Myrthe (19) wordt op straat nageroepen en is dat spuugzat: ‘Het is echt onvoorstelbaar’ (ad.nl)


Myrthe van der Houwen (19) is het beu om als een lustobject nageroepen te worden in haar eigen stad. De seksuele intimidatie waar zij en haar vriendinnen mee te maken krijgen, is vaak stuitend grof. Haar petitie - een oproep aan de gemeente Enschede, waar ze woont, om actie te ondernemen - krijgt meteen een vliegende start. ...

door Havermout in Binnenland  ·  147 Reacties

  • 18
  • 1498x gelezen
Reageer met een Emoji
7
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

101 Scholar007

@100 dat is het ook niet!! Een kwart van de wereld is moslim . Die kan je niet allemaal verantwoordelijk maken voor de shit van enkele kutjochies. Nogmaals kom met argumenten.

2
102 ModReset

@102 Nee, niet alle moslims zijn terrorist, wel worden de meeste terroristische aanslagen door moslims gepleegd. Hetzelfde geldt voor het lastig vallen van meisjes.

1
103 PeKa

@103 alle terroristische aanslagen worden door mannen gepleegd. Is het daarmee een mannen probleem?

3
104 ModReset

@104 Als er tijdens de aanslag "Men Power!!" of zoiets geroepen zou worden, dan wel.
Maar dat is niet, het is in bijna alle gevallen "Allahu Akbar!!".

2
105 PeKa

@105 volgens mij riepen Ze “ik wil je kutje likken”

2
106 ModReset

@106 We hadden het over terroristische aanslagen @104 .

1
107 PeKa

@107 dat was als metafoor bedoelt.

Maar goed zoals ik al eerder zei wordt veel shit (waarvan een klein deel terroristische aanslagen) door noord Afrikaanse mannen gebezigd die inderdaad islamitisch zijn en dat ook luid verkondigen. Maar vrijwel alle shit wordt door mannen gepleegd. Dus is het (agressie, aanrandingen, aanslagen, etc) meer een mannen probleem dan het een moslim probleem is!! Zo moeilijk is dat toch niet te begrijpen.

Ff voor de duidelijkheid. Dat scooter/bondkraagjes tuig uit het artikel, meestal met voorouders uit het rif gebergte mogen van mij terug worden geschopt naar de zandbak waar ze vandaan komen.

2
108 ModReset

@100 : Precies. Zodra er over islam wordt gepraat, slepen islam-lovers er "alle religies" bij. Er was kritiek op kindhuwelijken, dus een tsunami aan "plotseling ontdekte" blanke, vooral christelijke, pedofilie. Praat je over islamitisch tuig dat jonge vrouwen verbaal misbruikt, is het weer een "mannen-probleem".

1
109 Wendel

@93 Dat jij nooit iets over allochtone vrouwen hoort, lijkt mij meer over jou te zegen. Je hoort nooit van die winkeldiefstallen van allochtone vrouwen? De misdragingen van allochtone vrouwen in het openbaar? Het is een islamitisch, cultureel probleem.

De moslim man ziet de vrouw (vooral de niet-gelovigen) als minderwaardig, en moslims in het algemeen zien alles wat niet-moslim is als minderwaardig. Dit is conform de islam.

Ik had gisteren toevallig nog gezeik met een moslima, die even een hele zooi troep uit haar auto gooide. Dacht het toch even niet Fatima. Ze ruimde het weer op hoor, alleen schold ze wel in het Arabisch en ging ze me vermoorden, en ik zal god nog wel een keer tegenkomen, en dat soort onzin. Toen zei ik vriendelijk gedag in het Arabisch en stond zij met haar bek vol tanden dat ik alles had verstaan. question

Moslima's zijn over het algemeen net zo erg als intolerante moslims hoor, alleen moet jij daar je ogen niet voor sluiten.

@108 Vrouwen doen ook genoeg shit hoor... Kom nou toch.

1
110 Bluth

@110 hier https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/82321NED/table?fromstatweb is duidelijk te zien dat mannen meer dan oververtegenwoordig zijn in de misdaad veel meer dan allochtonen dat zijn.

1
111 ModReset

@108 misdaad is ook meer een mannen probleem dan dat het een moslim probleem is. 95% van de gedetineerden is mannelijk, 45% allochtoon.

1
112 ModReset

@111 Vrouwen krijgen lagere straffen, worden minder gestraft, enzovoorts. Dus vanuit dat oogpunt is het logisch dat er minder vrouwen in het gevang zitten. Feministen, tijd om te protesteren voor gelijke behandeling, net zulke lange en strenge straffen voor vrouwen als voor mannen!

En ja, mannen houden zich meer bezig met criminaliteit, maar niet meer met misdaad. Een vrouw die haar kind mishandelt (dit doen vrouwen vaker dan mannen) is een misdadiger maar zal niet als dusdanig in de cijfers terug te vinden zijn.

Verder zeg ik ook niet dat misdaad een cultureel iets is. Ik zeg dat het minderwaardig zien en behandelen van niet-moslims een islamitisch cultureel iets is. Hierop baseren veel moslims ook hun misdaden, niet de moslims pakken maar de blanken.

3
113 Bluth

@112 Jij kijkt weg en vergelijkt slecht. Jij vergelijkt geslacht (man/vrouw) met afkomst (autochtoon/allochtoon) en legt die cijfers naast elkaar. Moet ik je nog uitleggen waaron dat niet mag??

2
114 PeKa

@114 nee ik zeg dat er meer mannen in de gevangenis zitten dan dat er allochtonen in de bak zitten. Dat is gewoon een feit en dus zijn mannen meer crimineel dan allochtonen dat zijn. De smoes dat het voornamelijk om allochtonen mannen gaat gaat dus ook niet op.

2
115 ModReset

Het mooiste is dat de dames als het gebeurt middels een paar rake tikken het spul uitschakelen zouden..grote kans dat je dan een paar bontkraagjes op de grond zou zien liggen. Ik weet ook wel dat die kans niet groot is, komt bij dat zij die sissen en naroepen de bekende kaarten op zak hebben en die zullen trekken en er een heel ding van gaan maken via hun advocaten en dat zal maken dat er weinig tot niets aan gedaan gaat worden dit om de stempel etnisch profileren niet opgeplakt te krijgen.

1
116 Voorzittershamer

@115 Bij welke groep tel jij allochtone mannen..... bij "mannen" of bij "allochtoon"??

2
117 PeKa

@117 lul nou niet zo dom man. De feiten zijn duidelijk.

1
118 ModReset

@118 Ben jij een vrouw??

1
119 PeKa

@119 nee

0
120 ModReset

@108 "Maar vrijwel alle shit wordt door mannen gepleegd. "
Da's dom, het moet zijn: "Vrijwel alle shit wordt door mensen gepleegd."
zo sluit je niemand uit.
Je hebt er natuurlijk niets aan als je op basis daarvan actie wilt ondernemen. Dan is het namelijk verstandiger om de 80-20 regel te gaan hanteren. Maar goed, houd jij maar lekker vast aan 'vrijwel alle shit wordt door mannen gepleegd", dan hoef je verder niets te doen.

0
121 RobP

@112 Als 45% van de gedetineerden allochtoon is (in 2018 zo'n 65%), en de bevolking bevat 14% allochtonen, dan is de verhouding een beetje scheef.

0
122 RobP

@120 Ow, dan ben je dus autochtoon.

0
123 PeKa

Volgens het CBS.....

Per 1 verdachte Nederlander = 5 Marokkanen,
Per 1 vervolgde Nederlander = 5 Marokkanen,
Per 1 gedagvaarde Nederlander = 7 Marokkanen,
Per 1 veroordeelde Nederlander = 7 Marokkanen,
Per 1 gedetineerde Nederlander = 10,5 Marokkanen,
https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/81947NED/table?dl=38264

1
124 PeKa

De volgende demonstratie moet tegen seksisme zijn.

0
125 Aragon

Womans life matter.

0
126 Aragon

@126 Die worden al genoeg voorgetrokken.

Nee..... WHITE MEN LIVES MATTER !!!

3
127 PeKa

@97 Myrte zegt toch dat zij het meest last heeft van mannen met een (noord)Afrikaan uiterlijk, dat hoeven niet perse moslims te zijn dat zegt ze ook niet. Door er een mannenprobleem van te maken wil je de aandacht afleiden van het (noord) Afrikaanse uiterlijk alsof je dat vooral maar niet mag zeggen.

1
128 A Passenger

@128 is natuurlijk voor @98 bedoelt.

1
129 A Passenger

@129 niet de zaken omdraaien. Van mij mag je best zeggen dat die noord Afrikaanse mannen een probleem hebben en zijn. Maar het getuigd van wegkijk gedrag als je het niet ook over het probleem van mannen mag hebben.

1
130 ModReset

@127 ALL live matters

0
131 ModReset

@130 Jij kijkt weg, het is een MENSEN probleem!!

1
132 PeKa

@132 op hoofdlijnen wel ja

0
133 ModReset

@133 Dus als er weer eens een blond meisje wordt lastig gevallen met seksuele intimidatie mag ik JOU daar op aanspreken.

1
134 PeKa

@130 ".....over het probleem van mannen mag hebben."

Wat is het probleem van mannen??

1
135 PeKa

@130 Iedereen weet dat vooral mannen zich schuldig maken. Maar het zijn voornamelijk (noord)afrikanen die juist zo grof gebekt zijn. "Meisje waar gaan die mooie benen naartoe?" komt toch heel anders over dan "Meisje ik wil jet kutje eten."

1
136 A Passenger

@131 Daar heb je gelijk in dat zeg ik ook maar ga met een bord met ALL LIVES MATTER naar een zwarte wijk in Amerika en je moet rennen voor je leven.

0
137 A Passenger

@136 . Ik denk dat de meeste vrouwen op beide commentaren niet zitten te wachten als ze over straat lopen.

0
138 Tralalala

@128 Bedoel je daarmee mannen van Noord Afrikaanse origine die geen moslim zijn of mannen die voor iemand van Noord Afrikaanse origine ( en moslim) aangezien worden maar dat niet zijn ?

0
139 21st Century Guy

@138 Toch is er verschil in grofheid en intimidatie tussen beide commentaren.

1
140 PeKa

@139 Aan het uiterlijk kun je niet zien of iemand moslim is of niet. Van iemands uiterlijk kan je wel zeggen of iemand een noord afrikaans uiterlijk heeft.

1
141 A Passenger

@141 Nou er worden toch regelmatig mensen voor Noord Afrikaan aangezien die dat niet zijn en van mensen die van Noord Afrikaanse origine zijn wordt het ook niet altijd gezien m.a.w. het gebeurt behoorlijk vaak dat "op het potje een verkeerd labeltje zit".
Als je goed bent in het onderscheiden van afkomsten kan je trouwens met een hoge mate van waarschijnlijkheid bepalen of mensen moslim zijn , maar dat is niet waterdicht.

0
142 21st Century Guy

@141 En aangezien 98,5% van alle Noord-Afrikanen moslim is, is de kans groot dat het een moslim is.

0
143 PeKa

@143 Ik weet niet hoe met andere Noord Afrikaanse herkomstgroepen zit maar van de Marokkaanse herkomstgroep in Nederland is 94% moslim.

0
144 21st Century Guy

@142 Als iemand voor noord Afrikaan wordt aangezien dan heeft die toch een noord Afrikaans uiterlijk.
@143 De kans is groot ja maar 98,5% is geen 100% dus er is nog altijd een kansje dat iemand het niet is.

0
145 A Passenger

@140 . Er zit inderdaad verschil in grofheid maar zelfs op mindere grofheden zit geen enkele vrouw te wachten. Het hele naroepen is gewoon ongewenst en waarom sommige heren, of ze nu blank, moslim of bouwvakker zijn, denken het recht te hebben om vrouwelijke voorbijgangerster van commentaar te voorzien ontgaat me volledig.
Je hoort een zekere soort mannen nooit dit soort commentaren geven naar mannen. Ik heb nog nooit een bouwvakker naar een man horen schreeuwen dat hij zo'n lekker kontje heeft en ik heb ook nog nooit een bontkraagje naar een man horen schreeuwen dat zijn zak er zo lekker
geil uitziet in zijn skinny jeans of dat hij wat meer moet glimlachen omdat een zijn snoetje er met een lach veel leuker uitziet.

0
146 Tralalala

@146 Veel meiden vinden het wel leuk om op nagefloten of nageroepen te worden, als het maar niet vulgair en intimiderend is.

0
147 PeKa

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Insesto PornografiaGay DickKatay Sagal NudeKatya ClovwrAva Adam X VideoMfcamsJerkmate .comVideo Amateur ErotiquesAll My Roommates Love 9Katrina Kaif Ka SexLadies Ki BfPornode DesenhoRithika Sajdeh HotCarmenrossGay Porn PainfulGaysex SleepingXxx AdultPortugal Porn VideosJoey Lee PornBest PorngamesBrassers PornPornos Japoneseللكبار +18Xvideos PornografiaAki NijouTamisexSex Dot ComNora Fatehi Ki Sexy VideoXxx Video South AfricaSwimming Pool XvideoNude Bhabhi VideosLillithmorningstarGloryhole CeampieBokep KayesPaki XxxxNaughty America Hot SexPorn Videos BreastfeedingRoad Trip PornPalnetsuzyAsiatique XxxDesenhos De Mulheres PeladaVeronicaperasso PornSapna Sappu Nude VideoBlack Pornstar NameSexy Red Net WorthPunannieVideos De Pornos XxxGroly Hole Porn93 PornWwe Sexy VideoSuhgratAlison Tyler Xxx VideoSexy Indian Bhabhi SexHannah Marbles OnlyfansTransexualsexHentai GenresHistoire De SexeArabella RaphelSex Vedios PlayTiffany Coyne NakedBen 10 Sex GameTriple Sex VideoPorn DoktorRashtra Gaan WebsiteIndian Anal HdKarolyn Matos XxxTop 90s PornstarsGif Porn Tumblrسكس مترجم.SexetagueAsin HotNew Xxx PicTeen PusyPorn Phone HdBhabhi Porn DesiBrother Sister FuckEmily Willis DreddDillion Harper DpHeloo PornBsdm MangaCelina Powell XxxLethal Lips PornIndian Hd PornsBody Paint GirlsIndianfuckedGermanpornstarShop Lifter PornNaked WredtlingAnimated Animal PornBei ZhenyingHentsi VideoJav JunkiesSónovinhabrLoud Moans PornXhamster FriendAadivasi XxBengali Sex SexSoftcore Porn HdGaysex BigcockGay Porn BlakBunny Walker HentaiTran Porn StarsIggy Azalea Nude.onlyfansGermany SexxxPorn Gay KoreanHotwife ForumHeels PornBritt Robertson NakedHot Sex OldXxx BhartiyaPornos LesbianismoJesica Rabit PornSilip Sa ApoyHot Soft PornSexy Porn For FreeGuy FucksdogNaked Fat WimenKannada Sex Kannada Sex Kannada Sex Kannada SexContinental Breakfast PornPorn Gay AsiáticoFilme Pornô Vídeosسکس کاناداBrazzers DogPrank X VideosPics Of Naked WomenGroupsex PornX Adult VideoLeah Gotti Video DownloadMessage Sex ComPron Hot IndianGhettp PornFranchesca JamesCasting Couch PormVirging DeflorationJaponaises NudeNonnudeHotporntubesBritney Rodriguez NudesBig Boobs NudesAzhotwifexxxSexy Video Bf Sunny LeoneEmily.willis AssDolcett PornJapanese StripclubStep Mom Caught Me Jerking OffRoblox PornsBlackroomcastingNude SexsyHairey PornAisan Massage