door Vageali6888 in Overig  ·  35 Reacties

  • 10
  • 784x gelezen
Reageer met een Emoji
11
8

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

ow 1 donkere vrouw roept het, dus dan is er helemaal niets van waar wat al die andere ervaren.....

17
1 ikzelf

Ga een tegendemonstratie organiseren.

5
2 Reagurius

@1

1 donkere vrouw ? Het internet puilt uit van dit soort filmpjes

7
3 Vageali6888

BLM zijn leugenaars die morele chantage plegen. Het is onzin, maar een kleine club van hen en van de linkse activisten zitten zo vastgeroest in hun projectie dat ze niet eens meer luisteren naar rede.

7
4 sparta

@1

- Damani Felder Explains Democratic Party Racial Politics -


- Peggy Hubbard has a few things to say.


- De mythe van racistisch politiegeweld in de VS! -


- #WalkAway ~ Dear Black People -


- Fair Argument Against "Systemic Racism" -


- Enough with the ANTI WHITE NARRATIVE -


etc.etc.

6
5 Vageali6888

@5
de waarheid zal in het midden liggen.
ja, er zijn er zat die er minder of niet mee te maken hebben maar er zijn er ook zat die het wel zo ervaren kijk aleen maar naar voetbal..

10
6 ikzelf

@6

Pestkoppen zoeken altijd iets makkelijks om iemand mee weg te zetten , de spreekkoren richting blanken gaan weer over wat anders

De eeuwige moppen over domme belgen zou je ook als racistisch kunnen bestempelen , of je kunt het zien voor wat het is ... sarren

4
7 Vageali6888

@6
Gevoel is geen argument, hun minderwaardigheid complex is niet ons probleem.

2
8 siberianhotsprings

@7
Gaat vaak wel iets verder als "pesten".
een dokere vriend van mij word daadwerkelijk maandelijks wel 1 of 2x zo maar stilgezet voor controle, ik ben in al die tijd misschien nog maar 3x stilgezet en dan was er ook wel een reden voor..
dus nogmaals omdat die paar mensen het niet zo ervaren wil dus niet zeggen dat het er niet is!

10
9 ikzelf

@9

Inderdaad. Ken die verhalen ook. Ik ben nog nooit aangehouden. Eén keer voor een algemene alcoholcontrole. Zo'n fuik waarin iedereen gaat. Maar donkere vrienden zelfs gewoon op straat zonder aanleiding. Legitimatie moeten laten zien. Ik zou pislink worden als dat me maandelijks overkwam. Wat dat betreft verbaast het me dat het nog zo lang geduurd heeft.

9
10 zeikenderechter

@9 @10

Dat is simpelweg een risicoanalyse , donkere mensen hebben vaker wapens op zak en dergelijke en zijn vaker illegaal in Nederland / valse legitimaties etc.

Dat zijn de feiten waar de politie het mee moet doen

Deze zwarte agent uit de VS legt het goed uit


Deze zwarte korpschef ook , CNN wil hem niet eens laten uitpraten omdat het beeld niet past bij wat ze willen framen

4
11 Vageali6888

@9 @10

Voetbalsupporters die de trein uitstappen maar geen vlieg kwaad hebben gedaan worden gevolgd door hordes politie , ook in burger.

Ze zijn niet betrokken bij een misdaad , maar de risicoanalyse is dat er bij hen een groter risico van wel...en dus worden ze scherp in de gaten gehouden

3
12 Vageali6888

De usual suspect op NK bewijzen het ongelijk van deze mevrouw: racisme tiert welig, witte suprematie is in hen dusdanig ingebed dat ze niet beseffen dat ze mensen met kleur (on)bewust achterstellen, het makkelijkst te herkennen aan termen als 'ze' dan wel 'hullie'.

6
13 Lidpver

@1 Deze vrouw niet op haar woord geloven is een teken van jouw "witte privilege". Je begeeft je op glad ijs beste vriend!

5
14 greenmango

Aangezien alle grote racisme zaken in de media allemaal gelogen bleken te zijn , valt het heus goed mee met dat racisme.
jussie smollett gelogen
Trayvon Martin gelogen
Bubba Wallace gelogen
George Floyd gelogen
Rayshard Brooks gelogen

4
15 solidsteel

@14

Witte mensen die geloven dat ze privileges hebben zijn de foutste question

3
16 Vageali6888

@15

Deze mag ook in het rijtje

- TRUTH ABOUT ELIJAH MCCLAIN THE MEDIA WON'T TELL YOU -

2
17 Vageali6888

@9 Weet je wat het is met de 'vooroordelen' die agenten hebben. Het komt vaak voort uit feiten.
Een vriend van mij werkt bij het grensoverschreidend team met Duitsland. Die jongens hebben een voorgevoel als ze een bepaald type auto zien en een bepaald type persoon. Vaak zijn het geen Nederlanders.
De auto wordt meegenomen, doorzocht en...bingo. En dit gebeurt niet 1 keer, maar regelmatig. De vooroordelen worden bevestigd!
Het is balen voor je donkere vriend, maar ik begrijp het wel.

3
18 Ikzeg:

* Verwijderd door de redactie *

19 Tatersalad

@19
Op NK valt te lezen dat er mensen zijn die het bestaan van racisme ontkennen. Daar is het lastig mee praten, het is net zoiets als mensen trachten te overtuigen dat zwaartekracht kan leiden tot letsel.

Er zijn vele invalshoeken aan racisme: persoonlijke, sociaal economische, culturele, religieuze, etc.

Wat vind jij het meest vervelende aan racisme? En dan bedoel ik niet dat je ervan beschuldigd wordt (dat maak ik op uit je 'bijdrage') maar als verschijnsel. Of vind je misschien helemaal niets erg aan racisme? Dat kan natuurlijk ook best.

3
20 Lidpver

Fijn dat er veel zwarte mensen te vinden zijn die hun groepsgenoten hard aanspreken op deze onzin

1
21 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

22 Tatersalad

Jason Gafar :
"As a person of colour, I have experienced the least amount of racism or cruelty from members of the white race. My own people treat me far worse and then complain about racism. Total hypocrites."


Purple Goldie:
"There are bad and ignorant people of any race. I hate those people who blame everything on racism while hating on other races because of it."


https://www.nieuwskoerier.nl/news/688027-lil-wayne-gered-door-een-blanke-agent

1
23 Vageali6888

@22
Waarmee ook jij lijkt te willen ontkennen dat racisme bestaat, je komt niet verder dan het te bagatelliseren.
Net als @23 doet alsof twee of drie mensen kunnen spreken voor álle mensen met een uiterlijk dat enigszins overeenkomt met die van die sprekers.

Het is jammer dat er zo veel mensen direct in de verdediging schieten als het over racisme gaat waarbij sommigen keihard roepen dat 'hullie het zelf ook doen'.
Daarbij wordt het onderwerp zelf vrijwel altijd vermeden, sterker, het racisme wordt er door aangezwengeld door het in wij/zij denken.

Doe er niet zo krampachtig over: racisme bestaat, of dat nou ontkend wordt of niet; het is dagelijks leesbaar hier op NK.
En als de mensen die die racistische gevoelens hebben daar nou gewoon eens motieven voor zouden bedenken - en nee, onderbuikgevoelens zijn geen argumenten maar ehm onderbuikgevoelens - dan zou er naar oplossingen gezocht kunnen worden voor die angst, boosheid, frustratie whatever die er bij die racisten leeft. Zonder wrok, zonder veroordeling, etc.

Maar het lijkt erop dat de racist op NK liever politiek correct blijft en bij hoog en bij laag ontkent dat hij/zij racist is (uitzonderingen daargelaten). En da's ook prima hoor, maar kijk dan niet verbaasd op als iemand het beestje gewoon bij de naam noemt.

3
24 Lidpver

@24

De discussie gaat over systematische racisme en systematische uitsluiting van bepaalde groepen , niet over wat een paar halve zolen al dan niet trollend roepen op NK of Maroc.nl

Dat systematische racisme is in Nederland vrijwel afwezig , en ook in de VS kan iedere zwarte alles worden wat hij/zij maar wil , van paaldanseres tot advocaat ... of zelfs President van de Verenigde Staten

1
25 Vageali6888

En nu vallen alle cultuur marxistische linkschen over deze mevrouw omdat ze iets zegt dat niet in hun straatje past.

Huilen dat in hun ogen racisme wordt gebagatelliseerd terwijl de keiharde waarheid is dat het werkelijke racisme richting zwarten juist gigantisch wordt overdreven!

En hun mond maar houden dat Akwasi - wiens opa gewoon een keiharde slavenhandelaar was - die hier alles heeft kunnen worden wat hij wilde jankt over racisme waar hij blijkbaar jarenlang prima mee kon leven (er was dus - vrijwel - geen racisme) en een goede boterham mee kon verdienen nu ineens het zielige jongetje is dat nooit iets kreeg en altijd werd achtergesteld. Akwasi is een veel grotere racist dan 99,9% van de blanke racisten.



Deze zwarte vrouw zegt gewoon waar het op staat. Blijkbaar is dat tegen het zere been van de marxistische BLM en het fascistische antifa.

2
26 MeneerRontgen

@24

"Blanken" van nu verantwoordelijk houden voor slavernij van eeuwen geleden , die onder zwarten en arabieren veel langer heeft bestaan ... dat is racisme

"Brother" en "brotherhood" is racistisch

Black Lives Matter is racistisch , ze geven geen drol om het veel grotere aantal blanken dat door de politie is doodgeschoten in de VS


Ze zijn simpelweg gefrustreerd dat hun volk veel minder bereikt dan blanken , het is pure afgunst.
Ik heb nieuws voor ze , een blanke die zijn opleiding niet afmaakt / heel vroeg kinderen neemt / niet 40 uur per week werkt , zal ook carieëre maken.

En de zwarten die wel succes hebben en meedraaien met de economie worden doorgaans als nepnegers gezien .... die heulen met blanken ... racistisch

1
27 Vageali6888

"zal ook GEEN carieëre maken." natuurlijk HAHAHA!!

1
28 Vageali6888

@28 Carrière

0
29 Belazerd

* Verwijderd door de redactie *

30 Dante F.

@30

Krijgen ze zomaar een vergunning om daar een festival te organiseren ?
Toe maar... question

1
31 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

32 Tatersalad

* Verwijderd door de redactie *

33 Tatersalad

* Verwijderd door de redactie *

34 Dante F.

* Verwijderd door de redactie *

35 Tatersalad

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Offtopic

Dan ga ik de redactie van Nieuwskoerier verzoeken mijn naam te verwijderen , plus mijn mailadres , Voor de rest ga ik me dan oriënteren wat ve...

zojuist geplaatst door Olivia

Nicks R. Van
Zestig procent mbo’ers krijgt niks voor stage, Tweede Kamer zint op verplichte vergoeding

@2 Als de stagiair 'gewoon meedraait' met de (eenvoudigere) klussen heeft dat niets te maken met het aanleren van bepaalde specifieke vaardighed...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

https://narcismegids.com/tactieken-van-narcisten/...

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@124 Jij misdragen? Ikke melden. Maar dat is te moeilijk voor je? :-))))))))) ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@121 Hier heb je er nog een paar.Joop Klepzeiker die ook nog eens een zielige narcistische vertonig is met een meld verslaving....

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@117 "Je bent en blijft een ongenaakbare narcist." Schelden, beledigen, op de persoon spelen → gemeld." Herstel: HAHAHAHAHA...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

soapbox
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Jezus het niveau hier bij velen gaat echt niet verder dan" Jij bent/doet alles wat ik constant doe"....

4 minuten geleden geplaatst door soapbox

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@117     "Je bent en blijft een ongenaakbare narcist." Schelden, beledigen, op de persoon spelen → gemeld. ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Offtopic

@2691 "er hier ook nog eentje rond die werkelijk álles meldt" TERECHT meldt ja, en nee, NIET WERKELIJK ALLES, dus lieg niet, W...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@116 Ervaring én vrouwelijke intuïtie. Maar iedereen mag het tegenspreken uiteraard. 😊...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Deepfake Blow JobBlack Porn TeenGloryhole PornSissiringHardcore Sex Videos OnlineAnimated 3d PornGilfs With Big BoobsAva Addmas VrKemono.psrtyCumshots In PublicMelissa Rauch BoobsPorn HeiryXnxx DediHexmasterTheashleydanielsHoneybunzz553SexviedIndian Mms Clip PornPorn With BabyJapanese Storyline PornTeenage Models PornFilme Pornô Com As NovinhaNaturalnadiaسکس XxNaked HijraLuna Star SexIce Spice Pees On FanNudes TradeSkuddbutt PornErotic Hypnosis For WomenHamster Live SexQuadrinhos Eroticos IncestoPorno PicBrutal Raping PornXxx Sexy Video PhotoBecky G SexyCheerleader CreampiesWhite Male Porn StarsJav BbwWorld Hardest PornKira Noir OnlyfansZoeydigiacomo PornPorngifsTop Free PornHidden PronDoing Hard SexMalisesFrappeningAngel DalucaFnsf PornXxxxx Bf VideoXxxvixeoNayanthara Hot NavelBrothersexsisterMassage Palor Hidden CameraHentie MonsterCumin In PublicSouth Xxx VideosShannon Elizabeth NudeBeautiful Wife PornPorn 8kCogiendo A Una ViejitaValeryaltamarLaura LuxBobbs PressXxx Desi SexKamadevasfmVintage Erotica ForumFree LadyboypornFemdoy PornMeloms TubeSara Jay PorneUrindianbae LeakedIvythecharacter PornMilfyliciousPornblowMom And Son HavesexTransangelsLustxinemaXvds RedBj VideoJamie Pressely NudeJazmyne Day NudesJennifer Lawrence Nude In No Hard FeelingsAnne Hathaway Nude Pics3gpking Hd VideoSexy BigtitDeepthout PornOlder Couple PornSweetie Fox PornNude Wrestlers MaleGone-061Hot Lesbian Sex VideosLeana Lovings DpManwa HentaiPortal PicanteWww Xxx Pron VideoThe Last Resort: Dee Williams And Syren De MerMariana Martinez PornOld Man MasterbutionJapan NudeSissy Porn CaptionsGay PornvidCummed On FaceBlack Crackhead PornNafessa Williams NudeQosunicornNepali Sex Video NewGisellelynette Onlyfans66seksWife Bj AmateurBlack Big Booty Gay PornTang Wei NudeAunty Xxx PicBhabhi Ki MalishReshma Ki Jawani Sex VideoBest Asian TittiesFree Anal Porn VideosHarem Porn GamesPorn Advertisement NameSpencer Nicks OnlyfansKriss Kiss PornStar Fox KrystalBdsm Stotiesسکس بردهP. J. SparxxVinaskyxxxTamil Cartoon SexSonakshi Nude PicNew Hot Porn HdIndian Shop PornWww Sunny Leon SexHuge White TitiesTrans Men PornEroscomموقع سكس عربىAv 쏘골Chaterbate Asian FemaleSerxTara Strong SexySaniliyon Xxx ComXx Video Sunny Leone ComRocco's Analскачать порноAnal VirginsPrayaga Martin SexChudai MaaEllahollywood PornLittle Red Riding Hood HentaiAthena Fleurs Porn