Vanaf nu overal in Nederland: Mildheid en genade. (geenstijl.nl)


Mildheid & Genade is... Onschuldige ouders volslagen onterecht bestempelen tot fraudeur, tienduizenden euro's van ze stelen, ze tot de poorten van de Raad van State vervolgen, liegen in de rechtbank, de oplossing dwarsbomen en als het dan allemaal boven tafel komt liegen, liegen, liegen to ...

door Roomboterbabbelaar in Politiek  ·  12 Reacties

  • 18
  • 631x gelezen
Reageer met een Emoji
3
1
1
15

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Stem die vieze ratten van de coalitie weg volgend jaar!

4
1 SergioLeone

Mildheid en genade is al jaren in Nederland voor buitenlandse illegalen en criminelen. wordt ze geen strobreed in de weg gelegd en kunnen naar hartenlust de Nederlandse samenleving verpesten en ontwrichten

2
2 Roomboterbabbelaar

Mildheid en genade.
Dit is wat de postmoderne politiek met ons doet. Ze brengt ons in verwarring door te goochelen met woorden en te schuiven met betekenis. Niets is meer wat het is, alles is op drift. Je hoort, je luistert, je probeert te begrijpen, te plaatsen, te duiden, te snappen wat je gezegd wordt, maar het is niet meer mogelijk om zonder te forceren de woorden die tot je komen te plaatsen binnen de kaders van waaruit je de warrige wereld zo goed en zo kwaad als het kon wist te vatten.
Mildheid en genade.
Het evenwicht is weg, want de funderingen zijn er niet meer. Wanneer mildheid, wanneer genade, en wanneer niet? De verantwoordelijk minister noemde iedereen die het in zijn hoofd haalt om nu nog, in tijden van corona, een feestje te houden een aso. Dat deed hij met verheven stem en boze blik, en je voelde dat hij sprak vanuit het morele kader dat zijn partij, het CDA, hanteert als ze het nodig vindt om met de vinger te wijzen. Normen en waarden, Christelijke normen en waarden, de moraal die dat CDA telkenmale claimt als eigendom, elke keer wanneer er een morele strijd gevoerd moet worden. Hel en verdoemenis, of minstens het vagevuur als je niet bereid bent om je te onderwerpen aan God en gebod, een fikse boete en een strafblad als je je niet houdt aan de regeltjes rond corona. Als het aan de minister lag geen mildheid dus en geen genade, maar Bijbelse bestraffing en veroordeling.
Mildheid en genade.
Wie moet er mild zijn en genade tonen? Vanuit welke positie wordt er gevraagd om mildheid en om genade? Het CDA, de partij van Balkenende, je weet wel de man die zo krampachtig bezig was om de discussie rond Christelijke normen en waarden op de agenda te zetten, hult zich in een diep stilzwijgen, weet even niet hoe om te gaan met de Bijbelse waarden, of, liever gezegd, wil zijn vingers niet branden aan een discussie over goed en kwaad, over waarheid en leugen, over verraad plegen, over het overtreden van de eigen morele regels, het volledig negeren van het eigen ethisch kompas, over integriteit, betrouwbaarheid, geloofwaardigheid. Het CDA zwijgt, kijkt schielijk de andere kant uit en wacht af of het gestraft wordt.
Mildheid en genade.
En Rutte, de vleesgeworden schijnheiligheid, het product van een partij die het liegen en bedriegen, het matennaaien als kernwaarde beschouwt, een partij die er geen probleem mee heeft om als het zo uitkomt de tegenstander het mes in de rug te steken, vraagt nu onbeschaamd om mildheid en om genade, alsof hij aanvoerder van het CDA is en het zijn taak is om Christelijke gezindheid uit te dragen en een beroep te doen op erbarmen en mededogen, empathie en compassie.
Mildheid en genade.
Die woorden zijn vanaf gisteren voor eeuwig losgescheurd uit hun verbanden, hebben hun betekenis verloren, zijn wees geworden en zweven doelloos rond zoals zo veel andere woorden die losgetrokken of losgesneden werden om hachjes te redden, om macht te behouden.
Mildheid en genade.
Voor de verantwoordelijk minister, voor de coalitie, voor de regering, voor de politiek. Hij mag aanblijven, de verantwoordelijk minister die de regels overtrad, daarover loog maar desondanks vond en vindt dat hij kan aanblijven. Maar niet omdat men mild was en genade toonde, nee, omdat het politiek niet goed uitkomt om te doen wat gedaan zou moeten worden, hem verzoeken op te stappen, en als hij dat niet doet, hem wegsturen. Het wordt op krampachtige verkocht als een daad van mildheid en genade, maar wij, de argelozen, voelen dat het niet klopt, dat het vals is, onecht, gespeeld, nep, dat ons leugens worden verkocht, dat we verneukt worden, bedonderd.
Mildheid en genade.
Er wordt gelogen en bedrogen ten koste van de zo moeizaam tot stand gekomen kaders, de morele systemen die ons richting geven, de systemen waar met name de lieden van het CDA zich zo graag op beroepen als het hen uitkomt.
Mildheid en genade.
Het CDA wil de prostitutie uit de wereld, wil dat de hoerenloper als hij hoerenloopt, een strafbaar feit pleegt, dat hij een strafblad heeft als hij als hij op heterdaad betrapt wordt. Het CDA wijst met het vingertje, oordeelt en veroordeelt met de Bijbel in de hand. Het CDA vindt, roept, schreeuwt met vergeven stem en boze blik dat een hoerenloper een aso is.
Mildheid en genade.
Het is binnenkort aan de kiezer om te beslissen al dan niet mildheid en genade te tonen.

2
3 SergioLeone

@3
Laten het nu vooral de christelijke partijen zijn, die inderdaad héél hypocriet, deze woorden misbruiken....
En ja, als een motie van afkeuring door de voltallige oppositie (minus de SGP), wordt ingediend, vdan zou je normaal gesproken, het boetekleed moeten aantrekken.
Maar hier niet, hier worden schijnheilig een traan en een snik geproduceerd en iedereen vindt, dat er "mildheid en genade" moet worden getoond...
Geloofwaardig is het allemaal al lang niet meer.
En als Rutte denkt, dat deze "storm" binnenkort is overgewaaid, San vergeet hij waarschijnlijk, dát er verkiezingen aankomen en dat óók dit feit, door de oppositie ten volle zal worden benut.
Tevens zullen nóg meer kiezers zich nu van het CDA afkeren, nadat we eerst al het lijsttrekkers-gedoe, met De Jonge hebben gehad...
En deze Grappenhaus, zal elk jaar op zijn trouwdag, aan zijn "traan en snik" , herinnerd worden...
Verder is het vertrouwen bij de bevolking, in deze Grappenhaus en de rechtstaat, nu ècht helemaal gedaald...
Zeker bij diegenen, die niet van hun "strafblad afkomen", of flinke boetes moeten betalen.
Onthou dit allemaal, als u volgend jaar in het stemhokje staat...

1
4 Strongoli

Alle criminelen morgen op de thee in het catshuis bij Rutte.

( https://www.nieuwskoerier.nl/news/721275-kozp-hoopvol-maar-nog-niet-vol-vertrouwen-dat-rutte-racisme-aanpakt )

3
5 Moskowfiets

There is a method to the madness...

1
6 Marauder

@2 Het lijkt er op dat het ook de bedoeling is dat onze maatschappij ontwricht moet worden, kijk wat er allemaal gebeurd, de onrust, rellen, Nederlanders voor de lol verrot trappen, de bevolking tegen elkaar opzetten. Gelukszoekers die eerder dan eigen bevolking een huis krijgen.
Welke agenda zit hier achter dat dit allemaal maar kan gebeuren.

2
7 ilse1

Als je wordt gepakt omdat je een normale snelheid van 130 km/u reed.
Agent ik zie nu ook graag mildheid en genade van uw kant. ..... ????

2
8 PFL

@7 Die agenda is heel simpel.
Nederlanders beginnen de gevestigde orde door te krijgen,dus al de import moet er voor zorgen dat de gevestigde orde aan de macht kan blijven omdat meer en meer Nederlanders anders gaan stemmen na al die leugens en wat niet meer.
Je ziet dit over de hele wereld gebeuren met de US als groot voorbeeld.
De liberalen (vvd en cs) in de US de democraten raken de grip kwijt.

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (afgekort: VVD) is een Nederlandse politieke partij die een liberale signatuur heeft. De partij is in het Europees Parlement samen met Democraten 66 (D66) lid van de fractie Renew Europe.

1
9 Truffelaar

Rotte heeft onze miljarden toch al weggegeven aan Moeke

2
10 Uitede aka Espede

Stop de zelfdestructie opgelegd door de elite via de EU en de politieke invloed in het land. Maak Nederland weer gezond!

2
11 sparta

We hebben een regering waarin 150+ mensen dagelijks bezig zijn nieuwe regeltjes te verzinnen, door te drukken of aan te scherpen en hun dictaat op de muur te hangen.
Gevolg is dat alles aan de regels dient te voldoen en er geen menselijke maat meer is.
En het aantal regels op de muur groeit met de dag, van u wordt slechts verwacht ze te kennen en u er aan te houden....
We innen immers liever uw boetegeld (aflaat) dan dat we u eigen initiatieven, zelfbeschikking of verantwoordelijkheidsbesef gunnen.

0
12 icnivad

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

Ik heb gelukkig vrije toegang tot Thailand, kan ik toch van een afstandje de waanzin en ondergang van de mensheid zien, voordat ik het loodje le...

4 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@94 Dan hoef je je niet aangesproken te voelen. Leuk neefje? Of heb je hem nog niet ontmoet?...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Tussenderegels
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

@7 Heel nobel van je, jij vindt dus ook dat ze in Europa teveel subsidie krijgen....

11 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

ongelovenloos
Journalisten Italiaanse publieke omroep in staking tegen verstikking door ultrarechtse regering - Joop - BNNVARA

Ultra vinden ze bij Joop wel lekker klinken .Dit is de zender van illegale Joop.Die aanhanger zijn van extreem terroristisch links....

14 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Verzet tegen komst mogelijk AZC in Watertorenbuurt groeit

Al gaan ze op hun kop staan de ervaring leert dat als die locatie voldoet aan de eisen dan gaat het gewoon gebeuren .De mensen hebben niets in...

17 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@19 Ja snor, maar de NAVO expansie zijn er straks tientallen miljoenen gesneuvelden. Voor jouw info... Oekraine wordt nu al als NAVO lid gezien ...

19 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

@6 Het is een NOS artikel snor.......

24 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

Ik koop bewust nooit EU wijn, en misschien zijn er meer mensen zoals ik.@5 Beste Prik Let je wel op de juiste spelling? (geintje), we snappen...

28 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@92 Ik was het niet...

35 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

GVD, ik kan niet eens ff van koningsdag genieten.Jullie een beetje ruzie maken hier terwijl ik er niet bij ben.Ik vind het niet eerlijk. �...

35 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Www Desi Girl SexBelle Delphine CreampieIdolfapVr Porn AsianTo Download Porn MoviesCaged Ladiesدان فیلم سکسی ایرانیGoko .toMam Student XxxShame Full MovieNaked TeensFemale Bodybuilders In PornNude Runway ModelsHfo JoiPornpics.xomFilme Pornô Brasileiro AmadorMalay SexLicking And SuckingKamasutra VideosAnimated Beast PornFacial AbueBrasileirinhas FilmesXvid3oAngie Faith RedditVideos ExsoticosMelaine HicksCheerleader Sex TapePictures Naked GrannyXxx Mom HotelIndian Desi Xxx VideoDakshin Africa Sex VideoKannada Sex Video ClipSunny Leone Old Porn VideosNicki Minaj On PornBlackmail Sister PornPornografia GordasAmateur Titty FlashJapinese PussyNew Hot Web Series SexHentaifoxxxBig Tits With PiercingXxx Sex Video XnxxGrace Boor Onlyfans LeakedHollywood Hot Sexy Full MovieFree Snapchat NudesRemote Vibrator PornLoving TwinksHot Nacked Momsالسحاق سكسBrandi Love VideosTanja ReichertPussy TubeLateset PornSlylar Vox PornAll Game Of Thrones Nude ScenesBlacked Raw .comHot Hot Sexy BfXxx Hd 4k Videos DownloadNina Hartley Video萌白酱Sex Com PunjabiXnxx IndiyReddit StarletsTinder NudeWww.spankbang.fomStepmoher FriendsNude CheerleadesAnushka Sex Videos PhotosMisswarmjBrazeer ComViolacion PornNew Kannada BfShane DeislIncestos Madres HijosList. CrawlerPitn HubPorn SwappersHot Naked CelebsXxx Videos Download HindiSexy Forced VideosSsbbw PawgLesbian MasturbatePussy SapceBest Parody PornSxs PornVideo Adulte GratuitsCamera Ao Vivo PornoRegan FoxTelugu Sex Videos 2019Tamil Stories SexFilm BfWife First Time SwingingXvldeos ComPregnant Belly ExpansionAnal OrgasmsThick Asian OnlyfansSophia PresleyEbony Twerkin NakedAdult Work PornElegant AngelsUrusei Yatsura NudityGirls Bathing In BathroomXxxii Hindi VideoUncensord Anime PornCartton Porn XxxPornos Femmes NuesMale Masterbation ToysFisting And AnalStars 541Russian Sex VideoBhabhi Hot XxHollywood Erotic Movie DownloadHentai RulesKitty CappriceGirls Boobs Pressing VideosHot Kom PornXx Hindi Sexy MovieE-hentai EnglishMommy AnalHottest AsmrtistsCartoon PorKendra Lust NewJapnese FuckFntasy PornPorncomics FemboyBlowjob SwallowDaphanez PornPron Video MomEnjopornJapanese Milf MomBully Mom PornThroat Cumshot CompilationListcrawler PittsburghTop 10 Porn StatsHqmature TubeVídeo De Pornografia De AnimeMature Women Naked PicturesAsiansexdiary ComHot Nude RedheadFull Episodes Of Playboy SwingCharlize Theron Sex SceneCamvualtPorn.scBap Beti SexAmerican FuckForgivemefather PornPonish PornLesbian Milf With Big BoobsBouncing Boobs PornhubArieta Adans