door Havermout in Binnenland  Â·  70 Reacties

  • 10
  • 1412x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Draai het om. Contributie 25 euro omhoog en als ze loten verkopen mogen ze de eerste 25 euro zelf houden en de rest gaat naar de club. Probleem opgelost !

0
51 FonTok

Dan gaat er waarschijnlijk direct weer geklaagd worden over de verhoging van 25,-. Reacties als: "Ik ga die 25,- extra niet betalen omdat anderen geen loten willen verkopen." waar zo'n persoon dan in principe ook weer gelijk in heeft.

Ergens moet een lijn getrokken worden en de vereniging heeft dit duidelijk gedaan. Ik kan dit wel begrijpen. Leuk is het niet en het leest wat raar weg, maar als je alleen maar uitzonderingen op regels gaat maken dan weet je op een bepaald moment niet meer waar je aan toe bent.

2
52 Gezond boerenverstand

Deze regels zijn vastgesteld tijdens de ledenvergadering. Wat moet je dan doen als club?

3
53 Vancouver

* Verwijderd door de redactie *

54 Undertaker

@48 er is wel degelijk de tegenprestatie geleverd, enkel niet voor het volle bedrag. Dat noem jij lui. Vind jij dat je kinderen financieel moet afrekenen hierop en zelfs royeren? Keihard aanpakken vermoed ik zo?

0
55 Tussenderegels

@53 vaststellen dat de gekozen oplossing blijkbaar niet de goede is.

0
56 Tussenderegels

@23 Gelukkig heeft hier iemand de essentie begrepen.

1
57 ben22

@57 : Hoezo heeft die persoon de essentie begrepen? Dit is een typisch denkbeeld van deze tijd. Regels zijn er voor alle anderen maar niet voor mij. Als een regel mij niet aan staat, dan hou ik me er niet aan. Wie denkt die voorzitter wel dat die is?

Nou, die persoon is verantwoordelijk voor het naleven van de regels. En dat is geen dankbare taak aangezien iedereen altijd wel wat te klagen heeft over de regels. Iedereen roept altijd dat de regels voor iedereen gelden. Doet die man zijn werk een keer, is het weer niet goed. Houdt de politie je een keer aan, zijn die ook weer eikels omdat je maar 10 km/uur te hard reed, etc.... Er wordt altijd verwacht dat er een uitzondering wordt gemaakt op de regels, maar dat kan simpelweg niet meer omdat iedereen die uitzondering dan aan grijpt. Wordt dan de oplossing aangedragen dat iedereen 25,- meer gaat betalen, gaat men daar wel over klagen. Klagen zit in de mens en vooral over regels, want die zijn lastig.

De beste man in @23 heeft het dus niet begrepen als je het mij vraagt. Hij laat zich leiden door het feit dat iemand geroyeerd wordt om 15,- maar kijkt niet verder dan dat. Kortzichtig is dat in mijn optiek. Leuk is het niet, maar het schept wel duidelijkheid.

1
58 Gezond boerenverstand

@36 naar statuten verwijzen op een aanmeldformulier? Hoe pud ben je, 5?

@41een nekschot krijg jij niet in je statuten gezet, want dan zijn ze namelijk niet rechtsgeldig, en dus geen statuten.

1
59 ManbungoWarrior

@55 dan maar niets doen? Volgend jaar verkopen ze allemaal 1 lot en zeggen ze: "maar ik heb toch zeker wel mijn best gedaan!"

1
60 ManbungoWarrior

Ach allemaal het zelfde behandelen dus gen loten meer laten verkopen als compensatie, maar gewoon de contributie verhogen tot het bedrag wat nodig is voor de club om z'n lasten te dekken!

0
61 Zie Hier

* Verwijderd door de redactie *

62 ben22

Ik last dit net pas ergens online ... ik wist niet wat ik hoorde.... Een vereniging waar al contributie betaald wordt, verplichten om met de bedelstaf langs de deuren te gaan ...
Als ze dan niet genoeg gebedeld hebben of niet zo goed in bedelen.. dan moet de familie het maar bijlappen....
Want een idiote voetbal vereniging zeg ... En dan ook nog in het nieuws verdedigen of het de normaalste zaak van de wereld is dat het gebeurd ...
Jonge kinderen langs de deur sturen om loten te verkopen, is dat geen kinderarbeid?

0
63 hcore

@53 Voor dit soort regels zijn ledenvergaderingen niet bedoeld. Alsof elk lid bij elke vergadering gaat zijn om zeker te zijn dat er niet een of ander prestatiecontract aan je jonge kinderen opgedrongen wordt.... Waar zijn we mee bezig zeg.....

0
64 PipoDeC

Komt er zo'n voetballertje bij je aan de deur met lootjes dan denk je laat ik er maar een paar kopen anders wordt hij nog bij zijn club weggestuurd.
Heel doortrapt van die voetbalclubs.

1
65 PuurHagelslag

@52 Als je het nieuws hebt gevolgd dan had je gehoord dat alleen de leden in die groepen die loten verkopen 25 euro minder contributie betalen. Dus het is weldegelijk eenvoudig op te lossen. Laat ze het volle pond betalen en bij verkoop van loten mogen ze de eerste 25 euro zelf houden. Op die manier ben je van het gezeik af en iemand die niet wil verkopen betaald dus gewoon het volle pond. Als ze dan straks maar een lot verkopen heeft degene met dat lot gewoon geluk en wint de hoofdprijs.

Ik snap die hele ophef niet. Als je bij een club gaat waar vooraf duidelijk is wat de voorwaarden zijn van het lidmaatschap dan moet je niet naderhand gaan dwarsliggen als het je niet bevalt. Het is sneu maar de ouder had ook gewoon kunnen beslissen de 15 euro op te hoesten voor haar kind dat zo graag speelt. Ze wist bij aanvang van het lidmaatschap waar ze aan begon.

0
66 FonTok

@63 Niet helemaal correct. De contributie is met 25 euro verlaagd waarbij de kleinste leden van de club loten moeten verkopen en de grotere mee helpen met huistaken binnen de club. Ik begreep op het nieuws dat de volwassen leden die niks bijdargen gewoon het volle pond contributie betalen. Maar het is ook bezopen als je het leest. Ik dacht Nederland op zijn smalst.... Maar alleen het was vooraf bekend bij het aangaan van het lidmaatschap wie wat moest doen naast de contributie die werd betaald en wat de consequenties zijn als dat niet gebeurd. Ik vind dat die ouder die hier zo dwars ligt zichzelf eens achter de oren moet krabben. Ze laat haar kind dus niet meer voetballen voor 15 euro die ze volgens "contract" of " afspraak" zelf moet betalen aangezien de afgesproken verplichting van 25 loten verkopen niet is nagekomen. Ik zat vroeger ook bij zo'n club en vond het ook niet leuk om die loten te verkopen maar je deed het gewoon en je zorgde dat je die aantallen gewoon haalde, Het was nauwelijks een uurtje of anderhalf werk en je had het al bijelkaar.

0
67 FonTok

@66 Voor zover ik weet is de gemiddelde contributie voor een jeugdpupil ongeveer 150 euro per jaar. Bij Bladella was is dit 100 euro en gezien de oplopende kosten waren ze min of meer gdwongen dit te verhogen naar 135 euro.

Gisteravond zag ik bij het RTL-nieuws een ouder van een van de geroyeerde spelertjes, die die verhoging belachelijk vond, maar geen zin of tijd had om als vrijwilliger iets te doen voor de club. Het alternatief om lootjes te verkopen vond ze ook niks.

Een fenomeen wat je in veel sportclubs ziet. Vooral bij de jeugd zie je dat ouders op zaterdag hun kind dumpen in de kantine met een paar euro voor een patatje/cola en dan vrolijk gaan shoppen in de stad. Niet Ă©Ă©n keer, maar structureel ieder weekend. Ze zien de club als een soort kinderoppas en worden zelfs boos als ze daarop aangesproken worden door te zeggen: "We betalen toch contributie?"

Bij heel veel andere sportverenigingen kun je niet eens lid worden als je niet minstens een aantal uren per jaar vrijwilligerswerk doet. Dat zou eigenlijk ook de norm moeten zijn. Zeker een amateurvereniging is geen commercieel bedrijf en kan alleen bestaan als zoveel mogelijk leden hun (vrijwilligers)steentje bijdragen.

0
68 Belazerd

@68 dus weer een ander verhaal als eergisteren bij de NOS. Ik ben het helemaal met je eens trouwens. Ik vind die ouder moet zich eens goed achter de oren krabben om je kind dat op die wijze te ontzeggen. Je eigen principes zetten voor het plezier van je kind?

0
69 FonTok

Er was een manege in de Bijlmer waar een lage contributie gold, zodat paardrijden ook voor kinderen met weinig inkomen beschikbaar was. Met zelfs elk jaar een ponykamp van een week, ook goedkoop. Dat financierden ze door de kinderen zelf, voordat ze les hadden of een buitenrit, de dieren te laten schoonborstelen en de stallen uitmesten, mest uit de wei halen. DAT vind ik WEL een goed principe.

Analoog daaraan zijn misschien ook dingen te verzinnen bij zo'n voetbalclub, dat die kinderen eerder komen en dan bijvoorbeeld de grasmat aanharken, de tribune schoonvegen, ik noem maar wat, geen verstand van voetbal. Omdat ze het doen voor ze mogen voetballen, kunnen ze zich er niet onderuit wurmen, geen discussies enzo.

0
70 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@23 Zelfmoord met de 2 kogels in je hoofd dat is de onzin die jij gelooft.https://www.youtube.com/watch?v=6IdeZCoxKMk...

2 minuten geleden geplaatst door Rooibos

van Keulen
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

Wilders wordt goed beveiligd maar mocht hem toch iets overkomen dan komt Timmermans en zijn linkse aanhangers daarop klaar....

9 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@12 Zo Bram, die komt wel even binnen hoor! Ik ben helemaal uit het veld geslagen....

11 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@7Excuus, woord omgedraaid:maalpijl (haha) moet uiteraard zijn: mijlpaal.....

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bram brabant
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@1 och och. Mannetje toch.Je zin vandaag niet gekregen in de speeltuin?...

14 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Mede dankzij Eric van der Burg. Die had het minder snel kunnen laten groeien.đŸ˜¡đŸ˜¡...

18 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@1Ja, dit is "smullen" geblazen.We moeten natuurlijk niet vergeten dat er hier nu een hoop wrok ten toon gespreid wordt, vanwege het feit, h...

19 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Olivia
Offtopic

@2710Dat zag je ook bij Prikkebeen . Hij kwam met een ander account weer op de site , en hoppa gelijk weer er vanaf . De ene zegt "er zit niem...

24 minuten geleden geplaatst door Olivia

Strongoli
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@51Hahaha..Ja ook een manier.Ik denk zelf dat er aan toegevoegde suikers in allerlei andere consumptie producten nog véél suikers te vin...

28 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Wanneer gaan de moslims in Nederland hier eens de straat voor op, ipv de terroristen van Hamas te steunen? Dit gaat notabene over hun eigen vrou...

36 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Hindi Bhabhi Ki ChutFamous Celebrity Sex TapesGhettotube BlackPorn Tupe FreeFree Shemael PornAteven Universe PornEbony SolejobMygaysiteReddit TgirlSites PorngayBending Over In A ThongInari VahsIndian Sexual MoveAngelina Hope NudePunjabi Women SexBacj-063Freelance PornMia Malkova SquirtsHottest Petite PornstarsPornos ExtremesDisney PorneFinger HerselfTits With Tan LinesAlura Tnt JensonGangbang PornCelebs Videos NudeNoodneighbourAlura JohnsonKitchen PornSxy FilmPussy Torture PornPornbubbleFotos De Desnudos MujerHot Sara Ali KhanFree Download PornvideosPorno Gratis XxxPurnhub LesbianPrincessbabybratxXoxo_tnsfwXnxx ExchangeQuarantinepornChavon TaylorFucking With CondomHoliday Hotwife HustleCaitlin Bell NudeKiley Jay PornPorn JapanesGay Porn In ClubNia Jax NudeDesisexvidiosAunty Ki Desi ChudaiDaughter And Mom ThreesomeNike Pro Girl On Train PornKimmy Granger GifXxx Video JSuperhero XxxOs Melhor Filme De PornôGay Miget PornXxx Hd TamilRaylene Sex VideosHot Sex With BhabhiSeries Hot ScenesEecieArab Girl PornVandeven HeatherPornografia AnimesVideos De Ponografia GratisBedpage ChicagoPutri Cinta FuckedTwerking Naked GifXxx Comics HindiXstepsisDirty Talk Porn HindiVirginpornCharolette SarteRachel Rivers PissPraewasian PornNaked Hairy Mature WomenSexy Romantic CoupleGirl Show BodyPub Sex VideosStroke PornCherokeedazzBest Erotic StoriesOnaartistKlieo ValentienBlondes On BlacksMelancholianna HentaiTransensualOh_honey_BeurettvideoCobie Smulders NudsBoys SexEréndira IbarraSexy Redd NudesMuslimsexvideoNude Mujra VideosA Picture Of TitsWww Sxe ComWww Free Porn SexOpen Aunty SexKathy Segal NudeLewdspotEscorts InBigtit Asian PornRobberypornYamato One Piece HentaiBiggest Tits In The WolrdVideo Bokep JilbabDaisy Stone ShoplyfterWorkout Porn VideosNude Sex Video DownloadIndian Sleeping Xxx VideoIndian Anal Sex ClipsInian Porn HubGaming PornAiden AshlyBukkieRed Web XxxBest Anime With NudityCreampie TumblrVanessa Kirby NudesLiberty.valentine PornRicky LarkinFamilly Therapy PornFuta Hentai GameImpregnate MeXxx Hd Video DesiMastram XxxSix VidiyoMuslim SexsEiffel Towering PornHot Sexy Naked WomemWatch Me Cum18 Year Old PornAlice GoodwinNude Pics Of Indian GirlsHidden Camera Dress ChangeNina DeponcaJudy Greer ToplesLena The Plug BlackGabgbang AnalBest Vr Porn VideosMilf PicMexican PornInstructional Sex VideosPhoto PronographieSavage GangbangFotos D Mulheres Gostosas PeladasDesi Old Aunty Sex Video