Moskee Venlo wil geen uitzicht op beachsporters in bikini tijdens gebed (ad.nl)


De Turkse moskee Tevhit in Venlo is ‘niet blij’ met de aanleg van een beachsportveld naast de gebedsruimte. De gelovigen worden afgeleid door de harde muziek en sporters in bikini, zegt secretaris Hakan Tasdemir van het moskeebestuur tegen De Limburger. ...

door Havermout in Binnenland  ·  194 Reacties

  • 25
  • 1720x gelezen
Reageer met een Emoji
1
22
3
76

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een hoog hek om de Moskee. Iedereen blij.

1
151 logikus

@150 Niet alleen politici uit die tijd. De huidige mag wat mij betreft ook wel. Dat stukje paier had nooit mogen bestaan maar,was volgens mij den uil die dit doorduwde in de tijd van oliecrisis.

1
152 Saviro

En de Venlose inwoner Wilders wil geen uitzicht op een moskee .
Laten ze daar dan even een Trumpje doen en zet er een muur tussen .

9
153 Goodnews badnews

@150

Lopen zeiken en straks weer de tank volgooien .
Want e- rijden is klimaatgekte zeker .

9
154 Goodnews badnews

dit verzoek ook maar onder het mom van 'tradities veranderen' question?

1
155 maarten1234

"'Volgens hem vindt hierover overleg plaats met de gemeente."'

PvdA, SP, GroenLinks regeren daar dus dan weten we al dat ze gaan knielen.

3
156 Reconquista

@155

Tradities zijn voor velen gewoon hun eigen denkwijze uit hun eigen tijd .
Iets met onderwijs ?

11
157 Goodnews badnews

@156

Haal de st... uit je ogen .
Het college in Venlo bestaat uit EENLOKAAL( de grootste) GL, PvdA, SP en 50+.
Aardige mix en gekozen door een meerderheid .
Zijn ze politiek verder gevorderd dan jij.

9
158 Goodnews badnews

Gordijnen dicht lijkt mij dan de makkelijkste oplossing.

0
159 Weet geen naam

@158
Drie linkse partijen, een midden partij en een semi rechtse partij. En wat denk jij dat zo'n links college gaat doen? De zijde van hun geliefde islam kiezen of de zijde van de beachsporters? (het grappige is dat we allebei het antwoord al weten)

2
160 Reconquista

@159 Die hebben ze alleen in hun busjes.

1
161 Reagurius

@160
Weet niet hoor of diegene dit als grappig ervaart. Bagatelliseren schijnen sommigen een vak van te maken. En dan lopen roeptoeteren dat er ergens str*nt uitgehaald moet worden ....

1
162 Tante Annie

@154 wat is er mis mee om o. a. In het Midden Oosten olie te kopen en dat gewoon met geld te betalen. Daarvoor is het toch niet nodig om je land te verkopen aan de islamideologie. We krijgen toxh ook geen 2 miljoen Russen erbij geleverd als we in Rusland olie en gas kopen. Den Uil heeft zich laten chanteren. En de kabinetten erna hadden geen van allen het lef om die deal gewoon ongedaan te maken. We zijn gewoon verraden.

2
163 PFL

@163

bingo

1
164 Vageali6888

De moskee die volledig gefinancierd word door turkije, en dan krijg je deze onzin.
Als bidders afgeleid worden, dan bid je maar harder of doe er gordijnen voor de ramen.

Muziek kan eventueel wel minder als het hard staat, maar pas als oproepen van moskeen stoppen met geluidsinstallaties.

Ik dacht dat religie intern was, blijkt het toch meer carnaval te zijn van onzekere hypocrieten mannen.

1
165 Goldrush

Ze hoeven ook niet blij te zijn. Islam is sowieso geen blijde ideologie. Het zaait slechts haat en verderf, dus daar wordt je echt niet blij van. Misschien kunnen de pedovolgers beter ook gaan beachvolleyballen, daar wordt een mens tenminste wel blij en vrolijk van.

1
166 PFL

Sorry hoor maar sodemieter op met die haattempel wat een moskee is.

2
167 Interessant

Er zullen thuis wel jaloerse moslima,s zitten te knarsetanden, bang dat hun mannen zich laten gaan na het gebed.

1
168 Marrie

@163 We hebben hier nauwelijks migranten uit Saudi Arabië of het Arabisch schiereiland , de moslims komen uit Turkije, Marokko, Syrië, Egypte, Afghanistan, Pakistan , Irak, Iran, Somalië, Suriname etc.
Er is geen resolutie uitgevaardigd door de toenmalige EEG , dat is een hocus pocus verhaaltje.

4
169 21st Century Guy

Ja de gewone Nederlander wil ook geen uitzicht hebben op moslims en moslima's tijdens het sporten . Dus we kunnen de moskee slopen dan is het probleem opgelost. Of de ramen blinderen. En uiteraard moet de moskee het geluid ook uitzetten zodat wij niet gestoord worden van hun geblèr

Ik vind dat het beachsporten gewoon door moet gaan IN bikini.

2
170 Goesenaar

Ik snap dat moskeebestuur wel. Geen enkele kerk met biddende gelovigen zou daar blij mee zijn.
Hier levert het me een record aan duimen naar beneden op (maakt niet uit verder - onzinnigheid ten top). Maar in dit geval is het niet raar dat een moskeebestuur daar niet blij mee is. Het zou pas raar zijn als een moskeebestuur een dergelijke buur toe zou juichen. Nee, dit kun je ze niet kwalijk nemen.

6
171 De Vliegende Brabander

@100

Wij wonen in een land waar christenen , boeddhisten ,shintoisten , hinduisten , moslims , atheisten allemaal dezelfde rechten , dezelfde plichten en dezelfde vrijheden hebben .
In mijn woonplaats mocht lange tijd geen terras op de markt omdat voorbijgaande kerkgangers zich daaraan ergerden .
Was net zo idioot .
En wat kleding betreft : bedenk dat de spijkerbroek de geimporteerd hebben dus wie weet hoe populair een zwarte parasol nog wordt .
De capes uit de gouden eeuw leken er aardig op.

7
172 Goodnews badnews

Wie legt er dan ook een beachsportveld naast een moskee , kerk of zoiets.
Ik kan het wel begrijpen : het geeft nogal lawaai.
Ik denk dat dat hier ook zonder moskee een flinke toestand zou geven .
Dus om nou iets normaals weer tot abnormaal te gaan verheffen is belachelijk.
Maar als de woorden moskee en moslim vallen raken sommigen zo aan de kook dat ze om redelijker te worden flink aan de pillen moeten .

7
173 Goodnews badnews

@170

Dan ook het geluid van de beachsporters uitzetten , toch .
Gelijke monniken , gelijke kappen .

7
174 Goodnews badnews

@ nee het geluid van Beach sporters hoort in onze maatschappij. Het oproepen tot gebed uit de speakers wat tot 1000 meter verder te horen is hoort niet in Nederland thuis. Kerkklokken ook niet.

En bovendien kan je niet sporten zonder muziek

3
175 Goesenaar

@175

Er waren eerder moskeeën in Nederland dan beachsportvelden.

Kerkklokken luidden al in Nederland toen Nederland nog geen 1 miljoen inwoners had. Dus die uitspraak is sowieso niets meer dan onzinnig.

2
176 De Vliegende Brabander

@176 het klopt maar de eerste moskeeën hadden geen oproep tot gebed. En voelen niemand lastig. De nieuwere hebben minaretten en luidsprekers die enkele kilometers verder zijn te horen. Vaak word er in een boekwinkel op zondag ook moskee gehouden. heeft niemand last van. Soms in een woonwijk ook in een woonhuis, daar hebben buren dan weer wel overlast van.

Wat kerkklokken betreft daar hebben veel mensen last van. Je kan niet uitslapen op sommige dorpen. Gek word je ervan. Ik vind dat die wel bij begrafenissen mogen luiden maar niet bij godshuizen als atheïst. God bestaat niet en het zijn allemaal sprookjes en leugens en ze moeten ons ermee niet lastig vallen.

2
177 Goesenaar

@177
Klokken horen bij ons cultureel erfgoed en en hun geluid bij het Hollandse landschap.
Wen er maar aan.

2
178 Marrie

@137

Ik weet niet hoe het bij jouw lul is (aanname dat je man bent) maar je weet dat ze bij een besnijdenis er niet fysiek een stuk lul tussenuit halen he question maar mentaal worden het allemaal wel kleine pikkies inderdaad

1
179 Hefan430

@177

Volledig mee eens. Echter staat en luiden die klokken al vele jaren en ga je er dus bewust naast wonen. Dit is bij een moskee vaak niet het geval

0
180 Hefan430

@179
Ik weet ook dat het bij een besnijdenis enkel om je voorhuid gaat. En dat het bij het opmeten van je lul het een valse meting is als je dan je voorhuid uitrekt en die dan mee gaat staan meten. Maar ik moest daar toch wat neerzetten. question question

0
181 rebo

@181

Haha.

0
182 Hefan430

@169 .

Ik verzin het niet.,
Lees dit maar even:

https://gerard1945.wordpress.com/2017/08/06/de-resolutie-van-straatsburg-olie-in-ruil-voor-moslim-immigratie-en-islamisering/

Je kunt dit uiteraard als nepnieuws betitelen als je het er niet mee eens bent maar..... defeiten die we sinds 1975 hebben waargenomen tonen aan dat wat hier in deze resolutie van 1975 staat vrijwel letterlijk is uitgekomen. Dus of iemand had een vooruitzinde blik of we zijn als Eruopeanen gewoon verraden door onze eigen leiders. Landverraad is zoiets ongeacht of men dit heeft gedaan nav deze resolutie of gewoon op eigen initiatief. Verraden zijn we. Dat is wel de realiteit.

1
183 PFL

@183 ik ben ook niet blij met de huidige stand van zaken, maar snap dat hele 'landverraders' nooit zo. Onze mede burgers hebben simpelweg steeds op partijen gestemd die immigratie toejuichde. Die zijn er van links naar rechts. Blijkbaar wilde de NL ers dit graag of stelde andere prioriteiten bij het bepalen van hun stem. De partijen die vroeger al vraagtekens plaatsten hebben nooit veel stemmen behaald, maar die waren er wel. Gelukkig zijn de anti immigratie partijen onderhand wat groter, maar nog steeds is dat blijkbaar of geen bepalende factor of niet de prioriteit van velen.

4
184 Repelsteeltje

En de meeste Nederlanders willen geen uitzicht op een moskee en luisteren naar dat walgelijke gebral, dat gezang voor moet stellen. Als je het er niet mee eens bent dan bouw je maar je eigen moskee ergens in the middle of nowhere (zonder overheidsgeld uiteraard). Ergens in de wei kun je ook op je knieën in het gras bidden. heb je misschien alleen maar last van wat in het wild lopende herten en zwijnen (maar dan gaan ze natuurlijk weer lopen zeuren over die haram zwijnen - het is natuurlijk nooit goed!).

2
185 Christiaan

@177

Of God nu wel of niet bestaat weet u ook niet. Onzinnige uitspraak die nergens op gebaseerd is, enkel op misplaatste arrogantie uwerzijds. U weet net zo min als ik of God nu wel of niet bestaat. U denkt van niet, ik denk van wel.

Stel dat ik als gelovig persoon op de zondag zou willen uitslapen. Mag ik dan ook aan de atheïstische buurman vragen of die op zondag niet om 09.00 uur wil verdergaan met de verbouwing aan zijn huis en wil stopen met boren en frezen ? Of dient enkel in uw beleving op de zondagmorgen de kerkklokken tot zwijgen gebracht te worden. Want ik weet niet waar u precies leeft. Maar waar ik woon geven de kerkklokken op de zondagochtend nog de minste geluidsoverlast.

0
186 De Vliegende Brabander

@183 Je kunt ook als een kuddedier ergens achteraan hobbelen zonder te zien dat er al lang voordat deze club bijeenkwam al arbeidskrachten geworven werden in Turkije en Noord Afrika bijvoorbeeld en er mensen uit voormalige kolonies moslimlanden of moslims uit niet moslimlanden naar Europa kwamen , de moslims die later kwamen als asielzoeker is ook een andere kwestie.

2
187 21st Century Guy

@178 oke maar dan moeten die kerkgangers die in carnavalsstoet langs trekken ook er maar aan wennen als ik harde popmuziek draai als ze net langslopen en dat ik de ramen was op het moment dat zij langs lopen of de auto was. Ik was ook juist op zondag. Hun moeten daar dan ook maar aan wennen en niet kwaad kijken of opmerkingen maken

2
188 Goesenaar

@186 oke daar heb je een punt. Men weet niet zeker of god bestaat want men heeft hem nooit gezien of gesproken. Wel zijn er volgens de mensen niet een maar wel honderden goden geweest. Wodan donar etc. Voor elk wissewasje was er wel een god.

Wat wel voor 100% zeker is dat de schepping nooit heeft plaatsgevonden door een god. Het complete verhaal is verzonnen door mensen. Niet adam en eva waren er eerst en daarna de dieren, nee volgens legio bewijzen waren er al 160 miljoen jaar geleden dieren op aarde. Schildpadden en krokodillen zijn de nazaten daarvan. De mensen kwamen pas 1 miljoen jaar geleden in beeld doordat ze afstammen van homosapiens. Ook daar zijn legio bewijzen en skeletten van. De zondvloed was een tsunami, en de ark van Noah kan nooit hebben bestaan omdat je dan een ark van kilometers lang moet hebben om van elke diersoort en ras 2 stuks te herbergen. En leeuwen en herten gaat niet samen en een haai in een ark is ook lastig en al de vissen

1
189 Goesenaar

@189
Ja maar waarvoor zou Noach in dat geval vissen aan boord hebben genomen? Die zaten met al dat water immers toch al in hun element. En van die herten had hij er een paar extra meegenomen om daar dan die leeuwen weer mee te voeren. question question

0
190 rebo

@190 nee nee hij had van elk dier 2 stuks dus geen extra voor de leeuwen. Bovendien zou de ark gigantisch van groote geweest moeten zijn om alle diersoorten mee te nemen. Om te beginnen dinosaurussen, mammoeten en ook al de ondersoorten nog. Dat red je niet met een ark van 30 meter

0
191 Goesenaar

@191
Ja maar 30 meter is natuurlijk wel heel erg klein. Ik bedoel, er zijn tegenwoordig al schepen van meer dan 300 meter. Dan moet het voor Noach en dan zeker met Gods hulp helemaal een fluitje van een cent zijn geweest om zoiets te bouwen. En met grof geweld neuk je ook nog wel een olifant als het dan helemaal moet. Misschien zat er op dat schip dan ook wel zo een hydraulische klep zoals bij vuilniswagens. Die dan alles niet goedschiks dan maar kwaadschiks dan toch in die Ark perste. Wie zal het zeggen? question question

0
192 rebo

@192 en welke van de 1000den goden bedoel je dan? Neptunus is van de zee.

0
193 Goesenaar

@193
Ik bedoelde eigenlijk Poseidon. question

0
194 rebo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@56Ah, zit het zo.De Nato is daar nog niet.Rusland heeft daarentegen zijn grens wel richting de Nato opgeschoven....

3 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

@9 Ja, ik heb begrepen dat er in gevangeniskolonie IK-3 sinds 16 februari weer plaats is. Daar is een plekje vrijgekomen dat was b...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@10 Precies. Ze zijn te dom om dat te snappen. Ze geven iedereen die zich wél heeft laten vaccineren nog een trap na.Echt, te dom om te poep...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@55 Ik werk niet bij de CIA Rob....

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@54 Dat heet NATO expansion Snorrie....

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

FrisseBries
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@9Als het aan mensen als jij gelegen had Sarcoff, dan waren we nu nog niet van het virus af geweest en zaten we nóg in lockdown. Met een he...

14 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Strongoli
De hele werkdag die vervelende radiozender aan

@1Inderdaad kwam je dat vroeger veel tegen. De Arbeidsvitaminen was zon programma dat veel gedraaid werd voor met name bedrijven die verzoekje...

15 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Feldwebell
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

@8 Water, havermout, hout zagen, en frisse poolnachten kunnen voor nuttige idioten als Vage beslist erg heilzaam zijn. Een soort 'speciale edu...

15 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Strongoli
Philips stijgt 33 procent op Amsterdamse beurs na miljardenschikking slaapapneu-affaire

Excuus, valleien = alleen ...

20 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Philips stijgt 33 procent op Amsterdamse beurs na miljardenschikking slaapapneu-affaire

@1Wij hadden vroeger nog een Philips bandrecorder..Daar kun je, je nu niets meer bij voorstellen.Vraag eens aan kinderen tegenwoordig, of ...

21 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Japan Xxx Sexy VideoDesi FoxxAsa Akira ThreesomeSleepy Sister XxxXhanimeCeleb Porn Look AlikesPorn AnimeBrazzer NovinhaHistória Em Quadrinhos XxxGay Nipple SuckingSexual Postions VideosBeeg OnlineSofiea LeeMia Khalifa DesnudaBelle DelpineAi Sayama JavTarzan SexualEiffel Tower Sexual PositionBest Nsfw Sub RedditsGand Marna VideoFushigi No Kuni No Succubus Episode 1Bhabi Xxxx VideoJapanese Nostalgic PornMia Khalofa HotBig BlackanalDreammovies ComBonjourmadame FrFoto De PorniMz Natural PornHarley Quinn FutaGrndadBangla Xvideo Full HdFatima Segovia VideosTorrentgalaxLucy Li Sex18stream ComJaye Rose PornDoctorssex VideosCecelian LionNew Ebony PornWife Cheatingsex VideoX-rated Pornography VideosTeacher Fart PornHentai MagnaAs Melhores Do SexoSexvldeosHalala Sex VideoAmbsoffivialxoCzhez Porn8muses TufosTangledpornWww XvidioHimachali Porn VideoPorno ClasicDanica Collins PornhubSkipthegames DaytonSite De Filme PornográficoOw2 PornXxx Sexy TeacherSofia RosebbwBangalisaxTamil Video Sex MoviePorn PeggedFather And SonpornBlake Blossom TitsChubbyupskirtPorn Moves Free DownloadVer PornogratisOnlyfans VazadosKate Upton NudesLynne AustinIndonesia XxxDilli Wali GirlfriendSani Sex VideoBrazzers DirtyJoi Big TitsNude TreesomeLana Pornographyسكس العربىMeuf Sexy NudeNuds MulheresSamantha Fox NakedSsni 181Lucymochi NudeBrendi SgAmorous PornHeated Affairs ReviewAdult Nude WomenLegit Vietnamese Rmt Giving Into Asian Monster Cock 8thXx Sexy Video NewJagal Sex VideoLive Sex RoomBest Stepsis PornScout69comHansika Sex BoobsBokep Indo StreamingSuck Nut OutKnotty KnickersCherry TornDanny D Porn HdYoung Lady PornSex KameryLiloostichAmateur Gay SexLila Lovely AnalXxx Indian HomemadeSex Aunty PornGroping On BusAsian Train GropingMelhores Jogos 18Huge Boobs Blow JobsMizo Sex TwitterXxvidos ComHmong Only FansSexo De AnimeCarmin HayesXnxx Full Hd Video DownloadChudai SpecialViva GalsPorn ModCollage Lesbians Porn6annnonceMusa Class FortalezaBella FoxOldboy Nude SceneSex Www Xxx ComEbony EroticaCollege Bound GameSydneylintHotsex VidosMomgoing BlackNaked ChubyBest Torrenting Sites 2022Xnxx.comùSexing On BeachRachell Welch NudeWwe Lana NudeSai Tamhankar PornEnglish Dog Sex VideoGaurav Sex VideoRandi Sex MovieAdultfriend Finder MobileTube PerverzjaInsesto PornBree DanielsMisscubandollJav PantyhoseBangladeshi Bf VideoKareena XxxPrivate Society.com