De antipolitie-kruistocht van Black Lives Matter verdoezelt de gewelddadige, marxistische agenda (washingtontimes.com)


Voorbij Black Lives Matter's drive om politiegeweld te elimineren, is een veel uitgebreidere linkse ideologie die het Amerikaanse economische en sociale leven zou verstoren, volgens een onderzoek van de geschriften en interviews van BLM-leiders.De belangrijkste oprichters van BLM hebbe ...

door Querulijn Xaverius in Binnenland  ·  13 Reacties

  • 15
  • 506x gelezen
Reageer met een Emoji
7
3
10

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat beloofd nog wat..

1
1 Querulijn Xaverius

artikel (vertaald)
Voorbij Black Lives Matter's drive om politiegeweld te elimineren is een veel uitgebreider linkse ideologie die het Amerikaanse economische en sociale leven zou verstoren, volgens een onderzoek van de geschriften en interviews van BLM-leiders.

De belangrijkste oprichters van BLM hebben advies ingewonnen bij Karl Marx, Mao Zedong en de Venezolaanse sterke man Nicolas Maduro. Men spreekt van de 'psychose van witheid'.

BLM-leiders zeggen dat ze willen dat het kapitalisme wordt afgeschaft. Zestig jaar na het begin van het tijdperk van de burgerrechten is Amerika nog steeds een plaats waar de staat de zwarten routinematig onderdrukt, terwijl de wereld hun 'ondergang' zoekt, stelt de groep.

"Black Lives Matter is een ideologische en politieke interventie in een wereld waarin zwarte levens systematisch en opzettelijk het doelwit zijn van ondergang", zegt de BLM-website.

BLM's leider in Greater New York spreekt over aanstaand geweld.
"Als dit land ons niet geeft wat we willen, dan zullen we dit systeem afbranden en vervangen", zei Hawk Newsome op Fox News.

De leider van BLM in Philadelphia wil dat de politie verdwijnt en de gevangenissen binnen vijf jaar worden leeggehaald.

Een aangesloten organisatie, Movement for Black Lives (M4BL), heeft een nationaal platform ontwikkeld dat onder meer afschaffing van het kapitalisme omvat.

"Wij zijn van mening dat gevangenissen, politie en alle andere instellingen die zwarte mensen geweld aandoen, moeten worden afgeschaft en vervangen door instellingen die de bloei van zwarte levens waarderen en bevestigen", zegt M4BL.

Op een BLM-website in Los Angeles staan ​​10 'teams' die tot doel hebben president Trump ('Sacred Resistance') neer te halen en BLM-ideologie in het openbaar onderwijs in te voegen ('Youth Vanguard').

"Het Sacred Resistance Team werd opgericht na de installatie van de 45e president van de Verenigde Staten in 2017, in het besef dat het omverwerpen van het blanke supremacistische patriarchale-heteronormatieve kapitalisme dat hij belichaamde, aanzienlijk spiritueel werk vereist", zegt een BLM-website.

Drie feministen - Patrisse Khan-Cullors, Opal Tometi en Alicia Garza - veroorzaakten de beweging met drie simpele woorden op Facebook op de dag in juli 2013 toen een jury in Florida George Zimmerman vrijsprak van moord. De heer Zimmerman zei dat hij de 17-jarige Trayvon Martin dodelijk doodde uit zelfverdediging.
Een jaar later schoot BLM naar een nieuwe bekendheid door de moord op Michael Brown in Ferguson, Missouri door een blanke politieagent.

Zes jaar later heeft de dood van George Floyd op 25 mei, terwijl hij in Minneapolis verbleef, BLM gemobiliseerd tot een echt nationale beweging. De liberale media en de Democratische Partij geven weinig of geen kritiek op de weken van gewelddadige protesten die volgden. Vier politieagenten in Minneapolis worden vervolgd voor de dood van Floyd.

2
2 Querulijn Xaverius

21 voormalige nationale veiligheidsadviseurs (R en D) zijn het hier niet mee eens: https://eu.usatoday.com/story/opinion/2020/07/28/dhs-officers-portland-harm-public-safety-top-security-leaders-column/5524990002/

8
3 Crannbuidhe

@3 Daarom zijn ze ook voormalig.

Zo 2012 altijd een getalletje van mensen die wat vinden als onderbouwing.

4
4 Alexis

@2 Idd BLM is gewoon tuig.
Oppakken en aanklagen

Figuren als @3 die allerlei smoezen zoeken om ze te steunen zijn net zo gek

4
5 Alexis

BLM is niets anders dan een geweldige storm in een glas water waar de zwarte samenleving zichzelf mee beschadigd. Ik loop met een grote boog om de zwarte migranten heen die rondlopen in onze stad, want ik vertrouw dat gespuis niet.

3
6 niet-alles-geloven

@2 Querulijn Xaverius,

Uw vertaling (waarvoor dank) lezende kom ik het volgende tegen:
"....... Black Lives Matter's drive om politiegeweld te elimineren....... " (Op zich m.i. een goede zaak, daar waar het "geweld" berust op zinloos "geweld".)
De vervolg vraag is dan of "politie geweld" zinvol kan zijn. Ja, indien een crimineel zich verzet tegen zijn aanhouding dan kan GEPAST geweld, inherent aan de mate van verzet, zinvol zijn.

Echter vervolgens mag ik lezen:
"Als dit land ons niet geeft wat we willen, dan zullen we dit systeem afbranden en vervangen",
eerlijk gezegd klinkt dit ook niet echt "geweldloos".

Wat mij verontrust is de politieke achtergrond van BLM en aanverwante:
"Een aangesloten organisatie, Movement for Black Lives (M4BL), heeft een nationaal platform ontwikkeld dat onder meer afschaffing van het kapitalisme omvat." (Uw bronartikel vertaling.)

Hoewel in deze discussie misschien wat ongepast (qua kleurstelling) stelt men m.i. alles hier wel erg scherp op zwart / wit.
Als ik het goed begrijp, niet alleen uit dit bericht maar ook overige (vele) berichtgevingen, streeft men naar een internationale revolutie waarbij de Russische revolutie (1917) verbleekt.

Ik vraag mij af of de "kapitalist" en "miljonair" Akwasi zich beseft waarvoor hij feitelijk "strijdt".

2
7 Bezorgde Europeaan

Wat moet je anders als White Power zijn klauwen uitslaat.

12
8 jantje van leiden

Links, is, zijn blijven fascisten!

5
9 Zie Hier

Het gaat bij BLM om poen. "Herstelbetalingen". En daarom worden allerlei groepen en mensen wild beschuldigd, wordt er constant op het verleden gewezen (en dat komt neer op erin blijven hangen). Mensen worden emotioneel uitgewrongen. En daarna, hoopt BLM, financieel. Want geld is macht. Niet dat de individuele BLMmetjes ooit aan de macht zullen komen; integendeel, die worden, zodra ze niet meer nodig zijn als mob/legertje, als eerste geloosd. Want die zijn sociaal vals/crimineel afgericht via beloningen voor zelfmedelijden, en dus niet meer te vertrouwen.

En $links zag dat het goed was. Want mensen die constant worden aangevallen, die zich constant moeten verdedigen tegen onheuse aantijgingen, die de mons gesnoerd worden, die hebben geen fut meer om de ratten in de gaten te houden of te bekritiseren die ons onderwijl een nieuw soort fascisme opdringen: het nieuwe wereldmodel waarin krankzinnig rijke, door de media aanbeden technocraten heersen als de tirannen van vroeger, en de eenling geen enkele zeggenschap meer heeft over het eigen leven, de eigen gedachten, de eigen gevoelens en banden, de eigen ontwikkeling, het eigen lijf etc etc. En dat is precies de definitie van fascisme 2.0. SLAVERNIJ.

BLM werkt daar volgaarne aan mee, en probeert alles wat blank is op te zadelen met fantoom*schuld* wegens hun fantoom*pijn* en fantoom*lijden*. Mensen zijn emotionele en sociaal gevoelige wezens, dus de kans dat ze - vooral vrouwen - erin trappen is groot. Dan kan het plebs gezellig allemaal saampjes dokken en en zich kapotwerken voor fantoom*solidariteit*.

En black lives 'matter' alleen maar zolang ze voor het karretje kunnen worden gespannen. In Kenia, waar iedereen donker is, kan de NGO*elite* zich prettig ontspannen terwijl ze *goed* werk doen: https://notrickszone.com/2020/07/28/kenyan-biologist-nature-conservation-is-new-colonialism-africa-a-place-for-white-elitists-to-enjoy/

3
10 Ness

Marxistisch? Nee. Kijk maar:

1
11 Eric

Als BLM marxistisch is, dan kun je nog lachen. Zoals Marx dacht dat door revolutie de macht aan het proletariaat toekwam, zo geloven ze bij BLM dat ook, maar dan in een zwarte versie. Dus dat wordt chips en bier erbij, want er is nog nooit een succesvolle marxistische staat geweest zonder ellende en onderdrukking. Sterker, er is nergens een zwarte succesvolle staat in de huidige wereld. Totale wishfull-thibking vanuit een zwaar minderwaardigheidscomplex wat dit soort types ervan weerhoudt om op redelijkerwijze constructief enzinvol bij te dragen aan een samenleving.
Dus elke bedrijf, elke politicus, die zijn oren laat hangen naar dit tuig is gewoon geïntimideerd, hoewel ze de schijn ophouden redelijk na te streven. Herken ze, koop niet bij ze en laat de gekkies op ze stemmen. Ze winnen nooit.

2
12 Rolmops

@2
De Bolsjewieken zijn hun grote voorbeeld. Ze denken eenzelfde scenario los te kunnen trekken. Ze zullen dit zeker ook bestudeerd hebben en hebben gefilosofeerd over de tactiek om racisme te gebruiken als hun grote drijfveer. BLM en hun gevolg zijn echter te ideologisch om dit met succes door te voeren. Ze zullen op hevig verzet stuiten en uiteindelijk falen. Dat is nu al te zien.

3
13 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

1 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

1 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

1 uur geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

1 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 Rusland haalt de jongens uit de dun bevolkte, arme gebieden. Rob was weer eens potje htpocriet. Zijn groep is te goed om te vechten, dat...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@71 m post@72 Querido notDaarom had ik ook al eens het volgende tekentafelvoorstel ontworpen / opgeworpen.Vanuit o.a. de volgende vertre...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@95 Ja hij is een erg klein menneke maar het gaat goed.Ik heb hem nog niet vast mogen houden omdat hij nog in de Couveuse ligt.Maar nog 2 da...

2 uur geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Swati Naidu XvideoLingerie RedditXxx 2022 VideoMarwadi Sex Videos ComHot SonarikaCartoon PonArchana Paneru PornJayden Lee AnalJavtidulPornocarioca ComBenezuela XxxSamantha NudesHmn-394Utah NudesLeaked Discord ServersVideos Vazado OnlyfansCumondickXxx Sexyy永野一夏Riya PornXxx Uncensored Watch OnlineErotica AnimationsBbw Latina SquirtPornstar ListsReddit CucoldAstolfo HentaiBakharnabievaHow To Jack OffXx.xnnLoreanofficialNaomi Woods BlackedSucking Big Lesbian TitsReal Real Estate PornG A Y F O R I TVeinycockEmma Magnolia VideosKannada Six VideoSuper Sex PornBrooke Banner PornDogwoman PornBell Delphine NudesEbony Indian PornBondage DesiLatina Dirty MaidAycha MartinellyWww Youpoorn ComNude 18 Year OldsHarper Hempel LeakChoot Chudai VideoSimran First NightSamants LilyHbo PornBolyywood PornFemboy Lorena OnlyfansSweety Sex VideoAnjali Arora Mms ViralIndian Village Sex VideosSons Bully PornFutanaricumRebel Flag TattoosFutanari PornhubMativip NudeMoe DoujinsChloe Grace Moretz BikiniNarutoporn Mangaسكسxnxx 18Indian Gf Boobs SuckHentai FoxBj DodoSsbbw Anal EbonyMom And Son.pronFemily SexXmaster Desi AuntyHarley Quinn XxxGapefarting3pornCartoone XxxWhaletailforumAsian Teen PussyMalayali Xxx VideoXxx Suhagrat DesiTelugu Aunty Boy Sex VideosTori EastonVecina PornXxx South ActressMallu Fucking VideosSane Lyone XxxPorn Do BrasilPron LinkTwerking SexuallyPornmovie DownloadSpanking VideoErotic Asian MassageXxxeexHd Porm ComMiami Mean GirlsSurprise Anal PornHindi Voice Sex StoryBig Boob Anime GirlLittle Caprice SoloAalijah LoveMartina Smeraldi PornostarBeauty Porn HdEmily RightIndian Gand XxxWww Indian Sex Video Download ComCulonas PornosHardcorefucking VideosNoodlemagazine.conGirls PussiesHotwife PornPorn On NetKatrina Jade LesbianPornlanaBrother And Sister Sexy Video Full HdLeaked Nude Photos CelebritiesFilm Porno Amateur FrançaisMature ChaturbateBengali Cartoon PornBoobs Kiss HollywoodCarla SpiceBbwxvideoAlliet659Big Cock PornstarPulpo69Allporn ComicsPorn Hd.xomPornosu 18Pornography TheatreRonaldo NudeNudists With BonersRomantic Boobs KissingVergin X VideoXx Sexy Movie FullHot WifexxxSelena Gomezsex VideoHentaistigmaGames XxxPlay Plus NuaLilianaheartsPorn ChstPorrne.comAlvin And Chipmunk PornBiggest Cock Inthe WorldIssanutbabyGangbanged WomenHard PorOne Girl Three Boys SexBody Paint SexMassageviper