Mondkapjesplicht Engeland uitgebreid • Opnieuw meer besmettingen in België (nos.nl)


Volg hier het coronanieuws uit binnen- en buitenland van zaterdag 8 augustus. ...

door Havermout in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 2
  • 389x gelezen
Reageer met een Emoji
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Rutte durft geen verplichtingen op te leggen want de verkiezingen komen er weer aan,..

Zijn afgelopen toneel in Brussel was ook alleen maar voor de bühne..

2
1 iedereen heeft recht op mijn mening

@1 Mee eens. Deze man moeten we op de stoel van Rutte zetten.

Roel Coetinho:
"Het is erg veel van: we moeten het met z'n allen doen en daarmee is het erg vrijblijvend. Ik denk dat dat een risico is", zegt Coutinho in Nieuwsuur. Hij vindt dat premier Mark Rutte het probleem goed schetst, maar vindt ook dat hij de verantwoordelijkheid te veel bij de bevolking legt. Coutinho pleit er juist voor dat de overheid een norm stelt.

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2343273-oud-rivm-directeur-voor-landelijke-mondkapjesplicht-hekelt-vrijblijvend-beleid.html

5
2 Liz

In alle landen om ons heen en landen ver van ons vandaan wordt de mondkapjesplicht ingevoerd of uitgebreid.In Nederland is de mondkapjesplicht ingevoerd in de Kalverstraat de Coolsingel en de Wallen en wat straatjes rondom het centrum.Omdat Nederland het beter denkt te weten dan alle andere landen,

7
3 jantje van leiden

Finland gaat ons vanaf 10 augustus code oranje geven. Terecht dat wij als een onveilig land worden gezien met die halfgare, slappe regels. "We gaan het elke week bekijken...". Schiet op, geen tijd voor. De besmettingen lopen gewoon weer op.

7
4 Liz

@3 De landen met mondkapjesplicht hebben ook meer besmettingen voor en nog meer na de maatregelingen.

6
5 solidsteel

@3

Jij springt toch ook niet in de sloot als iedereen dat doet? Of ben je wel zo'n type
Wat veel vreemder is, is dat er in de verste verte geen consensus is over het nut van dit soort mondkapjes (zeker niet in de buitenlucht) maar het toch wordt verplicht. Dat is pas vreemd.

6
6 krek

De mondkapjenazi's zijn flink vertegenwoordigd hier. Draag gvd zelf zo'n ding en laat de rest met rust.

5
7 Spraypaint

@4

Nou en? Alsof we het hier van de Finse toerist moeten hebben.

4
8 krek

@2 Dictatuur je natte droom. Zelf geen verantwoordelijkheid maar de overheid die alles voor je beslist.

4
9 solidsteel

@7

Snap ik ook niet. Ze geven daarmee ook nog eens het "goede voorbeeld". En "goed voorbeeld doet volgen" heb ik altijd geleerd
Ik durf te beweren dat maar een enkeling van het clubje mondkapjesprotagonisten op NK er zelf eentje draagt, en dan alleen nog waar het hen uit komt omdat ze het niet overal nut vinden hebben

4
10 krek

@6 Als achter mij gevaar dreigt spring ik uiteraard in de sloot zoals iedereen zouden moeten doen.

4
11 jantje van leiden

@11 En het gevaar dat dreigt is iemand met een bord met gevaar erop en die sloot zit voor met salmonella.

6
12 solidsteel

@6 heeft het Corona virus uw hersens aangetast? Er is een heel duidelijk verschil tussen een mogelijk dodelijke ziekte of een nat pak.

4
13 Pluten1

@9 "Dictatuur je natte droom. Zelf geen verantwoordelijkheid maar de overheid die alles voor je beslist."

***
Stel je niet aan. Er is een deel van de bevolking die de discipline om de stijging van besmettingen tegen te houden prima aankunnen. Maar een flink deel ook niet. Die kunnen die verantwoordelijkheid helemaal niet aan.

4
14 Liz

@7 "De mondkapjenazi's zijn flink vertegenwoordigd hier. Draag gvd zelf zo'n ding en laat de rest met rust."

***
Ik weet niet of je op de hoogte bent waarom iedereen een mondkapje moet dragen en niet een enkeling?

4
15 Liz

@11

Ja, als ze morgen vertellen dat je je kaal moet scheren of een roze petje moet dragen doe je het ook nog. Immers baat het niet schaadt het niet. Maar draag je al een mondkapje zodra je een voet buiten de deur zet?

@12
Een nat pak? Hahahahaha. Ooit gehoord van een spreekwoord? En waarom weer die jij-bak en gescheld (heb ik je gisteren ook al op geattendeerd)? Kan je het niet op argumenten winnen. Er zijn reageerders op dit forum met wie ik van mening verschil waar de communicatie wel normaal gaat. Maar dat is voor een hoop figuren schijnbaar niet mogelijk. En je weet het, behandel iemand zoals je zelf wil worden behandeld. Dus je mag kiezen, of in het vervolg reageer je normaal op me of je wordt ook met jij-bakken en gescheld benaderd . Wees gerust want je bent niet de eerste die het verkiest om grof te worden behandeld

3
16 krek

@16

is voor @13 uiteraard

2
17 krek

@15

En draag jij er al eentje als je een voet buiten de deur zet?

3
18 krek

Coetinho gisteren in Nieuwsuur. Hij durft punten aan te geven, waar het RIVM nu mee worstelt. 7 jaar geleden had hij daar zelf de leiding. Zat hij er nog maar.

Vanaf 9.20
https://www.npostart.nl/nieuwsuur/07-08-2020/VPWON_1310878

3
19 Liz

@16 ik heb van u nog geen enkel goede argument kunnen vinden dan alleen het overal tegen aanschoppen en egocentrische uitspraken. De reacties die ik over u lees zijn over het algemeen negatief. Blijkbaar is het voor u onmogelijk iets positiefs bij te dragen als maar enigszins niet in uw straatje past.

Ik behandel iedereen zoals ik graag behandel wil worden. En ik vertrouw erop dat als ik onzin uitkraam dat ik gecorrigeerd wordt, dan kan ik er ook van leren. Echter u wordt regelmatig gecorrigeerd maar u leert er niets van. Jammer

Kunt u mij aangeven waar ik u voor uitgescholden heb of een jij bak heb gebruikt? Vragen of u goed bij uw hoofd bent is volgens mij geen schelden, daar zijn wel andere woorden voor te verzinnen.

3
20 Pluten1

@18 "En draag jij er al eentje als je een voet buiten de deur zet?"

***
Nog niet, omdat dat geen enkel effect heeft "in m'n eentje".

3
21 Liz

@20

Ik heb van jou etc etc.

Ik heb van jou ook nog nooit een goed argument gehoord,. Ik lees van jou alleen maar dat je mensen uitscheldt of met een jij-bak bedient. Jij moet niet doen alsof jouw mening en jouw argumentatie de juiste is, en dat doe je wel, je toont het weer aan in deze reactie. Je bent net als ik en iedereen op dit forum een van de 17 miljoen experts in deze crisis of te wel een no no. Daarom is jouw argumentatie net zo weinig/veel waard als die van mij. Je loopt over van arrogantie dat jouw mening/argumentatie er toe doet en mensen met een andere mening/argumentatie er niet toe doet

Vragen of je wel goed bij je hoofd bent of je hersens zijn aangetast is een jij-bak en in ieder geval is het geen normale manier van communiceren. En zolang jij mij quote en op mij reageert is het op mij gericht en dus een jij-bak.


Jij behandelt mensen zoals je graag zelf wil behandeld worden? Nou dat is dan duidelijk, dan kies jij dus voor een toonzetting van gescheld, en jij-bakken. Prima jouw keuze. Niet gaan klagen bij de redactie hoor.

Anyway, ik ga lekker naar het strand zodat ik weer terug kan voordat het te warm wordt en de zon te fel, kan je je daar weer online aan ergeren aan al die mensen die naar het strand gaan.

2
22 krek

@21

Dus je doet het voor jezelf en niet voor een ander. Immers als je het voor een ander doet, dan zorg je voor dat jij anderen niet kan besmetten

2
23 krek

@22 geachte persoon krek, ik zal het nu even duidelijk stellen; u bent een arm persoon.
Ga lekker naar het strand pas op de muien, als dat bij u lukt en vergeet vooral geen mondkapje optie zetten.

We krijgen hier steeds meer personen voor de ballenbak, kortzichtig en kinderlijk question

3
24 Pluten1

@14 Daar heb jij of de overheid niet over te beslissen.

2
25 solidsteel

@24 ,

bespaar je de moeite om te reageren op figuren zoals @22 .

2
26 jodelatedieho

@25 "Daar heb jij of de overheid niet over te beslissen."

***
Wat zou jij dan willen. Helemaal geen maatregelen?

0
27 Liz

@23 "Dus je doet het voor jezelf en niet voor een ander. Immers als je het voor een ander doet, dan zorg je voor dat jij anderen niet kan besmetten"

***
Dat klopt. Maar wie beschermt mij dan?

0
28 Liz

* Verwijderd door de redactie *

29 dmpr3.8

@6 Als ik in brand sta dan spring ik wel degelijk ook in de sloot net als die anderen,..

Denk toch na voor je wat zegt..

1
30 iedereen heeft recht op mijn mening

* Verwijderd door de redactie *

31 dmpr3.8

@31 Vertel het de verpleegsters in Bergamo Italie..

0
32 iedereen heeft recht op mijn mening

@27 Nee de huidige vind ik goed. Behalve waar ze maskers verplichten in openbare ruimten. En het geven van je contactgegevens , dat is ook onzin.
Maar afstand houden en een maskertje dragen in die enkele gevallen dat je contact hebt met iemand in de gevarengroep heb ik geen problemen mee.

0
33 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

34 dmpr3.8

@33 "Nee de huidige vind ik goed. Behalve waar ze maskers verplichten in openbare ruimten. En het geven van je contactgegevens , dat is ook onzin.
Maar afstand houden en een maskertje dragen in die enkele gevallen dat je contact hebt met iemand in de gevarengroep heb ik geen problemen mee."

***
Oke, je bent gelukkig helemaal niet zo vreselijk anti wat de maatregelen betreft.
Maar ik denk dat in openbare ruimtes mondkapjes nuttig kunnen zijn als je de aerosolen erbij haalt.
Met een mondkapje is het best een stuk moeilijker om zo'n soort wolkje te laten ontstaan, omdat je hoest of schreeuwt in het mondkapje. Wil met een niet medisch-mondkapje natuurlijk niet zeggen dat er niets ontsnapt, maar toch. Zal in ieder geval wat minder zijn.

Ze laten de mensen nu zelf regelen om mensen te waarschuwen als je besmet bent. En waarom ook niet. Waarom zou je mensen niet willen waarschuwen.

1
35 Liz

* Verwijderd door de redactie *

36 dmpr3.8

@34 Het werkt wel als je het goed gebruikt. Dus steriel houdt. Dat kan je alleen doen op enkel momenten , dus wanneer het nut heeft. Maar het zelfde masker de hele dag of uren lang dragen helpt idd niet en maakt de kans op besmetting voor de dragen alleen groter.

0
37 solidsteel

@35 Je kan ook niet hoesten en schreeuwen en bieden in iemands gezicht. Dat doe ik al enkele decennia.

0
38 solidsteel

Bieden=niezen.

0
39 solidsteel

@24

"Ga lekker naar het strand pas op de muien, als dat bij u lukt en vergeet vooral geen mondkapje optie zetten"

hahaha, Meneer/mevrouw weet sinds kort ook van het bestaan van muien. En heeft de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt.

"We krijgen hier steeds meer personen voor de ballenbak, kortzichtig en kinderlijk"

Jij krijgt van mij een pluim. Mensen die laten zien dat ze zich ontwikkelen in het verkrijgen
van zelfkennis, verdienen een pluim

Weet je wat het is met jouw "soort" waarvan een afvaardiging op NK bivakkeert. Vanachter hun laptopje wanen ze zich superieur in gedrag en intellect. Ze vinden zich de referentie van hoe men zich moet gedragen in het leven en in deze epidemie. Ze zijn zo verwaand dat ze zich hoger in schatten dan al die miljoenen mensen die met deze warmte afkoeling zoeken aan/in het water. Al die mensen variërend van jong tot oud, gezin tot alleenstaand, hoogopgeleid tot onopgeleid, van hoge inkomens tot lage inkomens, het is allemaal plebs, ze zijn allemaal dom. De pluten1ś van deze wereld zijn het referentiekader
Vanachter zijn/haar laptopje al klikkend fotoś bekijken van de drukte op de stranden en dan zijn hoofd schuddend en afgeven op het plebs. Dat terwijl de praktijk is dat vrijwel iedereen op het strand zijn best doet om de regels na te leven. Maar de pluten1ś van deze werled zien het vanachter hun computertje en weten het beter dan al die mensen die daar werkelijk zijn geweest

Misschien is het zinvol dat jeer zelf eens op uit trekt De wereld is niet eng en dan zal je zien dat het allemaal wel meevalt met die mensen die massaal de regels niet naleven. Dat krijg je er van als je beeld van mensen baseert op basis van wat er op internet en de media wordt geschreven
Tot slot: Je wordt echt niet zo snel besmet hoor en is het risico dat je anderen besmet nog kleiner. Maar ja je zal de kans dat je wordt besmet, net zoals vele anderen wel overschatten.

0
40 krek

@38 "Je kan ook niet hoesten en schreeuwen en bieden in iemands gezicht. Dat doe ik al enkele decennia."

***
Ik ook niet, maar in de buurt is ook niet gezond als ik aan "het wolkje" denk.

1
41 Liz

Vergeet Nederland niet. De besmettingen groeien hier nog sneller dan in België.

0
42 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Eerdmans (JA21) en oud-SP-Kamerlid clashen over asielaanpak: ‘Links heeft nooit een oplossing’

Tja Joost Eerdmans; een ijdel leeghoofdje....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Bengali Panu GolpoBlue Film Hindi Sexy VideoMany VidzContos Eróticos GSonagachi AdultAudiosexSexy Lisbian PornAshley AndersonpornContoon XxxAnime Furry PornAnalmom.comColumbusescortDemi Moore HotCute DickAnaleigh Tipton NudeBihari Xx VideoProon VideoBest Sex Hd VideosXxx Hd Vedio ComVrkm-1066All Things FairAva DevineDesi Love MakingHongkongdoll Onlyfansسكسً مجانيGingerasmrChoot ImageAlyssa Quinn NudeDesi Indian Bhabhi XxxMary Mccormack NudeHavana Bleu Porn3d DeepthroatDakotajohnsonnakedKim Carta PornEvitapozziHot Wife Sloppy SecondsHow To Train Your Dragon PornVideos PornostarXxxvcomAmerican Gay Sex VideoEmilyk8zBig Saggy Natural TitsHaley Williams NudeJojos PornBathroom Sex HdNatasha Big BoobsAsap Rocky Sex TapeLapkjogos.comHomade Blow JobZig And Sharko XxxSany LeonyPriyanka Chopra In NakedBlackporn AnalHornysimpsAdam 22 GirlfriendSubmissibe PornReese Wither Spoon NudeGirls Kissing Each OtherAll Live SexMom Roleplay PornCamstersSkyrym PornFantasy ImpregnationMelissa Thomas OnlyfansToonily.commMrporndudeReddit PorMujeres De PornosNina Dobrev HotViolets Tv NudeSquirt CompalationXnxxhubFree Aunty Sex VideosSex Hot Video Full HdKoumi-jima Shuu 7Sex Games For GirlsCeleb Sucks CockAnime MasturbateCuming EverywhereLivesexcamsBest Porm VideoNalgotasTrueamateurmodelsAria Electra NudeNude PablicOhat PussyListcrawler Las CegasCeleb SfwPorn Viral VideosBhumi Pednekar XxxSex Tamil Audio狗头萝莉Boys Kissing Girls BoobsTeen PornstarsTwitter PornstarShemale Porn VideosRedbledAtomic Heart Robot PornXxx Video Hd BrazzersBj FacialXburma.comSquirts Big TitsShane Disel VideosJamilezSunny Leone Sexy Video XAbp-562Sex GameshowFree Intereacial PornGloryhole WifeSpeedo BulgesNaked Babes BeachFreeporn Movies HdGirlsassholesTubegaaloreAfriana ChechikEliza Ibarra NudeXxviseoSex Video JordiMalish Sex VideoStep Family Sex VideosCuck TalkSex Tourism JapanJ&m Porn20 Year Sex VideoTelugu Aunty Boy Sex VideosIncredable PornStep Mom AnalSuper SexseNude Asian ModelNaked Massage VideosKelsi Monroe SoloLesbian HipnosisCum Mega BangSexs Blacked.comAdultgamesVideospornos Xxx GratisSucking On Huge TittiesFgohentaiXxx Video Hd 2018Kagney Linn Carter PornhubAnal BlowjobNude FunLittle Buff Babe PornArea 51pornDormida FollaSquirt GuyPprnhunCam To Cam GratuitLelepons NudeNikky Hearts