Misleiding en bedrog: De Gazastrook zoals niemand wil dat je ze kent of ziet (brabosh.com)


De Palestijnse terreurgroep Hamas heeft de Palestijnen in de Gazastrook gewaarschuwd geen foto’s uit de Gazastrook meer te publiceren op socialemediaplatforms. ...

door Snuggles in Buitenland  ·  20 Reacties

  • 1
  • 465x gelezen
Reageer met een Emoji
1
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Snuggles

Yep, alle Palestijnen on Gaza hebben 24/7 energie, grote hoeveelheden gezond drinkwater en ook de riolering is in top conditie. Alle Palestijnen genieten dagelijks van dr grote luxe die Gaza biedt.......

Maat wacht even, kijk hier
https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-dhaka?cid=a:se+b:gmb+c:apac+i:local+e:rdb+d:row+h:BANDHAKA

Kijk die luxe in Bangladesh. Het is helemaal niet zo dat daar mensen op straat leven. U wordt belazerd......

8
2 Hendrianus

@2
Je komt met een idiote vergelijking. Is het nou ZO moeilijk om eens een keer toe te geven dat Hamas de boel belazerd, door te roepen dat "alle Gazanen in armoede, honger en ellende" leven? Met je reactie @2 ga je af als een gieter. Ik moest er wel om lachen. Je bent net een rood aangelopen kleuter die z'n zin niet krijgt.

Resumerend: dat van die 'honger, armoede en ellende'in de Gazastrook is gewoon onzin. Een propagandatrucje van een groep Joden hatende arabieren. We weten nu wel beter.
Waarom zouden de inwoners aldaar dit soort foto's niet meer mogen plaatsen op social media? Heel simpel: omdat anders de propaganda-praatjes van Hamas worden ontzenuwd en hun bedrog bloot komt te liggen. Maar in Nederland zit nog één eigenwijze troel die het probeert 'goed' te praten.

Ongelofelijk.

3
3 weerman

@3

Wat mij betreft vertrekt Hamas nog vandaag uit Gaza.

5
4 Hendrianus

Wat betreft de economische situatie in Gaza is er genoeg te vinden uit betrouwbare bron.
De bagger die een bloggende pro Israel Belg erover verspreidt kan zo de prullenbak in.
De infantiele pogingen om via foto's van een zwembadje of wat luxe winkels aan te tonen dat er geen humanitaire ellende is in Gaza is tenenkrommend.

7
5 Hendrianus

Kijk wat voor een idiote propaganda brabosh bedrijft met beelden uit Gaza,

https://brabosh.com/2010/08/08/gaza-unplugged-wat-u-nooit-te-zien-krijgt/

7
6 Hendrianus

@5 Er ligt bij de onderstaande supermarkt meer in de schappen dan bij ons in Nederland.
Wat is hieraan propaganda?
Hamas roept niet voor niet sop dat palestijnen geen foto's en filmpjes meer moeten plaatsen want dan ondermijnt de uitstraling van Gaza die zij eraan willen geven.

https://brabosh.com/2020/04/21/pqpct-teo-2/

1
7 Snuggles

@5
Alles waar jij het niet mee eens bent, "bagger van een infantiel" noemen, laat zien dat je geen tegenargumenten hebt, maar slechts haat en afgunst in je zwarte ziel. Je voegt namelijk niets toe; je herhaalt alleen maar wat je eerder zei, zonder een goeie onderbouwing te geven. Het is precies wat hierboven al gezegd werd: waarom verbied terreurorganisatie Hamas dan dat mensen over hun prima situatie mogen schrijven? Omdat Hamas de mythe in stand wil houden, dat men het zooo slecht heeft in de Gazastrook, en dat dat aaaallemaal de schuld is van die 'vervloekte rotjoden'. En jij gaat daar in mee. Je moet dan wel erg vol haat zitten, hoor. Want ook jij weet wel beter. Als het al slecht gaat men mensen in die door terroristen bezette strook land, dan komt dat door Hamas. Dan verdelen zij de goederen die _dagelijks_ via 600 vrachtwagens wordt aangeleverd via Israël, niet goed.
Deze hele oplichterij van Hamas hebben we al eerder gehad. Het is propaganda en het is echt opvallend dat jij daar in mee gaat. Wordt je betaald door die terroristen of zo?!

1
8 weerman

Zo is er ook geen armoede in Israël. Dat is net zoals Brabosh dat doet te staven met tientallen foto's van de luxe kant van Israël.

Niemand lijdt dus armoede in Israël,
https://www.joods.nl/2020/01/in-israel-leven-18-miljoen-mensen-in-armoede-waarvan-de-helft-kinderen/

6
9 Hendrianus

@7
Brabosh en vele andere bloggers zijn ondermijnend door deze foto's te gebruiken om te suggereren dat er geen problemen zijn in Gaza.

5
10 Hendrianus

@8
Zoek eens een rapport op het web over de situatie in Gaza. Ik ga hier niet alles voorkauwen.

5
11 Hendrianus

@9
Off-topic.

@10
Nee, dat zeggen ze niet, dat maak JIJ er nu van: framing! Het is Hamas dat schuldig is; Hamas heeft daar de totaalmacht, weet je nog? Dus je moet klagen bij die terroristen; zij verdelen de goederen oneerlijk; zorgen eerst goed voor zichzelf en de restjes zijn voor de minsten. De foto's zijn gewoon een beeld van de Gazastrook; ze laten zien dat de propaganda van Hamas onzin is. Er is namelijk wel degelijk voldoende van alles, voor iedereen. Daar zorgt de VN wel voor -van onze belastingcenten.

@11
Gezien de enorme bevolkingsgroei kunnen we niet anders dan concluderen dat er ruim voldoende van alles is. Anders zouden kinderen daar niet eens geboren worden.

1
12 weerman

@8
Begrijp je @4 ook al niet?

3
13 Hendrianus

@12
Dus er is voor iedereen24/7 elektriciteitin Gaza? Om maar een enkel item te noemen.

De wereldbank liegt er volgens jou dus ook op los?
https://www.cidi.nl/wereldbank-luidt-de-noodklok-over-gaza-en-de-pa/

De oorzaak is natuurlijk niet alleen het Israëlische beleid. De Palestijnse verdeeldheid en de raketten van Hamas spelen natuurlijk een grote rol. Daar gaat het Brabosh echter niet om. Die bagatelliseert de problemen in Gaza.

4
14 Hendrianus

@12
"Gezien de enorme bevolkingsgroei kunnen we niet anders dan concluderen dat er ruim voldoende van alles is. Anders zouden kinderen daar niet eens geboren worden."

Nonsens het is bekend dat in arme landen kinderen de oude dag voorziening zijn. Juist daar zijn de geboortecijfers hoog.

4
15 Hendrianus

@14
Volgens Hamas is dat allemaal totaal onbelangrijk en mag niet worden afgeweken van de 'geweldsspiraal, teneinde Israël te vernietigen." Die problemen zijn niet de schuld van Israël, maar van de hatende houding van terroristenbende Hamas. Ze hadden allang een paradijsje op aarde kunnen hebben, daar. Dat weet jij ook wel. Gewoon kwestie van vrede met de buren sluiten, de situatie normaliseren en stoppen met de agressie.

@15
Die kinderen kunnen niet toveren, dus iemand zorgt voor voldoende voeding. Hooguit kunnen we concluderen dat er een groot gebrek is aan voorbehoedsmiddelen. Honger hebben die mensen en al die kinderen niet, dat is duidelijk. Hamas wil graag véél nieuwe kindsoldaatjes, ook dat weten we...
Jouw redenatie gaat alleen op als die kinderen deel uit maken van een economie en op die manier geld verdienen. Verder werkt het zo in landen met een hoog percentage kindersterfte: ze nemen tien kinderen omdat er zes doodgaan aan ziektes en ondervoeding. Daar is in de Gazastrook helemaal geen sprake van. Ze hebben ziekenhuizen, mede dank zij... Israël en de VN. Ze hebben het zelfs ZO goed daar, dat Hamas nu al voor een tweede keer hulpgoederen uit Qatar weigert in ontvangst te nemen, omdat ze... via Israël binnen zouden komen. Nou, als je dat dan weigert en in Nederland zit een onvervalste Israëlhater onzin te typen, dan weten we wel genoeg. Je bazelt en probeert wanhopig de propaganda van Hamas in stand te houden.

1
16 weerman

@10 De foto's en filmpjes suggereren niet dat er geen problemen zijn, ieder land heeft wel problemen.
Ze laten alleen de waarheid zien die je niet ziet in de mediaberichten van de NOS ed.
Ze laten het niet zien omdat de gemiddelde Nederlander niet zou accepteren dat er jaarlijks zoveel miljoenen naar de palestijnen gaat.

0
17 Snuggles

@15 Oudedag voorziening??? de werkeloosheid is ruim 53% zonder de VN of giften vanuit de EU of Qatar hebben ze geen inkomen.

0
18 Snuggles

@17
Nederland geeft geen cent meer direct aan de Palestijnen, onlangs gestopt. Nederland geeft geld aan de UNRWA om Palestijnse vluchtelingen te kunnen helpen.

Mensen geven ook geld aan bijv. Een land als Bangladesh. En geloof mij, mensen die geld geven weten ook wel dat er in dat land miljonairs wonen. Als dat een criteria zou zijn dan geeft niemand wat aan welk land dan ook.

Naar inderdaad er is een categorie niet gevers die dat verdedigen met foto's van luxe resorts in straatarme landen. Een goedkope manier om net als de miljonair in dat land om geen poot uit te steken.

5
19 Hendrianus

@18
Die discussie met weerman ging niet specifiek over Gaza.

4
20 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

Aboutaleb was ooit een redelijk goede burgemeester, nu een antisemitische nitwit die beter vandaag nog vertrekt naar verre oorden en daar het li...

4 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Sarcoff
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@10 Inderdaad, ik vind dat mensen niet eenzijdig geïnformeerd mogen worden, ze mogen de leugens en halve waarheden van beide zijden zien....

6 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Querido not
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@74 DvDWat een wonderschoon plan. En inderdaad een oplossing voor (bijna) alle problemen in die regio.Eigenlijk een moderne variant van: He...

7 minuten geleden geplaatst door Querido not

Sarcoff
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@8 @9 Jullie hoeven het niet te lezen, dat jullie in de nieuwe westerse waarden geloven dat kinderen al op heel jonge leeftijd voor hun gender g...

9 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Hendrianus
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@22 Applaus. https://www.youtube.com/watch?v=0mfJn604GT4...

10 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Malinois
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Dit krijg je als we geen toegang hebben tot de informatievoorzieningen van de andere partij.Alleen in een dictatuur gaan ze zo met het volk om...

11 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@74Geruchten,"Afgeketst? Egyptisch voorstel: ‘Verleng Gazastrook in Sinai’"https://www.cidi.nl/afgeketst-egyptisch-voorstel-verleng-...

18 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Sarcoff
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@4 Een ding, ik ben niet pessimistisch, maar de koers de het ooit iets vrijere westen nu vaart is gewoon idioot.Daarbij vind ik het leuk om me...

27 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Hendrianus
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@73 Je reactie geeft blijk van enige ontbrekende elementaire kennis aangaande het Israëlisch/Palestijns conflict. "Die palestijnen hebben t...

33 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LVosje
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@8 Helemaal met u eens, en ook de walgelijke, niet serieus te nemen onzin van dissident mag wat mij betreft geblokt worden.....

36 minuten geleden geplaatst door LVosje

NK. App
Hindi Voice X VideoBhauja ComTitty WorshipOlder Men Free PornDoujinshi HentCartoon PornaKommons ComAnty Sex VidioHorse HentaiIndian Hot Sexy Xxx VideosFap VidVidéo Pornos AmateursManhwa - 18SexrouletteHollywood Sex Scene XxxSwathi Naidu Latest SexMasterbation Male VideoTeenager Nude VideosVídeos De Sexo AmadoresTeen Sex VideoJeuliaXx ChudachudiKajol PornKarva Chauth XxxBig Booty Instagram ModelsTrios MexicanosSnap Chat NudrsAnastasia KnightAbella AndsonNude Hot WemonTubegakore6ar6ie6 LeakMen Locker Room NudePipriNepali XxxxJessica Darlin PornPorn Unblockerسكس منقباتIndian Mistress Foot SlavePornofree.Praewasian OnlyfansIndian Telugu PornHot Bed PornCherie Deville VideosLesbian Fucking MomHqpornersHuge Tits TeensBdsm TesteChloe Grace Moretz HotSxxxx XBoy Sex XnxxDesi ToplessXnxxpictureAnal AexSardarni NudeSanyyleon XxxGrandoa PornFilmes Com SexoVixtoria Cakes PornCassie Bender BbcTube Lesbian StraponMasturbating With CondomBig Boobs Pressing PornPorn Movie BhabhiErotic LezbiansInsta Model PornTransexjapWannonce En Ligne1920s NudesDenisse GomezJackplusjill PornRasmi SexMila Kunis Sex VideoFreexcafe.comBokep Japanese Sub IndonesiaSexy Xxxx XxxxxxGay Porn HairySakxi VideoCall Boy Sex VideoGirlsdopornvideosBest Porn Scenes Of All TimeSpang.bangSimpson Carton PornCelebjihad CommPorn For MuslimsMilf PicAva Adams OnlyfansSonic The Hedgehog PornographyPaulina Prizkova NudeHampstersHarija SexWww Sex Vedo ComLauren Compton LeakedMom And Son Sex YogaFucking Josephines Juicy JuggsThiccivelvetNoemi BilasBackroomcastingcouch TwinningHotlekasNayanthara XxxxShilpa Shetti Ki Sexy VideoFishnet Porn2x Porn VideoXhamsterxxSites Para SexoVanna White PlayboyChootAlice Fantasy XxxPornotaxiMia Khalifa Porn FullPower XnxxPorn GameplayJules Jordan AnalFutanari OverwatchXnxc TeluguOutdoor Xxx IndianXxx Full Hd Video 4kFilm Sex FilmGangbanged WifeCaptain America Xxx An Axel Braun ParodyWww Bollywood XxxPorn Hub IndianFifi Foxx FantasiesLelolistBwc CumshotsOnlyfans Leaking WebsiteFquBengali Boudi Hot SexBig Black Titties SuckedPanty RedditKelle MartinaAmy Landecker NudeChanel West Coast NekedChuraiXem Phim SexKim Kardashian Sex VideoDesi Porn Free DownloadDaniel PornBig Boob AnineFree Porn For HerNumber One Porn StarMs Aline FootjobMost Nude In A MoviePampam7463Peeing Squirtافلام سكس برايز مترجمة تويترHebtai.hqPussy Tattoo SSonny Leoni PornDesiporngirl