'Campagneteam Trump had uitvoerig contact met Russen' (volkskrant.nl)


Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant. ...

door Carol Fenijn in Politiek  ·  20 Reacties

  • 4
  • 374x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als een nieuwe Koude Oorlog kan worden voorkomen en het Westen op veel terreinen samenwerkt met Rusland wordt de wereld een stukje veiliger.

15
1 Carol Fenijn

Prima toch, geen Russen als vijand maar als vriend, met elkaar samenwerken is opbouwender dan een kernoorlog voeren.
Trump is goed bezig, veel beter dan die lummel van obama met die heks van clinton.

20
2 Positivo

Het begin van het einde voor Trump.
Dit gaan de republikeinen nóóit accepteren. Alle super patriottische Amerikanen zullen dit (terecht) beschouwen als heulen met de Russen.
Ik heb hem al eerder twee jaar gegeven voordat hij eruit geknikkerd wordt, Maar hij mag blij zijn als hij zn eerste jaar vol maakt.
Je moet wel héél erg naïef zijn om te denken dat je ongestraft en stiekem akkoordjes met je volksvijand kan gaan sluiten.

Trexit!

6
3 Janzzen

@1 @2 als dat het doel was, dan hadden zij dat toch niet zo stiekem hoeven doen?

3
4 Hoofd bijzaken

** gebruiker verwijderd **

http://www.thepoke.co.uk/2017/02/11/trump-wants-photo-dodgy-tan-removed-internet-please-not-share/

landverrader, dief, vrouwenrechtenschender, belastingontduiker, leugenaar
en slechte kapper..

5 ---deleteduser---

Wat Obama betreft ben ik met je eens maar dit zeker niet best

3
6 wijs

@6 is voor @2

2
7 wijs

@1

Het is daar strafbaar om als ''gewone burger" (en dat was Trump in de campagne) politieke zaken te doen met een buitenlandse regering. Dat kan namelijk flink botsen met de lopende maatregelen van de zittende regering.

Verder blijft dat hele Rusland-verhaal ondoorzichtig. Dit hangt al maanden over Trump heen. Dat geslijm met Poetin, het gehack, nu de leugens. Ik denk dat @3 een sterk punt heeft. Dit riekt in de verte naar impeachment.

1
8 zeikenderechter

De russen weten al jaren dat een echte oorlog nooit gewonnen kan worden. Dus, sluw als ze zijn, gooiden ze het over een andere boeg: hacking van computers, infiltreren in de politiek en zorgen dat het poppetje wat ZIJ het liefst in het Witte Huis zien omdat hij makkelijk te bespelen is via z'n zakenimperium, gekozen wordt.
Het was een gok voor ze, maar wat zal er gejuicht zijn in het Kremlin toen bleek dat hun 'keuze' plotseling tot president werd gekozen...
Het zal nog even duren, maar we zien nu een overgangsfase richting impeachment. Het holle geschreeuw van Trump's voorstanders verstomd en de kritieken worden snel groter. Logisch, met om de dag een nieuw schandaal in z'n regeringsploeg. Reken maar dat er door honderden deskundigen diep gegraven wordt in e-mailverkeer, whatsappjes, enzovoort. Waar rook is, is vuur. En Trump en z'n neonazi's, gristenfundamentalisten en ultrarechtse 'vrienden' aan de macht, is slecht voor de VS en voor de hele wereld. Behalve voor de russen...

5
9 weerman
10 ---deleteduser---

Vrees dat dit een opzetje is voor een empeachement. Als ik van hem een ding absoluut geen moeite heb is zijn goede relaties met Rusland, gezien dit erg goed is voor de wereldvrede. Besef wel als Trump de laan wordt uitgestuurd dat Pence president wordt en dan worden allerlei vrouwenrechten, LGBT rechten, cannabislegalisatie, abortus, .... snel terug gedraaid, zonder tegenspraak van de familieleden en adviseurs van Trump. En Pence is een sluw iemand, die wel goed ligt.

6
11 Nos Calan Gaeaf (s7p)

** gebruiker verwijderd **

@2

Trump is het beste voorbeeld dat je geen soortgelijke Wilders moet willen
Die verheerlijking van Trump is dan ook een vreemsoortige paradox van de pvv-ers

12 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@11
dat was toch al zo, kijken hoe lang Pence het redt..

13 ---deleteduser---

@11 En als Rusland aggressief zou worden in de Baltische staten, dat Poetin weet: ik heb van de USA niks te duchten?

2
14 Piet Pijlenboog

@14 Erger nog, als ze daarover al een akkoordje hebben gesloten voordat hij zelfs maar president was. Krijg je weer een grote sovjet unie, Putin's natte droom komt uit.

1
15 proxy

@13 Sluwe vos met steun van de relifundi's. Hij weet zich zeker wel te gedragen en wenselijk over te komen en ondertussen voert hij sluw zijn Christelijke politiek uit.

@14
1) Europa moet zichzelf organiseren volledig onafhankelijk van de VS. Dus dat betekent een gemeenschappelijk leger gericht op zelfverdediging inclusief een relatief klein arsenaal aan atoomwapens. Zowel Rusland als de VS dienen te weten dat als jullie niet agressief zijn wij het ook niet zijn.
2) Dit is een Westers angstbeeld om de agressie tegen Rusland vol te houden. In zake van de Krim was het met mede weten en support van de lokale bevolking nadat Kiev de Russische cultuur heeft verboden. Dat soort zaken moet je idd niet uitvreten als een flink deel van je bevolking Russisch of Russisch georienteerd is. Verder heeft Rusland ook een belangrijke haven in de Krim liggen. Rusland heeft eigen grond aan de Oostzee.
3) Krim is Russisch....

Eerlijk gezegd ben ik banger van de VS dan van de Russen. Zie ook hoe de VS ons digitaal in de knijst heeft. Google, Facebook, MS, ..... - Daarom gebruik ik Linux en heb ik geen smartphone.

5
16 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@16 behalve dat Trump nu weer zegt dat de Krim bij Oekraine hoort.
De man waait alle kanten op in een poging zijn hachje te reddeen, ik denk niet dat de RUssen zo blij zijn met zijn defensie minister en ook de man van buitenlandse zaken blijkt toch minder Putin minded als ze waarschijnlijk dachten.
Daarbij struikelt Trump zo vaak in zo korte tijd dat inderdaad het risico op een impeachment steeds groter wordt, of Pence dan automatisch doorschuift weet ik niet, men kan ook iedereen weg sturen. Of uiteindelijk Putin krijgt wat hij wilde moeten we nog maar even afwachten.
Feit is wel dat Pence voor veel mensen ook niet bepaald prettig zal zijn en zijn agenda voert hij toch wel uit zoals met dat abortusdecreet.

1
17 streek

@11

die rechten worden toch wel teruggedraaid, maar kreeften moet je langzaam koken. Dus: eerst zorgen dat de belangen van de superrijke vriendjes worden veiliggesteld, zoals toch per sé die oliepijpleiding door Alaska, ondanks enorme protesten en ondanks Obama's decreet, dan zorgen dat de superrijken in de regering worden vertegenwoordigd (ook geregeld, nu), en dan de macht verder omlaag opleggen.
Dus met een half jaar opeens het verbod op het onderwijzen van de evolutietheorie, dan wel op z'n minst een gelijkschakeling van wetenschap en religie op dat vlak. Dan, als dat met 'gejuich' door de domme massa wordt ontvangen de volgende stappen: rechten van minderheden afpakken, de white supremacy van S. Bannen practiseren, de negerhaat van de neonazi's, enzovoort.

Zó kook je een volk en zó leg je een zeer christelijk/fundamentalistische-behoudende dictatuur op. Er wordt hard aan gewerkt.

4
18 weerman

@17 Je moet je ook zo langzamerhand afvragen waarom ik toch als EU criticus de EU enorm loop te verdedigen en pleit voor een Euroleger. Ja ik ben voor een Euroleger en ik kom er openlijk voor uit. De VS is niet betrouwbaar. Rusland is een goede partner als jezelf sterk staat (en niet agressief) en dat kan met een Euroleger met een beperkte kernmacht. Een directe ramp is afgewimpeld met het verliezen van Clinton, maar een politieke windvaan is ook onbetrouwbaar. - De bescherming van LGBTQ afschaffen in bedrijven en instellingen is door de familie van Trump tegengehouden. En als deze er niet was had dat decreet ook al ondertekend geweest. - Pence is gevaarlijker dan Trump en dat wordt echt onderschat, Ook onderschat links het gevaar van Clinton. Zoals altijd gezegd werd. Clinton is een buitenlandse ramp en Trump een binnenlandse.

@18 Daar heb je wel een punt met de analogie van "het langzaam koken van Kreeften".

5
19 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@11 als wat je nu zegt echt zou kloppen en Trump is vatbaar voor advies van zijn ongekozen familieleden wordt het sowieso tijd dat ie ophoepelt.
On topic: het is wel duidelijk dat Flynn niet in zn eentje bedacht tjee laat ik ns ff met de Russen gaan babbelen voordat we in office zijn. Het kan niet anders dat daar een Bannon of misschien wel een Trump zelf van wisten of erger opdracht toe hebben gegeven. Na nog geen maand cirkelen de gieren al boven Trumps hoofd. Ze ruiken bloed en gaan niet zo snel meer weg.

1
20 BlackNinja

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
welofniet
Stoltenberg: Europa moet de prijs betalen - Dissident.one

Het is een volslagen idioot die Stoltenberg hij is de loopjongen van het WEF, straks neemt Rutte de volgende loopjongen van het WEF zijn taken o...

zojuist geplaatst door welofniet

wildersfan
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

@34 Volgens RdW gaat dat argument voor de huidige situatie niet op. De situatie nu is veel ernstiger dan tijdens de Koude Oorlog....

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

@36 "Altijd " Dat jij een sneue leugenaar bent blijkt maar weer eens. :) ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
Muziekdraadje

Lindsey Buckingham - Trouble (1982)https://www.youtube.com/watch?v=Kcm3dbuV8Z4...

2 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Sarcoff
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

@21 Altijd bij anderen op taalfouten wijzen, en dan #afgesereveerd schrijven, prik toch. ...

4 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Snorrie
Pro Palestijnse Professor krijgt les

@2 Denken dat Los Angeles in het VK ligt zegt ook wat over het onderwijs hier. 😂...

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

@31 Zelfs al drukt gekke henkie op een knoppie dan nog zijn er andere mensen die dat ding moeten lanceren.En hopelijk hebben die nog wel wat...

6 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

@32 Oei oei ... pas maar daarmee wildersfan. Voor je het weet krijg je bv Graaier100 over je heen, en malen ander je taalnazi uit. ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
"Wie gefällt dir das, Joe Biden?" – Exklusive Aufnahmen von der Abrams-Jagd

Arme Oeki s, waar sneuvelen ze voor? ...

9 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Brother Sister Seduction PornPôrno áfricaXnxx HotsexSex Sex Sex Video ComSunny Leone Sex XxxRough Sex SceneVideo Anal CaseiroLeah Gibson NudeGanbang BlackXxx BachiBunniegutzz LeaksLesbian Petite PornPelon Mexican CandyBlack Pink NudeRecord Dance SexBp Nanga PictureGears Of War PornZenc PornAngélica BlandónCuckold BiBig Tits And HandjobsDesi Bhabhi Sex ImageXxx Porn Video First TimeIndian Sexy Bhabi PornCanal Telegram SexeDesi Old Men TwitterHindi Sexy Porn MovieDixy PornEbony Anal SquirtLesbian Licking OussyAnine PornVanessa StrawberrySex And NakedJapani Sexy Video OpenIxxx.xomPorn Pic LatinGirlsexvideoKolkata Bangla Sex ComBlack Tranny SexSammm Next DoorBellatriceWonderschoolGloryholeswallow Aug 18 2023Shiny_bellKylie QuinnCute HentaiDasi Indian NetYour New Aunt Rachael CavalliHentai CarShow Me A Nude WomanHidi Porn VideoIs Xhamster SafeXnxx TubesJapanese Scat PornXnxx CartoinXnxx Hindi HdBrazzres ComIvy Lebelle AnalLola Bunny Porm9 Inches For The WifeGymnast Pussy SlipSexy Try On HaulsCamsodzNude PiecesMeggnut NudesAhegao MonaListcrawlers BuffaloMothelessEvanni SoleiDiego Sans PornNoelle Leyva PornVintage Classic PornMilf CastingMoma Nd Son PornJarman SexAfrican Pornos VideosPokey NipsGym Balls SexTrans SexeEnglish DubhentaiBlow Job AnimatedKtownescortPk SexXxx Valentina NappiDesi Old Man SexHorny Hostel ComEnglish Sub JavNaked Black TeenagersAuditioning PornDar Web PornWorld's End Harem HentaiBdsm MoviesThreesome FfmAnushka Sen PornTik Tok Hot VideoTamil Actor BfLezbian Anime PornSeduced The BabysitterBrittany Furla. NudeHd Sex Blue FilmSonakshi Sinha Ki Sexy FilmJessa RhoadesWww New Sexi Video ComJapanese Teacher Xxx VideoAlpha FranceArosberryPhotos Porn FreeRobloc PornBeautiful AgnoyPornhub ModelTg Tf PornTwistys PornNudebeachvideosJaye Summers CreampieHondureñas CojiendoPorn Stars Biggest BoobsSexual Butt PlugsGay Jockstrap PornhubPictures Of Naked.womenJav Sub IndoDare Dorm PornCharity CrawfordanalLele Pons SexyMy Wifes NudesPorn Bideos HdSex Video In PunjabiBasketball Gay PornSexmalaHuge Gay CumshotsAbella Danger 2022Fyrry PornDragon Ball Porn ComicSophie Turner SexySaleleon XxxMai SexFree Porn AnnalMasturbutingSister Seducing BrotherGotanynufesXxx Video BangoliAunty Sex Video PhotoImo XvideoDisney HenteiSex PlayBest Sexscene EverFurry Knot PornYhamster PornAdriana AlencarTop Porn StraBlow Jon Videos