Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden (detheorist.nl)


Pathologen: ‘Beademingsapparatuur en IC opnames zijn nooit nodig geweest’ – Italiaanse ministerie Volksgezondheid veranderde omstreden WHO protocollen, met als gevolg dat veel corona patiënten weer snel herstelden: 14.000 patiënten op één dag uit ziekenhuis ontslagen ...

door Doehetlekkerzelf in Buitenland  ·  43 Reacties

  • 14
  • 828x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De regering en het RIVM hebben overduidelijk totaal ingezet op vaccineren, en lijken er daarom voor te zorgen dat alles wat wèl bewezen werkt wordt onderdrukt en verboden, en in de mainstream media met misleidend nepnieuws, en soms zelfs glasharde leugens, wordt verketterd. Nederland moet en zal bang blijven voor dit voor 95% van de bevolking onschuldige virus, en moet en zal in een anderhalve meter samenleving worden geperst, net zolang totdat een onbewezen en amper getest corona vaccin massaal kan worden ingespoten.

10
1 Wiebe Nik

"Artsen in Italië, Duitsland en India, die autopsie hebben gepleegd op talloze mensen die aan Covid-19 zijn gestorven, hebben ontdekt dat veel slachtoffers niet door het virus, maar door de aanwezigheid van een longbacterie zijn overleden. In veel gevallen is trombose (bloedproppen) de doodsoorzaak. Zieken zouden daarom met simpele bloedverdunners zoals aspirine kunnen worden behandeld."

Komt die trombose ook niet gewoon door dat wekenlang onder narcose in bed liggen? question Er is al risico op bloedpropvorming als je het vliegtuig naar Australië pakt, en de hele tijd in je stoel blijft zitten. question

6
2 foshizzle

Dit vindt ik toch wel interessant:

‘Deze ‘chlamydia pneumonie’ is in verschillende hartpatiënten aanwezig, en in ongeveer 10% van de algemene bevolking in slaaptoestand. Als Covid-19 een persoon aanvalt, veroorzaakt een proces van bloedklontering in longaderen een hartstilstand of hypoxie (zuurstoftekort), waardoor de patiënt aan de tweeledige ziekten overlijdt.’

"Volgens de onderzoekers verklaart de aanwezigheid van deze bacterie tevens waarom ook sommige jonge patiënten plotseling bezwijken aan Covid-19. Hun acute hypoxie wordt niet opgemerkt."

Die bacterie is dus al aanwezig en dan komt daar het virus bij. Dan wordt die bacterie geactiveerd en die veroorzaakt de bloedklonters en trombose. En daar zouden mensen aan dood gaan.

@1
Beetje jammer dat het dan daar mee eindigt het artikel. Dan hebben mensen toch de neiging om af te haken.

3
3 Artikel39

Het klopt wel wat de Duitsers zeggen.

Weet uit eerste hand dat de witte bloedlichaampjes bij corona dramatich afnemen.
Ze zijn er weer bovenop gekomen door zware antibiotica.

4
4 plutarchus

chemtrail en antivax site.
onzin->next

7
5 carpenter

@6 . Azitromycine effectief, niet tegen het virus, maar tegen longbacterie

Dat overal ter wereld met het antibioticum azitromycine veel goede resultaten worden geboekt, komt vermoedelijk niet omdat dit middel het coronavirus zelf onderdrukt, maar simpel omdat dit middel al heel lang wordt gebruikt om ‘chlamydia pneumonie’ te behandelen. ‘Als azitromycine in de vroege stadia van een corona infectie in de optimale dosis wordt toegediend, dan kan het overlijdensrisico van deze gevreesde ziekte worden geminimaliseerd.’

Dr. Elens zat dus met het voorschrijven van Azitormycine als onderdeel van zijn medicijnenmix ook al op de goede weg maar wordt dan door de inspectie teruggefloten. De onkunde danwel het onbenul van inspectie en RIVM en WHO wordt steeds duidelijker. De fouten van WHO en RIVM worden gelukkig steeds duidelijker gemaakt. Wanneer gaan in dat soort organisaties eens koppen rollen. Dankzij hun wanbeleid en verkeerde aanpak van Covid-19 zijn teveel mensen ONNNODIG overleden. Stel die kwakzalvers van WHO en RIVM nu ook maar eens aansprakelik voor dood door nalatighied of dood door schuld. Want dat wordt nu wel duidelijk: de echte kwakzalvers werken dus bij WHO en RIVM en Inspectie van de gezondheidszorg.

6
6 PFL

@6 het is een nieuwe ziekte, denk je niet dat men even tijd nodig heeft om er achter te komen hoe je die het beste behandelt?

5
7 Olivina

De beerput begint al wat open te gaan.....
Wat een toestand.

8
8 Seconda

@8 Welke beerput?

Dat men bij een nieuw virus niet meteen vanaf patient 1 exact weet wat de beste behandelmethode is?

9
9 Weet geen naam

@6 : Het probleem is dat je nooit weet wat nu echt en wat nu nep nieuws is.
Van de NPO weten we inmiddels dat ze verre van objectief zijn, maar "detheorist" is zover ik weet ook geen nieuwssite die boven elke twijfel verheven is.

2
10 Winterpret

@9 : ah, net zoals bij hydroxychloroquine bedoel je?

6
11 Seconda

@11 Die inmiddels bewezen niet werkt maar eerdre juist schadelijk is bedoel je?

4
12 Weet geen naam

@12 : Ja, inderdaad:

"Dat men bij een nieuw virus niet meteen vanaf patient 1 exact weet wat de beste behandelmethode is?"

niets aan het handje, toch?! men kon het immers niet weten, zoals u stelt,

6
13 Seconda

@13 "men kon het immers niet weten, zoals u stelt,"

Precies. En daarom zijn ze het niet maar gaan toedienen omdat Trump's onderbuik meende dat........ Maar zijn ze het gaan testen.

Wat is daar mis mee?

5
14 Weet geen naam

@14 : nope dat hebben ze niet gedaan.
Heeft u wel gelezen of gaat het u puur om een ander aanvallen soms?

1ste zin uit de inleiding:

"Pathologen: beademingsapparatuur en ic-opnames zijn nooit nodig geweest"

Grappig overigens hoe u t weer op Trump weet te draaien, zegt weer genoeg

7
15 Seconda

@15

Je schreef in @11 :

"net zoals bij hydroxychloroquine "

En daar reageerde ik op.

1
16 Weet geen naam

@15 Voor wat betreft inhoudelijk op artikel.

Volgens mij is het balletje net pas aangestoten en moet het nog beginnen te rollen.

Dus nog erg vroeg om daar een oordeel over te vellen.

En als gaat blijken dat het inderdaad klopt, dan gata er geen beerput open.

Dan is er een belangrijke stap gezet in de Coronacrisis.

2
17 Weet geen naam

@9 . Feitelijk was het aan de beademing leggen van Coronapatienten ook volkomen experimenteel ( en achteraf gezien dus extreem dodeliojk voor velen) maar dat mocht wel van het RIVM . Maar als een arts in Limburg een prima medicijnen mix voorstelt en zijn patienten daarmee van de IC weet te houden dan wordt zijn vonst als experimenteel zijnde verboden door de Inspectie. Dat is overduidelijk meten met 2 maten en nu blijkt dat die arts in Limburg kennelijk heel goed weet waar hij mee bezig is.

6
18 PFL

@10 . De bekende truc: je framed de bron zodat je niet meer op de inhoud hoeft in te gaan. Zoooooooooooo Goedkoop.

5
19 PFL

@16 , zie @18 niets aan toe te voegen behalve dat er stemmen zijn die beweren dat de manier van beademen juist wel eens slachtoffers opgeleverd kan hebben (bloedproppen e.d.)

@17 : nwa niet echt op de inhoud....meer (weer) een aanval op mijn commentaar uit @8 .

In@8 schreef ik overigens ' de beerput begint al wat open te gaan'

Dat is iets heel anders dan een ultiem oordeel vellen

7
20 Seconda

Er is heel recent een omvangrijk onderzoek gepubliceerd in the lancet, waarbij gegevens van 96.000 patienten bekeken zijn, een groot deel van ze slikte azitromycine en in dat onderzoek is kennelijk niets opgevallen.

Dat maakt het geheel geloofwaardig, de bron: xandernieuws......

1
21 Gekste Henkie

@18 " Feitelijk was het aan de beademing leggen van Coronapatienten ook volkomen experimenteel"
Dus iemand die geen lucht krijgt aan de beademing leggen is experimenteel?

1
22 RobP

@22 . Ja, want het gros ging daaraan dood. Dat kun je dan toch echt geen veilige methode noemen .En van wetenschappelijke testen was al helemaal geen sprake geweest. Ze hebben die mensen met deze experimenten gewoon de dood in gejaagd. Maar wel moeilijk doen over een arts die naar beste eer en geweten mensen beter wist te maken. Tijd voor een Cornonatribunaal om de verantwoordelijken (kabinet, RIVM en inspectie) te berechten.

6
23 PFL

@5
Je hebt gelijk: https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites
NEDERLANDSTALIGE VALSE NIEUWSSITES
* De Theorist: detheorist.nl

4
24 Wilmama

@24 Dat merk je eigenlijk al de wat algemene tekst als "artsen in ...", "Pathologen: " en de naam en opmaak van de site. Zegt misschien niet alles maar toch question.

1
25 JackKropotkin

Wou het bijna geloven tot ik zag dat XANDER NIEUWS de bron was..

3
26 iedereen heeft recht op mijn mening

@23 Maw iemand die geen lucht krijgt, die laat je gewoon stikken. Letterlijk en figuurlijk.
Duidelijk.

2
27 RobP

@18 "Feitelijk was het aan de beademing leggen van Coronapatienten ook volkomen experimenteel"

Er kwamen mensen binnen die geen lucht meer kregen............

1
28 Weet geen naam

@27 . Ja hoor lekker chargeren in je poging om toch gelijk te willen hebben. Zuurstof toedienen is niet hetzelfde als iemand aan de beademing leggen. Maar waar het om gaat dat men rustig mensen wil laten doodgaan of naar de IC krijgen door ze de kans te ontnemen de mix van medicamenten van een arts en apotheker te gebruiken omdat dat "experimenteel" zou zijn en dan wel een methode toepassen die minstens zo experimenteel is en absoluut onveilig blijkt te zijn en vele onnodige doden tot gevolg heeft. Het is die hypcrisie die aan de kaak gesteld moet worden.

7
29 PFL

@29 Chargeren? Het zijn je eigen woorden.

3
30 RobP

@19 : Moet je me eens uitleggen wat daar "zoooooo goedkoop" aan is dat ik niet meteen naar de apotheek ren om me met aspirine en Apronax vol te gooien alleen omdat een of andere Xander van "TheTheorist" dat op Internet heeft gezet.
Je komt elke dag wel ergens iets tegen dat je zou kunnen doen. De een zegt dat vitaminen helpen en Trump denkt dat het drinken van schoonmaakmiddel een goed idee is.

Als je het artikel erbij zoekt waar naar verwezen wordt dan kom staat er bij elke bewering, ik citeer:
"they hypothesized"
"they opined"
"may be"
"they hinted "

https://www.tribuneindia.com/news/nation/co-existence-of-coronavirus-with-bacterial-pathogen-a-major-cause-of-fatalities-88867

Het e.e.a. is echter flink aangedikt in het Principia Scientific International artikel waar door Xander naar verwezen wordt.

Als ik zoek wat "Principia Scientific International" precies is dan kom ik dit tegen:
https://mediabiasfactcheck.com/principia-scientific-international/

Dus misschien moet je eerst zelf eens wat napluizen voordat je anderen als goedkoop wegzet.
Dacht je niet dat ik ook heel erg graag zou zien we met het slikken van een simpel pilletje weer gewoon de maatschappij open kunnen gooien en weer mogen leven als voorheen ? Dat wil echter nog niet zeggen dat ieder advies van elke gek meteen opvolg.

2
31 Winterpret

Een arts die op de IC werkt kreeg ook corona en werd steeds zieker, hij heeft duidelijk met collega artsen afgesproken dat hij onder geen voorwaarde aan de beademing wil. Hij zal heel goed de gevolgen ervan kennen, niet voor niets wilde hij dat niet.

7
32 ilse1

@32 Een arts, ergens op een IC.

Dat hoorde je iemand vertellen bij de kapper wiens oom op de facebook pagina van de buurvrouw had gelezen dat haar achternichtje dat uit betrouwbare bron had vernomen? Zoiets?

2
33 Weet geen naam

@20 "In@8 schreef ik overigens ' de beerput begint al wat open te gaan'"

Hooguit kan straks gesteld worden dat men wijzer is gewordne en dat men in het genezingsproces iets hefet geleerd wat men niet wist.

Op welke manier gaat er dan ene beerput open?

Een ander verhaal zou het zijn als iets als dit al maanden geleden bekend werd maar door mensen / instanties stil gehouden is.

Alleen dan zou er een beerput open gaan.

Vandaar dat ik in @17 ook al schreef.

Het balletje is net aangestoten en begint nu pas te rollen.

Ervan uitgaande dat het artikel legitiem is en dat de claim m.b.t. Italiaanse Minsterie en die 14.000 patienten ook daadwerkelijk klopt.

0
34 Weet geen naam

@34 Bron : Xandernieuws

Tel uit uw winst, onzinverhaal.

2
35 Lievense

@34 : "Ervan uitgaande dat het artikel legitiem is en dat de claim m.b.t. Italiaanse Minsterie en die 14.000 patienten ook daadwerkelijk klopt."

Nooit ergens vanuit gaan, zo moeilijk is het niet om deze factcheck te doen.

3
36 Jackd

@33 Nee die arts was zelf op tv.

7
37 ilse1

@37 U wint, dan is het waar.

#SarcOff

2
38 Lievense

@35 Vandaar ook al mijn laatste regel in @34 . question

0
39 Weet geen naam

Lees dit stuk eens is op zijn minst heel interessant..
Ze hebben geen moeite met ademhalen – COVID-19 ontneemt ze de adem

https://www.nationalgeographic.nl/wetenschap/2020/05/ze-hebben-geen-moeite-met-ademhalen-covid-19-ontneemt-ze-de-adem

5
40 Happy face

@36 "Nooit ergens vanuit gaan, zo moeilijk is het niet om deze factcheck te doen."

Het was bedoeld als: Mijn reactie geldt alleen onder die voorwaarde.

En dat was dan volgens mij weer niet heel moeilijk om te begrijpen.............

1
41 Weet geen naam

@31 . Bij 10 schreef je :Het probleem is dat je nooit weet wat nu echt en wat nu nep nieuws is.
Van de NPO weten we inmiddels dat ze verre van objectief zijn, maar "detheorist" is zover ik weet ook geen nieuwssite die boven elke twijfel verheven is."

En dat was pure het framen van de bron.

BIj 31 kom je wel met argumenten en met inhoud. Dus je kunt het wel als je maar wilt.

2
42 PFL

@42
De NOS is een totaal irrelevant argument.

Een nepnieuwssite verkondigt wetenschappelijke onzin en dat is afdoende aangetoond.

#zinloosomdoortegaan

1
43 Gekste Henkie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
icnivad
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

De enige met wie ze echt zouden moeten praten staan er natuurlijk niet bij 😂En dat zijn imams en moskeeën....

2 minuten geleden geplaatst door icnivad

JackKropotkin
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

@1 Klopt, als Nee dan Nee en optreden als daar geen gehoor aan wordt gegeven. De angst voor ‘escalatie’ is een ziekte geworden. ...

5 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

27 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

28 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

30 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

35 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

39 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
SexcyvidoPussyshemaleCelebrities Sextapes LeakedBest Funny Videos뚱남 신작Karely Ruiz XvideosTitfuck VideoVideo Pornor LésbicasQuadrinhos.eroticosIndian Uncle Aunty Sex VideoNyabluFamily Strokes XnxxRaff15 OnlyfansTamil New X VideoHot Babe NudePussy SlappingEmily Willis VrFree Cam2camCsan HentaiNoodlemagaziHelluva Boss HentaiXmxxxShraddha Das XxxMilf PicxFollada DormidaBang Bros Step MomDark Taboo PornEmily Alyn Lind NudeXnxx CoRashmika Mandanna Hot VideosRandom Porn VideoVer Videos Pornos En EspañolBokep PhilipinaScatlett SageIndian Beautiful XvideoCyndi PassShort Porn StoriesFalcon StudiosBbw Mature PorntubeStarfire NakidPorn Big BoopsBlack Panther XxxTruyện HẻntaiBrother Sister Indian Porn21naruralsVlxx.CheatinganalBlack Scat PornTop Hentai GamesDaniela Melchior NudePatricia FarinelliFree Lesbin Porn VideosWww Xx SexSex Video PurnBoobs Grab PornNew Hindi Porn SexHot Japanese Xxx VideoBlack Ts TwitterOlivia Newton John NudeLana PornstarGand KaisePorntankHadley ViscaraCalves Suck CockIndianhdpornSasur Bahu Sex MoviePawg MilfsPorn Pics BjXx Live VideoFleshed PornAmanda Cerny 0layboyBig BlackanalPorns TelegramXnxx Mom JapaneseXxx ChapinasSarah Jay PornhubQuqco PornWww Xxx FullAnna KovechenkoTab Hunter NudeBrazzers Porn Video DownloadXxxx Video BengaliDesi Actress Sex VideosIndian 69 PositionSixi XxxBlackzillasWifeys World AnalFirst Dp PornHelena Valle PornSexy TittyfuckShe Sucked Me DryQornoMexican Bbw PornhubSexy Ebony Nude3d Animated PornFemale SquirtFacesitting StoryLexi Luna HdTamil Sex SceneWww Indianfucking ComWww Deshi XxxJapanese Adult FilmX Sexy PictureWww Deshi Xvideo ComTori Black Double PenetrationSuman PornEnglish Mein Bf ChahieOne Piece Nico Robin HentaiAndhra X VideoLenatheplug BlackedJovencitacogiendoMax Cartel PornChunmomoIndian Porn Leakedافغان سکسXnxx Hindi VillageOdia Bhauja XxxXxxstepsisTickleabuse PornWeirdest PornsitesHqs PornográficasPaige WoolenPorngay OldLadies SexMaa Sex StoryIndian Sax BfHottest ThreesomeSiri Dahl PornosTheif PornPorn HypnosisJogos PôrnoAlmond BabeXxx.video.comSneha Actress SexBhabhi MoaningZelma Cherem HotHindi Wife PornYou PotnIndian Xx VidoMotherlesscomFilme PormosFatall ModelBangbrosBokepcinaChuuk NiwitQueens Blade NudeXnxx Hd VedioSonakshi Xx VideoCat_saloJustina Valentine Leak