Turkije vraagt Den Haag uitlevering Gülen-aanhanger (ad.nl)


Het Turkse ministerie van Justitie heeft bij Nederland een uitleveringsverzoek ingediend voor een vermeende aanhanger van de Gülen-beweging. Dat heeft het staatspersbureau Anadolu Ajansi (AA) bekendgemaakt. ...

door Febee in Binnenland  ·  45 Reacties

  • 10
  • 651x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Aangezien er niets belangrijker is dan de overeenkomst met Turkije zal de uitlevering wel binnenkort plaatsvinden. En dan komt de volgende en de volgende en de volgende enz.

1 verwijderd5929219

Ik zou ze niet uitleveren maar ze wel "vrijwillig" laten vertrekken naar een plek van eigen keuze buiten Nederland. Dit land is vol en Nederland is geen buurland van Turkije dus ze hebben hier in ieder geval niets te zoeken.

12
2 PFL

Niemand zou aan het dictatoriale regime van Erdogan uitgeleverd mogen worden, hopelijk gaat dat in dit geval dus ook niet gebeuren.

2
3 RoosjeB

Wij leveren toch geen moslims uit , weet Erdogan dat nog niet ?

5
4 Marrie

Alleen als'ie alle Turken terug eist.

4
5 Dzzz

Misschien kunnen ze bij die gasten van DENK ook een Gülensticker op hun voorhoofd plakken.

3
6 in holland

Als het Turkse staatsburgers zijn, gewoon uitleveren. Mits er aan alle juridische voorwaarden is voldaan zoals die internationaal zijn afgesproken.

20
7 IJzervreter

@6 Wordt aan gewerkt.. question

4
8 charmeur

Doen Den Haag en stuur die lui van DENK gelijk mee.

9
9 Interessant

Ben benieuwd hoe alle moslimlovers en goedmensen zich nu in een spagaat gaan wringen.
Altijd schreeuwen ze dat Nederland de moslims wil deporteren, dus laat je nu maar eens horen, wat Nederland zou moeten doen met deze moslim.

8
10 Marrie

@6 Stiekem een "I (hartje) Gülen" sticker op hun auto plakken, fototje maken en naar Erdogan mailen.

2
11 ontken

Dan mag Turkije eerst voldoende hard maken dat deze persoon een misdrijf begaan heeft. Voor politieke "misdrijven" wordt doorgaans niemand uitgeleverd.

1
12 TedjeR

@7
Ik acht een politieke asielaanvraag heel wel kansvol.
Temeer daar Erdootje de doodstraf wil invoeren, en wij leveren niemand uit aan een land dat de doodstraf heeft.

1
13 in holland

@12
Dan mag het wel een Turk zijn, maar het is nu wel ónze Turk.

0
14 in holland

Je gaat toch niet een Gülen aanhanger uitleveren aan dat land. Er is nooit enig bewijsmateriaal gegeven die laat zien dat Gülen er echt achter zit . Ik neem aan dat dit niet kan en mag gezien de acties van Edje.

0
15 Saviro

@15 Door het gelegde verband met Gülen betreft dit al gauw een uitleveringsverzoek op politieke gronden. In dit geval wordt uitlevring ook verhinderd door het ERVM met name art. 5, art. 6, Art. 9 en Art. 10.

1
16 TedjeR

Oké ik word anti denk trol..
lijkt mij leuk.. question

2
17 charmeur

Dat gaan we dus mooi niet doen. In Nederland heeft vrijheid van meningsuiting nog wel inhoud. Turkije moet zich schamen.

0
18 Gewoon een student

Mag toch hopen dat deze man niet uitgeleverd gaat worden aan Erdogan... Die is bezig iedereen op te ruimen die hem niet zien zitten! Erdogan is uit op een totaalbewind...Deze man woont hier en blijft hier ook! Erdogan, de man die de grondwet nu veranderd heeft zodat hij het alleenzeggenschap gaat krijgen... Erdogan die via het ministerie van Onderwijs daar kinderen oproept via een stripverhaal om martelaar te worden voor de Islam.... Erdogan die bezig is om zijn zo gewenste Ottomaanse Rijk weer te herstellen.. nou die vent kan van mij de bout hachelen... Er wordt niemand op zijn verzoek uitgeleverd! Klaar!

0
19 Sempre

Laat ik eens beginnen met het uitpluizen van de zakelijke belangen ondergebracht bij de familie..

1
20 charmeur

Ik hoop dat de moslims hier in Nederland goed beseffen dat waar ze Nederlanders van beschuldigen over uitzettingen en deportaties en discriminatie, nu op hoog niveau daadwerkelijk gevraagd wordt door hun geloofsgenoot Erdogan.

1
21 Marrie

Ben eigenlijk benieuwd wat onze Regering op deze aanvraag te zeggen heeft. Vooralsnog heeft deze Regering nog steeds niet officiëel afstand genomen, van de wijze waarop Erdogan zijn macht misbruikt. Ook hebben ze nooit écht, dmv bijvoorbeeld sancties, Erdogan tot de orde geroepen, zelfs niet in Europees verband.
Zou het werkelijk schandalig vinden, als een persoon die een "vermeend" Gülen-aanhanger zou zijn (volgens de "kwalificaties van Erdogan), aan Turkije uitgeleverd zou worden.
Verwacht, dat dit iets is, voor het vragenuurtje van komende week.
De SP (van Bommel), zit hier meestal bovenop, als het Erdogan betreft.

0
22 Dieke

De site van dutchturks geeft ongewild veel info , leuk hoor dat soort open websites

0
23 charmeur

@17 dacht het nie trol

3
24 Ikke44

@22 wij zijn een weldenkend land en leveren geen mensen uit aan een dictator.... dat druist tegen ons gevoel voor mensenliefde in.... Niet voor niets verlaten veel hoogopgeleiden nu Turkije... iedereen is als de dood daar om opgesloten te worden door dit nare mannetje..En die hele coup heeft ie zef op touw gezet.. een mooi uitgangspunt om iedereen op te ruimen die hem niet zien zitten!! Ik heb echt medelijden met de gewone burger daar die alleen maar vrede en wil werken.. De toeristische sector ligt bijna op zjin rug.. Deze malloot heeft een paleis gebouwd voor zich zelf met 1000 kamers... terwijl de helft van zijn land in armoede leeft! Van mij mag ie in lucht oplossen!.

0
25 Sempre

Iedereen, die in eigen land om politieke redenen wordt vervolgd en bedreigd met vrijheidsberoving en erger, heeft recht op politiek asiel, volgens onze eigen regels. En daar valt dit heel duidelijk onder.

Niet dat ik liefhebber ben van Gülen, verre van. Maar ze moeten wel hardmaken, dat diegene criminele/terroristische feiten heeft gepleegd, die de strafmaat, die ze boven het hoofd hangt, rechtvaardigen. Niet dat ze worden blootgesteld aan buitenproportionele "cruel and unusual punishment", zelfs als ze wel degelijk iets hebben misdreven. Proportionaliteit, daar gaat het om.

0
26 Wendel

Gülen en zijn achterban zie ik als de islamitische tak van de NWO/neocons. Infiltranten, net wat Turkije zegt. Maar kijk naar België, die hier net langskwamen. Die lieden worden bestraft wegens onoirbare verrijking voor nietsdoen uit de overheidskas, op een manier die voor dat doel hier aanvaardbaar wordt geacht. Dat waren dus ook neocons, wat mij betreft. Infiltranten en leden van "old boys", walgelijke lieden.

5
27 Wendel

onaanvaardbaar, sorry.

1
28 Wendel

@22
Ik verwacht niet dat Nederland de man of vrouw uitlevert aan Turkije.
Nederland moet zich ver houden van het wespennest wat Turkije nu is.
Dit is een islamitisch religeuze/politieke interne machtstrijd van de Turkse moslims.

0
29 Marrie

Nog zo'n lekke website zamanvandaag
primitieve beveiliging...
Heel interessante database..

3
30 charmeur

Erdogan zou zelfs Jan Böhmermann laten uitleveren als hij de kans kreeg, wegens een gedicht.

Het is heel simpel. als Turken kunnen bewijzen dat er misdaden hebben plaatsgevonden die hier die naam ook zouden dragen, dan is uitlevering op zijn plaats. Mits turkije garandeert dat er een eerlijk proces komt.

Zoals algemeen bekend wenst Erdo de doodstraf weer in te voreen. Als dat gebeurt kunnen ze iedere uitlevering op hun buik schrijven.

0
31 HenkG

http://forums.hababam.nl
Nog zo'n trotse Turken website..
Even gekeken, draait op verouderde forum software met minimale beveiliging.
Eerst even meespelen.. question

1
32 charmeur

@13
En dat zijn nu juist de juridische voorwaarden waar ik over sprak. Maar klaarblijkelijk hebben sommigen daar weer wat meer moeite mee.

0
33 IJzervreter

http://www.middenoostenandersbekeken.nl/nieuws/erdogan-bezig-met-herstel-ottomaanse-rijk-met-sterkste-leger-ter-wereld.html

Het wordt nog een feestje met deze malloot!!! Het wordt tijd dat we hem volledig gaan negeren..Zonder visum reizen in Europa... NEEE... en geen toetreding tot de EU.. Helemaal niets .. nop.. niente!Hij zoekt het maar uit daar.... en er wordt NIEMAND uitgeleverd! Het is een gevaarlijk figuur en we moeten nu afstand gaan nemen! Isokeren is de beste optie... Hopelijk komt er een burgeropstand en wordt ie gewipt.... hoop ik!

1
34 Sempre

Isoleren.... sorry

1
35 Sempre

@31
Onafhankelijke rechters zijn allemaal opgepakt. Dus van een "eerlijk proces", zal nooit sprake kunnen zijn.

0
36 Dieke

@36
Ja, daar zeg je inderdaad wat.

0
37 HenkG

@36 niets is eerlijk onder Erdogans bewind! Hoeveel mensen zitten nu al in het gevang sinds die zogenaamde coup! Universiteiten worden gesloten, scholen.. de mediaheeft ook geen enkele kans meer om maar iets te melden.. Internet wordt bewaakt... Nou... voor mijn gevoel is ie echt uit op dictatorschap en gaat heeeeel veel ellende daar berokkenen.. Dan hebben we nog zijn hang naar dat verdomde Ottomaanse Rijk.. Dat zou kunnen betekenen dat Griekenland de klos is... en noord-Afrika ook en een paar Balkanlanden!!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ottomaanse_Rijk#/media/File:OttomanEmpireIn1683.png Dit is de kaart zoals hij het weer wil!

1
38 Sempre

Dit is natuurlijk ook nogal verdacht:

(uit het bronartikel)
------------------
De Turkse justitie bestempelt de verdachten als 'landverraders' en 'terroristen', omdat ze volgens Ankara actief zijn in wat de regering de 'Fethullahistische Terroristische Organisatie' (FETÖ) noemt.
--------------
Nog nooit had iemand van die terreurorganisatie gehoord en ineens, hoppa, valt hij uit de lucht als reden om enorm veel mensen op te pakken. Terwijl er, voor zover mij bekend, geen greintje bewijs is dat Gülen betrokken is bij welke vorm van terreur dan ook. En het ook niet klopt dat er tienduizenden zijn gearresteerd of ontslagen in de dagen na te coupe. Dat is veel te snel gebeurd om zaken goed in kaart te brengen.

0
39 HenkG

eens een schurk, altijd een schurk

0
40 Jan met de korte achterlul

En wat doen we dan wanneer de NederTurken onderling met elkaar op de vuist gaan, aangespoord door die mafklappers van DenK?

Trouwens, hoeveel zou de in Turkije woonachtige familie van Kuzu en Öztürk toegeschoven krijgen vanwege de activiteiten van die boys hier?

0
41 ~ Echelon II ~

@41
Die pakken we net als de voetbal hooligans op, als zijnde religieuze/politieke hooligans, en laten hun gezamelijk opdraaien voor alle schade die ze hebben aangericht.

0
42 Marrie

Ik heb hier nog wel een aanhanger staan die ik wel kwijt wil.

0
43 Janzzen

Als er minstens één leider in de wereld ernstig geestesziek is dan is dat Erdo wel.

0
44 Belker

laat ze eerst maar die lui van denk en hun aanhangers terugnemen

0
45 psje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@119 Constateren dat iemand een seksistische jaren '70 mop vertelt is geen janken. Het is constateren dat iemand een seksistische jaren '70 mop...

zojuist geplaatst door Bop

21st Century Guy
Muziekdraadje

Beautiful Things (Gabriel & Dresden Radio Edit) · Andainhttps://www.youtube.com/watch?v=ZMZowpI5rJI...

3 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

sockknitter
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Als het uit de hand loopt, zorgt de organisatie dan zelf voor de beveiliging?Er is nu zoveel ruchtbaarheid aan gegeven, dat het wachten is hom...

6 minuten geleden geplaatst door sockknitter

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@127 Insinueren. Neerbuigend gedrag. Vernederen in gezelschap. Passief agressief gedrag. ...

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bob Sleebaan
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Je hebt gezocht naar Trol:Een trol is een persoon die berichten plaatst in een internetomgeving om voorspelbare emotionele reacties uit te lok...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Nicks R. Van
Gordon open over kinderwens met vriendin: 'Ik denk er nog over na'

Hij kan zich beter laten behandelen (Vasectomie)....

10 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bob Sleebaan
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Desnoods sluiten die tent. Eritrees feest is een gevaar voor de omgeving....

10 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Oeps112
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

‘Wat er achter de schermen gebeurt bij de koninklijke familie, daar lusten de honden geen brood van’https://ejbron.wordpress.com/2024/04...

12 minuten geleden geplaatst door Oeps112

NK. App
Sister Brother SexxDirty Talking HotwifePerv Mom PornMilf Blowjobs PovElle BlackedNora Fatehi Hot SexyPornstar Hd PornMaddy OreillyAhegao AuraPawg In PinkJenna Star MilfedChina Blue PictureMia Khalifa And JohnnyThenicolet NudeHnong PornManga Hentai OnlinePornogra XxxFuta Hentai GameTamil Aunty Boobs PressBrazzers HornyTamil Speaking Sex Video4k Quality PornSquering PornJhenna Greey CumHarley Dean PovHot Saree VideoPorun VideoHentaistreIs Pornhub A Safe SiteBig Gand XxxFree OnlyfanSchool Teacher Xxx VideoWww Pron VideoSexvidseXxx TapeGirldopornFree PotnoSuzu IchoniseJavtilfulBlowjobs For WomenBlack SexeSssniperwolfsexyActrice SpornoKat Dennings AssSex Video With StorySex Videos HollywoodDesipornvideoXxxvedio DownloadGlory Holes Blow JobsYpornصور بنات للسكسNudes Dos Famosos TwitterJerkmate GameFootjob Under The TableGantz HentaiPorn DaughPornô CariocasCougar HandjobWatch Full Porn MoviesChad White Porn VideosSlipdickAlyson Mystery BangbusLesbian Siscoring PornTag Teaming The WifeAlexandra Daddario True DetectiveCharlie Damelio NudesChris Evans NudoAmime MilfBahan Ko ChodaCartoon Ki BfNude ClassSweet Sinner Full VideosLusty Sex VideosHentia PornTube ElephantVr Gaming PornBig Naturals PornstarXxx Video School HdPoen HunArib XxxSister CameltoeAnimé StreamingPornografia EspanholLeaked SextapesRazzersKustuntuniyaNip Slip VideosXxx Desi GaandSite Pornor BrasileiroPornstar NudesOdisha XvideoWww X Humstar ComXxx Aunty RomanceEbony Bi Sexual ThreesomeNebraska Coeds NudeSexo PornográtisLexi2legit TitsBig Breasted Women NudeTamil Sex Romance VideoLesbian BoobplayBebe Jones NudeFree Dady PornTube Porn StrXnxx BlondeGauge The Porn StarLachulamasverracaPore XxxMegan Fox Nude SceneMira Monroe PornHdpronنيج عراقيBhabhi Se RomanceMysore Aunty Sex VideoFliz XxxPayton Preslee AnalPornolandia Em HdFatcat17Porn ChurchHadcore Gay PornKeira Heart PornAnnabel Redd Full VideosFemdom HentiFilm Porno ViolentXnxx.indonesia ViralCoje RikoMissmiafit PornFree Sex PicBestandfreAlexis Knapp NudeVideos XnSexxcImagesxxxVrporn CompilationAshley Graham R34Silk Smitha Hot Sex VideosReal Brother And Sister PornLesb Mature PornJack And Jill PornhubNaduhlycabral NudesPorn Gay Video FreeAmirah AdaraSms Sex VideoAv片M Sexemodel ComFurrysex ComicsXxx Bp Sex VideoLararosePorn RabbitPornstar MarathiJavhduncensored