Simpel medicijn halveert sterfgevallen Corona (faqt.nl)


Bij iedere apotheek te krijgen. ...

door Faqman in Gezondheid  ·  88 Reacties

  • 9
  • 1012x gelezen
Reageer met een Emoji
1
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 En de 1.5 meter afstand is ideaal voor gezichtsherkenning.

8
51 Rapunzel

@50 Nee de spoedwet niet, die is verder helder.
De noodtoestand uitroepen, zoals bv in de VS en in Turkije daar moet je op letten.

3
52 Nurse Ratched

@47 Getest in India, waar de besmettingen op dit moment de pan uit rijzen.

2
53 Nurse Ratched
54 Nurse Ratched

@53
Heeft niks met besmetting te maken. Het gaat om de snelheid van genezing. Het medicijn van Remdesivir voorkomt ook geen besmetting.

3
55 sparta

@55 Zie de link in @54 .
Na onderzoek blijkt dat mensen die Remsdesivir krijgen gem 4 dagen korter op de IC liggen.
Mooi meegenomen natuurlijk, maar niet genoeg om van in de lucht te dptingen.

2
56 Nurse Ratched

Als nu alle voorstanders van het Coronavaccin op NK zich aanmelden als vrijwilligers, kunnen ze hier dagelijks hun ervaringen aan de tegenstanders en twijfelaars kwijt.
En ik lees net in de Telegraaf dat je er als vrijwilliger 4,700 euro mee kunt krijgen, maar dat testen niet zonder gevaar is.

3
57 Marrie

@56
OK ... Goed dat men door blijft zoeken.

2
58 sparta

@51
Nog iemand met paranoïde wanen. Tis toch wat.

4
59 Wilmama

@52 De noodtoestand kan gestopt worden door het parlement als dat nodig is, de spoedwet niet.
In deze noodwet kan elke keer een aanpassing gedaan worden waar het parlement niets tegen in kan brengen, levensgevaarlijk dus.
De macht ligt dan in de handen van 1 persoon, en deze persoon kan deze spoedwet blijven verlengen zonder dat het parlement daar iets aan kan doen.

6
60 Rapunzel

@59 Wat een niveau^^

7
61 Rapunzel

@58 Zeker goed de injecties tegen bloedstolsels is een mooi voorbeeld.
Kreeg je altijd al na evt een operatie etc, maar het voorkomt dus ook hersen en hartinfarcten daardoor.
Dat ze dit goed inzetten is een mooie ontwikkeling.
Verder ben ik huiverig voor de hype, iedere keer komt er weer een medicijn dat ze promoten.
Die medicatie wordt dan massaal opgekocht en gebruikt, zonder de controles die erbij horen.
Zelf heb ik RA en gebruik prednison en HDQ sinds 3 weken, ik sta onder controle bij de reumatoloog, de uroloog, de oogarts en mijn bloed onderzoeken ze op lever en nierfuncties.
Ben helemaal niet blij met die troep, maar na een aantal jaar tobben moest ik er nu toch aan geloven.

0
62 Nurse Ratched
63 Nurse Ratched

@63 Dit is een spoedwet die onze grondwet omzeilt.

9
64 Rapunzel
65 Nurse Ratched

@57
Gelukkig dat er zoveel voorstanders zijn van het ( in strijd om de hardste euro's ) snel in elkaar geprutst vaccin.

Hoeven sceptische mensen daar in ieder geval niet mee lastig gevallen worden. Kritiekloze guiny pigs genoeg hier. In die zin kan ik de hardcore promotors van die bij voorbaat veilige vaccins wel waarderen THX. Kijk uit naar jullie bevindingen.

4
66 Ignatia

Het staat er toch gewoon,

Quote 65 Paragraaf 1 Regelgevingsprocedures
Artikel 1 (buitenwerkingstelling voorprocedures gedelegeerde regelgeving)
1.Indien terstond intredende onaanvaardbare gevolgen in verband met de uitbraak van COVID-19 noodzaken tot de vaststelling van een algemene maatregel van bestuur of ministeriële regeling, blijven ten aanzien van die algemene maatregel van bestuur of ministeriële regeling wettelijke voorschriften buiten toepassing die ertoe strekken dat:

a.over het ontwerp daarvan of het voornemen tot het treffen daarvan advies moet worden gevraagd of extern overleg moet worden gevoerd;

b.van het ontwerp daarvan kennis moet worden gegeven;

c.zij niet eerder in werking kunnen treden dan nadat sedert hun vaststelling of bekendmaking een bepaalde termijn is verstreken; of

d.op de voorbereiding afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing is.

2.Het eerste lid, aanhef en onderdeel a, is niet van toepassing op het horen van de Afdeling advisering van de Raad van State.

3.Het eerste lid is niet van toepassing voor zover de toepassing daarvan strijdig is met enige internationaalrechtelijke verplichting.

4.Indien toepassing wordt gegeven aan het eerste lid, doet Onze Minister die het aangaat daarvan zo spoedig mogelijk gemotiveerd mededeling aan beide Kamers van de Staten-Generaal.

4
67 Rapunzel

Zie punt 4, dat is dus geen gelopen zaak.
En dat moet ook niet.
Ben ook voorstander van het voorstel van de SP.

1
68 Nurse Ratched

@67 Dat is er nog niet door. Ook ik maak me zorgen over die wet in huidige vorm, mocht een Geert of een Thierry aan de macht komen.

4
69 Tussenderegels

@61 Pas maar op, met iedere injectie die je krijgt kun je nanobots ingespoten krijgen. Laat je vooral nooit meer behandelen.

4
70 Tussenderegels

@62
Ja.. niet prettig om al die spullen te slikken. Ik blijf liever ver weg van medicijnen.
Succes gewenst

3
71 sparta

@18 Nee dat doet een vaccin niet.

1
72 Scholar008

an aspirin a day keeps the doctor away

2
73 icnivad

@72
DNA- en RNA-vaccins voegen een nieuw stuk DNA of RNA toe aan bepaalde afweercellen in ons lichaam. Vaak zijn dat een speciaal soort afweercellen, die een virus of bacterie opnemen en afbreken.
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vaccins

2
74 Rapunzel

@69 Wie er ook aan de macht komt, dit geeft een semi-dictatuur.

3
75 Rapunzel

@74
In de juiste context staat er dit:
(**) 4: DNA en RNA vaccins
DNA- en RNA-vaccins voegen een nieuw stuk DNA of RNA toe aan bepaalde afweercellen in ons lichaam. Vaak zijn dat een speciaal soort afweercellen, die een virus of bacterie opnemen en afbreken. De afweercellen die een virus of bacterie hebben afgebroken, laten een stukje van het virus of de bacterie (subeenheid of antigeen genoemd) aan andere afweercellen zien om het antigeen te leren herkennen. Daarom heten deze afweercellen ook wel antigeen-presenterende cellen. De cellen die het antigeen leren herkennen, heten lymfocyten.
DNA- en RNA-vaccins zorgen ervoor dat de antigeen-presenterende cellen een stukje van het virus kunnen laten zien zonder dat de cel de levende versie van het virus of de bacterie eerst heeft moeten opnemen en afbreken. Als we daarna in de toekomst besmet worden door de levende versie van het virus of de bacterie, herkennen de lymfocyten het antigeen van het virus of bacterie al, neutraliseren het virus of de bacterie en worden we niet ziek.

Er zijn ook DNA- en RNA-vaccins die in plaats van afweercellen gebruikmaken van 'gewone' lichaamscellen. Ook deze cellen presenteren het antigeen aan ons afweersysteem wat ervoor zorgt dat we niet ziek worden als we echt besmet raken.
Deze DNA- en RNA- technieken zijn nieuw, en voor nog geen enkele menselijke ziekte is een DNA- of RNA- vaccin goedgekeurd. Voor dieren is al wel een aantal DNA-vaccins met succes in gebruik.(**)

@72 heeft dus gelijk met deze opmerking aan jouw adres: [ @18 Nee dat doet een vaccin niet.]

1
76 Wilmama

Remdesivir , 3100 dollar per kuur / gepatenteerd / één bedrijf die het mag maken.

Bij 1 miljard kuren harken ze 3,1 BILJOEN dollar binnen


Dat is pas Big Pharma

1
77 Vageali6888

@76

Genetische manipulatie met vaccins ?

Jakkes

2
78 Vageali6888

@74 Akkoord, maar dat DNA wordt dus niet opgenomen in ons eigen DNA. Stel je voor.

0
79 Scholar008

@78 En daarom gebeurt dat dus ook niet.

1
80 Scholar008

@80

Toch vreemd DNA in je bloedbaan ...

1
81 Vageali6888

@81
"Toch vreemd DNA in je bloedbaan ... "
Euh, dat heb je nu ook al. Want ELK virus en ELKE bacterie die zich in jouw lichaam bevindt, bevat vreemd DNA (of RNA, in het geval van veel virussen).

Nog niet zo lang geleden onderzochten wetenschappers het bloed van zowel gezonde mensen als mensen met een bloedvergiftiging op bacterieel DNA -- en tot hun niet geringe verbazing troffen ze ook bij gezonde mensen DNA aan van talloze verschillende bacteriën. Zie onder meer https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5253159/

Verder dringen bij elke infectie ook ziekteverwekkers het lichaam binnen -- en krijg je dus ook weer vreemd DNA in het lichaam.

En oh, met alles wat je opeet krijg je dus ook vreemd DNA binnen van plantaardige en/of dierlijke herkomst. Het meeste wordt in de darmen afgebroken, maar een klein beetje daarvan belandt ook in het bloed. Zie ook https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3728338/

Vreemd DNA in je lichaam is kortom de gewoonste zaak van de wereld. Pas wanneer dat DNA in de kern van je lichaamscellen terechtkomt en daar wordt gecombineerd met het al aanwezige DNA, is er in principe kans op problemen -- maar zelfs dan nog gebeurt er in de meeste gevallen niks.

1
82 RichardR

@82

"Pas wanneer dat DNA in de kern van je lichaamscellen terechtkomt en daar wordt gecombineerd met het al aanwezige DNA, is er in principe kans op problemen"

Het moet dus 100.000% zeker zijn dat dat niet gebeurd , aangezien direct in je bloedbaan spuiten de enige onnatuurlijke manier is hoe dat vreemde DNA in je bloed komt

0
83 Vageali6888

Het preventief slikken van bloedverdunners is (in veel gevallen) ook niet zo best, het geeft een hoger risico op hersenbloedingen.

0
84 Scorpio

@83
"Het moet dus 100.000% zeker zijn dat dat niet gebeurd"
En dat is dan ook 100% zeker. De enige manier waarop vreemd DNA (of RNA) in cellen kan binnendringen is door infectie met een virus, en de enige manier waarop het gecombineerd kan worden met lichaamseigen DNA is als dat virus een retrovirus is zoals HIV.
Er is geen andere manier waarop DNA van buitenaf in lichaamscellen kan doordringen, en zelfs als het al in de cellen komt, komt het nog niet zomaar in de celkern.

"aangezien direct in je bloedbaan spuiten de enige onnatuurlijke manier is hoe dat vreemde DNA in je bloed komt"
Het maakt niet uit of dat vreemde DNA op natuurlijke of onnatuurlijke wijze in de bloedbaan komt. (Overigens gebeurt dit in principe ook niet bij de genoemde vaccins, want vaccins worden nooit direct in de bloedbaan gespoten, maar dat terzijde.)
Zoals al gezegd zit er al heel veel vreemd DNA in ons bloed zonder dat we er iets aan overhouden.

1
85 RichardR

@85

"want vaccins worden nooit direct in de bloedbaan gespoten"

Dat is puur om het langzaam te laten opnemen , uiteindelijk komt het gewoon in de bloedbaan terecht

1
86 Vageali6888

@86 Maar je zei in @83 direct in de bloedbaan spuiten en nu is dat ineens niet meer zo?

0
87 Violier

@86
"Dat is puur om het langzaam te laten opnemen"
Mmmm ... close, but no cigar. Dit is vooral omdat het immuunsysteem er dan wat uitgebreider mee kan kennismaken. Als een vaccin direct in de bloedsomloop zou worden gespoten, zouden de immunogenen (dus de stukjes virus e.d.) vrijwel meteen door met name bepaalde T-cellen worden opgeruimd, zodat het immuunsysteem geen kans krijgt om het signalement te leren kennen en een antistofrespons op gang te brengen.

"uiteindelijk komt het gewoon in de bloedbaan terecht"
Nja, dat weet ik dus niet precies en kan ik ook niet eenvoudig terugvinden in de literatuur. Experimenten met radioactief gemarkeerde adjuvanten in konijnen laten wel enige verspreiding door het lichaam zien, maar dat gebeurt dan vooral via het lymfesysteem (Flarend et al., desgewenst kan ik het wel ergens opdiepen).

Maar het is aannemelijk dat er vast wel wat van een geïnjecteerd vaccin in de bloedbaan terechtkomt. Tot op heden (na 90 jaar praktijkervaring en onderzoek met geïnjecteerde vaccins) zijn er echter geen aanwijzingen dat dit kwaad kan.

0
88 RichardR

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

Ze hebben het al zo ver laten komen dat ze een wapen moeten dragen willen ze zich kunnen verdedigen....

14 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@83 @89Aardige inside info over de reden en hoe het ging toen ;"they spat on us"Special Report: Why Ukraine spurned the EU and e...

15 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw samen naar avondshow op NPO1

Twee onfrisse figuren waarvan ik me wel eens afvraag of ze wel een douche hebben....

16 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

LoydMorris
Joost Klein vertrokken naar Eurovisie Songfestival: 'Mijn doel is twaalf punten'

Kan iemand hem vertellen dat hij het kleerhaakje nog even uit z'n jas moet halen. . . . ...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ongelovenloos
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Het grootste probleem zijn die ouders die hun kind laten kiezen wat ze willen zijn , een jongetje of een meisje.Ere zijn er ook bij die een zo...

18 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@83"Relevanter is de vraag: had het parlement de volmacht om 'm af te zetten?"Het deel van het parlement dat niet verjaagd was? Nee , ...

19 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Wedergeboren
Let op: WhatsApp kan geen video’s versturen op Android-toestellen

   Niets van gemerkt toen ik vandaag 2 filmpjes naar het buitenland stuurde. Dat ging perfect. ...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

@5Zo is het .Laat iedereen eens kijken waarvoor Amerika zich zo inzet voor een niets bedoelend landje.Als Amerika er geen voordeel uit k...

22 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Olivia
Muziekdraadje

Tres Natas - Spirit in the sky https://www.youtube.com/watch?v=fBUjdhlYSeo...

25 minuten geleden geplaatst door Olivia

ongelovenloos
Aardappels uit Nederland of rijst uit Azië: wat kun je beter eten voor het klimaat?

Gewoon eten waar je zin in hebt .Doen ze in de rest van de wereld ook....

30 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Porn BhabiMarta La Croft PornPhoto PornographiqueAlexis Fawx HdIndian Suhagraat SexAnal SquiertStunning NudesVideo Chat PornPorn 3d GifsTamil Aunty Hot NudeBig Xxx Video ComBikini FlashVídeo Pornô De JaponêsPornografia Gay VideosSexo ColombianoBbw BikiniHeather VaughnHindi Mom Son XxxWife Cheat VidClassıc PornBrazzer PornKemono.partAlina WestColorsofautumn PornFamily Tharepy PornOld Man Fuck Teen GirlFree Downloads For PornSis And Bro PornGiant PornhubXxx Korean Big BoobsSex Rap TamilStick PornImagens Mulher PeladasYou TrannytubeFucked Hard 18Taylormadeclips Blueberry InflationPure Tabbo Full MovieEnglish Sex Video Sex VideoJapanese SexymassagePornôs FilmeVideos Curtos D SexoCruella Morgan LeakedHentai MilkAnkita Dave Leaked Video3d HentiSarah PornTelugu Language Sex VideosUsa Porn MovieTrannycreampieFamily Creampies PornVintage Daddy PornM.myfreecamYoujizz.cpomNudevisNuru MassagesTamil Aunty Mms Sex VideoJanpanese Porn MovieDaughters And Fathers Porn69 Standing UpWinter Jade PornBrazers ThreesomeWomen Sexy VideoTamil Sexx VideoPusy FuckBlue ChudachudiMakoodaRedhead GilfBoob SuckerCum In UnderwearReddit NudeHot Nude CelebsListcraIndi PornhubElsa From Frozen PornXnxx Bhai BahanTeanna Trump DpShemales CummingBeeg XSydney Sweeney SexyCandyxxxKenzie Madison PovWomen On Women LickingCrossdress HentaiDeshiladyBoobs Suck ThreesomeBackroom Casting Couch NewStep Sister FootjobPorn.tiktoksDerpixon Cursed PrinceBest Indian Porn TubeShyamala Sex VideosIndian Oldman XxxHot OmeglePorn Latina MomMom Porn AmatuerMom And Daughter On BbcAmatuer Teens NudeAbigaiil MorrisJanpanese Porn StarThickbrunetteIndoni NudeRus PornoHow To Eat VaginaNani XxxXnxx Mom NightBreezer Sex ComCurvy Bbw PornBeautiful Girls NakedAura CristinaFemdom HindiFhakingGrilswayCassidy Freeman NudePaige Van Zant NakedLun PicMaron NastukiFat Camal ToeBrandi PornhubXxxx Sani4k XxxLez Strapon AnalImaizuminIluvshaunaEmily KnightDesi Girl Sex XvideoKristen Lanae NudeAunt Nephew Sex90s HentaiAsean Mom PornSite BdsmSexo Por DineroAnna ChambersHairy Women In PornJanhvi XxxXxxmcomSubhashree Sahu NudeBest Momy PornManga Origine.Julia Rose HotNaked CuoplesGroping Japan TrainLouyse Hills PornRachael Welsh NudeXxx Desi MalTail Plug PornMoaning PornChacha Bhatiji Ki Sexy VideoFrer PornLesbian Foot DominationSexo Travesi