Mark Rutte tijd voor afscheid NEDERLAND is u zat! (stopdebankiers.com)


Beste Mark Rutte NEDERLAND is u zo ontiechelijk spuug zat!, nu gaat u een half jaar lekker zitten niksen en campagne voeren om uw vreselijke partij weer aan de macht te helpen.Ziet u dit dan echt zelf niet in of wilt u het niet zien? ...

door Kiki in Politiek  ·  49 Reacties

  • 0
  • 1099x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik ben Rutte nog niet zat... ik zie voor hem nog wel kansen in een volgend kabinet! question
En maar knikken tegen Premier Wilders.... question

28
1 DeDisser

Spreekt u altijd voor heel Nederland? Wel ik ook, u bent een gestoorde stemmingmaker.

16
2 ben22

@1 Ik hoop het.

16
3 Bram brabant

** gebruiker verwijderd **

Wilt deze haatsites niet namens mij spreken.
Ik ben dat schreeuwerig gedoe van deze site een beetje zat.
Jammer dat NK constant hier mee bevuild wordt

4 verwijderd111

@4 als u het zat bent kunt u eigenhandig een besluit nemen.
Niemand die u dwingt of tegenhoudt.

7
5 Nicks R. Van

Mijn inlognaam zegt al genoeg. Weg met Rutte en Samsom!!!!

7
6 wegmetrutteensamsom

** gebruiker verwijderd **

@5
Yep en dat doe ik ook, ik ageer ertegen.
NK leek een goede opvolger van nujij. Het wordt het nu overspoelt door plotters en haat sites. steeds weer het zelfde onderwerp. Erg jammer.

7 verwijderd111

** gebruiker verwijderd **

@7 Helemaal mee eens. Jammer dat sommigen denken dat zij persoonlijk de mening van heel Nederland vertegenwoordigen...

8 verwijderd92142543

Wordt tijd dat die Rutte eens op pleurt.

Klinkt misschien niet aardig maar Rutte zelf praat ook zo, dus moet kunnen.

5
9 Big Tony

Etterratrutteoprutte

4
10 MrKurk

@7 nujij werden overspoeld door trollen daar voelde jij je zeker beter thuis.

13
11 BSN=BraveSlaafNummer

@6 Waarom zonder hoofdletters?

0
12 case

Dat de schrijver voor heel Nederland spreekt dat lijkt me een beetje te veel maar aan de reacties te zien komt er in 2017 weer gewoon een VVD kabinet met Rutte aan het hoofd. Jammer dat er nog vele zijn die in zijn verhaal geloven dus zal de kloof tussen arm en rijk wel steeds harder groeien, ons pensioen naar brussel worden verhuist en oekraine gewoon de EU inm en de meeste macht naar die dronken juncker goed over nagedacht dudes!

6
13 Erlise

@4 @7
Sorry jongens, maar ik kan mij gewoon niet voorstellen dat er ook maar iemand is die vindt dat Rutte II het goed gedaan heeft.

We staan er op alle vlakken slechter voor dan in 2012. Dat rekening ik dit kabinet aan. Rutte heeft het zwaar verprutst.

6
14 Sterke

@14 al heeft ie het honderd keer verprutst...met wat sluwe praat en draaien met feiten..beetje stoer lullen over "aanpakken" en suggereren dat de snelle neo liberale praat iedereen rijk zal maken...en het nederlandse stemvee gaat op de knietjes om de grote rechtse meester flink te adoreren....

4
15 MarkUg

@14 Ik vind dat het kabinet het naar de wereldwijde economische problemen het niet slecht gedaan heeft. Ik ben Rutte ook niet zat.

19
16 nielsarnhem

@16 Misschien dat er meer "boven modaal "reageerden op dit forum dan voorheen.

1
17 Rapunzel

@16
Wat heeft hij dan zo goed gedaan voor onze economie?

1
18 hopefully

@18 uitgaven op orde gebracht. Met socialisten zaten we veel dieper in de schulden en had een volgende generatie de prijs van de crisis betaald. We klimmen nu uit het dal. Huizenmarkt en dus de bouw trekt aan. Werkloosheid daalt.

14
19 nielsarnhem

** gebruiker verwijderd **

We zaten (ja, verleden tijd) in een wereldwijde crisis. Geen enkel kabinet of premier had het voor elkaar kunnen krijgen dat we hier niets van zouden hebben gemerkt. De huidige regering heeft in mijn ogen goed werk geleverd in een tijd waar niets te winnen viel.

20 verwijderd92142543

@19 word wel een beetje moe van.die pro vvd mantra "uitgaven op orde gebracht".
Ze zijn net zo min of net zoveel op orde als voor Rutte.
Snijden in uitgaven heeft niks te maken met "op orde brengen"...dat zijn vooral principiele, politieke keuzes, net zoals je de zogenaamde "inkomsten" wil bepalen...dat is puur politiek gewauwel.
Basiscursusje bedrijfseconomie en je kan jezelf als hobbyist al zo rijk en arm rekenen als je wilt.
Onze schuldenlast is giga...onze overheidsuitgaven te laag om de economie te versnellen...
Rutte heeft al helemaal niks gedaan aan dat we uit de crisis zijn gekomen....hij heeft alleen de crisis misbruikt om "liberaler" uit de crisis te komen.
En de socialisten...tja..mijn politieke kleur niet maar het begint al zeker zo afgezaagd te worden "de socialisten" van alles de schuld te geven terwijl volgens mij geen hond het verschil weet tussen socialisme en communisme...laat staan de economische filosofie die daaraan ten grondslag ligt.

5
21 MarkUg

@20

Goed gerelativeerd en genuanceerd vind ik.
Dit soort artikelen zijn mij een doorn in het oog. Die populistische onzin, jammer dat het hier toegestaan wordt. Er wordt beweerd dat elke Nederlander er zo over denkt, nou echt niet, ik wil wedden dat de VVD met de verkiezingen weer bovenaan staat. En nee, ik stem er zelf niet op.

6
22 MayDay

** gebruiker verwijderd **

@14
Ik vindt ook niet dat Rutte het goed gedaan heeft ,echter vindt ik dit soort hatesites vreselijk. En die moeten niet denken dat ze het recht hebben om namens mij te spreken.

@11 nujij. Had lang niet zo veel trollen als hier op dit moment. Ik ben bang als het zo doorgaat NK ook er mee ophoudt.

23 verwijderd111

@19
Zelf heb ik niet het idee, dat het zoveel beter gaat. Ik vind de economie erg wankel overkomen. Opkoopprogramma's ECB. Veel truckjes om alles wat te stutten. Lage rente (slecht voor spaargeld en pensioenen), misschien zelfs wel negatieve rente. . Huurmarkt onbegaanbaar gemaakt om de koopmarkt te stimuleren. Door de lage rente wordt er weer een bubbel opgeblazen. Dat lijkt voor sommige even leuk, maar hoe lang kan dit goed gaan. Rente nog meer omlaag, lonen omhoog (prijzen we onzelf uit de markt). Zijn er nog meer truckjes? Hoe lang kan de starter de steeds duurdere woningen betalen? Hoge woonlasten is ook minder koopkracht. Slecht voor de economie.

4
24 hopefully

Velen willen dat Rutte niet meer als premier terug zal komen..... Ben erg nieuwsgierig wie men dan als de nieuwe Minister-President wil hebben in het nieuwe kabinet.... Kom op reageerders..... vertel!!!

5
25 LoydMorris

Geen idee! Het wordt straks een hele klus om het kaf van het koren te scheiden...Zou het echt niet weten....

0
26 Sempre

Misschien doe ik wel iene miene mutte..pvv valt af bij mij en voor de rest pffff.maakt het wat uit?Voor mij geldt een regering die iedereen een warm hart toe draagt..niemand uitgezonderd...en ook een zodanige balans weet te vinden om ons land sociaal en financieel boven water weet te houden...geen racisme noch discriminatie..iedereen gelijke kansen en gelijke behandeling.Kortom een regering die elke Nederlander ziet zitten..Tja..wie oh wie moet dat zijn?

3
27 Sempre

@24

De woonlasten voor huizenkopers is vele malen LAGER dan voor huurders. Bloch heeft de huurders aangeslagen om de 'vvd' stemmers GRATIS te laten wonen, in huizenparken die in ELK dorp en stad zijn bijgebouwd met de mooiste materialen, en HELEMAAL GRATIS!! Letterlijk! Al gaat rutten met 5 jonge jongetjes en zn maatje bloempje in het bordeel, betrapt en op youtube, dan NOG blijft de 'vvd' stemmer op hem stemmen. Dat maakt ze echt niks uit, die willen gratis blijven wonen.
Rutten heeft 4 jaar lang zn klantenkring goed opgebouwd, itt tot Zwamzoon, die zn kiezers de 'vvd' rekening heeft laten betalen

7
28 Nu of Nooit

Bloch? Rutten? Gratis wonen? (ik woon in een koophuis en moet toch echt maandelijkse hypotheeklasten aftikken). Ik ben benieuwd wie volgens jou gratis in een koopwoning woont. Maar goed, je lult weer eens uit je nek, zoals wel vaker op dit forum.

2
29 Toetsenbord

Waarom menen sommigen altijd te moeten spreken namens Nederland?
Arrogant aanmatigend.
Ik kan heel goed namens mijzelf spreken .
Daar heb ik " stopdebankiers.com" helemaal niet voor nodig .
Ik ben niet achterlijk of zo!

4
30 No newstoday

@25

Wie het ook wordt, Rutte of een ander, ze krijgen allemaal dezelfdecshit van dezelfde mensen over zich heen .

2
31 No newstoday

China groeit en Europa stagneert, en de altijd klagende bevolking hier gaat daar geen verandering in brengen.

Gelukkig hebben we een kabinet dat de werkelijkheid onder ogen blijft zien!

2
32 Realisme graag!

@16
De EU is de grootste economie ter wereld. De EU zou ons meer welvaart geven. De realiteit is dat de EU zo slecht in elkaar zit, dat we van de ene in de andere crisis rollen.

We doen alsof de EU slachtoffer is van een slechte wereldeconomie. Maar de EU vormt juist de wereldeconomie. Omdat de EU het fout doet, draait de wereldeconomie slecht.

Hetzelfde geldt voor Rutte. In dit kabinet zijn verkeerde besluiten genomen zoals het fiks verhogen van de lasten voor midden inkomens. Even probeerde Rutte de economie weer aan de gang te krijgen die hij zelf een opdonder had gegeven. Hij spoorde ons aan om die nieuwe auto te kopen, niet beseffend dat hij dat zelf onmogelijk heeft gemaakt.

Hogere lasten, minder te besteden, bedrijven / winkelketens failliet, meer werkeloosheid, nog minder te besteden.

Dat is de ziekte die Rutte II heet.

En al die domme praatjes over "structurele hervormingen".... Is lasten verhogen de structurele hervorming die ons verder helpt? Nou, nee.

2
33 Sterke

Tja wat voor schreeuw site het ook is er zit gelijk in kom door mijn werk bij veel mensen van verschillende aard en verdienste. Als de politiek te sprake komt kom je er achter dat een zeer groot deel de VVD en dus Rutte zat zijn.

Als ik persoonlijk er over nadenk tja hij krijgt meer veren in zijn kont geprikt dan hij verdiend zoals economische groei die komt hooft zakelijk door vraag uit het buitenland daar heeft hij geen invloed op. daarbij gezien de vele steun van nep opositie en vooral mee hollen van de PVDA gaan alle credit's dus niet alleen naar rutte.
Verder zien we veel van hun maat regelen nu weer terug gedraaid moeten worden vanwege dat ze niet goed gaan en kostend verhogen werken. Dan hebben ze problemen naar gemeenten toe geschoven die het met onbekwaam personeel mogen oplossen met minder geld. En roept onze regering we hebben de staatsschuld terug gedrongen en vergeet daarbij de lage rente niet. Wat zijn we er beter op geworden door deze regering heeft u er wat van gemerkt behalve dan dat brussel meer in vloed heeft gekregen ?

1
34 magikeven

@30 : "Waarom menen sommigen altijd te moeten spreken namens Nederland?
Arrogant aanmatigend".
En dat doe je zelf dus ook. Dit schrijf je zelf in een ander draadje: "Maar waar veel Nederlanders geen boodschap meer aan hebben , laat staan een cent voor over hebben" . Veel Nederlanders? Spreek ajb voor jezelf.

2
35 N.Nescio

Een half jaar zitten van Rutte moeten wij even afwachten ,

Bij DWDD zat oud politici Hans Wiegel die verklaarde dat het verstandig zou zijn als Rutte het kabinet zou te laten vallen omdat er de komende 6 maanden helemaal niets gaat gebeuren dan verkiezingsretoriek en Wiegel had afgelopen week geluncht met Rutte ,Kijk zelf naar een fragment uit DWDD,Waar ook gesproken is over het gebruik van pleur op als verkiezingsretoriek
http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/364446

2
36 Moskowfiets

@29

De reeele inflatie is hoger door Bloch en Zwamzoon, waardoor je je huis met geld TOE krijgt!

3
37 Nu of Nooit

@19 de werkloosheid is gezakt door mensen te dwingen dat ze ZZPer moeten worden en korte tijdelijke contracten

2
38 Erlise

@19 Ik had deze al eerder geplaatst maar voor u nogmaals !

Vol trots probeerde men ons afgelopen week wijste maken dat er nog (Maar ) 550.000 werklozen waren Zonder daar bij te vertellen dat er nog eens 390.000 bijstand trekkers zijn die ook een baan zoeken daar mee komen wij op 940.000 werklozen, De stijging van de bijstand is ook het gevolg van het sterk verkorten van de WW periode ,Maar dit vertelden zij er ook niet bij .

1
39 Moskowfiets

Vergeet even de NUG gers niet. question
Ook zij zoeken nog een baan en het zijn er veel, heel veel.

0
40 chica bonita

Waar ik ook niet zo weg van ben, wat Rutte betreft. Is het vluchtelingenbeleid, de deal met Erdogan (vooral visumgedeelte), Oekraine en de bakken geld die naar de EU gaan (Griekenland). Hij lijkt overal achteraan te huppelen. Dit heeft nu en straks ook effect op onze economie en sfeer in het land.

1
41 hopefully

** gebruiker verwijderd **

@37 nou heb ik in mijn dagelijkse werk redelijk veel te maken met cijfers en percentages, maar dit kan ik niet helemaal volgen. Zou je het eens met een voorbeeldje willen verduidelijken? Ik zie namelijk net als iedereen met een hypotheek iedere maand een groot deel van mijn salaris afgeschreven worden door de bank. Geld toe herken ik dus niet...

42 verwijderd92142543

@42

Als je een hypotheek hebt gebaseerd op de Euribor met een hele kleine opslag dan zou je geld terug kunnen krijgen i.p.v. dat je moet betalen. Maar de mensen die zo'n hypotheek hebben die kun je op 10 vingers wel tellen in Nederland.

1
43 mike45

** gebruiker verwijderd **

@43 zo'n kleine opslag is inderdaad vrijwel nooit gedaan, en al helemaal niet meer sinds de rente omlaag ging. "Nu of nooit" doet het in ieder geval voorkomen alsof alle koophuizen gratis zijn verkregen, dus daar was ik wel benieuwd naar.

44 verwijderd92142543

Yep, tijd voor Zijlstra.

2
45 Wild Rover

@41
Zou het misschien zo kunnen zijn dat andere oplossingen helemaal niet zo eenvoudig te vinden zijn?

1
46 Realisme graag!

** gebruiker verwijderd **

@7 Ik erger me er ook kapot aan. Veel geschreeuw en weinig wol.
En vaak niet eens foutloos geschreven. Als ik "ontiechelijk" intik verschijnt er bij mij spontaan een rode streep onder dat woord. Maar zelfs dat lijkt bij die schreeuwerige sites al niet tot de mogelijkheden te behoren. En dat ben ik ontiegelijk spuugzat.

47 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@23 We zijn dan al die trollen?
Iedereen die het niet met jou eens is? Dat is inderdaad veel ja!

48 verwijderd110

* Verwijderd door de redactie *

49 muxer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Xxx Full Hd Movie DownloadDesi Mallu Sex VideosWww Japanese Porn VideosHd Hot RomanceCelebritymoviearchive.comAmira Ali PornSuck Nut OutMega OnlyfansBig Wet TitiesAsiáticas PornOnthecrackHottie LeaksPornhup.comWww.x Video.comTicktock PornTina_042 Onlyfans LeakPegging PornographyXxxproneNude Female PicsBoobs Pressing VideosFemboy PotnVoyeur PorntubesMichelle Randolph NudesHetai HqsBikini Try On HaulSkylar_blue OnlyfansShawnnight NudeXxx Hot Sexy VideoDarcy DiamondIndian Grandmother SexRomantic Indian XxxInfluencera GonewildHemtaihavenKitareignMiki Garcia PlayboySex With Muslim GirlTube PornolarNatalee007Jul-920Www Xxx Video HindiDesi 69 PornKeez MovirsSanelavne XxxCatoon Porn 3dListcrawler 40 UpXhamster FullLivevsexAsian Indian PornHouse Girl SexCandy Cruise PornLeprechaun PornCelebrity PokiesFree X MoviesPure MmatureXnxx BrazzlPorn VirgXxx Brazzers Porn VideoArea 51 SexDenny XxxJapanese Nude SexMikton TwinsFuqs ComFkbeaOlivia Casta LeakExtreme Anal InsertionTraci Lords Nude PicsTeens Asian NudeEmbarrassed NudesAllison Brie NudesNude Sex PhotosBoys Nude ImagesRedhead Hot NakedUpshortDesi Saree Aunty SexCumshot SwapMissi MartinezAnte XxxVintageshemaleCn.pornhubListe Sites PornographiquesGuy Fuckes DogXxx Hd Fuck VideoSouth Indian Nude GirlsOffline PornMuscle Men In PornMassage Hidden Camera VideosNew Celeb Leaked NudesPornh YbDeadliest WarriorAnally ForcedFisting Xxx VideoCyrstalraeIndian New Aunty PornTeri Garr Nudeمانجا سكسAmature Anal PornFikfap Download Mod ApkEscort In UkBrazoocamNicole Aniston CreampiePorn AuditinLatingaysexBig Booty Double PenetrationTitfuckcumNadia Foxx Onlyfansافللم سكسيةLindsey VuoloJamelizzzz Onlyfans LeakOil Porn VideoEmber Snow BbcBalck TgirlsGloryholeswallow FreePornujLatina Stepsis PornCa PornKristen Hancher LeakPorn DownloadXx Movie SexMoviemkvViolet Myers VideosXxnx ArabEu Quero Ver Vídeo PornográficoSarah Banks BbcChori Chori SexDesi Blue Film IndianSavannah Bond VrAi Porn GeneratorBig Hero 6 PornhubNaked In OfficeExoprimal HentaiXxx 1 TimeBoop SuckingParty Hardcore Gone CrazyNudeceleb VideoVideo PornousMrseepfakesAncensopredAngelina Jolie HotKirsten Dunst SexiestAndhra Sex DanceKerala Sex OnlyAsmr Se XRadhika Apte FuckFinnster NudesSaori YagamiYoutubersgonewildCleopatra XxxTori Black AnalNude Fashion ModelsMarathi Vahini Sex Video