U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Overig
  • 5
In China is een nieuw griepvirus ontdekt dat de potentie heeft om een pandemie te veroorzaken. Het wordt nu onder varkens aangetroffen maar kan ook overspringen op mensen. Volgens de onderzoekers is het virus helemaal toegerust op het besmetten van mensen en moet het nauwlettend in de gate ...

13 dagen geleden door Febee

REAGEER MET EEN EMOJI
1
2
10
2
6

Nou.... China maar ff een hele poos afsluiten dan..... we zitten niet op nog meer geneuzel te wachten door hun gelazer met dieren.... bah.....

1 Sempre    
13 dagen geleden door Sempre
1
Meld

Een F.van Jole virus ???

2 Bollieboos    
13 dagen geleden door Bollieboos
12
Meld

Bill Gates doet er nog een schepje bovenop question

3 Mac Benac    
13 dagen geleden door Mac Benac
19
Meld

Heeft china weer een virus ontwikkeld en willen ze dat weer verspreiden.
Onmiddellijk het hele land hermetisch afsluiten, niet weer dezelfde fout maken.

4 Proemevla    
13 dagen geleden door Proemevla
16
Meld

https://www.thetrap.nl/videos/77538 Echt een schokkend filmpje ..... dit kwam ik maanden geleden tegen op facebook...Heb hen gevraagd het te verwijderen.... het heeft mij een paar nachten gekost.... zooooo sneu om te zien hoe daar met dieren omgegaan wordt.... zonder pardon..Het geil van die hond heeft dagen in mijn oren gezeten....... En ik weet het ...ook zelfs in Nederland komen nu zaken boven water dan varkens soms als de verdoving niet goed werkt ze levend gekookt worden en zich de longen uit het lijf gillen..... Kunnen deze gruwelijkheden aub wereldwijd stoppen....?????

5 Sempre    
13 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@4 ik denk niet dat ze moedwillig dat verspreiden.... het gebeurt ....door export etc....

6 Sempre    
13 dagen geleden door Sempre
1
Meld

Straks is covid 19 een soort van test geweest. Covid 20 is ook al ontdekt bij apen. Wordt nog een keer zeuren.

7 caso    
13 dagen geleden door caso
6
Meld

@6
Hek om Nederland dan maar?
https://nos.nl/teletekst#131

8 Sjaak Trekhaak    
13 dagen geleden door Sjaak Trekhaak
8
Meld

@5 het gegil van die hond..... dorst ff niet meer te kijken of dit hetzelfde filmpje was....

9 Sempre    
13 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@8 nou het slachten van dieren, ook hier in Nederland laat veel te wensen over.....

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5167938/varkens-slachthuizen-dierenmishandeling

10 Sempre    
13 dagen geleden door Sempre
0
Meld


En alleen maar om geld laten we de grenzen open ... Op naar de volgende ellendige uitbraak


Heel opvallend ; De hoofdstad van China was altijd gewoon open , en zakencentrum Shanhai ook

11 Vageali6888    
13 dagen geleden door Vageali6888
6
Meld

En ik snap nog steeds niet dat wij... als mens... zo met de dieren om gaan.... Ze hebben pijn, gevoel... en varkens bv zijn intelligente dieren... honden ook... Als je ziet hoe bv honden daar in China opgepakt in kooien zitten voor de slacht.... en dan die ogen... HELP !

https://www.google.com/search?q=honden+in+kooien+China&sxsrf=ALeKk00l7BmqaFjJhAUeL0iTTJSCRW7Yew:1593464930049&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjG_fe496fqAhWIDOwKHZc4CnUQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1396&bih=657#imgrc=gUDfwO6FM9SC0M

12 Sempre    
13 dagen geleden door Sempre
1
Meld

Nee he, ik hoop dat door alle maatregelen die nu al bestaan dit virus niet zo snel om zich heen zal kunnen slaan. Anders zijn we echt de pineut.

13 proxy    
13 dagen geleden door proxy
0
Meld


China maakt het wel erg bont , is de zoveelste keer al

14 Vageali6888    
13 dagen geleden door Vageali6888
4
Meld

Ik heb zelf een hond..en ook katten gehad..... maar wat ze daar doen in China is niet te filmen..... ze eten daar alles wat beweegt ...... maar ben zooo blij dat de boer zijn koeien met kalveren achter ons terrein lekker in de wei zet...Prachtig gezicht! . Kalfjes er bij en het worden dan melkkoeien! We hebben een boer hier die heeft ook koeien.... die hoeven niet op transport.... het doden gebeurt op de boerderij... in een flits.... vlees is duurder.... maar dan weet je dat het dier een fijn leven gehad heeft..... buitenlucht.... en veel liefde gehad..... Ik baal van de megastallen en het leven dat de dieren daar hebben en opgestapeld in een vrachtwagen naar de slacht gaan. tja....

15 Sempre    
13 dagen geleden door Sempre
0
Meld

Welja, dit kon er ook nog wel bij. Al helemaal dat ook dit virus de luchtwegen als "thuisbasis" kiest.

16 mountainlion    
13 dagen geleden door mountainlion
0
Meld

heeft niet zoveel met china te maken, wel met de intensieve veehouderij en hoe we met dieren omgaan. wordt tijd voor kleinschalige biologische veehouderij en landbouw om van al dat gif af te raken. Wij hebben hier de Q koorts en die is ook heftig en komt bij de geiten vandaan. Wachten is op een virus wat hier ontstaat en ook een pandemie veroorzaakt. Heb ergens gelezen dat virussen de wereld gaan resetten, waarheid als een koe.

18 oculus amet    
13 dagen geleden door oculus amet
3
Meld

@16 Het gaat er daar zoooo onhygienisch en dieronvriendelijk aan toe... in China en ook in andere landen trouwens....Het wordt tijd voor een wereldwijde restrictie... zodat dieren ook een recht gaan krijgen...In ieder geval een recht om op een goede manier het leven te verlaten en dan te dienen voor het vlees op je bord..... Zij waren er het eerste en toen kwamen wij...Vroeger lustte ik wel kip.... Nu als ik in de super kom en zie dat liggen dan zie ik meteen de beelden van die beestjes die gevangen worden, pootjes breken en vleugels.... huppakee in een krat geflikkerd.... naar de slacht.... en daar gaat ook zoooooveel fout ! Nee... ik ben helemaal genezen .... alleen van de boer in ons dorp waarvan ik weet ze dat daar een goed leven gehad hebben en dat het einde , wel sneu , maar wel zonder stress etc was.....Kost wat meer..... maar dan maar minder vlees hoor !

19 Sempre    
13 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@17 walgelijk..... bah....

20 Sempre    
13 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@18 ja wordt tijd..... dan maar duurder vlees maar wel een fijn leven voor de dieren voordat ze op je bord belanden .... toch????

21 Sempre    
13 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@6
Je gelooft nog steeds in het sprookje dat China NIET gegevens vernietigd heeft (samen met wetenschappers / journalisten) en dat China NIET geprobeerd heeft het feit dat het bij hun al in november volledig uit de hand liep te verbergen?

22 Proemevla    
13 dagen geleden door Proemevla
10
Meld

@21

Uiteindelijk is dat vlees helemaal niet veel duurder .. supermarktvlees is volgespoten met water

23 Vageali6888    
13 dagen geleden door Vageali6888
4
Meld

Nee... dat geloof ik niet en denk ook niet dat het moedwillig daar gebeurd is..... China gaat zo met dieren om.... en dat is uit de hand gelopen . Het wordt tijd dat China dat eens gaat aanpakken.... die walgelijke markten.... en de dieren die daar ter plekke gedood worden en verkocht..... het huppelt allemaal door elkaar daar... Als er een virus de kop op steekt daar met zooooveel mensen dan krijg je dus wat we nu hebben.....

24 Sempre    
13 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@23 ja ... kiloknallers ....bah.... ach laat maar zit tegen een muur hier te praten...Ga lekker wandelen met mijn hond , klein stukje Onlanden en dan op een oor ..Fijne nacht iedereen ! ciao!

25 Sempre    
13 dagen geleden door Sempre
1
Meld

@25 Truste Sempre, slaap lekker.

26 proxy    
13 dagen geleden door proxy
0
Meld

Thanks... ! twee ogen kijken me aan nu LOL! moet mijn woord gestand gaan doen! ciao!

27 Sempre    
13 dagen geleden door Sempre
0
Meld

Er zijn er zovelen die het eindelijk kunnen betalen om vaker dan één keer in de week vlees te eten.
Voor hen is dat de vooruitgang.....................

28 eh    
13 dagen geleden door eh
3
Meld

Special Chinese delivery....

29 Proemevla    
13 dagen geleden door Proemevla
4
Meld

Sambal bij?

30 Tsaar    
13 dagen geleden door Tsaar
4
Meld

Politici (en het stemvee) zijn hardleers, de bankencrisis was geen reden, en voor deze coronacrisis zal dat ook gelden, om iets te veranderen.
Zoals vrijhandels-verdragen met landen ver weg gaan gewoon door. (CETA)

Ik betrap mijzelf op het woord "stemvee".
Het lijkt of die bio-industrie zich ook in onze mensenmaatschappij wurmt.

31 eh    
13 dagen geleden door eh
2
Meld

@23 eerste keer dat ik het met je eens ben, virussen verbroederen wat ik je brom

32 oculus amet    
13 dagen geleden door oculus amet
2
Meld

Ik ben al meer dan dertig jaar vegetariër. Als je je opwindt over dierenleed ben hypocriet als je nog steeds vlees eet.

De massaproductie van vlees gaat ons nog een keer de kop kosten.

33 Violier    
13 dagen geleden door Violier
1
Meld

De waanzinnig grote bio-industrie moet hóógnodig aan banden worden gelegd!

Het is te gek voor woorden dat er onnoemelijk veel dieren bij op één plaats elkaar worden gehouden / worden gefokt, om vervolgens (als vlees of levende dieren) over de hele wereld te worden versleept. Eigenlijk is het een wonder... dat er niet al véél eerder wereldwijd grote ziekte-uitbraken door zijn ontstaan!

De dieren in de bio-industrie leven niet gezond en natuurlijk, zelfs het voer dat ze van nature eten hebben ze meestal niet eens meer tot hun beschikking. Terwijl dieren in de natuur instinctmatig eten wat goed voor hen is. Zelfs wanneer ze iets mankeren gaan ze bepaalde planten of kruiden eten. De dieren in de bio-industrie hebben geen keuze en moeten het vaak (meestal) doen met genetisch gemanipuleerde gewassen die in gigantische hoeveelheden worden geteeld in uiterst milieu-onvriendelijke omstandigheden.

Ieder land zou zelfvoorzienend moeten zijn in de behoefte aan vlees in het eigen land, dat zou een hoop ellende schelen... zowel voor de gezondheid van de dieren, de consumenten én het milieu!

34 Scorpio    
13 dagen geleden door Scorpio
0
Meld

@34
Besef dat één van de grootste maffiabedrijven de vleesindustrie is. Een wereldwijde bende waarin mensen hun gevoel uitschakelen om maar ladingen geld te verdienen. En ze zijn heel machtig; te zien aan het voortdurend van walgelijke misstanden in, bijvoorbeeld, de slachthuizen. De intelligentie van de mens is af te lezen aan de wijze waarop we omgaan met de dieren en met de planeet. Je kunt gerust stellen dat Homo Sapiens helemaal niet zo intelligent is, maar slechts een egoïstische, agressieve, opportunistische apenvariant. Een soort die maar snel moest verdwijnen, wil het leven op deze planeet nog een kans maken.
Het wachten is op een veel agressiever en dodelijker virus dan wat er nu is. Wie weet is dit dan wel het virus wat 7 miljard mensen weet te doden. Dan blijven er nog 700 miljoen over, en dat kan de planeet wel trekken. Juist de manier waarop die chinezen omgaan met dieren is steeds zoooo fout. Dat weten we, en zij weten het ook, maar ze doen er niets aan. Omdat de vleesmaffia dit alles in stand houdt. Oók in China. question

35 weerman    
12 dagen geleden door weerman
0
Meld

@35
Helaas bestaat zo'n industrie niet los van de samenleving.
Gedeelte's uit die industrie zullen zich spiegelen in de mensensamenleving.
Of die hebben dat al gedaan.
Zelfs tijdens de corona-aanpak glimpte af en toe iets uit de bio-industrie door.
Op het eerste gezicht misschien onschuldig, maar het zou te denken moeten geven.

36 eh    
12 dagen geleden door eh
0
Meld

Er is een partij in Nederland genaamd de Partij van de Dieren die met een grap word aangekeken , maar uiteindelijk wel zo'n beetje de enige zijn die zo'n virus uitbraak bij de vinger van de pols leggen ..

Dan maar een paar euro meer voor een plakje vlees , als het er veel ecologischer aan toe gaat ... Een virus uitbraak in China kan net zo gemakkelijk hier in Brabant uitbreken , en bedankt voor de minnen.

37 MarcusCole    
12 dagen geleden door MarcusCole
3
Meld

@37 eet dan ook nederlandsche waar

38 Coen    
12 dagen geleden door Coen
1
Meld

@38 Dat is ook niet altijd zo even duidelijk met die varkensfabrieken question

39 MarcusCole    
12 dagen geleden door MarcusCole
1
Meld

De angst voor covid19 begint een beetje af te nemen, dus zal de MSM wel weer even wat nieuw angst materiaal de wereld in sturen. De MSM heeft nu eigenlijk alleen nog maar de stijging van de besmettings-cijfers en dat geeft te weinig angst. U zal en moet in doodsangst blijven, zodat wij door kunnen gaan met het plan, van totale onderdrukking. Straks is corona weg en leeft u in een China 2.0 zonder eigen meningen en totale controle door de staat. Dan pas zult u zien waarvoor men die corona angst gebruikt heeft.

40 dmpr2.3    
12 dagen geleden door dmpr2.3
4
Meld

@37
Die grap zie ik als een soort beveiliging, aandacht voor het truttige kleine diertje.
Want er zijn ook ultra-rechtse kapers van ecologisch gedachtegoed.

41 eh    
12 dagen geleden door eh
1
Meld

@5 lees uw post nog eens, er staat een "rare" statement in. ?? Tikfoutjes kunnen een zin aardig beïnvloeden. :-}

42 Hans    
12 dagen geleden door Hans
1
Meld

De Chinese dan maar even in quarantaine zetten.

43 Rattocasi    
12 dagen geleden door Rattocasi
3
Meld

@42 ...... dat heb ik paar posts later hersteld..... niet geil maar gegil...dus....

44 Sempre    
12 dagen geleden door Sempre
0
Meld

@42 behalve mijn typefout verder geen statement mbt deze topic? Alleen ff zeuren over het gemis van een letter....

45 Sempre    
12 dagen geleden door Sempre
0
Meld

Het is gelukkig een onschuldig griep virus gelinkt aan de Mexicaanse griep. Wellicht kan de medicatie daartegen iets aangepast worden. Het kan echter wel een pandemie worden. Maar goed griep zijn we gewend.

46 Goesenaar    
12 dagen geleden door Goesenaar
0
Meld

globalisatie (snelle verspreiding zowel van ziekte's als van insecten) , schaalvergroting van energie-winning en landbouw/veeteelt (openlegging oerwoud, muggen stilstaand water, minder nuttige vogels en nuttige insecten), en klimaatsverandering, misschien niet eens zo de opwarming maar vooral de verschuiving en intensivering van regengebieden (ziekte's verspreid door muggen en knaagdieren) zijn een gevaarlijke mix met allemaal factoren die pandemieën stimuleren.

47 eh    
11 dagen geleden door eh
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump scheldt straf van zijn vriend en vertro...
President Trump heeft de straf van Roger Ston...

1 dag geleden door Nieuwsgierig

"Waarom vlucht je uit Mogadishu en doet...
Aldus Ayaan Hirsi Ali tegen Ilhan Omar.

1 dag geleden door Proemevla

Twitter verbant extremistische accounts, waar...
De accounts overtraden de regels omtrent &quo...

22 uur geleden door NOS

Met ‘dolksteek in de rug’ maakt F...
Forum voor Democratie is een paria geworden i...

1 dag geleden door Lidpver

Emiel moest vlak na de crematie van zijn zoon...
Veel mensen die rouwen, hebben problemen op h...

1 dag geleden door RTL Nieuws


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Lidpver
Omtzigt: 'Ik ben lastig, ja, maar anders krij...
@48Het gaat niet over 'goed' of 'slecht', h...

minder dan een minuut geleden door Lidpver

Gandalf
CO2-concentratie nadert hoogste niveau in 3,3...
@5 Dat klopt wel ongeveer: de toestand(omst...

1 minuut geleden door Gandalf

Reagurius
Helikopter, twee karretjes en een satelliet g...
Jeetje straks moeten ze nog verkeersborden pl...

1 minuut geleden door Reagurius

Zie Hier
Sylvana Simons doet mee aan alternatief voor ...
Gaat ze dit soort zaken ook verklaren??http...

1 minuut geleden door Zie Hier

XingFu
Recordaantal besmettingen VS, Trump draagt vo...
Het feit dat Trump moet inbinden door wel een...

2 minuten geleden door XingFu

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig