal PornFree Step Mom PornImpregnationhentaiOld Man Xxx IndianAnimal Girl HentaiSkin Diamond GangbangedVerónica RodríguezXxx 18TattooedmilfAmanda CernysexyNangi Nangi LadkiFree Hot Sex TubeSex Video Big LandScenes Of SeductionEvil-angelMet Art HunterJade ValentineSex Cams 19Big Titted BritsShane DiselDesi Sexxy VidioFffm PornTwerking IgBallin PornHanime VSexvideJustinandcassidyxxxPublic Disgrace SexBeautiful Trans PornWeebtoon XyzPorn PiccsMelhor Xvídeos Do MundoRevenge SexChelya CollinsBid Boobs NakedR FutaHookup Dating SitesNovinhas Nuas AmadorDreamsweetgirlHow To Do The Photo Swipe On TiktokFilmes Pornô Com LésbicasWeb Series SexsBoy And Girl SaxCatherine Knight Indexxx三上Doctor Bf MovieOmegle Gay PornAlexis FaxxHothit MoviesPorn Painful AnalMiss Pauling PornAmat Porn TubeWww Andhra Sex ComHot Village Sex VideoIndian Grandmother Porn