U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Overig
  • 2
VIDEO: Soms zijn mensen te vergeven als ze hun fouten toegeven. En dat geeft hoop. ...

30 dagen geleden door Doehetlekkerzelf

REAGEER MET EEN EMOJI
11
2
6

Gaat Jensen zijn vele dwalingen toegeven?

1 Tussenderegels    
30 dagen geleden door Tussenderegels
4
Meld

@1 Welke dwalingen?
Vanaf dag 1 (dat hij met zijn shows begon) heeft Jensen het gelijk aan zijn zijde wat betreft het klimaat, wat betreft de NEXIT en nu ook weer met corona. Dat jij dat niet leuk vind, wil nog niet zeggen dat Jensen dwaalt.

2 xtremy    
30 dagen geleden door xtremy
19
Meld

@2 We hebben hier al talloze malen over gediscussieerd, maar mijn feiten doen er niet toe voor jou. Je ontkent ze, of je geeft geen antwoord meer Je drie stellingen zijn door Jensen bij elkaar geraapte bagger. Jensen is een charlatan.

3 Tussenderegels    
30 dagen geleden door Tussenderegels
7
Meld

Zelfs Famke Louise heeft nog meer volgers dan die ratelende vetklep question

4 Rinze    
30 dagen geleden door Rinze
7
Meld

@3 Nee die kansloze pogingen van jou en je soortgenoten slaan gewoon nergens op.
Tot op heden is het nog niemand gelukt de feiten die Jensen geeft te weerleggen.
Jou zéker niet.
Beetje kansloos roepen dat hij iets stoms zegt, zonder het tegenbewijs te leveren, is dus géén weerleggen, maar ik mag hopen dat je dat zelf ook wel snapt.
Nou ja... ik ben bang dat je het gewoon echt niet snapt.


5 xtremy    
30 dagen geleden door xtremy
20
Meld

@5
Je hebt vandaag weer erg veel last van je dommigheid zie ik.

6 Rinze    
30 dagen geleden door Rinze
6
Meld

@5 Discussiëren is zinloos met jou, en wel hierom.
Fanboy:
An xtremy fan or follower of a particular medium or concept, whether it be sports, television, film directors, video games (the most common usage), etc.Known for a complete lack of objectivity in relation to their preferred focus. Usually argue with circular logic that they refuse to acknowledge. Arguments or debates with such are usually futile. Every flaw is spun into semi-virtues and everything else, blown to comedic, complimentary proportions.Known for using the phrase"Object of affection = Best Ever"However, while people only really say that as hyperbole, fanboys truly believe it.

7 Tussenderegels    
29 dagen geleden door Tussenderegels
5
Meld

@5 Een blind paard ziet dat niet alleen de feiten, maar ook (belangrijker nog) de redenaties al eindeloos onderuitgehaald zijn.

Dat u op elke kritiek op Jensen niet verder komt dan in de een of andere variant zeggen dat het kansloos roepen is, betekent dat u over geen enkel kritiekpunt de discussie aan durft te gaan.

Waarom u denkt dat als ú geen tegenargument heeft, het kritiekpunt onzinnig is, ontgaat me volstrekt.

8 Smiling    
29 dagen geleden door Smiling
5
Meld

@4

En hij heeft nog wel een forsere cupmaat dan Famke....! Daar kan het dus niet aan liggen....

9 Gremdaat    
29 dagen geleden door Gremdaat
4
Meld

@5 Weet je wat nou het grappig is? Door jou gaan mensen Jensen juist minder geloven......

10 Rare Rakker    
29 dagen geleden door Rare Rakker
3
Meld

Hmm, opvallend. Xtremy hééft al gereageerd op dit Jensen draadje maar zonder te vermelden dat het een fantastische show was.

Ik kom nog maar net thuis van klantenbezoek maar ik zit in dubio nu. Zou ik kijken of niet ?

Als zelfs xtremy er geen bal aan vindt, zou het dan kunnen dat het werkelijk een waardeloze show is ? Of zouden er zoveel onwaarheden verteld worden dat zelfs xtremy er voor kiest om ditmaal geen reclame te maken voor Jensen.

Zoveel vragen maar er is altijd hoop (ook zonder de Jensen-shows)

11 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
2
Meld

Mja, nog maar een minuutje aan het kijken naar Jensen en hij maakt zich alweer straal belachelijk met zijn Corona-honden.

Echt, die gast is volledig ontspoord.

12 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
3
Meld

@6
Niet alleen dommigheid, ook nattigheid. Drijft weer haar slipje uit deze Jensen/Baudet/Trump groupie.

13 Koempel    
29 dagen geleden door Koempel
3
Meld

Hahaha, ik vind het best weer een vermakelijke show. Die Jensen vergelijkt zichzelf met Hanibal Lecter... Hij lust zijn criticasters rauw met een lekker glaasje chianti, aldus Jensen.

Als er nu een iemand is die méér dan anderhalve kilometer afstand houdt van zijn critici is het wel Jensen... Het enige dat hij doet is ze beschimpen in zijn shows zonder die mensen het recht van weerwoord te willen verlenen.

het is een sukkel dus. Jensen zou als BN'er ook zijn ballen eens mogen tonen en eens in debat gaan tijdens zijn show met enkele virologen die het niet eens zijn met hem.

De dag dat hij die mensen kan overtuigen, verdienen zijn ballen een standbeeld maar niet eerder.

14 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
2
Meld

Jensen praat wel niet zo duidelijk in deze show, vind ik. Heeft ie teveel aan de chianti gezeten ?

Moest hij zijn verdriet zo vroeg op de dag reeds verdrinken omdat heel veel BN'ers hun "ik doe niet meer mee"-boodschap hebben ingetrokken ?

15 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
2
Meld

WTF ? Jensen haalt er een eigen twitter bericht bij gedateerd 19 maart 2020 waarin bij waarschuwt dat er vele duizenden mensen zullen overlijden aan depressie en zelfmoord.

Hij benadrukt dit zelfs door te zeggen : "ik had gelijk".

Daar moet je het maar mee doen als kijker... Indien je gehoopt had op een onderbouwing, kom je bedrogen uit.

16 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
2
Meld

@15 Dat viel me de vorige keer al op. Waarschijnlijk een gevolg van zijn hersenbeschadiging.

17 Bop    
29 dagen geleden door Bop
5
Meld

Jensen lijkt ook aan te geven dat hij ten tijde van zijn twitterbericht van 19 maart nog niet zeker wist of dit een "man made" virus betreft.

Met welk doel vermeldt hij dit opnieuw ? Denkt hij inmiddels dan wel dat het man made is ?

Complotmodus 3.0 - Jensen wordt gekker ?

18 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
3
Meld

Ik ben aan het stukje waar Jensen het debat toont tussen Baudet en Rutte.

One thing comes to my mind : ik ben blij dat ik in België woon. Sorry, maar zelfs de oppositiepartijen in België zijn het er wel over eens dat je dit virus niet moet gaan bagatelliseren.

Ik ga niet beweren dat we het hier in België veel beter doen hoor. Gisteren is hier ook de veiligheidsraad opnieuw bijeengekomen en elke Belg zat te wachten op meer duidelijkheid wat betreft maatregelen.

Ze zijn er hier ook in geslaagd om het nóg onduidelijker te maken het was.

Was best wel de "talk of the day" in België. In praktijk zag en hoorde ik vandaag dat mensen gewoon liever willen verdergaan met de oude (strengere) maatregelen dan de nieuwe (soepelere) maatregelen sinds gisteren.

Ik stel alleen maar vast dat het plichtsbesef in België een pak meer draagvlak heeft dan in Nederland en ik vraag me af waarom.

19 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
3
Meld

En nogmaals komt Jensen aan met de leugen dat de IC's in Nederland het aankonden.

Dat is niet waar, sommige patiënten werden doorgestuurd naar ziekenhuizen in Duitsland omdat er geen capaciteit meer was.

Verifieerbaar feit met als gevolg dat alweer een leugen van Jensen bewezen is.

20 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
3
Meld

Ook een leuke uitspraak van Jensen in deze show : Als je denkt dat Bill Gates een deel van zijn fortuin belangeloos investeert in een goed doel, ben je naïef.

Ik herinner me nog héél goed hoe ik als kind (30 jaar geleden of zo) versteld stond van hoeveel geld de Nederlanders massaal doneerden tijdens tv-shows voor een goed doel.

Dat feit rijmde gewoon niet met hetgeen verteld werd over "de gierige/zuinige Nederlander". Als er hulp nodig was, stonden de Nederlanders als eerste klaar om bij te springen.

Op dat vlak kunnen de Belgen, ook vandaag, nog veel bijleren van de vrijgevigheid van de Nederlanders.

Jensen lijkt te beweren dat doneren iets slecht is en dat mensen zoiets enkel doen uit eigen winstbejag.

Persoonlijk sponsor ik elke maand een goed doel voor het luttele bedrag van € 12 en ik verwacht daar geen "return on investment voor terug".

Ik geef in functie van wat ik kan missen en geloof me dat ik als alleenstaande met een zoon het ook niet altijd gemakkelijk heb om de eindjes aan elkaar te breien elke maand.

Frankly, ik denk dat Bill Gates niet weet hoe het voelt om te breien elke maand en dus wel in staat is om een paar miljoentjes richting WHO te gooien.

Maar Jensen lijkt te beweren dat Bill Gates deze donaties doet omdat hij er geld aan wilt verdienen. Omdat Bill Gates anders vanaf morgen boterhammen met choco zal moeten eten.

Wie is er hier naïef Jensen ?

Ik zou zeggen ; Jensen, werk aan je marketing-strategie. Zorg dat je het beste t-shirt ter wereld verkoopt en heel de wereld zal je product kopen.

Maar misschien moet je je product een beetje aantrekkelijker maken voor de massa eerst. Op dit moment vrees ik dat er niet veel weldenkende mensen zijn die jouw shirt willen kopen question.

21 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
3
Meld

Hahaha, hilarisch.

Tijdens dat (kamer)debat werd Baudet gevraagd om naar zijn plaats terug te gaan.

Jensen reageert daarop : dat zou bij mij niet gebeuren, ik zou op die microfoon douwen.

Pech voor jou Jensen, elke politicus heeft zich te houden aan de regels en als je spreektijd om is, dan is je tijd ook gewoon op (althans zo werkt dat hier in het Belgische parlement toch).

Leuke toevoeging : we hebben een dergelijk voorval meegemaakt in de Vlaamse politiek vorige week. De kamervoorzitter schakelde gewoon de microfoon uit omdat de vraagsteller zich niet hield aan de regels van interne orde.

Ik veronderstel dat zo'n regelement van interne orde ook van toepassing is in Nederland maar dat Jensen daar nog geen letter van gelezen heeft.

Hij mag dus beweren dat hij wel een beetje op de microfoon zou gaan "douwen", maar daar zou het dan ook wel bij blijven.

Maar goed, ik kan me voorstellen dat Jensen fans graag dit soort taal willen horen... In de praktijk zou Jensen, net zoals Baudet, toch aan het kortste eindje trekken.

Er zullen hier wel een aantal mensen op hun tenen gaan staan en roepen dat ze dat "niet terecht" vinden maar die regels gelden niet enkel voor Baudet... Die gelden gewoon voor iedereen. Dus niet komen kakken hé question

22 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
2
Meld

Wow, wat een afsluiter van Jensen zeg :

"Als je een miljard verdient hebt, moet je stoppen met werken... Doe je dat wel, verdien je de kogel".

Het klinkt bijna als een verbloemde euthanasie wens van Jensen.

Vooruit Jensen-fans : koop die t-shirts !!!

question

23 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
2
Meld

By the way, als je net die bedrijven wilt stopzetten die miljarden verdienen, wat voor een gevolg zou dat dan hebben op de economie ?

Heeft Jensen daar eens bij stil gestaan ?

24 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
2
Meld

Tenslotte, mijn laatste opmerking voor vandaag, je moet de hele show bekeken hebben vooral je in de laatste seconden te horen krijgt waarom er weer hoop zou moeten zijn.

En zelfs dat heb ik niet goed begrepen vrees ik... Wat zei Jensen ? Stempt geeft mij weer hoop ?

Wie of wat is "Stempt" ?

Oprechte vraag want ik maak er geen chocolade van.

25 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
2
Meld

"Als je een miljard verdient hebt, moet je stoppen met werken... Doe je dat wel, verdien je de kogel".

Gert Verhulst, in Vlaanderen en Nederland bekend omwille van K3 en de Samson en Gert show, IS miljonair.

Hij schreef ooit een liedje in zijn beginjaren "als je 10 miljoen had, wat zou jij dan doen ? Ik zou een feestje bouwen en mijn geld opdoen, limonade kopen voor iedereen, etc, etc..."

Originele belofte van Gert Verhulst in zijn liedje : https://www.youtube.com/watch?v=lJdqe8kPyY0

Een opmerkzame fan heeft Gert Verhulst er op gewezen dat hij, inmiddels, veel meer dan 10 miljoen vergaard had en dus in feite zijn woord moest houden en een feestje organiseren.

Gert Verhulst heeft dat gedaan.

Nu Jensen nog ?

Koop en doneer in de Jensen shop.

26 XingFu    
29 dagen geleden door XingFu
2
Meld

Fantastische show weer trouwens.

@12 Dat verzint Jensen niet hoor, dat haalt hij uit een krantenartikel. Dus wat is er aan gelogen, of wat is er niet waar aan dat verhaal?
Wat heb je nu weerlegd?


@14 In dit soort shows komen geen gasten. Als je een show met gasten wil moet je iets anders zoeken.
FVD journaal bijvoorbeeld.
Wat heb je nu weerlegd?

@15 Wat heb je nu weerlegd?

@16 Dat oude tweetje werd toen nogal tegengesproken door figuren zoals jij. Dat zou allemaal wel meevallen, volgens figuren zoals jij. Jensen heeft dus gelijk gekregen, figuren zoals jij niet.
Wat heb je nou weerlegd?

@18 Weet hij nog steeds niet en heeft hij nooit een statement over gemaakt.
JIJ verzint dat het een complot is.
Maar wat heb je nou weerlegd?

@20 De noodbedden (2 locaties) zijn niet gebruikt. Dat er dan wat mensen naar Duitsland worden verplaats is ook een vorm van "het aankunnen".
In Duitsland waren nog meer dan 10.000 IC beschikbaar.
Dus wat heb je nu weerlegd?

@21 Nederlanders waren vrijgevig ja.
Bill Gates heeft belangen bij de clubjes die hij sponsort.
Wat heb je nu weerlegd?

@22 Jensen zegt eerst "Daarom zal ik nooit in de politiek kunnen want ik zou die mic in haar mond douwen. "
Dus wat heb je nu weerlegd?

@23 Voorlopig is Jensen nog geen miljardair.
Dus wat heb je nu weerlegd?

@24 Dan zou een ander het bedrijf kunnen overnemen. Zomaar een idee.
Maar wat heb je nu weerlegd?

@25 Dat stemt mij hoopvol, was denk ik de zin die hij eerst wilde gaan zeggen, maar dat werd halverwege de zin, dat geeft mij hoop.
Wat heb je nu weerlegd?

@26 En wat heb je met dat verhaal weerlegd?


Je verzint een hoop om over te kunnen vallen, maar je hebt dus weer eens helemaal niks weerlegd.
Geen enkel ding.

En dat gaat dus ELKE keer zo.

27 xtremy    
29 dagen geleden door xtremy
12
Meld

@14 Het FVD journaal is meer iets voor jou. Daar komen regelmatig verschillende gasten én er worden zelf, geheel naar jouw wens en smaak, boeken aangeprezen die je kunt kopen.

Hier een linkje. >>>
Abonneer je op hun kanaal, zet het klokje aan zodat je melding krijgt als er een nieuwe aflevering online komt, en mis nooit meer iets ervan.

https://www.youtube.com/watch?v=EjiUCzPSfZM

28 xtremy    
29 dagen geleden door xtremy
11
Meld

@27 Mooi dat het iedere keer zo gaat.
XingFu heeft de moeite genomen om de hele show te bekijken en dat is al een heldendaad op zich. Dat jij moeite hebt met zijn commentaar is niet verrassend question.
De onzin van zijn idiote fans op youtube zijn beter te pruimen dan Jensen zijn gebral. Vermakelijk om die apekool van die wappies te lezen. Zou het kunnen dat je daar ook commentaren schrijft? question

@28 Het FVD journaal. Dat is het journaal waar FVD filmpjes enzo manipuleert... question

29 MacGu    
29 dagen geleden door MacGu
2
Meld

@13 , dank weer voor de prachtige analyse van de Jensen show. Zonder te hoeven kijken kan ik iedere keer dubbel liggen van de onzin die verteld wordt.

30 marcmarc    
29 dagen geleden door marcmarc
2
Meld

" Mja, nog maar een minuutje aan het kijken naar Jensen en hij maakt zich alweer straal belachelijk met zijn Corona-honden.
Echt, die gast is volledig ontspoord. "

"@12 Dat verzint Jensen niet hoor, dat haalt hij uit een krantenartikel.
Dus wat is er aan gelogen, of wat is er niet waar aan dat verhaal?
Wat heb je nu weerlegd? "

@27 xtremy,
XingFu beweert helemaal niet dat Jensen liegt.
Hij zegt alleen dat Jensen zich belachelijk maakt en volledig ontspoord is.
Het gaat om het typetje dat zegt: "Oh Hans, ik wil ook een Corona hond".
Zelf vind ik die parodie wel grappig maar XingFu kennelijk minder (smaakvol?).
Inzake humor kunnen smaken verschillen, daar is volgens mij niets mis mee.

31 Graaier1000    
29 dagen geleden door Graaier1000
2
Meld

" Jensen zou als BN'er ook zijn ballen eens mogen tonen en eens in debat gaan tijdens zijn show met enkele virologen die het niet eens zijn met hem. "

" @14 In dit soort shows komen geen gasten.
Als je een show met gasten wil moet je iets anders zoeken.
FVD journaal bijvoorbeeld.
Wat heb je nu weerlegd? "

@27 xtremy,
Dat klopt, in de Lubach Show komen ook geen gasten.
Jensen is wat betreft confrontaties in directe gesprekken vermijden nog extremer ( m.i. leuke woordspeling in dit verband ) dan Lubach.
Lubach geeft, ook recentelijk, nog interviews waar Jensen dit niet ( meer ) doet.
Laatste interview met Jensen was geloof ik bij Pauw in 2018 ter promotie van een nieuwe serie talkshows bij RTL5.

Als Jensen om wat voor reden dan ook geen gasten wil dan moet Jensen dat zelf weten, het is zijn feestje.
Daar heb ik geen moeite mee.

Een Jensen Show met gasten vind ik persoonlijk wel leuker en zoiets ligt Jensen volgens mij beter dan wat hij nu doet.
Mag ik dat zeggen?
Ja, dat mag ik zeggen! ( vrij naar en gejat van Mart Smeets )

32 Graaier1000    
29 dagen geleden door Graaier1000
3
Meld

"Jensen lijkt ook aan te geven dat hij ten tijde van zijn twitterbericht van 19 maart nog niet zeker wist of dit een "man made" virus betreft.
Met welk doel vermeldt hij dit opnieuw ?
Denkt hij inmiddels dan wel dat het man made is ?
Complotmodus 3.0 - Jensen wordt gekker ? "

" @18 Weet hij nog steeds niet en heeft hij nooit een statement over gemaakt.
JIJ verzint dat het een complot is.
Maar wat heb je nou weerlegd? "

@27 xtremy,
XingFu zegt helemaal niet dat het een complot is, hij stelt alleen de vraag of Jensen inmiddels denkt dat het een complot is.
Er staan 3 zinnen met 3 vraagtekens om dat duidelijk aan te geven.

Hier gebruikt XingFu precies dezelfde wijze van redeneren als waar Jensen zich vaak van bedient.
Jensen somt dan een reeks gebeurtenissen op die hij "toevalligheden" noemt.
Daarna zegt Jensen niet dat er sprake is van een complot maar stelt de volgende vraag aan de kijkers/luisteraars:
" Toeval? Ik laat het bij jou... "
Dat doet XingFu hier nu ook, hij laat het aan de forumdeelnemers in dit topic...33 Graaier1000    
29 dagen geleden door Graaier1000
2
Meld

@2 "heeft Jensen het gelijk aan zijn zijde "

Nee, dant vind / denk jij.

Maar dat is dan slechts weer eens de zoveelste bevestiging van hoe dom jij bent. question question

34 Weet geen naam    
29 dagen geleden door Weet geen naam
2
Meld

" En nogmaals komt Jensen aan met de leugen dat de IC's in Nederland het aankonden.
Dat is niet waar, sommige patiënten werden doorgestuurd naar ziekenhuizen in Duitsland omdat er geen capaciteit meer was.
Verifieerbaar feit met als gevolg dat alweer een leugen van Jensen bewezen is. "

" @20 De noodbedden (2 locaties) zijn niet gebruikt.
Dat er dan wat mensen naar Duitsland worden verplaats is ook een vorm van "het aankunnen".
In Duitsland waren nog meer dan 10.000 IC beschikbaar.
Dus wat heb je nu weerlegd? "

@27 xtremy,
Die 2 locaties met noodbedden waren een inschattingsfout toen de zorg in Nederland overbelast dreigde te raken en het niet zeker was of er genoeg IC capaciteit in Nederland zou zijn.
Beter zou natuurlijk zijn om niet in noodziekenhuizen maar in een echte structurele verbetering in de zorg te investeren.

Als Nederland genoeg IC bedden had en het aankon zou er geen hulp van Duitsland nodig zijn geweest.
Dat iemand moet helpen is geen bewijs dat men het alleen aankan, juist het tegendeel is het geval.

35 Graaier1000    
29 dagen geleden door Graaier1000
3
Meld

" Frankly, ik denk dat Bill Gates niet weet hoe het voelt om te breien elke maand en dus wel in staat is om een paar miljoentjes richting WHO te gooien.
Maar Jensen lijkt te beweren dat Bill Gates deze donaties doet omdat hij er geld aan wilt verdienen. Omdat Bill Gates anders vanaf morgen boterhammen met choco zal moeten eten. "

" @21 Nederlanders waren vrijgevig ja.
Bill Gates heeft belangen bij de clubjes die hij sponsort.
Wat heb je nu weerlegd? "

@27 xtremy,
Voor de gewone mens is 10 Euro doneren ongeveer hetzelfde als voor Bill Gates om 10 miljoen Euro te doneren.
De bedragen verschillen, de intenties zijn dezelfde.
De donateur ziet graag dat zijn gedoneerde geld goed besteed wordt en niet over de balk gegooid wordt.
Dat Bill Gates door te doneren winst maakt is niet door feiten bewezen, ook niet door Jensen.

Insinuaties zijn nog geen bewijs.
Zo kan ik beweren dat ene xtremy op websites reclame maakt voor Jensen en door Jensen daarvoor betaald wordt.
Eveneens kan ik beweren dat ene XingFu een influencer is die (stiekem) door Hugo de Jonge betaald wordt om reclame voor het standpunt van de Nederlandse regering te maken.
Het zal voor xtremy en XingFu niet mogelijk zijn om te bewijzen dat deze aantijgingen onjuist zijn.
Sterker, als deze beschuldigingen richting xtremy en XingFu vele keren op dit forum geuit worden dan zou een lezer dit wel eens voor waar kunnen aannemen.
Zo in de trant van: " Die beschuldigingen worden zo vaak geuit, dan moet er toch wel iets van waar zijn ".
/sarcasme off

Nogmaals, ik wijs met deze voorbeelden enkel en alleen op het gevaar van beschuldigen zonder bewijs.


36 Graaier1000    
29 dagen geleden door Graaier1000
2
Meld

@36 Je hebt door dat je het tegen een trol hebt?

Oftewel: Je verhaal 9wat overigens 100% klopt) zal hem juist aanmoedigen zijn dom geblaat te blijven herhalen.

37 Weet geen naam    
29 dagen geleden door Weet geen naam
4
Meld

Waardeloze show weer Die mafketel wordt met de dag gekker.

39 RonMVV    
28 dagen geleden door RonMVV
3
Meld

@38 Made in China voor 3 euro.

40 Bop    
28 dagen geleden door Bop
3
Meld

Wat een figuur is die XingFu toch ook.
Heeft iets tegen Jensen, zijn show/de inhoud, maar gaat toch die hele uitzending bekijken.
Ik zie 'm al zitten voor zijn beeldscherm; Elke keer als Jensen iets zegt wat niet in zijn straatje past drukt hij op de pauzeknop en gaat dat melden op NK.
Hoe oud zou dat ventje zijn?

41 Malinois    
28 dagen geleden door Malinois
6
Meld

@21 Bill Gates doneert dat geld vast zodat het het hem belastingvoordeel oplevery op de rest van zijn vermogen. Plus hij is de zoon van een 10 miljoen-club gelovige. Zit zelf vuistdiep in het willen reguleren van de wereldbevolking (zegt ie zelf toe). Enge man waar je zo fan van bent. Dan ben je zelf ook niet beter eerlijk gezegd.

42 Anti-Fascisme    
28 dagen geleden door Anti-Fascisme
6
Meld

"Je hebt door dat je het tegen een trol hebt?
Oftewel: Je verhaal wat overigens 100% klopt) zal hem juist aanmoedigen zijn dom geblaat te blijven herhalen."

@37 ,
I'm rockin' the trolls:
https://www.youtube.com/watch?v=plcvPqTqk80

43 Graaier1000    
28 dagen geleden door Graaier1000
2
Meld

"Jensen zegt eerst "Daarom zal ik nooit in de politiek kunnen want ik zou die mic in haar mond douwen. "
Dus wat heb je nu weerlegd? "

@27 xtremy,
Misschien heeft XingFu aangetoond Jensen en goede manieren geen geslaagd huwelijk is?!

44 Graaier1000    
28 dagen geleden door Graaier1000
1
Meld

@41 .
Quote:
"Hoe oud zou dat ventje zijn?"

Dit ventje is 47 jaar oud question

En ja, je schrijft het min of meer goed neer ; ik heb inderdaad iets tegen de inhoud die Jensen brengt in zijn shows.

Mijn persoonlijke aversie tegenover Jensen beperkt zich tot het feit dat hij nutteloze t-shirts tracht te verkopen aan een onwetend publiek. Hetgeen Jensen allemaal vertelt is veel te vaak gebaseerd op niets. Er komt ook nooit onderbouwing van Jensen... Hij leest suggestieve teksten voor (cherrypicking uiteraard) om de toon te zetten zodat mensen hem zouden geloven.

I've been there, done that... Jensen heeft zich ontpopt tot een rasechte complotter... En daar hangt een verdienmodel aan vast. ALTIJD.

Maar hey, het is zijn keuze geweest om zich te profileren als een complotter hé. Het is zijn keuze om op deze manier zijn geld te verdienen.

Net zo goed is het de vrije keuze van mensen om hem te sponsoren maar ga aub niet doen alsof je het licht gezien hebt omdat je naar Jensen kijkt hé.

Jensen brengt geen licht, hij brengt gewoon héél véél geluid question.

45 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
4
Meld

" Wow, wat een afsluiter van Jensen zeg :
"Als je een miljard verdient hebt, moet je stoppen met werken...
Doe je dat wel, verdien je de kogel".
Het klinkt bijna als een verbloemde euthanasie wens van Jensen.
Vooruit Jensen-fans : koop die t-shirts !!! "

" @23 Voorlopig is Jensen nog geen miljardair.
Dus wat heb je nu weerlegd? "

@27 xtremy,
Het gaat XingFu hier niet om een weerlegging.
Hij hoopt dat Jensen miljardair wordt.
Waarom hoopt hij dat?
Het antwoord: zie/hoor/lees de uitspraak van Jensen.

46 Graaier1000    
28 dagen geleden door Graaier1000
1
Meld

De show van vandaag duurt overigens + 45 minuten....

En het ergste is dat ik zelfs geen chips meer in huis heb voor vanavond.

Als iemand een virtueel chipje kan missen, zou ik dat wel waarderen question

47 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
3
Meld

@42 .
Quote:
"Bill Gates doneert dat geld vast zodat het het hem belastingvoordeel oplevery op de rest van zijn vermogen."

En dus ? Als hij 10 miljoen doneert en daarop een belastingvoordeel van 50 % toegekend krijgt, is hij op het einde van de rit nog steeds 5 miljoen armer of niet ?

48 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
2
Meld

@38 .
LOL. Verbaast me niet dat die gasten van CommonSenseTV ook t-shirts verkopen question.

49 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
2
Meld

Kleine rechtzetting op @45 .
"Hij leest suggestieve teksten voor (cherrypicking uiteraard) om de toon te zetten zodat mensen hem zouden geloven.

I've been there, done that...

Dat lijkt alsof ik mezelf ooit zou bezondigd hebben aan de wanpraktijken die Jensen toepast.

Ik bedoelde met die laatste zin uiteraard dat ik het complotwereldje inmiddels door en door kén en dus weet hoe de vork in de steel zit.

50 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
2
Meld

" By the way, als je net die bedrijven wilt stopzetten die miljarden verdienen, wat voor een gevolg zou dat dan hebben op de economie ?
Heeft Jensen daar eens bij stil gestaan ? "

" @24 Dan zou een ander het bedrijf kunnen overnemen.
Zomaar een idee.
Maar wat heb je nu weerlegd? "

@27 xtremy,
Een bedrijf overnemen kan het beste op rationele gronden gebeuren.
Niet vanwege een hersenspinsel van Jensen dat iedereen die 1 miljard Euro voor zichzelf verdient heeft moet stoppen met werken en niets maatschappelijks meer mag doen.
Kort samengevat is een hersenspinsel weerlegd.

51 Graaier1000    
28 dagen geleden door Graaier1000
2
Meld

Correctie bij @51
verdient = verdiend
Mijn excuses.

52 Graaier1000    
28 dagen geleden door Graaier1000
1
Meld

Om nog eens even terug te komen op die uitspraak van Jensen waarin hij beweert dat mensen die blijven werken als ze reeds meer dan een miljard verdiend hebben een kogel zouden verdienen.

Ik wil wel een lijstje voor hem opstellen hoor van mensen die meer dan een miljard verdiend hebben en nog steeds werken.

Gaat Jensen die kogel persoonlijk afvuren ?

Of moeten we voor de zoveelste keer gewoon vaststellen dat Jensen alleen maar roept ?

53 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
2
Meld

"@25 Dat stemt mij hoopvol, was denk ik de zin die hij eerst wilde gaan zeggen, maar dat werd halverwege de zin, dat geeft mij hoop.
Wat heb je nu weerlegd? "

@27 ,
Zo te lezen gaat het XingFu niet om een weerlegging.
Hij vindt Jensen op het einde moeilijk te volgen omdat Jensen zinnen door elkaar haspelt.
XingFu vraagt wat Jensen op het slot zei en daarop heb je hem geantwoord.
Heeft niets met een weerlegging te maken.

54 Graaier1000    
28 dagen geleden door Graaier1000
1
Meld

" Gaat Jensen die kogel persoonlijk afvuren ?
Of moeten we voor de zoveelste keer gewoon vaststellen dat Jensen alleen maar roept ? "

@53 XingFu,
Jensen zegt dat het goed is dat hij niet in de politiek zit.
Dat vind ik nou echt een verzoenend gebaar van Jensen, hier kan vriend en vijand (van Jensen) het helemaal mee eens zijn!

55 Graaier1000    
28 dagen geleden door Graaier1000
1
Meld

@54 .
Jensen is dus een soort "stotteraar".

Dat verklaart waarom zijn shows zo lang duren question

56 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
2
Meld

@55 .
Wat mij betreft mag Jensen in de politieke wereld stappen hoor question

Het is toch al een circus bij jullie... (en in België ook zenne).

57 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
2
Meld

@55 .
Quote:
"Jensen zegt dat het goed is dat hij niet in de politiek zit."

Maar Jensen gaat er wel prat op dat hij een heel Jensen-army achter hem heeft staan inmiddels.

Watch out Den Hague question

58 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
2
Meld

@52 Het is je vergeven, maar "verdient heeft moet stoppen" leest ook niet echt lekker. Tenzij er staat: verdiend heeft, moet stoppen met ....."

59 Doehetlekkerzelf    
28 dagen geleden door Doehetlekkerzelf
1
Meld

" Jensen praat wel niet zo duidelijk in deze show, vind ik.
Heeft ie teveel aan de chianti gezeten ?
Moest hij zijn verdriet zo vroeg op de dag reeds verdrinken omdat heel veel BN'ers hun "ik doe niet meer mee"-boodschap hebben ingetrokken ? "

" @15 Wat heb je nu weerlegd? "

@27 xtremy,
Het gaat hier niet om een weerlegging, het valt XingFu gewoon op dat Jensen onduidelijk praat.
In de voor u vertrouwde stijl van Jensen wil ik in verband hiermee wel het volgende kwijt.
Jensen praat onduidelijk, is soms euforisch, gooit bijna de microfoon om, zwaait de hele tijd met zijn armen, kijkt met verwilderde blik, heeft grote wijdopen gesperde ogen en zit vaak aan zijn gezicht en zijn neus te frunniken.
Toeval?
Ik laat het bij jou...
/sarcasm off

60 Graaier1000    
28 dagen geleden door Graaier1000
1
Meld

@59 .
Dank voor uw reactie.
Het had inderdaad duidelijker gekund.
Volgens mij niet door een komma te plaatsen maar door het woord "dientengevolge", "dan" of "daarna" in te voegen.
De bewuste zin gaat dan aldus luiden:
"Niet vanwege een hersenspinsel van Jensen dat iedereen die 1 miljard Euro voor zichzelf verdiend heeft dientengevolge moet stoppen met werken en niets maatschappelijks meer mag doen."

Maar ja, het wordt nu wat teveel een grammaticale beschouwing vrees ik.
Prima voor een taalforum maar niet echt geschikt voor een nieuwsforum.

61 Graaier1000    
28 dagen geleden door Graaier1000
1
Meld

@61 .
Quote:
""Niet vanwege een hersenspinsel van Jensen dat iedereen die 1 miljard Euro voor zichzelf verdiend heeft dientengevolge moet stoppen met werken en niets maatschappelijks meer mag doen.""

Die zin bevat veel te veel woorden. Indien Jensen die zin zou moeten voorlezen in een show, zou hij struikelen over zijn woorden.

Je wilt toch niet dat Jensen komt te overlijden omwille van een valpartij hé ?

62 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
2
Meld

Het "echte geluid" heeft vandaag blijkbaar een probleempje met het uploaden van zijn show...

63 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
2
Meld

Ik trakteer mezelf op een drankje in afwachting van Jensen's nieuwste show.

Gin Tonic on the rocks, olijfje en ansjovis erbij.

Het is weekend hé.

64 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
2
Meld

@64 Geen Tripel Karmeliet ?

65 MarcusCole    
28 dagen geleden door MarcusCole
1
Meld

@65 .
Tripel Karmeliet is voor speciale momenten. Die drink ik enkel als ik in mijn gedachten bij mijn overleden broer wil zijn. Het is namelijk grotendeels aan hem te danken dat Tripel Karmeliet zo bekend is geworden.

Top bier overigens... Maar niet voor wussies question.

66 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
0
Meld

"Hoe oud zou dat ventje zijn?"
"Dit ventje is 47 jaar oud"

@45 XingFu,
Oeps, Jensen is ook 47 jaar oud...

67 Graaier1000    
28 dagen geleden door Graaier1000
0
Meld
68 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
0
Meld

@67 .
Quote:
" XingFu,
Oeps, Jensen is ook 47 jaar oud..."

Ja, maar ik heb een gedegen opleiding gevolgd.

69 XingFu    
28 dagen geleden door XingFu
0
Meld
70 Koempel    
28 dagen geleden door Koempel
1
Meld

"Je wilt toch niet dat Jensen komt te overlijden omwille van een valpartij hé ?"

@62 XingFu,
Zeker niet.
In Nederland sterven dagelijks 13 mensen door een val in huis.
Dat moet minder worden, niet omhoog gaan naar 14 mensen per dag...

71 Graaier1000    
28 dagen geleden door Graaier1000
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Geert Wilders viert triest jubileum, deze wee...
“Deze week is het precies 16 jaar geleden dat...

11 uur geleden door Racism monitor 2020

Schandaal rond de Biden's groeit met de...
Uit verklaringen en materiaal van voormalig z...

20 uur geleden door Proemevla

Stem PVV op 17 maart 2021
- einde islamisering NL - einde NL in de EU...

1 dag geleden door Inter

Drukte in Efteling ondanks record nieuwe coro...
In pretpark de Efteling is het vrijdag flink...

7 uur geleden door Schildpad

'Trump eindelijk scherp en gedisciplinee...
WASHINGTON - Veel Amerikaanse media en hun de...

19 uur geleden door Ignatia


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Seconda
‘De meeste coronamaatregelen die nu plaatsv...
Tja, wat wil je als de producent de vrouw van...

1 minuut geleden door Seconda

Giesje
Eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro v...
@12, dat klopt, dat 2 en 3 wat lastiger te kr...

6 minuten geleden door Giesje

smurf
Stem PVV op 17 maart 2021...
@89 Je moet inderdaad met de poten in de klei...

7 minuten geleden door smurf

Scholar008
apocalypse now? De PCR-test onthuld....
Pierre Capel is een zweefkees....

11 minuten geleden door Scholar008

Scholar008
Arnoud van Doorn stelt “naakte Anne Frank...
Arnoud van Doorn is dus een pedofiel....

13 minuten geleden door Scholar008

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig