Palestijnse Autoriteit en Hamas woest over akkoord (nos.nl)


De twee belangrijkste Palestijnse machtsblokken waren opvallend unaniem in hun afwijzing van toenadering tussen Israël en de VAE. "Een dolkstoot in de rug". ...

door Havermout in Buitenland  ·  83 Reacties

  • 9
  • 655x gelezen
Reageer met een Emoji
21

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Het is een lastige situatie , kijk in principe zouden die Arabieren in wat nu Israël genoemd weordt recht hebben daar te wonen dus ook de pre 1948 bewoners.
Alleen dan is het geen staat meer een voornamelijk Joods karakter dus scheiding in een staat met een hoofdzakelijk Joods karakter en een hoofzakelijk Arabisch karakter bezijden de rivier Jordaan was dan een optie geweest.

6
51 21st Century Guy

@49 Kijk je nek even na.................Je lult er gigantisch uit, in combinatie met die plaat voor je kop heb ik bijna medelijden met je.

Yerushalayim shel zahav

3
52 Uitede aka Espede

@50 Dank je wel.

1
53 Uitede aka Espede

@52 Jij lult uit je nek je hebt naar eigen zeggen een paar Arabieren gesproken maar daar heb ik het niet over ik heb over Israëlieten of Joden zo je wil.

7
54 21st Century Guy

[quote]
#BREAKING Oman and Bahrain to follow UAE in normalizing Israel ties: American official tells Palestinian newspaper Al-Quds
[/quote]

[quote]
#UPDATE Oman supports UAE-Israel agreement: state news agency
[/quote]

Zullen ze nu wel volledig uit hun velletjes springen en ook nog hun voorraadje ontploft.

Bevestiging dat het de goede kant op gaat komt van Iran, die noemen het een historische vergissing.

Daar heeft trumpie maar goed voor gezorgd hè, al die terroristen vervangen door kraters, terugtrekken troepen en overgaan op handelen.

6
55 Proemevla

@54 Snap je zelf nog wel wat je zegt ?
Mene mene tekel ufarsin

2
56 Uitede aka Espede

@56 Ik snap helemaal wat ik zeg alleen jammer dat jij het niet snapt :

https://www.timesofisrael.com/plurality-of-jewish-israelis-want-to-expel-arabs-study-shows/

PS Midden Oosterse toverspreuken maken geen indruk op mij. ^_^

7
57 21st Century Guy

@56
Mooi.
Vertaald naar nu: "Karma is a bitch, ook al duurt het soms duizenden jaren."

7
58 Proemevla

@58 Top

2
59 Uitede aka Espede

Hamas en consorten verdienen goud geld aan het conflict , die willen helemaal geen vrede ...

Net al Arafat ... die was zonder het conflict een nobody zonder een cent op zak geweest.


- Gaza’s Millionaires and Billionaires -
https://www.algemeiner.com/2014/07/28/gazas-millionaires-and-billionaires-how-hamass-leaders-got-rich-quick/

- Hamas got rich as Gaza was plunged into poverty -
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4543634,00.html

2
60 Vageali6888

@38 Nee, niet op de bijbel. Op hun DNA. Wist je dat niet?
Het is een nadeel voor de Palestijnen als de VAE in een later stadium wel akkoord zullen gaan met de annexatie van de westbank.
Dit is een deal die is gebrokerd door de VS. Trump heeft de arm van de VAE omgedraaid tot ze uncle zeiden. Waarschijnlijk gaat het om een wapendeal. De details zullen vroeg of laat wel uitlekken.
Weet je waar jij aan moet wennen? Dat Israhell nooit vrede zal kennen in het MO. Dat komt omdat ze in een geroofd land leven. Mooier kan ik het helaas niet voor je maken.

10
61 samcash

@50 Nee, ze beroepen zich op hun eigendomsrechten en ze hebben de dokumenten om dat te bewijzen. Voor 1848 was 89% van Palestina de wettige eigendom van Palestijnen. In feite nu nog.
Palestina heeft bestaan vanaf het moment dat de Romeinen het omdoopten naar Palestina. Dat is bijna 2000 jaar geleden, na de 2e opstand van het Joodse volk. De naam Palestina heeft bestaan de jure en op landkaarten tot de zionisten het in 1948 omdoopten naar Israël.
Israël is ontstaan na de massamoord en uitroeiing door de joden van de Kanaannieten. Dat was rond 1200 BC. Tot die tijd heette het gebied Kanaän en was toen veel groter dan het huidige Israhell.
Dat er al die jaren een handjevol Joden bleef wonen heeft geen enkele betekenis. Het is altijd al een geroofd land geweest. Als je je daar op wilt beroepen dan moet je een stap verder gaan en het teruggeven aan de Kanaannieten.

11
62 samcash

@62 herstel: voor 1948

7
63 samcash

@62
Je vergeet even uit gemakzucht dat in de periode tussen de eerste en tweede wereldoorlog er heel veel land is verkocht aan joden. Dat hebben de Arabieren toen zelf gedaan, de prijs voor land ging namelijk enorm omhoog door de interesse van de joden.

Dus wat er vroeger allemaal wel of niet gebeurt is, wie er wel of niet woonde is niet zo boeiend. Het komt nu puur door het gekocht te hebben de joden toe, die het hebben verenigd in de staat Israël.

Echter hebben de Arabieren er nu spijt van, omdat ze joden het licht in de ogen niet gunnen en het niet kunnen hebben dat ze van Israël een welvarende staat gemaakt hebben.

1
64 David

@64 . ++++++++++++++++++++++++++++
Arabieren en Werken staat haaks op elkaar.
En dan is het logisch dat ze snel jaloers op anderen zijn die met werken iets bereiken.

De afgunst van de Arabieren tov Israel is dus goed verklaarbaar.

1
65 PFL

Velen vergeten dat dit de implementatie is van het plan van de Trump regering om de eeuwigdurende oorlogen te stoppen en te vervangen door vrede / handel.

[quote]
Add the Abraham Accords to
@realdonaldtrump
withdrawing from the Iran Deal, moving the US Embassy in Israel to Jerusalem, taking out Soleimani & al-Baghdadi, recognizing Israeli sovereignty over the Golan Heights, wiping out the ISIS caliphate & more!
[/quote]


Dus kortom:
ALLE steun aan terroristen / terroristische landen stoppen.
Terroristen vervangen door een krater.
Vredes akkoorden
Omvangrijk steunprogramma voor de Palestijnen
Handelsakkoorden.

5
66 Proemevla

Vandaar ook dat Donald J. Trump voorgedragen zou moeten worden voor de nobelprijs van de vrede:
https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/national-security-adviser-says-trump-front-runner-nobel-peace-prize-video/

En obamski moet 'm inleveren natuurlijk, die heeft die ellende veroorzaakt die trump nu opruimt.

6
67 Proemevla

Meest hilarisch was dat ome joe het krediet opeiste, hahaha:

6
68 Proemevla

@64 Nee, dat vergeet ik niet. Wat ik ook niet vergeet is dat dat door de Britten verboden was. Maar alles bij elkaar was het niet meer dan 6% van het totale gebied. De rest is gestolen.
Palestina was al een welvarende staat voor de komst van de Joodse kolonisten. Veel Palestijnen lieten hun kinderen in Europa studeren. Yasser Arafat was bv. een ingenieur.

6
69 samcash

@69
Helaas, er is wel sprake geweest van een Brits overeenkomst om de instroom van joden in te dammen, echter stond daar nog meer in. Drie maal raden wie dat boos afwees.

En het gebied was niet welvarend. Er was bijzonder veel onderling conflict (surprise) en door de landelijke stakingen was de economie helemaal naar de bliksem. Als de joden zich er niet gevestigd hadden, als katalysator voor de vereniging van de Arabieren, was er waarschijnlijk een burgeroorlog ontstaan.

Als je de situatie en geschiedenis niet kent, ga dan alsjeblieft niet zitten roeptoeteren. Er is al genoeg misinformatie over dit onderwerp in de wereld.

0
70 David

@70 Ik ken de geschiedenis beter dan jij. Mijn informatie komt uit boeken van onafhankelijke geschiedschrijvers, jij hebt je informatie van vooringenomen joodse historici. Palestina was welvarend voor begrippen van die tijd. Dat wordt indirect ook bewezen door hun huizen waarin vandaag de dag nog steeds joden wonen. Maw het waren geen hutjes. Op het platteland was ongetwijfeld armoede, maar dat was normaal voor die tijd, ook hier in Europa.
Palestina had bv een levendige exporthandel. Ze hadden een eigen munt en eigen kranten. Het was duidelijk een land in opkomst. Dus probeer mij geen sprookjes op de mouw te spelden, ik weet wel beter.

6
71 samcash

@71
Altijd weer tegelijkertijd leuk en zwaar irritant; lieden die pretenderen "De Groooote Waarheid" ten kennen en hier verspreiden. Daarmee andere meningen en verhalen tot 'onzin' of zelfs 'leugens' te bestempelen. Met dergelijke lieden is geen normaal gesprek mogelijk, zeker niet als ze dan heel snel beledigend worden en zeggen dat de ander liegt. Dat is geen discussie, dat is islamitisch l*llen.

Met je Waarheid. question proest!

0
72 weerman

@72 Er is maar een waarheid weerman en dat is De waarheid. En die waarheid vind je nu eenmaal niet in Israëlische geschiedenisboeken. De zionistische geschiedenisboeken staan vol met leugens en bedrog.
En daar heb jij geen enkel redelijk weerwoord op, alleen Ad hominem aanvallen.

5
73 samcash

@73
Over Ad Hominems gesproken; je @73 was er weer een. Sufferd. Nee, het is niet zo dat jij ons hier De Waarheid vertelt. Je vertelt jouw visie, gebaseerd op bepaalde informatie. Net zoals anderen dat doen.
Mensen die zeggen dat alléén ZIJ De Waarheid vertellen, komen niet voor een normale meningsuitwisseling, die komen evangeliseren, of indoctrineren, of gewoon.... liegen. Waarvan akte!

0
74 weerman

@74 helaas Weerman. Welke stijl van debating hier gehanteerd wordt, ga ik niet over, maar over de geschiedenis van de landstreek Palestina vertelt hij geen onzin.
De geschiedenis die ons vaak voorgehouden wordt Israel aangaande is historisch kritisch op zn zachtst gezegd een puinhoop.
Met de bijbel in de hand wordt naar uikomsten toegewerkt waarbij oa Joodse nederzettingen voor de jaartelling werden uitvergroot tot hele koninkrijken.
De hele zionistische beweging is gebaseerd op religieuze motieven en heeft niets met de werkelijkheid te maken. Daarbij optellende de Balfour verklaring en het collectieve schuldgevoel van het westen voor de Holocaust. Dát zijn de enige redenen waarom Israel bestaat.

Er was geen Palestijnse staat met een autonoom bestuur en die is er ook nooit geweest, maar het was wel zo eerlijk geweest als de oorspronkelijke bewoners het landgoed Palestina, net zoveel rechten hadden gehad als de club Zionisten die totaal geen binding hadden met deze ongeving(Alleen vanwege de eerder genoemde veelal religieuze motieven).
Overigens hadden de Engelsen in eerste instantie het land beloofd aan de Arabische zijde vanwege hun verdiensten in de strijd tegen de Ottomanen. Totdat een onderonsje tussen Balfour en Rothschild dit blokkeerden.

3
75 Mark

@75
Israël is niet gegrondvest op een religieus boek, maar op andere motieven van de VN. Of de zionistische beweging "niets met de werkelijkheid te maken heeft" vind ik een zeer gevaarlijke uitspraak. Die kan je dan op elk land met een religieuze grondslag maken. Dus ook maar raketten op Vaticaanstad dan maar? Of op Mekka? Het is allang geen gegeven meer; Israël bestaat. En zelfs steeds meer arabische landen gaan het nu erkennen.
DE oorspronkelijke bewoners zijn zo'n beetje allemaal gebleven, of weggegaan toen de arabieren aanvielen. Wat er aan buitenlandse arbeidskrachten was, werd door de groot-Moefti van Jeruzalem opgeroepen in 1948 om "even plaats te maken voor de dappere, glorieuze arabische soldaten, die dat nieuwe Israël wel even in de pan zouden hakken. Men zou met een maand weer kunnen terugkeren."
De helft trok weg en woonde tot z'n dood in wijken in omringende arabische landen.
De andere helft bleef en werd na het uitroepen van de staat Israël officieel staatsburger en kreeg een paspoort en alle rechten en plichten. De VN ging daar ook mee akkoord.

De rol van de Engelsen is altijd al een kwalijke rol geweest. De arabieren zijn belazerd door ze, maar de Joden net zo. Herinner je het schip Exodus maar. Verder was er al vele eeuwen een groep Joden die WEL een binding had met die streek. Het sprookje dat de streek lang zonder Joden bestond, is onzin. Het aantal Joden in al die landen is sterk teruggelopen, door de arabische moordpartijen, ja. Maar er waren al veel langer Joden daar. Ze kochten "waardeloze" grond en moerassen van Ottomanen (die het gebied ook maar veroverd hadden...) Die Ottomane verdienden daar flink aan. Velen emigreerden naar de VS, toen eenmaal de 1e Wereldoorlog uitbrak en ze eigenlijk in dienst moesten. Dus dan maar met je rijkdom naar Amerika... Zo kwamen Joden aan aardig wat gebieden; gewoon voor idiote bedragen gekocht van arabieren.
Maar; gedane zaken nemen geen keer. We kunnen hier in elk topic de geschiedenis uitpluizen en kijken wie welke fout maakte. Zinloos. Ik kijk naar het heden. Ik zie dat de kleinere arabische landen nu overgaan tot erkenning van Israël. Logisch; Iran heeft bijna een atoombom en arabieren en Iran zijn nooit vriendjes geweest. De arabieren kiezen nu eieren voor hun geld en zoeken nieuwe vrienden, nu Iran zo sterk en machtig lijkt te worden. En de vijand van hun vijand is nu... hun vriend. Er veranderen momenteel veel dingen in het Midden-Oosten. En dat zit bepaalde mensen knap dwars, want die verdienden juist flink geld aan haat en oorlog. En ze zien hun smerige handeltje nu stranden. En ze beginnen kribbig te worden. Dus vuurt Hamas nog maar weer raketten op burgers af, gaat flink door met brandballonnen, enzovoort.
Als de PA geen initiatief wil nemen, dan doen de arabieren dat nu. En dat gaat dictator Abbas flink opbreken. Het zij hem gegund!

0
76 weerman

@76 Als atheist vraag ik mij überhaupt af of een monocultureel of -religieus land (althans staatsrechtelijk gezien) een ideale situatie is, maar dit terzijde.
Eens, gedane zaken nemen geen keer en gelet op wat er gebeurd is (en dan doel ik met name op het afgrijzen van WO2) ook begrijpelijk.
Ik hoop dat de echte bruggenbouwer nog is opstaat, waarbij de uitkomst beide partijen tevreden stelt.

1
77 Mark

@77
Ik ben agnost. Ik geloof niet in buitenaardse superwezens die alles en iedereen 'gemaakt' ouden hebben. Dat zijn verhalen uit een periode waarin wetenschap niet bestond, maar waarin men van alles bedacht om alles om ons heen te verklaren. Dat je op die manier, met zo'n verhaal, mensen aan je kon binden, macht kon vergaren en groepen kon gaan sturen, kwam er niet veel later bij. We zitten nu in een nieuwe periode, waarin wetenschap een steeds duidelijker stempel drukt op onze maatschappij. Dat vinden de religieuzen maar niets; ze verliezen hun bestaansrecht en hun macht. Daar vechten ze tegen. Het zij zo, ze doen maar. Religie speelt steeds minder een rol op deze planeet, maar de religieuze 'leiders' doen hun best om de massa bang en dom te houden.

In het Midden-Oosten zijn momenteel flinke veranderingen gaande. Goede veranderingen. Arabische staten erkennen eindelijk Israël, willen handel drijven, kennis uitwisselen en elkaar vrij kunnen bezoeken. Wederzijdse voordelen. Er wordt opeens niet meer gehaat en gespuugd, maar gepraat. Dat zijn goede vooruitzichten die alleen maar verbeteringen voor iedereen kunnen brengen. DE groep haters zal steeds kleiner worden en uiteindelijk uitsterven.
Hetzelfde wat ooit met Europa gebeurde; eerst vocht iedereen met iedereen en nu werken we samen binnen de EU. Ik heb goede hoop dat men in het Midden-Oosten kiest voor vrede en groei, en niet voor oorlog en vernietiging. Men zal vast nog wel een aantal keren ruzie krijgen. Turkije is agressief naar elk buurland, Iran moet nog van z'n fanatieke, gerelicapte ayatollahs af, maar dat kan snel gaan, als de wil en de moed er maar is.

0
78 weerman

@76 Liegen, liegen en nog eenscliegen. Israhell is gegrondvest op een religieus boek. Hoe kun je dat toch ontkennen? Heb je helemaal geen voeling meer met de realiteit? Ben je zo'n borderliner die de grens is overgestoken?
Israhell is niet gegrondvest op motieven van de VN, want Israhell heeft zich nooit gehouden aan de voorwaarden die in VN resolutie 181-II staan. Dan kun je daar ook geen aanspraak op maken.
Je bent totaal verknipt. Niets van wat je beweert raak kant of wal. Zoek psychiatrische hulp.

3
79 samcash

@79
Ga jij maar de psychiater voor je "Israhell". Klein kind. Je bent totaal verknipt, zit vol met Jodenhaat en bent gewoon een pedante puber op een zolderkamertje. Een stuk verdriet wat morgen weer naar school mag. En maar klagen en zeuren over "Ad Hominems" maar zelf niets anders doen, zoals ook weer je treurige, foute @79 .

-0-0-0-0-0-0-0-0-

Goed nieuws: meer landen hebben besloten om vrede te sluiten met Israël (ze schrijf je dat, sammy) en om ambassadeurs uit te wisselen. Er wordt deze dagen een lang tijdperk afgesloten en tja; dat vinden Jodenhaters erg vervelend. Die hadden gehoopt dat de geïsoleerde status van Israël (zo schrijf je dat, Mr cash) eeuwig zou duren. Niets is minder waar. De arabieren zien dat schurkenstaat Iran snel machtiger wordt, binnen een jaar wel een atoombom heeft en zitten niet op die escalatie te wachten. Daarom een vijand minder bij de Middellandse Zee, zodat e zich op die stukken tuig in Iran kunnen focussen. Logsiche en verstandige zetten. Nu Iran nog voor de burgers en die smerige ayatollahs en hun foute Revolutionaire Garde naar hun godje geschoten...!

0
80 weerman

* Verwijderd door de redactie *

81 Svelto

@81 Zo worden ze geboren. question Altijd boos en nooit hebben zij iets fout gedaan. Het is een levenshouding, maar de arabische wereld keert zich nu duidelijk van hun "broeders" af. Ze hebben 70 jaar lang kansen op vrede gehad, altijd op elk voorstel 'nee!' gezegd en nu is men er wel klaar mee.

0
82 weerman

Trump reacts to Joe Biden trying to take credit for the UAE/Israel Peace Deal with a big smile.

5
83 Truffelaar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Vrouwen die somber zijn over de toekomst, krijgen écht minder baby's: ‘Het blijft niet bij praten’

Hoe minder wereldburgers op deze aarde, hoe beter. Geef ook die vrouwen een lintje....

1 minuut geleden geplaatst door Mac Benac

Bob Sleebaan
Deze extreem realistische beelden komen rechtstreeks uit Unreal Engine 5

Mooie herinneringen heb ik aan het spel Unreal Tournament.Baanbrekend spel voor die tijd.Ze hebben niet stil gezeten met de ontwikkeling van...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

baba jaga
Offtopic

@2754 Ik doe nog wat voor mijn geld jij teert op andermans zak.Tot zo dan gaan we ff sparren hoor, maar niet huilen dan he....

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Mac Benac
Vrijwilligerswerk en exceptionele prestaties op werk: ruim 3300 mensen onderscheiden

Mijn schoonvader kreeg ooit een lintje voor zijn vrijwilligerswerk als buurthulp jarenlang. Ridder in de Orde van Nogwat. Verdiend.Maar dan ...

3 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Ronin
Offtopic

@2750 Op een forum als deze blijkt (helaas) moderatie nodig, in een psychiatrische inrichting is er begeleiding nodig.Jij haalt jouw digit...

4 minuten geleden geplaatst door Ronin

Oeps112
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

https://www.stichting-jas.nl/2024/04/edwin-de-roy-van-zuydewijn-duidt.html...

4 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Zie Hier
Geduld in wachtkamer huisarts is op: 'Leed van een ander doet er niet toe'

Tja en het is bekend dat dat vooral in de grote steden is!En hoe zou dat toch komen!Korte lonjes?...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

baba jaga
Offtopic

@2752 Jij stalkt toch echt mij hoor.Ik had het niet tegen jou nogmaals, jij begint tegen mij.Maar je krijgt je zin hoor, ik ga even boodscha...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Offtopic

@2752 Wie stalkt er nu?Maar je hebt je zinhoor...

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
AtkhairyIndian Girlfriend Nude VideosXxxmovies HindiBokepindonesiaChachi Ki BfPornocarioca.conRicky's RoomXnxx Tamil WifeBoy Ki BfReal Hidden Camera Sex VideosOlivia Del RioIndian Sex Video ScandalSeductive Family PornMamatha Aunty SexScarlett Johansson Hot PornHome Bed SexBlack Mom AnalLesbian ScissorijgNude Pictures Of Beautiful WomenInfluencers Gpne WildLantina AnalPetite Nude WomenSaniluon XxxAlexis Faux NudePorn Movies Name2k-1pondo-072315-120미공개신작 노콘원하는 카섹남Boku Wa Chiisana Succubus No Shimobe 2Forced Gay Sex PornBidaai Ullu CastStrip Search PornDragon Balk Z PornDanny Porn VideoPirates PornIndian English Blue FilmAutumn Falls AnalIyotubeBrennah Black NudeSexes PornosPorn TherapistFouckingChudachudi XxAbigail Mac XxxJoymiRachana Banerjee SexJason Luv LenatheplugNodusfmMia KiafaIndian Sex 3gpOne Piece Porn VideoHindi Xxxx VedioCock TeaseMom Sex TubePáginas PornografícasLeilani LeiPetite AnalNude The SimpsonsKeegan Connor Tracy NudeCute Desi NudeHentai Incest PornTelugu Romance BfNude Gf BfGuyanese PornographySex StoriesHombres PornosTaylor Gunner NudeTayu TayuTwo Chicks With A Side HustleAnother World Reincarnation Magical CockNut SwallowersFingering In PantsHitomo LaReshma NairSunpournoAshleyxroseeBangla Bf Bangla Bf Bangla BfHot Scene FilmStinkface PornOnlyfans CreampiedArtofzoo HorseBokepgay Indoافلام سكيس هنديVideosponoBeautiful Porn StarsFree Nude Video CallFamily Xxxx VideoBangla Mms VideoSpicy PornKate Winsley NudeBrazzers Fee PornPornagraphic VideosMovs3Voiranime En FranceBat PussyKarishma PornPlay The Porn VideosPervmom Lexi LunaNoodles MagazinePornos De TransexualJayne MansfieldnudeXnxx AmricanSaloni SexWww Xnxx Marathi ComSamantha Hot PhotoIndian Marriage SexGwen XxxX Videos Mom And Son IndianAccidental GangbangPussyjapaneseAdrianna Chechik CreampieKarmen Electra NudeLes Porn AsianXfantezyCategories Of PornsTik Tok Mulher NuaEmanuelly RauqelSamara Redway NudeNew Hot VideoSeexySex Video Hard HdBrandy Love BjAudio Porn HindiMommies NakedExploited College Girls MelanieAd.kamiPono BraseleiroKatey Perry NudeJammie ElleTara TaintobBlue Picture ChaluShemale Fucks SissyBelessa CoRecordings ChaturbateMilitary NudesXnxx Indina3498155MikejesscbActive Duty PornLatest Desi SexMovie Porn MobileGangbang FrançaisAllison Brie NudeGay Porn En EspañolSimple SadiyanAria Kai PornPron ComicGabbie Carter Porn VideosMuslim AnalReality Kings FrreDownloading Brazzers