Groot-Brittannië heeft geen manier om zichzelf te beschermen tegen deze nieuwe immigratiegolf (fr24news.com)


Nog meer dan de Brexit toont geen enkel probleem de verdeeldheid tussen het land en zijn heersende elites beter aan dan immigratie. Ook tijdens verkiezingscampagnes en referenda beloven politici controle en vertellen ze kiezers dat ze de cijfers zullen verminderen ...

door psje in Buitenland  ·  90 Reacties

  • 6
  • 980x gelezen
Reageer met een Emoji
5
10

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Svelto

@39 En het VK is de EU ook niks meer verplicht.
Dus ook niet het opnemen van al jouw #asielparasieten.

7
52 MeneerRontgen

@38 Dat softe gedrag van jou en al die andere knuffelaars zorgt hiervoor.
Als jullie eens op zouden houden met dat asieltuig hier te verwelkomen maar ook eens keihard op te treden dan kunnen we eensgezind dergelijke verdragen opzeggen en de #asielparasieten buiten houden.

5
53 MeneerRontgen

* Verwijderd door de redactie *

54 Svelto

* Verwijderd door de redactie *

55 Svelto

@36 , jij je zin, ondersteunt door dan...
Gurkhas mogen ook mee doen. :-p

2
56 Dignes

@47 zoals NK bijvoorbeeld! Die heeft de grenzen ook (pot)dicht
@ Sevttio je praat precies als een populist eerst roepen zonder onderbouwing dan beloven dat van alles mogelijk is maar als puntje bij paaltje komt dan stilzwijgend eraachter komen dat dit niet zomaar kan!
Nogmaals het stuk wel gelezen dit is namelijk geschreven door een persoon die wel weet hoe het werkt en er achter is gekomen dat het niet zo simpel is als men het voor gespiegeld had!
Naast hun eigen wetten welke niet zomaar veranderd zijn hebben ze ook nog te maken met internationale wetten en bijvoorbeeld ook de rechten van de mens!
Mochten ze gaan schieten op onbewapende vluchtelingen dan krijgen ze niet alleen te maken met sancties van de rest van de wereld maar ook met onrust en opstand in eigen land

7
57 psje

@52 Dat zijn dit ze niet verplicht vanuit de EU (ook nooit zo geweest) het zijn hun eigen regels en wetten? Waarom zijn die btw nog niet aangepast dan, hadden ze al jaren geleden kunnen aanpasen!
Daarnaast stappen ze dan ook uit de UN, WTO ect door hun zijn dergelijke internationale wetten en regels namelijk vastgesteld of denkt U dat de UN deze wetten en regels op verzoek van de UK wel even gaat aanpassen!
Dichte grenzen bij de UK betekend logischer wijze ook dichte grenzen voor de Britten bij vele andere landen. Dan wordt het eilandje en hun vrijheid ineens heel klein!

5
58 psje

* Verwijderd door de redactie *

59 Redelijk Rechts

@54 GOD heeft er niks mee te maken daarvoor moet je bij Donkey zijn. (ik heb er niks mee)
Heeft eerder te maken met zo iets wat menselijkheid heet Maar zoals ik hoor van U "schiet maar op ze " zal die wel ver bij U te zoeken zijn!
Oplossing zou kunnen zijn om afspraken te maken met landen van herkomst (onder druk van eventuele ) sancties als de asiel procedure afgekeurd wordt En dat zou een mooie rol voor Brussel zijn wie weet komt dat nog.

3
60 psje

@50 als ik u was zou ik het international recht er maar op nalezen
Het is wereldwijd Internationaal afgesproken dat als een persoon naar een ander land wil vertrekken waar vooraf voor vertrek een visum aangevraagd dient te worden zij dit op de ambassade van het land van aankomst dienen aan te vragen. De ambassade bepaalt dan of u naar het betrokken land mag vertrekken als zij u daarvoor een visum verstrekken.

In Europa dankzij de EU zijn er Schengen landen. Dit is binnen de EU zo afgesproken en kunnen de Personen uit de Schengen Landen vrij reizen.
Komt men van buiten de Schengen Landen, dan zijn er met enkele landen afspraken gemaakt dat die bewoners vrij mogen naar en binnen de Schengen Landen. Hebben ze geen vrij reizen dan dient er een visum aangevraagd te worden.

De inhoud van het artikel doet er niet toe. Het zijn migranten en normaal een visum aan te vragen. Doen ze het niet en ze komen het land binnen dan zijn het illegalen en behoren ze uitgezet te worden naar het land waar ze vandaan zijn gekomen. Geen enkele van de overstekende migranten zijn asielzoekers.
Deze migranten komen via Afrika overstekend naar Italië, Spanje of Frankrijk. Zijn het asielzoekers dan behoren ze in deze 3 landen asiel aan te vragen. Doen ze dat niet dan zijn het illegalen en kunnen zonder pardon uitgezet worden.

Dit is op zijn boerenkools het internationaal recht. Als u het echt wil lezen uit de recht boeken dan wens ik u veel succes want het moeilijk te begrijpen omdat er veel verwijzingen staan naar artikels die in advocaten taal zijn geschreven. Je moet hiervoor echt een internationale rechten studie volgen.

5
61 Pluten1

@60 Brussel is een slappe zak en daarom zal het gedwongen terugzending met sancties nooit geregeld worden. Zolang de EU regeringen te slap zijn om sancties d.m.v. het intrekken van ontwikkelingsgelden zal er nooit iets van terecht komen.

Btw als u bijvoorbeeld naar India vertrekt heeft een visum nodig, anders mag u met de eerste vlucht terug. Kijk naar Australië en New Zeeland.

4
62 Pluten1

Het is wel een beetje laat om te bedenken dat dit een groot probleem wordt.

En hoe beter het ze gaat na de Brexit, hoe meer bootjes er komen, zo werkt dat.
Dus ik gun ze een megavloot!

Geen hekel aan het VK question

1
63 Gekste Henkie

@62 Met hoeveel landen heeft de EU afspraken aangaande migratie/visa en handel?
En met hoeveel landen heeft de UK afspraken? Zelfs het zo gepropagandeerde handelsverdrag met de US blijft uit! Als ik binnen EU grenzen blijf heb ik geen visa nodig. Als ik naar veel landen in azie ga heb ik wel een visa nodig maar dit is eerder een formaliteit en hoef dit niet ruim van te voren te doen met de kans dat het afgewezen wordt! Ook is het papier werk aangaande handel tot een minimum beperkt! En hoe zo slap de EU houdt aangaande bepaalde punten zijn poot stijf richting de UK (en de UK heeft de EU meer nodig dan de EU de UK) En hoeveel syriers worden tegengehouden (welliswaar tegen betaling) door Turkije?
Daarnaast wat niet is kan nog wel komen (of hebben wij het gen gemuteerd voedsel en chloorkippen uit de US al)
De UK heeft geen enkele stok achter de deur om andere landen te dwingen!

https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/borders-and-visas/visa-policy_en

2
64 psje

De eerste 6 reacties lopen alweer over van onderbuik-simplisme.

Sla het draadje verder maar over.

6
65 Weet geen naam

Ze zouden met een Brexit toch af zijn van immigranten? LOL...

5
66 GreyB

@66
Ze hebben nu tenminste de soevereiniteit om het geheel naar eigen inzicht te regelen.
Lekker weg van het geldverslindende dictatoriale clubje dat Brussel heet.

Bij de 1e moeilijkheid kloppen ze bij Brussel aan, de EU moet ze helpen.

"Rule Brittania, Brittania rules the waves" wordt nu:
"Poor Brittania, Europe rules your waves" question

2
67 Gekste Henkie

@65je hebt helemaal gelijk echter dat zijn ook personen die het artikel ook niet gelezen hebben!
Ik heb het artikel van deze voormalige politiek adviseur (van de conservatieve partij overingens) juist geplaatst om aan te tonen dat je met populisme nergens mee komt. Er is namelijk een verschil om iet te roepen en het dan later ook daadwerkelijk tot uitvoer te brengen.

Hier dan ook een linkje dat deze bootvluchtelingen gewoon opgepikt worden door de Engelse kustwacht die dit nb verplicht is om te doen! (hoezo terug sturen!) uit dit stukje blijkt ook dat het aantal die zo naar de UK gaan en ook zo aankomen nu al verdubbeld is tov van heel 2019!
De Britten hebben de Fransen (EU) nodig om hun probleem op te lossen echter de EU heeft de UK hiervoor niet nodig Ze hoeven en vooral moeten niks! De Engelse staan namelijk met lege handen aan de onderhandelingstafel. Maar om dit toe te geven staat hun trots niet toe dus modderen ze vrolijk verder en wordt het onder de tapijt geveegd En blijft het bij veel schreeuwen en geen actie.

https://www.telegraph.co.uk/news/2020/08/10/migrants-seen-waving-smiling-bumper-number-brave-waves-land/

1
68 psje

* Verwijderd door de redactie *

69 Jerry Afriyiekaantje

@69 U kunt dat wel zo dom blijven roepen maar dat gaat echt niet gebeuren!
Ooit gehoord van het internationaal gerechtshof in den haag? en mensen rechten?
Wat voor een sancties zouden de Britten hierdoor opgelegd krijgen? Maar ach die kunnen ze wel hebben gezien hoe goed hun economie daar op het moment draait toch!
Daarnaast De Muur en schiessbefehl heeft vele Oostduitsers destijds ook niet weerhouden om naar het westen te vluchten!
Daarnaast laat Uw reactie wel zien wat voor een on-mens U bent

3
70 psje

@70
-"U kunt dat wel zo dom blijven roepen maar dat gaat echt niet gebeuren!"-

Nee voorlopig niet maar tijden veranderen continu en politieke correctheid is al op zijn retour. Het wordt steeds chaotischer in Europa en het aantal ontevredenen en ongehoorden groeit met het jaar. Niets blijft zoals het was en tijdsgeesten veranderen continu. Het lijkt mij duidelijk dat de multicultuur uit zijn voegen aan het barsten is en als je nog jong genoeg bent dan reken er maar op dat je nog forse veranderingen gaat meemaken.

5
71 Jerry Afriyiekaantje

@70
Daarnaast De Muur en schiessbefehl heeft vele Oostduitsers destijds ook niet weerhouden om naar het westen te vluchten!"-

Wat een vreemde vergelijking. De socialistische muur was niet bedoeld om criminelen en illegalen buiten te houden maar om de DDR burgers gevangen te houden. En die enkele tiendduizenden die het gelukt is om in de 27 jaar tijd dat de muur bestond de DDR te ontvluchten kan je niet vergelijken met de miljoenen vreemdelingen die de afgelopen 27 jaar Europa zijn binnengedrongen. Alleen in ons land kregen we er vorig jaar al 243.000 vreemdelingen bij (zie CBS) Als je dus in cijfers berekent bleek die muur toch wel degelijk effectief net zoals nu bv het Kroatische of Hongaarse hek dat de vreemdelingen perfect buiten houdt.

-"Daarnaast laat Uw reactie wel zien wat voor een on-mens U bent"-

Iedereen die de barbaarse volkeren niet omarmt is toch een onmens volgens links?! Lekker belangrijk.
Jullie immigratiebeleid heeft vele honderden levens gekost in Europa door geimporteerd terrorisme, duizenden levens gekost door geïmporteerde criminaliteit en tienduizenden (verdrinkings)levens gekost op de Middelandse Zee vanwege de aanzuigende werking. En dan anderen ook nog voor onmens durven uitmaken.

3
72 Jerry Afriyiekaantje

@72 "Iedereen die de barbaarse volkeren niet omarmt is toch een onmens volgens links?!"

Neem even in die overweging mee dat het rechts was die ze heeft laten immigreren?

0
73 Criticaster

@73
Ik denk wij verschillende opvattingen hebben over wat rechts is.

3
74 Jerry Afriyiekaantje

@74 Laten we het daar dan over eens zijn.

0
75 Criticaster

@61 Wat gek dat uw wetgeving geen enkele rekening houdt met vluchtelingen die asiel vragen.
Mensen die op stel en sprong een regime moeten ontvluchten moeten eerst een een visum aanvragen ?!?!?!?!?!?!?!?
Man man man ... als je dat beweert dan moet je wel iets groters dan slechts een gaatje in je hoofd hebben,
Ik zou die wetgeving van u er toch nog maar eens een keertje er op naslaan.

1
76 no mail today

@69 U hebt nog nooit begrepen dat (massa-) verboden is ?
Net als oproepen tot/aanzetten tot geweld/(massa-)moord ?

2
77 no mail today

^(massa-) verboden is = (massa-)MOORD verboden is

1
78 no mail today

Nog een paar jaar dan is de betekenis van VK veranderd van Verenigd Koninkrijk in Verenigd Kalifaat..............

0
79 Strokealpha

@79 Dan zijn die niet via de EU gekomen Deze heeft de UK dan zelf met open armen naar binnengehaald (middels verschillende migratiepacten met oude kolonieen) Ooit gekeken wat de grootste groep niet EU burgers is in de UK en waar deze (Moslims) vandaan gekomen zijn?
De groep EU burgers (welke daar aan de maatschappij bijdroegen) zal met de tijd behoorlijk slinken terwijl de eerdere genoemde groepen alleen maar zullen groeien (maar daar kan de EU niet meer de schuld van krijgen)

2
80 psje

@77 zoals al vaker gezegd spuien populisten eerst hun gal (onderbuikgevoelens) voor ze nadenken en dergelijke reacties laat wel zien hoe (on) menselijk deze figuren eigenlijk zijn. En vaak zijn het daarnaast dan ook de grootste parasieten zelf. (bang dat zij minder gaan krijgen)

2
81 psje

@79
Begrijp je niet dat er een reden is waarom die mensen allemaal naar het VK willen ? Daar heeft het VK zelf de grootste hand in gehad ....

0
82 joostmaghetweten

@82 Klopt dat de UK hier zelf een hand in heeft gehad (gezien hun eigen regelgeving)
Ken geen ander Europees land waar de ondergrondse economie zo groot is.
IK snap heel goed dat als men zelf in de armoede leeft in Pakistan of India dat men de kans om naar de UK te emigreren krijgt met beide handen aanpakt.
Maar wat ik niet snap is dat men met het beschuldigende vingertje naar andere probeert te wijzen
Let wel ik heb het zelf niet zo op parasieten maar er zijn hier voor regels opgesteld en die dienen dan ook nageleefd te worden hoe vervelend dit ook mag zijn. Je moet laten zien dat je menselijk bent

0
83 psje

@77
Ik kom alleen maar met een daadwerkelijke oplossing om het binnendringen van landen door buitenlandse misdadigers te voorkomen. Wat is jou (daadwerkelijke) oplossing?

1
84 Jerry Afriyiekaantje

@59 Kijk, zo kennen we je weer.
Geen antwoord en dus maar schelden en mensen voor fascist uitmaken.

Jij hebt geen enkele oplossing om die import van die asielparasieten te stoppen. Jij haalt ze gewoon binnen.

2
85 MeneerRontgen

@85

"Kijk, zo kennen we je weer.Geen antwoord" Leugenaar. Dan moets misschien eerst een vraag stellen.

"dus maar schelden" Leugenaar

"mensen voor fascist uitmaken" Leugenaar.


".Jij hebt geen enkele oplossing om die import van die asielparasieten te stoppen."
Dat is mijn taak ook niet. Ik heb al een fulltime job.

"Jij haalt ze gewoon binnen" Leugenaar.

En nu ? U gaat uit frustratie hernieuwd uw laarsjes oppoetsen ?

#2020geen40-45

2
86 no mail today

@86 jij bent dus net zo'n schoft merk ik met je referentie naar laarsjes,

Ook jij hebt geen enkele oplossing om de asielparasieten tegen te houden merk ik.
Wil je het eigenlijk wel?

3
87 MeneerRontgen

Maar het VK heeft de controle toch terug over wie er het land binnen komt?

Dat was toch allemaal de schuld van de EU?
Ze zijn eruit, ze hebben de controle terug ....


Wat janken ze nou....

0
88 Janzzen

@88 maar iemand moet toch de schuld krijgen van het mislukken van deze( loze ) belofte!
Het ligt toch niet aan de populisten ook al worden alle loze beloftes van destijds ingehaald door keiharde feiten.

Zelfs de belofte dat het allemaal wel beter zou gaan met de economie als ze van de EU af zouden zijn is al achterhaalt (zelfs volgens Boris) En het gaat zeker nog jaren duren eer ze weer op het niveau gaan zitten van voor de coronacrisis (en toen hadden ze al te maken met een langdurige krimp maar straks kom de no-deal brexit nog eens er boven op )

https://www.bbc.com/news/business-53733440

0
89 psje

@89
Ik vrees dat de Britten met een rotschop de realiteit in geknald gaan worden.....

Nieuwe orde, lege borden.

0
90 Janzzen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

11 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

3 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Nacked TeachersMom Fucks SonProlapsed Anus PornFree Spanish PornosPorna PlCartun Porn VideoBokep ComlekXhamaster2Bunnie NudesSanilon XxxSabrina SabrMary Bambola A Tight SituationPo RnhdEliregirlXvideos AnuncioXnxxsex VidChalotte SatreCogiendo EsposasSexual Massege4k Xxx ComIndiantoonsDr XnxBig Tit Petite TeensIsabela Ramirez PornDanzei EngineCari CavanniHot Xxxx HindiNicole Murkovski AnalCeleb Fake PornBelle Delphin Onlyfans LeakedMinilillyMonalisa PornNaked Carmen ElectraSpnatiPorno ViolênciaPorn DonkeyLetsjerk InBritneyxmylifePorn TiteJapanese Wife Affair XxxJacqueline DarleyTeens Flash OmegleMaria Rya NudeTera Patrick VideosAfter Hours ExposedGiantessciryCelebrities That Have Done PornKaitlyn Dever NudeXnxxiraniColleen Kepler NudeXhamster TeacherHentie SexyFullmetal Alchemist PornSunny Leone FeetDiamond Jackson AnalPeliculas PornogrBreast InflationNaked Salma HayakBangladeshi Girl Xxx VideoFist Time SaxOral SexxxxHot New PornPornos Con Mi TioLa Video Du Jour J&mNatalie Dormer NideSavannahbpAmouranth PussyBbc Porn DownloadMia Kiara3d Anal PornAnal Mom Son PornMofos PizzaJenna Jameson NakedGinawapSunny Xxx VideoWwe Raw Sex VideoAmature Hd PornBritney Amber HotBellessaplusBlack Brandi LoveMotorboating SexualChat Ave AdultLauraearnestyKinnar Porn VideoHentai Cartoon XxxTelugu Hot Sex Videos ComAsian CameltoeHolley MichealsNude Sports IllustratedSpying UpskirtsBig Tit CelebritesGooning DiscordPormo FreeBest PornpicturesSxpornPeyton PresleeIndian Lovers Sex VideosXxxy MoviesSex Of GirlBeat Asian PornstarsNikki AndersonHindi Audio PornIndian Women PornIndian Jija Sali Sex VideoAbella Danger Yoga PornIndian Jasmine SexPutri Cinta OnlyfansMilf BondgeEn Iyi PornolarSasuma Sex VideoTelugu Heroine Roja Sex VideosMallufuckingDirty-auditionsXxx'Vouyeur TvHentai PaizuriBealy JayHardcore Big TittiesMmf CuckoldingDana VespoiBlac PatrolButtman PornChicos CojiendoGosexpodJav WifeRiding Cream PieGay Porn ForcMssapphireXnxx Video Sister And BrotherCumming On SolesPornnJohny Sins BirthdayIndian Hot Actress PornEvil Taboo ComWww.redtubeMinami AijawaFree Porne PicturesFemdomJenna Starr BbcDeepeggsLisa AnnpornoRiley Reign CuckoldStormy Exploited College GirlsTiktitsYvette Monreal NudeKinner Sex VideosXxx Com Hd NewTamil Sex Video AuntyNipple ClipHd Milf Com