door DeDisser in Politiek  ·  49 Reacties

  • 0
  • 1032x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wilders is de enige die zegt wat de overige 148 denken over Kuzu.

Jesse Klaver had de hele dag nog geen woord gezegd...dus zag zijn kans schoon om voor de vorm te ageren tegen Geert!

10
1 DeDisser

Hij is inderdaad een grote DROEFTOETER !!

3
2 RAGNAROK

@1 slaat nergens op. @2 ook niet. neem een tabletje tegen maagzuur, dan ben je misschien weer jezelf en dan komen die onderbuikgevoelens niet de hele tijd naar boven.

33
3 pizzafried

@3 Eet jij nu maar gewoon je pizza

8
4 RAGNAROK

Die kuzu is niets minder dan een vooruitgeschoven post van de regering van kalief erdogan.
Vanaf zijn valselijk verkregen plek in ONS parlement probeert hij invloed te krijgen voor zijn ziekelijke denkbeelden, daarbij gebruik makend van onze wetten en normen en waarden wanneer het hem uitkomt (cafetariamodel). En dan dan zielige stropdasje.....wat een doorzichtig trucje om de naïeve mensen onder ons in te palmen!!
Wanneer gaat iemand in de kamer hem eens op de man af vragen: wat vindt jij er van als jouw dochter verkering krijgt met een "ongelovige"? Of: wat vindt jij er van als jouw vrouw er voor kiest om die burka aan de kant te smijten en gewoon om te gaan met andere mensen.mannen???

7
5 Wel realistisch blijven

@4 en breng jij nou maar je rok naar de stomerij, want nu wordt ie vies.

25
6 pizzafried

@6 aaaaaaaaa kun je niet tegen weerwoord??

5
7 RAGNAROK

Wie kan Klaver serieus nemen. Die ´man´heeft nog nooit met de poten in de klei gestaan. Waar moet hij in godsnaam de kennis en kunde vandaan halen om een land mee te mogen regeren. Het feit dat hij de enige is die opstaat om Kuzu te verdedigen zegt mij genoeg. Uit de politiek met die man. Ga je eerst maar eens nuttig maken in de maatschappij dat je wat realiteitszin gaat krijgen. ps Neem vriend Kuzu mee. je hebt er werkelijk helemaal niets aan.

5
8 Leonidas

@3
Valt wel op dat je erg goede argumenten gebruikt om de reacties van @1 en @2 te weerleggen......
Typisch turks.

4
9 Wel realistisch blijven

@9 Hij weet niets beter.....

5
10 RAGNAROK

Ach Wilders heeft in deze gelijk, maar ja.
Zelfs de PvdA doet nog aardig tegen deze roofturken.

4
11 Voxpopuli

Klaver is een verschrikkelijk ventje en een betweter.

4
12 Interessant

@7 oh ik dacht dat we een wedstrijdje onzinpoepen deden.

@9 Jij hebt dus totaal geen idee wat het verschil is tussen iemand met turkse roots en iemand met nederlandse roots, want ik heb gewoon nederlandse roots hoor.

13
13 pizzafried

@8 geen enkele politicus kan dat. Want met iedere politicus is wel wat mis. Behalve Geert Wilders...maar die man is gewoon God.

14
14 pizzafried

Snotneus

2
15 Belazerd

@13 ik doe niet aan poepwedstrijden...vindt ik smerig en onhygienisch

2
16 RAGNAROK

Kuzu heeft gelijk.

Ik heb de koning van Marokko, het land, de inwoners, de tradities, ook lief. Dus?

Het punt is dat aardig wat blanke Nederlanders, enkel willen dat gekleurde Nederlanders zich assimileren en hun achtergrond verloochenen. Veel gekleurde Nederlanders zijn nu eenmaal trots op hun roots.

Het zijn toch echt die groep zeurende blanke Nederlanders, die zelf zeggen niets met geloof en tradities van Nederland te hebben. Kerken en synagogen zijn in jaren massaal leeg en kom nu niet vertellen dat dit door de Nederlandse moslims komt. Dat zijn eigen keuzes. De gemiddelde blanke Nederlander, heeft nog nooit een Nederlands museum bezocht. Hoe vaak ik een geboren blanke Nederlander heb uitgelegd wat Nederland is. Ik heb me verbaasd over de kwaliteit van kennis over het 'eigen' land, die er bij veel mensen niet is. Het enige wat diezelfde groep zeurders (zeg: pvv'ers) weten te vinden is een krat bier en het enige woord dat in hen vocabulaire voor komt is ZUIPEN.

Er is een verschil in doen alsof je trots bent op Nederland (wanneer het je uitkomt om dit te misbruiken als men zwakke argumenten heeft) en aan de andere kant je als blanke Nederlander je achtergrond je niks kan schelen.

Is er een taboe dat gekleurde Nederlanders al jaren benoemen waar de schoen wringt? Ik denk dat de heren van Denk niet acceptabel worden bevonden vanwege de zaken die ze benoemen. En ik vond het een mooi statement hoe Kuzu Wilders met het genoemde Nederlandse artikel uit de grondwet, hem op z'n plaats zette. Kuzu vertelde Wilders eigenlijk hoe de grondwet van Nederland op berust.

32
17 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

@13 Als je Turkse roots had gehad, zou je wel de naam LamachunFried aangemaakt hebben! question

2
18 DeDisser

"Ik ben het tot in het diepst van mijn ziel oneens met uw opvattingen, maar ik zal tot de dood vechten voor uw recht uw mening te uiten."

3
19 d6072b01

@17 goed verhaal... heeft de denktank van DENK deze visie opgedragen aan de imams, om deze visie te verkondigen tijdens de salat? question question

Lees je verhaal nog eens goed door, verwijder de onzin en tegenstrijdigheden, en je houdt 1 regel tekst over. question

2
20 DeDisser

Belangrijk is om je af te vragen waarom uberhaupt meer dan 70 procent van de Turkse Nederlanders op de islamist Erdogan stemt, iemand die haaks staat op al onze vrijheden en democratie.

Hoe kan dat?

Er gaat iets fundamenteel fout als zo'n groot deel van een bepaalde bevolkingsgroep (moslims) onze normen en waarden niet onderschrijft of uitdraagt maar een islamist steunen die een Kalifaat nastreeft.

We hebben het hier over de tweede en derde generatie moslims die zijn opgegroeid in het Westen. Maar ze zijn niet loyaal met de Westerse democratie maar hun loyaliteit ligt bij een islamitische dictator die een Kalifaat nastreeft.

Ook andere moslims ,zoals Marokkanen, steunen Erdogan vanwege zijn islamitische agenda. Dat geeft aan dat de integratie van veel moslims is mislukt.

1
21 Brontaris

Iedereen mag zijn vriendjes of vriendinnetjes liefhebben , geen enkel probleem.
Soms is dat een sterretje uit hollywood, bollywood of anders uit Ankara of Rabat.
Dat is hier allemaal toegestaan. En men mag zelfs die nationaliteit hebben van je vrolijke vriendjes.
Maar als het op loyaliteit aankomt telt in een nederlandse samenleving, hier levend en je functie uitoefenend maar 1 nationaliteit : de Nederlandse.
Ik ijver dan ook voor die beroepen waar die loyaliteit en nationaliteit samengaan in het uitoefenen van een functie : ambtenaar, legerdeelnemer, politie , onderwijzer, raadslid , parlementslid voor een eeneenduidige keuze , de nederlandse. Zo niet dan ligt bij een cruciale beslissing of handeling in het openbare bestuur of leven die garantie niet vast. en dat hoort wel.

0
22 Voxpopuli

Dus alleen klaver is het niet met Wilders eens.
Mocht er nu veel kritiek komen,dan zal de rest ook wel zeggen,dat zij het niet met Wilders eens zijn natuurlijk.

0
23 kelly11

@21 de Nederlandse overheid, in het bijzonder CDA en PvdA, hebben zelf jarenlang wijken met eenzelfde etnische achtergrond aan inwoners gevoed terwijl men niet wist wat er zoal speelde en men niet geïnteresseerd was in deze mensen uit zulke wijken. Tig jaren later als zich generatie op generatie heeft gevormd in eenzelfde wijk, krijgen die inwoners de schuld dat ze niet zijn geïntegreerd.

Er is jarenlang weggekeken voor deze wijken door genoemde partijen. Die wijken interesseerde niemand wat en nu is er sinds enkele jaren een inhaalslag gaande om aan deze wijken te werken terwijl het in mijn optiek mosterd na de maaltijd is. En natuurlijk horen inwoners zelf aan hun wijk te werken, maar eenzelfde etnische achtergrond wegzetten in wijken doordat de lonen van voorgaande generaties niet hoog waren en een optie dure woningen te huren, geen optie was, nu worden weggezet alsof zij het hebben gedaan, is tegenstrijdig.

15
24 Autourdumonde AKA Aroundtheworld

@22 Als het op rechten en plichten aankomt, geldt in Nederland één nationaliteit. Die ander doet er niet toe. Als het op loyaliteit aankomt, kun je dat niet meten, niet afdwingen, en heeft het niets te maken met een andere nationaliteit. Genoeg mensen die deels loyaal zijn aan de VS, Israel, Rusland, Turkije hier, zonder die desbetreffende nationaliteit te bezitten.

De juiste plek om onze _volksvertegenwoordigers_ te kiezen is in het stemhokje. Niet op basis van arbitraire regels over "loyaliteit".

9
25 d6072b01

@25 Ik ben van mening dat je duidelijk moet zijn in je loyaliteit alszijnde werkzaam in de genoemde beroepen. En dat betekend heel simpel afscheid nemen van je toekomstige vluchthaven alszijnde je tweede nationaliteit , of afscheid nemen van je baan.
Er zijn legio voorbeelden waar die nationaliteit de doorslag gaf in negatieve zijn bij mollen in organisaties. Politieagenten die verklikker speelden naar ankara , militairen die niet ingezet mochten worden ivm veiligheid. Ambtenaren die dubbel spel speelden etc etc
Kortom : kies ..

0
26 Voxpopuli

@26 Maar het grote verschil is dat we het hier hebben over volksvertegenwoordigers, niet uitvoerende macht.

Plus dat er in die gevallen vaker problemen zijn met gokschulden, buitenechtelijke relaties, dwang, hebzucht, etc.

7
27 d6072b01

@24
U bedoelt dat vanaf de eerste tijdelijke stroom laag/niet opgeleide gastarbeiders (voor maximaal 9 maanden!!) die hier als eerste kwamen recht hadden/hebben op hogere lonen/duurdere woningen dan autochtonen die hetzelfde werk deden/doen? Als men überhaupt werkte/werkt. Ik kan veel argumenten naar voren brengen waarom u ongelijk heeft. O.a. dat men eerst ging sparen voor een Ford Transit GTI voor de vakantie naar Marokko, Turkije of andere landen. Vervolgens moest aan ieder in het thuisland achtergebleven familielid een koelkast worden geschonken om te laten zien dat ze 'geslaagd' waren. Om over het ongecontroleerde voortplantingsgedrag nog maar te zwijgen.

Kort: In de door u aangehaalde wijken zijn ook hele generaties blanke gezinnen opgegroeid hetgeen, dus waarom u niet? Los van het feit dat de groep die u 'vertegenwoordigt' graag samenkliekt en door hun cultuur er overal een soort van getto heeft gemaakt.

U mag veel eisen, alleen wel op basis van bewezen prestaties, niet alleen op vermeende superioriteit.

0
28 Tyrrell P34

@27 Dus u gaat uit dat een volksvertegenwoordiger die een stem heeft in het parlement en direct of indirect wetgeving kan goedkeuren multinationaliteit mag hebben ?
Lijkt mij niet ..

0
29 Voxpopuli

@17 , ik heb jaren in het buitenland gewoond, was en ben trots op Nederland (in ieder geval hoe Nederland was), maar ik heb nog nooit stennis getrapt, andere Nederlanders proberen bij elkaar te houden om het land waar ik in die tijd woonde, te schofferen. Ik heb me nooit bemoeid met de politiek in Nederland, omdat ik daar niet woonde. Ik heb nooit de mensen in de landen waar ik woonde, geschoffeerd. Ik heb me aangepast. Daar wringt de schoen bij veel Turken, Marokkanen. Die denken dat ze, omdat ze in Nederland wonen met vrijheid van meningsuiting, dat ze iedereen kunnen schofferen, dat zij de baas zijn over Nederlanders, dat Nederlanders zich aan moeten passen aan hun cultuur, dat Nederlanders hen met rust moeten laten, zij laten Nederlanders niet met rust etc etc etc. Ik denk dat daar het verschil zit.

1
30 gaulette

@29 Natuurlijk mag dat. Hij is een volksvertegenwoordiger. Er zijn ook veel mensen in het volk die meerdere nationaliteiten hebben.

5
31 d6072b01

@24
Er is genoeg geïnvesteerd in die wijken en hun bewoners die jij opnoemt.
Ik denk wel eens dat als bekend zou worden hoeveel geld en aandacht er werkelijk geïnvesteerd is, om de islam gelovigen, die constant staan te roepen dat ze gehaat en gediscrimineerd worden, er commotie zal ontstaan.
Het zou me niets verbazen dat er meer geïnvesteerd wordt in die zogenaamde minderheden, dan in de meerderheid van de bevolking, die werkt en zijn eigen karretje moet trekken.

1
32 Marrie

@17 "Het punt is dat aardig wat blanke Nederlanders, enkel willen dat gekleurde Nederlanders zich assimileren en hun achtergrond verloochenen. Veel gekleurde Nederlanders zijn nu eenmaal trots op hun roots."

Eh, volgens mij heeft u de afgelopen drie jaar onder een behoorlijke steen geleefd, of niet?

1
33 Bluth

@32 En dan niet te spreken over de uitkomsten van dat geld wat werd uitbesteed. Thee drinken, kickboksen, buurthuizen/moskees en alle subsidie clubjes die reizen maakten naar het land van herkomst, of 100 ander voorbeelden van subsidies die ons alleen maar tegen elkaar uitspelen.

0
34 etymologie

Bedroefde Kuzu...... LOL (((question)))

0
35 LoydMorris

@17

Assimileren en trots blijven op je roots gaat prima samen , ik ben getrouwd met het bewijs..

0
36 VageAli

Bij DENK hebben ze inmiddels het geinstitutionaleerde slachtpfferisme tot ware kunst verheven. Uiteraard werkt dat weer als een magneet voor mensen met een hardnekkig zelfverwerpingsmechanisme die de zin in hun leven hebben gevonden om zichzelf zo snel mogelijk in de rug te laten steken. En het erge is dat ze nooit zullen begrijpen waarom uiteindelijk.

0
37 Rolmops

@17 "ik heb de koning van Marokko, het land, de inwoners, de tradities, ook lief.Dus?"

ja dus wat doe je hier dan nog?

1
38 Dokter Mosterd

@8 : Bovendien is Klaver half-Marokkaan, half-Indisch.....tsja

0
39 N.Nescio

Kuze de malloot, eerst een palestijns vlaggetje dragen, dan een "nederlandse" das........wat is het de volgende keer? Een fez?

0
40 N.Nescio

@39

Geert is ook een Indo, wat wil je nu eigenlijk zeggen?

0
41 Liwwie

Klaver is gewoon een Judas. Er zijn genoeg mogelijkheden om Geert een pak op de sodemieter te geven. In ieder geval niet door Erdogan's verlengstuk te steunen.

0
42 Liwwie

@36

Integreren en de goede stukjes uit je roots meenemen gaat ook prima samen.

0
43 Liwwie

Wilders heeft gelijk. Deze NSB Turk hoort hier niet en al zeker niet in de politiek.

1
44 Zeekomkommer

Klaver is een gluiperd.

1
45 Zeekomkommer

Kuzu rot toch op, en neem je vriendje Klaver mee.

1
46 Burggie

Je kan je bericht bewerken inclusief titel...zorgwekkend! question

0
47 DeDisser

@47 Viel me ook op.

0
48 d6072b01

@redactie (wie weet werkt dat): Een bericht bewerken om spelfouten eruit te halen is één, maar dit is extreem.

0
49 d6072b01

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Muziekdraadje

BAP - Paar Daach fröherhttps://www.youtube.com/watch?v=L1v8o4DKInA...

zojuist geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

BAP - Schluss, Aus, Okayhttps://www.youtube.com/watch?v=HoINRH6ZF2I...

1 minuut geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Tic tac toe Warum !https://www.youtube.com/watch?v=WflQ02OLVSQ&list=OLAK5uy_m4jBqdH-rnxKHV5SAhwhgI58Bp39yWNQw&index=5...

3 minuten geleden geplaatst door Olivia

Vageali6888
Turn Out The Lights - The Party's Over

1 miljoen Tesla's 'snachts opladen als het niet waait ... veel succes! ...

4 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Olivia
Muziekdraadje

Das geht mir auf'n Sackhttps://www.youtube.com/watch?v=YBk_3sTq7TU...

4 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

@3059 👍Leuke tijd , om nooit te vergeten .Ben meer uit de soultijd , maar kan ook van andere muziek genieten , als het maar goed klinkt ....

6 minuten geleden geplaatst door Olivia

Tussenderegels
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@35 Vooruit dan maar: Ze zijn in Oekraïne zo dol op de Russen dat ze per ongeluk de Duitsers toejuichten als bevrijders in WOII. Dat bleek een ...

9 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Olivia
Muziekdraadje

Große Jungs weinen nichthttps://www.youtube.com/watch?v=GdsVffDGFJk...

9 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Tic Tac Toe - Ich Find Dich Scheissehttps://www.youtube.com/watch?v=P7HyGa2YFg4...

12 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Tic tac toe - Ich wär so gern so blöd wie duhttps://www.youtube.com/watch?v=44FH9LHg0bg...

13 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Forced Anime PornExploitee College GirlsMirko R34Nude Women MasterbaitingNgentotin TanteNadia Ali Xxx HdHimiwari PornStep Dauter PornTeenfunsClapping Booty PornVer Videos PornorPornhits.comMarine ViscontiAccidental Cream PieXhamster Indian Sex VideosOpen The Sex Video18 SxxxJhilik Roy NudeBlack Rapes PornAnko PornCollege Party PornHd Porn KLeaknudeSexvedio HdMahira Khan NudeXxx Mia Khalifa New VideoBig Black Granny TitsCartoon XvidBig Boobs NudAmatureallureBlack Girls Having SexLesbion Anime PornSexy Adrianne PalickiXxx Very SexyMalayalam Xxx Sex MovieAntonio Mallorca XxxAldatma PornoBelinda Carlisle NudeSydney Sweeney Nip SlipPulptoonAnangsha Biswas NudeBangla Boudi PornXxx Porn Video HotFamily Forced Sex VideosNud In CarKrissy Kummins PornVideos X EspañolSmall PornographyXvideos UkMissisahoney OnlyfansBig Size PornTwinksxxxXxxnx HomeEl-ladiesKareena Kapoor XxxxxLonely Housewife PornGay Chay AvenuePics Of Big TitMdhs LoginSexuallybrokenRule 34 FiorayneJoy BearDana DeaondSoogsx Onlyfans LeakViolet Meyers AnalHistoires De SeceRachel Weisz NakedYaoi HentaisXxxpornsexAngel Youngs: Air Tight Triple Stuffed RodeoSuny PornVídeos Pornos De FamosasWife First Time BbcMy Hen Tai ComicsShota HentaiDana Hamm NudesMom And Son Hot SceneCj Miles PornstarCartoon Parody PornFace Farting VideosForced Mom Son PornVjavValoranthentaiBabes PronIndian Boy And Boy Sex VideoMimsyheart Leaked3d Mosnter PornProstitutes Near MeChatpic.orgSex Video MilkShe's Nothing Butt Gamer Anal TroubleTara Babcock LeaksWww Telugu SexmoviesViolet Brcc PornRachele Steele PornXnxx GoldXnxnxxEri PornNanami KawakamiXxx GaoChut Ka KhelFetishkitschSexe Video DesiPerfect Round TitsBokep Indo BocilDouble Timing Milf Rebecca MoreSophia Leone Porn HdSalon PornEvelyn Claire Porn VideosPornblowjobsRose Monroe Fucks Yoga TeacherSex HookupsSaudi Arabia PornographyXxn VdioDoctor SexxRomantic Couple Hot VideoHollywood Bed SceneGrup PornolarıRose Monroe 2023Film Pornographique Gratuit FrançaisAmateur NudedVideosexUsasexguide DetroitMyfansFappyXxnpornNew PornstarrsSmoking Fetish PornXxx Video Hd BigCute Teen Sex VideoHitting BdsmNude IstaFather In Law PornFree Erotic AudioBig Breast XxxJapanese Love StorypornBest Thick PornstarsVideos Porn MomsPornos AmigosToshi DenetsuMaduras.vomChaturbate TeensNiamodelGay Porn TubesTeen FuckedTelgu Sex ComNude Tits ImagesTelugufuckHappy Birthday Sex VideoFucking Video Of Indian Girl