Thierry Baudet en Derk Jan Eppink over BlackLivesMatter (youtube.com)


Thierry Baudet interviewt Derk Jan Eppink over BlackLivesMatter. De vrienden van onze Minister-President Mark Rutte die "geïnspireerd" raakt van deze extreme terroristen die geen enkele mening dulden en niet schuwen om geweld te gebruiken. ...

door xtremy in Media  ·  43 Reacties

  • 32
  • 837x gelezen
Reageer met een Emoji
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"... Thierry Baudet interviewt Derk Jan Eppink over BlackLivesMatter. De vrienden van onze Minister-President Mark Rutte die "geïnspireerd" raakt van deze extreme terroristen die geen enkele mening dulden en niet schuwen om geweld te gebruiken.

Beelden worden neergehaald. Een goede leider, een President, zou zorgen dat deze mensen HEEL snel achter slot en grendel komen en deze samenscholing van intolerante vandalen verbieden.

Maar Mark Rutte gaat in gesprek en laat zich, naar eigen zeggen, inspireren.
Inspireren deze beelden je ook? Mark Rutte?

Mark Rutte laat liever ME-busjes op onschuldige mensen inrijden. Spuiten met waterkanonnen op volstrekt onschuldige mensen en een complete bus met families 7 uur lang gijzelen en dik beboeten.

Er is iets in de maak. De burgers zijn er klaar voor. Het zal nog maar heel even duren en we staan er. Met z´n allen! ..."

15
1 xtremy

@1 Rustig maar. De zuster komt zo met je pilletje.

43
2 Belazerd

Ik begrijp ook niet dat Rutte gaat praten met staatsvijanden ik hoop dat Rutte zich bewust is wie en wat B.L.M nu eigenlijk in de kern is dat verteld de oprichtster zelf in onderstaande video wij zijn een getrainde marxistische beweging en wij willen wraak? op wie en wat?
Kijk en huiver
https://www.geenstijl.nl/5154043/we-vertrouwen-ze-niet/

12
3 welofniet

@2 ????

Ik geef in @1 alleen de tekst die bij het filmpje hoort.

11
4 xtremy

@2
Nee de waarheid is soms hard.

10
5 welofniet

@1
De politie ziet het heel anders zoals U gisteren op de TV heeft kunnen zien en horen. Maar ergens begrijp ik U niet toen er in Amsterdam een demonstratie was verweet U Halsema dat zij de ME niet ingezet had.

22
6 yanyans

Baudet heeft helemaal gelijk, we staan op een kruispunt. Als we deze elite volgen en BLM hun gang laten gaan leven we binnen de kortste keren in een heel ander land. Je ziet hoe hard het kan gaan, beelden worden weggehaald, volksfeesten komen onder druk, programma's en films worden verboden, het hele vocabulaire wordt aangepast. Dit heeft maar een eindpunt en dat is de volledige verwoesting van de westerse beschaving. Keer het tij zolang het nog kan.

7
7 greenmango

Ik dacht altijd dat de Nederlandse regering niet direct/indirect ging praten of onderhandelen met terroristen?
Met de AIVD en andere (geheime) inlichtingendiensten achter de hand, lijkt het mij niet zo moeilijk om het uiteindelijke doel van de BLM beweging te achterhalen.
Als Rutte toch in gesprek gaat met deze beweging, dan is hij op dit punt (+ al die andere punten) totaal ongeloofwaardig.
Met terroristen, hoe lief en zoet zij zichzelf ook presenteren, ga je niet praten en in de kont kruipen.
Die ga je, nee, moet je bestrijden.
Het zijn wolven in schaapskleren.
Ze praten als engeltjes maar streven een duivelsplan na.

7
8 Malinois

Echt ongelovelijk wat een ruggegraatloze man is Rutte, deze man laat 400 ouderen en kinderen slaan en arresteren op het malieveld, en noemt ze doorgesnoven hooligans.
En met deze BLM terroristen gaat hij in gesprek.
Mensen wordt wakker...

7
9 Rapunzel

BaudeT zou het sieren om zichzelf eens de maat te nemen, het ventje laat in Den Bosch zijn beveiligers een vreedzame demonstrant molesteren omdat hij een Trumpiaans mediamomentje wil.

24
10 PuurHagelslag

@6 Zie @4 .

Daarbij verzin je dat over Halsema ter plekke.
Ik was juist blij dat zij hoogstpersoonlijk die anderhalve meter regel om zeep heeft geholpen.

9
11 xtremy

@8 Als de AIVD geen terrorisme ziet bij een groepering staat er dus niets in de weg om te praten met die groep.

18
12 Criticaster

@12 Je zou ook eerst het filmpje even kunnen bekijken natuurlijk.

9
13 xtremy

@13 U zou ook even kunnen uitleggen waarin @12 volgens u ongelijk heeft. Dat heet discussiëren.

De observatie van #12 is strikt logisch: AIVD ziet geen terrorisme, dan vervalt het argument dat er met een terroristen niet gepraat kan worden.

14
14 Smiling

@14 Kijk jij dan ook eerst het filmpje even (daar gaat dit topic namelijk over).
Als je daarna nog steeds van mening bent dat BLM een vredelievend clubje is kom je je maar weer melden hier.

9
15 xtremy

@15 Nee, ik ga niet het zoveelste lange filmpje kijken. Dat is ook helemaal niet nodig om te zien dat wat #12 schrijft gewoon logisch is, en dat u dus daar gewoon op kunt reageren zonder naar dat filmpje te verwijzen.

En u bepaalt niet wanneer ik hier iets kom posten.

18
16 Smiling

@14 En lees gelijk even wat de AIVD onder "terrorisme" verstaat >>>

https://www.aivd.nl/onderwerpen/terrorisme

" ... Wat
Formeel: het uit ideologische motieven dreigen met, voorbereiden of plegen van op mensen gericht ernstig geweld, dan wel daden gericht op het aanrichten van maatschappij-ontwrichtende schade, met als doel maatschappelijke veranderingen te bewerkstelligen, de bevolking ernstige vrees aan te jagen of politieke besluitvorming te beïnvloeden.

Wie
Personen en organisaties die vanuit bepaalde ideologische overtuigingen bereid zijn om ernstig geweld te plegen. ..."

(Precies BLM dus)



@16 Zo lang duurt het niet, slecht 14.37m.
Daarbij is het voor jou voldoende om de eerste 4 a 5 minuten te kijken. Dan weet je genoeg.

8
17 xtremy

@1 Je weet toch wel dat de overgrote meerderheid van de Nederlanders vertrouwen heeft in de overheid en politici?

Go with the flow is mijn advies. question

14
18 Myth63

@18 Dat is wat de media je wil doen laten geloven.

Vraag eens om je heen aan mensen wat zij van de overheid vinden. Je zal zien dat de overgrote meerderheid juist niet blij is met de regering.

Fakenews zal je echter iets anders voorschotelen. Maar daarom is het ook fakenews.

10
19 xtremy

@18
En Gij geloogd dat??? question

5
20 MARCUSAURELIUS

@17 U gaat nu met mij in discussie over de stelling van #12, die reageert op #8. Niemand hoeft dat filmpje te kijken om die discussie te kunnen voeren.

@19 In uw bubbeltje met Jensen-groupies en zo misschien. In de echte wereld ligt dat anders.

14
21 Smiling

De Forumfascisten over Black Lives Matter. Nou, dat zal een boreaal praatje worden question

19
22 Mac Benac

@21 Klopt. En wat ik zeg blijf ik zeggen, als AIVD geen terroristische activiteiten in Nederland constateert en bekend maakt richting regering, staat niets in de weg om te praten.

12
23 Criticaster

Vorig jaar heb ik moeten vaststellen dat de strijders voor sociale rechtvaardigheid op de universiteit van mijn dochter werden aangestuurd door 2 hoogleraren en hun assistenten.
Het wetenschappelijk werk van hun vakgroepen, kon voor 50 procent de toets der kritiek doorstaan, maar de overige 50 procent was/is ideologische rimram. Helaas is dat laatste wat studenten in de collegezalen te horen krijgen.

De activiteiten van de studenten/SJWs bestaan vooral uit pesten voor volwassenen. De werkwijze is verwarring, chaos en angst teweeg brengen. Bij studenten die tot doelwit gemaakt worden en, bovenal, bij wetenschappelijk personeel, collega hoogleraren. Het uiteindelijke doel is het vormen van een schaduwmacht in de vorm van schaduwbesturen achter de officiele besturen: politbureaux.
De achterliggende beweging is totalitair. De totalitairen stellen zichzelf op onbereikbare morele en intellectuele hoogte. Vanaf die verheven positie roepen zij allen ter verantwoording: bij henzelf.
In weerwil van alle kabaal, mede gemaakt door handlangers in de pers, zijn totalitaire clubjes gering in getal.

Het is vrij eenvoudig voor de burgers hen af te stoppen.
Gewoon de woorden blijven gebruiken die U altijd gebruikte. U hoeft bepaalde kranten niet te lezen, televisieprogramma's niet te kijken. U hoeft niet op de knieen te vallen. Letterlijk niet en figuurlijk niet.

Gevaarlijk zijn evenwel de connecties met NGO's en vooral de politiek. De antifa's, BLM-mers, SJW-ers , en andere actievoerders fungeren als de knokploegen en aanwezigheid op straat van onze bezadigde bestuurderspartijen. Zij versterken de politieke correctheid die de zittende bewindslieden en ambtelijke toppers aan de macht moeten houden.
Dezen subsidieren de extremisten dan ook royaal en verlenen hun ruime toegang tot de media. Terwijl de revolutionairen op hun beurt er niet tegen op zien hun idealen en zichzelf te verkopen aan de staat.
Het geeft aan dat partijen als VVD, CDA, D66, PvdA en GL er, mochten zij de macht dreigen te verliezen, over denken de democratie te verruilen voor autoritair bestuur.

Voor dit laatste punt herhaal ik nog enige links:

https://www.sgtrs.nl/documenten/samenspraak-en-tegenspraak/
https://www.sgtrs.nl/uitgelicht/power-of-voices-versus-power-of-the-powerless/
https://tpo.nl/2019/11/23/syp-wynia-laat-sigrid-kaag-stoppen-met-het-sponsoren-van-actiegroepen/

8
24 duurendaal

@3 "...Ik begrijp ook niet dat Rutte gaat praten met staatsvijanden ..."

Mol van Brussel; Rutte is ZELF staatsvijand nr 1....!! Hij heeft de Nederlandse staat definitief ontmanteld en overgeleverd aan communistisch Brussel en de Islam! Begrijpelijk dat een marxist als Rutte open staat voor BLM.....de useful idiots van Brussel en de globalistische elite.....

7
25 CoolMemories

@12
De AIVD ziet wel meer niet die kennen deze tekst van Akwasi ook niet, uit zijn lied geen wedstrijd, dit valt in het niet bij de discussie over Zwarte Piet en Sinterklaas.

Normaliter ben ik zwart met redelijk keurig gedrag
Maar vandaag ben ik zwart op een willekeurige dag

Dus ik werk harder
En klim hogerop de ladder
Ik heb blacka’s die niet kunnen wachten om je te klappen
Ik heb mocro’s die rwina zetten net Badr
Ik heb maluku’s die je trein kapen, niet takken
Ik heb blacka’s die mn back hebben, tis krachtig
En ik ken blacka’s die studeren om je straks te pakken.
Ik heb blacka’s die gewoon iets recht willen zetten
En ik heb tata’s die je op je plek kunnen zetten.
Faka overheid,
Waar is mn recette?
Black lives matter!

We komen alles hier resetten
Alles aan de kant
Ik zag van alles op de Dam
Strijders uit Palestina, Iran en Afghanistan



Ik heb indo’s die me bellen met die info voor die man.
Praat stoer, en je wordt straks nog gekinkeld door iemand

Dus ben ik klaar of ben ik klaar?

Bel je backup, want me backup staat klaar
De balkan, strapped up, staat klaar
Ik heb wat turken, en die staan allang klaar
Black lives matter.

7
26 welofniet

Thierry Baudet interviewt Derk Jan Eppink.

Verrassende vragen van Baudet waar Derk Jan Eppink even geen antwoord op wist.sarc.

16
27 jantje van leiden

** gebruiker verwijderd **

Het voordeel van dit soort draadjes is dat je goed ziet hoe de aanhang denkt.
Het geeft meteen aan dat figuren als Baudet nooit de macht moeten zouden krijgen.

28 verwijderd234324

@27 ,

Ja, als het niet zo treurig was, dan zou het grappig kunnen zijn.

12
29 progressiefliberaal
30 Ook maar gewoon een duts

De BLM is een marxistische organisatie, dat hebben ze zelf toegegeven. Ze zijn op maar één ding uit en dat is het elimineren van het blanke ras.

3
31 MeneerRontgen

Racisme en discriminatie wordt nooit opgelost door het te negeren of hard op te treden .
Met elkaar om tafel zitten wel.
En dan niet met de onredelijken of raddraaiers maar met de redelijken van beide kanten die het probleem serieus willen oplossen .
Negeer de kwaadwillenden zodat ze geen sympathie meer krijgen bij beide kanten.
De meeste mensen , blank of zwart , zijn niet racistisch , willen geen rotzooi maar een leven waarin iedereen telt en iedereen gewaardeerd wordt om wie hij of zij is.
We moeten het met elkaar doen .
Ga niet voor de kleur maar voor de mens .
Ik begrijp niet waarom politici olie op het vuur willen gooien als ze zeggen voor volk en land te gaan .

13
32 Goodnews badnews

@30

De link is al fout .

12
33 Goodnews badnews

@31

Bewijs?

12
34 Goodnews badnews

@34 Een beetje intelligente persoon had het zelf op kunnen zoeken maar goed.
Ik zal je op weg helpen:

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=blm+marxisme

4
35 MeneerRontgen
36 MeneerRontgen

@32
Wat zou u op willen lossen wanneer mensen van B.L.M. zich zo gedragen na de demonstratie het internet staat er vol van over de hele wereld.
Maar wat men niet wilt zien is er dan ook niet.

https://reactnieuws.net/2020/06/07/video-links-en-zwart-tuig-van-black-lives-matter-plundert-in-brussel/

1
37 welofniet

@30
De link is prima of vindt je geen stijl fout dat is prima maar don't shoot the messenger.
Maar luister wat B.L.M zelf te vertellen heeft.
Wij zijn een getrainde marxistische beweging en willen wraak legt u maar uit welke wraak zij bedoelen dan.

1
38 welofniet

Chaos en wettenloosheid, allemaal linkse communistische dwazen en zwakzinnigen die boel verzwakken en kapot maken.

De verlichting wat door de jaren heen is opgebouwd wordt vervangen door diepe duisternis.
End times.
Geloof in de here Jezus en u zal worden gered.
Romeinen 10 vers 8 tot 13

2
39 DONKEY R

racisme een probleem dat altijd heeft bestaan, in ieder land en iedere cultuur. Tot de dag van vandaag. Iedere ‘kleur’ discrimineert. Zo leren de feiten ons dat racisme het meest en heftigst voorkomt in landen in Afrika en Azië en dat West-Europa tegenwoordig juist een van de minst racistische delen van de wereld is.

0
40 zilvergoud

En hier gaat Rutte dus nog gesprekken mee voeren

0
41 welofniet

@3 Wilt U het dan echt niet begrijpen? Die krijsende wijven zijn met belangrijke dingen bezig. Heel integer ook, Heel tolerant, van een hoog intellectueel niveau.

0
42 Tutor01

* Verwijderd door de redactie *

43 Coen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@8 En niemand behalve jij en ik die daar over vallen. ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

sockknitter
Achttien maanden cel geëist tegen vrouw die eigen stalking in scène zette

Wordt die vrouw ook niet aangeklaagd wegens vrijheidsberoving? Dan kan er nog een jaartje of 2 bij....

2 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bop
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@3 Wat een schaamteloze klootzak ben jij toch....

5 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Narcissist CEOs hire people like them

@2 Snorrie. Een directeur van een groot bedrijf zal misschien niet iedereen van de werkvloer gesproken hebben voordat ze in dienst treden. Maar ...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Veelgebruikte zoetstof in snoep en frisdrank mogelijk schadelijk voor gezondheid

Waarom word er niet gezegd dat neotaam afgeleid is van aspartaam?Neotaam verschilt van aspartaam door de aanwezigheid van een 3,3-dimethylbuty...

12 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

spookrijder
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Wel een mooie vrouw, dat zal die ouwe Frits ook wel hebben gevonden....

12 minuten geleden geplaatst door spookrijder

spookrijder
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Schandalig dat ze uberhaupt op die positie terecht is gekomen....

13 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Snorrie
Narcissist CEOs hire people like them

Moet dan wel een CEO van een heel klein bedrijfje zijn als ie zich bezig moet houden met sollicitaties. 😁...

14 minuten geleden geplaatst door Snorrie

wildersfan
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@14 Haha... ik denk het wel. Mensen zijn simpele kopieermachines. => Goebbels says repeat a lie often enough and people will believe it....

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Universiteit Leiden stelt opnieuw hoogleraar op non-actief wegens grensoverschrijdend gedrag

@5 Nou ja.. en ook nog eens een rapport in @3 . Een heel erg slechte dag voor de breiclub zo te lezen....

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Sealed PussyDeep Throating GifNon NudeKylie Quinn SexCelebrity Movie Archiv3Fotos De Anime SexualSunny Ray NudesBriannabeachMiilacamiilaJapan Jungle SexLesbian Threesom VideosBabysitter ThreesomeReallife Cam VoyeurSinnistarXnxx Hot Hd VideosLos Simpson PornosXxx Aunty Hindi3gpking NewCojiendoBigboobs MassageDiane Kruger NudeBig Tittie GalleryStep Sister Hot SexPervnana FullVideos De Sexo XxxFlashing In StoresPorn IamageRoblo PornBlogfefolieThai Massage XnxxBig Ass Indian SexHouston Texas PornFaprulettShadyshainaraeSavannah Sixx CreampieMulanpornDimand HindiHd Indian Aunty SexAngel DelreyAsian Crossdresser PornAlexa PierceBdsm SwitchingKorean PpornoPorhhubNaina Ganguly HotKunwari Dulhan XxxEmily Willis PhubGujrati PornXxx DildoExcogi CamillaFilme Pornográfico AdultoBreanna BeachMelanie Lynski NudeLexxxilondonTamil First Night SexX VieeosReena SmySunny Leone All VideoFree Porn DownTransangel PornKendra Sunderland LibraryAll Heroine XxxNami Nude One PieceLeah Gotti SexyBraids PornIndian Xxx HomemadeXxx With ChachiHd Pron XvideoIndian Webcam Sex VideosHttps Www XnxxAss CumShakeela Bf MovieCherie Deville.squirtPhoto PornogrphiqueDesi Forced Sex VideosNala Brooks AnalYouprnX Videos BlowjobKeiran Lee Compilation18and Abused3d Alien PornLittleslutsTabitha StevensCoralyn Jewel6 Annonces.comViphentaiSumiyayaNude CatfightNew Cartoon PornBlack FacefuckDamplips ConPorn FigerXxx Hort VideoBellesea PornHindi Force Sex VideoBrandi-loveHayli HazeBbw Granny AnalRomantic Porn ThreesomeCreampoeNaked Pictures Of Kaley CuocoOliver StrellyVladislava Shelygina LeakSophia SantiGiselexoAria Six BbcPornsex ComAsstrBhai Bahan Ke SathStudent Teacher Porn IndianPorn Hd StoryPronktube InGta San Andreas Hot CoffeeIndian Web Series Big BoobsPor HupVideosporno AmateursBbw Weight GainChuda Chudi PhotoJulia KulIndian Bbw Bhabhi SexSucking Tits LesbianDakotacox MfcBig Bobbs VideoXxnx SaxyPorn From Puerto RicoDobre PenetracionKareena Chopra Sexy VideosAnal CreampiecompilationBest New Porn SitesXxx Video IndeinLadkiyon Ko Kaise Chodte HainXx Video MumbaiMelanie Hicks BullyCosplay SquirtMamacitas PornZhang Yun XiMegaonlyfansLessbin XxxFallout Rule 34XxxvideaoXxxyeMatue HandjobHot Sexy Movie Full HdRomantic Sex In IndiaXxxx India HdTied Foot WorshipBrcc Full VideoTaboo Pron MovieDoublelkstSebokep