U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 5
Nederlanders zullen als gevolg van de coronacrisis komend jaar mogelijk fors meer gaan betalen voor hun zorgverzekering. De kostenverhoging zou weleens op kunnen lopen tot 250 euro per jaar. ...

4 maanden geleden door ongelovenloos

REAGEER MET EEN EMOJI
1
9
LEES MEER OVER

Als de zorgtoeslag dan ook maar met een gelijk bedrag stijgt!

1 Arthur2000    
4 maanden geleden door Arthur2000
4
Meld

Lees goed "Nederlanders"

2 Mesjokke    
4 maanden geleden door Mesjokke
5
Meld

Altijd is er 1 probleem. Premies stijgen wel maar gaan nooit naar beneden. Dus de rest van deze eeuw betalen wij 250 euro meer. Goed voor de reserves van de verzekeringsmaatschappijen.
In 2024 voeren wij winstdeling en dividend in. Kunnen de verzekeringsmaatschappijen toch alvast 2,5 miljard aan dividenduitkering boeken.

3 rlw    
4 maanden geleden door rlw
0
Meld

Als het aan het eind van het jaar nog 250 euro duurder zal uitvallen zal het kabinet de verzekeraar bewegen het met de helft terug te brengen wat ze zo vlak voor de verkiezingen zal staan op nog meer zetels. Op prinsjesdag zullen ze komen met wat u in naam der koning wel dient te betalen aan extra's. Wie weet pakt de premier wel weer een persmoment waar half het land naar gaat kijken..eens zien of men er dan nog zo massaal mee weg loopt en op stemt.

4 Voorzittershamer    
4 maanden geleden door Voorzittershamer
0
Meld

Ik denk dat het nog een voorzichtige schatting is, eerder een veelvoud. Corona is de beste smoes die er is !!!!

5 caso    
4 maanden geleden door caso
0
Meld

@5 En nu wordt je moediger.. een applaus voor jou! Je snapt me welquestion.

6 Happy face    
4 maanden geleden door Happy face
1
Meld

Maar ondertussen smijt Nederland met geld voor de bedrijven. Het is niet zo dat ziekenhuizen betere zorg kunnen geven, bij een eventuele uitbraak. Het is niet zo dat het hardwerkend personeel betere arbeidsvoorwaarden krijgen, het is niet zo dat iedereen dezelfde behandeling kan krijgen. Als je loopt te hakketanden van de honger omdat je in een minimum loon situatie zit, worden de zorgkosten toch van je remening gehaald, dan slaap je maar onder de brug, je kinderen kunnen naar een pleeggezin. De huizen en inloophuizen zitten vol met zieligen en die zijn per definitie zieliger dan een werkende Nederlander. Het is niet zo dat het politie personeel beter gescreend wordt, het is niet zo dat een agent vaker het voordeel van de twijfel kent, het is niet zo dat men van onbesproken gedrag moet zijn als men bij de politie komt, het is niet zo dat bij de gemeente de beste man/vrouw op de goede plaats komt, het is niet zo dat er aangestuurd wordt op onpartijdig ( geen religieus ) onderwijs, het is niet zo dat iemand die hetzelfde soort misdrijf pleegt als een ander, dezelfde straf krijgt. Rutte sleept Nederland mee de afgrond in, gewoon om een afgevlakte wo te verkrijgen.

7 gaulette    
4 maanden geleden door gaulette
0
Meld

Welke crisis ze ook creëren, wij zullen het betalen.
Zo ging het een paar duizend jaar geleden ook..waarom denken dat het nu anders is?

8 Happy face    
4 maanden geleden door Happy face
0
Meld

@7 +++++++++++

9 annie    
4 maanden geleden door annie
0
Meld

@6 , haha, heerlijk realistisch.

10 caso    
4 maanden geleden door caso
1
Meld

@10 Gewoon jezelf zijn want dat is tegenwoordig een zeldzaamheid. Wees niet bang wat een ander van je zal denken, dat is wat ik doe en geloof me ik heb voor hete vuren gestaanquestion

11 Happy face    
4 maanden geleden door Happy face
1
Meld

@1 Nee hoor, dat stijgt niet evenredig..zou je wel willen!

12 netcat    
4 maanden geleden door netcat
0
Meld

@11 , ga ik ook steeds meer doen, veel gezien op uitzendingen als zandhaas, en ook dan geloven ze je niet....allemaal sentimentele individualisten die niets meegemaakt hebben en nergens geweest zijn.

13 caso    
4 maanden geleden door caso
0
Meld

@13 Goed zo en ik lees altijd graag je posts hier.

"allemaal sentimentele individualisten die niets meegemaakt hebben en nergens geweest zijn."

Klopt en meestal geen eigen mening hebben. Dat zijn de schapen en daar gokt de NWO/Elite/Rutte/Gates/WHO op...

Een ding is zeker, we leven in vreemde, enge, rare, maar ook spannende tijden.

14 Happy face    
4 maanden geleden door Happy face
0
Meld

@14 , je kan er zo een nieuw seizoen van schrijven voor TwilightZone en Black mirror.

15 caso    
4 maanden geleden door caso
0
Meld

@14 , probleem is dat tegenwoordig in de media de rode draad niet wordt gezien door velen, de kleine prikkels is voor hen op dat moment afdoende. Zijn ze heel sluw mee met conditionering en indoctrinatie. "Zolang het maar goed gaat in mijn klein wereldje"

16 caso    
4 maanden geleden door caso
0
Meld

@16 De media werkt bewust mee aan de NWO, dus wij als het 'simpele volk' moet het niet van hun hebben.

Kijk deze eens is bijna een uur lang, maar dan ga je beseffen waar ze al een tiental jaren mee bezig zijn..

https://www.youtube.com/watch?v=HHs5M3pyd3Q

17 Happy face    
4 maanden geleden door Happy face
0
Meld

@6 , ook omdat ik er wel redelijk klaar mee ben, dat er veel wordt opgeofferd aan mkb/zzp en andere economische sectoren voor de paar duizend IC bedjes, en de overledenen. Tuurlijk is dat heel lullig, maar de grote klappers gaan nog komen.
En dan is het weer als vanouds, ieder voor zich op logaritsmische schaal. Diegenen die ons geholpen hebben in de crisis: zorg, logistieke keten voor voedsel etc, politie en al krijgen als eerste de bezuinigingen voor hun kiezen. Wordt een nog meer vervelende maatschappij.

18 caso    
4 maanden geleden door caso
0
Meld

@16 Er zijn ook documentaires over Aids en het is schrikbarend..

19 Happy face    
4 maanden geleden door Happy face
0
Meld

@18 Het zal een haast ondraagbare maatschappij worden voor 'ons' niet voor die smeerlappen die dit alles bedacht hebben.

20 Happy face    
4 maanden geleden door Happy face
0
Meld

@18 En met die smeerlappen dan heb ik het ook over het koningshuis..
Die zitten er volop in.
Ik ben nooit voor het koningshuis geweest en dat heeft een reden..en nee geld is nog het meest 'onschuldige'..

21 Happy face    
4 maanden geleden door Happy face
0
Meld

"De premie gaat niet per definitie omhoog" zo lees ik. Ik voorspel dat de premie zeker wel omhoog gaat, dat zie ik in m'n glazen bol.

22 Sneeuwbal    
4 maanden geleden door Sneeuwbal
0
Meld

Excuses gebruiken om nog meer geld te plukken voor een falende economie. Men betaald al zat belastingen en premies. En wat krijgen de burgers ervoor terug? Een zogenaamd modern maatschappij dat nog geen pandemie aan kan als minder dan 1% van de bevolking tegelijk zorg nodig heeft (6.000 doden, 17 miljoen mensen is nog maar 0,035%). Misschien niet verrassend als je elk jaar bezuinigd op de zorg en je moet maar helemaal niet denken aan extra reserve bedden of lege ziekenhuizen "dat is anti-kapitalistisch en brengt geen winsten." China test 90 miljoen mensen in 1 week en bouwt 2 nieuwe ziekenhuizen "belastingen worden betaald daar inclusief multinationals." Maar het is ook een beetje oneerlijk om naar een land te kijken dat over veel meer resources beschikt. Neemt niet weg dat we in Nederland kaal geplukt worden door alle privaat sectors. In de kamer werd nog gevraagd wie gaat deze crisis deze keer betalen? in 2008 waren het de burgers... en Rutte knikte mee wanneer er gesproken werd om de grote bedrijven deze keer maar te laten betalen. Maar deze indruk krijg ik niet echt, lijkt erop dat de burger deze rekening weer moet ophoesten. FED en ECB printen biljoenen om staatsobligaties op te kopen van falende bedrijven met slechte leningen die nauwelijks bijdragen aan de reële economie. Misschien tijd voor meer democratie over Nederlands belastinggeld of moeten de wolven vervangen worden door integere mensen.

23 OpstruuN    
4 maanden geleden door OpstruuN
0
Meld

Waarom gaat de premie omhoog ? Een zorgverzekering is een marktgerichte verzekering,Als het tegenzit maak je verlies als het meezit maak je winst. Nu wordt het risico bij de verzekerden gelegd en de zorgverzekeraar gaat met de winst strijken

24 jantje van leiden    
3 maanden geleden door jantje van leiden
0
Meld

Zorgverzekeraars hebben gezamenlijk zo'n 9,4 miljard euro aan financiële reserves 'op de plank liggen'. De bedoeling van die financiële reserves is; om in financieel slechte tijden tóch de rekeningen te kunnen blijven betalen EN... om sterke schommelingen in de premie te kunnen voorkomen!

Dus nu NIET de verzekerden laten bloeden om de reserves maar in stand te kunnen houden. Máár... ze juist NU gaan inzetten voor het doel waarvoor ze überhaupt zijn opgebouwd!

25 Scorpio    
3 maanden geleden door Scorpio
0
Meld

Ach, nu klaagt en moppert iedereen, maar in het stemhokje stemt de overgrote meerderheid op partijen die met dit soort gelegaliseerde Roof akkoord gaan. Dus NU klagen, straks gewoon weer VVD stemmen? Wie zo handelt, is gewoon een masochist met geld. Stem dan eens verstandig als je dit soort rovers zat bent. En dan bedoel ik niet rechts, christelijk of op populisten...

26 weerman    
3 maanden geleden door weerman
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
OT 102
Gezellig offtopic ouwehoeren

1 dag geleden door Inter

Voormalig Witte Huis-medewerker: “Trump...
Een voormalig Witte Huis-medewerker die betro...

1 dag geleden door Crezee

( Video ) Baudet steunt Wilders: Klaas Winte...
Thierry Baudet steunt Geert Wilders in het po...

1 dag geleden door Moskowfiets

Baudet haalt uit naar gebarentolk Irma Sluis
Volgens Baudet is het onzin om een doventolk...

13 uur geleden door Inter

20% Belgische moslims neemt afstand van ons m...
“Rond twintig procent van de ondervraagden ne...

20 uur geleden door Fernand


ADVERTENTIE


Laatste reacties
GreyB
Democraten in paniek....
@26Ja, maar je kunt ze niet beantwoorden, h...

1 minuut geleden door GreyB

Bop
20% Belgische moslims neemt afstand van ons m...
@97 Nee, ik schrijf altijd precies wat ik bed...

1 minuut geleden door Bop

HenkV
Baudet haalt uit naar gebarentolk Irma Sluis...
@115 Zelfs een natte scheet van Thierry wordt...

1 minuut geleden door HenkV

Chaimileh
Trump haalt Biden niet in...
@15Video niet gekeken dus, je bent af.En ...

1 minuut geleden door Chaimileh

schrootflint
SBS 6 haalt megaflop Dit Vindt Nederland van ...
Mooie afgang voor Natacha Harlequin. Die dach...

2 minuten geleden door schrootflint

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig