Nu annexatie op tafel ligt is het tijd voor actie (rightsforum.org)


Geen woorden, maar daden, betoogt Rawan Sulaiman, hoofd van de Palestijnse Missie in Nederland. ...

door Hendrianus in Politiek  ·  34 Reacties

  • 2
  • 552x gelezen
Reageer met een Emoji
21
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Palestina ‘leeg’ was voordat het ‘tot bloei kwam’ werkt vandaag de dag nog door ​​in de vorm van veronachtzaming en ontkenning van ons bestaan, onze geschiedenis, ons erfgoed en onze nationaliteit. Deze afleidingen en mythen worden agressief gepusht, want het is onmogelijk de huidige situatie te verdedigen met rationele, morele of juridische argumenten."

Spijker loeihard op de kop.

13
1 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

2 Raffa

@2

Je pretendeert veel van mij te weten maar dat is ontegenzeglijk gebaseerd op je dikke duim. Als je mij werkelijk een beetje zou kennen dan had je geweten dat ik geenszins wens dat Israël verdwijnt laat staan de rest die je uitkraamt.

8
3 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

4 Yirush

* Verwijderd door de redactie *

5 Raffa

* Verwijderd door de redactie *

6 Zie Hier

@5
"NK pak deze oudgediende nou een keer aan want voorheen hebben jullie hem ook een ban gegeven."

Nog nooit een ban gehad op nieuwskoerier.

Vreemd toch dat kritiek op Israël zo vaak in de antisemitische hoek wordt gedrukt. En u wenst zelfs dat mijn mond wordt gesnoerd. Waarom toch?

4
7 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

8 Huskymanus

* Verwijderd door de redactie *

9 Zie Hier

Heel Israhell is geannexeerd in een oorlog tegen het Palestijnse volk. Israhell heeft geen bestaansrecht, het is het geroofde land. En de annexatie gaat gewoon door. Schande voor het Joodse volk en voor de VS.

7
10 samcash

En terwijl ons wordt wijsgemaakt dat alleen Israel de woestijn groen weet te maken,
is de werkelijkheid dat ze de groene delen van de westbank en het water aan het jatten zijn.
Daarom werkt Vitens er ook niet meer samen met Mekorot, waterbedrijf aldaar.

Als ze die woestijn zo goed groen kunnen maken, dan was dat toch een prima optie voor uitbreiding, woestijn heeft Israel namelijk zat! Maar in het echt stelen ze dus land.
Tijd dat ze eens eerlijk worden, maar dat zal lang duren.
Want als ze die gebieden hebben, dan moet daar een hek omheen, dat 2 km VERDER ligt. zo werkt het steeds, het "moet" voor de "veiligheid". En dan bouwen ze speeltuinen langs dat hek en kinderen moet je beschermen, dus moet het hek 2 km verder gezet en wie er iets van zegt is een antisemiet.
Zo gaat dat al heeeeeeeel wat jaren, meter voor meter, hek voor hek, huis voor huis.

6
11 Gekste Henkie

Opvallend voor mij bij dit bericht is dat er op dit moment een onderzoek gaande is naar geannexeerde eigendommen van joden in de 2e Wereldoorlog. Die bezittingen moeten terug naar de nabestaanden dan wel worden vergoed. Persoonlijk vind ik dat een goede zaak. Oorlogsmisdaden mogen niet worden beloond en geroofde bezittingen moeten worden teruggegeven.
Maar wat voor Joden geldt, dat geldt natuurlijk ook voor Palestijnen. Hun hele land is in een oorlog geroofd en zij zijn verjaagd van hun geboortegrond. Ze dienen hun land terug te krijgen. Joden zijn overal thuis, behalve in Palestina. Dat recht hebben ze verbeurd.

5
12 samcash

@6 Dat is aanzetten tot genocide. Als je zoiets over het Joodse volk durft te zeggen mag je je komen verantwoorden voor de rechter en mag je blij zijn als je niet in voorarrest wordt geplaatst.

5
13 samcash

@2 De enigen die zich van leugens bedienen zijn zionisten. Zij moeten wel want de wereldgeschiedenis spreekt hun verhaal op alle fronten tegen.
Israël is ontstaan uit de verovering en annexatie van Palestina. Zionisten zijn dus rovers, moordenaars en leugenaars. Palestijnen kunnen aan de hand van eigendomsbewijzen aantonen dat het land van hen is, zionisten kunnen dat niet. Er worden geen eigendomsbewijzen overgedragen bij de verovering van een land.

Daarom moeten ze wel liegen over hun ontstaansgeschiedenis, daarom moeten ze het Palestijnse volk wel tegelijkertijd ontkennen en haten. Zionisten hebben zichzelf in een hoek geschilderd.

6
14 samcash

* Verwijderd door de redactie *

15 Raffa

@15 Je hebt geen bewijzen, je hebt alleen maar leugens. Ik ken de geschiedenis van het MO en jij niet. Kom bij mij niet aan met de Thora, dat is een sprookjesboek dat van a tot z gelogen is. Jij bent geïndoctrineerd door je opvoeding en je kunt geen afstand nemen van die indoctrinatie. Heel de wereldgeschiedenis, die gesteund wordt door talloze historici, vertelt een ander verhaal dan jullie zionisten. Zelfs vele Israëlische historici zijn het daar over eens. Archeologische vondsten hebben het aangetoond. De thora is een sprookjesboek. Leer daar mee leven.

4
16 samcash

@13 Ik heb het over de terroristen!!! Lezen is belangrijk geld ook voor andere terroristen opruimen die gasten!

3
17 Zie Hier

* Verwijderd door de redactie *

18 Raffa

@15

Kennelijk begrijp je niet dat volkeren in de loop der tijd ontstaan. Het Israëlische volk is bijv. In 1948 ontstaan. De Arabische nationaliteit gevoelens kwamen op na de val van het Ottomaanse rijk. In Palestina nam dat een vlucht door de zionistische aspiraties in dat gebied. De PLO is overigens ook door Israël erkent als de enige wettige vertegenwoordiger van het Palestijnse volk. Diegenen die het bestaan van Palestijnse volk ontkennen voeren dus een achterhoede gevecht.

5
19 Hendrianus

@6 @17

Welke 'club' bedoel je dan?

5
20 Hendrianus

@17 Je hebt het over Raman Sulaiman en haar organisatie. De Palestijnse ambassadeur voor Nederland. Door er een label op te plakken wordt het nog niet zo. Dat zou een fraaie manier van doen worden. Dat is de zionistische methode. Palestijnen zijn terroristen dus die mag je opruimen. Hallo.
Dat is precies hetgeen waar Hitler zich mee bezig heeft gehouden in de 2e Wereldoorlog: Opruimen van terroristen en ander ongedierte. De hele wereld heeft Duitsland daar op afgerekend en nu kom jij hier en wilt hetzelfde doen met het Palestijnse volk. Heb je dan helemaal niets geleerd van de geschiedenis?
Raman Sulaiman is in 2017 geïnstalleerd als Palestijns ambassadeur voor Nederland. Ze heeft daarbij haar geloofsbrieven aangeboden aan minister Bert Koenders die haar steun heeft beloofd in het streven naar een Palestijnse staat. Die kun jij zomaar niet wegzetten als een stelletje terroristen.

5
21 samcash

@18 Alles wat ik zeg kan ik bewijzen. Ik heb er een boek over geschreven. Een bijzondere relatie, het conflict Israël Palestina nader bekeken. Het is een boek met raadplegingen van tientallen historische boeken en Joodse en Engelse archieven. Lees het eens, misschien leer je wat. Het boek staat nog te koop bij bol.com.

4
22 samcash

* Verwijderd door de redactie *

23 Raffa

@23 Het is een eerlijke weergave van de geschiedenis. Daar is geen foutje in te vinden. En de review komt van een echte zionist. Het boek is eerlijk met een duidelijke sneer naar het zionisme. Er wordt niets gesuggereerd.

En Islam is niet sociaal nationalisme, fantast. Islam is een religie, verwant aan de Joodse religie. Het zionisme kan juist het beste vergeleken worden met nazisme. Je weet echt niet meer wat je zegt. Als je iets onderzoekt, doe het dan goed.

4
24 samcash

* Verwijderd door de redactie *

25 Raffa

@25 Met herhaling van zetten kom je er echt niet.
Het zionisme is pas echt nationalistisch. Zo erg dat Israël een apartheidsstaat wordt genoemd door ieder weldenkend mens. Zo erg dat het lijkt op nazisme.
En de kromme visie is helemaal van de zionisten. De geschiedenis van het MO spreekt voor zich. Israël is ontstaan uit een oorlog tegen de Palestijnen waarbij de autochtone bevolking is verdreven van haar woongebied. Een gebied dat zij eeuwenlang in eigendom hebben gehad. Israël maakt er ook geen geheim van dat ze nog steeds bezig zijn met de kolonisatie van het gebied. Wil je dat soms ook ontkennen?

3
26 samcash

* Verwijderd door de redactie *

27 Raffa

@27 Ik ga geen discussie aan met zionisten. Alles wat je aandraagt negeren ze doodleuk. Dat komt door hun rabiate Palestijnenhaat. Ik ken de geschiedenis van het MO. Ik heb er 20 jaar lang een studie van gemaakt en jij kunt mij niets op de mouw spelden.
Het Joodse volk is er VRIJWILLIG vertrokken en het land is ingenomen door andere volkeren uit de streek. Dat waren enkele joden, Druzen, christenen en moslims. Die hebben er eeuwenlang hun thuis van gemaakt terwijl het Joodse volk de wijde wereld introk.
Pas na 1850 jaar kwamen Europese joden op de gedachte om het land opnieuw te koloniseren. Maar het is absurd om te denken dat je na zo'n lange tijd terg kunt komen en alles weer in bezit nemen. Honderden jaren geleden kon dat nog wel, toen kon je nog een land koloniseren, maar tegenwoordig is de wereld daar te klein voor geworden.
Israhell zal dus nooit in vrede kunnen bestaan omdat het land gestolen is van het Palestijnse volk. Dat geldt nu, over 100 jaar en over 1000 jaar nog. Eens een rover en een dief, altijd een rover en een dief. Jullie zullen nooit vrede hebben.
Tussen haakjes, het zionisme is een gevaar voor de wereldvrede. Veel mensen hebben dat niet in de gaten. Alle conflicten in het MO worden veroorzaakt door Israël. Dat is aantoonbaar waar. Mearsheimer en Walt hebben daar een sterke zaak van gemaakt in hun boek, de Israël-Lobby.

1
28 samcash

* Verwijderd door de redactie *

29 Raffa

@29 Ik noem je een zionist omdat je een zionist bent. Ik geloof dat je zelf niet eens weet wat het woord betekent. Je leeft in ontkenning van je eigen identiteit, dat is pas triest. Je hoeft niet religieus te zijn om zionist te zijn. Je hoeft niet eens Joods te zijn.
Arabieren zijn de oorspronkelijke nomadische semitische inwoners van het Arabisch schiereiland.
Joden zijn ook oorspronkelijk nomadische inwoners van het Arabische schiereiland. Ze stammen uit Ur in Zuid Irak. Er is in dat opzicht dus weinig verschil tussen joden en Arabieren.
Waar kom ik met een boek van Lucas Catherine? Je begint nu toch echt te ijlen. Het is mooi geweest. Er valt met jou geen zinnige discussie te voeren zoals met alle zionisten trouwens. De Israël lobby niet van Mearsheimer en Walt? Ik heb het boek hier voor me liggen. Zoek het eens op in Wikipedia. Er is een interessante discussie over gaande.

1
30 samcash

@29 Ik noem je een zionist omdat je een zionist bent. Ik geloof dat je zelf niet eens weet wat het woord betekent. Je leeft in ontkenning van je eigen identiteit, dat is pas triest. Je hoeft niet religieus te zijn om zionist te zijn. Je hoeft niet eens Joods te zijn.
Arabieren zijn de oorspronkelijke nomadische semitische inwoners van het Arabisch schiereiland.
Joden zijn ook oorspronkelijk nomadische inwoners van het Arabische schiereiland. Ze stammen uit Ur in Zuid Irak. Er is in dat opzicht dus weinig verschil tussen joden en Arabieren.
Waar kom ik met een boek van Lucas Catherine? Je begint nu toch echt te ijlen. Het is mooi geweest. Er valt met jou geen zinnige discussie te voeren zoals met alle zionisten trouwens. De Israël lobby niet van Mearsheimer en Walt? Ik heb het boek hier voor me liggen. Zoek het eens op in Wikipedia. Er is een interessante discussie over gaande.

1
31 samcash

@29 Ik noem je een zionist omdat je een zionist bent. Ik geloof dat je zelf niet eens weet wat het woord betekent. Je leeft in ontkenning van je eigen identiteit, dat is pas triest. Je hoeft niet religieus te zijn om zionist te zijn. Je hoeft niet eens Joods te zijn.
Arabieren zijn de oorspronkelijke nomadische semitische inwoners van het Arabisch schiereiland.
Joden zijn ook oorspronkelijk nomadische inwoners van het Arabische schiereiland. Ze stammen uit Ur in Zuid Irak. Er is in dat opzicht dus weinig verschil tussen joden en Arabieren.
Waar kom ik met een boek van Lucas Catherine? Je begint nu toch echt te ijlen. Het is mooi geweest. Er valt met jou geen zinnige discussie te voeren zoals met alle zionisten trouwens. De Israël lobby niet van Mearsheimer en Walt? Ik heb het boek hier voor me liggen. Zoek het eens op in Wikipedia. Er is een interessante discussie over gaande.

1
32 samcash

@29 Ik noem je een zionist omdat je een zionist bent. Ik geloof dat je zelf niet eens weet wat het woord betekent. Je leeft in ontkenning van je eigen identiteit, dat is pas triest. Je hoeft niet religieus te zijn om zionist te zijn. Je hoeft niet eens Joods te zijn.
Arabieren zijn de oorspronkelijke nomadische semitische inwoners van het Arabisch schiereiland.
Joden zijn ook oorspronkelijk nomadische inwoners van het Arabische schiereiland. Ze stammen uit Ur in Zuid Irak. Er is in dat opzicht dus weinig verschil tussen joden en Arabieren.
Waar kom ik met een boek van Lucas Catherine? Je begint nu toch echt te ijlen. Het is mooi geweest. Er valt met jou geen zinnige discussie te voeren zoals met alle zionisten trouwens. De Israël lobby niet van Mearsheimer en Walt? Ik heb het boek hier voor me liggen. Zoek het eens op in Wikipedia. Er is een interessante discussie over gaande.

1
33 samcash

Palestijnen (niet het volk zelf) zijn kampioenen in het missen van kansen.
De voornaamste reden is dat ze dan de controle over het volk kwijt raken.

1
34 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Vroeger was de politiek er voor het volk, nu is de hiërarchie volledig omgedraaid.VN/WTO/WHOEUDen HaagEn dan pas wij...

6 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Heb jij het helemaal afgeluisterd? 😃 Ik moet nog 20 minuten. 😁...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

20 keer een stad als Amersfoort erbij intussen, en de autochtone bevolking kromp...https://youtu.be/wftARWunM2I?si=22B-_uN9nKx2P8n9...

13 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Laat de politie nou gewoon hun werk doen.Als ze iemand willen controleren moeten ze dat gewoon kunnen doen.Zij zijn praktijkdeskundigen .E...

30 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Het is wel grappig. 😃 Het gaat vooral over waarom we een republiek moeten hebben in plaats van een monarchie. Op zich hebben ze best een ...

35 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Hoe kwam zij aan het bewijs van goed gedrag?@5Van buiten bont van binnen stront....

37 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@23 Zelfmoord met de 2 kogels in je hoofd dat is de onzin die jij gelooft.https://www.youtube.com/watch?v=6IdeZCoxKMk...

40 minuten geleden geplaatst door Rooibos

van Keulen
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

Wilders wordt goed beveiligd maar mocht hem toch iets overkomen dan komt Timmermans en zijn linkse aanhangers daarop klaar....

1 uur geleden geplaatst door van Keulen

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@12 Zo Bram, die komt wel even binnen hoor! Ik ben helemaal uit het veld geslagen....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Abella Danger Porn VideosRyu EnamiFree Vídeos XxxBbwgifsHq EróticaNude PícAnal RoughAnna LordeHentia FootjobPanty TumblrSexy Hindi Blue VideoFatal MotrlBlonde PawgAzealia Banks NudeIndian Chachi XnxxLina PolancoMultpoenStreamersgonewildPor' LesbianFree Brazzers VidesoTum SexIndian Kamvali XxxSkybri NudeKhmer PornCarmen Electra ToplessBig Brown AreolasStacy Cruze PornGayporn TwinksNipple SuckerFreeporn BisexualSex Video West IndiesVideos Exoticos XxxPron FamilyPornotube ComBachelor Sex VideoDana VesposiList Rawler BaltimoreNude BrunettesDark NipsSexxmexxNicolette Shea HotNeud PhotoKelly Brook Survival IslandBusty Milf SexSisters Friend PornRemy Lacroix BlackedCherry Crush PornhubVelma And Daphne PornHmaster PornAtomic Heart Robot GirlsDwarf Sex VideoXxx StoreisDesi Porn Full HdEbony Sloppy HeadAnimethreesomeSon Watches Mom MasturbateTelegram Grupo PornBridegangbangBokep MesumAkame Reiran PornBagbrosYou Hd Pron ComDanejones.comCow Girl PornMomoovTelugu Aunty Hot Romance VideoAlissa Foxy PornJaquie Et MichealCelebrity Porn GayInterracialgangbangsNayantharaxxxxxSexmaxPenis MasturbationSasur Aur Bahu Ka PyarSharon Lee Jasmine GreyRule34vidsAndroid Porn AppXamster ComCollege Xxx ComBhojpuri Sex StoryHd Sex Hd SexRed Porn HdLizzy Wurst Only FansBhojpuri New Sex Video18 Web Series VideoFakuuXnnxx Bbw18 Hot Web SeriesUllu Web Series NudeReal New Sex VideoKaren Kaede PornPorn ChatbotsGothic FemboyNures PornServi PprnoHardcore MoviesSammi JefcoateRhiannon Fish NudeIshka SRomantic Indian Porn VideosSugarylove NudesDainty Wilder PornhubX2xxSexyoStep Sister Sleeping PornGaping ButholeBokep Mom JpgSex Hd SexPorn Muvis HdTricia Helfer NakedAmy Irving NudeSunny Leone Without DressGang Sex ComBack Dimples PiercingXtreeme PornKatten PornFull Length Film PornPanochudasDaddytwinkAggressive Porn VideosJenbretty LeakedPorn HutFigure XxxGirl Sex DownloadBoobeFacesitting SmotherK Michelle NudeHentai GrowthJenna Ortega NskedPorn DestroyingBabhi SaxGagcockEbonytrannyPorn Movies With CelebritiesAsian Candy LeaksPornos Entre HombresAlexa Bliss XxxHot Sexy BabyKanpur Ki BfIndian Local Xxx VideoIndainpornBusty MudeVibrator BondageRallifecamSisters Hot FriendWww Com Sex VedioDog Fart.comHd Videos Of PornTitis SuckingXxx Mom On Son