Hiddema over Halsema: Dit mag niet ongestraft blijven! (youtube.com)


Het optreden van Femke Halsema zorgt voor een enorme rechtsongelijkheid. Waarom krijgt een horeca-ondernemer een coronaboete, maar mag Halsema deugpronken op een demonstratie? Waarom mag Black Lives Matter demonstreren, maar de boeren niet? ...

door Tsaar in Politiek  ·  47 Reacties

  • 35
  • 931x gelezen
Reageer met een Emoji
7
6
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom krijgt een horeca-ondernemer een coronaboete, maar mag Halsema deugpronken op een demonstratie? Waarom mag Black Lives Matter demonstreren, maar de boeren niet?


Men is als de dood, dat men voor racist uitgemaakt wordt.....

5
1 LoydMorris

@1 Dat is Halsema en GroenLinks met Jesse Klaver al jaren. Zij zijn de ractsten tegen de autochtonen. Daarom doen ze alles voor de islamieten, allochtonen en zwarten en bedonderen ze de autochtonen.

6
2 Ik_heb_een_eigen_mening

Warning!

Ongehoorde polarisatie in opkomst....

Warning!

40
3 Racism monitor 2020

Ze kan gewoon iets overmaken aan de poezenboot, Hiddema weet dat daarmee de kous af is question

30
4 Gekste Henkie

Kwart over 8 kunnen we het live zien hoe Grapperhaus, Halsema het laatste zetje geeft om af te treden.

3
5 Benzardi

@5 Ja, dat kan nog leuk worden!

2
6 Cody

@4
Heeft mevrouwtje van GL al iets terug betaald?

4
7 Benzardi

@7 60 Uur taakstraf op de poezenboot..

3
8 Tsaar

@5
Is begonnen!
Grappenhaus geeft zoals altijd, vage uhuh-antwoorden...
Wilders pikt het niet... Mm

1
9 Strongoli

Madam heeft als voorzitter van de veiligheidsregio d'r $linkse poot gezet. Voor een demo van ongeveer 230-250 man. Er kwamen er 8 tot 10.000 opdagen want celebrities alom, en dan gezellig samen deugen, 'gezien worden' en lekker avondje uit. In haar functie van voorzitter van de veiligheidsregio had ze de demo moeten afblazen, vanwege de stormloop. Als burgemeester zeker. Een zg vermenging van regionale en stedelijke verantwoordelijkheden. Als ze niet hangt dan komt dat omdat Groen$links anders gaat bokken en dwarsliggen de rest van dit kabinet.

0
10 Ness

Jongens toch....
Gleufke Halsema kon gewoon niet anders. Als ze de politie er bij had geroepen dan was half Amsterdam gesloopt geworden. Ze kent namelijk het destructieve gedrag van het linkse tuig.

5
11 Dignes

@11 Stimmt. Het gajes dat ze maar al te goed kent - en waar ze deel van uitmaakt - had de stad gesloopt.

2
12 Tsaar

@11 @12
Idd je moet ze blijven pamperen, want als je het ze niet naar de zin maakt worden ze boos...

2
13 Anonymousje

Hiddema gaat daar gelukkig niet over.Zijn smoesjes over zijn illegale reisonkostenvergoeding door een verkeerd woonadres op te geven had ook niet ongestraft mogen blijven.

23
14 jantje van leiden

@11

Jij hebt dus ook niks tegen discriminatie .
Wat bedoel je : demonstreerde er alleen tuig of zijn alle Amsterdammers tuig?

21
15 Goodnews badnews

Er zijn kennelijk mensen die het verschil tussen De Dam en een kroeg niet kennen.

15
16 Goodnews badnews

* Verwijderd door de redactie *

17 RubberDuck

@15 Kun je niet lezen? Probeer het nog eens.

3
18 Dignes

* Verwijderd door de redactie *

19 Nederlander

@11 Ik vond de demonstranten er beschaafd uitzien,Weinig tatoeages geen leren jackjes geen vechthonden.ik heb wel eens demonstranten met een beperkte deelname zien rondlopen waar ik met een bocht omheen zou lopen mocht ik ze onverhoopt tegenkomen.

12
20 jantje van leiden

Ach het maakt helemaal niets uit. Als Halsema wel had ingegrepen en het had tot rellen geleid was het ook aanleiding geweest voor kansenparel NL om los te gaan op Halsema.

Ze hebben niets beters te doen

11
21 krek

Zegt de voormalige beschermheer van Florrie Rost-Van Tonningen....

11
22 Biesbush

* Verwijderd door de redactie *

23 RubberDuck

@14 Wat een voorbeeld..

1
24 Xmod

Hiddema is wel de allerlaatste die hier wat van mag zeggen. Hypocriete flikker.

15
25 joostmaghetweten

Hiddema heeft volkomen gelijk.

4
26 Grasshoppertje

@25 Hoezo? Omdat hij een gekozen kamerlid is? Of omdat hij van een partij is die andere meningen heeft als jij?
Of welke reden heb je voor je reactie?

8
27 xtremy

@24 Wat een hypocrisie.

9
28 jantje van leiden

@21 Halsema was verteld dat er 200 a 250 demonstranten zouden komen. Ze weet dat bij meer dan 1.000 demonstranten de 1,5 meter afstand houden niet meer mogelijk is op de Dam. Met enkele simpele maatregelen (hekken en wat politie) had ze er voor kunnen zorgen dat de toegangwegen naar de Dam onder controle gehouden kunnen worden en mensen op rustige wijze verzocht kunnen worden de Dam te vermijden.

Halsema heeft het echter op z'n beloop gelaten. Dat is een blunder van de eerste orde en na enige tijd drong dit ook tot haar door. Op slinkse wijze heeft ze nog geprobeerd haar verantwoordelijkheid af te schuiven naar minister Grapperhaus. Toen die daar niet intrapte, speelde ze de vermoorde onschuld. Het lag aan iedereen, behalve aan haar zelf. Nog los van haar foute veronderstelling dat de volksgezondheid maar ondergeschikt moet zijn aan de vrijheid van betoging.

Gezien het feit dat deze burgemeester meent dat illegaal wapenbezit van familieleden een "privékwestie" is, het boerkaverbod niet wenst te handhaven en kennelijk lak heeft aan wetgeving die de volksgezondheid moet beschermen, rest maar één conclusie: aftreden en wel zo snel mogelijk.

1
29 Belazerd

@22 Wat wil je daarmee zeggen? Dat sommige mensen geen advocaat zouden mogen hebben of zo?
Of dat zo'n advocaat achteraf nooit meer iets in het openbaar mag zeggen? En jij woont in Nederland? Met dat soort enge gedachtes zou je beter in China passen.

1
30 xtremy

@29

Bla bla bla, een heel verhaal hang je op maar het verandert niets aan het feit dat wat ze ook gedaan had je ook roeptoetert dat ze moet aftreden. Maar weet je? Het mooie is dat jouw mening TOTAAL IRRELEVANT is als het gaat om het vraagstuk of ze al dan niet moet/gaat aftreden.

Oh for the record: het interesseert me geen lor of ze aftreedt of niet

12
31 krek

@31 Wat doe je dan op Nieuwskoerier?
Dat jij corona niet serieus neemt en het liefst alle 60plussers direct wil laten ruimen, weten we nou wel.

4
32 Belazerd

Halsema heeft al diverse steken laten vallen. Dit is geen steek maar een grote blunder!
Men had sowieso niet op de dam moeten demonstreren maar op het museum plein. Dat is 14.000 vierkante meter. Dan had men genoeg ruimte gehad bij 1,5 meter afstand .Reken maar uit.(22 vierkante meter kunnen 9 mensen staan,) Maar nee hoor mevrouw moet haar zin hebben, demonstratie moet doorgaan, terwijl er al van tevoren signalen waren dat er meer mensen zouden komen. De reden van demonstratie sta ik volledig achter, maar dan wel all lives matter!!
Als wij in het bedrijfsleven een al dan niet bewuste fout maken worden we op de vingers getikt en worden er maatregelen genomen tegen de betreffende persoon. En dan durft mevr. Halsema nog iedereen de schuld geven behalve haarzelf. Ze is gewoon de zwakste schakel ,tot ziens!!!

1
33 kierewiet

Yasser Feras is een ellendige lafaard die zijn eigen identiteit ontkent door zich "Jesse Klaver" te laten noemen !!!

4
34 Strokealpha

Ach achteraf mekkeren is zo makkelijk, we willen ook geen Orwelliaanse samenleving en daar gaat het wel steeds meer op lijken, men lijkt erom te smeken.

0
35 Nerva

@34 U noemt zich toch ook Strokealpha terwijl u in werkelijkheid Jan Klaasen heet,ik zeg maar wat.

7
36 jantje van leiden

En vergeet dat zowel haar aanwezigheid ter plekke en ook zonder mondkapje op op een dubbele manier haar "dikke" middelvinger opgestoken betekent naar al het zorgpersoneel van de corona patiënten.
Dat personeel doet met gevaar voor eigen gezondheid en ook voor eigen leven het gevaarlijkste werk van zorg op dit moment.
Ze benoemt ze niet eens, gaat alleen "haar totaal verongelijkte medeleven" met de zwaar bekeurde horeca ondernemers tonen wegens het niet goed in acht nemen van door onze regering geadviseerde "anderhalve meter" regel.
Hoe kan deze vrouw nog een acceptabele burgervrouw zijn?
Onbegrijpelijk!!!!

Vorig jaar werd er in Buitenveldert-Amsterdam door een status houdende asielzoeker een vrouw op leeftijd verkracht en dermate verminkt ook aan haar gezicht, dat ze onherkenbaar was geworden voor haar familie. Ze is na een aantal dagen aan de haar toegebrachte verwondingen overleden maar kon ook geen contact meer maken met de mensen om zich heen.

De Burgervrouw heeft het totaal af laten weten belangstelling te tonen bij de tragische dood van een van de bewoners van Amsterdam en vergat ook nog eens om de latere stille tocht bij te wonen.
Bij de gemeentelijke beslissing over de verbouw van de lege brandweer kazerne tegenover het winkelcentrum voor uitgeprocedeerde asielzoekers, is ze voor de behandeling weggelopen uit de gemeenteraadsvergadering. Deze krijgen daar nu straks op gemeentelijke kosten, ze komen daar nu al € 200.000.000,- tekort, onderdak te verlenen en zakgeld te geven als "middel tegenstelen" en worden niet teruggestuurd naar de veilige landen van herkomst.

Die landen hebben waarschijnlijk ook geen behoefte deze mensen terug te nemen, ook omdat ze hun documenten (paspoorten vervalst of echt) hadden verscheurd en ook de mogelijk de eerdere strafdossiers niet hadden meegenomen hier naar toe. Dat is dubbel ongedocumenteerd dus.
Deze burgemeester is echt niet geïnteresseerd in Amsterdam, allen in haar job terwijl ze wegens een lange Tweede Kamer periode al levenslang krijgt doorbetaald hiervoor.

0
37 Wil je niet weten

* Verwijderd door de redactie *

38 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

39 Chat Baker

@25 En, als hij een flikker is mag dat niet van jou, ben jij een islam aanhanger en wil hem dan van een torenflat afgooien of zo?

2
40 Positivo

@36 Je zegt altijd maar wat............wat meestal nergens op slaat. In Leiden wonen veel intellectuelen, weet je zeker dat je niet uit de pijp komt ?

0
41 Uitede aka Espede

@36 U lult uit u nek al jaren !!!

1
42 Bollieboos

@15 Klopt. Juiste conclusie van u.

0
43 Thomas

Hiddema sloeg de spijker perfect op de kop.
Halsema is ongeschikt en moet aftreden.

2
44 MeneerRontgen

@20
Hoe noem je dat ook alweer mensen op uiterlijk veroordelen?

Racist!
Gelukkig stonden er 10.000 mensen op de dam, tegen jou gedachte te demonstreren.

0
45 Benzardi

@25
Hypocriete flikker.

Hier nog zo 1.............................heb je iets tegen homoseksuele mannen?

0
46 Benzardi

@28 Juist, waarom doe je het dan?

0
47 Xmod

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

5 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

5 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
XnxxbigassBlonde Lesbien PornPorn NuaSia.siberiaSpanish Porn StarIndian Nude BoobsBlack Aunty NudeKirishima ReonaDani Daniel Only FansMtv NudeBiggest Ebony Booty PornXxx Sexy TubeBest Pics NudeIndian Black DickAmateurtubePrivate DrlightsReal Homemadr PornWrong Hole XnxxIndian Celebrity Sex VideosFemale Worship PornSoft Porn HdLesbian Feet PornSoutherncharms.comLois HentaiJustseallowsPornor BrasilLez Face SittingHd Mein Sex VideoManisha Koirala Sex VideoShow Me Free PornographyBelly Stuffing PornhubAll About AnnaJackerman XxxFreefire PornVideos Pornos AmadorasFilme Pornô VídeosPencildickKatherine Lanasa NudeHd Movie RipJapani Bf Sexy VideoSecretaries With Big TitsCountryside PornLuna OkkoDeepika Porn VideoWhoreslutNude AmadoraSexy Old Women NakedMs NudesWww Xxx Video ConIndian Porn MakingMia Khalifa's TitsOne Of The Guys PornMmf Mature BiSambapornDoijinSsbbw Kellie KayDani Daniels BdayXxxporno AnalSkylar_blue_ppvPeachycatsnackAunty Sex VediosBlack Group SexGranny CumswallowBirth PornRiding His FaceMom Caught NudeAbella Danger PmvRoxi Red PornGay Porn SpycamMichelle TuckerXev Bellringer AssHayleyxyzSexy Lady SexWww Hindi Sex Video ComNoodledude PmvPenes GruesosFree PornićiFilm Porno GratuiBaise TranssexuelEscorttMangashentaisOs Melhores SitespornoNaughty WifeCornelia SharpeXnxx Hot GfRachael Cavalli My Show Is OnFux VideoPati Patni PornGay CockingAlura Johnsen PornOmegle MasturbationXx X Xx XBolo Sex VideoXxx XcomPahali ChudaiSex Toy XxxWatching My Mom Go Black ComHindi Sexx HdSex Movie HeroineBig Booty Twerk PornCumshot HeelsPainful First AnalColombianpornManwha 18 OrgScatology GayMusas ClassXxx MaxRashmika Mandanna Xxx VideosAsain PornstarsUnexpected BlowjobKim Kardashian Sextape FullBigcock GaysexMassive Black ClitChelsea Charms PornReddit Gone Wils StoriesMulheres Nuas OnlineLatina Mom PornBlack Cat PornhubGb Road Delhi PornTeacher Boy SexBlacked Raw CreampieThothub Porndudeسکس سعوديGypornSister Ko PelaApril BlueAna De Armas BlowjobRealhome PornJoi With CountdownSexdaterFap DungeonHd Pirn ComicsBlack Guy Jerking OffGals Porn PicsFotos D Famosas NuasTara On Sons Of AnarchyL.e.x.x.x.i.l.o.n.d.o.nNortheast NudeIndianporanIsabella SopranoHot Mujra Sex VideoJapanesepornHuge Boobed PornBlair Williams Porn VideosNaked Dance SexNo Teeth BlowjobHentaixxxEscortadvisorSexo ViolentkSexy Nude Modeling