Niemand kon het zich voorstellen. (youtube.com)


Brian Stelter (anker CNN) heeft eindelijk dan toch zijn boek uitgegeven, stond zowaar ff op plaats 1 bij Amazon. Wat Brian beter niet had kunnen doen was zijn boek promoten bij C-span. Bij C-span kunnen mensen inbellen en commentaar geven en daar had Brian geen controle over. Luister hoe h ...

door Proemevla in Buitenland  ·  19 Reacties

  • 2
  • 406x gelezen
Reageer met een Emoji
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nu Trump EN de economie in stijgende lijn zijn weet het fake news van gekkigheid niet meer waar ze nu weer over moeten liegen.

Bijv. het uit de duim gezogen verhaal van The Atlantic:

Ontkend door alle betrokkenen, er zijn documenten zwart op wit, McEnany noemt namen / feiten:


En hier documenten verkregen uit een foi verzoek:

Hetzelfde geldt voor alles wat Trump doet of niet doet, bijv. de betrekkingen tussen Servië en Kosovo zijn genormaliseerd dankzij de Trump regering (al tientallen jaren in conflict geweest)
Het fake news boeit dat voor geen meter, ze zijn niet op zoek naar nieuws maar naar verdere leugens verbreiden.

Rick Grenel brandt het fake news af:

https://twitter.com/SteveGuest/status/1301953243690536966?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1301953243690536966%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thegatewaypundit.com%2F2020%2F09%2Ftalk-kosovo-serbia-dont-know-can-find-map-wow-ric-grenell-brings-fire-wh-press-room-video%2F

8
1 Proemevla

@1 ,

Als je drie extra linkjes moet plaatsen om aanvullende 'info' te geven...

Geef je dan zelf eigenlijk ook niet toe dat je een beetje nietszeggende draadjes post?

2
2 progressiefliberaal

Ik denk dat ik een opinieartikel ga schrijven. Een half kantje of zo.

Als bijlage komt er dan een paper van 20 pagina's bij.

1
3 progressiefliberaal

"Nu Trump EN de economie in stijgende lijn zijn weet het fake news van gekkigheid niet meer waar ze nu weer over moeten liegen."

Want wie had het gedacht. Een stijgende lijn nadat die door de grond gezakt was.

Het kan allemaal maar zo ver dalen hè?

2
4 progressiefliberaal

De collusion tussen de media en de democraten is nu zo overduidelijk dat het niet meer te ontkennen valt:

7
5 Proemevla

@2 @3 @4
Nier meer dan inhoudsloos geblaat, in @1 vind je de bewijzen / feiten dat The Atlantic niet meer is dan een smerig leugenkrantje.

5
6 Proemevla

[quote]
BREAKING: U.S. jobs rose by 1.4M in August, unemployment rate fell to 8.4%

https://cnbc.com/id/106690850
[/quote]


Het gaat net zo snel omhoog als het omlaag is gegaan door de maatregelen van de Trump regering om de Chinese plaag te bestrijden (waarbij ze de levens van 2 miljoen Amerikanen gespaard hebben)

4
7 Proemevla
8 Proemevla

Zie je wel. Wat een beetje bleekwater allemaal niet kan doen. Een nieuw tijdperk is aangebroken. De komende 1.000 jaar zitten we op rozen.

1
9 Belazerd

Na de 'ik ben boven alle wetten verheven en geef gewoon anderen de schuld daarvan' actie van Pelosi stemmen nu ook 'kappers' voor Trump:
https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/fed-salon-owners-slam-nancy-pelosi-shutdown-hypocrisy-now-pro-trump-way-video/

Nu was het al zo dat veel kappers al voor Trump stemde, de homo's onder die beroepsgroep en dat komt ook door Trump:

Rick Grenell: "President Trump is the most pro gay president in HISTORY.:



De democratische bestuurders die van de partij de opdracht hebben gekregen om federale hulp te weigeren (en vervolgens proberen het geweld bij Trump in de schoenen te schuiven) zijn ten einde raad nu deze doos van Pandora die ze zelf geopend hebben niet meer dicht gaat en het geweld tegen de burgers (tot voor kort hun eigen kiezers maar nu niet meer) hand over hand toeneemt.
En nu krijgen ze ook nog geen hulp uit omringende gebieden omdat die niet zo achterlijk zijn om de lokale politie (die door de bestuurders zelf is ingekrompen qua budget en personeel) te gaan ondersteunen:

https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/rochester-black-lives-matter-rioters-storming-restaurants-breaking-glass-flipping-tables-screaming-frightened-diners-video/

https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/begins-black-lives-matter-rioters-start-climbing-peoples-homes-rochester-video/

https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/black-lives-matter-militants-target-white-folks-try-break-apartment-buildings-rochester-police-declare-riot-video/

https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/denver-black-lives-matter-popping-off-mob-blocking-cars-ruining-peoples-night-restaurant-district/

Waarschijnlijk duurt het niet meer lang voordat die democratische bestuurders met pek en veren bedekt de steden uit gejaagd worden ....door hun eigen (voormalige) kiezers.

3
10 Proemevla

De media spelen ook een bedenkelijke rol bij de rellen (net als er collusion is tussen media en democraten):

[quote]
Just a reminder that the “press” at these protests are actually left wing activists

Yes, this is an actual established Chicago journalist trying to dox me to angry protesters

This is what they do. Both fake press and credentialed press work together w/ protesters

It’s sick!
[/quote]

3
11 Proemevla

[quote]
ATLANTIC: “LoserGate” Hoax from only anonymous sources, contradicted by multiple on-the-record eyewitnesses AND contemporaneous email FOIA record Marine One wave off was due to bad weather AND testimony of multiple vets/families who’ve met Trump in private AND even John Bolton
.
VICE: Puff video on Portland Antifa murderer / far left communist uncritically allowing him to claim he killed unarmed Trump supporter in “self-defense” of “people of color” contradicted by multiple videos/audio of the incident
.
NYT: Article on same Antifa murderer* (since killed in a police shoot out!) attacking the victim, and using a *10 yr felon* as source for the claim that said Antifa murderer was trained in “de-escalation” and a “security” expert

*Co-written by Russia Collusion Hoaxers
[/quote]

4
12 Proemevla

In slechts vier maanden is de werkloosheid in de VS verder gedaald dan de verwachting voor eind dit jaar.

[quote]
In just 4 months, the unemployment rate has plummeted to a rate BELOW what most forecasters had recently projected the rate to be at the end of 2020.
[/quote]

4
13 Proemevla

@6 Blaten doe je zelf . Blaten en mekkeren.

1
14 samcash

De eigenaar van The Atlantic is een megadonor van Joe Biden, vandaar de smerige leugentjes:
https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/confirmed-leftist-atlantic-behind-garbage-military-hit-piece-trump-owned-joe-biden-mega-donor/

3
15 Proemevla

https://www.snopes.com/fact-check/cnn-covington-settlement/

Ook de Washington Post spande een rechtszaak aan tegen Nick Sandmann.

https://edition.cnn.com/2020/07/24/media/washington-post-sandmann-settlement-lawsuit/index.html

Nick Sandmann had dus rechtszaken aangespannen tegen verschillende tv-zenders-kranten. Dat kwam om dat hij op een verkeerde manier in de pers werd belicht.

De vraag is wie begon er met het aanspannen van rechtszaken? Ik denk dat het Nick Sandmann is vanwege de verkeerde beeldvorming en dat ie van discriminatie werd beschuldigd wat op het eerste gezicht in het filmpje zo leek, maar een antwoord daarop volgde van CNN met een tegen rechtszaak? en de andere mediakanalen misschien omdat ze de idioot hoge bedragen die geeist werden door Sandmann te hoog vonden?

Sandmann is seeking punitive and compensatory damages from all the media outlets.

$275 million from NBC
$250 million from the Washington Post
$195 million Gannett
$95 million from ABC News
$65 million from the New York Times
$60 million from CBS News
$35 million from Rolling Stone
(de bedragen die van CNN en Washington Post werden geeist staan hier nog niet bij)

Bron: https://eu.cincinnati.com/story/news/2020/03/03/sandmann-files-5-more-defamation-lawsuits-against-media-outlets/4938142002/

Een verhaal heeft vaak meerdere kanten!

Hoed en over al die andere zogenaamde leugens die CNN zou verkondigen tja dat vergt te veel tijd weet ook niet of ze al die zaken in bovenstaande video hebben opgenoemd zodat er onderzoek naar gedaan kan worden.

Tsja FOX News die is zeker een heilig boontje! Pas als het echt bewezen kan worden dat CNN (zo veel) bewust zou liegen hebben ze pas recht van spreken!

0
16 Nieuwsgierig

@16 Correctie moet Mark Dice met z'n vervelende stem zijn waar Fox news staat in de onderste zin. Trouwens vind ik het kinderachtig om een kinderstemmetje er bij te doen! Hoog irritatie-gehalte deze video dus!

Maar daar is het topicstarter vermoedelijk helemaal om te doen hier!

Oh ja Mark Dice die van de video boven is een complottheoreticus hoe verrassend weer!

Mark Dice: https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Dice

0
17 Nieuwsgierig

@16
Klopt een verhaal heeft meerdere kanten, in dit geval heeft het fake news, de democraten en halve zooltjes als jij vanaf het begin gelogen vanaf het begin (net als bij jussie smollett) en andere gevallen en geen gewone leugens, smerige leugens, opruiende leugens die geen enkele basis in de werkelijkheid hadden.
Ben je misschien vergeten, ik niet.

En nu moeten ze op de blaren zitten, 2 geslacht, 6 te gaan.
Sandman is overigens niet de enige, Lin Wood heeft nog een aantal mensen die het fake news aanklagen.

@17
In de ogen van jouw fake fact checker maatjes.

1
18 Proemevla

@18 Ah, gaan we op die toer achterlijk gebakkie! Ja, ik zeg dit omdat u steeds weer met halve zolen aan komt zetten en alles fake news noemt als dit niet in uw straatje past. Dan mag ik op z'n minst ook terug schelden toch? Goed volgens u heb ik vanaf het begin af aan gelogen? Kunt u mij een voorbeeld geven waarin ik bewust gelogen zou hebben???? Linkje graag!

Over Jussie Smollett volgens mij was ik daar al in het begin kritisch op, op zijn verhaal en ik twijfelde aan de juistheid en kreeg het destijds geloof ik nog aan de stok met die trol E.Meel die is u waarschijnlijk wel bekend, maar weet het niet met zekerheid te zeggen, maar denk het.
Misschien dat u de tijd wil nemen om mijn reactie's na te pluizen? Het nieuws van Jussie Smollett is iets van begin vorig jaar??? Dus ik denk dat ik vorig jaar daar een reactie op heb geplaatst. U klinkt wel als een bezetene met uw bewoordingen smerige leugens, opruiende leugens ...kijkt u zelf maar eens in de spiegel achterlijk gebakkie!!!!

Ik vind u verre van netjes en u bent eigenlijk net zoals uw grote idool als die aangevallen of gewezen wordt op fouten of de waarheid krijgt te horen o.i.d. worden jullie beiden vals!

Goed ik wacht dus op een bewijs dat ik bewust gelogen zou hebben anders zijn het grove leugens van u!

Doei zure pruimenvlaai nog een fijne zondag en let een beetje op uw hart!

0
19 Nieuwsgierig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@31Er zit inmiddels een hele business achter en die begint al vanaf hun vertrek, als ze op de bootjes stappen en op de poort tikken van TerAp...

zojuist geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@31 "Dat is een van de redenen waarom cruiseschepen worden ingehuurd." https://t.ly/oQvnl...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@19 Inderdaad ja, helaas,Het is werkelijk letterlijk iedere dag de onderbuik legen legen op moslims, migranten en 'linksen'. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@22 Okay... Ik zag het zojuist op de Duitse tv zender tijdens het eten. Dus ik dacht ik zoek er een artikel bij. De moslimleider ging zo ontzett...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@21 Dank u. Dat zou heel goed kunnen mijn beste, maar beide artikelen gaan over zaterdag. ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

   "Geen bewijs dat goede asielvoorzieningen en gunstige regels meer asielzoekers aantrekken" https://www.verwey-jonker.nl/artikel/geen...

30 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@18 Het was vandaag weer op de Duitse tv. Blijkbaar gaat de demo gewoon door....

31 minuten geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Als je geen islamist bent, maar eenvoudig een moslim, waarom schreeuw je dan om een kalifaat?Een kalifaat is toch juist een "Normendiktatur"? ...

31 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Offtopic

   https://www.nieuwskoerier.nl/user/benniegek/comments ...

34 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Offtopic

   Benniegek, je nick is weinig toepasselijk. Dat begrijp je zelf ook wel. Maar wie gaat er acher schuil ? ...

35 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Jake PrestonJennifer EspositonudeXxx Full Hd 1080pJennifer White VideosMyvisdterP O V PornDesenho SexosLesbians With Huge TittiesAlice Wild PornBangalore College SexBig Tit NudesGayxxx BlackThe Huns UellowAhaana Krishna HotBrother And Sister Xxx ComNurse HenatiCuckold PornsFamilyguy Porn ComicsPam Dawber NudeSexyvide0AdultdvdemporeSai Pallavi Xxx Photos2018 Xxx VideoFree Bdsm PornBdsm OrgyHenrai Sem CensuraGer PornIndian Sexy PronPorn Story Hindi AudioXxxsexy BhabhiDeni Denial ComIndian Boyfriend Girlfriend PornTik Tok PornHotstepsisterFre Brazzers VideosAmriken PornXxx Video SunyleoneNudecelebrity VideosPower Ranger PornhubCojiendo DuroPussy Eating GifRylee Nova NudeKitchen XnxxXhamster MalayaliHardcore MovieTamil Xxx Sex Video ComBlack Moms HornyErotic Movies Of IndiaMuslim PornstarsJav PorndudeVideos Lesbianas PornRachel Keller NudeWynfreyaRuth Connell NudePink Hair PornGay Glory HolesCupofcarliejoHot Girl BlowjobFitbadonk PornManure FetishMulatas SexoSalazzle PornAsean Porn StarWww X Hindi Video ComRachel Griffiths NudeXx VomXxx Video BloodingMike Adriano Only FansAmber Sunset PornLiterpticaMilf Masturbating GifVideos De EstruposAmateur AnalEcuador PornosWhatsapp X VideoDahlia SinAbby Berner OnlyfansSofia Nix PornPorn DwarfSommer Ray NudeHuge CreampieEbony Porn StartsNude Wrestling MaleDarla Dimples NudeSexy XhmasterUpload Porn VideoRedtubsSaweetie NudeAmateur Wife Gang BangedSunney LoeneSavanna SamsonRashmi XxxDoll XvideoBoobs Sucking Free VideosXvediosNew Videos Of PornLil Dee PornstarMarie ForsaAmwf PornTeen Aunty SexMum And Son Sexy Video ComKanker Sister PornTribbing PronOlder Porn MenBeach NudesHub PKarlee Grey X VideoPorn 18thEbony HeadxxxFemmes Nues AsiatiquesTiktok Porn BaixarTamil Sex Video 2018Asian AmericanpornGroping Japan PornVideoporno XvideoNana FukadaCelebrity Porn VideosSex Xxxx IndianNymphomaniac PornAlura Jensen VrJavfullUou PornCoco Chat .frBrandi Love TwFilme Pornô GrátiFilmbokep JepangAlyssa Griffith OnlyfansHuge As PornDevon LnMixamoVillage Couple Sex VideoPennylittlekittenSheslilmamaDick GifsYwzzzShameless Sex ScenesNew Top Porn VideosNaked SkydivingMom Blows MeMtymac Porn Rule34.xxxBalance Tes NudesStrapon LesbianPorn Free MassagesPorn BelamiAugrey BitoniDeborah RevyXxx Vedio NewNofacemomCosplaybondageThamil Sax