Bewijs dat het RIVM liegt. (youtube.com)


Uit het gesprek met het rIVM blijk overduidelijk dat Corona echt niet anders dan griep gezien zou moeten worden. Gevaarlijk voor de volksgezondheid? Ja natuurlijk maar niet gevaarlijker of meer sterft veroorzakend dan Griep. En voor griep hebben we nog nooit een lockdown gehad of een 1,5 m ...

door PFL in Binnenland  ·  235 Reacties

  • 25
  • 1702x gelezen
Reageer met een Emoji
3
28
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@200 Ik had er nog zo bij gezegd dat het niet om Jensen ging, maar om WAT hij zei en liet zien.
Dat jij liever the messenger shoot, omdat het anders niet in jouw straatje past is geheel jouw probleem.
Niet de mijne. Ik lever bronnen. Jij niet.

10
201 xtremy

@201 Het enige wat je dag in dag uit bewijst is dat je een plaat van titanium voor je kop hebt.

2
202 MacGu

@202 Nee hoor.
Ik vertel dingen en onderbouw dat met linkjes naar bronnen. Kunnen jij en al die andere haters nog heel veel van leren.

10
203 xtremy

@201 Hetgeen waar Jenssen mee aan komt zetten is een en al bagger! Ook als ie om een specifiek voorbeeld te noemen met die dwaas David Icke komt aanzetten! Dan bent u simpelweg van het padje af geraakt als hetgeen hij verspreidt gelooft, dan rangschik ik u in dezelfde categorie!

Zie Harry Hol:


Er zijn nog plenty andere voorbeelden op te noemen, maar ik wil aan u geen verdere energie verspillen omdat het zinloos is!

2
204 Nieuwsgierig

@204 Nogmaals: HET GAAT NIET OM JENSEN!!!!!
het gaat om WAT hij laat zien.
Man man man man zeg dan gewoon dat je liever niks wil weten.

10
205 xtremy

F.O. Ik heb David Icke als voorbeeld genoemd dat is geen Jensen! Als je David Icke laat zien en serieus neemt dan ben je een wappie!

Dringt niet tot je door blijkbaar!

2
206 Nieuwsgierig

@203 Een linkje/bron van iets bijvoegen en daar een krakkemikkig verhaal, leugens en/of een totaal onzinnige interpretatie aan toevoegen maakt je onzin nog niet waar. Van onderbouwing is dan natuurlijk totaal geen sprake, eerder misbruik maken van een bron door die in een foute context plaatsen.
Zowel Jensen als jij doen doorgaans niet anders. In die zin kan ik wel begrijpen dat je een fan van hem bent. Jensen schat ik echter hoger in dan jij, hij weet wat hij doet (en aanricht), jij weet niet beter en dat spreekt dan weer een beetje voor jou question

1
207 MacGu

@207 Ik gaf een verhaal, en gaf daar ook een linkje bij die het duidelijker en met beeldmateriaal uitlegde. Doe ermee wat je wil, maar kom niet zeiken dat ik niks zou onderbouwen want dat doe ik dus, als vrijwel de enige hier, juist WEL.
Dat mijn bronnen jou niet aanstaan is geheel jouw probleem, niet de mijne.
En nogmaals het gaat NIET over Jensen, maar om WAT hij vertelde en liet zien (bronnen dus).

11
208 xtremy

@207 Anders gezegd. Ik vind Klaver een enorme nitwit, maar als hij ergens uitlegt en laat zien dat 1+1 2 is, dan geloof ik dat wel.
Jij zou dat dan gaan ontkennen, omdat het iemand is die je een nitwit vind.

10
209 xtremy

@206 Vertel, wat heeft Jensen precies over Icke gezegd en wat heeft hij precies laten zien en wat is daar volgens jou zo bezwaarlijk aan?
Graag even heel specifiek nu, want ik weet al precies hoe jij je hebt laten misleiden door anderen hierover. Dat gaan we nu dus even aantonen.
Graag in detail dus even zeggen wat Jensen precies heeft gezegd over Icke, en wat heeft hij van Icke laten zien.
En wat is daar het bezwaar op?

Als je er nu weer omheen gaat zitten kletsen is het wel weer duidelijk waar je mee bezig bent.

10
210 xtremy

@208 Het enige wat je met je reacties onderbouwt is mijn verhaal. Je reactie geeft overigens aan dat je de strekking van mijn reactie niet begrijpt/niet wil begrijpen.
Wat Jensen doorgaans doet is een onzinnige interpretatie geven en plakt als "bewijs" een (stukje) bron daaraan vast terwijl die vaak helemaal niet de onzin van Jensen onderbouwt.
Jij verwijst regelmatig naar RIVM/WHO o.i.d. Vervolgens interpreteer je de cijfertjes verkeerd en/of verdraaid uitspraken en komt met een of andere onzinnige conclusie.
Fact checking doe je ook niet, gezien je complotverhaaltjes....

2
211 MacGu

@209 .
Quote:
"maar als hij ergens uitlegt en laat zien dat 1+1 2 is, dan geloof ik dat wel."

Huh ? Sinds wanneer is 1 + 1 terug gelijk aan 2 volgens jou ?

Je hebt hier wekenlang zitten verkondigen dat 1 + 1 = 3 (want Jensen zei dat in zijn show 187 question remember :
)

Ben je van je Jensen-geloof afgevallen ?

2
212 XingFu

@198 ja gevonden.. ze willen een einde aan armoede, gadver wat een engerds hoe durfen ze.

1
213 ModReset

@211 Nogmaals, het gaat niet om wie het zegt, Jensen in dit geval, het gaat om WAT er gezegd (en getoond) wordt.

@212 Weer lekker dingen aan het verzinnen, complottertje?

@213 Dat niet alleen. En de hoe willen ze dat alles bereiken?

9
214 xtremy

@214 klopt, het gaat om de kolder die Jensen en jij zeggen. He ik een doorbraak? je snap iets!!!!!! Daar neem ik een biertje op .....

1
215 MacGu

@214 Klopt, of Jensen het nu zegt of jij, beide keren is het onzin......

Weet je trouwens nog wat je 15 april zei? Dat de VS niet meer dan 64.000 Corona doden zou krijgen. Ook grote onzin van je hè? Maar daar kom je nooit op terug en dat zwijg je liever dood.....

1
216 Rare Rakker

@214 weet ik veel, niet door Corona te faken in ieder geval.

1
217 ModReset

@215 Het is geen kolder, het is de uitleg over officiele cijfers.

@217 Wie heeft het over faken?

9
218 xtremy

@218 he wat jammer nu, ik had het kunnen weten, je snapt er toch helemaal niets van.

1
219 MacGu

* Verwijderd door de redactie *

220 Anti-Fascisme

* Verwijderd door de redactie *

221 Anti-Fascisme

@220 En waar baseer jij deze vooringenomen opmerking op?

0
222 MacGu

@221 Dat kotsen laat ik aan jou over. Echt joh...Cafe Weltschmerz.... zonde van mijn tijd, doorgaans complotmeuk...
Over NSB'ers gesproken. Ben jij ook zo'n egoïstische viruswaanzinnige die maatregelen aan zijn laars question lapt waardoor stringentere maatregelen genomen moeten worden waarop jij dan weer flink kan schelden en tekeergaan...

1
223 MacGu

@221 “ Op 24 minuten laat ie zien hoe dat rivm 2 sets data als 1 doet voorkomen en doet alsof er een tweede golf is. Moet jij ff bewijzen dat ie daar liegt.”

Kom op zeg, wel even na blijven denken. Dit is een filmpje van 2 maanden geleden. De cijfers zijn nu wel even wat anders hè? We hebben nu ruim 6.000 vastgestelde besmettingen per dag. Mee eens, niet helemaal vergelijkbaar met de aantallen uit de eerste golf (Toen maximaal zo’n 1.200 op een dag), maar je kan moeilijk ontkennen dat we nu geen tweede golf hebben.

2
224 Rare Rakker

Hahahahahaha, ik laat een filmpje ziet dat fake is en dat resulteert hier in nu al 224 reacties. Geweldig om te zien. Zegt wel iets over ons als deelnemers (ja daar reken ik mezelf ook toe hoor) Ik lig in een deuk. En mijn dank aan allen die hebben bijgedragen om zoveel reacties op fake nieuws te geven. Heerlijk zoiets. Ik vermaak me prima hier.

4
225 PFL

@191 : Wat pas echt de SAMENleving ondermijnt is mensen tegen elkaar ophitsen dat die ander "nepnieuws" verspreidt omdat hij anders denkt dan gewenst wordt door mensen die ons collectief bepaalde richtingen uit willen masseren, "draagvlak creëren" noemen ze dat, uit eigenbelang.

3
226 Wendel

@225
Ja als xtremy zich er tegenaan gaat bemoeien krijg je al snel een vertienvoudiging van het normale aantal reacties. Die is xtreem goed in zuigwerk.

1
227 -Koeievla-

@225 Dat is best een laffe manier om te verbloemen dat u schuldig bent aan het verspreiden van fakenieuws.

1
228 Smiling

@228 . Beetje goedkoop van u. Ten eerste wist ik niet dat het fake nieuws was toen ik het hier neerzette, maar dat werd als snel vastgesteld. Op zich heb ik ook niets tegen fake nieuws. Het gaat immers niet om het nieuws maar om wat mensen er voor waarde aan hechten.

4
229 PFL

@227 . Beetje flauw om naar anderen te wijzen als u er zelf ook vrolijk aan mee doet.

4
230 PFL

@229 U bevestigt wat ik zeg. U plaatst nepnieuws, en in plaats van u daar voor te verontschuldigen gaat u er lacherig over doen.

Uw laatste twee zinnen doen mij rillen. Wanneer mensen, zoals u nu, het niet problematisch vinden dat er waarde wordt gehecht aan leugens, staat de poort open voor de meest kwalijke propaganda.

0
231 Smiling

@231 Het stikt van dit soort gasten hier op NK. Die hebben dus niets tegen fake nieuws!
Het is zeer triest gesteld met bepaalde mensen hier.

Daar valt dus moeilijk mee te discussiëren en die vallen bij mij onder de categorie (virus)waanzinnigen en complotters!

0
232 Nieuwsgierig

@231 . Toe ik het plaatste was ik niet op de hooge dat het nepnieuws was. Voor mij was het op dat moment gewoon een bericht en dus nieuws. Pas later bleek het nepnieuws te zijn. En dan is het toch grappig om te zien hoeveel reacties dat geeft. En natuurlijk vindt ik dat dan leuk. Of mag dat ook al niet meer?

3
233 PFL

@232 Ik zie gelukkig zelden dat iemand zo onomwonden toegeeft het geen probleem te vinden dat iets nepnieuws is. Niet in staat zijn echt en nep te onderscheiden is inderdaad aan de orde van de dag.

@233 Het maakt u niet uit of het waar is of niet. Ik kan dat niet grappig vinden. Wat u grappig vindt, moet u verder vooral zelf weten. Niet ieders gevoel voor humor is even fijnzinnig besnaard.

0
234 Smiling

@234 nu verspreid u zelf ook nep nieuws. Want ik heb niet gezegd dat ik nep nieuws hrappig vind masr dat ik grappig vind dat er ruim over de 200reactie komen op een berichtje dat nep nieuws bleek te zijn. Nou nog even doorgaan en we halen de 250........

1
235 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Volgens mij hadden we thuis 3 toepassingen ervoor destijds. Tekstverwerking, Spreadsheet en Boekhouden. Dat was alles. ...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@8 Dat meen je niet???...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Wat ik mij van MS-DOS 4.0 herinner is dat het nooit echt populair is geweest. Ik denk vergelijkbaar met het het latere Windows Vista dat nooit e...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@6 Win95 was extreem irri. Omdat je ineens zo'n grafische interface had. En alle oude programma's in feite niet meer goed werkten. Je kan dan va...

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Ron MVV Maastricht .
Offtopic

@2880 Kom maar https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=wmXFV9N7D6I...

12 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

DikkeTor
Offtopic

Ik ven vanaf hier verplicht om Ron ronduit inelkaar te mepper men een gespijkerde knuppel XD...

14 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

de prachtige tijden toen je Win95 wou installeren maar free-dos gaf DE error XD...

15 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

toch knap DAT het Bill ...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@3 Jij toch Tor... 😉Maar toch knap het Bill het gelukt is. Nu is het bedrijf 3 triljoen dollar waard. 😂...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

I lolz, niemand ASM geleerd? XD...

20 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Thick Mexican MilfNaked Men KissingMadre Eh Hijo XxxFamous People Sex TapesRin KajinkaVideos Porn AsianTrisha Paytas SexWinterxxdollBlondie FessaCute HentiaDrawing Gay PornBokep Mom And SonOld Xnxx ComAmerican Sexy Video XxxCalifornication Sex ScenesGay Thug BaitCrazyshit.comElebjihadPutascalientesMature Neighbor PornGame PornografiFree Bazzers.comMompov Big TitsHindi Sex Video Hd DownloadBig Land Xxx VideoSensational Porn VideosBokep PemaksaanHellsing HentaiDrunk Girl PornBhai Bahan Ka RomanceJordan Carver NakedBest Nude WomenMalayalam Hot FilmNetvideogirlsanalWet KellyBaddiehub.conXyzconicsAmanda Nicole XxxJesse Switch XxxPorn PinauNaked Indian WomenIndian Pussy Sex VideoPorn Movie BengaliWww Kajol Sex ComShemale Sex DollMom CreampiedOoosexXvideos MeLana Rhoades Onlyfans LeakNew Hd Sex Video DownloadDesi Porn Webseriesاجمل سكسXnxxgayRegina King NudeWww Sex Video Hd ComThevanessalovellAmerican Bf FilmBbc FetishCandee LiciousBlack Bbe PornBhojpuri Sexy Video HdRachita Ram PornSubpornoFree Porn Videos XxxAi Porn GenerationPrincessduckiMortal Kombat HentaiRetro Porn VideosPwag XxxMysoresexTamil Aunty Sex With BoyBig Arabian TitsBrandy MaeChat Sexo UolDbs PornIndian Fucking ImagesGolden Showe PornAllgirlsmassageBogas BrosRyan RyderBlack Man XvideoBizzaar PornHero Academia PornCamel Toe PicturesFree Pussy PicsEbony Family PornXvideospornosSeniors PornCams Free MyMia Khalifaporn VideoSauna NudeXxx Gay BrotherAmerican Porn Star PornHentaistreamerForced Sex Videos ComUllu Full EpisodeBdsm Xxx HdDani Banks NudeNude TransvestitesHidden Camera MasturHow To Make Flesh LightXxx Hot MmsBokepind.liveAmateur Blow JobCarolina Samani LeakHidden Sex IndianBf Movie Bf Movie BfLena The Plug FuckedSexs Video GroupExconda PornMeatholes PornOdia Sex MoveBig VoobsTanja ReichertSxs BfAntarwasna ComReshma Hot RomanceOlder Women Giving Blow JobsHottest Twitter AccountsCumshot CompalationMadison Morgan PornstarBangla Sex Video HdFilmes PonoGatita YanPhimsexvietnamHoodamateurPorn Sex TubePornographie MatureEbony TitfuckingViolet Myers Dega DiosColby Keller PornhubBankura Banalata ResortJija Sali Hindi XxxWebseries ThreesomeHuge Tits Ebony TeensAmateur Black Free PornAnime Thats Basically HentaiFree Hebtai VideosPonos BlackDie Hardcore A Xxx ParodyMbah MaryonoCoco Bliss TwerkCojiendo A EscondidasEro CurvesHindi Indian Porn VideoUllu Video DownloaderTamil SexmoveIndian Sex Video SitesPorn Star BhabhiAdult Porn Hd